|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
|
|
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
wow Kawa! śliczne paznokcie!! sama robisz czy u kogoś? bardzo dobrze zrobione!
Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2010-02-21 o 20:03 |
|
|
|
#1293 |
|
Zakorzenienie
|
kawa super pazurki
![]() olka fajna kiecka i super w niej wygladasz laska z ciebie, ze hoho ![]() claris stwierdzam po obejrzeniu zdjec, ze oboje z TZtem w wersji narciarskiej jestescie ciachowaci w wersji nienarciarskiej oczywiscie tez
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę coś ostatnio z tym wizażem jest coś nie tego bo wolno mi działa i nie chca strony się otwierac
chyba , ze to tylko mi tak działa .
|
|
|
|
#1295 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziś też non stop jakieś errory.
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() w koncu nadrobiłam ![]() aniołku, spoznione, ale najszczersze zyczenia ![]() kawucha, pazurexy super! ![]() olka, swietne sukienki, figura i mieszkanko ![]() claris, zazdroszcze gór i pieknych fotek ![]() a u mnie.. nic ciekawego chyba....wrociłam dzisiaj do poznania... jutro obchodzimy 3,5 roku. (tzn mamy dwa terminy- 16. i 22. szesnastego miałam wyniki z poprawki, wiec był doł, dostałam bukiet roz i przyjechał tz pocieszac... a jutro... nie wiem, co bedzie, ale bardzo chciałąbym, zeby przygotował jakąś niespodzianke )aaaaa i bede z siostra kiecki niedługo ogladac bo ona we wrzesniu ma slub.przywiozłam laski kolczyki, tz zrobi zdjecia i wrzuce na poczte as soon as possible
|
#1298 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam, że tak piszę, ale musiałam wyrzucić z siebie ten natłok myśli. |
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
mi wizaż też chodzi, jak chce
![]() katarakta, a rozmawiałaś o tym z narzeczonym? że nie chcesz mieszkać przy jego rodzinie? bo z postu to nie wynika. a jeśli źle reaguje na rozmowę o kredycie, to spytaj go: dlaczego? i kto Ci brak pieniędzy wypomina? pogadaj z narzeczonym, że boli Cię to i że po prostu nie chcesz mieszkać przy rodzicach - ani jego, ani swoich. i już. |
|
|
|
#1300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież w ciągu 2 lat można trochę pieniędzy uzbierać i co do ślubu to chyba można jakoś do porozumienia dojść
|
|
|
|
|
#1302 |
|
Zadomowienie
|
Tż za 3 miesiące skończy 25, ja w wakacje 23. problem w tym, że ja chce iść do pracy i odkładać pensję, a tż tak średnio. Ostatnio właśnie go nakręcam na dom, żeby po ślubie móc iść na swoje, chciałabym przynajmniej mieć coś większego niż 25m2 przed urodzeniem dzieci. A ze ślubem to tż powiedział, że ja muuszę pozałatwiać...
|
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Związek polega na tym by partnerzy oboje mieli co do powiedzenia .
Skoro chcesz iść do pracy to powinnaś iść , na ślub spokojnie uda Ci się odłożyć jakąś część z weselnych pieniędzy też będzie Was stać aby coś wynająć nawet . Nie radziłabym mieszkania z teściową ponieważ nie masz szans się z nią dogadać . I polecam szczerą rozmowę z TŻ na ten temat tylko bez denerwowania się powiedz otwarcie ,że np jutro Czeka Was rozmowa na ten temat i żeby przemyślała to wszystko i już sądzę , że chyba jakoś się dogadacie . |
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nie wiem z czego to wynika, ale coś ostatnio brak mi czasu i was zaniedbuję W piątek dowiedziałam się, że nie zdałam angielskiego :/ - więc znów trzeba się uczyć :/ Więc na początku marca czekają mnie 2 egzaminy :/ Jedyne chyba co korzystne, że z Tżtem jakoś się układa - wprawdzie było troszkę kłótni i zamieszania wczoraj i dzisiaj, ale ogólnie oceniam wszystko bardzo pozytywnie. I przepraszam, że nie dam rady nadrobić
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma się na co powołać, to brak kasy wypomina? dojrzałe to strasznie... a w ogóle to powiedz mu, że wolisz jeść chleb ze smalcem na swoim niż z szynką przy teściach, jak już jedna dziewczyna mądrze na tym forum napisała. poza tym dzieci nie musisz zostawiać pod opieką teściów, zwłaszcza że masz powody. w ogóle Wy przez cały Wasz związek nie rozmawialiście o tym, jak to sobie wyobrażacie itp.? bo my dość często (żeby nie było, że wymuszam - bardzo często z inicjatywy lubego) ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Zwies, moja kochana koleżanko od poprawek! damy radę, spokojnie nie martw się niezdaniem egzaminu no i fajnie, że Wam się układa ![]() u nas też cudnie. od tej sytuacji z teatrem luby robi wszystko, bym nie chciała z łóżka wychodzić - jest bosko
|
|
|
|
|
#1306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Najfajniejsza mówi , już na początku związku mówiło się na ten temat jak to dalej będzie .
katarakta nie rozmawiałaś ze swoim wcześniej na te tematy , jeśli chodzi o ślub i dalsze życie ? |
|
|
|
#1308 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie chce już mi się tego tłumaczyć, tu chodzi o to m. in. o to, że tż jest prawie rok po studiach i pracy nie może dostać za więcej niż 800zł co z dojazdami mu się nie kalkuluje, a jesteśmy zależni od "teścia", z matką tż mam dobry kontakt (nawet sama ostatnio coś zaczęła mówić o budowie domu) co nie zmienia faktu, że nie koniecznie chcę mieszakać z nimi za ścianą. No nic potrzebowałam po prostu wylać to z siebie. Już mi troszkę ulzyło. Mam nadzieję, że do wakacji cała sytuacja się wyjaśni. A do pracy jeszcze iść nie mogę, brakuje mi dyplomu więc rozpoczęcie pracy przewiduję najpóźniej na wrzesień/październik.---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
No właśnie i pod tym kątem tż powiedział, że wybrzydzać nie możemy. |
||
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
katarakto kochana - jeśli jest tak, jak piszesz, to na pewno się dogadacie
ja rozumiem, że frustracja itp., spokojnie, niech on sobie pracy szuka, Ty też i zobaczysz, wszystko pójdzie po Waszej (nie tylko Twojej i nie tylko jego) myśli Ej, który najładniejszy: http://www.i-techne.pl/opis_produktu...ERSCIONEK.html http://www.i-techne.pl/opis_produktu...wienie%5D.html http://www.i-techne.pl/opis_produktu...wienie%5D.html nie na zaręczynowy, na "za syna"
|
|
|
|
#1310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój nawet przeżył jakieś ciężkie rozmowy (Podejrzewam, że każda się tematyki domyśla ) - i dzisiaj sam się mnie spytał jak sobie wyobrażam nas za kilka miesięcy (Wczoraj byliśmy na imprezie i rozmawialiśmy z kolegą w naszym wieku, który jest w podobnej sytuacji jak my - i on mówił, że on w sumie teraz jakoś chciałby zakładać rodzinę - I to go chyba troszkę natknęło).Cytat:
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2010-02-21 o 21:41 |
||
|
|
|
#1312 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
no mi wszystkie. jej też
bo ogólnie to jej facet ma zniżkę tam jeszcze. i powiedział jej tak: "jeden z tych trzech chcę Ci kupić. każdy jest inny, ale myślę, że każdy Ci się spodoba. wybierz, jaki chcesz" i ona nie umie wybrać, pyta mnie, i ja też nie umiem dlatego obiecałam, że zrobię mały research Cytat:
bardzo dobrze, że zaczyna czuć, że to już czas myślę, że w tym roku możesz się spodziewać niespodziewanego 2. zgadzam się, żeby znaleźć pracę, nie musisz mieć dyplomu. u nas kilka osób tak pracuje, że mają "donieść" poza tym, jeśli dyplom jest wymagany, to poszukaj czegoś innego związanego z zawodem, ale gdzie niekoniecznie musisz mieć dyplom. zawsze coś zarobisz (i dzięki temu zaoszczędzisz!), a i w CV będzie co wpisać ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- postawiła mi koleżanka tarota i wiecie co...? "zaręczyny lub ślub, może dziecko. w każdym razie to na pewno coś związanego z uczuciami, nie z pracą i nie z hobby, no i to oznacza wejście w nowy etap po prostu. A Ty oczekujesz może zaręczyn? Bo tu są wibracje takie silne dość?" ja na to: "nie no, jakby mi się oświadczył, tobym nie narzekałą. przecież mieszkamy ze sobą, jesteśmy już jakiś czas razem..." a ona: "o matko, Ty PRAGNIESZ tego! To o to chodziło w [i tu nazwa karty, której nie pamiętam ;P] - lęk i obawa w mężczyźnie przy Tobie, ale pozytywny, jakby lęk, mimo pewności. będziesz zaręczona w ciągu max. pół roku" PS nie żeby coś, ale ona jest początkująca w tych kwestiach, więc pewnie się myli. poza tym ile razy nie stawiam na onecie tarota, to mi wychodzi coś podobnego, więc...
|
|
|
|
|
#1314 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mogę bezdyplomu (dyplom mam praktyczny)Fajną wróżbę miałaś
Edytowane przez katarakta Czas edycji: 2010-02-21 o 21:59 |
|
|
|
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naj niezły ten Tarot ![]() Ale muszę przyznać, że chyba tarota (nie wiem czemu) to bym się bała - jakieś dziwne przekonania, jeszcze z czasów, kiedy się czytało Bravo Girl
|
|
#1316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tymi wróżbami u mnie to jak ze snami - wszystko na opak, czyli: wróżba "oświadczyny" w życiu "kochanie, dobrze jest nam przecież tak, jak jest". niech mi ktoś wywróży, że absolutnie nic się zmieni, zero, stagnacja, to może wtedy...
|
|
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
Ajć, rozmawiam z tatą, a Tż zaczął mnie lizać - i weź tu człowieku się skup na czymś :/
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Tż drzemie wiec nadrobilam.
Kawuszka pazurki bombastyczne Sexi zeberka ![]() Katarakta nie wiem co Ci napisać, strasznie niefajna sytuacja. Chyba tylko szczera rozmowa i Twoja stanowczość moze coś zdziałać. Zwies powodzenia na egzaminach Arrakis toż to jakiś desperat w stylu "patrzcie jak na mnie leci...". Ty masz pecha dziewczyno... ![]() Naj Słońce no to skoro karty przepowiadają szybkie zaręczyny, to masz to jak w banku ![]() A moja kochana mamusia znowu kupiła mi ciuszki Pisała mi z gg mojego taty:tata 20:22:09 no i znowu kupilismy ci na oxford street w primarku - rajstopy w roze, sukienke letnia na ramiaczkach....w roze, koszule z new look,,ale juz nie w roze ![]() polukalam co jest modne na oxford i jeszcze wezme ci w primarku bluzke w paski i ...roze ![]() Uwielbiam ją
|
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
carmel, Ty różana dziewczyno
fajna mama ![]() kurczę, nie wiem, który ten pierdzionek jej doradzić. on jutro zamawia... wypowie się jeszcze któraś? ogólnie ona mówi tak: 1. jest delikatny i śliczny, pięknie by wyglądał na palcu 2. jest przepiękny, taki oryginalny i w ogóle bomba 3. jest nie tylko oryginalny, ale i pasowałby do wszystkiego... słowem - następnym razem się nie polecam jako doradczyni
|
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
Naj mi sie podoba najbardziej 1 lub 2, trzeci jest jak dla mnie za bardzo infantylny... jak dla małej dziewczynki. Te 2 pierwsze są oryginalne, chociaż nie w moim stylu
Jednak najbardziej mnie intrygują i są bardzo artystyczne, w przeciwieństwie do trzeciego, który wygląda jak z kiosku.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.

w wersji nienarciarskiej oczywiscie tez
chyba , ze to tylko mi tak działa .
dziś też non stop jakieś errory.