|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
No i nie lubię tych zupek. Mnie też ostatnio jedna wyhuhu ![]() Zakłopotana minka jest tutaj zbędna ![]() Też tak myślę. A wiecie, myślałam, że tą świnkę na farmie na mięso się przerabia. A tu ona szuka trufli. Miałam nadzieję, że ta farmerka (ja) z jakąś siekierką wyskoczy i ![]() No ale nie. Rodzice przyjechali, kupili mi oscypki, może jednak coś do mnie czują ? ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
![]() Jak będę stara to będę sobie czytała nasz wątek do poduszki. Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-02-21 o 22:08 |
||
|
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
a jak! imooo.
![]() przecież my się nie kłócimy. nie nie. ( )no dobra, tak na prawdę to mi się nie chce czasem wchodzić. ![]() mi też ten błąd co chwile wyskakuje. edit. kurcze już to jest na poprzedniej str. Myślałam, że się nie wysłało bo tak mi wizaż zamulił.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-02-21 o 22:07 |
|
|
|
#4653 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?jak ja Cieć, to Ty też jesteś Cieć ![]() Cytat:
|
|
#4654 |
|
Przyczajenie
|
no więc tak pokrótce to jestem ewelina, tegoroczna maturzystka i generalnie szukam wsparcia
a no i zdaję matmę, ang i polski rozszerzone, tylko no stress może mnie uratować...
|
|
|
|
#4655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A skąd jesteś ? |
|
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam żadnej farmy.
![]() Ok.
|
|
#4657 |
|
Wtajemniczenie
|
Przyszłam powiedzieć dobranoc
Dobranoc
|
#4658 |
|
Przyczajenie
|
wlkp, a konkretniej piła. 100km od Poznania
|
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc ;*
Ee, to nie moje tereny
|
|
|
|
#4660 |
|
Przyczajenie
|
a to coś zmienia?
|
|
|
|
#4662 |
|
Przyczajenie
|
ok jutro tu zajrzę, a teraz czas na matmę. Dobrej nocy
|
|
|
|
#4663 | ||
|
Konto usunięte
|
jest zimnoo, ale co zrobisz.
a wiesz ja właśnie motywuję się że na studiach COŚ zmieni się . wcześniej nie wyobrażałam sobie że mam zamieszkac w akademiku z obcą osobą, że nie będzie blisko mnie tych moich i w ogóle. a teraz mam coraz śmielsze myśli żeby jednak mieszkac w akademiku.zacząc wszystko od nowa.odciąc się od tego wszystkiego. zamierzam utrzymywac taki ściślejszy tylko kontakt z paroma osobami . zmierzyc się z nowymi problemami.co prawda boję się tego, ale dam(y) radę .Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4664 |
|
Wtajemniczenie
|
Na początek to cześć ewelavis
![]() Wiecie.. tak czytam o tym mieszkaniu (a raczej nie mieszkaniu) i sobie myśle, że te nasze tżty to sie muszą zgadać razem, takie biedne opuszczone przez bezduszne dziewczyny, które ich nie chcą Dobra, to ja zakładam część 8402, a jak mi się ktoś wetnie to zabije ![]() Zaraz idę poczytać Mistrza i Małgorzatę do łóżka
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
I w ten oto sposób poszłam wcześniej spać.
![]() Arkusze sprawdzałam! Nie zmarnowałam czasu. A teraz idę do łóżka. Dobranoc.
|
|
#4666 |
|
Zadomowienie
|
to co pisałaś wcześniej o farmie ?
![]() trwaj ze mną w moim postanowieniu, bo jak się wciągnę to matura na 0% ![]() ![]() bo Karolina zaprasza te co mieszkają blisko do siebie, kusząc dużą lodówką ![]() branoc;*
|
#4667 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17354918]jest zimnoo, ale co zrobisz.
a wiesz ja właśnie motywuję się że na studiach COŚ zmieni się . wcześniej nie wyobrażałam sobie że mam zamieszkac w akademiku z obcą osobą, że nie będzie blisko mnie tych moich i w ogóle. a teraz mam coraz śmielsze myśli żeby jednak mieszkac w akademiku.zacząc wszystko od nowa.odciąc się od tego wszystkiego. zamierzam utrzymywac taki ściślejszy tylko kontakt z paroma osobami . zmierzyc się z nowymi problemami.co prawda boję się tego, ale dam(y) radę .muszę zajrzec do pierwszej częsci ![]() A ja się jakoś nie boję wyjechać. Wręcz przeciwnie, bardzo mnie ciągnie do nowego. Tak ! Cytat:
|
|
|
|
|
#4668 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17352756]
zdrowiej ! . tak w ramach pocieszenia. u mnie w domu piec rozwalił się na amen. także jest zimno . chociaż jakieś a'la grzejniczki mamy na prąd. cóż.piec jest zamówiony ,mam nadzieję że jutro Ci panowie co się tym zajmują bedą mieli czas żeby go zamontowac.[/QUOTE]Nie żeby to, ale u mnie to trwało tydzień... Fakt, że z wybijaniem nowych drzwi do piwnicy. A jak pizgało w domu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po oscypkach, to nie sądziłabym Winko załatwia Beata, to Ty uchowaj do wakacji te oscypki ![]() Idę (z nadzieją, że się nie zaduszę kaszlem leżąc ) do łóżka i biorę niemiecki ![]() Żbiczych snów ;* Ej, ale w końcu Marty koleżanki pomyślą, że my jakieś ![]() |
||
|
|
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A już myślałam ![]() Ale kupili mi jeszcze pocztówki coby mieć na postcrossing zapasik. I śliwowicę, 70%, ale tata chyba tylko żartował, że dla mnie Okej, ale one są taaakie słone, Beata nie będzie chciała, bo to niezdrowo. ![]() Na dobranoc miła emotka nie wiem na co ona na wizażu, ale spoko, admin też człowiek. No i nie idę spać, ale chyba tu nikogo już nie będzie. ![]() Sama do siebie mogę pogadać, ale Martyna znowu coś będzie gadać, na farmie tabliczek już wbijać nie mogę, bo się śmieją... ech...
|
|
|
|
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie z postcrossingu to ostatnio wysyłam pocztówki świata bo nie mam empiku blisko, a w empiku są takie fajne, polish folklore. i takie laleczki w strojach regionalnych ![]() Beata nie lubi słono? a co z płukanką do gardła? ![]() zostaw te oscypki i nie dyskutuj. oj, mnie tylko rozśmieszył ten wierszyk o dziku patrzę, Karolina sobie ze sobą rozmawia. spoko. ![]() cześć, dzień dobry ;* jejuuuuu, ale było mi ciężko wstać z łóżka. nie chcę iść do szkoły, ale wf.. obiecałam, że nie będę opuszczać ![]() jeszcze gardło mnie napiżdża. ![]() nic mi się nie chce. miłego dnia ;* edit: Karolina, jedziesz do niego ?
|
|
#4671 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry ;*
Nic mi się nie chce ( Muszę iść do szkoły na dwa polskie i do domu Mój pies dalej wykończony, ciekawe co on robił ![]() Idę jakieś śniadanie zjeść. Miłego dnia Kliknijcie mnie
|
#4672 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka ![]() No ja właściwie 2 mam takie bliskie, którym na 100% mogę ufac, dwie następne to takie znajome bardziej ![]() Oglądałam Avatara i właściwie może byc, chociaż jak dla mnie to taka bajeczka trochę, no ale ładne zdjęcia i effekt 3d dużo daje (jakaś taka mało wrażliwa jestem :P)Co się dzieje? Cytat:
![]() Ja chcę 11 xD Sobie zaklepuje i o.. ![]() Cytat:
Żeby Ci tylko nie przyszła gormadka szczeniaczków pod dom niedługo ![]() Cześc i czołem ![]() Się wyspałam i od razu człowiek w innym humorze ![]() Tak kombinuje co by tu jeszcze oprócz nauki dzisiaj robic, bo pogoda śliczna Miłego dnia
|
|
|
#4673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Cytat:
![]() Nic nie założyłam, w nic nie gram. ![]() Postaram się, ale nie obiecuję, po raz kolejny. Żeby potem fochów nie było to ostrzegam n-ty raz. ![]() Cytat:
Ale owszem, zazwyczaj nie jem takich rzeczy. ![]() ![]() Ale jej nie jadłam.
|
|
|
#4674 |
|
Wtajemniczenie
|
Ahh w końcu skończył się kolejny genialny sen ... nienawidzę kiedy cały sen składa się ze spotkania z my first miłością
to zaczyna być prześladujące. Śniło mi się też, że mam kota, którego hodowałam w akwarium, był szczęśliwy. Poczytam sobie Mistrza i Małgorzatę, a później na ang .. PS. Marta Twoja farma jest conajmniej super - szczególnie plaża i to morze Idę zjem sobie parówkę :P
|
|
#4675 | |
|
Konto usunięte
|
jaka desperacja
![]() Cytat:
dzień dobryyy ;* nie mogłam dzisiaj w nocy spac.zasnęłam dopiero po 3 , ale i tak budziłam się co pół godziny. dobrze że mam jeszcze ferie. ale ogólnie czuję się dobrze.miłego dnia ;* |
|
|
|
|
#4676 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zagraniczne trzymam dla siebie. Doobra, takie pazerne jesteście, już Wam zostawię ;*Lubię Dobrze mi się ze mną gada, nikt mnie nie rozumie jak ja sama.Cho na gadu później jak co ![]() Cytat:
Cytat:
A później śniła mi się kasza. Kręciła się w garnku, aż zaczęła mnie głowa boleć. |
|||
|
|
|
#4677 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piłam o raz ![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie, właśnie ![]() Cytat:
Pewnie tylko o to 3D chodzi ale jak jutro będę w miarę do użytku ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17360392]weź mnie nie dołuj. okazało się że Ci panowie co to naprawiają przyjadą dopiero w środę Mówiłam hydraulicy mają teraz ruch...
|
|||
|
|
|
#4678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, ale tak jest. Byłam chora, więc nie mogłam ćwiczyć, a moje ciało jest na tyle dziwne, że potrafi błyskawicznie schudnąć i błyskawicznie przytyć. Jak ćwiczę codziennie to jestem chuda, ale jak przestanę to staję się takim flakiem. Naprawdę, wcale nie przesadzam. Więc uwierz, że stałam się małą kulką. ![]() Ojaa, ale sen. ------------- Idę się w końcu uczyć. Byłam w bibliotece (ale innej) i w końcu dostałam 'Poczwarkę' No to idę czytać książki do prezentacji, a jutro będę ją pisać. Dziękuję za uwagę. Miłego dnia.
|
|
|
#4679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opowiem Wam coś: byłam dzisiaj w aptece, taki tłok zaczęłam kaszleć, jakoś luźniej sie zrobiło. Później zadzwonił Tż: "w aptece jestem, wiesz jaki ruch... ja? daj spokój, głowa mnie boli, mam katar, kaszlę, a te zatoki, już mam dosyć I ze 3-4 lata chodziłam tylko do takiej małej wiejskiej biblioteki, a tu w powiatowej teraz elektronicznie wszystko babka podstawiła pod czytnik książkę, którą chciałam wypożyczyć, a następnym razem dostanę specjalną kartę ja jestem taka zacofana czy to coś wyjątkowego? ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- http://img517.imageshack.us/img517/3373/86248376.jpg kolega wrzucił na facebooka Beata, ja też już mam wszystko do prezentacji i się za nią ostro biorę
|
|
|
|
|
#4680 | |
|
Konto usunięte
|
jednak jutro rano przyjadą naprawic
Cytat:
.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.

Trzecia mnie wyhuhu. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

przed chwilą upominałam się o kolejną część, a że są zajęte to biorę kolejną.
a no i zdaję matmę, ang i polski rozszerzone, tylko no stress może mnie uratować... 

zdrowiej ! . tak w ramach pocieszenia. u mnie w domu piec rozwalił się na amen. także jest zimno 
Muszę iść do szkoły na dwa polskie i do domu 
wiem, wiem, pół roku za Murzynami