|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Cytat:
zresztą chcemy załatwić,żeby goscie mogli podjechać do domu weselnego wcześniej i tam się przebrać, przygotować i możemy umówić się,że do kościoła jedziemy razem,żeby się nie pogubili. Może poproszę brata,żeby ich pokierował, bo nie wszyscy wiedzą gdzie to jest... A załatwiacie jakiś transport dla gości z kościoła na salę weselną,albo do kościoła i z kościoła? Brat mi przypomniał,że nie wszyscy będą mieli jak się przemieścić. Zresztą jkby nawet każdy jechał swoim samochodem i zabrał kogoś, kto nie ma jak dotrzeć (choć są autobusy miejskie), to zrobimy korek z 20 samochodów? |
|
|
|
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Transport załatwiamy, ale już na po weselu Mamy zamiar podpytać gości czy mają jak dojechać na wesele i wtedy będziemy decydować, czy także samochód wynajmiemy, żeby zawiózł gości na salę ![]() Własnie zadzwonił do mnie facet z drogówki i na jutro ma się stawić na 9:00 na komendzie bo będę przesłuchiwana. Ten facet twierdzi, że chce z nami jeszcze porozmawiać bo dla niego jest głupotą proceswanie sie o lusterko!!! Ciekawe, co jutro mnie jeszcze czeka
|
|
#1863 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na pewno bym się wkurzyła, jakby ktoś mi urwał lusterko-ale obie macie urwane, więc chyba byłoby dla mnie po sprawie... a może mąż jej wytłumaczył? ja kiedyś miałam taką sytuację: R.odwoził mnie do pracy-zatrzymał się przy chodniku na mało ruchliwej uliczce, a z parkingu wyjeżdżał koleś i nas nie zauważył...ja już wysiadłam,a on trzepnął nas w sumie siłą bezzwładności w bok, obok kierowcy-jak cerber dobiegłam na środek ulicy,żeby czasem nie zwiał i wydarłam się, że co do cholery! ale mój powiedział przez zęby,że mam iść do pracy i nie drzeć się. Pogadali, policję wezwali i jakoś łagodnie było-bez mandatu mimo wszsytko (R.zatrzymał się gdzie nie powinien, facet niewłasciwie włączył się do ruchu)-spisali protokół i zwrócili anm kasę z jego ubezpieczenia.ja się wróciłam po 10minutach z pracy i przeprosiłam kolesia,że emocje, stres i robiliśmy niedawno tą samą stronę, bo mój tata miał małą stłuczkę, a ja nawrzeszczałam niepotrzebnie-koleś ZROZUMIAŁ, przeprosił i powiedział,że rozumie moją reakcję.a mi tylko głupio trochę było, bo jkby chciał zwiać, to bym mu chyba na maske wskoczyła :buhaha: ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- coś dzisiaj takie mało gadatliwe jesteście ![]() znikam i do zobaczenia jutro... Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-02-18 o 13:44 |
|
|
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Witam. Jeśli chodzi o dróżki to już wyjaśniam. U Nas na południu jest coś takiego jak dróżki czyli dwie dziewczyny panny, które jadą po pana młodego i przywożą go do panny młodej a prócz tego rozdają gością kotyliony
. Właśnie mam już 60 kotylionów zrobionych wczoraj w 2 godziny a reszte dziś zrobie i jak się uda to zawieszki na butelki .Tygrysek http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=929067867 to się nadaje na ławki .
Edytowane przez fistaszek24 Czas edycji: 2010-02-19 o 08:56 |
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.zespolwiwat.pl/4801.html kiedyś już mialam Wam wkleić Nasz zespół.
|
|
|
|
#1866 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj ta pani stwierdziła, że w ogóle to jechałam jej pasem ruchu Powiedziałam jej, że niech pomyśli nad tym co mówi, bo jakbym jechała jej pasem, to byśmy tutaj się nie kłociły o lusterko, tylko byśmy miały zderzenie czołowe Na co ta pani stwierdziła, że ja się mogłam całkiem zatrzymać, bo moja część drogi była zlodowaciała, a jej była fajna i jej nie interesuje moja część drogi. Wtedy to mnie ostro wkurzyła, bo to, że ja bym się zatrzymała, to i tak by nic nie dało, bo ona też by musiała zwolnić i wtedy by do niczego nie doszło. To samo powiedział jej ten policjant, do tego powiedział jej, że powinna zwracać uwagę też na innych uzytkowników drogi, a nie tylko na siebie. Policjant jej jeszcze powiedział, że głupotą jest wnosić do sądu sprawę o lusterko, a ona na to, że ja ją niby do tego zmusiłam Co za głupia baba!!!! Ostatecznie spisałyśmy oświadczenie że nie będziemy rośić pretensji o to lusterko i jest po sprawie. Nikomu nie życzę spotkania takiej głupiej baby na swojej drodze Najlepsze jest to, że nawet nie wiedziała jakim samochodem jedzie i jakie są nr rejestracyjne tego auta ![]() Nie cierpię ludzi bez wyobraźni na drodze ![]() Cytat:
Bo nie wiedziałam zupełnie kim są dróżki U mnie żadnych druhen nie będzie, pan młody w moich stronach przyjeżdża do mnie na błogosławieństwo z kwiatami i ze swoim świadkiem U mnie jest błogosławieństwo i jedziemy do kościoła, ale już też z moją świadkową Wszystkim na sali zajmują się świadowie Zbyt dużo spraw na glowie mieć nie będą ![]() ![]() ![]() Pochwal się jak wyszły kotyliony!!! Mam nadzieję, że w końcu uda mi się jakoś zmobilizować i w końcu cosik popchniemy, bo jak na razie wszystkie przygotowania stoją w miejscu Cytat:
Ciekawe jak się spisze na ślubie Kontaktowaliście się już z nimi w sprawie utworów?
|
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pochwalę się dziś jak wróce do domu tj koło 22. Zespół ma jakiś swój repertuał i ja nie pytam ich jaki bo jest mi to obojętne ja przy wszystkim się wybawie. Na zabawe z ich udziałem poszłam po dwóch lampkach wina ![]() |
|
|
|
|
#1868 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
![]() U Nas podobnie-Pan Młody przyjeżdż a na błogosławieństwo z kwiatami w towarzystwie świadka,a druhna pomaga mi się przygotować. Powodzeniaz przygotowaniami
|
||
|
|
|
#1869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My zespołu szukaliśmy takiego, który zagra nam zarówno na sali, jak i po oczepinach na dworze. Powiem, ze było ciężko, ale w końcu znaleźliśmy Muszę się do nich odezwać co i jak z utworami na pierwszy taniec i ze zabawami oczepinowymi Mam nadzieję, że będzie super zabawa ![]() Cytat:
W ogóle nic mi się nie chce robić, a do ślubu zostało coraz mniej czasu. Chciałam troszkę w weekend pobuszować z Piotrkiem po All., ale wypadl nam wyjazd do Wrocławia do Piotrka dziadków, bo dziadek ma imieniny. Jedziemy jednym samochodem z teściami i już mam delikatny stresik Poza tym na 15:00 mamy do odbioru zaświadczenia o odbyciu nauk, więc jakaś mala rzecz będzie do odkreślenia Potem z marszu ta poradnia, ksiądz i koniec latania z papierami W ogóle marzył mi się wyjazd na weekend do Poznania i spędzenie wieczoru tylko we dwoje, a tu w Poznaniu zostaje na weekend Piotrka brat, a z nim za ścianą to tak dziwnie ![]() Może w przyszły weekend się uda
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
ja dalej pociagam nosem wczoraj juz bylo lepiej a dzis znowu powrocilo ale to pewnie taka pora to przejscie z zimna na lekkie ocieplenie, najgorsze ze zima jeszcze ma wrocic ja juz mam jej dosyc u mnie totalny zastój w przygotowaniach do niczego nie mam zapalu ostatnio pewnie przez ta chorobe w przyszly piatek jak Luki bedzie miec wolne to idziemy mierzyc garniaczek wreszcie go namowilam Aniu ciesze sie, ze baba poszla po rozum do glowy i sobie darowala To co zycze wszystkim milego weekendu
|
#1871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. U Nas pan młody z dwiema dróżkami przyjeżdża a świadkowa pomaga mi się ubrać ale to jeszcze jest ok bo teoche dalej są jeszcze starości wesela którzy odpowiadają za dobrą zabawę i za to żeby ludzie nie siedzieli tylko przy stolikach a u Nas problemu nie ma bo ja z moim zwykle i tak za starostów robimy i obtańcowujemy wszystkich ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
bo mój mieszkał w górach . A co do luzu to czasami go mam zwłaszcza jak wypiję |
||
|
|
|
#1872 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My w sobotę byliśmy po zaświadczenia z ukończenia nauk i już jedną rzecz oficjalnie mamy z głowy Zostaje nam tylko poradnia, którą zaczynamy od przyszłego poniedziałku. Mieliśmy iść dzisiaj, ale chcemy poszperać w necie za pytaniami, jakie tam zadają Wiem, że napewno pytają dlaczego chce się wziąć ślub i czym jest miłość ![]() Jutro jak nie pojedziemy do Poznania po winko, to na bank przysiadamy za winietkami, księgą i albumamy, bo niedługo zostanie nam tylko trzy miesiące do ślubu Wczoraj pojechaliśmy z Piotrka rodzicami do dziadków do Wrocławia i powiem Wam, że byłam taka chora po tej wizycie, że do 1:00 wymiotowałam Dzisiaj już na szczęście czuję sie znacznie lepiej Piotrek dzisiaj ma wolne i obiecał, że mi auto naprawi Teściowa się do mnie nie odzywała całą drogę, no nie licząc pytania, gdzie koło Poznania jest jakiś ośrodek SPA, bo chce się przejechać i jak wracaliśmy zapytała, czy jadę w poniedziaek do pracy. Jak powiedziałam, ze ak, to mi odpowiedziała "To współczuję w taką pogodę" ![]() U dziadków oczywiście musiała mnie wkurzyć, bo stwierdziła, że po ślubie Piotrek ma do niej codziennie dzwonić, bo inaczej to będzie to przejaw braku szacunku do jej osoby Wkurzyłam się tylko, bo zabrzmiało to tak, jakbym miała Piotrkowi krzywdę zrobić po ślubie A jak dla mnie to największą krzywdę wyrządza mu właśnie teściowa Potem jeszcze stwierdziła, że jak Piotrek bedzie chciał sprzedać samohód, to ona chce połowę pieniędzy bo jest jego współwłaściwielem. Szkoda tylko, że się do tego samochodu nie dołożyła Potem oczywiście było jeszcze, że Piotrek jest taki biedny, bo na imprezie w dziadkow sobie przeze mnie nawet wypić nie może, bo trzebamnie odwozić pod dom Ale do brania kasy jest pierwsza Ja nie wiem, jak ten Piotrek się uchował taki normalny u boku tak porąbanej matki Esti, a garnitur jaki ostatecznie bedziecie szukać???
|
|
#1874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas też para młoda ma za zadanie obtańczyć wszystkich gości i z każdym zamienić kilka zdań Starostów żadnych nie ma, są tylko świadkowie, których zadaniem jest pomaganie parze młodej Moja siostra sie bardzo wczuła w rolę i non stop pyta, co ma sprawdzić, co załatwić Powiem Ci, że z naszych znajomych, to my też jak na razie jesteśmy jedyni, którzy biorą ślub Mój kumpel to nawet stwierdził, że musi jakieś wykupiny zrobić, bo nie ma tak łatwo, że Piotrek się pojawił i od razu ślub ze mną weźmie Ale ona już zdąrzyła w kilka miesięcy po ślubie zdradzić swojego męża Cytat:
|
|
#1875 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Ja tydzień temu załatwiłam księdza, tę taką drugą wstępna wizytę. Dowiedziałam się, że ślub mamy przesunięty o 15 minut, bo to jest pierwsza sobota miesiąca i jakieś nabożeństwa są. Zamiast 16, będzie 15:45. Teściu się ucieszył i stwierdził, że będzie dłuższe wesele Mnie to się średnio podoba taka niepełna godzina Ogólnie w tamtym tygodniu troszkę nam się rzeczy do odkreślenia zebrało, bo zespół nam wysłał listę piosenek, wykreśliliśmy to, czego nie chcemy (5 piosenek z całej listy nam nie podeszło). Poza tym dowiedzieliśmy się kiedy zaczynamy poradnię, bo nauki mamy zaliczone w szkole średniej. W sumie to już za tydzień w poniedziałek jest to pierwsze spotkanie, jedno z dwóch lub trzech, w zależności jak się babce zachce. Kontynuujemy kurs tańca i w zasadzie z walca to nam zostało tylko udoskonalanie, bo wszystkie te podstawowe rzeczy już "jako tako" opanowaliśmy Najgorzej z trzymaniem ramy u TŻta i u mnie krok zmienny z prawej na lewą stronę. W drugą stronę idzie mi super, ale w lewo to jak pod górkę, ciągle się mylę ![]() Wczoraj nadrukowałam imiona i nazwiska na koperty i taki mały napis "Nasze imiona 7 sierpnia 2010" w lewym górnym rogu daliśmy ![]() Chyba 15 kopert źle wydrukowałam, bo zapomniałam sprawdzić marginesów Wczoraj z mamą gadałyśmy, że ona nie wie, jak by się chciała ubrać na ślub i wesele, i kiedyś przeglądałam taki wątek na wizażu, coś o sukniach dla mam na wesele, a od wczoraj próbuje go znaleźć i bezskutecznie Gdyby komuś wpadł to poproszę o linka
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy przerwe w załatwianiu bo Nam się już nie chce. Wczoraj nam było cały dzień niedobrze nie wiem od czego chyba, że od przepicia hmmm. W sobote ta impreza o której pisałam ale ja się zezłościłam i postanowiłam wrócić do teściów i mój ze mna całą drogę milcząc bo dość powiedzieliśmy przy wszystkich aż jeden z nich powiedział oficjalnie ja się nie żenię bo oni myśleli, że ja potulna jestem a tu klops powiedziałam co wiedziałam ubrałam się i poszłąm a poszło o to, że oboje mieliśmy dość a ja tylko chciałam wyjść bo mój oczywiście z imprez musi wyjść ostatni żeby była to udana impreza a tu musiał podwinąć ogonek i do domku zapitalać.
---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- A oczywiście ja u teściów jestem ta dobra a on ten zły ![]()
|
|
|
|
#1877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() za darmo widzę Cię przyjaciele nie oddadzą ;D My się w sobotę wybieramy do miasta obok-ale winka pewnie nie kupimy-choć narobiłaś mi na nie ochoty... My w piątek byliśmy u księdza-bez nauk jednak się nie upiecze-ale mam nadzieję,że nie będą zbyt truć. Dostaliśmy kartki na spowiedź (dwie) i ksiądz nam mówi,że jak mieszkamy razem, to najlepiej pierwszą tydzień przed ślubem, a drugą dzień przed-fajny jest i rozumie sytuację ![]() wśród znajomych my też w tym roku jako jedyni bierzemy ślub,więc fajnie. W tygodniu jedziemy z kumpelami do hurtowni materiałów dekoracyjnych,zeby coś wykombinować i może juz kupić na dekoracje sali i kościoła (muszę się też popytać ile kwiaty-może uda mi się też teraz). Trzeba jakiś kosztorys zrobić-wiem,że za dekorację sali i kościoła (a chcę dość skromną) jedna firma chce 600zł, a druga za sam kościół 280zł... Może uda nam się cosik taniej. W sobotę oglądaliśmy obrączki-ale wybór jest słaby-wytypowaliśmy jeden punkt, gdzie facet sympatyczny i konkretny (powiedział, które modele nie nadają się na późniejsze przeróbki-typu zwiększenie, co się ściera-np matowienie) i poza tym jak mu przyniesiemy wzór,to nam zrobi jakie chcemy. Możemy też dać złoto, to nam zrobią. Robią ręcznie-ceny atrakcyjne i mogłam pomierzyć obrączki w swoim rozmiarze (mam szczupłe palce i jak mierzę dużą, to i tak nie wiem jak będzie wyglądać na moim palcu) |
|
|
|
|
#1878 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ostatnio w autobusie siedziała koło mnie dziewczyna, która miała obrączkę łączoną, z białego i żółtego złota... To białe było chyba marnej jakości, bo było tak starte,że wyglądało jakby je ktoś ciągnął po betonie z 20 km.
|
|
#1879 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a my spędziliśmy wczoraj bardzo miłe popołudnie-przyjechała Mama R.z jego bratem (wsiadła w autobus, jak mój powiedział,że ciasto robimy a moja Mamusia przyszła później, bo się tak umawialiśmy.Zjedlismy sobie obiadek (R.zrobił), ciasto nasze i to,co moja Mama przyniosła, winko od teściowej i miło było ![]() Zapytam fistaszku-co za ostrzeżenie pokazało Ci się przy profilu? niegrzeczna byłaś czy co
|
|
|
|
|
#1880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dawno do nas nie zaglądałaś Ale jak widzę, przygotowania idą pełną parą Ja jak na razie umówiłam się do fryzjerki na fryz ślubną i próbną i powiem Wam, że się załamałam, bo mam iść na 7:00 na fryzurkę ślubną!!! Na kurs tańca zapisujemy się jutro i mam nadzieję, ze zaczniemy od przyszłego tygodnia ![]() Koperty nie wiem, czy będziemy drukować czy wypisywać samemu. Muszę to dzisiaj z Piotrkiem uzgodnić ![]() Ale najważniejsze, że znowu mi się zaczyna chcieć Cytat:
W ostatnim czasie jakoś się hamuję i mało tego zauważyłam, ze to ja wyciągam częsciej rękę na zgodę
|
|
#1881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś nawet się śmialiśmy, że jak do czterdziestki nie znajdziemy sobie nikogo, to weźmiemy ślub ze sobą ![]() My do księdza wybieramy się dopiero po odbębnieniu tej poradni, bo chcemy od razu złożyć dokumenty żeby nie latać tam 1000 razy ![]() Muszę Piotrka przycisnąć, żeby podpytał faceta od sali jak tam wygląda ta dekoracja w jego wykonaniu, bo w razie co to też pewnie się będę rozglądać za jakąś ekipą ubierającą, albo ubierzemy salę sami ![]() Cytat:
Niektórzy o obrączkę wcale nie dbają
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nosz cholera myślałam, że zatłukę ją dobrze, że ta dziewczyna z którą byłam mnie powstrzymała i było to tak bo później oczywiście wszyscy opowiadali. Mój wyszedł na papierosa ze znajomym a nie mówił nic bo oczywiście wie, że znoszę jak podpala tam sobie miło gawędzili i polazła tam też ona reszta wesza i jeden zanjomy został ona i mój TŻ no i oto tym sposobem baby zaczeły nadawać kogo w towarzystwie nie lubią ![]() .---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- A i jeszcze załatwiłam toczek tzn. moja znajoma jest artską maluje obray i takie tam i postanowiła mi pomóc w robieniu toczka bo ma zdolności takie .
|
|
|
|
|
#1884 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
16 stycznia byliśmy na dwie godziny, później 23 i 30 po godzinie, 6 nie byliśmy, 13 i 20 lutego po godzinie. W zasadzie 6 godzin i całkiem dobrze nam to idzie. Z tym, że nas facet coraz bardziej męczy, np. w tę sobotę to już mieliśmy dosyć tego walca, bo robiliśmy takie bardzo szybkie tempo i tak się w głowie kręciło, że hu hu :d Aha, dodam, że na tych godzinach nie tylko walca robimy, ale też disco fox, taki użytkowy, żeby do wszystkiego nim tańczyć, więc myślę, że 3 miesiące to Wam zdecydowanie wystarczą Nas się koleś pytał ile jeszcze będziemy przychodzić, bo powiedział, ze w zasadzie to jeszcze dwa spotkania i już będzie luzik. Nam się tak to spodobało,że powiedzieliśmy, że do lipca będziemy chodzić, to stwierdził, że w takim razie będziemy robić trudniejsze rzeczy w tym walcu i go tak baaaaardzo rozbudujemy. My koperty drukowaliśmy, bo ja nie umiem prosto pisać jak nie ma linijek ![]() Do fryzjerki dzisiaj idę na 12, więc od razu zabieram zdjęcia fryzurek, które mi się podobają, żeby włosy pod te fryzurki mi podcięła i się umówię, bo do niej takie kolejki, że na Sylwestra 4 miesiące prędzej się zapisywałam Też chcę na 8 iść, ale zobaczymy co się da zrobić. Zapomniałam o najważniejszym. Zamówiłam wczoraj butki i będą do odbioru na początku marca! Moja stopa ma 28,5 cm... czyli wychodzi 43 rozmiar wedle tych tanecznych, ale chyba jakoś to dopasują, bo do tej pory nosiłam 41/42, chyba, że chodziłam w za małych! Butki takie, już kiedyś wklejałam: http://www.akces.biz/oferta/damskie/...%20PS4P-DP.JPG Śliczniejsze są na żywo i ładnie wyglądają na nodze Obcas wzięłam sobie 6 cm, bo dość stabilnie się w nich czułam, niższy do nich nie pasował A tak mało zaglądam, bo ciągle uczelnia, a w weekendy to cierpię na notoryczny brak czasu. Zajęcia mam tak pogmatwane, że np. po 3 godziny dziennie, ale razem z dojazdami 9 godzin mnie w domu nie ma :/ Bezsens.
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też by mnie ta laska wkurzyła Zresztą też nie znoszę, jak jakieś Piotrkowe koleżanki przelewają na niego swoje czułości lub co gorsza za nim latają Jedną Piotrek miał taką koleżankę, która jak się spotykaliśmy to do mnie wcale się nie odzywała, non stop wspominała jakieś stare czasy, jak to kiedyś (jak ja jeszcze Piotrka nie znalam) wychodziła z nim na piwko, w ogóle w towarzystwie mi tylko dogryzała i jeździła po mnie jak po dzikiej świni Kiedyś indziej się popłakała, że Piotrek jej do pracy nie chce zawozić Ech dziwna była Faktem jest, że teraz Piotrek się z nią już nie spotyka, bo tak się pokłocili przeze mnie, że szkoda gadać ![]() Kiedyś powiedziałam Piotrkowi, że ta laska chyba się w nim skrycie podkochuje, a we mnie widzi rywalkę i wtedy Piotrek mi powiedział, że kiedyś jak wracali z pubu razem, to proponowała mu, żeby wszedł do niej i został na noc Cytat:
Zobaczymy, jak nam pójdzie nauka tańca Chcemy zacząć od przyszłego tygodnia. Jak na razie zakupilam płytkę z nauka tańca i troszkę sobie w domu bęziemy cwiczyć podstawowe kroki, a potem jeszcze dodatkowo pójdziemy poćwiczyć z profesjonalistą ![]() Myszka, ale masz dużą nogę Ja nosze rozmiar 37-38 zależy od buta, a moja teściowa mi mówi, że mam wielkie stopy Drogo Cię wyniosą? Ja po moje jadę chyba w tym tygodniu, a jak nie w tym to już na bank w przyszłym Zamierzam się już za biżuetrią zacząć rozglądać, bo lepiej, żeby już lezakowała u mnie w domu
|
|
#1889 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- niestety nie zawsze ludzie są tak otwarci na innych jak my |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.

Tak by było najlepiej 

Dzisiaj ta pani stwierdziła, że w ogóle to jechałam jej pasem ruchu
Powiedziałam jej, że niech pomyśli nad tym co mówi, bo jakbym jechała jej pasem, to byśmy tutaj się nie kłociły o lusterko, tylko byśmy miały zderzenie czołowe

Dzisiaj już na szczęście czuję sie znacznie lepiej

Drogo Cię wyniosą?