Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-21, 11:12   #271
aa2
Zakorzenienie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

dokładnie coś musze robić bo inaczej bym sie kompletnie załamała, mam nadzieję że ten rok będzie dla mnie lepszy niż poprzedni a teraz spadam bo mąz chyba chce na kompa będe zagladać buziaki
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 11:27   #272
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
No slodka jest i taka grzeczna . Juz ja mialam wkladac pod plaszcz i do domu

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Wlasnie Carol ja tez wczoraj nic nie kupilam . Tz za pozno przyjechal i jak wreszcie dotarlismy do miasta i znalezlismy miejsce do zaparkowania to juz nie bylo czasu . Kupilismy tylko prezent dla jubilatki i musielismy juz jechac. Ale za to jak bylismy w sklepie widzielismy superowy wozek 3 w 1 za 300 euro. Byl naprawde lekki i solidny. Taki na 3 kolkach. Kto wie, moze nawet kupimy

Ja jeszcze pojade do h&m do innego marketu w jakiś dzień, może tam uda się coś kupić a przy okazji zerknę na ciuszki dla bejbika moze jakies wielkie przeceny sie trafią, to może kupię coś
To się nie zastanawiaj nawet jak taki wózeczek Ci pasuje, siostra TŻ na pewno sie nie obrazi, ze nie wieźmeisz od niej

A mnie własnie moje dziecię spamiętało jak kichnełam ale nuemr, normalnie kopnął tak solidne wczoraj u kuzynki też 2 razy tak mcniej dał o sobie znac

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
dokładnie coś musze robić bo inaczej bym sie kompletnie załamała, mam nadzieję że ten rok będzie dla mnie lepszy niż poprzedni a teraz spadam bo mąz chyba chce na kompa będe zagladać buziaki

do usłyszonka

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 11:36   #273
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze pojade do h&m do innego marketu w jakiś dzień, może tam uda się coś kupić a przy okazji zerknę na ciuszki dla bejbika moze jakies wielkie przeceny sie trafią, to może kupię coś
To się nie zastanawiaj nawet jak taki wózeczek Ci pasuje, siostra TŻ na pewno sie nie obrazi, ze nie wieźmeisz od niej

A mnie własnie moje dziecię spamiętało jak kichnełam ale nuemr, normalnie kopnął tak solidne wczoraj u kuzynki też 2 razy tak mcniej dał o sobie znac
Ale super!!!! Kurcze ja juz tak nie moge sie tego doczekac ze szok . Im blizej tym mniej we mnie cierpliwosci . Chociaz wczoraj tez poczulam jakby mi sie od srodka napial troszke brzuch i skora i po chwili przestalo. Moze to dzidzia tak buszowala????

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 11:52   #274
anula_81
Zakorzenienie

hej kochane moje!

Zaraz was doczytam i poodpisuje na wasze posty, ale niestety pracuje od rana, bo dostalam pilne zlecenie na nowy artykul wec wstalam rano i pisze Mysle ze w jakies 3 godzinki sie uwine, wiec postaram sie szybciutko potem do was zajrzec.
U nas kochane pieeekna zima dzisiaj. Swiezutki snieg blyszczy w 15 stopniowym mrozie i sloneczku. bajka Ale ja chyba sie nie skusze i poogladam to tylko przez okno

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 12:05   #275
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Ale super!!!! Kurcze ja juz tak nie moge sie tego doczekac ze szok . Im blizej tym mniej we mnie cierpliwosci . Chociaz wczoraj tez poczulam jakby mi sie od srodka napial troszke brzuch i skora i po chwili przestalo. Moze to dzidzia tak buszowala????
Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
hej kochane moje!

Zaraz was doczytam i poodpisuje na wasze posty, ale niestety pracuje od rana, bo dostalam pilne zlecenie na nowy artykul wec wstalam rano i pisze Mysle ze w jakies 3 godzinki sie uwine, wiec postaram sie szybciutko potem do was zajrzec.
U nas kochane pieeekna zima dzisiaj. Swiezutki snieg blyszczy w 15 stopniowym mrozie i sloneczku. bajka Ale ja chyba sie nie skusze i poogladam to tylko przez okno

Bardzo możliwe Kasiu!!!! Super!!! Mnie lekarz mówił, że szczupłe kobietki dużo szybciej czuja ruchy, mnie ostatnio wypytywał czy cokolwiek czuje wiec mu powiedziałam,ze bąbelki od 14 tc a potem przewracania, ale ten bejbik jak do tej pory jest spokojniejszy od Oli, zobaczymy co jeszcze pokaże

Anulko Ty jesteś niereformowalna nawet w niedzielę pracujesz!!!??? Uwijaj się i wypoczywaj kochana!! I wracaj do nas szybciutko!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-02-21, 12:22   #276
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
hej kochane moje!

Anula!!! Ty jestes jak moj tz, ten tez dzisiaj rano polecial do pracy . Trzeba odpoczywac i mam nadzieje ze to sobie jakos pozniej odbijesz bo jak nie to po dupce dostaniesz . Wracaj tu szybko

Stary 2010-02-21, 12:27   #277
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Anula!!! Ty jestes jak moj tz, ten tez dzisiaj rano polecial do pracy . Trzeba odpoczywac i mam nadzieje ze to sobie jakos pozniej odbijesz bo jak nie to po dupce dostaniesz . Wracaj tu szybko
Mój też siedzi i konfiguruje serwer firmowy standardzik ehhh te chłopy

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-02-21, 12:29   #278
Gosiaro
Wtajemniczenie

Dzieńdoberek!

No i dzisiaj śniło mi się,że przewijałam córeczkę .Teraz to tylko usg może mi pomóc hehe.
Byłam przed chwilą na giełdzie, zmarzłam i w sumie nic mi sie nie podobało...Za to teściowie kupili sobie stół do salonu.

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 12:34   #279
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek!

No i dzisiaj śniło mi się,że przewijałam córeczkę .Teraz to tylko usg może mi pomóc hehe.
Byłam przed chwilą na giełdzie, zmarzłam i w sumie nic mi sie nie podobało...Za to teściowie kupili sobie stół do salonu.

To śni Ci się tak jak mnie ja już chce 9 marzec żeby mieć pewność ale czuje, ze to synuś
Wygrzej sie kochana żebyś sie nie rozchorowała!

Ja już chcę na dworku usiąśc w leżaczku przed domkiem, ehhh ta zima wstrętna!!!!!!!!!!!!

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-02-21, 12:36   #280
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

wrcilam egzamin zaliczony, a teraz nadrobie was mamuśki
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 12:38   #281
Gosiaro
Wtajemniczenie

Tez chcę już żeby było ciepło!!!!!!!Ja to sie wogle śmieję, że sie z maleństwem na czas wakacji przeniosę do teściów bo mają ogród, więc będę mogła na dworku siedzieć z bobasem i zarazem zawsze mieć wszystko pod ręką.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-21, 12:50   #282
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja rowniez chce na podworeczko maluszka w lezak i tez bedzie spal na powietrzu)

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

ty chcesz 9 marzec a ja 29 bo prawdopodobnie maluch bedzie tego dnia na świecie

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

a u nas nowego tyle,że mąż złożyl dzisiaj lozeczko
A.Camus
Stary 2010-02-21, 12:58   #283
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Darusia gratuluje . To dzisiaj mozesz zrobic cos milego tylko dla siebie tak w nagrode

Gosiu niezle masz z tymi snami . Widac co ci po glowce lata!!!

Ja sie wlasnie wkurzylam na tz-a. Juz mam dosyc tego ze kazdy weekend mam taki przez niego rozwalony. Wszystko dla innych robi nie dostajac nic w zamian (wiecie przysluga za przysluge) a jak ja go poprosze zeby chociaz jeden dzien poswiecil dla nas to nie ma szans bo w ostatniej chwili mi mowi ze a musze jechac jednak do pracy, a musze kogos odebrac z lotniska, a to a tamto. Wszystkich prosby sa wazne oprocz moich. Do dupy z tym wszystkim

Stary 2010-02-21, 13:01   #284
Darusiaaaa
Zakorzenienie

nie denerwuj sie Kasiu
ty masz za to czas dla nas na wizazu;D a moj sie buntuje ze zamiast z nim siedziec siedze na wizazu caly czas;p
A.Camus
Stary 2010-02-21, 13:03   #285
Gosiaro
Wtajemniczenie

Kasiu pogadaj z nim o tym na spokojnie.On pewnie ma taki charakter,że nikomu nie potrafi odmówić.Teraz jednak ty go bardziej potrzebujesz niz kiedykolwiek i powinien to zrozumiec jak mu to wytłumaczysz.

Stary 2010-02-21, 13:05   #286
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
wrcilam egzamin zaliczony, a teraz nadrobie was mamuśki
Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
Tez chcę już żeby było ciepło!!!!!!!Ja to sie wogle śmieję, że sie z maleństwem na czas wakacji przeniosę do teściów bo mają ogród, więc będę mogła na dworku siedzieć z bobasem i zarazem zawsze mieć wszystko pod ręką.
Cytat:
ja rowniez chce na podworeczko maluszka w lezak i tez bedzie spal na powietrzu)

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

ty chcesz 9 marzec a ja 29 bo prawdopodobnie maluch bedzie tego dnia na świecie

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

a u nas nowego tyle,że mąż złożyl dzisiaj lozeczko
Cytat:
Darusia gratuluje . To dzisiaj mozesz zrobic cos milego tylko dla siebie tak w nagrode

Ja sie wlasnie wkurzylam na tz-a. Juz mam dosyc tego ze kazdy weekend mam taki przez niego rozwalony. Wszystko dla innych robi nie dostajac nic w zamian (wiecie przysluga za przysluge) a jak ja go poprosze zeby chociaz jeden dzien poswiecil dla nas to nie ma szans bo w ostatniej chwili mi mowi ze a musze jechac jednak do pracy, a musze kogos odebrac z lotniska, a to a tamto. Wszystkich prosby sa wazne oprocz moich. Do dupy z tym wszystkim

Gratulacje Darusia !!!!!!!!Super, a z czego ten egzamin jeśli moge spytać?
Ale masz fajnie,że juz niedługo lauszka będziesz miała, my to jeszcze poczekamy

Fajnie,ze latem urodzimy, nie tzreba bedzie siedziec w domu, tylko n a dworek z maluchami

Kasiu mój to tez taka dobra dusza, z jednej strony to dobrze o nich świadczy a z 2 szlag jasny człowieka trafia, wiem co czujesz kochana,pogadaj z nim i niech trochę przystopuje, mój na razie jest grzeczny

Ide sie położyć po obiadku, jestm pełna jak bąk, ten mój żołądek jest coraz mniejszy ale to dobrze, może nie będę wyglądac jak słońik buziaczki i do później

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-02-21, 13:08   #287
Darusiaaaa
Zakorzenienie

dokladnie, fajna pora na dzieciulki
ja tez sie ciesze ze marzec bo na lato bedzie juz taki fajny-śmieszny i bedzie kojarzyl ze ja to ja a tata to tata i wypada sie uśmiechnąć

dzisiaj egzamin z profilaktyki ogolnej jeszcze tylko 6 marca z teorii wychowania i koniec sesji ale zadnej przerwy w szkole bo to zaoczne...
A.Camus
Stary 2010-02-21, 13:10   #288
sas
Wtajemniczenie

czesc dziewuszki moge sie tu czasem do was dolaczyc cio prawda bobaksa nie mam jeszcze:/( ale na tym poprzednim watku chyba sie cos popsulo nie udzielam sie od jakiegos czasu tylko czytam i uwierzyc nie moge co to sie porobilo hehe mam nadzieje, ze tu jest spokojniej
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 13:32   #289
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc dziewuszki moge sie tu czasem do was dolaczyc cio prawda bobaksa nie mam jeszcze:/( ale na tym poprzednim watku chyba sie cos popsulo nie udzielam sie od jakiegos czasu tylko czytam i uwierzyc nie moge co to sie porobilo hehe mam nadzieje, ze tu jest spokojniej
Sas milo cie widziec . Oczywiscie ze mozesz sie tu udzielac. Nawet nie musisz sie pytac. Jak sie uklada miedzy Toba a tz-em? Mam nadzieje ze juz troszke lepiej. Juz niedlugo do niego lecisz

Stary 2010-02-21, 13:34   #290
Darusiaaaa
Zakorzenienie

sas pewnie ze mozesz ja tez sie udzielam na paru wątkach zawsze mozna sie wiele milego dowiedziec
A.Camus
Stary 2010-02-21, 13:34   #291
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Kochana w poniedzialek bedzie dokladnie 15 tygodni. Ale na tym zdjeciu tz napial mi sukienke dlatego sie wydaje taki duzy. Normalnie to az tak sie nie rzuca w oczy i jeszcze raczej trzeba sie domyslac czy jestem w ciazy czy nie . A jesli chodzi o biust to jest to skaranie boskie (Linka cos o tym wie ). Przed ciaza mialam rozmiar DD teraz pewnie juz jakies E. Musze isc po pozadne staniki bo te moje juz sa za male . Kochana bardzo trudno z takim duzym biustem funkcjonowac. Ciezko kupic ubrania ktore pasuja, trzeba uwazac z gimnastykowaniem sie i wogole sportem (bieganie raczej odpada) no i przy takiej drobnej figurze jak moja to wyglada to troszke nieladnie. Ale juz postanowilam ze pojde na redukcje piersi tak za 6 -8 lat. Marzy mi sie male C

Anulka ja mam to samo. Zyjac za granica i kozystajac na co dzien a zwlaszcza w pracy z obcego jezyka naprawde trudno utrzymac jakas taka plynnosc w polskim. Nie mowie ze zaczynamy kaleczycnasz ojczysty jezyk ale wlasnie o to ze niektore slowa gdzies ulatuja i ja npznam je po angielsku i musze sie wysilic zeby sobie przypomniec polski odpowiednik. A ludzie niech sobie gadaja. Ja juz dawno polozylam na to labe, nie ma mnie na zadnych profilach spolecznosciowych i utrzymuje kontakt na GG tylko z osobami ktore wiem ze mnie rozumieja i nie chodza im zadne glupoty po glowach.

Motylku Matropolitan powiedziala to bardziej z przymrozeniem oka. Ja ja rozumiem i wiem ze chodzilo o to ze my ciezarowki juz troszke zrobilysmy sie niewidzialne. Ona nie chciala urazic ani ciebie ani nikogo innego. To tylko zart i nie przejmuj sie tym. Oczywiscie ze mozesz pisac o czym zechcesz. Ja dzisiaj weszlam na stary watek i widzialam ze dziewczyny sie tym oburzyly... Wiesz naprawde trzeba tamte sprawy zostawic za nami i po prostu isc na przod. Mam nadzieje ze mnie rozumiesz
Jak ja Cię kochana rozumiem z tym biustem. Mam dokładnie taki sam problem, a na dodatku ja jestem niziutka i zawsze mam wrażenie że z takim biustem to wyglądam śmiesznie. A teraz jeszcze większy urusł też już chyba E. Musze sobie kupić jeszcze pare staników bo moje to już za małe, a nowych mam za mało. I tak jak Ty postanowiłam że jak już urodzę tyle dzieci ile zaplanowaliśmy czyli tą 3 to też idę na operację zmniejszenia mi się maży duże b albo małe c. Moje kochanie mnie rozumie i powiedział zę jak będe chciała to nie ma problemu

Cytat:
Ja dopiero wróciłam, zjadłam rosołek i podczytuję nie kupiłam nicccccccc, jestem zła, nachodziłam się , 1 raz od 3 miesięcy byłam w takim markecie, biodra mnie bolały od chodzenia spodnie jednak kupię przez net, w tych sklepach same dziadostwo. U kuzynki było super, pogadałyśmy sobie jak za starych dobrych czasów jej synus jest pzrekochany,ale łobuz!!!!!!!!! Ubzdurał sobie szare mydło i z nim chodził w ręku a jak się darł jak chciała mu je zabraćmasakra z tymi dziećmi, ja w sumie bym nie dała mu tego mydła, ale co ja mogę

Dziękuję Darusiu Twój brzuś malutki był jak na te tygodnie, ale śliczny!!!!!!!!!!!!

Linka dostaniesz po dupce!!!!!!!!! Nie marudź , ja leżałam prawie 3 miesiące i dałam radę, Ty też dasz, jak trzeba to trzeba, jeszcze się nalatasz przy dziecku!! No i lezec mi prosze

Metropolitan i Motylek i pisz Natalko o wszystkim

Anulko skarbie mój jak ja bym chciała żebyś mogła już znowu cieszyc się bejbikiem w brzuszku!!!!!!!!!!!! Dziękuję Ci za przemiłe słowa, reszcie dziewczynek również jesteście najukochańsze!
Nie smuć się, ja już czekam z niecierpliwościa na wieści o Twoich II kreseczkach i wiem, ze się pojawią i tym razem będzie wszystko dobrze!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Śliczna!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:40 ----------

Jestem mega wściekła, zajrzałam na stary wątek i znowu leca epitety do nas ciężarnych, tych które ważyły sie założyć ten wątek, ehhh to przykre jak ktos pisze, że nam sie w głowach popier...o i, że sramy wyzej niz tyłki mamy,ze farciary sie poobrazaly i ze hormony szleja i,ze fochy pokazujemy! My!!! To nas obrazono, opierniczono za pogladym to my kulturalnie pozegnalysmy sie i jestemy tutaj.
Ja nie wiem kobietki czy my sie jakoś wywyższamy?? Czy my chcemy pokazac , że jesteśmy lepsze?????????!!!!!!!!!! !!
Ja nie wiem, dlzcego osoby które się lubiło i sznowało piszą takie rzeczy!!! Zazdrosc?? Zlosc???Ale o co i za co???Ze nam sie udalo???
Ja im zycze mnostwa dzieci i samych spokojnych ciaz! Ja nikomu nic złego nie zrobiłam, zawsze wspierałam, nie krytykowalam, nie wyzywałam, a tutaj takie teksty, ehhh no nic, teraz jestem utwierdzona w tym,ze ten watek zalozony przez Kasie to najlepsze co moglo sie zdarzyc.
Wybaczcie moje zale i wywód, ale już nie wytrzymałam. Dobrej nocki kochane !
Cytat:
Czesc sloneczka

Metropolitan ale z ciebie ranny ptaszek

Darusia wspolczuje egzaminu... Bedzie dobrze, oczywiscie kciukasy beda caly czas

Carol skarbie przykro mi ze sie tak zdenerwowalas. Ja tez to wczoraj czytalam i az mi sie noz w kieszeni otwieral. Nawet zaczelam cos do nich pisac ale potem pomyslalam ze lepiej nie... Ale teraz zaluje. Najwazniejsze ze tutaj zaczynamy od nowa i nie wpuscimy zadnego chamstwa . Te ktore sa mile widziane wiedza o tym i jesli tylko zechca spojrzec na cala sprawe obiektywnie to zobacza ze nie bylo innego wyjscia jak sie rozdzielic. Napisze to tutaj bo wiem ze tamte dziewczyny do nas zagladaja. Nasze odejscie nie oznacza ze przestalysmy komus kibicowac. Ja nigdy nikomu zle nie zycze i tak naprawde ciagle wierze ze wam sie niedlugo uda. I tu jest pies pogrzebany bo te slowa pewnie coniektore z was irytuja bo smiem pocieszac czy mowic cos takiego bedac w ciazy. No wlasnie prawda jest taka ze nasza ostatnia funkcja na starym watku to bylo dawanie rad i pocieszanie (przestalysmy mowic o swoim stanie lub ograniczylysmy to do minimum i wszystko przez wzglad na staraczki). Potem glupia rozmowa o karmieniu najpierw wkurzyla jedna osobe ktora miala inne zdanie a potem sie okazalo ze zranila inna ktora nie moze zajsc i ma zamiar karmic dlugo jesli to jej pomoze zajsc (sorry ale co ma piernik do wiatraka!!! Karmi sie po porodzie czyli PO zajsciu w ciaze). I potem padla wypowiedz ze to nasze pocieszanie kogos irytuje czy rani i nagle ta wielka banka mydlana pekla. Juz nie wspomne o wczesniej wspomnianej przez Metropolitan niewidzialnosci ktora kazda z nas ciezarowek odczula... Ja juz chyba bije rekordy jesli o to chodzi bo nawet w calym tym konflikciie niejednokrotnie bylam pomijana i moje slowa byly wkladane w usta Carol a ja gdzies sobie siedzialam za kurtyna. Pisalysmy cos o sobie albo nawet do was staraczek a wy wogole nie odpisywalyscie! Ja juz kompletnie przestalam sie potem udzielac i tylko czekalam az sie pojawi jakas rozmowa ciezarnych zeby sie do niej wkrecic bo wiedzialam ze jak gadaja tylko staraczki to moje wywody nie maja sensu bo i tak mi nikt nie odpisze. Pozegnalysmy sie z tamtym watkiem bez rzucania epitetami a ty teraz nas nimi obrzucasz za co oczywiscie nalezy sie Tobie brak szacunku (kieruje to do jednej osoby). Dziewczyny zamiast zganiac cos na nasze hormony zastanowcie sie nad soba (i teraz tylko dodam ze tekst ten nie odnosi sie do kazdej dziewczyny wiec zostawie to waszemu OBIEKTYWNEMU osadowi)

Dziewczyny z tego watku mam goraca prosbe i mam nadzieje ze ja zrozumiecie. Cokolwiek by sie teraz nie dzialo prosze was o nie pisanie na tym nowym watku o tych sprawach. Jesli to mozliwe chcialabym zeby to juz bylo zalatwiane na privie lub na starym watku jesli jeszcze bedzie istnial. Nowe dziewczyny ktore nic nie wiedza o tamtej sprawie przepraszam za to i mam nadzieje ze od nas nie uciekniecie. Zrobilo sie niefajnie na nszym poprzednim watku i moze powinnysmy byly dluzej odczekac z zakladaniem nowego, nie wiem. Od teraz przysiegam ze ta sprawa na tym watku jest zakonczona
Z góry przepraszam że jesze raz na ten temat coś wspomnę, ale chciałam tylko coś dodać.
Ja ogólnie nie jestem kłótkiwą kobietą i często wole siedzieć cicho niż kogoś urazić. Uważam zwłaszcza w naszym stanie że nie warto psuć sobie nerwów.
Co do tamtego wątku to jakoś tak jak napisała Kasia czułam się tam niewidzialna, nikt mi nie odpisywał, no a po za tym ja sama nie wiedziałam co pisać dziewczyną starającym się. Nie uważam że się wywyższamy po prostu uważam że na tamtym wątku zrobiło się "za ciasno" dla nas wszystkich i lepiej podzielić wątki i każda może wejść i tu i tu i pogadać ale na tamtym będzie więcej o staraniach a na tym o zaciążonych. Łatwiej teraz znaleść ciekawe dla nas tematy i o nich podyskutować. No i uważam że hormony mają tu najmniej wspólnego.
Dziewczynki kochane nie bierzcie wszystkiego tak do siebie bo to szkodzi zdrowiu na luzie jest łątwiej
Ja sama jestem w szoku że teraz w ciąży nauczyłam się zdystansować do większości rzeczy

A tak po za tym to wczoraj prawie cały dzień odpoczywałam. Dziś to samo robie (hihi czyli nic nie robie i się obijam)
Nawet na zakupy mi się nie chce jechać po całym tygodniu pracy. No ale w tyg. będe musiałą znaleść czas na jakieś zakupki bo tacie prezent musze kupić na imieniny.
Po wiem wam że wczoraj i dzis jakoś tak wewnętrznie niespokojna jestem, martwie się dzidziulkiem.
Jak Linuś napisała że musi leżeć bo ją podbrzusze bolało zaczęłam się zastanawiać nad sobą i że mnie też czasami pobolewa, a ja tez żyje na wysokich obrotach. Zwłaszcza jeśli chodzi o pracę. I trochę się boję.
Mam nadzieje że wszystko w porządku z maluszkiem.
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 13:44   #292
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Jak ja Cię kochana rozumiem z tym biustem. Mam dokładnie taki sam problem, a na dodatku ja jestem niziutka i zawsze mam wrażenie że z takim biustem to wyglądam śmiesznie. A teraz jeszcze większy urusł też już chyba E. Musze sobie kupić jeszcze pare staników bo moje to już za małe, a nowych mam za mało. I tak jak Ty postanowiłam że jak już urodzę tyle dzieci ile zaplanowaliśmy czyli tą 3 to też idę na operację zmniejszenia mi się maży duże b albo małe c. Moje kochanie mnie rozumie i powiedział zę jak będe chciała to nie ma problemu

Z góry przepraszam że jesze raz na ten temat coś wspomnę, ale chciałam tylko coś dodać.
Ja ogólnie nie jestem kłótkiwą kobietą i często wole siedzieć cicho niż kogoś urazić. Uważam zwłaszcza w naszym stanie że nie warto psuć sobie nerwów.
Co do tamtego wątku to jakoś tak jak napisała Kasia czułam się tam niewidzialna, nikt mi nie odpisywał, no a po za tym ja sama nie wiedziałam co pisać dziewczyną starającym się. Nie uważam że się wywyższamy po prostu uważam że na tamtym wątku zrobiło się "za ciasno" dla nas wszystkich i lepiej podzielić wątki i każda może wejść i tu i tu i pogadać ale na tamtym będzie więcej o staraniach a na tym o zaciążonych. Łatwiej teraz znaleść ciekawe dla nas tematy i o nich podyskutować. No i uważam że hormony mają tu najmniej wspólnego.
Dziewczynki kochane nie bierzcie wszystkiego tak do siebie bo to szkodzi zdrowiu na luzie jest łątwiej
Ja sama jestem w szoku że teraz w ciąży nauczyłam się zdystansować do większości rzeczy

A tak po za tym to wczoraj prawie cały dzień odpoczywałam. Dziś to samo robie (hihi czyli nic nie robie i się obijam)
Nawet na zakupy mi się nie chce jechać po całym tygodniu pracy. No ale w tyg. będe musiałą znaleść czas na jakieś zakupki bo tacie prezent musze kupić na imieniny.
Po wiem wam że wczoraj i dzis jakoś tak wewnętrznie niespokojna jestem, martwie się dzidziulkiem.
Jak Linuś napisała że musi leżeć bo ją podbrzusze bolało zaczęłam się zastanawiać nad sobą i że mnie też czasami pobolewa, a ja tez żyje na wysokich obrotach. Zwłaszcza jeśli chodzi o pracę. I trochę się boję.
Mam nadzieje że wszystko w porządku z maluszkiem.
O jejku ja napisalam ze linka mnie rozumie a chodzilo mi o Ciebie bo pamietam jak o tym rozmawialysmy . Ja tez jestem niska (162cm) i chuda wiec wiadomo ze to wyglada komicznie a na zdjeciach wrecz wychodze grubo czasami... Duzo by gadac . Fajnie ze Twoj tz Cie wspiera. Moj tez za co go bardzo kocham bo taka operacja to nie jest blachostka. Tylko czasem sobie zartuje ze bedzie musial zaplacic za redukcje mojego biustu na co on kiwa glowa tez w zartach i mowi ze to by go skompromitowalo wsrod kolegow na reszte zycia i ze nie ma mowy . Ach ci faceci

Kochana linka powinna byc lekcja dla nas wszystkich ze naprawde MUSIMY zwolnic obroty bo zyjemy za siebie i ta istotke w brzuszku wiec trzeba uwazac i sie nie przemeczac. Wszystkie musimy sie lenic, to jest jedyny czas kiedy mozemy to robic bez wyrzutow sumienia

Edytowane przez Kasia_Dublin
Czas edycji: 2010-02-21 o 13:45
Stary 2010-02-21, 13:47   #293
Darusiaaaa
Zakorzenienie

i ja wlasnie uciekam polezec, zajrze wieczorkiem bo za godzinke ma teściowa wejść
A.Camus

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-21, 13:52   #294
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
i ja wlasnie uciekam polezec, zajrze wieczorkiem bo za godzinke ma teściowa wejść
Grzeczna dziewczynka . Ktora nastepna?

Stary 2010-02-21, 14:01   #295
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam chwile przerwy, skonczylam pisac, teraz musze to ladnie poskladac i zredagowac, potem zdjecia i juz jestem ready

kasiula ja jestem niestety dokladnie taka troche jak twoj TZ, jakos cale zycie pomagam luodziom, nie umiem odmowic, plus jakos tak mi sie zawsze wydaje, ze przeciez co tam , nei kosztuje mnie to wiele, a wiem ze moj tz z kolei wkurza sie na mnie bo czesto robie to kosztem wlasnie naszego zycia...

Kochane musze wam wyslac linka do pewnej norweskiej piosenki ktorej wlasnie slucham , norweski rock lat 80-tych)) Paniecie! Jak nasze lady pank W wolnym dlumaczeniu spiewaja ze zaraz zwariuja!))

http://www.youtube.com/watch?v=7yxKEoWHTJY

Cytat:

Poki nie ma dzidziusia i nawet jeszcze sie nei mozemy starac pracuje ile moge, na szczescie pisanie sprawia mi ogromna radosc, przychodzi mi to latwo i bardzo to lubie, choc musialam dzisiaj po slownik siegac pierwszy raz od dawna bo nei moglam slow znalezc!!! Masakra pamietalam po norwesku, angielsku i nawet niemiecku a za chiny nei moglam sobie po polsku przypomniec!! Az sie zalamalam doslownei!
Cytat:
Bardzo możliwe Kasiu!!!! Super!!! Mnie lekarz mówił, że szczupłe kobietki dużo szybciej czuja ruchy, mnie ostatnio wypytywał czy cokolwiek czuje wiec mu powiedziałam,ze bąbelki od 14 tc a potem przewracania, ale ten bejbik jak do tej pory jest spokojniejszy od Oli, zobaczymy co jeszcze pokaże

Anulko Ty jesteś niereformowalna nawet w niedzielę pracujesz!!!??? Uwijaj się i wypoczywaj kochana!! I wracaj do nas szybciutko!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

kochana niedziela niedziela, mialam napisac w czwartek piatek ale mi sie nei chcialo i sie nagle zrobila niedziela, a trzeba wyslac juz zaraz Ale obiecuje jeszcze ze 2 godzinki i jestem z wami na calego. co prawda musze jeszcze kilka zdjec obrobic do artykulu ale to juz kosmetyka i sama przyjemnosc

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 14:25   #296
latko0
Zadomowienie

Cytat:
O jejku ja napisalam ze linka mnie rozumie a chodzilo mi o Ciebie bo pamietam jak o tym rozmawialysmy . Ja tez jestem niska (162cm) i chuda wiec wiadomo ze to wyglada komicznie a na zdjeciach wrecz wychodze grubo czasami... Duzo by gadac . Fajnie ze Twoj tz Cie wspiera. Moj tez za co go bardzo kocham bo taka operacja to nie jest blachostka. Tylko czasem sobie zartuje ze bedzie musial zaplacic za redukcje mojego biustu na co on kiwa glowa tez w zartach i mowi ze to by go skompromitowalo wsrod kolegow na reszte zycia i ze nie ma mowy . Ach ci faceci

Kochana linka powinna byc lekcja dla nas wszystkich ze naprawde MUSIMY zwolnic obroty bo zyjemy za siebie i ta istotke w brzuszku wiec trzeba uwazac i sie nie przemeczac. Wszystkie musimy sie lenic, to jest jedyny czas kiedy mozemy to robic bez wyrzutow sumienia
No ja w sumie też byłam w miarę szczupła, niska i z tym biustem to wyglądałam głupio i grubo. I moje kochanie też się smieje że to trochę nie normalne że będzie musiał płacić za zmniejszenie jak większość facetów płaci za większe piersi

Teraz ja wam pokaże mój brzusio
Co do odpoczynku to masz rację Kasiu, chyba muszę trochę przystopowac, całe szczęście moej kochanie już doszło do sibie po tamtej operacji i odciąży mnie w pracy, bo tak musiałąm za niego jeszcze robić, a teraz będe mogła w tygodniuu wziąść sobie z dzień wolnego i opocząć
Stary 2010-02-21, 14:30   #297
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
No ja w sumie też byłam w miarę szczupła, niska i z tym biustem to wyglądałam głupio i grubo. I moje kochanie też się smieje że to trochę nie normalne że będzie musiał płacić za zmniejszenie jak większość facetów płaci za większe piersi

Teraz ja wam pokaże mój brzusio
Co do odpoczynku to masz rację Kasiu, chyba muszę trochę przystopowac, całe szczęście moej kochanie już doszło do sibie po tamtej operacji i odciąży mnie w pracy, bo tak musiałąm za niego jeszcze robić, a teraz będe mogła w tygodniuu wziąść sobie z dzień wolnego i opocząć
Juz duzy jest . Pieknie rosnie kochana

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-21, 14:35   #298
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Juz duzy jest . Pieknie rosnie kochana
Co najdziwniejsze brzucho rośnie a na ostatniej wizycie jak mnie ważyli okazało się że trochę schudłam. Dziwne
Stary 2010-02-21, 14:48   #299
Engelchen
Raczkowanie

hej dziewczyny
szukam sobie miejsca na forum i wpadlam na wasz watek
jestem w 23 tc, urodze chlopca
mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona
nie czytalam calego watku ale postaram sie nadrobic
Cytat:

ja mam podobnie z tz, prawie kazdy weekend siedze sama
mam wrazenie ze nas zaniedbuje bo ciagle ktos wazniejszy
dodam ze cala ciaze jestem na zwolnieniu i to siedzenie w domu dobija mnie
chcialabym chociaz wspolny spacer w niedzielke a nie non stop sama
moge sobie tylko z brzucholkiem pogadac
Engelchen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 14:56   #300
Linka24
Wtajemniczenie

hehe no właśnie kasiu zastanawiałam się dlaczego wspomniałaś o mnie, bo ja problemów z cycuchami nie mam. Z rozmiaru -2 urosły na 0 Wiem wiem dziewczynki... teraz będe cały tydzień u teściowej a tam na pewno będe siedziła i nic nie robiła. oczywiście nie do przesady aby zaraz tesciowa nie powiedziała ze leń jestem

Tak się zastanawiam jak dostarczyc do pracy zwolnienie... bo to wyszło tak niespodziewanie. Pewnie nikt sie nie domysla i nawet nie zdąża znaleśc nikogo na moje zastepstwo.. ups..

Witaj Engelchen! Kojarzę cię z któregos wąteczku. Miło Cie widzieć!!!

latko śliczny brzuś!! Niech zdrowo rośnie!!!

Wiecie co? wszystkie laseczki zaciążone przyszły tutaj i w sumie nie odczuwam tego że to inny wąteczek. Prawie wszystkie tu jesteśmy

Edytowane przez Linka24
Czas edycji: 2010-02-21 o 14:59
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości