|
|
#1141 |
|
BAN stały
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Plany rozbiórkowe na marzec:
L'or de Torrente Dior Dolce Vita ![]() Van Cleef & Arples Feerie EDP Jette Joop Na później: Lanvin Rumeur 2 Rose Gucci EDP II Dior Dune (jeszcze się zastanawiam) Beyonce Heat Dior Addict (na jesień) Edytowane przez kasiaa91 Czas edycji: 2010-02-13 o 14:55 |
|
|
|
|
#1142 |
|
Raczkowanie
|
Ja marzę o euphorii blossom ck. Orientuje się ktoś może jaka jest mniej więcej jego cena za 30 lub 50ml w super pharm, douglasie lub sephorze?
|
|
#1143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To teraz, wątku drogi, proszę o Pannę na Szpilkach ![]() I jeszcze Flowerbombkę w limitowanym flakoniku chętnie przygarnę. |
|
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
Przydałyby mi się:
Fille en Aiguilles, Tea for Two, Pure Poison, Frapin 1270, Black Afgano, Serge Noire, Dune... Lista zachcianek na ten rok ciągle rośnie
|
|
#1145 |
|
Konto usunięte
|
ja obecnie marzę o L'artisan ambre extreme...
|
|
|
|
|
#1146 |
|
Zadomowienie
|
Do mojej listy marzeń dopisuję całe flachy Botrytis Ginestet oraz Black Cashmere
|
|
|
#1147 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
nadal proszę o flaszkę HP ![]() a teraz chcem: coś owocowego (marin groove v sunset heat) coś na wiosnę... (miss dior cherie edp? hypnose edp?brit?hmmm..) poznać: Pistacio Ganache Payard Ginestet Botrytis (w realizacji dzięki przemiłej Wizażance)! Edytowane przez .domi Czas edycji: 2010-02-18 o 16:24 |
||
|
|
|
|
#1148 |
|
Zadomowienie
|
oj spełniają - właśnie zaklepałam sobie ml Normy Kamali- a już mi jakoś głupio było,że nie kupuję od dłuższego czasu
Jeszcze reszta z podpisu io będą nowe cele
|
|
#1149 |
|
Zadomowienie
|
Gaiac - w drodze!
Black Cashmere - starą-30ml i nową wersję - 50ml Cadjmere ok. 20ml L'eau Trois - Padpę do testów globalnych - niebawem dostanę próbeczkę ![]() Avignon
Edytowane przez agusskaa2 Czas edycji: 2010-02-25 o 19:40 |
|
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Na chwilę obecną marzą mi się:
wszystkie wariacje na temat: She wood i He wood Dsquared2 oraz Opium YSL w nowym limitowanym flakonie |
|
|
|
|
#1151 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I niekończące się nigdy zapasy BC, Gucia, Avignon do poznania i zapasy Bois d'Encens (staję się monotematyczna Edytowane przez 201604211128 Czas edycji: 2010-02-20 o 22:16 |
|
|
|
|
|
#1152 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
1. Avignon
2. Tumulte pH
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
Napisane przez poissonivy
1. Słoń - luty 2. Aguolina - Chocolovers, Pink Sugar - luty/marzec 3. Azzaro - Blue Charm i Pink Tonic - marzec/kwiecień 4. Hermes -ogródki - lato. Słoń już jest Pink Sugar kliknięty za dojście, jak dojdzie, to klikam Chocolovers
Edytowane przez poissonivy Czas edycji: 2010-02-20 o 22:30 |
|
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
Jakieś ciekawe kwiaty mi się marzą na nadchodzącą wiosnę
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
Stella In two
Gucci Envy me Poussiere rose A.Goutal Ninfeo mio Eaudemoiselle Givenchy Balenciaga Paris
|
|
|
|
|
#1156 |
|
Zadomowienie
|
Przede wszystkim Rose de Feu Les Parfums de Rosine. A poza tym kilkanaście ml Royal Muska, Etry, Dianthusa, Un Bois Vanille. Może też Ambre Extreme, Eau de Charlotte, Eclat d' Arpege...
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualnie:
Bois d'Encens Patchouli 24 (choć z pół flaszki) Royal Muska Fille en Aiguilles I chciałabym wreszcie poznać Black Afgano
|
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Marzę, marzenia są potrzebne:
- Guerlain Mahora jakaś malutka 30ml, nawet używka - będę mieć, 75ml prawie całą - Annayake: Miyako, Tsukimi - Lalique Perles 100ml - J. Sander Sensations - tutaj się waham, czy chcę czy nie chcę - może wypadnie z listy - Stella Sheer 2007, może 2005 - YSl Cinema Festival, ta z małym słonkiem na flakonie a z dużymi promykami - używka lub końcówka- Lutens: Five O'Clock i Fille En Aiguilles po flakonie Jak mogłam zapomnieć o L'Artisanach: Navegar EDT, Fou d'Absinthe - Navegar już mam używkę Zrealizowałam: Dark Extacy nowy flakon, Feminite du Bois też mam. Marzy mi się odwyk tak na prawdę.
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2010-03-09 o 14:01 |
|
|
|
|
#1159 |
|
Zadomowienie
|
Rozwija mi się, rozwija plan;
Incense -już będzie (m-c jak chwila) ![]() Fumidusa chcę.Paczulkę SMN.Touareg IL profumo.Tam dao,Hinoki. Może zmechacony wilk Proszę!
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Blue, no to sru! Kup sobie nieoczekiwanie jedną flaszkę, tak kompletnie od czapy, a resztę zamknij i cześć!
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Drogi wątku! Dziękuję za Poison EdT i Kingdom
![]() Teraz proszę o: Kashminę Touch Cabaret Joop Femme All about Eve Antiheros Kelly Caleche EdP 15 ml i Molecule01 i jakieś małe odlewki tego co w podpisie
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-02-25 o 20:23 |
|
|
|
|
#1162 |
|
Raczkowanie
|
Marzy mi się.....
Dzing! Dzongkha i czarna Coco... ehhh...
|
|
#1163 |
|
BAN stały
|
Muszmiecie do spełnienia jeszcze w tym roku:
Chloe, Chloe Intense Coco Mademoiselle EDP/lub EDT Chanel No.5 Eau Premiere (jeszcze się zastanawiam) Ginestet, Botrytis Dior, Addict EDP Nina Ricci, Belle de Minuit Edytowane przez kasiaa91 Czas edycji: 2010-04-25 o 13:20 |
|
|
|
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i odwyk i opanowanie przed chciejstwem. ech..
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
Udało sie spełnic Innocent i Rush 2
teraz pragnę DOLCE VITA Light Blue uzywki najlepiej |
|
|
|
|
#1166 |
|
never say no to panda
|
i ponowna aktualizacja, bo muszę się pochwalić
![]() Armani Prive - Ambre Soie, Bois d'Encens (już nie chcę, przeszły mi oba) Hinoki (lada chwila) Diptyque - L'eau Trois (i w sumie obojętnie, czy pieczarki, czy nie - obie mi pasują, lubię grzybki ale raczej nierealne)L'Artisan - Dzing, Dzonghka, Safran Troublant, Tea for Two (będą lada chwila) Lubin - Idole de Lubin Norma Kamali - Ceremony, Incense (też będą lada chwila) Serge Lutens - 5 o'Clock (nie chcę już), Chene (już mam), i spróbować Laski w Szpilkach...(mam nawet flachon )Nasomatto - Duro (ale chyba niepełną butlę), zapas Afgana (ewentualnie, jak się trafi okazja )Parfumerie Generale - Un Crime Exotique (mam nadzieję, że się odwidzi) Hermessence - Ambre Narguile (chociaż może mi to moje maleństwo 4ml wystarczy )Thierry Mugler - Innocent 15ml różdżka (a to już zupełne widzimisie) czyli tylko kilka flachoników dzieli mnie od pełnej perfumostazy (i pochwalenia się moją kolekcją) ![]()
|
|
|
#1167 |
|
Zadomowienie
|
- Midnight Poison
- Addict Dior - Princess Vera Wang - Hypnose Lancome - Ange Ou Demon Givenchy - Flowerbomb Victor & Rolf
|
|
#1168 |
|
Zadomowienie
|
Rozwija mi się, rozwija plan;
Incense -już będzie (m-c jak chwila) ale chciałabym jeszczeFumidusa chcę.Paczulkę SMN.Touareg IL profumo.Tam dao,Hinoki. Może zmechacony wilk... szybko mi przyszło zweryfikować...Wilk zaklepany Touareg IL profumo- już nie chcę;wczoraj próbowałam Tumulte ph i jednocześnie Touareg - uderzająco podobne Szkoda... Reszta zostaje ![]()
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualnie czuję się dość zaspokojona
muszmiecie nabyłam. Na wishliście obecnie widnieje tylko CKin2U na wiosnę i lato
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

, 

za dojście, jak dojdzie, to klikam Chocolovers
)
klik!