![]() |
#661 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Witajcie!
![]() Tak tu mowa o kremach do rąk naturalsa,to muszę powiedziec,że i ja za nimi tęsknie i za paroma zapachami wód ![]()
#662 | ||
Zakorzenienie
|
Mi tak samo jak wam zdecydowanie brakuje chusteczek do demakijażu, serii do cery naczynkowej, kremów do rąk o "pysznych" zapachach, lepszej kolekcji logo (ręczniki to fajny pomysł oby cena była rozsądna).
Bardzo żałuję, że wycofują moje ulubione płyny do kąpieli czarna jagoda, krem malinowy, biała czekolada. Ostatnio w dużych ilościach wykupuję je z oferty netto, chociaż teraz na chwilę wraca do katalogu czarna jagoda. Te błyszczyki nazywały się "zakręcone", pamiętam je fajne były. Szkoda, że zniknęła seria arabian glow była super na lato. Seria lawendowa ułatwiająca zasypianie, była świetna. Brakuje mi również mydła w kostce, zwykłej gąbki (może być niezwykła ![]() Cytat:
tu jest wszystko dokładnie wyjaśnione co robić krok po kroku ![]() Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post17335293 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też kusi ale jak widać mam za dużo mazidel do ust. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Rozeznanie
|
Ja, nie licząc niewypałów rzuconych w kąt, kończę mój dyżurny błyszczyk do ust
![]() Widzę, że tu sporo konsultantek, więc mam nadzieję że mi odpowiecie. Jak jest z próbkami perfum? Ile się za nie płaci? Czy próbka perfumu z netto byłaby dostępna?
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Raczkowanie
|
Z wstępnych oględzin papierowego katalogu 04 zamawiam: żel pod prysznic owoc granatu i mango, lakier twilight blue (ballerine zamówie bodajże w 6) , odżywka przyspieszająca wzrost paznokci, torba Maja, torba Ruthie, okulary Sable, duzy żel pod prysznic Magical lub inny :P, z demo nowa pur blanca oraz pierścionek Gabriella ... jak będzie dzień zamawiania pewnie z czegoś zrezygnuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co katalog 3-4 zapachy są "w promocji" i za 5 próbek płacisz 3,75zł (zazwyczaj to zapachy wchodzące w następnym katalogu). Też na formularzu zamówień są wypisane ![]() (formularz do ściągnięcia albo tu z katalogowego albo ze strefy konsultantki w zakładce Pliki do ściągnięcia). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Przyczajenie
|
A ja mam małe pytanko seria z sss ten balsam osłabiający odrastanie włosków i antyperspirant w kulce i ten żel do golenia sprawuje się dobrze czy to taki pic na wodę, proszę o opinię
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
witajcie dziewdzyny w niedzielny dzionek ja mam pytanko do dziewczyn ktore maja posiadaja nowe blyszczyki tzn chodzi mi o ''soczysty blyszczyk do ust'' nowosc w kat 4 str 25 jak sie sprawuja na ustach czy nawilzaja wygladzaja no i najwazniejsze jak kolory czy naprawde sa mocne intensywne takie jak pokazane w kat czy to moze tak samo jak w przypadku iskzacych blyszczykow ze kolor z kat nie mial nic z kolorem w rzeczywistosci bardzo prosze o opinie uwagi lub zdjecia i z gory dziekuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny nie orientujecie się, czy torebka Heidi będzie w najbliższych kilku katalogach choć trochę tańsza??
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A jak oceniacie tusz do rzęs super full? Warto? Korci mnie przez ten gratisowy płyn do demakijażu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale tak, możesz poprosić konsultantkę o 5 próbek za 5zł i myślę że nie powinna robić problemu, o ile można w ogóle zamawiać próbki z wybranego przez Ciebie zapachu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#676 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cóż, chyba zamówię na allegro i tyle, chyba się opłaca...
||
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#678 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Poproś konsultantkę żeby na jeden termin z katalogu zamówiła ci próbkę a jeśli zapach ci się spodoba to na drugi termin może zamówić ci już pełnowymiarowy produkt. Mamy 3 terminy składania zamówień (co tydzień w ciągu trwania katalogu). Jeśli będzie robiła problemy to zmień konsultantkę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Rozeznanie
|
Któraś z Was wspomniała o serii Arabian Glow
![]() ![]() ![]()
![]() |
#680 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Właśnie użyłam tego kojącego balsamu z netto - wzięłam go z myślą o moich wiecznie przesuszonych ustach, na które nic mi nie pomaga, nawet miód i peelingi - i po pierwszej styczności średnio zadowolona jestem. Myślałam, że to będzie coś więcej, ale chyba przychylę się do opinii części z Was, że to zwykła wazelina - nawet smakuje podobnie i szczerze mówiąc nie różni się zbytnio od tej 'wazelinki' która jest w pomadkach ochronnych z Avon Care.
Mimo to poużywam tego balsamu trochę - może ma jakieś ukryte właściwości, ale póki co średnio zadowolona jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
Sarunieczka ależ ślicznie wyglądasz w tej szmince, super Ci pasuje
![]() ja się nie mogę do szminek przełamać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie wiem ,czy jestem juz slepa ale korzystalam z wyszukiwary i nic nie znalazlamm na ten temat-czy mialyscie moze te migoczące cienie do powiek co sa teraz w 4 w promocji za 6.90??? Cena atrakcyjna-ale jak sie sprawuje sam produkt??
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 |
Rozeznanie
|
ale dziewczynki was na wspominki wzielo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
ohhh tak kokos i papaja .... szkoda że go nie ma miałam z tej serii peeling lub scrub ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zadomowienie
|
jamapi - farba do włosów .. też kiedyś o tym myślałam , było by naprawde fajnie tylko nie wiem czy duzo klientek by zaufało naszej firmie.
więcej zapachów płynów do kąpieli , akcesoria m.in szlafroki, ręczniki jakieś czapki szaliki , BUTY, kosmetyki dla dzieci z podobizna młodych gwiazd czy postaci z bajek . ( podobny katalog polski do amerykańskiego ) Wtedy był by Avon SUPEROWY !! ![]()
![]() |
#688 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale mam tez problem np z klientkami, nie dosc ze mieszkam w miejscu gdzie na kazdym rogu jest duza drogeria i dziewczyny wola isc tam i kupic cos co moga obejrzec, to jeszcze do tego pracuje w takim srodowisku ze kazdego stac na duzo drozsze kosmetyki niz avon, ktory jakby to powiedziec jest obciachem (a juz w szczegolnosci akcesoria typu torebki), dlatego np w pracy nie mam klientek, a ja mimo ze moglabym stosowac duzo drozsze kosmetyki, to lubie niektore z avonu i mam ich calkiem sporo, bo uwazam ze glupota jest wydawanie kasy na cos markowego jak mozna kupic taniej cos co dorownuje jakoscia. Żadna z Was nie ma takiego problemu, ze avon kojarzy sie z niska jakoscia (takze oszukanstwem jesli chodzi o porownanie tego co w katalogu z tym co na zywo) wsrod potencjalnych klientek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Przyczajenie
|
Witam!
Jestem począkującym liderem. I mam dwa pytania, a mianowicie: Jak wygląda certyfikacja lidera? I czy są tutaj na forum jakieś Panie/Panowie zainteresowani pracą w Avonie z Zielonej Góry, Krosna Odrzańskiego lub okolic? Zapraszam do kontaktu! Można otrzymać torebkę firmy Batycki o wartości 1200 zł i kosmetyczną o wart. 200 zł. wszystko za jedyne 35,90! Oba produkty są skórzane, z bursztynami. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do kosmetyków, mam swoje ulubione serie i ogólnie uważam, że te produkty są lepsze niż się potocznie uważa. Z wielu jestem naprawdę bardzo zadowolona i próżno szukać zamienników w innych firmach. Zresztą, avon daje mi ten komfort, że mogę zapełniać półki coraz to nowymi kosmetykami bez większych wyrzutów sumienia. Jerdyne czego sie boję to to, że ta moja obsesja przeksztalci sie w jakas chorobe ![]() Ach, co do życzeń. Dziewczyny, ja równieżź byłabym wniebowzięta, jakby w avonie pojawił się peeling enzymatyczny ![]()
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.