Wszystko o Avonie - część 10 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-21, 09:34   #661
83evelinka
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 10

Witajcie!

Tak tu mowa o kremach do rąk naturalsa,to muszę powiedziec,że i ja za nimi tęsknie i za paroma zapachami wód
Stary 2010-02-21, 09:35   #662
andziat
Zakorzenienie

Mi tak samo jak wam zdecydowanie brakuje chusteczek do demakijażu, serii do cery naczynkowej, kremów do rąk o "pysznych" zapachach, lepszej kolekcji logo (ręczniki to fajny pomysł oby cena była rozsądna).
Bardzo żałuję, że wycofują moje ulubione płyny do kąpieli czarna jagoda, krem malinowy, biała czekolada. Ostatnio w dużych ilościach wykupuję je z oferty netto, chociaż teraz na chwilę wraca do katalogu czarna jagoda.
Te błyszczyki nazywały się "zakręcone", pamiętam je fajne były. Szkoda, że zniknęła seria arabian glow była super na lato.
Seria lawendowa ułatwiająca zasypianie, była świetna.
Brakuje mi również mydła w kostce, zwykłej gąbki (może być niezwykła ), kuleczek zapachowych do kąpieli (mogą być inne kształty) i wosku na dłonie.

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
dziewczyny jak zrobic zwrot? pierscionki okazaly sie za male dla klientki i chce je wymienic na wieksze,czy potrzeba jakis formularz i skad? na jaki adres? tyle lat w avonie ale nigdy nie musialam zwrotow robic
strefa konsultantki - nasze porady - zasady zwrotu produktów

tu jest wszystko dokładnie wyjaśnione co robić krok po kroku

Cytat:
Napisane przez K-H Pokaż wiadomość
Właśnie problem w tym, że konsultantką nie jestem i nie mam dostępu do tych plików.
jest na wątku katalogowym

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post17335293
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 09:58   #663
K-H
Rozeznanie

Dziękuję bardzo W końcu wypróbuję wykręcany błyszczyk
A czego Ty słuchasz?
K-H jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 10:22   #664
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teroslawa Pokaż wiadomość
Też brakuje mi w Avonie zapachowych kremów do rąk.

A z wycofanych tęsknię przede wszystkim za błyszczykiem Piaski Pustyni, był cudny, mam jeszcze resztkę.
Ja też mam 2 odcienie i też uważam że są cune
Cytat:
Dziękuję bardzo W końcu wypróbuję wykręcany błyszczyk
Mnie też kusi ale jak widać mam za dużo mazidel do ust.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 10:24   #665
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja bym chciała powrót rumiankowych naturalsów i truskawkowo-śmietankowych

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 10:26   #666
K-H
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Mnie też kusi ale jak widać mam za dużo mazidel do ust.
Ja, nie licząc niewypałów rzuconych w kąt, kończę mój dyżurny błyszczyk do ust

Widzę, że tu sporo konsultantek, więc mam nadzieję że mi odpowiecie. Jak jest z próbkami perfum? Ile się za nie płaci? Czy próbka perfumu z netto byłaby dostępna?
A czego Ty słuchasz?
Stary 2010-02-21, 10:30   #667
anulkaandzia
Raczkowanie

Z wstępnych oględzin papierowego katalogu 04 zamawiam: żel pod prysznic owoc granatu i mango, lakier twilight blue (ballerine zamówie bodajże w 6) , odżywka przyspieszająca wzrost paznokci, torba Maja, torba Ruthie, okulary Sable, duzy żel pod prysznic Magical lub inny :P, z demo nowa pur blanca oraz pierścionek Gabriella ... jak będzie dzień zamawiania pewnie z czegoś zrezygnuje
anulkaandzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-21, 10:32   #668
skimos
Zakorzenienie

Cytat:
Ja, nie licząc niewypałów rzuconych w kąt, kończę mój dyżurny błyszczyk do ust

Widzę, że tu sporo konsultantek, więc mam nadzieję że mi odpowiecie. Jak jest z próbkami perfum? Ile się za nie płaci? Czy próbka perfumu z netto byłaby dostępna?
Zazwyczaj kosztują 4,90zł, 5 sztuk danego zapachu. Są wypisane na formularzu, nie ma tam wszystkich perfum niestety
Co katalog 3-4 zapachy są "w promocji" i za 5 próbek płacisz 3,75zł (zazwyczaj to zapachy wchodzące w następnym katalogu). Też na formularzu zamówień są wypisane
(formularz do ściągnięcia albo tu z katalogowego albo ze strefy konsultantki w zakładce Pliki do ściągnięcia).

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 10:36   #669
K-H
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Zazwyczaj kosztują 4,90zł, 5 sztuk danego zapachu. Są wypisane na formularzu, nie ma tam wszystkich perfum niestety
Co katalog 3-4 zapachy są "w promocji" i za 5 próbek płacisz 3,75zł (zazwyczaj to zapachy wchodzące w następnym katalogu). Też na formularzu zamówień są wypisane
(formularz do ściągnięcia albo tu z katalogowego albo ze strefy konsultantki w zakładce Pliki do ściągnięcia).
Tak to wygląda z perspektywy konsultantki Nie doprecyzowałam, chodzi mi o perspektywę konsumentki. Chodzi mi o 1-2 próbki. Czyli jeżeli konsultantka zamówi, wtedy mogę kupić od niej? I czy wyrobię się w razie gdyby mi się zapach spodobał?
A czego Ty słuchasz?
Stary 2010-02-21, 10:40   #670
hana991
Przyczajenie

A ja mam małe pytanko seria z sss ten balsam osłabiający odrastanie włosków i antyperspirant w kulce i ten żel do golenia sprawuje się dobrze czy to taki pic na wodę, proszę o opinię
hana991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 10:47   #671
jblaszczyk11
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

witajcie dziewdzyny w niedzielny dzionek ja mam pytanko do dziewczyn ktore maja posiadaja nowe blyszczyki tzn chodzi mi o ''soczysty blyszczyk do ust'' nowosc w kat 4 str 25 jak sie sprawuja na ustach czy nawilzaja wygladzaja no i najwazniejsze jak kolory czy naprawde sa mocne intensywne takie jak pokazane w kat czy to moze tak samo jak w przypadku iskzacych blyszczykow ze kolor z kat nie mial nic z kolorem w rzeczywistosci bardzo prosze o opinie uwagi lub zdjecia i z gory dziekuje
jblaszczyk11 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-21, 10:48   #672
karolla90
Raczkowanie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie - część 10

Dziewczyny nie orientujecie się, czy torebka Heidi będzie w najbliższych kilku katalogach choć trochę tańsza??
karolla90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 10:48   #673
K-H
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez hana991 Pokaż wiadomość
A ja mam małe pytanko seria z sss ten balsam osłabiający odrastanie włosków i antyperspirant w kulce i ten żel do golenia sprawuje się dobrze czy to taki pic na wodę, proszę o opinię
Ja nie zauważyłam dużej poprawy w odrastaniu. Golę depilatorem więc tak czy siak długo mam spokój
A jak oceniacie tusz do rzęs super full? Warto? Korci mnie przez ten gratisowy płyn do demakijażu...
A czego Ty słuchasz?
Stary 2010-02-21, 10:50   #674
skimos
Zakorzenienie

Cytat:
Tak to wygląda z perspektywy konsultantki Nie doprecyzowałam, chodzi mi o perspektywę konsumentki. Chodzi mi o 1-2 próbki. Czyli jeżeli konsultantka zamówi, wtedy mogę kupić od niej? I czy wyrobię się w razie gdyby mi się zapach spodobał?
Zapytaj twoją konsultantkę o próbki ja moim klientkom dorzucam zawsze do zamówienia na co najmniej 3 sztuki, a poza tym oferuję w cenie 1 próbka za 1zł (właściwie to mam taki zamiar, bo póki co raczej rozdaję ).
Ale tak, możesz poprosić konsultantkę o 5 próbek za 5zł i myślę że nie powinna robić problemu, o ile można w ogóle zamawiać próbki z wybranego przez Ciebie zapachu

Stary 2010-02-21, 10:52   #675
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie zauważyłam dużej poprawy w odrastaniu. Golę depilatorem więc tak czy siak długo mam spokój
A jak oceniacie tusz do rzęs super full? Warto? Korci mnie przez ten gratisowy płyn do demakijażu...
dla mnie ten tusz jest przeciętny a o tym płynie do demakijażu słyszałam same niepochlebne opinie niestety

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-21, 11:04   #676
K-H
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
dla mnie ten tusz jest przeciętny a o tym płynie do demakijażu słyszałam same niepochlebne opinie niestety
No nie wiem, na KWC dość ładnie wygląda. Sama nie wiem... Poprzedni mi się jeszcze nie skończył, więc pośpiechu nie ma.
Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Zapytaj twoją konsultantkę o próbki ja moim klientkom dorzucam zawsze do zamówienia na co najmniej 3 sztuki, a poza tym oferuję w cenie 1 próbka za 1zł (właściwie to mam taki zamiar, bo póki co raczej rozdaję ).
Ale tak, możesz poprosić konsultantkę o 5 próbek za 5zł i myślę że nie powinna robić problemu, o ile można w ogóle zamawiać próbki z wybranego przez Ciebie zapachu
Moja konsultantka niestety nie ma takich fajnych zwyczajów
Cóż, chyba zamówię na allegro i tyle, chyba się opłaca...
A czego Ty słuchasz?
Stary 2010-02-21, 11:21   #677
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość

strefa konsultantki - nasze porady - zasady zwrotu produktów

tu jest wszystko dokładnie wyjaśnione co robić krok po kroku
dziekuje bardzo za odpowiedz
Stary 2010-02-21, 11:40   #678
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolla90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie orientujecie się, czy torebka Heidi będzie w najbliższych kilku katalogach choć trochę tańsza??
na wątku katalogowym są linki do kilku katalogów naprzód, ściągnij i pooglądaj

Cytat:
Moja konsultantka niestety nie ma takich fajnych zwyczajów
Cóż, chyba zamówię na allegro i tyle, chyba się opłaca...
a o jakim zapachu myślisz?
Poproś konsultantkę żeby na jeden termin z katalogu zamówiła ci próbkę a jeśli zapach ci się spodoba to na drugi termin może zamówić ci już pełnowymiarowy produkt. Mamy 3 terminy składania zamówień (co tydzień w ciągu trwania katalogu). Jeśli będzie robiła problemy to zmień konsultantkę
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 11:42   #679
Yorki
Rozeznanie

Któraś z Was wspomniała o serii Arabian Glow Jedna z moich ulubionych. Bardzo mi jej brakuje, choć mam jeszcze jej "resztki" w kosmetyczce Zwłaszcza kredki - trwałe i super mięciutkie

Yorki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 11:46   #680
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Yorki Pokaż wiadomość
Któraś z Was wspomniała o serii Arabian Glow Jedna z moich ulubionych. Bardzo mi jej brakuje, choć mam jeszcze jej "resztki" w kosmetyczce Zwłaszcza kredki - trwałe i super mięciutkie
Zgadzam się, fajna ta była seria
Stary 2010-02-21, 12:11   #681
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Właśnie użyłam tego kojącego balsamu z netto - wzięłam go z myślą o moich wiecznie przesuszonych ustach, na które nic mi nie pomaga, nawet miód i peelingi - i po pierwszej styczności średnio zadowolona jestem. Myślałam, że to będzie coś więcej, ale chyba przychylę się do opinii części z Was, że to zwykła wazelina - nawet smakuje podobnie i szczerze mówiąc nie różni się zbytnio od tej 'wazelinki' która jest w pomadkach ochronnych z Avon Care.

Mimo to poużywam tego balsamu trochę - może ma jakieś ukryte właściwości, ale póki co średnio zadowolona jestem
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 12:16   #682
skimos
Zakorzenienie

Sarunieczka ależ ślicznie wyglądasz w tej szmince, super Ci pasuje

ja się nie mogę do szminek przełamać

Stary 2010-02-21, 12:17   #683
Pilkus27
Raczkowanie

Dziewczyny nie wiem ,czy jestem juz slepa ale korzystalam z wyszukiwary i nic nie znalazlamm na ten temat-czy mialyscie moze te migoczące cienie do powiek co sa teraz w 4 w promocji za 6.90??? Cena atrakcyjna-ale jak sie sprawuje sam produkt??
Pilkus27 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-02-21, 12:18   #684
emza
Rozeznanie

ale dziewczynki was na wspominki wzielo pamietam ta lawendowa serie-po prostu boska tak jak papaja i kokos mmm. zamowilam sobie blyszczyk z netto neonowy i ma taki fajny melonowy zapach pamietam tez antyperspiranty, ktorych uzywalam, a skoro uzywalam to chyba bylam zadowolona hehe. bardzo wiele fajnych kosmetykow wycofali, moze jeszcze kiedys wroca? szpiegu działaj, bo peeling enzymatyczny tez by sie przydal powinni tez raz na jaks czas robic osobny minikatalog dla mezczyzn-tylko z produktami dla nich
emza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 12:35   #685
Douce24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszunia124 Pokaż wiadomość
kokos/papaja był mmma jescze kiedys byl lotos i kakao,cos takiego,tez fajny zapach

ohhh tak kokos i papaja .... szkoda że go nie ma miałam z tej serii peeling lub scrub

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
Napisane przez 83evelinka Pokaż wiadomość

o to i mi się zdarzają takie zdradyz różnymi firmami z drogerii,ale także z konkurencjii,wiadomo jakiej
Ja w 100 % nie jestem wiera Avonowi ale kupuje tylko to czego nie ma w Avonie a jest mi potrzebne

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Yorki Pokaż wiadomość
Tez mam kredke do oczu AG - złotą . Fantastyczna jest ta seria .

Z każdym dniem coraz bardziej
K.
supercziroł

Douce24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 12:38   #686
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez emza Pokaż wiadomość
ale dziewczynki was na wspominki wzielo pamietam ta lawendowa serie-po prostu boska tak jak papaja i kokos mmm. zamowilam sobie blyszczyk z netto neonowy i ma taki fajny melonowy zapach pamietam tez antyperspiranty, ktorych uzywalam, a skoro uzywalam to chyba bylam zadowolona hehe. bardzo wiele fajnych kosmetykow wycofali, moze jeszcze kiedys wroca? szpiegu działaj, bo peeling enzymatyczny tez by sie przydal powinni tez raz na jaks czas robic osobny minikatalog dla mezczyzn-tylko z produktami dla nich
U mnie o lawendową serię do dziś klientki pytają...Szkoda że nie ma szans na jej powrót
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 12:41   #687
Douce24
Zadomowienie

jamapi - farba do włosów .. też kiedyś o tym myślałam , było by naprawde fajnie tylko nie wiem czy duzo klientek by zaufało naszej firmie.
więcej zapachów płynów do kąpieli , akcesoria m.in szlafroki, ręczniki jakieś czapki szaliki , BUTY, kosmetyki dla dzieci z podobizna młodych gwiazd czy postaci z bajek . ( podobny katalog polski do amerykańskiego )
Wtedy był by Avon SUPEROWY !!

Z każdym dniem coraz bardziej
K.
supercziroł

Douce24 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-02-21, 12:51   #688
Dziewczyna822
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Douce24 Pokaż wiadomość

Ja w 100 % nie jestem wiera Avonowi ale kupuje tylko to czego nie ma w Avonie a jest mi potrzebne
skoro juz mowa o wiernosci avonowi, to ja jestem wierna tylko niektorym powiedzmy kategoriom kosmetykow, w wielu innych (np pielegnacja twarzy, podklady) albo uzywam sprawdzonych kosmetykow innych firm albo po prostu avon ich nie ma, lub ma buble.
Ale mam tez problem np z klientkami, nie dosc ze mieszkam w miejscu gdzie na kazdym rogu jest duza drogeria i dziewczyny wola isc tam i kupic cos co moga obejrzec, to jeszcze do tego pracuje w takim srodowisku ze kazdego stac na duzo drozsze kosmetyki niz avon, ktory jakby to powiedziec jest obciachem (a juz w szczegolnosci akcesoria typu torebki), dlatego np w pracy nie mam klientek, a ja mimo ze moglabym stosowac duzo drozsze kosmetyki, to lubie niektore z avonu i mam ich calkiem sporo, bo uwazam ze glupota jest wydawanie kasy na cos markowego jak mozna kupic taniej cos co dorownuje jakoscia. Żadna z Was nie ma takiego problemu, ze avon kojarzy sie z niska jakoscia (takze oszukanstwem jesli chodzi o porownanie tego co w katalogu z tym co na zywo) wsrod potencjalnych klientek?
Dziewczyna822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 13:01   #689
turner
Przyczajenie

Witam!

Jestem począkującym liderem. I mam dwa pytania, a mianowicie:
Jak wygląda certyfikacja lidera?

I czy są tutaj na forum jakieś Panie/Panowie zainteresowani pracą w Avonie z Zielonej Góry, Krosna Odrzańskiego lub okolic? Zapraszam do kontaktu! Można otrzymać torebkę firmy Batycki o wartości 1200 zł i kosmetyczną o wart. 200 zł. wszystko za jedyne 35,90! Oba produkty są skórzane, z bursztynami.

Pozdrawiam!
turner jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 13:32   #690
FridaKahlo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dziewczyna822 Pokaż wiadomość
skoro juz mowa o wiernosci avonowi, to ja jestem wierna tylko niektorym powiedzmy kategoriom kosmetykow, w wielu innych (np pielegnacja twarzy, podklady) albo uzywam sprawdzonych kosmetykow innych firm albo po prostu avon ich nie ma, lub ma buble.
Ale mam tez problem np z klientkami, nie dosc ze mieszkam w miejscu gdzie na kazdym rogu jest duza drogeria i dziewczyny wola isc tam i kupic cos co moga obejrzec, to jeszcze do tego pracuje w takim srodowisku ze kazdego stac na duzo drozsze kosmetyki niz avon, ktory jakby to powiedziec jest obciachem (a juz w szczegolnosci akcesoria typu torebki), dlatego np w pracy nie mam klientek, a ja mimo ze moglabym stosowac duzo drozsze kosmetyki, to lubie niektore z avonu i mam ich calkiem sporo, bo uwazam ze glupota jest wydawanie kasy na cos markowego jak mozna kupic taniej cos co dorownuje jakoscia. Żadna z Was nie ma takiego problemu, ze avon kojarzy sie z niska jakoscia (takze oszukanstwem jesli chodzi o porownanie tego co w katalogu z tym co na zywo) wsrod potencjalnych klientek?
Oooj tak, znam ten ból. Zwlaszcza moja rodzina uważa, że avon to buble, dają sie przekonać jedynie do żeli pod prysznic i kremów do rąk, ale nic pozatym. Zresztą przyznam, że ja sama nie jestem przekonana do niektórych produktów tej marki i tak np nigdy nie zamówię tu biżuterii, czy np dodatków. Ostatnio nie miałam czasu a zazczął wnerwiać mnie mój stary portfel, wiec zamowilam sobie w avonie, ale jak go zobaczyłam to pożałowałam tej decyzji. Choc bywaja nieco lepsze dodatki, ja akurat nie mialam szczescia.

A co do kosmetyków, mam swoje ulubione serie i ogólnie uważam, że te produkty są lepsze niż się potocznie uważa. Z wielu jestem naprawdę bardzo zadowolona i próżno szukać zamienników w innych firmach. Zresztą, avon daje mi ten komfort, że mogę zapełniać półki coraz to nowymi kosmetykami bez większych wyrzutów sumienia. Jerdyne czego sie boję to to, że ta moja obsesja przeksztalci sie w jakas chorobe

Ach, co do życzeń. Dziewczyny, ja równieżź byłabym wniebowzięta, jakby w avonie pojawił się peeling enzymatyczny

Teufel
FridaKahlo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości