|
|
#721 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Cytat:
|
|
|
|
|
#722 |
|
Rozeznanie
|
Ja też bardzo dobrze pamiętam, będąc w podstawówce, jak koleżanki przynosiły katalogi swoich mam
Same miały wtedy po 13-14 lat może, ale zachwyt był już wtedy he he. To było moje pierwsze zetknięcie z avonem ;p Czyli jakieś 12-13 lat temu o ile dobrze pamiętam.
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i na pewno nie błyszczą się tak jak na fotce ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- A czy któraś wizażanka mogłaby się wypowiedzieć na temat perełek... Pewnie to już było ale się zapytam ![]() Które lepiej wybrać, brązujące czy złociste??
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#725 |
|
Rozeznanie
|
ja ponad rok składałam zamowienia z moja niedozłą(na sczeście) bratową, a nad nią była konsultantka jej kuzynka i tak przez jakiś czas, a pożniej niedoszła bratowa przestała składac i zadzwoniła do liderki ta skontaktowała się ze mną, zapisałam się na mamę, bo długo czekałam na dowód, a juz jakis czas jestem samodzielnie i czekam aż wygasnie mamy konto. z TYM ,że zauważyłam, że ta kuzynka bratowej mnie oszukiwała, bo np zamówiłam kiedyś coś do włosów i gratis był grzebień i szczotka dołączana automatycznie, atego nie dostałam, bo niby nie przyszło. ;| chce ktoś kupić 8 in 1 smokey eyes? ;d
|
#726 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie z kolei moja koordynatorka zaatakowała znienacka w sklepie gdy przechodziłam obok jej niby-stoiska gdzie miała katalogi i ulotki
![]() miałam swoją konsultantkę ale składałam duże zamówienia - takie zbierane, koleżanek, rodzinki itp. i zaczęłam się zastanawiać czy samej nie zacząć, tak więc moja koordynatorka trafiła w czas i tak zostałam konsultantką
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz Edytowane przez renia0809 Czas edycji: 2010-02-21 o 20:11 |
|
|
|
#727 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
|
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie było tak że moja kuzynka została LS i brakowało jej 1 osoby do jakiegoś progu, więc spróbowałam (bo przecież "nic" się nie płaci)
|
|
|
|
#729 |
|
Raczkowanie
|
Czy zamawiając zestaw "Rozkoszna gładkość" mogę zamówić 1 czy 3 odżywcze kremy SSS ze str 169?
|
|
|
|
#730 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#732 |
|
Przyczajenie
|
próbki pur blanki blush były kiedyś ale już ich nie ma niestety.
|
|
|
|
#733 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To może jednak zamowie z tego allegro, zobaczy się dziekuję za odp.
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? Edytowane przez K-H Czas edycji: 2010-02-21 o 21:04 Powód: otrzymanie odpowiedzi |
|
|
|
|
#734 |
|
Raczkowanie
|
Hmm.. w obecnym katalogu (tj. 03) jest strona perfumowana z Pur Blancą Blush..
|
|
|
|
#735 |
|
Rozeznanie
|
Ja do avonu zgłosiłam się przez strone internetową. Menedżerka sprzedaży oddzwoniła do mnie i poprosiła żebym przyszła na jej stoisko w jednym z centr handlowych. Była bardzo miła, obsypała mnie próbkami i katalogami. To było niecały rok temu.
A zgłosiłam się bo nie znałam żadnej konsultantki a potrzebowałam kilku wypróbowanych kosmetyków. No i po krótkim namyśle i analizie sytuacji postanowiłam że sama nią zostane. ![]() A co do szminek Potęga koloru to wypróbowałam już dwa odcienie (próbki) i nie uczulają mnie.
|
|
|
|
#736 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do szminek potęga koloru, próbka mnie nie uczuliła, natomiast jak wypróbowałam szminki, to dostałam takiego uczulenia, że odrazu musiałam zmyć to z ust. Są okropne Miałam chętną na tą szminkę ale jej odradziłam. Szminki natomiast zwróciłam, tylko jestem ciekawa czy uznają mi reklamację, gdyż to były szminki z demo. Pierwszy raz mi się coś takiego przytrafiło jeśli chodzi o szminki.
|
|
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zestaw jest zapewne liczony jako jeden produkt mimo, że składa się z kilku kosmetyków, więc wydaje mi się, że 1 zestaw=1 krem |
|
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
@a_nnuszka
Zamawiajac zestaw mozesz wziasc jeden krem. 3 kremy moglabys wziasc w przypadku gdybys zamowila te 3 produkty wchodzace w sklad zestawu osobno tzn. biorac numer katalogowy kazdego kosmetyku oddzielnie, a nie numer zestawu ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- @ K-H A moze po prostu zamow u konsultantki ta wode pelnowymiarowa i sie przekonasz czy ona ci odpowiada czy nie. Gdyby Ci nie odpowiadala to mozesz dokonac jej zwrotu i dostaniesz pieniazki z powrotem. Aby dokonac zwrotu nie mozesz zluzyc wiecej niz 25% buteleczki. Ja bardzo czesto zamawiam rzeczy dla siebie aby na spokojnie je wyprobowac w domu a potem jak mi sie nie podobaja to je zwracam. W taki sposob np. dobieram sobie kolor szminki, cieni do powiek. Zamowie kilka, wybieram te, w ktorych mi najlepiej a reszta idzie do zwrotu. Zreszta jak kiedys zamawialam regularnie (mieszkajac w Polsce) to zawsze mowilam klientka otwarcie, ze nigdy nie zaszkodzi sprobowac czy cos sie bedzie podobalo czy nie, a jak nie - to ja chetnie przyjme zwrot bo Slowicza mam niedaleko Teraz zamawiam hurtowo aby starczylo mi na kilka miesiecy dla siebie i dla bliskich z rodziny.. + czasami mama posluzy sie moim kontem ![]() Edytowane przez ololufe Czas edycji: 2010-02-22 o 00:33 |
|
|
|
#739 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Myślę, że zamiast tego, lepiej namówić klientkę na pójście do COK (pod warunkiem, że ma się do niego blisko) i wypróbowanie na testerach, niż wspaniałomyślnie nakłaniać je do zamawiania, by zaraz kosmetyki zwracać.
|
|
|
|
|
#740 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
no widzę, ze te nowe szminki to niezły bubel!!! dobrze, ze nie miałam zamówienia na ani jedną
![]() ja do avonu zapisałam się przez stronę; skończył mi sie macirzyński, zaczął wychowawczy i nie miałam kontaktu z kosultantką z pracy, więc sama się zgłosiłam no i tak już prawie 2 lata ![]() a jak teraz mysle, jaki na mnie ta kk miała zarobek, to az łapię się na głowę ![]() liderka przyjechała do mnie do domu; chciała, zebym ja do niej przyjechała, ale z uwagi na wówczas małego szkraba, było to niemożliwe; kurcze nie mogę się doczekac katalogu 05, żeby kupić sobie te dwa opakowaia nowych odcienie poczwórnych cieni ![]() a naszyjnik adima u mnie robi furorę zegarek devi tez, ale tu cena odstrasza
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem konsultantką...2 lata będą we wrześniu a wcześniej przez jakieś może 5 czy 8 zamawiałiśmy od wujka dziewczyny siostry
no a 2 lata temu wpadłam na pomysł żeby się zapisać
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
te pomadki potega koloru to pomyłka, w katalogu intensywne kolory a w rzeczywistości ledwo coś widać na ustach, bałam sie że wziełam za ciemny odcień a on jest jasny jak błyszczyk;/
|
|
|
|
#744 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zapowiada się, że zostanę z wszystkimi 8 odcieniami - ciemnych bym w życiu nie zużyła, a tak może je jakoś wykończę. Podzielę się z mamą na pół i będzie po 4 Chyba więcej nie wezmę żadnego demo w ciemno
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#746 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim. Mam taki mały problem i potrzebuję pomocy. W katalogu 03/2010 jest torebka-kopertówka Alison. Prezentuje sie całkiem dobrze, znalazłam juz w poprzednich częściach na forum jakieś informacje o niej - ale chciałabym wiedzieć jak ona wygląda w środku. Co z jej pojemnością i czy ma jakąś kieszonkę w środku? No i jakie jest jej zapięcie? W katalogu nic o tym nie wspominają. Może któraś z Was mi podpowie
Jeśli wydziałyście ją "a żywo" bardzo proszę o informacje Pozdrawiam Formumowiczki!
|
|
|
|
#747 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie!
Od rana mam dobry humor,gdyż otrzymałam kolejne zamówionko , w tym na serum naprawcze Anew (te w czerwonym opakowaniu) Pozdrawiam i miłego dznia życzę!
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo moje klientki to albo do 26 roku życia, albo powyżej 45 , same mi je oddawały z katalogów
|
|
|
|
|
#749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

Same miały wtedy po 13-14 lat może, ale zachwyt był już wtedy he he. To było moje pierwsze zetknięcie z avonem ;p Czyli jakieś 12-13 lat temu
o ile dobrze pamiętam.
i na pewno nie błyszczą się tak jak na fotce 

Miałam chętną na tą szminkę ale jej odradziłam. Szminki natomiast zwróciłam, tylko jestem ciekawa czy uznają mi reklamację, gdyż to były szminki z demo. Pierwszy raz mi się coś takiego przytrafiło jeśli chodzi o szminki.