|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlepsze farby BLOND
Cytat:
|
|
|
|
|
#2972 | ||
|
Raczkowanie
|
[/COLOR]
Cytat:
Cytat:
Powoli, powoli i kiedyś będziemy blondynkami Ale naprawdę musisz się uzbroić w wielką cierpliwość I odżywiać włosy bo pokruszą się tak jak moje końcówki ostatnio Musiałam obciąć a przecież ja zapuszczam włosy Ale czego to się nie robi żeby być piękną Poczytaj forum-dziewczyny tutaj są super zawsze doradzą---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------
Edytowane przez DolceGabbana Czas edycji: 2010-02-22 o 11:38 |
||
|
|
|
#2973 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
podpisuję się pod poprzedniczkami dodatkowo skocz do wątku o dekoloryzacji, tam dziewczyny wstawiają również zdjęcia...będziesz wiedziała jakie etapy musisz przejść by zostać blondynką... powodzenia
|
|
|
#2974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2975 |
|
Raczkowanie
|
Dziś odwiedziłam rossmana i tam także palette czysty blond nie było
ale były pozostałe blondy w dodatku cena okazyjna 7,99zl szkoda tylko, że nie ma tego pożądanego odcienia może jeszcze się znajdzie w naturze..a jak nie to nie wiem..chyba zakupie ten wellaton 12/1 ![]() Jestem za tą petycją
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale żeście się napisały!!! Nie mam mnie teraz w domciu i jak dziś po weekendzie zajrzałam to miałam co czytać! Ja dziś jadę do Kauflanda zobaczyć czy farbka Cameleo będzie i chyba kupię i będę robić nią włoski. A co mi tam.
P.S. Do wszystkich co wstawiły zdjęcia po farbowanku: śliczne włoski dziewczyny!
|
#2977 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Mam pytanie Czy przy wyższej wodzie (12%) farba blond (majiblond 900s) rozjaśni mocniej a potem kolor szybciej zżółknie? Czy to się zdarza tylko przy niższych %?
|
#2979 |
|
Rozeznanie
|
ja dowiedziłam dziś cztery drogrie w tym rossmana nigdzie nie ma pallete czysty blond inne tak ale tego nie patrzyłam też na ten loreal i wellaton 12,1 12,0 i tak nic nie kupiłam musze sie jeszcze zastanowić spodobał mi sie loreal silver pisało ze rozjaśniający ale nie kupiłam mam dylemat nie potrafie sie zdecydoawać....pomóżcie
|
|
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, właśnie jestem po farbowaniu farbą prosalonu+woda 12%.
Zmieszałam 10/1 i 10/0 - z tym że 2 razy więcej popielatej. Po nałożeniu na włosy farba robi się ciemnoszara :O Trzymałam 35 minut. Po zmyciu byłam przerażona! Włosy wyglądały szaro-zielono z żółtawymi odrostami! Ale po wysuszeniu kolor mnie zachwycił wyszły popielato-platynowe, może trochę za srebrne ale pewnie się wymyje ten połysk szybko Odrost po wysuszeniu też jednolity, a co najważniejsze włosy w ogóle nie wysuszone, mięciutkie w dotyku i super lśniące.Następnym razem dodaam 10/0 i 10/1 w takich samych proporcjach i wyjdzie mniej chłodno, ale i tak jestem zadowolona że obyło się bez rozjaśniacza ![]() wklejam foto
|
|
|
|
#2981 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2982 |
|
Rozeznanie
|
Emdz masz śliczny kolor czadowy zajefajny zazdroszcze Ci i takie długie pieeekknneee!!!!!! |
|
|
|
#2983 |
|
Raczkowanie
|
EMdz śliczne włoski
|
#2984 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję bardzo
Cytat:
i np. pod spodem miałam takie żółtawe włosy (pozostałości po brązie) a teraz są popielate |
|
|
|
|
#2986 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny wstawiam fotki po stockholmie loreala, farbowałam mamie. Miała bardzo miedziane, wręcz rude. Takie rude wyszły jej po palette platynowy blond. Wydaje mi się, że efekt fajny. Dość dobrze ten rudy pokryło.
|
|
|
|
#2987 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
Wydaje mi się, że farba jest dobra, skoro nawet nie żółknie. Ja też byłam z niej zadowolona, tyle, że ja wolę głębokie popiele.
|
||
|
|
|
#2988 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2989 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
femme13 Dziekuje bardzo
Superedzia nie gniewam się.Każdy ma prawo mieć inny gust i poglądy.Zdjęcia włosów wraz z twarzą tez były i relacja z farbowania tym kolorem na wcześniejszych stronach.Ale Tobie oczywiście nie musi się podobać.
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
EMdz a jak skóra głowy? Piekło czy spoko?
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie piekło, ani nawet skóra nie była zaczerwieniona, a czasem się to zdarzało
|
|
|
|
#2993 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
hm odrost jest cieplejszy na pewno, ale nie rzuca się tak w oczy bo ma i tak jakby popielaty połysk
|
|
|
|
#2995 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny a co sądzicie o palette XXl??;*
byłam dziś w rossmanie i też nie ma tego palette czystego blondu ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Do Superedzia: nigdzie nie ma tego palette czystego blondu ![]() mam pytanie...co sądzisz o palette XXL?? poradzi sobie z moimi włosami i nie zrobi żółtka?? ;* z góry dziękuję za odpowiedź;* |
|
|
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
SUPER ![]() femme13 wkleiłaś fotkę swojej mamy po stockholmie, możesz powiedzieć jak farbka pokrywa odrost? Bo widzę, że kolor śliczny jaśniutki blondzik Pytam bo sama zamierzam następnym razem użyć tego odcienia, niestety 10.21 nie pokrył idealnie odrostu..
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2010-02-22 o 18:17 |
|
|
|
|
#2997 |
|
Raczkowanie
|
I na mnie przyszła pora, żebym poprosiła o radę
![]() Przez jakieś 3 lata farbowałam włoski na złoty blond z palette - kolor piękny, lśniący moje włosy niezniszczone. Jednak blondzik mi się znudził i przerzuciłam się na rudości eksperymentowałam ile tylko się dało aż zaszłam w ciąże i farbowanie się skończyło bo nie miałam na to siły Teraz mam dość duże odrosty i wypłowiałe nieco rudawe włosy z domieszką blond pasemek Mąż chciał, żebym wróciła do blondu i wybrał dla mnie Palette Cool Blondes c12 I jak to teraz nałożyć, żeby nie popsuć? Najpierw na odrosty, później na resztę czy zacząć od dołu i dopiero później odrosty? Zastanawiam się czy od góry nie złapie mi mocniej i nie będę miała siwizny a niżej jakiegoś jasnego rudawego blondu Cóż życzenie męża jest dla mnie PRAWIE rozkazem ![]() |
|
|
|
#2998 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2999 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
blond wyszedł na prawde fajny i jasny, odrost pokryło równo, prawie róznicy nie ma, ale kolor wyszedł ciepły, między beżem a słomkowym trochę. Może na zdjęciu tak dobrze nie widać. Mama zadowolona, bo chciała ciepły blond.
|
|
|
|
|
#3000 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
fajny jest też mniej fajny Milaton kolor ultrajasny blond 11.00 do tego oczywiście woda 9 lub 12%. Polecam w 100%
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.

. Będę wdzięczna za poradę. 

Ale naprawdę musisz się uzbroić w wielką cierpliwość
I odżywiać włosy bo pokruszą się tak jak moje końcówki ostatnio
Musiałam obciąć a przecież ja zapuszczam włosy
Ale czego to się nie robi żeby być piękną
Poczytaj forum-dziewczyny tutaj są super zawsze doradzą

i niewiem co kupić masz piękny kolorek ....kurcze doradzcie mi dziewczyny jak pozbyc sie żółtego