Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-21, 20:20   #1891
ewurka
Wtajemniczenie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Awenturyn kochana ty znowu chora ? oj niedobrze
Ewurko od ciazy wrocilam w czerwcu bo nie wyobrazalam sobie zeby ciaze prowadzila mi polozna...No ale kto wie,moze za kilka m-cy znow wyjade
W sumie mnie też to przeraża, ale koleżanki tak rodzą tutaj i wszystko jest ok. Jak widać w Anglii stawiają na naturalny przebieg ciąży
lindsley widzisz, ktoś Cię w końcu odwiedził!!1 i nawet kwiatuszka dostałaś, Super Dzięki dziewczyny za miłe słowa odnośnie kotka, jesteście kochane

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 20:43   #1892
Ollliwka
Zakorzenienie

aldii będzie z 70 osób w tym fotograf , orkiestra i nasz kierowca
a sale mamy taką na 100 osób także spokojnie potańcować można

tity za kotka a jak się czuje?

ewurko przykro mi ,że Soni nie masz już

lindsley miałam pytać dzisiaj jak z TŻ czy dotrzymal slowa , ale widze ,że sama napisalas i ( choć ich nie widzi) a powiedzialas mu ,że sie cieszysz z tego powodu?

awenturyn zdrowia

U mnie TŻ był , na początku wybieraliśmy zaproszenia w necie , później spacer , obiadek i zaszaleliśmy troche mnie uspokoił przed szpitalem tym samym i rozmową o wszystkim do tego
Jutro rano pewnie zajrze jeszcze , ale o 6 to i tak tylko ja będę tutaj
Chciałabym żeby wyniki badań były dobre trzymajcie no i jak wróce to poczytam
Stary 2010-02-21, 20:55   #1893
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
lindsley miałam pytać dzisiaj jak z TŻ czy dotrzymal slowa , ale widze ,że sama napisalas i ( choć ich nie widzi) a powiedzialas mu ,że sie cieszysz z tego powodu?
Nie powiedziałam mu... W sumie powinnam, może jeszcze to zrobię

.. a na długo idziesz do szpitala bo nie pamiętam taki sklerotyk ze mnie...

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 21:07   #1894
Ishka
Zadomowienie

Dziękuję Wam kobietki za gratulacje Rok 2010 jest szcześliwym i wszystkie bedą zafasolkowane!!!!!!!!! wiem o tym

W sumie jeszcze nie umiem uwierzyć że to "To" heh mam tylko nadzieje ze wszystko bedzie ok ze jak pójde do lekarza to wszystko bedzie się dobrze rozwijało... W tym cyklu owulacje miałam bardzo późno bo koło 20-21dc wiec nie wierzyłam że może nam sie w tym cyklu cokolwiek udać i powtarzałam sobie i mężowi ze nic z tego heh późna owulacja hmm pierwszy raz mi sie to zdarzyło ale to możliwe zasługa castagnusa chociaż nie wiem bo brałam go niedługo heh oczywiście do tego piłam siemie lniane i olej z wiesiołka może pomogło coś na śluzik bo zauważyłam ze sie wkoncu pojawił Dzisiaj moj 34dc od owulacji minęło 13 dni...9 i 10 dnia po owulacji zauważyłam mała smuge w śluzie ale to nawet bylo mniej niż plamka krwi...podejrzewam ze to bylo chyba zagnieżdzenie ale to tylko takie moje przemyślenia heh potem juz nic tylko brzunio bolał teraz troche mniej tylko czasem jak na okres masakryczne czasem to uczucie... wtedy myśle sobie że dostałam okres i wszystko poszło....;/Jutro pójde sie zapisać do lekarza może mnie przyjmie za tydzien lub dwa...przez to ze mialam opozniona owulacje trzeba dłużej chyba poczekać zeby czegokolwiek sie dowiedziec...
Abz też tak miałaś z tym bólem podobnym do okresowego?

Tity w sumie licząc czas odkąd sie staramy to nasz drugi cykl...tylko ze w pierwszym cyklu moj mąż jechał w delegacje na ponad miesiąc i ostatnie staranka byly w tamtym miesiącu 13-14dc...wiec zbyt wcześnie bo widocznie mam późniejsze owulacje które potrwierdziły u mnie testy owulacyjne także jak przyjechał mąż dopiero w lutym to caly czas byly staranka i wlasnie myśle ze te koło 19-21dc byly owocne bolał mnie wtedy brzuch na dole i to była wtedy owulacja tak myśle. Wiec tak naprawde to był nasz 1 cykl starań w którym trafilismy najwidoczniej w owulke łooo matko ale sie rozpisałam pewnie nie bedzie sie Wam chciało czytac heh
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 21:07   #1895
Ollliwka
Zakorzenienie

no jak od żony usłyszy miłe slowo to sie ucieszy

a na 3 dni chce mnie zatrzymać - tak mowiła na wizycie dam znać jak wróce do domu bo laptopa nie biore
Stary 2010-02-21, 21:24   #1896
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Awenturyn Pokaż wiadomość
dziewczyny dostałam @ i jestem nie do życia
wszystko mnie boli
wziełam leki przeciwbólowe i kiepsko działają
a do tego doszly mi dzisiaj zatoki

nie mam siły nadrobić tego co pisałyście
jak poczuje sie lepiej to odpisze

dobrej nocki
Oj bidulo....kuruj się....Ciebie też się wszystko czepia...

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
Lubie kupować domkowi prezenty nawet odparlam pokuse ogladania butów
Ja teraz też coraz częściej oglądam rzeczy do domu Powoli kolekcjonuję wyprawkę na przeprowadzkę

Cytat:
tity za kotka a jak się czuje?

Chciałabym żeby wyniki badań były dobre trzymajcie no i jak wróce to poczytam
Kotek nadal nic nie je i nie pije, ale widzę, że nie cierpi tak bardzo jak wcześniej bo już się wyciąga na kanapie...mam nadzieję, że to nie jest przedśmiertne zadowolenie bo tak też bywa u kotów...
Trzymam kciuki za Twoje wyniki, chociaż jak robiłaś test i miałaś owulację to chyba nie powinno być źle
Ishka dałam radę przeczytać, spokojna głowa No to fajnie, że się nie stresowałaś długo, tylko tak bum i wyszło Ahh też bym tak chciała....oby było tak jak mówisz z tym 2010. Jak nie to reklamacja

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 21:45   #1897
weronia83
Rozeznanie

bela14 ale fajne dwie kreseczki

Ewurka..przykro mi z powodu kotka teraz jest już w kocim niebie

Awenturyn

Lindsley dla TŻ
Stary 2010-02-21, 21:58   #1898
aldii
Zakorzenienie

Lindsley ooo jak milo
Ewurko jak ktos ma ciaze bezproblemowa i nie mial problemow wczesniej, to ok,moze ja sobie prowadzic nawet weterynarz Ja akurat wiedzialam,ze u mnie tak prosto moze nie byc i wolalam byc pod stala opieka najlepszego lekarza
Ollliwko fajniusio wielkie kciukaski za wyniki
Stary 2010-02-21, 22:40   #1899
virginia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ishka Pokaż wiadomość
W sumie jeszcze nie umiem uwierzyć że to "To" heh mam tylko nadzieje ze wszystko bedzie ok ze jak pójde do lekarza to wszystko bedzie się dobrze rozwijało... W tym cyklu owulacje miałam bardzo późno bo koło 20-21dc wiec nie wierzyłam że może nam sie w tym cyklu cokolwiek udać i powtarzałam sobie i mężowi ze nic z tego heh późna owulacja hmm pierwszy raz mi sie to zdarzyło ale to możliwe zasługa castagnusa chociaż nie wiem bo brałam go niedługo heh oczywiście do tego piłam siemie lniane i olej z wiesiołka może pomogło coś na śluzik bo zauważyłam ze sie wkoncu pojawił Dzisiaj moj 34dc od owulacji minęło 13 dni...9 i 10 dnia po owulacji zauważyłam mała smuge w śluzie ale to nawet bylo mniej niż plamka krwi...podejrzewam ze to bylo chyba zagnieżdzenie ale to tylko takie moje przemyślenia heh potem juz nic tylko brzunio bolał teraz troche mniej tylko czasem jak na okres masakryczne czasem to uczucie... wtedy myśle sobie że dostałam okres i wszystko poszło....;/Jutro pójde sie zapisać do lekarza może mnie przyjmie za tydzien lub dwa...przez to ze mialam opozniona owulacje trzeba dłużej chyba poczekać zeby czegokolwiek sie dowiedziec...

Tity w sumie licząc czas odkąd sie staramy to nasz drugi cykl...tylko ze w pierwszym cyklu moj mąż jechał w delegacje na ponad miesiąc i ostatnie staranka byly w tamtym miesiącu 13-14dc...wiec zbyt wcześnie bo widocznie mam późniejsze owulacje które potrwierdziły u mnie testy owulacyjne także jak przyjechał mąż dopiero w lutym to caly czas byly staranka i wlasnie myśle ze te koło 19-21dc byly owocne bolał mnie wtedy brzuch na dole i to była wtedy owulacja tak myśle. Wiec tak naprawde to był nasz 1 cykl starań w którym trafilismy najwidoczniej w owulke łooo matko ale sie rozpisałam pewnie nie bedzie sie Wam chciało czytac heh
Ale super, gratulacje!!
Tak sobie myślę, że my chyba w tym cyklu za wcześnie zakończyliśmy starania, ale na to już nic nie poradzę :/.

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Dopiero obiadek zjedliśmy... Pełna jestem Tz robił
Wgl muszę go pochwalić bo nic nie pił wczoraj
Super!! Widzę, że TŻet się spisuje ostatnio .

Cytat:
Napisane przez bela14 Pokaż wiadomość
widze i tu sa dla mnie gratki to i tu się pochwalę.
tylko strach na razie mnie sciska w środku.
Następna zafasolkowana!!

Cytat:
Napisane przez weruczek Pokaż wiadomość
Virginia, dzięki za wszystko
Nie ma za co .

A ja się pochwalę, że miałam całkiem udany weekend (zwłaszcza przy moim nie najlepszym humorze). Wczoraj jednak zostałam w domu, i urządziliśmy sobie z TŻetem wieczór filmowy z pysznymi drinkami . Chyba nam to dobrze zrobiło, odstresowaliśmy się trochę.... A dziś po basenie i wizycie u rodziców odwiedziłam koleżankę, i było to bardzo owocne spotkanko, min. również dlatego, że dowiedziałam się o pewnym (podobno) bdb ginekologu, który przyjmuje wprawdzie w Augustowie, ale jest z Białego, a tak w ogóle jest współzałożycielem cieszącej się dobrymi opiniami kliniki leczenia niepłodności w Białym. I choć do Augustowa mam ponad 30 km w jedną stronę, chyba się do niego wybiorę. A zresztą i tak jeżdżę do Augustowa na basen właśnie. Sprawdzałam też opinie o nim w necie, i są wyłącznie pozytywne. Może on coś pomoże, jakoś mną pokieruje, uspokoi...Zadzwonię tam już chyba nawet jutro. Niestety mam tylko numer na tel stacjonarny a on jest z Białego i boję się, że go nie złapię (tak od razu). Ale w końcu się uda, nie?
A tak poza tym to popsikałam się dziś próbką hypnose i zakochałam się w tym zapachu od 1go wąchnięcia .

Miłego wieczorku (czy raczej nocki)
I'll be dreaming my dreams with you..

Edytowane przez virginia
Czas edycji: 2010-02-21 o 22:42
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 22:48   #1900
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Aldii śliczna ta Twoja Niunia, widziałam zdjęcia na NK, a wózek jest super i wygląda barzo oryginalnie, powiem szczerze że rzadko się taki widzi przynajmniej w mojej okolicy

Ishka, Bela GRATULACJĘ

Oliwka to super że wszyscy w rodzinie doszli do porozumnienia, teraz juz chyba same przyjemności zostały

Awenturyn zdrówka życzę, ja dopiero sie wygrzebałam z choroby. leżeć w łóżeczku i pić wit C +wapno

Lindsley to pięknie dostać kwiatka od gości bez okazji

Agnes może @ nie przyjdzie, trzymam

ja właśnie zabieram się za obejrzenie filmu "avatar" bo do jutra mam limit na necie..... miłej nocki życzę i do jutra dziewczyny

Zgadnij ja dopiero teraz zauważyłam to że zbierasz ptk z vichy, będę klikać

Nanucha Ty też zbierasz..... ile razy jedna os może kliknąć dziennie i na ile osób? napiszcie proszę bo nie chce mi się czytać tych regulaminów

Edytowane przez Sloneczko555xxx
Czas edycji: 2010-02-21 o 22:54
Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-21, 23:53   #1901
Nanucha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
Aldii śliczna ta Twoja Niunia, widziałam zdjęcia na NK, a wózek jest super i wygląda barzo oryginalnie, powiem szczerze że rzadko się taki widzi przynajmniej w mojej okolicy

Ishka, Bela GRATULACJĘ

Oliwka to super że wszyscy w rodzinie doszli do porozumnienia, teraz juz chyba same przyjemności zostały

Awenturyn zdrówka życzę, ja dopiero sie wygrzebałam z choroby. leżeć w łóżeczku i pić wit C +wapno

Lindsley to pięknie dostać kwiatka od gości bez okazji

Agnes może @ nie przyjdzie, trzymam

ja właśnie zabieram się za obejrzenie filmu "avatar" bo do jutra mam limit na necie..... miłej nocki życzę i do jutra dziewczyny

Zgadnij ja dopiero teraz zauważyłam to że zbierasz ptk z vichy, będę klikać

Nanucha Ty też zbierasz..... ile razy jedna os może kliknąć dziennie i na ile osób? napiszcie proszę bo nie chce mi się czytać tych regulaminów
ja tak z głupoty zbieram hihi

na kwasie
foliowym oczywiście
[vichy]462184[/vichy]
Nanucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 06:04   #1902
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Oliwko i co nie pojawiłas się o 6.00??
Oby Ci szybko minęła wizyta w szpitalu i wracaj do nas z dobrymi wynikmi
Sloneczko, może oddawać głosy na każdego, ile tylko chcesz, tylko od klikniecia na os musi minac 24h żeby zaliczyli kolejny glosik na tą daną os...

Dziękuje za glosy

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 06:43   #1903
Ollliwka
Zakorzenienie

zgadnij pojawiam się po 6 ale za 10 min już jadę ehh
piszcie dużo
Stary 2010-02-22, 07:11   #1904
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
zgadnij pojawiam się po 6 ale za 10 min już jadę ehh
piszcie dużo

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 09:00   #1905
virginia
Zakorzenienie

Cześć wszystkim
Nie śpię od 6 a poszłam spać o 2. Niedługo będę pewnie nieprzytomna . A tak na serio - w środę mamy sprawę w sądzie teścia i już chyba podświadomie nią się denerwuję...
I na poprawę humoru zafunduję dziś chyba sobie rajd po ciuchach. Wstałam wcześnie więc przede mną długi dzień, a korki mam dziś dopiero od 15.
Zmykam,
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 09:21   #1906
kretencja
Zakorzenienie

Witam.
Ewurka, bardzo mi przykro z powodu kotka
Aldii, nie mam pojęcia czemu Radek na niego mówią. Wzięło się to zapewne od Konradek. Strasznie mnie to wkurza, bo Radek kompletnie do niego nie pasuje, no ale co zrobić?...
Tity, trzymam kciuki za kocinę. Jak się czuje?
Bela, gratulacje!

A my mieliśmy intensywny weekend. W sobotę po południu zawitała do nas ekipa przyjaciół oraz mój Brat, na "parapetówę". Zaczęliśmy ją od zbiorowego wyjścia na łyżwy, bo mamy kryte lodowisko 2 minuty od domu. Było super! Jeździłam ostatnio ze 3 lata temu, a udało mi się całą godzinę przejeździć bez wywrotki Potem przyszliśmy do nas, było pyszne jedzonko (dwa razy za dużo czipsów i soków, mój mąż jest bardzo rozrzutny ) i ogólnie fajnie się bawiliśmy, choć dosyć krótko. Starość nie radość Ludzie nie mają już tyle pary, co 5-6 lat temu, do tego narzeczona przyjaciela musiała w niedzielę na 7 do pracy wstać... Tak że o drugiej było już po imprezie (i było dużo do zmywania )
A wczoraj, jak odespaliśmy trochę, spontanicznie postanowiliśmy wpaść do moich Rodziców na podwieczorek. Wprawdzie mieszkają na drugim końcu miasta, ale mamy bezpośredni autobus, jedzie się spokojnie, bez przesiadek, jakieś 45 minut. Więc zdecydowaliśmy się na taki wypad i było oczywiście bardzo miło.
Jutro niestety wracam do pracy, mąż ma jeszcze tydzień wolnego (ferie w szkole). No i jutro też idę do gina, zobaczymy, co powie na moją prolaktynkę...

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 09:23   #1907
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Dzień dobry

Ishka, Bela Gratuluje

Agus

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 09:28   #1908
kretencja
Zakorzenienie

PS. Dodałam do mojego albumu zdjęcie, Brat mi wczoraj zrobił Taką mam teraz fryzurkę

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-02-22, 09:39   #1909
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

kretencja właśnie oglądnęłam zdjęcia w Twoich albumach...... jaka Ty niezła laseczka jesteś , ja jestem zwolenniczką dłuższych włosków i naprawdę podziwiam dziewczyny które decydują się na takie krótkie fryzurki

nie dałam rady oglądać "Avatara" wczoraj jakoś mnie za mało początek zainteresował i wyłączyłam

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 09:40   #1910
abz
Zakorzenienie

Oliwka to na ten pobyt w szpitalu

Cytat:
Napisane przez Ishka Pokaż wiadomość
Tak ból był podobny, tak mnie kręciło jak na @, a ból piersi był zdecydowanie taki sam jak przed @ i trwa do dziś Nie, no nie bolą az tak, ale są bardziej wrażliwe.

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Zadzwonię tam już chyba nawet jutro. Niestety mam tylko numer na tel stacjonarny a on jest z Białego i boję się, że go nie złapię (tak od razu). Ale w końcu się uda, nie?
Pewnie, ze sie uda, jak tak go chwala to warto dzwonić kilka razy dziennie

kretencja udany weekend, masz wyniki badań, idziesz do gina... ja czuję, że od momentu przeprowadzki zaczął sie dla was lepszy czas, tylko czekać wkrótce na ||

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 09:44   #1911
Ishka
Zadomowienie

Cześć wszystkim

Jeszcze raz dziękuję za gratulki buźka za to dla Was

Ja chyba wyszłam z założenia ze jednak nie liczyć kiedy owulka i jakieś przerwy co 2 dni tylko cały cykl sie przytulać heh

Pozdrawiam Was ciepło kobietki mam dziś dobry humor bo słoneczko mnie obudziło i tak jakos przyjemniej sie robi jak ono świeci
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 10:08   #1912
Tity
Zakorzenienie

kretencja kotek chyba niestety nie wydobrzeje, przed chwilą go poiłam strzykawką, ale on nic nie chce, także nie wiem czy jest sens, żeby się męczył, bo dostał tyle leków, a żadnej poprawy nie ma, nawet jest gorzej, bo parę dni temu chociaż zjadł, a teraz nic No cóż...nic więcej się nie zrobi.
Fajnie, że Wam się weekend udał, i ładne masz włoski
Zaraz jadę na zakupy z mamą. Mąż na szczęście w domciu siedzi. Jakoś mi raźniej jak jest w domu. Słońce piękne świeci. Martwię się tylko cyckiem, ale poczekam do @, i zbadam jeszcze po, może się pomniejszy trochę ten guzek.

L
J
Stary 2010-02-22, 12:27   #1913
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

hej laski dlugo mnie nie bylo bo tz mi lapka zepsul i jest w naprawie kolezanka mi pozyczyla na 2 godz swojego wiec korzystam,nie nadrobie was ale mam nadzieje ze u was wszytko ok,
moj maly urosl 2 cm i przybral na wadze 600 g w nocy ladnie spi i budzi sie tylko trzy razy wiec daje mi pospac pozdrawiam was
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 12:29   #1914
weruczek
Zadomowienie

Hej hej jestem i nadrabiam, ale zaraz znikam szamię pyszny kopiec kreta mniam mniam!

www.fajnamamablog.blog.on et.pl
weruczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 12:42   #1915
Pomidora
Zakorzenienie

Witam moje drogie

Ishka, Bela - gratulacje Czyżby zaczynał się powoli wiosenny wysyp?

Kretencjo, bardzo ładna fryzurka (mam podobną ) I uważam, że bardziej ci w niej do twarzy niż w tych zupełnie na chłopaczka Fajnie, że zaliczyliście już parapetówę. A do godziny 2 to i tak długo - ja ostatnio odpadam o 22 Kciuki za prolaktynę

Tity, ale idziesz z tą piersią do lekarza? Nie ma co czekać! Z kotkiem nic nie poradzę, dla mnie decyzja o uśpieniu zwierzęcia byłaby chyba nie do podjęcia

Virginia, miłego rajdu po ciuchach

Ollliwka, pochwalisz się zaproszeniami?

Lindsley, rozumiem, że ci nudno w domku. Ja w sumie mam tu i rodzinę (którą uwielbiam!) i przyjaciółkę i dwie koleżanki, ale wszyscy pracują, a ja w domu siedzę i już mi czasem na mózg pada Rozleniwiłam się, nie chce mi się sprzątać, a teraz siedzę w piżamie

Danika, mnie nie można do Ikei wpuszczać bez listy rzeczy do kupienia, bo na pewno wydam wtedy całą pensję

Ewurko, chyba bym normalnie twoją mamę Szkoda kotka, ale wiesz, że mamie nie można powierzać już zwierzątka.

U mnie jakoś leci, mam lenia strasznego i muszę z niego wyjść, bo inaczej będę miała wieczny bałagan w domu
Kotka wysterylizowana, ale trochę z nią przeszliśmy. Napiszę tylko, że muszę wzywać pana do prania kanapy, bo młoda ją sobie upatrzyła jako kuwetę
Dziękuję za kliki, jeżeli ktoś pamięta Miłego dnia

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 12:47   #1916
weruczek
Zadomowienie

[QUOTE=lindsley;17332486]
Do siostry też na razie nie chcę bo ostatnio dzieciaki dały mi w kość..
Koleżanki się rozjechały po Pl i nie tylko jak się studia skończyły... Gdyby nie net to bym już dawno zwariowała.. Na miejscu mimo, że mieszkam już 2 lata to nie mam koleżanek. Jakoś nie mam jak ich poznać... No i co tu ukrywać ja towarzyska bardzo nie jestem, najlepiej mi w domciu i wśród dobrze mi znanych osób... Nie lubię wyjeżdżać na dłużej niż 2 dni... Nie odzywam się w nieznanym mi towarzystwie przez co często mnie ludzie źle odbierają/oceniają...

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

No ja mam tak samo Lindsley, wszyscy potem myślą, że jestem wyniosła.

lenka, mój na uw studiował.
Elcia, my ciebie też pozdrawiamy dziewczynko! Buziaki dla małego
Tity, może to wszystko rzeczywiście przez zbliżającą się @... Mimo wszystko, trzymam kciuki za kotka! U mnie też super słońce, może z tżtem na spacer pójdę, a potem mam lekcję o 1600 w centrum. trzymajcie kciuki,słownictwo prawnicze robię.
Virginia, pochwal się potem, co upolowałaś a co to za sprawa?
ishka!!!! JA TAM WSZYSTKO PRZECZYTAŁĄM , CO PISAŁAŚ I OKROPNIE ZAZDROSZCZĘ!!!!!
awenturyn, buziaki na lepszy humor
Kretencja, ale miły weekend miałaś Superowo!

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Bela, też wielkie gratki dla ciebie
Agness, buziaki, na pewno w nastepnym cyklu sie wam poszczesci!

Stary 2010-02-22, 13:25   #1917
kretencja
Zakorzenienie

Dzięki za komplementy, dziewczyny
Sloneczko, najkrótsze włosy miałam ok.8mm. Uwielbiałam je Ale mąż woli mnie w dłuższych...
Pomidorko, no niestety prolaktynę mam za wysoką. Mam nadzieję, że gin da mi coś skutecznego na zbicie i że to pomoże...

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-02-22, 13:48   #1918
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
hej laski dlugo mnie nie bylo bo tz mi lapka zepsul i jest w naprawie kolezanka mi pozyczyla na 2 godz swojego wiec korzystam,nie nadrobie was ale mam nadzieje ze u was wszytko ok,
moj maly urosl 2 cm i przybral na wadze 600 g w nocy ladnie spi i budzi sie tylko trzy razy wiec daje mi pospac pozdrawiam was
Elciu to dobrze, że mały daje Ci spać. Mam nadzieję, że lapka nareperujecie i będziesz częściej zaglądać i opowiadać o małym

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Tity, ale idziesz z tą piersią do lekarza? Nie ma co czekać! Z kotkiem nic nie poradzę, dla mnie decyzja o uśpieniu zwierzęcia byłaby chyba nie do podjęcia
Będę szła w pierwszej połowie przyszłego cyklu, tak jak się umawiałam z lekarzem. Teraz jestem przed @, a badania piersi powinno się robić po @, więc poczekam. Tak jak wyczuwam palcami to myślę, że to to co już miałam, więc nie będę panikować

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Pomidorko, no niestety prolaktynę mam za wysoką. Mam nadzieję, że gin da mi coś skutecznego na zbicie i że to pomoże...
No teraz na pewno, skoro już będzie miał obraz co i jak dokładnie. A tą prolaktynę to się robi konkretnego dnia? Aha i czy kretencjo brałaś jakieś hormony na wywołanie owulacji może? Mi coś lekarz wspomniał, że jak teraz na usg nie będzie dużych pęcherzyków to damy coś na wywołanie, ale czy od razu to nie powiedział.

L
J
Stary 2010-02-22, 14:15   #1919
weruczek
Zadomowienie

Kretencja ja zaraz też oblukam twoją fryzurkę
Wielkie pozdrowienia dla POMIDORKI jak sie czujesz? Ale fajnie na wiosnę w ciąży chodzić
Tity, a co sobie porabiasz teraz? jakiś obiadek?
U mnie tż gotuje dzisiaj i cała kuchnia jest w wielkim bałaganie:P

Stary 2010-02-22, 14:23   #1920
kretencja
Zakorzenienie

Tity, test prolaktynowy w zasadzie gin powiedział mi, że można dowolnego dnia, w internecie znalazłam, że przed hipotetyczną owulacją (w pierwszej połowie cyklu). Na wywołanie owulki nic nie dostałam póki co, bo jeśli jej brak jest winą podwyższonej prolaktyny, to coś na zbicie powinno ją wywołać... Z tym, że podwyższona PRL może też prowadzić do poronień, nie wiem zatem, czy nie każe mi jej zbijać jak już zajdę w ciążę...

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości