Miłośniczki H&M część II - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-20, 15:00   #2281
stupify
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczka H&M częśc II

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość

Za tydzień to raczej nawet już naklejek na szybach nie będzie
Kolekcja była tylko w 5 miastach (po jednym sklepie w Gdańsku, Krakowie, Wrocławiu i Poznaniu, a w 3 w Warszawie).
Ogólnie byłam z samego rana (tak po 8.00 jak tylko otworzyli Galerię) no i z ciuchów, to było prawie wszystko, oprócz tych pudrowych falbaniastych sukienek (w sumie szkoda bo mnie zainteresowały), czarnych koturnów, różowych marynarek i chyba bransoletek we wszystkich kolorach. Każdego rozmiaru było po 2-3 sztuki, wiec ogólnie nie za dużo. Ludzi na samo otwarcie było z dziesiec, ale tuż po tym jak kupiłam co chciałam nagle tłum sie zwalił. Z dwie godziny później wstąpiłam jeszcze z ciekawości co zostało, to już praktycznie tylko 1/3 tego co było rano.

Co do mnie, to kupiłam te rzeczy poniżej ( bransolety i ekotorba) i jestem bardzo zadowolona, wszystko okazało się naprawdę o wiele ładniejsze niż na zdjęciach (nie jak w przypadku Jimmy Choo kiedy to niektóre rzeczy wyglądały jak podróbki samych siebie), jakość też bardzo dobra No i ceny właściwie nie odbiegające od standardowych w H&M.

Wkurzyło mnie tylko to, że przy wejściu do przymierzalni musiałam zostawić u obsługującej akcesoria (bransoletki i skarpetki w paski), no dobra ok., ale co z tego jak wychodzę z przymierzalni, chcę to odebrać, a ona że ups ale chyba ktoś to sobie wziął
No w sumie nic, bo bransolety jeszcze były, ale skarpetki już poszły bo tylko kilka wogóle mieli, a ubzdurałam akurat je sobie że chcę, przepadły a miałam je już w rękach
Jak siedzą i każą oddawać te rzeczy to niech pilnują do cholery

Za długo na tę kolekcję czekałam, żeby bezczelnie sprzedała się w ekspresowym tempie nie czekając na mnie
stupify jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 15:12   #2282
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez Olunia1989 Pokaż wiadomość
wczoraj w krakowskiej
chyba 3 czarne (S, M, M bodajże) i jedna różową....
bylam dzisiaj, widzialam sporo czarnych - S, M, L, ecru - 2 ostatnie jedna M i jedna L, kilka szarych ale nie patrzylam na rozmiary. Rozowych nie widzialam, ale moglam przeoczyc, bo kazdy kolor byl w innym miejscu
Sama kupilam czarna i jestem bardzo z niej zadowolona, za taka cene super

Bylo bardzo duzo tych perel 6-sznurowych za 59 zl, mnie one nie zachwycaja, za duze sa

Co do kolekcji Sonii Rykiel to jak dla mnie jest tragiczna Gdyby nie to, ze to kolekcja limitowana sygnowana znanym nazwiskiem to pewnie nikt by tego nie kupil
Stary 2010-02-20, 15:17   #2283
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
Co do kolekcji Sonii Rykiel to jak dla mnie jest tragiczna Gdyby nie to, ze to kolekcja limitowana sygnowana znanym nazwiskiem to pewnie nikt by tego nie kupil
zgadzam się
nawet najbardziej badziewna rzecz z odpowiednią metkę może się sprzedać w ekspresowym tempie, bo to przecież rzecz "od tej osoby"
Stary 2010-02-20, 15:18   #2284
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmelova Pokaż wiadomość
Fajne niektóre ciuchy z tej kolekcji Soni Rykiel
A ta kolekcja jest tylko w większych miastach?
Wiecie w jakiej cenie są te pasiaste swetry? Z ciekawości zajrzałam na allegro i ceny około 300zł
Nie pamiętam ceny tego swetra, ale z tego co widziałam Pani go mierzyła i to taki a'la nietoperz

Cytat:

Kolekcja była tylko w 5 miastach (po jednym sklepie w Gdańsku, Krakowie, Wrocławiu i Poznaniu, a w 3 w Warszawie).
Ogólnie byłam z samego rana (tak po 8.00 jak tylko otworzyli Galerię) no i z ciuchów, to było prawie wszystko, oprócz tych pudrowych falbaniastych sukienek (w sumie szkoda bo mnie zainteresowały), czarnych koturnów, różowych marynarek i chyba bransoletek we wszystkich kolorach. Każdego rozmiaru było po 2-3 sztuki, wiec ogólnie nie za dużo. Ludzi na samo otwarcie było z dziesiec, ale tuż po tym jak kupiłam co chciałam nagle tłum sie zwalił. Z dwie godziny później wstąpiłam jeszcze z ciekawości co zostało, to już praktycznie tylko 1/3 tego co było rano.

Co do mnie, to kupiłam te rzeczy poniżej ( bransolety i ekotorba) i jestem bardzo zadowolona, wszystko okazało się naprawdę o wiele ładniejsze niż na zdjęciach (nie jak w przypadku Jimmy Choo kiedy to niektóre rzeczy wyglądały jak podróbki samych siebie), jakość też bardzo dobra No i ceny właściwie nie odbiegające od standardowych w H&M.

Wkurzyło mnie tylko to, że przy wejściu do przymierzalni musiałam zostawić u obsługującej akcesoria (bransoletki i skarpetki w paski), no dobra ok., ale co z tego jak wychodzę z przymierzalni, chcę to odebrać, a ona że ups ale chyba ktoś to sobie wziął
No w sumie nic, bo bransolety jeszcze były, ale skarpetki już poszły bo tylko kilka wogóle mieli, a ubzdurałam akurat je sobie że chcę, przepadły a miałam je już w rękach
Jak siedzą i każą oddawać te rzeczy to niech pilnują do cholery
Mierzyłam tą pierwszą marynarkę dzisiaj i bardzo fajny materiał, ładny fason, ale 60euro wg mnie ona warta nie była
Ta kolekcja Soni Rykiel jest wg mnie taka słodka i bardzoo kolorowo pasiasta Z tego co wdziałam sporo ludzi mierzyło i odstawiało te ciuchy przy przymierzalni Noo ale co kto lubi, dla mnie to za dużo kokardki z kolorowymi paskami w jednym sweterku itp. Ale jakość tych ciuchów naprawdę dobra Kolekcja Jimmy Choo była dużoooo popularniejsza, zdecydowanie

Ja wróciłam z bluzką z bufkami w paski i chustą leoparda

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 15:44   #2285
Olunia1989
Zadomowienie

Cytat:
bylam dzisiaj, widzialam sporo czarnych - S, M, L, ecru - 2 ostatnie jedna M i jedna L, kilka szarych ale nie patrzylam na rozmiary. Rozowych nie widzialam, ale moglam przeoczyc, bo kazdy kolor byl w innym miejscu
Sama kupilam czarna i jestem bardzo z niej zadowolona, za taka cene super

Bylo bardzo duzo tych perel 6-sznurowych za 59 zl, mnie one nie zachwycaja, za duze sa

a widziałaś może granatowe? bo ja za nimi wczoraj krążyłam, ale niestety nie było..
za dużo ostatnio czerni kupuje, a jak ta szara się prezentowała?? musieli je dokładać dziś, bo wczoraj było kilka sztuk

ekhm..

.no !
Olunia1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 15:44   #2286
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Mierzyłam tą pierwszą marynarkę dzisiaj i bardzo fajny materiał, ładny fason, ale 60euro wg mnie ona warta nie była
Ta kolekcja Soni Rykiel jest wg mnie taka słodka i bardzoo kolorowo pasiasta Z tego co wdziałam sporo ludzi mierzyło i odstawiało te ciuchy przy przymierzalni Noo ale co kto lubi, dla mnie to za dużo kokardki z kolorowymi paskami w jednym sweterku itp. Ale jakość tych ciuchów naprawdę dobra Kolekcja Jimmy Choo była dużoooo popularniejsza, zdecydowanie
Dokładnie, mi też jak zobaczyłam pierwszy raz gdzieś w necie te ciuchy, to nic mi się przez te pasy nie spodobało Dopiero później mile mnie zaskoczył sweterek z koroną, kupiłabym go bez względu na to czy jest z tej kolekcji czy nie.
A marynarka bardzo fajna, przymierzyłam ją z ciekawości i zaskoczyło mnie że tak dobrze leży (na wieszaku nie wygląda tak fajnie), przez co nie żałuję tych dwóch stów na nią ani trochę
A sukienka? też ją przymierzyłam bo spodobał mi się kwiat na ramieniu, i jak mąż mnie w niej zobaczył to aż zachwycony był I jak tu nie wziąść
Podsumowując: poszłam w zasadzie tylko po ten sweterek, a wróciłam jak widać

Dla mnie największa żenada z tej kolekcji to te buty na rózówych koturnach, masakra co to ma być O_o
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 15:50   #2287
starlit
catch me if I fall.

Olunia, granatowych nie widzialam, a byl w ogole taki kolor?
szary byl ok, taki ciemniejszy, bylo gdzies zdjecie w tym wątku ale ja wole czern
ta ecru tez nie byla zla, ale jakos mnie nie bylo dobrze w tym kolorze
Stary 2010-02-20, 15:57   #2288
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:

Ja byłam rano na Marszałkowskiej. Ludzi dosłownie garstka - z 15-20 osób Na zdjęciach podobał mi się sweterek w paski (biało-czarne) i czarny z kryształkami.. ale na żywo bardzo mnie rozczarowały
Może ogólnie rzeczy są lepszej jakości niż Jimmy Choo, ale wykończenie niestety niezbyt ciekawe (nierówne, nieestetyczne szwy, cienkie, prześwitujące materiały..) Jedyne rzeczy, które zrobiły na mnie dobre wrażenie, jeśli chodzi o jakość, to sweterki i sukienki w kolorowe pasy Szkoda tylko, że czułam się w nich jak klaun
Nic nie kupiłam, ale nie żałuję, przynajmniej mój portfel nie ucierpiał

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 16:11   #2289
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Ja byłam rano na Marszałkowskiej. Ludzi dosłownie garstka - z 15-20 osób Na zdjęciach podobał mi się sweterek w paski (biało-czarne) i czarny z kryształkami.. ale na żywo bardzo mnie rozczarowały
Może ogólnie rzeczy są lepszej jakości niż Jimmy Choo, ale wykończenie niestety niezbyt ciekawe (nierówne, nieestetyczne szwy, cienkie, prześwitujące materiały..) Jedyne rzeczy, które zrobiły na mnie dobre wrażenie, jeśli chodzi o jakość, to sweterki i sukienki w kolorowe pasy Szkoda tylko, że czułam się w nich jak klaun
Te dwie rzeczy akurat mnie też rozczarowały, ten w paski okazał się jakiś taki nieforemny, a ten z kryształkami strasznie obciskał
A od tych rzeczy w wielkie kolorowe paskownice to klaunem już od wejścia było czuć, mimo to kobity kupowały i to bez mierzenia
A że mało ludzi to troszkę szkoda, bo się zniechęcą i nie powtórzą więcej kolekcji z jakimś projektantem
Chociaż tu nie tyle design był demotywujący, co chyba też fakt że już raz była kolekcja z Rykiel (bielizna) i to szeroko dostępna, przez co każdy jak już coś tam kupił stwierdził że jakby co to już był widział i nawet kupił i teraz tylko machnął ręką że po co znowu
Ale co do jakości to nie do końca się zgodzę bo co do H&M to jednak bardzo dobra jest

P.S. A tym razem też ustawiali barierki i częstowali ludzi? Zonk to by był jak by wprowadzili bransoletki a tu nikogo by nie było
Stary 2010-02-20, 16:17   #2290
domcia1001
Raczkowanie

GG do domcia1001

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Hm... też byłam rano na marszałkowskiej i stałam pod koniec kolejki...ludzi było zdecydowanie więcej niż 20 osób... co do samej kolekcji to tak jak jedna z Wizażanek wyżej uważam że była rzeczywiście jakościow lepsza od jimmego...i jest naprawdę z czego wybrać...sama kupiłam tunikę w paski biało czarne, dwa sweterki, krótkie spodenki rajstopy i mega rewelacyjny czarny beret... od 2 lat szukam właściwego nakrycia głowy...i żaden mi nie pasował...ten nałożyłam i już został...naprawdę świetny, inne kolory beretów też mi się podobały nie odważyłabym się jednak wyjść w różu na głowie na ulicę...
Ps. Nie mogłam się powstrzymać i wzięłam też genialne leginsy dla mojej 4 miesięcznej siostry..przesłodkie...
domcia1001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 16:39   #2291
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie, mi też jak zobaczyłam pierwszy raz gdzieś w necie te ciuchy, to nic mi się przez te pasy nie spodobało Dopiero później mile mnie zaskoczył sweterek z koroną, kupiłabym go bez względu na to czy jest z tej kolekcji czy nie.
A marynarka bardzo fajna, przymierzyłam ją z ciekawości i zaskoczyło mnie że tak dobrze leży (na wieszaku nie wygląda tak fajnie), przez co nie żałuję tych dwóch stów na nią ani trochę
A sukienka? też ją przymierzyłam bo spodobał mi się kwiat na ramieniu, i jak mąż mnie w niej zobaczył to aż zachwycony był I jak tu nie wziąść
Podsumowując: poszłam w zasadzie tylko po ten sweterek, a wróciłam jak widać

Dla mnie największa żenada z tej kolekcji to te buty na rózówych koturnach, masakra co to ma być O_o
Ja też mierzyłam marynarkę i rzeczywiście na wieszaku była mało atrakcyjna Czemu mój przyszły mąż nie był zachwycony tą kolekcjąChyba co niektóre ceny go zniechęciły
Buty były maskaryczne, chyba też czarne koturny byłyJakieś takie kosmiczne.
Ciekawe były też opaski do włosów Iii bardzo mi się spodobał sweterek czarny z kryształkami, szkoda tylko że nie był w jakimś bardziej moim kolorze. Bo ostatnio kupiłam już 3 czarne ciuchyA nie przepadam aż tak bardzo za tym kolorem
Możesz pokazać ten sweterek różowy an sobie?Bo go nie mierzyłam,a jestem ciekawa jak wygląda na kimś

Stary 2010-02-20, 16:50   #2292
maseckaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
W B-stoku są te bluzki z koronka? Widział je ktoś?

Ja widziałam wczoraj w Alfie była pełna romiarówka z w trzech kolorach ( jasny, różowy i czarny)
maseckaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 16:52   #2293
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Ja też mierzyłam marynarkę i rzeczywiście na wieszaku była mało atrakcyjna Czemu mój przyszły mąż nie był zachwycony tą kolekcjąChyba co niektóre ceny go zniechęciły
Buty były maskaryczne, chyba też czarne koturny byłyJakieś takie kosmiczne.
Ciekawe były też opaski do włosów Iii bardzo mi się spodobał sweterek czarny z kryształkami, szkoda tylko że nie był w jakimś bardziej moim kolorze. Bo ostatnio kupiłam już 3 czarne ciuchyA nie przepadam aż tak bardzo za tym kolorem
Możesz pokazać ten sweterek różowy an sobie?Bo go nie mierzyłam,a jestem ciekawa jak wygląda na kimś
Bo mój w dziesięciostopniowej skali resztę kolekcji ocenił na 0, sweterek i marynarę na 1,5 a sukienkę na 3, wiec musiała go chyba poważnie zachwycić

A sweterek z chęcią pokażę ale nie mam pojęcia kiedy, rozchorowałam się i leżę w łózku, w sumie cały tydzień nie za dobrze się czułam ale jak dziś wracałam autobusem to tak mnie gorączka wzięła że leżę i za szybko nie powstanę
W sumie dziwne że tak akurat wracając z H&M, przecież równie dobrze mogło mnie rozłożyć już wczoraj, coś organizm czuł że do dzisiaj musi wytrzymać
Stary 2010-02-20, 16:53   #2294
edytka8787
Rozeznanie

Dziewczyny , a widzialyscie te krotkie kurteczki w Lodzi w Manu i Galerii? Po 80zl jak tu kolezanka pisala , bo wlasnie TZ mial mi kupic w Arkadii , ale duze rozmiary sa I tylko 3 kolory , a ja w Lodzi bede dopiero na tyg
Stary 2010-02-20, 16:57   #2295
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Bo mój w dziesięciostopniowej skali resztę kolekcji ocenił na 0, sweterek i marynarę na 1,5 a sukienkę na 3, wiec musiała go chyba poważnie zachwycić

A sweterek z chęcią pokażę ale nie mam pojęcia kiedy, rozchorowałam się i leżę w łózku, w sumie cały tydzień nie za dobrze się czułam ale jak dziś wracałam autobusem to tak mnie gorączka wzięła że leżę i za szybko nie powstanę
W sumie dziwne że tak akurat wracając z H&M, przecież równie dobrze mogło mnie rozłożyć już wczoraj, coś organizm czuł że do dzisiaj musi wytrzymać
Ojj skąd Ja to znam, że organizm tez czuje potrzebę wyjazdu na zakupy nawet w trakcie choróbska
To jak już wrócisz do stanu zdrowia to wklej

Stary 2010-02-20, 18:01   #2296
starlit
catch me if I fall.

dziewczyny, myslicie ze jest szansa dostac jeszcze te tunike z zalacznika w rozmiarze XS lub ewentualnie S?
jak zwykle w pore sie obudzilam
czy jej posiadaczki moglyby sie wypowiedziec jak z jej jakoscia - skurczyla sie po praniu? mechaci sie?
Stary 2010-02-20, 18:06   #2297
Mysiaczek
Rozeznanie

Cytat:
dziewczyny, myslicie ze jest szansa dostac jeszcze te tunike z zalacznika w rozmiarze XS lub ewentualnie S?
czy jej posiadaczki moglyby sie wypowiedziec jak z jej jakoscia - skurczyla sie po praniu? mechaci sie?
jest szansa, bo sama dziś mierzyłam xs, ale nie wzięłam bo jakoś ten fason nie podoba mi się na mnie

Mysiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 18:38   #2298
Bjarke
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mysiaczek Pokaż wiadomość
jest szansa, bo sama dziś mierzyłam xs, ale nie wzięłam bo jakoś ten fason nie podoba mi się na mnie

Ja też - zachęcona zdjęciami - chciałam ją kupić, ale na mnie też dziwnie wyglądała

Bjarke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 18:51   #2299
praline
Zakorzenienie

Cytat:
jest sztuczna (taka plastikowa troszkę) więc się nie mechaci. Po praniu też się nie skurczyła. Mimo, iz materiał mógłby być bardziej naturalny to i tak jest to moja ulubiona tunika.

Aaa i propnuję brać Xs bo ona jest naprawdę duuuuuuuuża
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 19:04   #2300
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Te dwie rzeczy akurat mnie też rozczarowały, ten w paski okazał się jakiś taki nieforemny, a ten z kryształkami strasznie obciskał
A od tych rzeczy w wielkie kolorowe paskownice to klaunem już od wejścia było czuć, mimo to kobity kupowały i to bez mierzenia
A że mało ludzi to troszkę szkoda, bo się zniechęcą i nie powtórzą więcej kolekcji z jakimś projektantem
Chociaż tu nie tyle design był demotywujący, co chyba też fakt że już raz była kolekcja z Rykiel (bielizna) i to szeroko dostępna, przez co każdy jak już coś tam kupił stwierdził że jakby co to już był widział i nawet kupił i teraz tylko machnął ręką że po co znowu
Ale co do jakości to nie do końca się zgodzę bo co do H&M to jednak bardzo dobra jest

P.S. A tym razem też ustawiali barierki i częstowali ludzi? Zonk to by był jak by wprowadzili bransoletki a tu nikogo by nie było
Mnie w sweterku z kryształkami najbardziej zraził cienki materiał i bardzo porysowane kryształki.. Co do pasiastych sweterków/sukienek to się nie wypowiadam, bo owszem lubię paski, ale po pierwsze nie takie grube, a po drugie nie w takich kolorach.. O ile jeszcze ten biało-czarny na zdjęciach wyglądał całkiem, całkiem, o tyle w rzeczywistości zniechęcił kokardą, tą naszywką na rękawie i wzorem pasków, które nie były jednolite ale z takimi jakby przeszyciami
Niestety jak dla mnie takie niedociągnięcia jednoznacznie dyskwalifikują daną rzecz. Może mam dosyć duże wymagania, ale nigdy nie mówiłam, że tak nie jest

Barierek żadnych nie było, niczym też nie częstowali więc jednym słowem lipton

Cytat:
Napisane przez domcia1001 Pokaż wiadomość
Hm... też byłam rano na marszałkowskiej i stałam pod koniec kolejki...ludzi było zdecydowanie więcej niż 20 osób... co do samej kolekcji to tak jak jedna z Wizażanek wyżej uważam że była rzeczywiście jakościow lepsza od jimmego...i jest naprawdę z czego wybrać...sama kupiłam tunikę w paski biało czarne, dwa sweterki, krótkie spodenki rajstopy i mega rewelacyjny czarny beret... od 2 lat szukam właściwego nakrycia głowy...i żaden mi nie pasował...ten nałożyłam i już został...naprawdę świetny, inne kolory beretów też mi się podobały nie odważyłabym się jednak wyjść w różu na głowie na ulicę...
Ps. Nie mogłam się powstrzymać i wzięłam też genialne leginsy dla mojej 4 miesięcznej siostry..przesłodkie...
Oj, to chyba przyszli na kilka minut przed otwarciem.. Jeszcze o 8.45 ludzi było naprawdę niewiele, osoby, które podchodziły stawały praktycznie przy samej szybie

Co do jakości, to tak jak napisałam, dla mnie była bardzo kiepska (zgadzam się, że ich zdjęcia lepiej oddawały ich rzeczywisty wygląd niż tych od Jimmy'iego Choo), tak samo design, ale to już kwestia gustu i tego, co kto oczekuje i czym się zadowala

Cytat:
Osobiście srebrnych już jakiś czas nie widziałam, ale dziewczyny piszą, że u nich jeszcze są więc szansa najwyraźniej jest

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 19:04   #2301
starlit
catch me if I fall.

dziekuje dziewczyny za odpowiedzi co do materialu to macalam go, ale i tak wolalam sie upewnic
obudzilyscie we mnie nadzieje, w Krakowie juz dawno nie widzialam malych rozmiarow...

Mysiaczek, z jakiego miasta jestes? Bedziesz w najblizszym czasie w H&M?
Stary 2010-02-20, 19:26   #2302
elizka1987
Zakorzenienie

Dziewczyny widziałyście może ostatnio w naszych sklepach takie buty jak w załączniku (trzecie od lewej)? Zdjęcie z blooga: http://www.comeovertothedarksidewehavecandy.com/ . Dodała je jako nowe zakupy więc może u nas się już pojawiły? Jeśli któraś z was je widziała to ile kosztowały?

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 19:33   #2303
paryzanka202
Zakorzenienie

Ja kupilam dzis srebrna, ale Ske bo w calym poznaniu ich juz nie ma za 40 zl
Wolalabym Xs, bo mam zlota wlasnie w tym rozmiarze, no , ale mowi sie trudno.
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 19:37   #2304
gosiaczek6
Zakorzenienie

koturny wszystkie buty z h&m?
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 19:38   #2305
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
za 40zł? jakim cudem?
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 19:40   #2306
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
ona jest teraz przeceniona?
Stary 2010-02-20, 20:07   #2307
paryzanka202
Zakorzenienie

tak przeceniona tzn byla w poznaniu w plazie zostala tylko Lka, ktora kupilam w browarze z mysla o przerobieniu, niestety stwierdzilam ,ze sie nie oplaca i oddalam. A tu dzis rano chodze po plazie patrze a obok mojej Lki wisi Ska,ktorej wczesniej nie widzialam! wzielam bez zastanowienia
Troszke zaluje,ze to jednak nie XS ,bo schudlam i rekawki sa troche luzniejsze ,calosc tez. No ,ale mam zlota Xske (kupiona jeszcze w cenie regularnej) ogolnie to moje ulubione tuniki.
Stary 2010-02-20, 20:12   #2308
aante_e
Miss Pudernica

Dziewczyny czy u was są jeszcze jasne torby z suwakiem dookoła? Widziałam w 3 kolorach: czarnym, brązowym i jasnym, zanim się zdecydowałam to mi ją sprzątnęli Kosztowała 79, 90 zł.
Stary 2010-02-20, 20:14   #2309
Mysiaczek
Rozeznanie

Cytat:
dziekuje dziewczyny za odpowiedzi co do materialu to macalam go, ale i tak wolalam sie upewnic
obudzilyscie we mnie nadzieje, w Krakowie juz dawno nie widzialam malych rozmiarow...

Mysiaczek, z jakiego miasta jestes? Bedziesz w najblizszym czasie w H&M?
z jakiego miasta jestem to pisze, ale tunikę mierzyłam w Rybniku, niestety do Rybnika się już nie wybieram bo wracam do siebie do Gliwic

Cytat:
tak przeceniona tzn byla w poznaniu w plazie zostala tylko Lka, ktora kupilam w browarze z mysla o przerobieniu, niestety stwierdzilam ,ze sie nie oplaca i oddalam. A tu dzis rano chodze po plazie patrze a obok mojej Lki wisi Ska,ktorej wczesniej nie widzialam! wzielam bez zastanowienia
Troszke zaluje,ze to jednak nie XS ,bo schudlam i rekawki sa troche luzniejsze ,calosc tez. No ,ale mam zlota Xske (kupiona jeszcze w cenie regularnej) ogolnie to moje ulubione tuniki.
u mnie były w cenie regularnej

Mysiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 20:15   #2310
paryzanka202
Zakorzenienie

No widzisz wiec jednak dobrze,ze wzielam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości