|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
pędzel do nakładania maseczek
Dziewczyny, czy orientujecie się może, gdzie można kupić pędzel do nakładania maseczki?
Dotychczas widziałam tylko w ofercie Avonu, ale on ma szeroką przerwę pomiędzy rzędami "włosia" i marnuje się mnóstwo maseczki podczas nakładania a poza tym jest przez to niewygodny w użyciu. Chciałabym jakiś gęstszy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: pędzel do nakładania maseczek
Nie wiem jak wygląda ale wiem, że oriflame ma taki w ofercie. I ma taką opaskę na włosy, zeby nie opadaly na twarz jak mam nalozoną maseczkę, mam to i jest calkiem fajne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ooo. No tak - zwykle Avon z Oriflamem ściągają jedno za drugim - mogłam się domyślić.
![]() Dzięki, Youare. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Hehe, co racja to racja – czasami mnie to denerwuje, i aż się dziwię czemu oni dotąd nic do siebie nie mają że jedno od drugiego tak ściąga wszystko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Właśnie zajrzałam na stronę Oriflame - uśmiejesz się - ja właśnie ten pędzelek miałam z Oriflame a nie z Avonu!
![]() Błąd wyniknął stąd, że nie posiadał logo. ![]() A opaskę też mam, ale szybko się brudzi. ![]() Tak więc nadal poszukuję pędzla... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Hehehehehehe ![]() ![]() ![]() no, a opaska szybko się brudzi fakt i trochę ścisła jest...ale ogolnie troche sie nadaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyjaciółka Wizażu
|
W We-Mie na pewno są pędzelki do nakładania masek, a ja wypróbowałam też pędzelki dostępne w supermarketach w dziale art.gospodarstwa domowego - to są takie pędzelki do smarowania ciasta - ale wygodnie nakłada się nimi maseczkę - tylko taka uwaga - maseczki kremowe ,żelowe lepiej nakładać palcami,i można je wmasowywać -pędzelkiem tylko maseczki glinkowe.
A opaski na włosy bardzo ładnie wykonane (zapinane na rzep) ma Faberlic (tylko białe i błękitne - ale są śliczne cena 10zł).
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.