|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D
Cytat:
![]() jejku leć jutro do laba i tam zrób test z krwi ale ja bym już z radości
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny dzięki za pocieszenie
Lindsley jeśli chodzi o Aleksandrów to ja znam jednego Olka i jest niesamowicie przystojnym facetem...... a imię Olek to tylko kwestia przyzwyczajenia..... mi bardzo podoba się imię Wiktor a co do wózków to mój typ to Mutsy urban rider..... poprostu zakochałam się w tym wózku poza tym to dziś śniło mi się że w jestem w ciąży, ale wiadomo że śni się na odwrót.... ale i tak nie ma szans bo jestem w 12 dniu cyklu ![]() jadę dziś do babci i dziadka ( ten dziadziu co był w szpitalu, wyobraźcie sobie że był skrajnie wyczerpany, sam nie potrafił siedzieć, a babcia w 2 tyg postawiła go na nogi.... niesamowite..... a dziadziu po wylewie i już sam chodzi.... jednak tęsknota w szpitalu może doprowadzić do najgorszego) |
|
|
|
#1863 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobrze że dziadek ma się coraz lepiej Ja też bym chciał by w tym wieku nadal była miedzy mną i TŻ taka bliskość
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Weronia ja nie wiem czy dożyjemy z TZ takiego wieku razem..... hehehe dziadziu ma 80 lat a babcia 78 i są 56 lat małżeństwem
|
|
|
|
#1865 |
|
Raczkowanie
|
Dzień Dobry dziewczyny
u mnie pięknie świeci słoneczko, zatem słonecznie Was pozdrawiam i życzę miłego dnia lecę obiadek szykować ...
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
Agness,
![]() Ishka, gratulacje!
|
#1867 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ishka, pięknie
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Ishka no jak nic sie udało! Gratuluję
Tak piszecie o tych Olkach, ja też znam jednego - jest ksiedzem i w sumie z wyglądu też niczego sobie
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Ewurka kilka lat to dlugo,wiec to chyba nie takie bez sensu, tym bardziej,ze nie ma ona odpowiedniej opieki
Zgadnij widzialm Cie w rankingu klikam dalej Marcel tez mi sie bardzo podoba. ze nie bedziecie oszczedzac na foteliku - bezpieczenstwo to podstawa !! Podpowiem,ze na ebayu ang. mozna je kupic za grosze ![]() Sloneczko ![]() Lindsley Alekasander piekne imie Adas to teraz co drugi jakas plaga na to imie.No teraz rozumiem - slabosc do Adasiow Ja od razu zwrocilam uwage na daszek w tej spacerowce ( tylko takie mi sie podobaja).Te wielkie budy - wory sa wstretne jak dla mnie.Dlatego tez moj typ na spacerowke to buzz. Abz a pomysl co sie dzieje z takimi kolkami jak sie wjedzie w snieg Lusia to od lucyny.Ja dostaje szalu jak ktos usiluje wolac na moja Lu lusia I jeszcze mi wmawiaja,ze to skrot od jej imienia i ze tak ladnie ![]() Cheakyrockchick witaj kochana wieki Cie nie bylo zagladaj do nas w miare mozliwosciEwurka a gzdie w UK mieszkasz ? Kretencja Agness przykro mi bardzo z powodu jednej krechy ![]() Ollliwko to juz prawie wszystko gotowe a sale macie jednak ta co na poczatku,czy mama zmienila ?Ishka ostatnia @ mialas w moje urodziny GRATULUJE !!! ![]() |
|
|
|
#1870 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
W sumie duża część z nas ma szansę dożyć 50-tej rocznicy ślubu, bo dużo to młodych małżeństw My się pobraliśmy jak ja miałam 23, a mąż 25 ![]() aldii a co u Lu przepięknej? I jak Twój brzuszek? Boli jeszcze, czy już się zagoił? I jak tam tata się czuje w roli taty ?
Edytowane przez Tity Czas edycji: 2010-02-21 o 13:29 |
||||
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
aldii sale mamy zupełnie inną bo teraz ma być wesele - małe bo male , ale zawsze. Mama nie zmieniła nic , dogadali się z rodzicami TŻ
![]() Ale pogoda ładna , oczywiście wszyscy nagle ruszyli na spacery My też idziemy z TŻ , ale nie tam gdzie wszyscy.. bo mam dość mijania co chwile ludzi. No a później pyszny obiadek
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
Tity
![]() za koteczkaDziekuje,ze pytasz ![]() Brzuch juz chyba sie zagoil,nie boli juz jakies 2 tyg. No i mam pikne szycie - masc na blizny nie bedzie potrzebna bo nic nie widac Olliwko ze rodzice sie dogadali.Pewnie kamien spadl Ci z serca |
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
aldii no to świetnie, że śladu nie będzie
![]() Ollliwko to super, że rodzice się dogadali Pewnie spokojniejsza już jesteś
|
|
|
|
#1874 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jeszcze nic straconego? Czasem testy nie wykrywają ciąży...Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja patrze z praktycznej strony na budkę... Wolę, żeby dziecię było dobrze osłonięte na zimę... Cytat:
Dopiero obiadek zjedliśmy... Pełna jestem Tz robił![]() Wgl muszę go pochwalić bo nic nie pił wczoraj
|
|
#1876 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Iska, bela
życze spokojnych, bezobjawowych i bezproblemowych 9 m-cy z maleństwem w brzuszku ![]() Aldii dziękuje, dziękuje a z tym ebayem muszę zobaczyć jak to wygląda, bo szczerze, jeszcze na ebayu nigdy, nic nie zamawiałam... Widac trafiłaś pod ręce specjalistów A malutka niech się rozwija i sobie skacze w kolejne skoki rozwojowe Dla Ciebie to pewnie męczące Agness @ nie ma, więc nadzieja jest...Lindlsey dla TŻ ![]() Tity jak dziś się kotek miewa??
|||||||||||||||||||||
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
Lindsley spojrz na styczniowki - co drugi to adas
![]() Ja licze na to,ze Lu nastepna zime spedzi jeszcze w swojej karecie,wiec spacerowka bedzie potzrebna dopiero od wiosny i taka budka jej wystarczy Jeszcze raz dla TZU mnie tez wiatrzysko ze ho ho |
|
|
|
#1878 |
|
Rozeznanie
|
widze i tu sa dla mnie gratki to i tu się pochwalę.
tylko strach na razie mnie sciska w środku. ![]() |
|
|
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Nic się nie martw, będzie ok
|
|
#1880 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aldii mieszkam na północy Angli, nie wiem czy kojarzysz sunderland albo newcastle? ![]() Ishka Gratulacje ![]() Bela Gratulacje
|
|
|
|
|
#1881 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moi dziadkowie już nie żyją ale mój mąż jeszcze jednych ma,mają po 80 lat,babcia już nie bardzo na chodzie ale dziadek żwawy niczym fryga,niejeden dwudziestolatek mógłby poazdrościć mu krzepy ![]() Uwielbiam go,zawsze jak mnie widzi,śpiewa mi stare piosenki Ewurka..przykro mi z powodu kotka... Dziewczyny...dziękuję za pocieszenie Nie łudzę się,co prawda @ jak nie było tak nie ma ale pewno przylezie,może jutro uda mi się wcisnąć do gina a jak nie to poczekam jeszcze tydzień i jak nic się nie zmieni-pójdę prywatnie,jak zleci betę to zrobię ale teraz to już szczerze wątpię ![]() Cóż...widać jeszcze nie czas na mnie Ishka,bela-GRATULACJE!!!!
|
|
|
#1882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje. I bardzo mocno trzymam kciuki, żeby było ok wszystko tym razem ![]() Cytat:
Twojej mamie się baty należą.... Ale tyle kotków potrzebuje miłości, że jeszcze pewnie się zaopiekujesz kiedyś jakimś ![]() zgadnij no dostał zastrzyki i czekamy...
|
||
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
przykro, przytulam mocno
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
Ewurka przykro mi
Kojarze gdzie mieszkasz.Jak bym byla jeszcze na wyspach to bysmy mialy do siebie 2,5h drogi ![]() Tity mam nadzieje,ze chcociaz z twoim kiciusiem bedzie wszystko ok |
|
|
|
#1885 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Evurko
(( mamie już nie powierzaj zwierzątek
|||||||||||||||||||||
|
|
#1886 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny dostałam @ i jestem nie do życia
wszystko mnie boli wziełam leki przeciwbólowe i kiepsko działają a do tego doszly mi dzisiaj zatoki nie mam siły nadrobić tego co pisałyście jak poczuje sie lepiej to odpisze dobrej nocki |
|
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
Ishka -- > super gratulacje
![]() Bela-- > dla Ciebie też ![]() Co do imion -- tez choruje na Adasia, od zawsze podoba mi sie to imie nie wiedzialam, że jest takie popularne. Ale pewnie zanim ja będe miała dylemat wyboru imienia to juz moda zdąży minąć... Ewurka -- > biedna kicia...smutno ![]() Lindsley -- > no to TZ dzielny brawo!My właśnie wrociliśmy z krakowa, byliśmy na małych zakupach do domku w Leroy i Ikei. Kupilam sobie takie fajne poduchy na sofy i kupiliśmy farby, będziemy zmieniac kolorki w przedpokoju i na klatce schodowej na orzechowy i zielony...mam nadzieje ze wyjdzie ladnie a poza tym jak zwykle troche *******ek w Ikei. Lubie kupować domkowi prezenty nawet odparlam pokuse ogladania butów ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- hahaha-- o rany użyłam chyba niechcący bardzo brzydkiego słowa oznaczającego inaczej " drobiazgów" :P
Edytowane przez danika Czas edycji: 2010-02-21 o 19:22 |
|
|
|
#1888 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sońka już się nie męczy...będę za nią tęsknić |
|
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
Awenturyn kochana ty znowu chora ? oj niedobrze
Ewurko od ciazy wrocilam w czerwcu bo nie wyobrazalam sobie zeby ciaze prowadzila mi polozna...No ale kto wie,moze za kilka m-cy znow wyjade
|
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Ewurka przykro mi z powodu kotka
![]() Dziękuję za dla Tz-a a on nawet nie wie że tyle ich dostał...Mieliśmy gości... Dostałam kwiatka - storczyka bo wiedzą że u mnie pięknie kwitną ![]() Fajnie jak tak ktoś do nas czasem wpada bo już mi strasznie nudno w domku było...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

z radości

jakas plaga na to imie.No teraz rozumiem - slabosc do Adasiow
I jeszcze mi wmawiaja,ze to skrot od jej imienia i ze tak ladnie 

)