Offtopowe zapuszczanie cz.XII - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-21, 22:38   #4381
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz.XII

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
oj dziewczyny zle robicie, ze tak wspominacie.
Byli sie nie zmienia, oni z samotnosci czasem sie odezwa i poczaruja.
A jak spotkaja inna na drodze od razu zapominaja o jakielkolwiek rozmowie.
Poza tym z czasem zaciecieraja sie wspomnienia o wyrzadzonych przez nich krzywdach...
Wiem co mowie, bo kazdy moj byly robil dokladnie to samo Po ktoryms razie mialam dosc, juz nie liczylam na normalna znajomosc i ucinala definotywnie kontakt.
Teraz 1 moj byly dzwoni do mnie z zastrzezonego i sie nie odzywa
Ja już definitywnie kończyłam znajomość chyba kilkadziesiąt razy A rozstaliśmy się ok. 2 lata temu. Mam słabą wolę, nie potrafię wykasować jego numeru z telefonu, zablokować na gg, nie bywać w miejscach, w których on bywa,
Może po prostu nie jest taki zły i podświadomie o tym wiem

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 22:38   #4382
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
oj dziewczyny zle robicie, ze tak wspominacie.
Byli sie nie zmienia, oni z samotnosci czasem sie odezwa i poczaruja.
A jak spotkaja inna na drodze od razu zapominaja o jakielkolwiek rozmowie.
Poza tym z czasem zaciecieraja sie wspomnienia o wyrzadzonych przez nich krzywdach...
Wiem co mowie, bo kazdy moj byly robil dokladnie to samo Po ktoryms razie mialam dosc, juz nie liczylam na normalna znajomosc i ucinala definotywnie kontakt.
Teraz 1 moj byly dzwoni do mnie z zastrzezonego i sie nie odzywa
a często tak robi?? to można podpiąc pod nękanie...
Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Kuzwa ale mi się internet pieprzy. Nie dość że nie mogę normalnie odpowiedzieć bo jakieś odnośniki mi wyskakują, nie mogę wysłać recenzji do KWC to już nawet nie wspomnę że zdjęć do albumu nie mogę dodać grrrr!
mi też!! a najbardziej to wizaz niestety
Cytat:
a tak w ogole w koncu zakonczyla sie u mnie sesja ufff kamien z serca.
Nawet zdazylam to opic z dziewczynami w szkole podczas czekania na indeks
czas po sesji to najpiękniejszy czas na studiach taka beztroska
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 22:40   #4383
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Noemi no to ładnie. A skąd wiesz że to Twój były skoro ma zastrzerzony i nic nie mówi? Też mam taką samą akcje z moim byłym wręcz identyczną, jego brat mi powiedział że to on co piątek wieczorem do mnie wydzwania z ukrytego i nic nie mówi. D jak Dekiel i nic więcej, byłam z nim dwa miesiące bo psychol chciał dowodu miłości. Niech teraz spada na drzewo prostować banany. Zastanawiam się czy mojemu tż o tym nie powiedzieć...
Stary 2010-02-21, 22:41   #4384
mOna01
Zakorzenienie

Smerfetko o czym Ty z nim gadałaś pół godziny?

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 22:42   #4385
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
A to agent co zrobiłaś? Mam nadzieję że nie odpuściłaś ani nie robisz z tym nic!!!!!
Z kolei mój ex się nie odzywa, jak błogo Spokój mam przynajmniej. Chciałabym tylko czuć tą satysfakcję, że wie co zrobił, żałuje i wie że stracił coś wspaniałego. I że kiedyś ktoś mu złamie serce jeszcze bardziej niż on mnie
zadzwonił w końcu (głuchego nie odpuszczałam, jeszcze czego) i tak jak pisałam, pogadaliśmy...
w sumie ciesy mnie to, bo nie ja pierwsza musiaąłm sie odzywać z zapytaniem kiedy mi kase odda
Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Ja i tak już się nakręciłam.
W grudniu.
ja też w grudniu... 6 grudnia
co za pajace z tych "facetów"
Stary 2010-02-21, 22:45   #4386
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość

ja też w grudniu... 6 grudnia
co za pajace z tych "facetów"

Lepiej pójdę spać...

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

On zwyczajnie pewnych rzeczy nie rozumiał.

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 22:45   #4387
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
Pewnie prościej by było, gdybym znala niemiecki. Niestety moja znajomość tego języka jest praktycznie równa zeru...

EDIT: Albo chociaż czeski
Przeczytać to przeczytam i nawet zrozumiem, ale sama niczego w tych językach nie napiszę. Całe szczęście niektóre obce w miarę opanowałam.

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
Co do Isany i Babydreama: mimo, że na opakowaniach Rossmann widnieje tylko jako dystrybutor, według tego, co znalazłam na pewnej czeskiej stronie jest też producentem:
"Drogerie Rossmann myslí také na Vaši peněženku, proto vyrábí produkty vlastních značek, které se vyznačují nízkými cenami při zachování vysoké kvality. Mezi vlastní značky Rossmann patří např. DOMOL, Babydream, Fusswohl, ISANA pflege nebo facelle."
Co prawda czeskiego nie znam kompletnie, ale jednak jest podobny do polskiego na tyle, że ten krótki fragment łatwo zrozumieć.
Czyli jednak moja nadzieja na zostawienie sobie chociaż niektórych kosmetyków np. Isany poszła się -tiiit-. Żegnajcie kosmetyki Rossmanna...
Jeszcze poszukam informacji. Albo kolejnego maila do Rossmanna wyślę, jak chcesz.

Cytat:
dzięki Chatul za uwagi, wiecie, moja Paloma jest chyba po terminie bo nie pomaga mi w zwalczeniu swędzienia sklapu.
Moje Palomy też są po terminie. A nowych już nie będzie. Trzeba się przerzucić potem na żel aloesowy firmy Gorvita.
Stary 2010-02-21, 22:45   #4388
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Smerfetko będzie na włosowe cudeńka, ale bądź dla niego zimna i niedostępna, weź kasę do ręki i pa pa. ciekawe co wtedy wymyśli żeby Ci zrobić na złość albo żeby Cię po prostu zobaczyć... Dobranoc wam uciekam spać
Stary 2010-02-21, 22:52   #4389
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Noemi no to ładnie. A skąd wiesz że to Twój były skoro ma zastrzerzony i nic nie mówi? Też mam taką samą akcje z moim byłym wręcz identyczną, jego brat mi powiedział że to on co piątek wieczorem do mnie wydzwania z ukrytego i nic nie mówi. D jak Dekiel i nic więcej, byłam z nim dwa miesiące bo psychol chciał dowodu miłości. Niech teraz spada na drzewo prostować banany. Zastanawiam się czy mojemu tż o tym nie powiedzieć...
było mu wypisac jakiś dowód miłości, zapieczatkować, nie ma to tamto
Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Smerfetko o czym Ty z nim gadałaś pół godziny?
no właśnie o niczym ważnym. Pytał co u mnie, to opowiedziałam jak to sobie poradziłam z dwiema sesjami. Pytał kiedy by mi pasowało sie spotakać a ja ze musze zerknać na mój plan... a on coś w stylu - że taki napakowany plan mam
potem dla grzecznosci zapytałam co u niego. Pytał też czy kogoś mam, ale ja jego nie pytałam. Takie szmery bajery. Pisał że sie pogubił, no może nie dosłownie, ale że ma zrysowaną głowę i że ciągle robi cos nie tak, że mu nic nie wychodzi... smutne to
no po prostu do tej pory zbieram szczękę z podłogi...

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:

Lepiej pójdę spać...

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

On zwyczajnie pewnych rzeczy nie rozumiał.
eh, to tak jak u mnie. U mnie do niektórych rzeczy nie dorósł... w sumie... już zaczęłam sobie wkręcać że mnie zdradzał ale... kiedys ktoś anonimowego eska z neta mi przysłał że tak było. Jakieś 3 lata temu. Ja głupia i naiwna nie uwierzyłam. Ale wiecie... w sumie troche niefajnie wierzyc anonimowi z neta niż komuś kogo sie zna i kocha. Więc to przemilczę.
Cytat:
Smerfetko będzie na włosowe cudeńka, ale bądź dla niego zimna i niedostępna, weź kasę do ręki i pa pa. ciekawe co wtedy wymyśli żeby Ci zrobić na złość albo żeby Cię po prostu zobaczyć... Dobranoc wam uciekam spać
ja mam inny pomysł. Odwalę się jak nigdy (no może bez przesady) i będę w super ekstra humorze. Jak nie bede takiego miała to poczytam wątek o niedorzecznych opiniach o seksie itp
no i wtedy bardziej go zaboli że ja bez niego czuję sie super i w ogóle. No a wobec niego... zimna, albo raczej - obojętna. Jak dla zwykłego kumpla.
Stary 2010-02-21, 22:54   #4390
n0emi
Zakorzenienie

Wiem ze to byly na bank, bo: mieszka za granica, wyjechal w liceum i wpada czasem do Polski. No i tylko w Polsce siedzi na gg. I wlasnie niedawno udostepnil sie na gg. Po paru dniach odezwal sie telefon, nr zastrzezony, dzwoni i nie rozlacza sie. Do tego zawsze jak przyjezdzal to po paru dniach odzywal sie do mnie ( po paru dniach bo pewnie najpierw musial sie wyszumiec) no i tak mi w glowie mieszal, ze sie z nim spotykalam. No ale mniejsza o to, teraz wie, ze jestem z kims innym juz dluzszy czas, wie ze zrobil mi wielka krzywde, z moich ust polecialo wiele przykrych slow na niego i wie, ze nie chce go widziec na oczy. Dlatego jestem pewna, ze to on

jyyli z doswiadczenia wiem, ze jedynym lekarswtem na bylych jest nowa milosc. Nie powiem, ja tez mam wielki sentyment do bylych, w koncu jakis czas sie z nimi bylo
Ale zobaczysz, ze on bedzie tylko motal ci w glowie, a i tak nic wiecej nie wyjdzie. Ale tez wiem, jak to ciezko urwac kontakt, kiedy to on sie odzywa i jest za mily

Edytowane przez n0emi
Czas edycji: 2010-02-21 o 23:00
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 22:54   #4391
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
eh, to tak jak u mnie. U mnie do niektórych rzeczy nie dorósł... w sumie... już zaczęłam sobie wkręcać że mnie zdradzał ale... kiedys ktoś anonimowego eska z neta mi przysłał że tak było. Jakieś 3 lata temu. Ja głupia i naiwna nie uwierzyłam. Ale wiecie... w sumie troche niefajnie wierzyc anonimowi z neta niż komuś kogo sie zna i kocha. Więc to przemilczę.

Cytat:
ja mam inny pomysł. Odwalę się jak nigdy (no może bez przesady) i będę w super ekstra humorze. Jak nie bede takiego miała to poczytam wątek o niedorzecznych opiniach o seksie itp
no i wtedy bardziej go zaboli że ja bez niego czuję sie super i w ogóle. No a wobec niego... zimna, albo raczej - obojętna. Jak dla zwykłego kumpla.
I niech żałuje.

Dobranoc

.
Stary 2010-02-21, 22:58   #4392
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
jyyli z doswiadczenia wiem, ze jedynym lekarswtem na bylych jest nowa milosc. Nie powiem, ja tez mam wielki sentyment do bylych, w koncu jakis czas sie z nimi bylo
Ale zobaczysz, ze on bedzie tylko motal ci w glowie, a i tak nic wiecej nie wyjdzie. Ale tez wiem, jak to ciezko urwac kontakt, kiedy to on sie odzywa i jest za mily
Próbowałam Ale trafiałam na jeszcze gorsze "egzemplarze", więc nic dziwnego, że tak się skończyło
Może jak pójdę na studia...

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 22:58   #4393
Chatul
ma zielone pojęcie

Rany, znów mi się coś pochrzaniło z czcionkami w przeglądarce... Wrrr, i jeszcze nie wiem dlaczego, bo niczego przy nich nie robiłam...

Dobra, powoli zbieram się. Rano wcześnie wstaję. Poniedziałek będzie bardzo pracowity. Jak zawsze zresztą. Jutro postaram się wysłać odpowiedniego maila do Rossmanna. Jak ktoś ma jeszcze jakieś życzenia to można mi PW wysłać, a ja już się zajmę rozsyłaniem maili.
Stary 2010-02-21, 23:01   #4394
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Rany, znów mi się coś pochrzaniło z czcionkami w przeglądarce... Wrrr, i jeszcze nie wiem dlaczego, bo niczego przy nich nie robiłam...

Dobra, powoli zbieram się. Rano wcześnie wstaję. Poniedziałek będzie bardzo pracowity. Jak zawsze zresztą. Jutro postaram się wysłać odpowiedniego maila do Rossmanna. Jak ktoś ma jeszcze jakieś życzenia to można mi PW wysłać, a ja już się zajmę rozsyłaniem maili.
Chatul, a jeszcze tak z ciekawości... Schwarzkopf? Bo ja to choroba nie umiem chyba szukać.
Albo za późna pora..

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Próbowałam Ale trafiałam na jeszcze gorsze "egzemplarze", więc nic dziwnego, że tak się skończyło
Może jak pójdę na studia...
A mi się teraz nie śpieszy. Co ma być to będzie..

.
Stary 2010-02-21, 23:01   #4395
Magdzia94
Zakorzenienie

Ej coś dymki dawno nie było u nas.

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 23:03   #4396
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Chatul, a jeszcze tak z ciekawości... Schwarzkopf? Bo ja to choroba nie umiem chyba szukać.
Albo za późna pora..
Testuje.

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
O, faktycznie, Dymka gdzieś się podziała. Mam nadzieję, że nie poszła z dymem
Stary 2010-02-21, 23:05   #4397
Szotta
Zakorzenienie

A i ostatni raz lista do prezentacji:
Jeśli ktoś chce dołączyć, proszę o PW Jutro zacznę, ale trochę to zajmie, więc spokojnie mogę jeszcze dołączyć

Są już:
viki1988
Motylek
Ania
kasiamajo
Bejka
Blondyna
19agusia91
kocurzyca
xxxMikixxx
Narek
Mona

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Testuje.
Czyli czasami wiem, na co mieć uczulenie

.
Stary 2010-02-21, 23:10   #4398
n0emi
Zakorzenienie

Dokladnie dziewczyny, kiedys spotkacie tego jedynego
Trzeba dac czasu, a wszystko samo sie ulozy.
( o dziwo ja zawsze trafialam na fajnych chlopakow, tylko 1 mnie zranil, a tak to ja bylam niedojrzala i niszczylam to wszystko;/ )
Ale za to jak poslucham kolezanek na jakich typow trafiaja to mam ochote nimi potrzasnac Juz 1 najlepszej kolezance powiedzialam, ze ma nie gadac przy mnie o X, bo popelnia takie bledy A chlopak robi z nia co chce...
A druga jest niby tak zakochana, ze czeka na swojego misia, az ten sie wybawi... eh
Na serio nie dziwie sie w pewnych chwilach, ze faceci korzystaja jak moga, bo niektore kobiety sa strasznie naiwne i same pozwalaja sie tak traktowac
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 23:11   #4399
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
No właśnie Widziałam, że logowała się dzisiaj

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 23:12   #4400
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Bo przez wiele lat byli naprawde w porządku. Ale wpadli w łapy wielkiego molocha.
Jakoś po śmierci założycielki ich l'oreal przejął.
Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Ale mimo, że jest mendą i kanalią, to ma najpiękniejsze oczy na świecie, najcudowniejsze włosy, bardzo słodko się złości i potrafi być taaki opiekuńczy... Straszne to
Ale jak mówiłam, byli faceci pochodzą z piekła. Pewnie mają w ślinie jakieś substancje uzależniające Dlatego nie można zapomnieć
Też takiego kiedyś miałam. Daaawno temu. Do tej pory czsam myślę jaki był cudowny, i jak byłoby nam dobrze po czym przypomina mi się, że nie tylko dla mnie był taki cudowny i mi przechodzi
Cytat:
no właśnie o niczym ważnym. Pytał co u mnie, to opowiedziałam jak to sobie poradziłam z dwiema sesjami. Pytał kiedy by mi pasowało sie spotakać a ja ze musze zerknać na mój plan... a on coś w stylu - że taki napakowany plan mam
potem dla grzecznosci zapytałam co u niego. Pytał też czy kogoś mam, ale ja jego nie pytałam. Takie szmery bajery. Pisał że sie pogubił, no może nie dosłownie, ale że ma zrysowaną głowę i że ciągle robi cos nie tak, że mu nic nie wychodzi... smutne to
no po prostu do tej pory zbieram szczękę z podłogi...
Kurza stopa, czy te gady to rodzą się z tą śpiewką zakodowaną w genach. Nie łąp się na to. To taki ich podstęp, żeby litość wzbudzić.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 23:14   #4401
mOna01
Zakorzenienie

Dymka żyje tylko jest zajęta

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 23:15   #4402
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Czyli czasami wiem, na co mieć uczulenie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
No właśnie Widziałam, że logowała się dzisiaj
Czyli jednak nie poszła z dymem
Stary 2010-02-21, 23:15   #4403
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
( o dziwo ja zawsze trafialam na fajnych chlopakow, tylko 1 mnie zranil, a tak to ja bylam niedojrzala i niszczylam to wszystko;/ )
Ale za to jak poslucham kolezanek na jakich typow trafiaja to mam ochote nimi potrzasnac Juz 1 najlepszej kolezance powiedzialam, ze ma nie gadac przy mnie o X, bo popelnia takie bledy A chlopak robi z nia co chce...
A druga jest niby tak zakochana, ze czeka na swojego misia, az ten sie wybawi... eh
Na serio nie dziwie sie w pewnych chwilach, ze faceci korzystaja jak moga, bo niektore kobiety sa strasznie naiwne i same pozwalaja sie tak traktowac
A już chyba największa głupota to taka desperacja: żeby go nie stracić, bo przecież muszę mieć chłopaka... Takie dziewczyny mnie dobijają
I co się dziwić że są tak traktowane?

.
Stary 2010-02-21, 23:17   #4404
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:

I niech żałuje.
dokładnie, niech żałuje. Choć myślę że już żałuje... i smuci mnie to czuje że mi się dziś przyśni. Myślałam że już mi minęło... ale nada go kocham
Cytat:
miłość bywa ślepa.... naprawdę... zazdroszczę tym, którzy zakochując się nie tracą zmysłów
Stary 2010-02-21, 23:22   #4405
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie, niech żałuje. Choć myślę że już żałuje... i smuci mnie to czuje że mi się dziś przyśni. Myślałam że już mi minęło... ale nada go kocham

miłość bywa ślepa.... naprawdę... zazdroszczę tym, którzy zakochując się nie tracą zmysłów
Ech...
A ja się przezornie nie kładę. Posiedzę, poczytam do późna, to może zasnę.
Jeszcze ten ******* brzuch!

viki1988
Motylek
Ania
kasiamajo
Bejka
Blondyna
19agusia91
kocurzyca
xxxMikixxx
Narek

Mona
Smerfetka

.
Stary 2010-02-21, 23:23   #4406
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Pewnie, że miłość bywa ślepa. Ale po to człowiek ma serce i rozum żeby i z jednego i z drugiego robić użytek
Stary 2010-02-21, 23:25   #4407
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie, że miłość bywa ślepa. Ale po to człowiek ma serce i rozum żeby i z jednego i z drugiego robić użytek
Niby tak...

Ale gorzej z tym bywa w praktyce

.
Stary 2010-02-21, 23:25   #4408
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Kurza stopa, czy te gady to rodzą się z tą śpiewką zakodowaną w genach. Nie łąp się na to. To taki ich podstęp, żeby litość wzbudzić.
no właśnie... to - pogubiłem się. Mój Ex tyle razy sie gubił a ja musiałam go szukać i na dobrą drogę zaprowadzać. Wiem teraz, tzn czuję to że on jednak załuje. W najbliższym czasie wątpię żeby miał lepiej niż miał ze mną. Nie to że jestem jakaś super. Ale miał we mnie wsparcie, mógł sie wygadać, wybaczałam mu różne głupstwa i szczeniackie zachowania, pouczałam go, ale "mądrzał" na nie dłużej niż rok, potem znowu to samo... imrez sie zachciewa itp... ja chciałabym żeby był szczęśliwy, kurcze, ale... nie ze mną. I nie to że on chce wrócić, nie. Ale gdyby... ja nie chciałabym cierpieć... bo miłośc nie polega na tym że jedna osoba cierpi a druga robi co chce... (no chyba że w telenowelach brazylijskich) eh
Cytat:
A już chyba największa głupota to taka desperacja: żeby go nie stracić, bo przecież muszę mieć chłopaka... Takie dziewczyny mnie dobijają
I co się dziwić że są tak traktowane?
albo - nie przeżyję jak mnie rzuci, jak zostanę sama...ale ze co, heart attack??
Stary 2010-02-21, 23:26   #4409
blondyna789
Zakorzenienie

o rety ale piszecie
ja padam na twarz, znikam spać jutro w pracy będę miała co nadrabiać
Stary 2010-02-21, 23:26   #4410
Magdzia94
Zakorzenienie

Idę spać Dobranoc kochane

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości