|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Cytat:
. Z meblami Bodzio mialam do czynienia raz, jakies 8 lat temu i juz wtedy jakos nie zyskaly mojej aprobaty. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale zes mala obkupila, ło matko!. Ale bedzie sie miala w co przebierac
|
||||
|
|
|
#1502 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
daget - hmm niech pomysle co wybrałaś - pewnie gitarę :P moonik to łosik z tego Twojego TZta ![]() ![]() ![]() niech załuje :P buziaki
|
|
#1503 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To ja już parzę kawę i czekam W między czasie lecę na pazurach coś zmalować
|
|
|
|
|
#1504 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() relaks przed wizazem?? Cytat:
Cytat:
![]() nie dziwie ci sie ze sie staralas z niespodzianka a tu dupa maz olal to zeby spedzic z toba swoje urodziny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale niestety same musimy im walic do glowy a oni i tak nioe rozumieja Cytat:
a wiadomo ze dziecko sie brudzi wiec bede ja przebierac haha
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
zgadlas hihihCytat:
No wiec specjalnie dla Was fotka, troche musialam ja rozjasnic bo oczywiscie wyszla ciemna.... I foteczka ze spacerku.... |
|
|
|
|
#1506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i spacerek widze udany byl
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki kochane za miłe słowa
Małż coś chyba jednak zrozumiał, bo ja od razu zapowiedziałam rano, że dzisiaj z łóżka nie wstaje, bardzo źle się czuje. A jeszcze dzwoniłam do lekarza i jutro dopiero na 16 pierwsze miejsce wolne ![]() Małż zrobił mi śniadanko, już na drugi długi spacer zabrał psiaka (jutro byłaby moja kolej na wybieganie Shiro, ale jak chora jestem to nie dam rady. To małż pomyślał i dzisiaj za mnie nadrabia ), poza tym znowu pojechał po zakupki bo mi się rosołku zachciało (już sama ugotuję, bo chce mieć dobry, a on nigdy rosołu nie gotował). No i kupił mi dodatkowe lekarstewka i maść rozgrzewającą. Także dzisiaj się zrehabilitował na całe szczęście. Buziole!
|
|
#1508 |
|
Zadomowienie
|
Tralala la la
Fajnie ze ktos jeszcze jest oprocz mnie w ndz ![]() Izazusia no to za niedlugo bedziemy mocno trzymac kciuki ![]() U mnie tez pogoda nie na spacer - ciapa ze hej. Anusiu no sama tez mozesz wpasc! A co ![]() Szpilki jasne na obcasie są z Zary. Kupiłam na All. Hihi moj maz chetnie przejechalby sie po tym opolskich kamieniolomach! A takie rozpoznawanie to dla niego przyjemnosc.... Zreszta bawi sie w roznoznawanie mineralow ze zjdec na forach. Co za ponetne zdjecie na kartce! Czeko21 no ladnie obkupujesz swoja krolewne Bedzie super wygladac. Daguś super ten naroznik, swietnie sie prezentuje, na pewno jest wygodny ze wzgledu na poduchy. Kolor mi sie tez podoba. nawet malza Twego widac Ty i Czika jak zwykle kwitnace.EDIT. Agunia a jednak jest jakies swiatelkow tunelu Kuruj sie Kochana
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-02-21 o 17:18 Powód: Bo Agusia napisala |
|
|
|
#1509 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mój tż lubi gotować ale obiady. Jak już się bierze za pieczenie słodkości (a było to może z 3-4 razy) to lepiej uciekać daleko z domu bo nerwuuje sie przy tym i przeklina okropnie no ale przecież nie moge mu zabronić jak ma ochotę To czekam z niecierpliwością na ciacho.Fajny narożnik - lubię jasne mebelki. Fotka ze spacerku - pięknie ![]() Cytat:
Czyli te szpilki z Zary to nie aktualne butki ? Bo wolałabym najpierw przymierzyć w sklepie niż w ciemno na all kupować. To widzę że mąż napaleniec w 100% Ja skutecznej awersji nabrałam po studiach ale fajne i ciekawe hobby takie zbieractwo A fotka jest z naszej poślubnej podróży do Chorwacji - mam ją na nk.Cytat:
Nauczy się, zobaczysz
|
||||
|
|
|
#1510 |
|
Zadomowienie
|
Anusiu no tak to Ciebie wozi mezuś
W takim razie musisz go ze soba zabrac ![]() Buty są z tego rzutu: http://www.*************/eleganckie-buty-z-zary/ Nie wiem czy sa jeszcze w sklepach. I juz prawie koniec niedzieli ![]() Edit: Link zakodowali Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-02-21 o 19:06 |
|
|
|
#1511 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Cytat:
![]() ja namówiłam mojego szanownego małżonka, żeby iść na ten Wawel, w ogóle go to nie interesowało po 5 minutach chciał już wyjść ale możliwe jest, że już nigdy tam nie pojedziemy, więc korzystaliśmy...no a co do męża to bym chyba nogi z d...pska powyrywała no ale już tak z facetami jest : z nimi źle, a bez nich jeszcze gorzej ![]() Cytat:
narożniczek ładniutki Cytat:
![]() Cytat:
ale nie każdy ma ich tyle, żeby było aż tyle tych przyjemności
|
|
|
#1512 | ||
|
Zakorzenienie
|
A udany, udany. No i jak na razie wyglada na wygodna.
Widac, ze on z tych, ktorym trzeba niestety palcem pokazac co i jak.... Ale dobrze ze sie zrehabilitowal Cytat:
, ale to dlatego zeby nie poczul sie smutno ze na fotce ze spaceru go nie ma hihihCytat:
. I gratuluje slicznej karteczki, widze ze dobrze sobie radzisz z quillingiemKurcze, tez to zauwazylam... Dzasta grunt to sobie dobrze zwiedzanie zorganizowac. Jak my bylismy w Krakowie to Wawel zamkneli 5 min po naszym przyjsciu a smok Wawelski byl na urlopie.... Edytowane przez daget Czas edycji: 2010-02-21 o 19:23 Powód: bo Dzasti sie pojawila |
||
|
|
|
#1513 | ||||
|
Zakorzenienie
|
witam niedzielnie
Cytat:
2- jejuśka sliczne Zarówki- ile dałaś? ![]() 3- hmm... nie jestem przekonana co do tulipanka przy niskim wzroscie Katarzinki ![]() duzo zalezy od tego jakie nasza Pani profesor nosi buty... jesli szpilki a nie na plaskim to ołówek na bank zrobi super efekt- wyszczupla każdą kobitkę maskuje uda i optycznie wydłuża- do tego ładne buciki na obcasiku i jest super przy chodzeniu w plaskich butach- elegancka spodnica wyglada wg mnie komicznie a juz ołówek ale zgadzam sie co do pomyslu zeby zgarnac chocby komorke do przymierzalni i cyknac sie w kilku opcjach ![]() Cytat:
To zaraźcie i mnie cwiczeniami ![]() Cytat:
też miałabym focha i to takiego mega! mam nadzieje, ze mężul się szybko zrehabilituje Cytat:
|
|
#1514 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i podaję tylko pomocną rę... patelnię żebyś trzepnęła tego Twojego Wężosława między okulary!!niech się chłopię opamięta!!!!!!!!!! ![]() Cytat:
nie mniej jednak to co napisala Daga to swieta prawda! powiedz mu, ze od dziś nie smaruje chleba!! dobrze mu to zrobi na pamięć ![]() Cytat:
fajno! ciesze sie ze nastroj lepszy u Ciebie czekam na fotke torebki ![]() karteczka superowa co do butków o ktore pytasz- poprosze o przykladowa fotke ![]() duzo tez zalezy od nóg ja mam dosc pokazne lydki wiec nie kazda wysokosc botek dobrze u mnie wyglada ![]() te ktore ja wkleilam na pewno sa modne okularki juz postanowilam ze zostawie na letnie luzne stroje ![]() i bardzo sie ciesze ze w koszulinie sie podobam <mama do mnie mowi rano: ooooooo siostra Basen wstała Cytat:
to chyba telepatia ![]() ciuszki sliczne Cytat:
swietny kolorek i super look- taki prosty i klasyczny w 100 % w mom guscie ślicznie ci w tych pomaranczowych dodatkach! mniam a my ogladamy ogloszenia mieszkaniowe i kombinujemy i myslimy co tu czynic ![]() tyle u nas milego wieczornika
|
|
#1515 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() grr złapało mnie przeziębionko-katar z nosa leci jak głupi. Widze że sporo gadałyście moje myszki ![]() Kasiu jestem zachwycona że razem z Łukaszem szukaliście czegoś-widze że decyzja podjęta ![]() No ja Ci mądrze nie doradzę-my bralismy to co było z nastawieniem na remont-byle taniej ![]() Zrezygnowalismy tylko z jednej "lepszej"oferty : mieszkania na Psim Polu wrocławskim 50m2 za 100tys tylę że całe spalone z podejrzeniem naruszenia konstrukcji ![]() Co do butków z allegro-ja podobnie jak dziewczynki byłabym za opcją trzecią. 1i 2 mnie poraziły-sądzę że by cię skróciły i nie byłoby już pięknych nóg aż do nieba Chociaż kto wie...może mnie zaskoczysz tak jak porciętami
|
#1516 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ale u Was zakupowo a ja jakoś nie chcę na zakupy się wybierać, przez pogodę głównie ale jest już lepiej, dzisiaj nawet wiosnę w powietrzu się czuło, dlatego chyba muszę na zakupki ruszyć. Głównie butów mi potrzeba na wiosnę i bikini no...i może jakieś bluzki się przydadzą![]() Wczoraj zrobiliśmy sobie z mężem "nasz dzień", cały spędziliśmy razem i było super , uwielbiam takie chwile spędzane tylko we dwojeDageciku fajny narożniczek, podoba się Gosi Cytat:
Cytat:
nie jesteś sama, mamy na górze bardzo bardzo aktywne dziecko...mój mąż tylko powtarza "jeszcze trochę i się doigra" , ale co można zrobić...Swoją drogą strasznie to uciążliwe takie słuchanie wyjącego i ganiającego po całym w domu dzieciaka. Wrrrr..... Cytat:
z remontem + dziecko strasznie współczuję,samemu ciężko a z dzidziusiem podwojne utrapienie, ale co tam...mała będzie od małego w bojach zaprawiona ![]() właśnie jutro się wybieram i już dzisiaj cały dzień mi się chce żygać trzymajcie kciuki, plisCytat:
Widzę, że osamotniona nie jestem, @ spędzała Walentynki także z nami Cytat:
Butki pierwsze fajne a z tych kolejnych to te ostatie najbardziej mi się podobają. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ps. pokaż zdjęcia z nowego mieszkanka. Edytowane przez gosia1007 Czas edycji: 2010-02-21 o 22:42 |
|||||||||
|
|
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do podjecia decyzji to jeszcze ho ho ![]() ile Wy daliscie za Wasze mieszkanie? i jaki tam macie metraz? z butami juz sama zglupialam i nie wiem czy sobie na razie sianka nie dam! a zamowie jak bedzie cieplej i bede wiedziala jakich potrzebuje bo sama mam watpliwosci dotyczace kolorow! modele podobaja mi sie wszystkie 3 i daje glowe ze we wszystkich wygladalabym dobrze ![]() w czwartek pazurki robie ale oczywiscie juz sie do Ciebie nie wpraszam, bo i tak mnie nie chcesz chcialabym miec mozliwosc zrobienia sobie takiego cudenka jak w zalaczniku ![]() ale przy mojej robocie- pisaniu na kompie zdrowiej kozo
|
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam nocną porą
![]() Ja dziś pospałam aż do 12.30 Popołudniu byliśmy u znajomych na kawce i jakoś tak szybko ta niedziela zleciała ![]() Cytat:
![]() a z Czikulą wyglądacie rewelacyjnie ![]() Czekotubko no to mężul przegiął z deczka Fajnie że już mieszkanko urządzone ![]() Agusia Kochana zdróweczka życzę bidulinko ![]() cieszę się, że mąż się trochę poprawił oby tak dalej Anusia śliczna karteczka Gosiaczku za wizytę Czekoladzinko słodkie te ciuszki dla Werci ![]() Kasico za mieszkanko i za wygranie w totka na nie ![]() Kotku i jak tam byłaś u gina?? Daj nam znać co i jak ![]() Malutka a Ty gdzie się podziewasz?? Miłej nocki |
|
|
|
|
#1519 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ad2. Cytat:
Cytat:
to szukajcie, a nóż widelec znajdziecie coś okazyjnego i decyzja raz dwa się sama podejmie ![]() Cytat:
![]() no i znów poniedziałek miłego dzionka...
|
|
|
#1520 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
dziś rano obudziło mnie piękne słonko jutro wracam do pracy ale udało się tak wszystko ułożyć, że Agatula dopiero za dwa tygodnie pójdzie na pełny etat do żłobka, więc nie jest fatalnie ale za to mąż w delegacji dobrego dnia żaby kochane
|
|
#1521 | |
|
Zakorzenienie
|
lepiej odemnie haha
niedlugo to bede musiala jej szafke kupic bo w tej ledwo mieszcze jej ciuchy ![]() jak to wyglada?? chyba piescila twoje 4 litery nie? ![]() Cytat:
ucalowana
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dziś po raz kolejny zawalona jestem robotą - ale ja to lubię, przynajmniej wiem, po co w pracy siedzę ![]() Trzymam kciuki za wszystkie te, które chwilowo nie potrafią dogadać się z małżami - w końcu faceta trzeba sobie trochę wychować, a to nie przychodzi łatwo i bez bólu Czy ja Wam pisałam, że jetem z TŻ na diecie Dukana? Przez 2 tygodnie waga spadła o prawie 4 kg ![]() Pozdrawiam i życzę miłego dnia! Śmigam do obowiązków. |
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Piękne słoneczko za oknem a ja leżę w łóżeczku i dogorywam... Ale żal pogody nie aż tak bardzo, bo jak nie łóżeczko, to bym w pracy siedziała, więc i tak ze słońca by się nie skorzystało. Asiuk tylko żebyś się nie przepracowała Katarzinko domyślam się, że z niunią ciężko się będzie rozstać (mi serce pękało jak szłam pierwszy dzień do pracy kiedy psiak musiał sam zostać, to co dopiero z dzieckiem...). Fajnie że Wam się udało tak to poukładać, żeby i dla małej to był mniejszy szok. Buziaki i mnóstwo sił na jutro życzę Miłego dnia
|
#1524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
)dziękuję Kochane, że pamiętałyście o mnie i że mnie jeszcze chcecie ja, ja kce teraz będę cały dzień o ruskich pierogach myśleć zamiast pracować ![]() ja bym powiedziała, że jak Tom Cruise w Top Gunie http://www.solarnavigator.net/films_...ise_suited.jpg zresztą nie tylko on http://www.solarnavigator.net/films_...d_maverick.jpg ![]() miłego dnia Kochane |
||
|
|
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sam sobie sniadanie robi, kolacje, czasem obiad ugotuje(u nas mama gotuje), sam prasuje swoje ciuchy , drinka żonie zrobi![]() i slucha mnie ooo gratuluje spadku wagi i zycze wytrwalosci!!
|
|
#1526 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasik nasze mieszkanko plus opłaty notarialne podatki i inne kosztowało 185 tys metraż 46 m2( ale ogolnie mamy do tego jeszcze piwnice -podatek płacimy za 50m2). Księga wieczysta niski czynsz okna wymienione (ale kiepskie są) CO do wymiany (niby nie trzeba było ale woleliśmy nie ryzykowac i paskudne były te stare piece)
Swojego czasu było ogłoszenie 50m2 w nowym bloku z 2000 roku za 200tys z kuchnią pod zabudowę-wiec tanio . ale jak się okazało instalacje mimo że nowe były robione w PVC klejonych-kleje sparciały i wszystko ciekło konieczna była wymiana. My kupowaliśmy mieszkanie w okresie największego booomu dlatego cena może nie wydawać się teraz atrakcyjna ale nie uważamy że przepłacilismy bo widzimy to po miesięcznych opłatach A tak w ogóle Kasiu małpa jesteś i tyle-zajrzyj na gg ![]() Asiuk a po cóz ci dietka szczypiorku?? A u mnie kataru ciąg dalszy...
|
#1527 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Cytat:
oby szybko w pracy dzień zleciał Cytat:
![]() a co to za dietka??Cytat:
![]() u mnie też mężuś wszystko robi a nawet więcej ode mnie ![]() Izuś przeganiam katarzysko |
|||
|
|
|
#1528 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki kobietki za cieple słowa
jutro posyłajcie ciepłe myśli - będzie mi raźniej
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1530 | ||||
|
Zakorzenienie
|
elo
![]() Cytat:
2- OMG... u nas są takie dni tylko... jak nie ma prądu!!! w innym przypadku jestemy my i ... komputery 3- zgadzam się! jesli komus tu pazury odpadają to znaczy, że są źle zrobione 4- i jak poszło????????????????? 5- ech... masakra idzie zgłupiec Cytat:
moooooooooooooooja kreeeeeeeeeeeeeew ![]() dzieki kochanie Cytat:
2- mycha gdzie tam wyfruwają, marzą o wyfrunieciu dopiero a okazja jest na oku... w sobote jedziemy na nią zerknąc- bo cos nazbyt okazyjna sie wydaje ![]() a jak pomysle o zalatwianiu kredytu Cytat:
Ale sie z Toma i kolegów uchichrałam hie hie hie prosz jutro mnie napastowac, bo jestem w chacie ![]() jutro wkleje wam resztke moich zakupow, bo juz je odebralam od kolezanki a dzis nie chce mi sie cykac!lece na M jak lof
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.

. Z meblami Bodzio mialam do czynienia raz, jakies 8 lat temu i juz wtedy jakos nie zyskaly mojej aprobaty.
(co prawda mam gofrownice ale jeszcze jej nei uzywalam)

W między czasie lecę na pazurach coś zmalować
dla Was
ja jestem u mamy a on się bawi w Zakopanem, pojechał z kolegami z pracy, oficjalnie spotkanie służbowe, nieoficjalnie spotkanie rekreacyjne, jazdy na nartach, baseny termalne, grzaniec i nie tylko. I wszystko by było OK gdyby nie to, że dziś ma urodziny a ja przygotowywałam 2 tygodnie niespodziankę dla niego, po czym w czwartek mi oznajmił, że jedzie do Zakopca 

(już sama ugotuję, bo chce mieć dobry, a on nigdy rosołu nie gotował). No i kupił mi dodatkowe lekarstewka i maść rozgrzewającą. Także dzisiaj się zrehabilitował na całe szczęście. Buziole!
to bym chyba nogi z d...pska powyrywała 

za wizytę 
i zycze wytrwalosci!!
idzie zgłupiec