|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D
Cytat:
lindsley widzisz, ktoś Cię w końcu odwiedził!!1 i nawet kwiatuszka dostałaś, Super |
|
|
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
aldii będzie z 70 osób
w tym fotograf , orkiestra i nasz kierowca ![]() a sale mamy taką na 100 osób także spokojnie potańcować można ![]() tity za kotka a jak się czuje? ewurko przykro mi ,że Soni nie masz już lindsley miałam pytać dzisiaj jak z TŻ czy dotrzymal slowa , ale widze ,że sama napisalas i ( choć ich nie widzi) a powiedzialas mu ,że sie cieszysz z tego powodu? awenturyn zdrowia U mnie TŻ był , na początku wybieraliśmy zaproszenia w necie , później spacer , obiadek i zaszaleliśmy troche mnie uspokoił przed szpitalem tym samym i rozmową o wszystkim do tego ![]() Jutro rano pewnie zajrze jeszcze , ale o 6 to i tak tylko ja będę tutaj ![]() Chciałabym żeby wyniki badań były dobre trzymajcie no i jak wróce to poczytam
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie powinnam, może jeszcze to zrobię![]() .. a na długo idziesz do szpitala bo nie pamiętam taki sklerotyk ze mnie...
|
|
#1894 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Wam kobietki za gratulacje
Rok 2010 jest szcześliwym i wszystkie bedą zafasolkowane!!!!!!!!! wiem o tym ![]() W sumie jeszcze nie umiem uwierzyć że to "To" heh mam tylko nadzieje ze wszystko bedzie ok ze jak pójde do lekarza to wszystko bedzie się dobrze rozwijało... W tym cyklu owulacje miałam bardzo późno bo koło 20-21dc wiec nie wierzyłam że może nam sie w tym cyklu cokolwiek udać i powtarzałam sobie i mężowi ze nic z tego heh późna owulacja hmm pierwszy raz mi sie to zdarzyło ale to możliwe zasługa castagnusa chociaż nie wiem bo brałam go niedługo heh oczywiście do tego piłam siemie lniane i olej z wiesiołka może pomogło coś na śluzik bo zauważyłam ze sie wkoncu pojawił Dzisiaj moj 34dc od owulacji minęło 13 dni...9 i 10 dnia po owulacji zauważyłam mała smuge w śluzie ale to nawet bylo mniej niż plamka krwi...podejrzewam ze to bylo chyba zagnieżdzenie ale to tylko takie moje przemyślenia heh potem juz nic tylko brzunio bolał teraz troche mniej tylko czasem jak na okres masakryczne czasem to uczucie... wtedy myśle sobie że dostałam okres i wszystko poszło....;/Jutro pójde sie zapisać do lekarza może mnie przyjmie za tydzien lub dwa...przez to ze mialam opozniona owulacje trzeba dłużej chyba poczekać zeby czegokolwiek sie dowiedziec...Abz też tak miałaś z tym bólem podobnym do okresowego? Tity w sumie licząc czas odkąd sie staramy to nasz drugi cykl...tylko ze w pierwszym cyklu moj mąż jechał w delegacje na ponad miesiąc i ostatnie staranka byly w tamtym miesiącu 13-14dc...wiec zbyt wcześnie bo widocznie mam późniejsze owulacje które potrwierdziły u mnie testy owulacyjne także jak przyjechał mąż dopiero w lutym to caly czas byly staranka i wlasnie myśle ze te koło 19-21dc byly owocne bolał mnie wtedy brzuch na dole i to była wtedy owulacja tak myśle. Wiec tak naprawde to był nasz 1 cykl starań w którym trafilismy najwidoczniej w owulke łooo matko ale sie rozpisałam pewnie nie bedzie sie Wam chciało czytac heh
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
no jak od żony usłyszy miłe slowo to sie ucieszy
![]() a na 3 dni chce mnie zatrzymać - tak mowiła na wizycie dam znać jak wróce do domu bo laptopa nie biore
|
#1896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja teraz też coraz częściej oglądam rzeczy do domu Powoli kolekcjonuję wyprawkę na przeprowadzkę ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za Twoje wyniki, chociaż jak robiłaś test i miałaś owulację to chyba nie powinno być źle ![]() Ishka dałam radę przeczytać, spokojna głowa No to fajnie, że się nie stresowałaś długo, tylko tak bum i wyszło Ahh też bym tak chciała....oby było tak jak mówisz z tym 2010. Jak nie to reklamacja
|
||
|
|
|
#1897 |
|
Rozeznanie
|
bela14
Ewurka..przykro mi z powodu kotka teraz jest już w kocim niebie Awenturyn Lindsley dla TŻ
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
Lindsley ooo jak milo
![]() Ewurko jak ktos ma ciaze bezproblemowa i nie mial problemow wczesniej, to ok,moze ja sobie prowadzic nawet weterynarz Ja akurat wiedzialam,ze u mnie tak prosto moze nie byc i wolalam byc pod stala opieka najlepszego lekarzaOllliwko fajniusio wielkie kciukaski za wyniki |
|
|
|
#1899 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak sobie myślę, że my chyba w tym cyklu za wcześnie zakończyliśmy starania, ale na to już nic nie poradzę :/. Cytat:
.Cytat:
Nie ma za co .A ja się pochwalę, że miałam całkiem udany weekend (zwłaszcza przy moim nie najlepszym humorze). Wczoraj jednak zostałam w domu, i urządziliśmy sobie z TŻetem wieczór filmowy z pysznymi drinkami . Chyba nam to dobrze zrobiło, odstresowaliśmy się trochę... . A dziś po basenie i wizycie u rodziców odwiedziłam koleżankę, i było to bardzo owocne spotkanko, min. również dlatego, że dowiedziałam się o pewnym (podobno) bdb ginekologu, który przyjmuje wprawdzie w Augustowie, ale jest z Białego, a tak w ogóle jest współzałożycielem cieszącej się dobrymi opiniami kliniki leczenia niepłodności w Białym. I choć do Augustowa mam ponad 30 km w jedną stronę, chyba się do niego wybiorę. A zresztą i tak jeżdżę do Augustowa na basen właśnie. Sprawdzałam też opinie o nim w necie, i są wyłącznie pozytywne. Może on coś pomoże, jakoś mną pokieruje, uspokoi...Zadzwonię tam już chyba nawet jutro. Niestety mam tylko numer na tel stacjonarny a on jest z Białego i boję się, że go nie złapię (tak od razu). Ale w końcu się uda, nie?A tak poza tym to popsikałam się dziś próbką hypnose i zakochałam się w tym zapachu od 1go wąchnięcia .Miłego wieczorku (czy raczej nocki)
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2010-02-21 o 22:42 |
|||
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
Aldii śliczna ta Twoja Niunia, widziałam zdjęcia na NK, a wózek jest super i wygląda barzo oryginalnie, powiem szczerze że rzadko się taki widzi przynajmniej w mojej okolicy
Ishka, Bela GRATULACJĘ ![]() Oliwka to super że wszyscy w rodzinie doszli do porozumnienia, teraz juz chyba same przyjemności zostały ![]() Awenturyn zdrówka życzę, ja dopiero sie wygrzebałam z choroby. leżeć w łóżeczku i pić wit C +wapno Lindsley to pięknie dostać kwiatka od gości bez okazji Agnes może @ nie przyjdzie, trzymam ![]() ja właśnie zabieram się za obejrzenie filmu "avatar" bo do jutra mam limit na necie..... miłej nocki życzę i do jutra dziewczyny Zgadnij ja dopiero teraz zauważyłam to że zbierasz ptk z vichy, będę klikać ![]() Nanucha Ty też zbierasz..... ile razy jedna os może kliknąć dziennie i na ile osób? napiszcie proszę bo nie chce mi się czytać tych regulaminów
Edytowane przez Sloneczko555xxx Czas edycji: 2010-02-21 o 22:54 |
|
|
|
#1901 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1902 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Oliwko i co nie pojawiłas się o 6.00??
![]() Oby Ci szybko minęła wizyta w szpitalu i wracaj do nas z dobrymi wynikmi ![]() Sloneczko, może oddawać głosy na każdego, ile tylko chcesz, tylko od klikniecia na os musi minac 24h żeby zaliczyli kolejny glosik na tą daną os... Dziękuje za glosy
|||||||||||||||||||||
|
|
#1904 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
Nie śpię od 6 a poszłam spać o 2. Niedługo będę pewnie nieprzytomna . A tak na serio - w środę mamy sprawę w sądzie teścia i już chyba podświadomie nią się denerwuję...I na poprawę humoru zafunduję dziś chyba sobie rajd po ciuchach. Wstałam wcześnie więc przede mną długi dzień, a korki mam dziś dopiero od 15. Zmykam,
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Ewurka, bardzo mi przykro z powodu kotka Aldii, nie mam pojęcia czemu Radek na niego mówią. Wzięło się to zapewne od Konradek. Strasznie mnie to wkurza, bo Radek kompletnie do niego nie pasuje, no ale co zrobić?... Tity, trzymam kciuki za kocinę. Jak się czuje? Bela, gratulacje! ![]() A my mieliśmy intensywny weekend. W sobotę po południu zawitała do nas ekipa przyjaciół oraz mój Brat, na "parapetówę". Zaczęliśmy ją od zbiorowego wyjścia na łyżwy, bo mamy kryte lodowisko 2 minuty od domu. Było super! Jeździłam ostatnio ze 3 lata temu, a udało mi się całą godzinę przejeździć bez wywrotki Ludzie nie mają już tyle pary, co 5-6 lat temu, do tego narzeczona przyjaciela musiała w niedzielę na 7 do pracy wstać... Tak że o drugiej było już po imprezie )A wczoraj, jak odespaliśmy trochę, spontanicznie postanowiliśmy wpaść do moich Rodziców na podwieczorek. Wprawdzie mieszkają na drugim końcu miasta, ale mamy bezpośredni autobus, jedzie się spokojnie, bez przesiadek, jakieś 45 minut. Więc zdecydowaliśmy się na taki wypad i było oczywiście bardzo miło. Jutro niestety wracam do pracy, mąż ma jeszcze tydzień wolnego (ferie w szkole). No i jutro też idę do gina, zobaczymy, co powie na moją prolaktynkę...
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ishka, Bela Gratuluje Agus
|
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
PS. Dodałam do mojego albumu zdjęcie, Brat mi wczoraj zrobił
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
kretencja właśnie oglądnęłam zdjęcia w Twoich albumach...... jaka Ty niezła laseczka jesteś
, ja jestem zwolenniczką dłuższych włosków i naprawdę podziwiam dziewczyny które decydują się na takie krótkie fryzurkinie dałam rady oglądać "Avatara" wczoraj jakoś mnie za mało początek zainteresował |
|
|
|
#1910 | |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka to
na ten pobyt w szpitalu Tak ból był podobny, tak mnie kręciło jak na @, a ból piersi był zdecydowanie taki sam jak przed @ i trwa do dziś Nie, no nie bolą az tak, ale są bardziej wrażliwe.Cytat:
kretencja udany weekend, masz wyniki badań, idziesz do gina... ja czuję, że od momentu przeprowadzki zaczął sie dla was lepszy czas, tylko czekać wkrótce na ||
|
|
#1911 |
|
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim
![]() Jeszcze raz dziękuję za gratulki buźka za to dla Was ![]() Ja chyba wyszłam z założenia ze jednak nie liczyć kiedy owulka i jakieś przerwy co 2 dni tylko cały cykl sie przytulać heh ![]() Pozdrawiam Was ciepło kobietki mam dziś dobry humor bo słoneczko mnie obudziło i tak jakos przyjemniej sie robi jak ono świeci ![]() ![]()
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
kretencja
kotek chyba niestety nie wydobrzeje, przed chwilą go poiłam strzykawką, ale on nic nie chce, także nie wiem czy jest sens, żeby się męczył, bo dostał tyle leków, a żadnej poprawy nie ma, nawet jest gorzej, bo parę dni temu chociaż zjadł, a teraz nic No cóż...nic więcej się nie zrobi.Fajnie, że Wam się weekend udał, i ładne masz włoski ![]() Zaraz jadę na zakupy z mamą. Mąż na szczęście w domciu siedzi. Jakoś mi raźniej jak jest w domu. Słońce piękne świeci. Martwię się tylko cyckiem, ale poczekam do @, i zbadam jeszcze po, może się pomniejszy trochę ten guzek. |
|
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski dlugo mnie nie bylo bo tz mi lapka zepsul i jest w naprawie kolezanka mi pozyczyla na 2 godz swojego wiec korzystam,nie nadrobie was ale mam nadzieje ze u was wszytko ok,
moj maly urosl 2 cm i przybral na wadze 600 g w nocy ladnie spi i budzi sie tylko trzy razy wiec daje mi pospac pozdrawiam was
|
|
|
|
#1914 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej jestem i nadrabiam, ale zaraz znikam
szamię pyszny kopiec kreta mniam mniam!
|
|
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
Witam moje drogie
Ishka, Bela - gratulacje ![]() Kretencjo, bardzo ładna fryzurka ) I uważam, że bardziej ci w niej do twarzy niż w tych zupełnie na chłopaczka Fajnie, że zaliczyliście już parapetówę. ![]() Tity, ale idziesz z tą piersią do lekarza? Nie ma co czekać! Z kotkiem nic nie poradzę, dla mnie decyzja o uśpieniu zwierzęcia byłaby chyba nie do podjęcia Virginia, miłego rajdu po ciuchach ![]() Ollliwka, pochwalisz się zaproszeniami? ![]() Lindsley, rozumiem, że ci nudno w domku. Ja w sumie mam tu i rodzinę (którą uwielbiam!) i przyjaciółkę i dwie koleżanki, ale wszyscy pracują, a ja w domu siedzę i już mi czasem na mózg pada Danika, mnie nie można do Ikei wpuszczać bez listy rzeczy do kupienia, bo na pewno wydam wtedy całą pensję Ewurko, chyba bym normalnie twoją mamę U mnie jakoś leci, mam lenia strasznego i muszę z niego wyjść, bo inaczej będę miała wieczny bałagan w domu Kotka wysterylizowana, ale trochę z nią przeszliśmy. Napiszę tylko, że muszę wzywać pana do prania kanapy, bo młoda ją sobie upatrzyła jako kuwetę Dziękuję za kliki, jeżeli ktoś pamięta |
|
|
|
#1916 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=lindsley;17332486]
Do siostry też na razie nie chcę bo ostatnio dzieciaki dały mi w kość.. Koleżanki się rozjechały po Pl i nie tylko jak się studia skończyły... Gdyby nie net to bym już dawno zwariowała.. Na miejscu mimo, że mieszkam już 2 lata to nie mam koleżanek. Jakoś nie mam jak ich poznać... No i co tu ukrywać ja towarzyska bardzo nie jestem, najlepiej mi w domciu i wśród dobrze mi znanych osób... Nie lubię wyjeżdżać na dłużej niż 2 dni... Nie odzywam się w nieznanym mi towarzystwie przez co często mnie ludzie źle odbierają/oceniają... ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- No ja mam tak samo Lindsley, wszyscy potem myślą, że jestem wyniosła. ![]() lenka, mój na uw studiował. Elcia, my ciebie też pozdrawiamy dziewczynko! Buziaki dla małego Tity, może to wszystko rzeczywiście przez zbliżającą się @... Mimo wszystko, trzymam kciuki za kotka! U mnie też super słońce, może z tżtem na spacer pójdę, a potem mam lekcję o 1600 w centrum. trzymajcie kciuki,słownictwo prawnicze robię. Virginia, pochwal się potem, co upolowałaś a co to za sprawa?![]() ishka!!!! ![]() JA TAM WSZYSTKO PRZECZYTAŁĄM , CO PISAŁAŚ I OKROPNIE ZAZDROSZCZĘ!!!!!![]() awenturyn, buziaki na lepszy humor Kretencja, ale miły weekend miałaś ![]() Superowo!---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Bela, też wielkie gratki dla ciebie ![]() ![]() Agness, buziaki, na pewno w nastepnym cyklu sie wam poszczesci! |
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za komplementy, dziewczyny
Sloneczko, najkrótsze włosy miałam ok.8mm. Uwielbiałam je Pomidorko, no niestety prolaktynę mam za wysoką. Mam nadzieję, że gin da mi coś skutecznego na zbicie i że to pomoże...
|
#1918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No teraz na pewno, skoro już będzie miał obraz co i jak dokładnie. A tą prolaktynę to się robi konkretnego dnia? Aha i czy kretencjo brałaś jakieś hormony na wywołanie owulacji może? Mi coś lekarz wspomniał, że jak teraz na usg nie będzie dużych pęcherzyków to damy coś na wywołanie, ale czy od razu to nie powiedział. |
||
|
|
|
#1919 |
|
Zadomowienie
|
Kretencja ja zaraz też oblukam twoją fryzurkę
Wielkie pozdrowienia dla POMIDORKI jak sie czujesz? Ale fajnie na wiosnę w ciąży chodzić![]() Tity, a co sobie porabiasz teraz? jakiś obiadek? U mnie tż gotuje dzisiaj i cała kuchnia jest w wielkim bałaganie:P |
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Tity, test prolaktynowy w zasadzie gin powiedział mi, że można dowolnego dnia, w internecie znalazłam, że przed hipotetyczną owulacją (w pierwszej połowie cyklu). Na wywołanie owulki nic nie dostałam póki co, bo jeśli jej brak jest winą podwyższonej prolaktyny, to coś na zbicie powinno ją wywołać... Z tym, że podwyższona PRL może też prowadzić do poronień, nie wiem zatem, czy nie każe mi jej zbijać jak już zajdę w ciążę...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.

wrocilam w czerwcu bo nie wyobrazalam sobie zeby ciaze prowadzila mi polozna...No ale kto wie,moze za kilka m-cy znow wyjade 

w tym fotograf , orkiestra i nasz kierowca
za kotka a jak się czuje?
( choć ich nie widzi)
troche mnie uspokoił przed szpitalem tym samym i rozmową o wszystkim do tego

JA TAM WSZYSTKO PRZECZYTAŁĄM , CO PISAŁAŚ I OKROPNIE ZAZDROSZCZĘ!!!!!