|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
ja mam Cię zmotywowac
. ? toc to ja m.im dzięki Tobie wzięłam się do roboty. . no ale jak chcesz to mogę Cię spałowac ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4622 |
|
Rozeznanie
|
Witam Maturzystki 2010! Przepraszam, że tutaj piszę, ale mam ważne pytanie, które uratuje mój tyłek na biologii, czy któraś z Was ma może Vademecum z OPERONU do Biologii i mogłaby mi sprawdzić jedną rzecz? Będę zobowiązana.
|
|
|
|
#4623 |
|
Zakorzenienie
|
czijo "The big layoff" nie podoba mi się za bardzo, ale za to "The Getaway" świetne
muszę sobie malnąć pazury odżywką. dziewczyny kto tworzy kolejną część? mogę ja? chyba, że kolejka jest już zaklepana to spoko.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-02-21 o 19:58 |
|
|
|
#4624 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Rozłożyłam się
![]() Bo nie znalazłam tej wiadomości, ze stajnię budujesz ![]() Cytat:
nie no, jeszcze czasem niektórych, ale tylko czasem ![]() Brakuje mi takich koleżanek, już nie mówiąc o przyjaciółce ![]() Cytat:
![]() Ja tam mam cały czas przezroczyste gumki i nic mi nie farbuje Cytat:
doszłam dzisiaj do wniosku, że nasze wspólne życie nie ma żadnego sensu, że nie będę się męczyła z kimś, kto ma pełno wyimaginowanych problemów, uważa, że życie jest do dupy i nigdy go nic dobrego nie spotka.Ja dzisiaj ją poczułam Cytat:
we wtorek obejrzę wiem, wiem, pół roku za Murzynami ![]() ![]() -------- Z tą naturalności, to mnie za przeproszeniem gówno obchodzi, co kto woli. Jak się maluję/nie maluję/dbam o siebie to tylko i jedynie dla siebie ![]() O! ![]() Ogólnie mi źle
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-02-21 o 21:50 |
||||
|
|
|
#4625 | ||
|
Zadomowienie
|
dobryyyy
ile spamu![]() było źle, ale już jest w miarę ok, nie martwcie się kochane kliknęłam wszystkim które mają to w podpisie ![]() Cytat:
Cytat:
nadrobiłam Was ![]() wczoraj pracowałam w clubie, gdzie TŻ gra i na szatni i na barze, dostałam aż 11,05 zł napiwku ale i tak oddałam to do wspólnej kasy napiwkowej, a potem dzielimy się z koleżankami barmankami.poszłam spać przed 9, cała noc na nogach i jeszcze TŻ wracał i spał u mnie, oczywiście słodko przespał caaaaały dzień. taki niedźwiadek z niego.powtarzam coś sobie: nie skuszę się i nie będę grała w farmę.. nie skuszę się i nie będę grała w farmę.. nie skuszę się i nie będę grała w farmę.. nie skuszę się i nie będę grała w farmę.. nie skuszę się i nie będę grała w farmę.. nie skuszę się i nie będę grała w farmę.. nie skuszę się i nie będę grała w farmę.. nie skuszę się i nie będę grała w farmę.. nie skuszę się i nie będę grała w farmę..
|
|
#4626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4627 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a do "The big lay off" trzeba się przyzwyczaić, też mi na początku nie podchodziło, ale wiesz. Chodzi o to, że to jest takie... ciekawe. Nietypowe. Natomiast prawdziwe "The ice is getting thinner" wydaje się, zwłaszcza w porównaniu, strasznie banalne. A przecież to właśnie ten oryginał chciałam wtedy ściągnąć, bo usłyszałam go w "Gossip Girl".Ach, ten prima aprilis! |
|
|
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sobie pogram jeszcze. Ale mnie nudzi powoli. A te krowy itd. mogą zdechnąć jak nie będę w to grać ? |
|
|
|
|
#4629 | |
|
Zadomowienie
|
co się dzieje?
Cytat:
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
co jest Żbiku?
to przez chorobę, czy psychicznie źle się czujesz? Karolina krowom nic się nie stanie. czijo fanka gossip girl? lubię ten serial, ale nie mam czasu ściągać. Kości w końcu wracają
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-02-21 o 20:18 |
|
|
|
#4631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Najnormalniejszy z nich wszystkich był. Raz mnie tylko wkurzył. Jak spowodował wypadek, a potem poszedł do tej dziewczyny, która w nim ucierpiała i nawet jej nie kojarzył, bo nie była popularna. A chodził z nią na matmę. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17350293]ja mam Cię zmotywowac . ? toc to ja m.im dzięki Tobie wzięłam się do roboty. . no ale jak chcesz to mogę Cię spałowac [/QUOTE]Dzięki mnie? ![]() Pałuj mnie jeszcze. Mocniej! Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Upiekłam ciasteczka. ![]() Ciasto z biedry + brzoskwinie. Dobre. ![]() I 2 arkusze zrobiłam.
|
|
|
#4632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha ![]() ale nie martw się, wróci, musi wrócić, bo wie, że czeka na niego ciepełko a pewno polazł na dupki. ![]() no to pijona kurde, wlasnie mi uswiadomiłyście, że jak zaczynam brac pod uwagę NIEZDANIE, to źle ze mną. ja już po jednym egzaminie widzę, co powoduje branie w ogóle, pod uwagę takiej myśli ![]() zdam na 29 pkt jak nic ![]() niby to jest próba, ale moim zdaniem jesteśmy zbyt... niedojrzali na taką próbę. tu nie chodzi o staż związku, tylko... całe nasze życie, nasze obowiązki, nasze zajęcia, nasze plany, nasze podejście... naszą dorosłosć, ktorej tak na prawde nie ma. Cytat:
![]() szkoda, kurczę. a dziś smutny ten odcinek był. chyba też go zdobęde w inny sposob, aczkolwiek... matura matura matura...w ogole to pewnie House za 2 nowe odcinki są już, ale zgapiłaaam się właśnie, zgadzam się z Tobą. mi starczył wyjazd wspólny nad morze. pierwsze dni - świetny wyjazd. a potem - ![]() ale to nas czegoś nauczyło. wiele rzeczy musimy akspetować i inaczej do nich podchodzić. ot co... |
||
|
|
|
#4633 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym, nie wiem czy to Merkury czy inny Jowisz tak się ustawił (kurczę, zaciekawiłaś mnie tym ), ale ostatnio mam przeogromną ochotę na... nutkę romantyzmu.jak z prawdziwego filmu. czysta chemia, i tyle. ![]() Cytat:
smackersy ![]() Cytat:
?Cytat:
nie czytasz ze zrozumieniem! Ty mature z polskiego zdajesz?![]() ja zakładam 6, a 7 Kamila ![]() Cytat:
przyjaciółka nawet nie pamiętam, jak to jest mieć kogoś takiego.wiecie, przyjaciółka od serca. ![]() ale cieszę się z tego co mam, starając się nie marudzić, że czegoś nie mam. są koleżanki dobre, to mnie cieszy. tylko znowu mam taką... nadzieje? że na studiach sie cos zmieni, tak jak w LO mialo sie zmienic. oj oj oj. trochę jak mój tż. tzn. mój marzy, że do czegoś dojdzie, ale już mówiłam wam, że jego marzenia są dośc... przyziemne, gdy porownam je z moimi. moje marzenia z dzieciństwa o domku nad oceanem, podrózach i innych błahych sprawach są dalej akutalne. jak mówie mu o tym, to... slysze tylko: pff. Żbik, i co z tym wnioskiem zrobisz? z malowaniem masz rację, o ![]() Cytat:
brawo za napiwek Dziewczyny, CO CHCECIE NA FARMIE?! |
||||||
|
|
|
#4634 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pamiętam, bo potem pokazywali go na lekcji jak patrzy na to puste miejsce, i tak obserwowałam jak ten ich francuski wygląda i moja reakcja była mniej więcej taka: http://i47.tinypic.com/24mi3o5.jpgCytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
apropo nowego wątku, myślmy nad tytulem
a apropo farmy, kliknijcie na ścianie, żeby mi kurnik powiększyło
|
|
|
|
#4636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bÓ. foch z przytupem. polski mam w d. ![]() matura, czyli sranie żarem. o.
|
|
#4637 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, też jestem tegoroczną maturzystką i szukam mobilizacji
można się dołączyć czasem? pozdrawiam
|
|
|
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
Nie cytuje mi znowu.
Olga, no tak, na francuski. ![]() Marta, co do tytułu to mi chodzi takie coś po głowie. Maturzystki 2010 - przedstawienie pt. 'Maj, czyli dni, których nie znamy.'
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-02-21 o 20:59 |
|
|
|
#4639 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ewa próbowała i przetrzymywała swoje krowy ![]() Cytat:
![]() Tak mi się skojarzyło ![]() Ja pamiętam, i może dlatego tak boli... Właśnie... "wszystko się zmieni" ![]() U nas wyszło od wyjazdu na jeden dzień na narty. "Bo po co? Po co mam się uczyć? Mam 19 lat, za późno. Nie chcę, wolę siedzieć w domu." i tak ze wszystkim ![]() I też chcę najogólniej mówiąc korzystać z życia: podróżować, nauczyć się właśnie jeździć na nartach, łyżwach, pływać, grać w tenisa, iść na kurs tańca, itd ![]() On najchętniej siedziałby całe życie w domu. Na razie nic, będę myśleć za kwartał. Ale cholernie mam ochotę zamieszkać sobie osobno na studiach, wynająć z kimś mieszkanie albo nawet starać się o akademik. I zobaczyć, jak wtedy nam się ułoży. Wszystko do stajni lecę kliknąć Ci na kurnik |
||||
|
|
|
#4640 |
|
Zadomowienie
|
zdrajca
![]() miałaś nie grać w farmę ![]() dziewczyny mogę założyć 8 cz.? mogę? mogę? ![]()
|
#4641 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zdrowiej ! . tak w ramach pocieszenia. u mnie w domu piec rozwalił się na amen. także jest zimno . chociaż jakieś a'la grzejniczki mamy na prąd. cóż.piec jest zamówiony ,mam nadzieję że jutro Ci panowie co się tym zajmują bedą mieli czas żeby go zamontowac.heh.ja tak samo. dopiero dzisiaj obejrzałam sobie Zmierzch , jakoś mnie naszła ochota ![]() ogólnie to jestem na gadu ;* Cytat:
ja już powoli kumam o co tam chodzi Cytat:
![]() o widzisz właśnie dlatego mnie mobilizujesz . dobraaaaa ![]() :pal a: a masz ! ![]() Cytat:
może na studiach rzeczywiście się coś zmieni !Cytat:
Cytat:
. opowiedz coś o sobie .Cytat:
edit: ale czy to nie za wcześnie taki tytuł
Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2010-02-21 o 21:12 |
|||||||
|
|
|
#4642 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(na matmie zawsze to słyszę, gdy nie doczytam polecenia i robie jakieś głupoty )świetny tytuł! jak dla mnie wygrywa ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
ewelavis, cześć.
Opowiedz coś o sobie. ![]() No i nie gram. Odpisałam dziewczynie, że mam vademecum operonu i zapytałam czego potrzebuje, Cieciu. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17352756]o widzisz właśnie dlatego mnie mobilizujesz . dobraaaaa ![]() :pal a: a masz ! [/QUOTE]Ano tak. Już rozumie. ![]() Jeaaa. ---------------- Co do przyjaciółek - mam dwie. Trzecia mnie wyhuhu.
|
|
#4644 |
|
Zadomowienie
|
"Maturzystki 2010 cz. VI - 'You're about to board the Matura Express. Destination? HORROR.' "
|
|
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17352756]
[/QUOTE]
|
|
#4646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oł noł, 8 jest moja. przed chwilą upominałam się o kolejną część, a że są zajęte to biorę kolejną. ![]() ![]() Justyna czasem zapominam wejść na farmę i tak czasem roślinki mi więdną, a zwierzęta się trzymają.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-02-21 o 21:26 |
|
|
|
|
#4647 | ||
|
Zakorzenienie
|
ciągle mam Database error
Cytat:
i dobrze Ci się skojarzyło ![]() to mamy podobnie, no ![]() i podejscie Twoje widze podobne, że już nawet nic nie mówisz mu, bo i po co. tylko przeczekujesz, oczekujesz... czasem mi się zdaje, że może dorosną? że może... może ja tylko to tak widzę, a wcale nie jest tak, że to nie, tamto nie, nic nie... może z tym mieszkaniem osobno, to też jakaś myśl. ja to już mówiłam, co myślę o mieszkaniu razem na stałe. no. poza tym, co jak coś nie wyjdzie ?dziękujeee ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17352756] zdrowiej ! . tak w ramach pocieszenia. u mnie w domu piec rozwalił się na amen. także jest zimno . chociaż jakieś a'la grzejniczki mamy na prąd. cóż.piec jest zamówiony ,mam nadzieję że jutro Ci panowie co się tym zajmują bedą mieli czas żeby go zamontowac.no ja niby mam przyjaciółkę od serca, ale ostatnio zaczynam w to wątpic.naprawdę.ehh.no ale nie ma co narzekac może na studiach rzeczywiście się coś zmieni ! edit: ale czy to nie za wcześnie taki tytuł [/QUOTE]o ja, zamarzłabym! ![]() tragedia ![]() na studiach zmieni, ta jasne ![]() myślę, że ten wątek będzie już do maja
|
||
|
|
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?jaka kłótnia jak możesz zapominać!!! ![]()
|
|
|
|
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
a jak! imooo.
![]() przecież my się nie kłócimy. nie nie. ( )no dobra, tak na prawdę to mi się nie chce. ![]() mi też ten błąd co chwile wyskakuje.
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
Włączyłam sobie pierwszą część wątku.
![]() Pamiętacie nasze początki? ![]() Ryciu, Złotko moje. ![]() I jak planowałyście zamach na kolesia, który spie.przył mi pierwszy egzamin na prawko?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

. ? toc to ja m.im dzięki Tobie wzięłam się do roboty.
. no ale jak chcesz to mogę Cię spałowac

nie no, jeszcze czasem niektórych, ale tylko czasem 

we wtorek obejrzę
wiem, wiem, pół roku za Murzynami 

ale i tak oddałam to do wspólnej kasy napiwkowej, a potem dzielimy się z koleżankami barmankami.

to przez chorobę, czy psychicznie źle się czujesz? 

)