Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-20, 22:06   #1231
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D

W tej drugiej z chęcią bym zobaczyła jak wyglądasz ponieważ nawet mi się podoba ta brązowa .
Stary 2010-02-20, 22:18   #1232
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Fajne sukienki W tej brązowej nie opędzisz się od adoratorów, choć tej długiej też niczego nie brak
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
W tej drugiej z chęcią bym zobaczyła jak wyglądasz ponieważ nawet mi się podoba ta brązowa .
Jutro może podeślę zdjęcie, albo jeszcze dzisiaj jak się wykąpię tylko jak mówię- cycki mam za małe do tego dekoltu ale do lata mam czas troszkę ciała nabrać, tymbardziej, że leki działają jak powinny, jem normalnie a to najlepsza droga do przytycia.

Ta długa... no nie wiem jak będzie na mnie wyglądała, bo nigdy nie miałam takiej kiecki, ale mi się spodobała więc stwierdziłam, że w razie czego- odeślę. No ale tragedii chyba nie będzie
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 22:27   #1233
butterfly20
Zakorzenienie

Łeeeee nie ma już dwóch z tych sukienek co chciałam na Bon Prix;( Same duże. Ale lecą w klocki;(

I w ogóle nie lubię Ammana. Mógł dać wygrać Adasiowi,którego to są ostatnie IO

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 22:41   #1234
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Łeeeee nie ma już dwóch z tych sukienek co chciałam na Bon Prix;( Same duże. Ale lecą w klocki;(

A jakie chciałaś?
Stary 2010-02-20, 22:44   #1235
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:

Kochana w sporcie nie ma przyjaciół, oni są dopiero po zawodach. Cieszmy się więc ze srebra
Do tej pory mi serce bije, strasznie się cieszę, tym bardziej jak widzę, że Adaś szaleje z radości
Stary 2010-02-20, 23:47   #1236
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

upadly_anioloo, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrowia, szczęścia, pieniędzy i deklaracji ze strony TŻta

A ile lat kończysz?

Byłam dzisiaj u TŻta i napiliśmy się wódki poprzytulaliśmy się i oglądnęliśmy film co leciał na 4 z Justinem Timerlakiem. Mieliśmy pójść na łyżwy, ale padał deszcz, więc nie poszliśmy, może jutro pójdziemy.
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 23:56   #1237
rusałka_1
Zakorzenienie

Dzień dobry i Dobranoc!

Aniołku wszystkiego najlepszego dla Ciebie, zdrowia dla Tżta i pieknych wspólnych chwil:r oza:

Ja cały dzień w pracy spędziłam, właśnie wzięłam długą kąpiel i szykuję się do snu. Jutro praca z rana a potem..spotkanie!

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 00:02   #1238
Hawwa87
Zakorzenienie

Zapomniałam wcześniej!

Aniołku, wszystkiego najlepszego z okazji 20. urodzin Przede wszystkim zdrowia, ale też dużo radości, pomyślności i spełnienia wszystkich marzeń

Co do Bon Prix - jak się coś podoba, to trzeba zamawiać, bo ja też już nie raz spotkałam się z brakiem mojego rozmiaru No i dekolty mają ogromne... Nie wiem, ja za takimi nie przepadam, zwłaszcza przy swetrach - będę musiała zainwestować w coś pod mój sweterek...

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 00:10   #1239
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewuszki

Spotkałam się z Andrzejem zadzwonił wczoraj, czy mogę podejść do niego do pracy (w teatrze muzycznym pracuje). Podeszłam, na dzień dobry się rozpłakałam więc mnie przytulił, zaprosił na grzańca. W oczekiwaniu na grzańca, pan nam przyniósł paluszki i Princessy a Andrzej mnie czestuje i mówi "Proszę, Princessa dla princessy". Ja się zaczęłam śmiac, on powiedział że z taką miną zdecydowanie lepiej wyglądam. No i powiedziałam o całej sytuacji. On był tym zaskoczony, bo myślał że my z M zerwaliśmy gdyż... w listopadzie i grudniu jego żona (Andrzeja) widywała M z jego BYŁĄ (nawet nie z Judi), na karaoke i dyskotekach...
To zdecydowało o tym, że człowiek o tym pięknym imieniu, po prostu przestał dla mnie istnieć i tyle. Fajnie było się wygadać, usłyszeć parę miłych słów.
I to takich naprawdę budujących np. "Popatrz na siebie, jesteś świetną, atrakcyjną i inteligentną dziewczyną, z super przyszłością i zabezpieczeniem majątkowym [bo się tak zastanawialiśmy czy panu X nie chodziło czasem właśnie o zabezpieczenie majątkowe a nie o mnie]... po prostu zasługujesz na kogoś na swoim poziomie... przynajmniej moralnym. Jemu się we łbie poprzestawiało i tego nic już nie zmieni, ale Ty to olej, jak go zobaczysz strzel w pysk i odejdź bez słowa. Nie warto się przejmować kimś takim. I wiesz co... on kiedyś będzie tego żałował".
ja "mam nadzieję że będzie"
on "ja wiem że będzie... bo takiej dziewczyny się nie puszcza ot tak. Niejeden by chciał mieć taką co by była o niego zazdrosna, która się będzie martwiła. Zobaczysz że jeszcze się chłopaki będą o Ciebie zabijać bo jesteś świetną dziewczyną"
ja "heh wiem"
on "no to jak wiesz to czemu ryczysz głupolu?"
ja "no bo..."
on "żadne no bo...zapominamy i już, koniec, skończ temat, nie myśl, nie mów, NIE MA GO"
A potem... :
"Ola, ja muszę iść do pracy bo próbę teraz mamy więc masz dwa wyjścia... albo idziesz ze mną do garderoby żeby cię chłopaki rozweseliły, albo idziesz ze mną do garderoby".
Ja "no to idę do garderoby".
Było tam paru "chłopaków" bo kilku młodych i kilku po 50-ce ale takie chłopy że jaaaaaaa... świetni po prostu.
Andrzej mnie przedstawił następująco:
"to jest Ola, moja koleżanka z Leżajska... Oli jest bardzo źle i potrzebuje się dzisiaj z nami napić".
Ale że mieli tą próbę, to mi załatwił miejscówkę na widowni (normalnie nie można przecież na próby wchodzić), więc posłuchałam trochę jak orkiestra grała.... skrzypce, trochę się pośmiałam jak się aktorzy mylili
Potem Andrzej po mnie przyszedł, poszliśmy do garderoby no i taka rozmowa:
- może koleżaka się napije herbatki albo kawy?
- nie, dziękuję
- a może piwko?
- również dziękuję
- winko?
- mmm.... ja to raczej wódeczkę
- Oooo.... swoja dziewucha
Polali wódkę, jak piłam pierwszego kielicha to się na mnie patrzyli jakbym nie wiadomo co robiła, wypiłam i hasło "no Pieczon, fajne masz koleżanki w tym Leżajsku".
I tak posiedzieliśmy z godzinkę, może półtorej... wypiliśmy "za wolność", "żeby kiedyś zobaczył co stracił", "żeby mu c**j grzybem obrósł"....
A później przyszła koleżanka która miała u mnie nocować, więc zmyłyśmy się do domu.
Andrzej obiecał mi 2 bilety na "zemstę nietoperza" w ostatni weekend lutego zabiorę koleżankę i będę się ok bawić
Jeszcze jak wychodziłam to taki drugi Andrzej (należący do tego młodszego pokolenia) też po kilku głebszych mowi:
- a to już idziesz? tak bez pożegnania?
ja: no a jak mam się z tobą pożegnać?
on: no buzi być dała
ja: taaaaak? buzi chcesz?
on: noooo
ja: no doooobra to chodź
on: ale w usta
To sobie myślę- co mi tam- cmoknęłam go w usta a gościu oczarowany "Pieczon...weź mi daj do niej numer".
No i pośmialiśmy, Andrzej nas kawałek odprowadził, jeszcze raz natłukł do łba że NIE WARTO, powiedział, że mam się trzymać bo nie "nie wypada żeby taka ładna dziewczyna płakała".
No ale skąd masz pewność, że ten Andrzej nie ściemnia, że jego żona widywała Twojego byłego z tą dziewczyną? Mogła go przecież też z kimś pomylić. Chyba lepiej z nim porozmawiać i jego się zapytać o to.
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2010-02-21, 00:18   #1240
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
No ale skąd masz pewność, że ten Andrzej nie ściemnia, że jego żona widywała Twojego byłego z tą dziewczyną? Mogła go przecież też z kimś pomylić. Chyba lepiej z nim porozmawiać i jego się zapytać o to.
Jego to niech już lepiej Ola nie pyta. To już zamknięty rozdział w jej życiu...

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2010-02-21, 00:38   #1241
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Hajja Hawwa wirusowe zapalenie wątroby typu B
Ojej, współczuję.
Cytat:
a dwa kolejne to teraz znalazłam, które mi się nawet podobają
Jeden jest z firmy YES tylko , że ja pierścionek muszę przymierzyć , myślicie , ze jest możliwość znalezienia tego sklepu i dogadania się czy mogą ściągnąć taki pierścionek w moim rozmiarze ?
Ponieważ nie chciałabym zamawiać go przez internet .
Z tych dwóch to 1 najładniejszy.

Cytat:
Ale też nie chce gigantycznego pierścionka tylko np czemu pierścionek z rozmiarem np .14 jest ładny duży ciekawy a z r. 20 są dwa do wyboru i to beznadziejne ?
No bo mniej osób ma nr 20.

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Aniołku ja to nie wiem jak to jest z tymi rozmiarami i nie mam pojęcia czy mogą ściągnąć rozmiar specjalnie dla ciebie, ale możesz na przykład sprawdzić w sklepie, w którym dany pierścień Ci się podoba, a nie ma rozmiaru inny model, który akurat jest w twoim rozmiarze.
Ja też mam kilka propozycji większych pierścionków, kamienie oczywiście kolorowe, bo kto powiedział, że mają być brylanty?
http://www.twojabizuteria.pl/go/_info/?id=896
http://www.twojabizuteria.pl/go/_info/?id=871
http://www.twojabizuteria.pl/go/_info/?id=923
http://www.twojabizuteria.pl/go/_info/?id=925
http://www.twojabizuteria.pl/go/_info/?id=882
Pierwszy najładniejszy

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Cytat:
ten nawet ciekawy http://www.twojabizuteria.pl/go/_info/?id=925 tylko , że ja chce białe złoty , byłam dziś pytałam się jak to jest z powiększaniem pierścionka a nie wpadłam na pomysł czy jest możliwość sprowadzenia pierścionka w większym rozmiarze muszę następnym razem się zapytać
Ale on właśnie jest z białego złota.

Cytat:
O kurcze to Ty młódka jesteś Ostatnio z mamą rozmawiałam, że już kurde prawie 7 lat jestem pełnoletnia... Jaka ja jestem stara
Ja jestem prawie 3 lata pełnoletnia, to też już trochę

Cytat:
Młoda wiekiem ale starzej wyglądam Tzn dojrzalej oczywiście
w sylwestra dali mi 24-25 lat i nie chcieli uwierzyć, że mam jeszcze 19
ale cóż chociaż równam się z TŻ ja mam 20 wyglądam starzej on ma 27 wygląda młodziej
Mi też niestety dają zawsze więcej lat.

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

aha, moja koleżanka z roku, co jest w ciąży, wygląda tak promiennie i jej dzidziuś jest taaaki śliczny, ach
A wie co urodzi? U mnie na roku są 2 w ciąży (jedna jest w mojej grupie) i obydwie będą miały chłopców.
Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Na pewno się nie stęsknił Normalnie dzwoni do mnie 2-3 razy dziennie a teraz? Dzisiaj odezwał się dopiero wieczorem i to był tylko sms - "Spadł mi ciężarek 20 kg na nogę :/ " i tyle jest mi źleeee
To mu powiedz, że czujesz się zaniedbana i że chciałabyś, żeby do Ciebie częściej pisał i dzwonił. Może on uważa to za normalne i nie wyczuwa tego, że jest Ci z tym źle.
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2010-02-21, 01:29   #1242
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
Rany, dopiero zobaczylam ten film... Poplakalam sie... I wrzucilam na wykop, ktory ma sile w dzialaniu w zwiazku z takimi sprawami. Moze zostanie naglosnione.
Jezu dobrze, że go nie obejrzałam, na samą myśl ściska mnie w brzuchu. Nie mogę patrzeć na krzywdę zwierząt, one tak ufają bezgranicznie człowiekowi

Cytat:
Mam dzisiaj fuksa z tymi butami Ciągle lecą te,które chciałam i siedzę w pracy,więc obserwuję na bieżąco
No właśnie widzę, chyba z 3 czy 4 pary już zamówiłaś

Cytat:
co do tego filmu - z tego co widzialam sprawca juz dawno złapany.
Oooo chociaż tyle... a skąd wiesz?
A ten piesek w ogóle przeżył?

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Claris, jak wrócisz z gór, to daj cynk, czy w ogóle jest jeszcze po czym jeździć
Wróciliśmy godzinkę temu, było super nasz sprzęt 1. klasa, naprawde, tak jak na klasycznych nartach po jednym dniu miałam dość, tak na carvingach mogłabym jeszcze jutro cały dzień zjeżdzać. Śniegu jest dużo, ale ogólnie warunki były niezbyt dobre, bo ten śnieg dawno nie padał i stał się bardzo twardy, zmrożony, czyli stok oblodzony, trzeba było uważać, bo gęsto leżały nawet kulki lodowe
Zaraz wrzucę fotki na maila, to obejrzyjcie
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 08:40   #1243
butterfly20
Zakorzenienie

Cześć

Claris zamówiłam buty,ale za to sukienek nie.Więc niestety coś za coś.

Olka jedną taką jak w załączniku.Drugiej już w ogóle nie widzę
Tę co w załączniku miałam nosić jak ta pani na zdjęciu,bo mam taką karmelową kurtkę i karmelowe butki. Ładnie to wygląda z indygo. Buuu

Stary 2010-02-21, 10:23   #1244
OlkaR
Zakorzenienie

Hajja... no błagam. Oni się znają od 20 lat... nie da się po takim czasie pomylić człowieka.

I tak jak Hawwa powiedziała- zamknęłam ten rozdział życia i nie mam zamiaru o nic pytać.
Stary 2010-02-21, 10:31   #1245
carmelova
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ale ładnie słoneczko świeci w Krakowie (przynajmnij przez okno). Dzisiaj Tż ma wolne, więc spędzimy caaaaaaaały dzień razem Właśnie smażymy pancakes na śniadanie i będziemy je wcinać z syropem klonowym Nie ma to jak zdrowa dietka.

Claris super że narty dobrze się spisują.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 10:49   #1246
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Przepraszam ale musiałam się pochwalić TŻ ponieważ miło mnie zaskoczył i jestem z niego dumna
i jest taki słodziutki dziś
a to niespodzianka jaką dostałam
Kwiaty i tort niestety nie mogłam uchwycić tego lepiej .
ALe kwiaty jak pięknie pachną , szkoda , że nie mogę podzielić się z Wami tym zapachem

Jeszcze raz dziękuje wszystkim za życzenia
Wszystkiego Najlepszego Aniołku!!! Dużo zdrówka,szczęścia,Miłości z Tż Wspaniałych Zaręczyn i spełnienia marzeń !!! przepraszam,że dopiero dzisiaj ale wczoraj nie miałam jak napisać

Cytat:
Napisane przez majorka88 Pokaż wiadomość
mi zostało 140 dni do ślubu
już maliutko zostało

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
A nie wiem :P Może później jak sobie głowę umyję bo na razie taka nieświeża jestem i uprzedzam- mogą straszyć wloski na nogach bo mi się po prostu nie chce golić jak jest taka pogoda bo i po co?
czekamy na zdjęcie

Cytat:
super !!! A co z tym pieskiem..ciekawe czy przeżył

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
chyba źle mięso zrobiłam na patelni bo boli mnie brzuszek
w dodatku trochę się poprztykałam z M. za to, że dopiero po piwku mnie całuje w ogóle i cały czas się patrzę na inne pary, że inni tamto i siamto. Ja wiem że on mi kupuje chrupki ostatnio i zabiera w różne miejsca i pod tym względem super się zmienił ale nadal nie ma czułości z jego strony...
a co on na to?

ładne

Cytat:
dobry i srebrny medal jego treener mówił,że spróbuje go namówić by ostatni raz jeszcze skakał za 4 lata na igrzyskach.

Claris fajne zdjęcia tak bardzo przypominasz mi Britney Spears

Dzisiaj z Tż i rodzinką jedziemy do mojej babci a mnie tak głowa boli i mam niedociśnienie. Za to wczoraj zrobiliśmy sobie wycieczke poza Wrocław i super byłoo
Stary 2010-02-21, 10:55   #1247
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ale ładnie słoneczko świeci w Krakowie (przynajmnij przez okno). Dzisiaj Tż ma wolne, więc spędzimy caaaaaaaały dzień razem Właśnie smażymy pancakes na śniadanie i będziemy je wcinać z syropem klonowym Nie ma to jak zdrowa dietka.

Claris super że narty dobrze się spisują.
ooo, a co to ?
Da się zrobić bez piekarnika ?
Stary 2010-02-21, 11:27   #1248
najfajniejsza
Zakorzenienie

CZEEEEEEEEŚĆ

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
to nieźle zorientowana w waszym życiu a co do nieodzywania się do faceta to u nas ciche dni trwają góra pół godziny i wtedy M. puszcza sms-a: żyjesz ? umarłaś ? zerwałaś ? a ja się nie gniewam tylko akurat robię coś innego. A on ma taką teorię spiskową że jak piszę na końcu zdania kropkę to jestem zła no więc pewnie mu czasem przykro i ma wrażenie że się kłócimy.
ciekawa teoria, nie ma co
I dobrze, że napisałaś do policji.

Cytat:
Przepraszam ale musiałam się pochwalić TŻ ponieważ miło mnie zaskoczył i jestem z niego dumna
i jest taki słodziutki dziś
a to niespodzianka jaką dostałam
Kwiaty i tort niestety nie mogłam uchwycić tego lepiej .
ALe kwiaty jak pięknie pachną , szkoda , że nie mogę podzielić się z Wami tym zapachem

Jeszcze raz dziękuje wszystkim za życzenia
jaki fajny torcik
Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
noo, niezłe te zdjęcia
Cytat:
Ilsa ja wysłałam ten filmik do fundacji animals z prośbą o interwencję. Mam nadzieję, że to coś da.
to chyba nawet lepszy pomysł (zwłaszcza o ile Ci chodzi o For Animals, bo o nich wiem, że naprawdę działają)
Cytat:
ooo, to dobrze. a skąd wiesz? |
obie śliczne koniecznie się pokaż!
Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość

A wie co urodzi? U mnie na roku są 2 w ciąży (jedna jest w mojej grupie) i obydwie będą miały chłopców.
ona też chłopca oczekuje i naprawdę cudnie wygląda, czuje się i oboje z jej chłopakiem się doczekać malucha nie mogą
Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość

Wróciliśmy godzinkę temu, było super nasz sprzęt 1. klasa, naprawde, tak jak na klasycznych nartach po jednym dniu miałam dość, tak na carvingach mogłabym jeszcze jutro cały dzień zjeżdzać. Śniegu jest dużo, ale ogólnie warunki były niezbyt dobre, bo ten śnieg dawno nie padał i stał się bardzo twardy, zmrożony, czyli stok oblodzony, trzeba było uważać, bo gęsto leżały nawet kulki lodowe
Zaraz wrzucę fotki na maila, to obejrzyjcie
no to fantastycznie!!!!!

a swoją drogą...
ciekawe, co u Biski. mam nadzieję, że porozmawiali i jakoś się dogadali.

w ogóle, czy któraś z Was używała może różu Bourjois - Pastel Joues? Bo mnie kuszą na KWC, zwłaszcza że na Allegro są tanio, ale nie wiem, który odcień byłby dla mnie najlepsiejszy może ktoś się orientuje w tych różach i wie, co dla takiego bladziocha najlepsze dodam, że niedobrze mi w świńskoróżowych odcieniach - z EDM używałam odcienia delikatnego bardzo lekko brązowawego (taka kawa z mlekiem), choć dało się zauważyć ten różowawy odcień, i ten róż był dla mnie super

A ja nie mam zmarszczek, ale mam obwisłą skórę na twarzy

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Maju, wyglądasz ślicznie narty to chyba Twoje drugie imię pasują do Ciebie a no i Twój mężczyzna też całkiem ciacho w wersji narciarskiej

swoją drogą mogę wiedzieć, czy Ci ten Linen z EDM doszedł i jak się sprawuje?

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-02-21 o 14:58
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 12:10   #1249
justyna_dt
Zakorzenienie

Bry u mnie też słoneczko
TŻ został na noc znowu się pożarliśmy, ale koniec końców zrobiłam pyszne lasagne oglądnęliśmy film, wypiliśmy winko. My się tak kłócimy, bo mam PMS normalnie wszystko mnie wkurza, oddychanie, jedzenie, chodzenie, siedzenie, wszelakie odgłosy, wrrr...

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 12:12   #1250
frezyjka85
Zakorzenienie

Dzień dobry

siedzę u Tżta i planujemy wyjście do kościoła
jest też jego siostra z malutką chrześnicą i tyle radości w domu

Aniołku wszystkiego naj naj - spóźnione ale bardzo szczere

carmi gdybym była w krk wpadłabym do Ciebie na śniadanko mniam mniam......

motylku jakie wyczucie 30min temu oglądałam katalog bon prixu i zastanawiam się czy sobie czegoś nie zamówić...... ale nigdy ne zamawiałam i nie wiem jaka jakość ubrań.....?

całuski
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 12:13   #1251
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Oooo chociaż tyle... a skąd wiesz?
A ten piesek w ogóle przeżył?
z tego co wiem to przeżył ale musieli mu poskładać łapy i ma obrażenia wewnętrzne.

Ślicznie wyglądasz na zdjęciach z maila, Claris taka rumiana, zdrowa dziewczyna i śmiesznie że Ty masz czerwoną kurtkę a TŻ niebieską, tak jak się robi z chłopcem i dziewczynką podział kolorów

nocowałam u przyjaciółki i sobie poukładałam w głowie. Na razie musi mi wystarczyć zmiana w TŻ że nam wspaniale organizuje wyjścia i daje prezenciki ale oprócz tego nic nie stoi na przeszkodzie żeby go obcałowywać i przytulać się, mówić mu słodkie rzeczy - to też zacznie czuć taką potrzebę. Mam problem z takimi rzeczami ale bardzo chcę żebyśmy jeszcze bardziej zacieśnili więzy. Chociaż nie wiem czy to możliwe, dzisiaj odgadnęłam dokładnie treść jego sms-a przed czytaniem go

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 14:21   #1252
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

siedzę u Tżta i planujemy wyjście do kościoła
jest też jego siostra z malutką chrześnicą i tyle radości w domu

Aniołku wszystkiego naj naj - spóźnione ale bardzo szczere

carmi gdybym była w krk wpadłabym do Ciebie na śniadanko mniam mniam......

motylku jakie wyczucie 30min temu oglądałam katalog bon prixu i zastanawiam się czy sobie czegoś nie zamówić...... ale nigdy ne zamawiałam i nie wiem jaka jakość ubrań.....?

całuski
Nie wiem... w życiu nic u nich nie kupowałam

Stary 2010-02-21, 14:34   #1253
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

Cytat:
Nie wiem... w życiu nic u nich nie kupowałam
Dziewczyny, wczoraj pisałam o jakości ubrań z bon prix Ja nie narzekam - nie jest zła. Pewnie mogłaby być lepsza, no ale przecież zawsze można tak powiedzieć...

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2010-02-21, 14:37   #1254
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wczoraj pisałam o jakości ubrań z bon prix Ja nie narzekam - nie jest zła. Pewnie mogłaby być lepsza, no ale przecież zawsze można tak powiedzieć...
babcia kupiła mi od nich brązową sukienkę z bawełny i nie mogę narzekać, nie przeciera się i nie traci koloru (a to było na święta 2 lata temu)

Stary 2010-02-21, 14:51   #1255
butterfly20
Zakorzenienie

Hawwa no pewnie-nie ma co cudów oczekiwać za takie ceny

http://www.boohoo.com/FashionClothin...=10&color=NAVY to coś mi się podoba

Stary 2010-02-21, 14:55   #1256
najfajniejsza
Zakorzenienie

motyl, śliczne
Stary 2010-02-21, 14:59   #1257
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

czesc

nie jestem w stanie nadrobic - wczoraj caly dzien w pracy potem bylam na imprezie urodzinowej znajomego, wrocilam o 4 rano a przed 8 musialam wstac bo od 9 praca - jestem wykonczona

ale impreza bardzo udana, tak sie wachalam czy isc ale nie zaluje - fajnie bylo - wytanczylam sie tak, ze wszyskto mnie boli hehe

Ale dziwnie troche bylo - pisalam wam kiedys o koledze z ktorym sie troche spotykalam a potem on sie ni z tego ni z owego przestal odzywac - tez byl na tej imprezie - najpierw w ogole ze mna nie gadal, a na przeciwko mnie siedzial - tylko obserwowal jak myslal, ze nie widze... potem poprosil mnie na parkiet i to na wolnych i przetanczylismy prawie cala impreze i nie wiem no dziwnie sie zachowywal - jak na kolezanke to za bardzo sie do mnie przytulal w tym tancu.... na koniec sie poklocilismy o to, ze ja chce wracac - a oni chceli zebym zostala bo mielismy tam nocleg zalatwiony (bo to az w karpaczu impreza byla wiec kawalek jest) - ale ja na 9 musialam byc juz na spotkaniach wiec wrocilam... a on sie chyba obrazil i nie chcial sie pozegnac nawet - powiem wam ze nic z tego kompletnie nie rozumiem

a jeszcze najpierw naopowiadal znajomym co tez tam byli, ze nie wiedzial ze ja bede (a wiedzial bo mialysmy z kolezanka z nim jechac wiec dzwonilam pare godzin przed impreza ale okazalo sie ze nie ma miejsc w aucie), i ze on sie obawia bo ja mu sie narzucam, czy ze cos nas laczylo kiedys czy cos w tym rodzaju - no dajcie spokoj - nic takiego nie mialo miejsca a o tym dowiedzialam sie po imprezie jak rozmawialam z kolega z ktorym wracalam i on do mnie
- "to jak to w koncu jest z toba i emilem?"
- ja na to - jak to co jest ze mna i emilem, nic, a co ma byc?
- on - no jest cos miedzy wami czy nie?
- na co ja - nie ma i nigdy nie bylo - no i on mi to powiedzial co wczesniej napisalam
ze niby ja sie podkochuje w nim czy cos - a tak naprawde to wlasnie wyglada jakby cos on do mnie mial a ja sama nie wiem co o tym myslec - no masakra po prostu - smiac mi sie chce z tego normalnie, zwlaszcza ze nie rozmawialam z nim od 3 miesiecy a tylko wyalalam smsa z zyczeniami urodzinowymi i to tyle mojego "narzucania sie" no nie kumam w ogole, ale co tam, niewazne hehe

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2010-02-21 o 15:01
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 15:10   #1258
najfajniejsza
Zakorzenienie

arrakis, imprezowiczko
dziwny koleś i chyba trochę nadinterpretuje pewne fakty - spotkaliście się parę razy = Ty się narzucasz??? dziwny...
zwłaszcza że potem sam się narzucał ech, faceci...
Stary 2010-02-21, 15:17   #1259
butterfly20
Zakorzenienie

Arrakis ten koleś to jakiś kosmita

Stary 2010-02-21, 15:25   #1260
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Arrakis ten koleś to jakiś kosmita
i pies ogrodnika

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości