|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
Ja zaglądam na forum a drugim okiem oglądam skoki!
#543 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wystarczy kilka razy dziennie kliknąć na mój baner w podpisie i oddać głos. Dziękuję za wsparcie ![]()
![]() |
#544 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
Aga chyba jednak coś w tym jest że trzeba klikać o jednakowej porze bo oddałam dwa głosy i one się nie doliczały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Wtajemniczenie
|
Hej wlasnie wrocilam z kielc, mysle sobie zajrze a tu mam tyle czytania..... nie próżnujecie ![]() wiec mi od poczatku podejrzane bylo z tymi głosami.... AGUSIA ja kamezrysty Gorczynskiego nie znam, niewiem nic o nim;/ JUSTYS suknie sliczne, bardzo z reszta do mojej podobne fasonem ![]() AGUSIA SLICZNA TA SUKIENECZKA ![]() ![]() ELSI gratuluje siostrzenca ![]() AGUSIA pieknie ci w tej sukience!!!!!!!!!! KATALINKA super ta wyspa....jak było? pewnie cudo! ATENA nie strasz,...ja z moim tz znamy sie fakt 3 lata ale rok jestesmy razem nawet nie...18 marca bedzie rok.... ale ja wiem w co sie pakuje ![]() JUSTYS super ze sie zdecydowalas, suknie sliczne. jej wy o tych stanikach...a co ja mam powiedziec??/ ja mam malenkie...jak PING pONGI ![]() MADZIACIU posluchaj co do spray to kazdy moze miec swoje zdanie. a co do bledów to przejrzyj swoje posty. ja pisze zazwyczaj bardzo szybko i jakos nie zwracam na to uwagi tu akurat.Nie martw sie ja bd angielskiego uczyla ![]() VEROEVE przeczytaj mój post jeszcze raz na temat tego zdarzenia. wydaje mi sie ze chyba nie docztalas jak napisalam ze nic ich nie usprawiedliwia.Ja nie jestem po stronie kuzyna, ale jedna moje informacje w tej sprawie z 1 reki sa inne niz w reportazu. I wiem ze powinni poniesc kare.Napewno wyrok maja byle jaki. ale nie ja ani nie TY od tego jestesmy. A jesli chodzi o maja nauke w szkole podstawowej znaków itp to moja głowa o to spokojna i Twoja tez ![]() Mbellucci ![]() ![]() AGUSIA ja uwazam ze bardzo ladna. ale ja osobiscie nie nosze naszyjników aięc wiesz... ![]() ![]() Minka witaj ![]() ELSI wybierz mikrofon Powiem wam ze weszlam na forum i zawsze wracam tu z jakąś chęcia, ale dziś po raz pierwszy nie mam ochoty już więcej tu zajrzeć. Dlatego sę żegnam. Skoro moje błędy tak rażą niektóre osoby to wybaczcie, ale myślałam, że na coś innego zwraca się tu uwage.... Troche mi przykro. Bo poznałam tu wiele wartościowych osob, nie bede wymieniać... Ale to nie jest naprawde miłe jak po dłuższej nieobecności zaglądam z językiem na brodzie co u moich "wirtualnych kumpeli" a tu bonsu...same nieprzyjemności pod moim adresem. Nie jest fajnie. I naprawde nie jestem postronna w sprawie kuzyna... Uwierzcie, ze stawiając się na moim miejscu było by wam naprawde dziwnie ciężko spojrzeć z boku obiektywnym okiem. Pozdrawiam i dziękuje za wszystkie dobre rady ![]() QDLATEK
#547 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Zadomowienie
|
Qdlatek nie wygłupiaj sie!!!!
Co do błędów to przyznam sie ze mnie one rażą - zresztą już to pisałam. Ale uciekać z form bo ktoś zwrócił uwagę.... WRACAJ DO NAS!!!!!!!
#549 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
Qdlatku nie wygłupiaj się i nigdzie się nie żegnaj, focha najlepiej strzelić. Po prostu poruszyłaś nieprzyjemny temat tego zabójstwa. Dziewczyny tylko wyraziły swoje zdanie a nie na Ciebie naskoczyły a o wytykanie błędów się nie przejmuj bo nie ma czym każdy je popełnia. Tak więc moja droga nie pakuj walizek z tego forum.
A jeśli chodzi o wybór mikrofonu to jak zacznie gadać a potem śpiewać ten mały to mu z chęcią kupię ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2010-02-20 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#551 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
Elsi mikrofon by chyba bardziej jego płacz slychac
![]() Qdlatek nie obrazaj sie, kazdej z nas w mniejszy badz wiekszy sposób sie oberwało(tak to napisze) i nie ma co sie zegnac. |
![]() ![]() |
![]() |
#554 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oba prezenty są trafne i super wypatrzyłaś ![]() Co do błędów ortograficznych czy literówek to jakoś nie przeszkadza mi to. Gorzej jak ktoś nie używa znaków przestankowych, strasznie się takie wypowiedzi czyta |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Mehja Akurat we wtorek u niej byłam i nie widziałam przy łóżeczku zamontowanej karuzeli ale jeszcze muszę spytać jej rodzonej siostry czy czasem nie zamierza takiej kupić.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zadomowienie
|
Dobrze mehja pisze z ta wyprawką.
#558 |
Zakorzenienie
|
Huuuuuuuuuuuuuuuraaaaaaaa aaaaaa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Zadomowienie
|
Mamy srebro
![]() ![]() ![]() Brawa dla Adasia ![]() ![]() ![]()
#561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mata zresztą też ale to jak dzidziuś będzie większy, ok.4 miesiące |
|
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
A ja skoków nie oglądam ale dobrze wiedzieć, że Polska parę medali przywiezie z Vancouver a dla Adasia oczywiście
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 |
Zadomowienie
|
Coś pięknego!!!!
Super należało mu się!!!!
#565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super - mamy kolejny medal, szkoda że nie złoty ale Amman to torpeda niestety ![]() Teraz trzeba liczyć na Kowalczyk jeszcze - tylko to ciężka trasa będzie.
![]() |
#566 |
Zadomowienie
|
Tez oglądałam. :brawo:
Nie miałam zamiaru wyganiać Cie z tego forum tylko zwrócić na to uwagę, ale uważam ten temat za zakończony. Każdy ma swoje zdanie i moze je wyrażać. Tak jak Justys napisała kazdemu sie oberwało po trochu. Ja np. jestem zaściankowa, bo biore pod uwage niektóre przesądy. A błędów ortograficznych nie robie. Dobre z tym mikrofonem i Hanką Bielicką... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zadomowienie
|
Tak właśnie mówimy na naszą córkę
![]()
#568 |
Rozeznanie
|
Brawa dla Adaśka... super, że chociaż srebro. A tyle lat mu nie szlo.
Qdlatek tyle już było kłótni na tym forum - mnie ostatnio ktoś wyśmiewał, że biorę ślub z rozwodnikiem, i że ten związek nie przetrwa, ktoś tak robił problemy o ślub z pompą, czy bez, teraz Ty poruszyłaś kontrowersyjny temat... tak to już jest, im więcej ludzi, im cięższe tematy - tym więcej emocji. Jesteś dla nas " cenną" wizażanką i proszę Cię nie wygłupiaj się. Głowa do góry, nerwy na bok - bo przecież wesela przed nami ![]()
#569 | |
Zakorzenienie
|
a ja muszę się jeszcze wrócić,bo mi się przypomniało. jak zaczynałam studiować też nie robiłam, ale jak przez całe studia prawie nic po polsku nie pisałam ani nie czytałam to teraz czasem się muszę z 2 razy zastanowić nad jakimś słowem. Rozmawiałam ostatnio o tym z koleżankami filolożkami
![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
Qdlatku na szczęście jest nas tyle w wątku, że możemy wymieniać się poglądami na różne tematy, nawet bardzo kontrowersyjne. Wydaje mi się, że to jest dobre, że jest różnorodność a nie wszyscy wszystkim biją brawo, wszyscy się ze wszystkimi zgadzają - bo byłoby nudno. Nie ma sensu odchodzić z wątku tylko dlatego, że masz inne zdanie na pewne sprawy niż część dziewczyn. Moim zdaniem powinnaś zostać, bo nikt Cię stąd nie wyganiał i nikt nie ma Cię zamiaru wyganiać. Czy naprawde jest tu aż tak źle? Skoro wcześniej z wielką chęcią tu zaglądałaś a jedna Twoja wypowiedź rozpoczęła lawinę sprzeciwów to znaczy, że już nie możesz się tu wypowiadać a nawet i sprzeczać czasem znami? Nie obrażaj się i wracaj jak najszybciej
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.