|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rosną nam bobasy rosną, wnet raczkować będą wiosną (07 -08. 2009r) cz. IV
Cytat:
Cytat:
http://www.allegro.pl/item907695348_...gwarancja.html http://www.allegro.pl/item907695302_..._schudnij.html tylko ja linek nie uzywam , cwicze i rece opieram o fotel bo tak mi lepiej
|
|
#3452 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nocki nawet dobre. Może nie rewelacyjne, ale nie narzekam Generalnie wszystko zależy od tego. o której Zosia pójdzie spać - jak o 20 to wtedy budzi się później i raz w nocy. Jak o 19 to budzi sie już 2x![]() Ja karmię Zosię w leżaczku, bo tak mi wygodniej. Kaszkę je łyżeczką na gęsto, bo z butelki nie chce na razie. Tak samo kleik. Są specjalne smoczki do zagęszczanych pokarmów, z Aventu trójprzepływowy się nazywa Cytat:
Przyłączam się do życzeń dla LURKI Unholy super wyglądasz U nas ogólnie wszystko dobrze. Jakoś tak myślę o tej cholernej pracy i chcę spędzić z Zośką jak najwięcej czasu, z tego który mi pozostał Doła nie mam, ale strasznie mi się nie chce wracać do roboty... Dobrze, że nianią będzie ciocia - moja chrzestna, więc chociaż to nie spędza mi snu z powiek![]() Poza tym jestem trochę przeziębiona, katar, kaszel i takie tam. Boję się, żeby Zośki nie zarazić. Na razie nic jej nie jest. To tyle. Czekam na gości. Wieczorkiem jeszcze zajrzę. Miłego popłudnia
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
504 netto, si?
i to co roku sie składa czy raz na okres do ukonczenia 3roku przez dziecko?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3454 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
i na nowy okres jak chcesz dostac kase juz w pazdzierniku to najlepiej zlozyc nowy wniosek we wrzesniu juz
|
|
|
#3455 |
|
Ola-Unhola
|
netto
u nas skąłda się nowy wniosek na każdy rozpoczynający się okres zasiłkowy
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam za glupie pytania, ale to specjalne zaswiadczenie z pracy musze miec czy pit zeszloroczny wystarczy?
no i czy moga odrzucic nawet jesli sie nie przekracza 504?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3458 |
|
Ola-Unhola
|
zaświadczenie z urzędu skarbowego
odmówić nie mogą jak spełniasz wszystkie kryteria: http://bip.city.poznan.pl/bip/public...s&sp_id=105779
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2010-02-21 o 16:19 |
|
|
|
#3459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Zdrówka dla Ciebie Unholy przyszła ta kurtka, świetna jest, jestem bardzo zadowolona. I rzeczywiście wcale nie jest jakaś wielka.
|
|
|
#3460 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
idziesz, na miejscu wypelniasz krotki wniosek i od reki dostajesz dochody odrzucic nie moga, a moga nawet pozytywnie rozpatrzyc jesli troszke przekraczasz - babka kiedys w opiece mi mowila, jak jej powiedzialam, ze przekraczam dochody zebym zlozyla bo moze mi dadza a nic nie trace
|
|
|
#3461 |
|
Ola-Unhola
|
Miramej, cieszę się, ze się podoba
![]() Co do wyliczania dochodu przy zasiłku, to u mnie w pomocy tak babki zawsze mówią, że nawet jak się wydaję, że dochód na jedną osobę jest przekroczony (trochę), to żeby i tak złożyć dok, bo one wylicza tak, zeby było ok
|
#3462 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
|
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcialam kupic twistera bez linek ale wzielam tego bo kupilam u jednego sprzedawcy pas i twistera a innego nie mieli w ofercie
linki leza na podlodze i mi nie przeszkadzaja , zawsze moga je odciac ![]() tez chyba zakupie spodenki jeszcze chociaz malz mnie goni ze mam nie kupowac bo jeszcze bardziej mi tylek zleci ![]() a sprzedawce polecam-od wplacenia na konto mialam za 2 dni towar i to poczta
|
#3464 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
no i zamowilam spodenki
![]() i hula hop tez ![]() takze od przyszlego tyg naciagam gacie na tylek i krece ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
![]() takie jakies to...nudne
|
|
|
#3465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy S nie bedzie za malaspodenki maja wysoki stan takze i na brzuch bedzie dzialac ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- a mnie hula
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
Duzo zdrowka dla Laurki i Majki! Unholy wygladasz super Angy ciebie sciskam I Skierke i Cass Ogolnie nie mam humoru. Moze slyszeliscie o tragedii na Maderze. Aktualnie mieszkaja tam tesciowie i dwie siostry meza Nie mozna sie z nimi nijak skontaktowac, ale bardzo wierzymy, ze najwieksze tragedie ich ominely . Patrzac na relacje z internetu wiemy, ze tesciowie sa odcieci od swiata, bo zmylo most, mam nadzieje, ze sami sa cali i zdrowi ![]() Poza tym Antonio marudzi i ma stan podgoraczkowy, a ja musze isc do pracy Wszystko do d...
|
#3467 |
|
Ola-Unhola
|
Bylismy dzisiaj we czwórkę na spacerku
![]() Już dawno tak się nie zdarzyło. Małżowi odwołali ostatnie zajęica na uczelni, więc wczesniej wyszedł, zabrał Bartka od moich rodziców i przyjechali do domu. Pospacerowaliśmy sobie we czwórkę, a chłopami wrzucali się nawzajem w śnie. Tzn. Małż wrzucał Bartka a On miał radochę ![]() Drogi juz potopniały, tylko na polach jeszcze zalega. Mam nadzieję, że powoli to wszystko zniknie i będzie wiosna
|
#3468 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
Cytat:
![]() wlasnie pisalysmy, ze mamy nadzieje, ze z Twoimi tesciami wszystko w porzadku bo dziewczyny pamietaly, ze tam mieszkaja
|
|
|
#3469 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
No właśnie pytałam się rano jak z Twoimi Teściami, czy wszystko ok. Kurcze, to nieciekawie. Mam nadzieję, że odezwą się do Was lub jakoś Wam uda się do nich dodzwonić
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko, dzieki za linki
Chyba kupie te spodnie i twistera. Gadałam z TŻ-tem i chce taki prezent na imieniny ![]() A dzisiaj wieczorem ide pobiegac po schodach. Mamy do nas na gore wysokie schody założe tylko buty sportowe i dresy i chwile pobiegam. Bedzie ciemno to sąsiedzi mnie nie zobaczą
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje za wszystkie odpowiedzi na nurtujące mnie pytania
wybieram sie własnie do siostry na winko.Wstapie jeszcze do klubu bo od rana nie zagladalam.
|
|
|
|
#3472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nic sie nie martw bedzie dobrze Cytat:
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziekuje za wsparcie
Martwie sie bardzo. Maz spedzil pol dnia gadajac przez skype'a z siostra mamy, ktora mieszka we Francji. Wszyscy sa ogromnie zmartwieni, bo wychodzi na to, ze lacznosci z nimi nie bedzie dluuuugo ![]() No i ten Antos Mam nadzieje, ze to nie kolejne chorobsko Tak mi sie nie chce isc do pracy, ale musze ![]() Miramej pampersy na noc to te z serii baby dry: http://www.boots.com/en/Pampers-Baby...Economy%20Pack Ide sie zrelaksowac pare minut i musze szykowac sie do wyjscia.
|
#3474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ode mnie również zyczenia dla Laurki ![]() Cytat:
![]() bo ja tez krece w tych gaciach, pas tez mam, ale wolę gacie Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-02-21 o 19:46 |
||
|
|
|
#3475 |
|
Zadomowienie
|
Cześc Kochane
![]() Miałam dzis gości, zrobiłam trochę zarełka:tortille ala kfc, łosoś z kremem chrzanowym, schabik w galarecie, sałatke z zupek chińskich ,ciasto i napoleonke z przepisu Cass, która zniknęła cała ze stołu i wszystkim super smakowała Przy okazji niestety strasznie się obzarłam i czuje się strasznie tłusto, jak goście wyszli to jeszcze sobie doprawiłam ciastem W ogole moje obżarstwo to dłuższa historia i zdrowa na umyśle to ja w tej kwestii do końca nie jestem![]() Tomuś od dziś praktycznie sam siedzi , trochę się gibie i trzeba go pilnować , ale i tak jestem dumna z mojego syneczka Może nauczył się bo ma taką zabawkę która mówi: naciśnij brzuszek![]() Unholy świetna fryzurka, tez bym taką chciała ale namiętnie zapuszczam włosy no i nie mam odwagi ich ściąć. No i wygladałabym jak pudel , bo jak mam ktotsze to mi się kreca Mariola 3mam kciuki żeby Twojej famili nie zalało
|
|
#3476 |
|
BAN stały
|
hej mamusie
jutro zajrzę wieczorkiem bo siostra męża zostaje na 2-3 dni... miłego wieczorku buźka |
|
|
|
#3477 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wracam już za tydzień, od 1 marca ![]() Cytat:
Wszystko będzie dobrze. Wiem, że teraz Wam ciężko i bardzo się martwicie, ale musicie wierzyć, że są bezpieczni. Trzymam kciuki za nich i za Antonia żeby to żadne choróbsko poważne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Moje dziecko idzie dzisiaj na rekord, bo nie ma na razie żadnych oznak, żeby chciała iść spać Wykąpana, mleko stoi nieruszone, a ona gada w najlepsze z tatą. Normalnie już dawno śpi. Pewnie dzisiaj ten dzień kiedy prześpi całą noc bez pobudkiA wizaż chodzi jak muł
|
|
#3478 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
bo Ty tez masz to anionowe nie? i co widzisz efekty po kreceniu w gaciach?
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
zdecydowanie bardziej sie pocę, bo bez nich prawie w ogole brzuch nie byl spocony, a w gaciach to jest bardzo mokry, czyli coś daja jednak.
|
|
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
Kuba dzisiaj miał problemy z usnieciem, dlugo płakał. Chyba bolał go brzuszek. Dałam Nurofen i biedaczek usnał.
Moze cos mu zaszkodziło. Wczorajsze wymioty, dzisiaj to marudzenie Juz sama nie wiem. Mam nadzieje, ze to przejsciowe i nic mu nie bedzie. Dzisiaj dawałam mu co 4 godziny mniejsze porcje i nic nie zwymiotował. Kupka normalna, gorączki nie było. A tak, cały dzien miał dobry humor. Dziewczyny czytałam na forum o tych pasach i spodenkach. Jest duzo negatywnych opinii, ze niby nie pomagaja i nie warto kupowac. I jestem w kropce. Ten twister by mi sie przydał, mam nadzieje ze fajnie jest tak pokrecic biodrami i nie nudzi sie szybko Jestem dzisiaj padnięta. Wstałam juz o 6, w dzien mielismy gosci - tescie przyjechali. Myslałam, ze toszke sie zdrzemne ale nie było jak. Oczy mnie szczypia jakby mi ktos piasku nasypał. Ide wczesnie spac bo pewnie w nocy bede miała kilka pobudek. Ciekawe co u aannuullii, Eleeri?
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

Mam nadzieje, ze wroci o rozsadnej porze...
.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ze mam nie kupowac bo jeszcze bardziej mi tylek zleci
Nie mozna sie z nimi nijak skontaktowac, ale bardzo wierzymy, ze najwieksze tragedie ich ominely
wybieram sie własnie do siostry na winko.Wstapie jeszcze do klubu bo od rana nie zagladalam.
Może nauczył się bo ma taką zabawkę która mówi: naciśnij brzuszek