Offtopowe zapuszczanie cz.XII - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-22, 16:20   #4621
blondyna789
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz.XII

Cytat:
Napisane przez desporadka Pokaż wiadomość
Na pierwszy ogien poszla u mnie L'oreal Recital Preference kolor chyba złoty jasny brąz (który wyszedł oczywiscie ciemno, ale po kilku myciach zrobil sie taki, jaki powinien byc). Po pierwszym farbowaniu wyplukiwala sie farba bardzo szybko (co mnie nie dziwilo patrzac na to, ze wczesniej mialam blond, a z blondu schodzi w tempie ekspresowym). Pofarbowalam sie cos w polowie sierpnia, farbowalam wlosy farbą trwałą ok 3 razy i kolor teraz jest juz ze tak powiem prawie stały (chociaz ostatnio przyciemniłam).
Tak jak pisalam farba schodzi początkowo bardzo szybko, wiec ja bym Ci radziła po jakims czasie zafarbowac drugi raz (kolor bardziej 'złapie') a później leciec z szamponetkami Ja początkowo (kiedy ta farba tak złaziła) nie chcialam ciagle farbowac, wiadomo - zeby nie zniszczyc wlosow, wiec bawilam sie z szamponetkami Wiadomo - schodzą, ale cos koloru zostaje. I co najwazniejsze, nie niszcza tak jak farba.
Bardzo fajne są te z joanny szamponetki:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...loryzujace.htm 4-8 myc
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...loryzujacy.htm - 24 mycia (duzo lepsza, trwala, swietne kolory (korzenny brąz ) )
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...loryzujacy.htm i farba z tej serii, tez bardzo fajna, farbowalam wlasnie ostatnio, nie niszczy, wlosy byly takie fajne, miekkie po niej

Wiec blondii (o sory, juz nie blondi) szamponetkuj, nie zniszczysz wlosow, nadasz fajnego koloru
nie no jasna sprawa, farbowanie planuję za 2 tygodnie, bo wiem ja kolor lubi spływać z blondu
nie ma ładnego koloru szamponetek, a nie chcę ciemnego brązu, więc znowu potraktuję je farbą. zresztą zobaczę. mój kolor ma taki ciepły, złoty blask w słońcu nie chciałabym tego skillować jakimś gorzkim brązem
dzięki za rady
może masz jeszcze jakieś sprawdzone odżywki podkreślające kolor? widzę, że Twoje włoski bosko lśnią nie mogę się doczekać, aż moje też tak będą
Cytat:
Napisane przez kochaneczka Pokaż wiadomość
jejku dziewczyny ale produkujecie tych postów!! ja nie nadążam czytac a co dopiero odpisywac hehe
Jejku jakiego ja mam lenia! tylko bym spala, nic wiecej, nic mi sie nie chce, zalamka!;/ a praca mgr sama sie nie napisze... dalabym Nobla komus kto by mnie zmusil do pisania mgr dzisiaj.. nie zaczelam jeszcze 1 rozdzialu.. a na sobote musze go miec na papierze.. jak ja to zrobie?? chyba bede pisac dniami i nocami..
hehe, jak chcesz z nami wytrzymać, to musisz się przyzwyczaić
dla otuchy powiem Ci,że ja 2 rozdziały napisałam w 3 dni, wiec i Ty dasz radę
Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Mnie nie wysuszyła ani odrobinkę, włosy wyglądały jeszcze ładniej, bo były niesamowicie lśniące
Chociaż z drugiej strony tam jest chyba dość mocny utleniacz. Tym razem spróbuję go wziąć pół na pół z wodą, czytałam, że tak można.
nooo Joanna ma 9% wodę jeżeli myślimy o tym samym

przyszedł mój podkład MF w eksperymentowym kolorze Soft Sable i mogę śmiało stwierdzić, że to dla murzynek jest nawet nie próbuję go używać zimą żebym nie wyglądała jak po zderzeniu z pastą do butów
Stary 2010-02-22, 16:26   #4622
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dla mnie ostatnio 105 jest za ciemny chyba wybiorę się na solarium niedługo bo mam wesele na początku kwietnia i nie chce wyglądać jak trup

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 16:34   #4623
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Orzech laskowy polecam
O, to fajnie bo już od ponad tygodnia stoi u mnie na półce i czeka na wiosnę bliżej świąt będę podcinać końcówki, to i Venite nałożę
A jaki to odcień, ten orzech? Ciemny brąz? Czy taki rudawy? Bo te zdjęcia na opakowaniu to chyba nie do końca pokazują rzeczywisty kolor...

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 16:36   #4624
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Dla mnie ostatnio 105 jest za ciemny chyba wybiorę się na solarium niedługo bo mam wesele na początku kwietnia i nie chce wyglądać jak trup
ja zwykle używam 108 i jest dla mnie jednak za jasny... 109 myślę, że będzie optymalny, ale z tym 113 to ładnie dałam po rajtach jak się na lato zjaram na heban to będzie jak znalazł zwłaszcza, że facjata raczej słabo mi się opala
Stary 2010-02-22, 16:41   #4625
malina19
Zakorzenienie

tak widze ze rozmawiacie o farbowanie wloskow i wiecie co kusi mnie lekkie przyciemnieie szamponem koloryzujacym tylko po ostatnim razie z palette mam kiepski wspomnienia
wogole jestem chyba przeziebiona na maxa ciagle kicham smarkam masakra juz sudafed wzielam a mam malo tabletek a jutro caly dzien na studiach najwyzj nakicham do probowek
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 16:47   #4626
blondyna789
Zakorzenienie

ja leżę w ciepłych skarpetkach i popijam kawkę ale i tak mnie to średnio pobudziło
mamuśka coś wspominała o jakimś markecie, ale tata nie wykazał aprobaty i na razie siedzimy w domu.. kurde jak pojadę do siakiegoś marketu to pewnie kupię coś włosowego - jedwab mi się kończy
Stary 2010-02-22, 16:49   #4627
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
ja zwykle używam 108 i jest dla mnie jednak za jasny... 109 myślę, że będzie optymalny, ale z tym 113 to ładnie dałam po rajtach jak się na lato zjaram na heban to będzie jak znalazł zwłaszcza, że facjata raczej słabo mi się opala
To i tak jesteś opalona skoro 108 jest dla Ciebie za jasny 113 to dla murzynek chyba Mój kolor mi się podoba, nie wpada w róż a jaśniejszy 102 wpada więc ze 105 nie zrezygnuję Muszę się opalić, nie lubię jak jestem blada ale znowu mi masa pieprzyków wyskoczy

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 16:53   #4628
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Witam się

Cytat:
ja chyba zaraz padnę

dowiedziałam się właśnie, że mój dyr JESZCZE NIE PODPISAŁ wniosku o staż dla mnie mnie bosko, a w piątek mi się kończy. zanim to podpisze i wniosek wpłynie do powiatówki, to sorry, ale wiadomo, że nie zdążą go rozpatrzyć do piątku... masakra.. to od poniedziałku mam wolne
to niby na co on czeka???
co za palant! nie wie ile z takimi sprawami schodzi??!!

no ja niedawno wróciła, zjadłam kopytka a teraz zrobię demakijaż i będę olejować włoski, a potem to juz tylko nadrabianie z kubkiem zielska
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 16:58   #4629
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
To i tak jesteś opalona skoro 108 jest dla Ciebie za jasny 113 to dla murzynek chyba Mój kolor mi się podoba, nie wpada w róż a jaśniejszy 102 wpada więc ze 105 nie zrezygnuję Muszę się opalić, nie lubię jak jestem blada ale znowu mi masa pieprzyków wyskoczy
no właśnie nie jestem pewna, bo 108 jako taki mi pasuje + puder w kulkach brązujących i jest ok ale trochę leci w róż i to mi już nie odpowiada.. w przypływie gotówki może zainwestuję w 109 jest bardziej brązowy

wieczorem wypróbuję 113

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
to niby na co on czeka???
co za palant! nie wie ile z takimi sprawami schodzi??!!
no widzisz. jak się jest z zawodu dyrektorem to można wszystko.
żal.pl - brak mi słów i sił. zresztą skoro kierowniczka i naczelni odbili się dziś od ściany to co ja sama mogłabym wskórać ?
może jutro się ogarnie ziom i podpisze.
Stary 2010-02-22, 16:58   #4630
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Niestety teraz większość podkładów jest dla murzynek, tak jakby tyle ich było w Polsce Dla mnie każdy podkład drogeryjny był za ciemny, kiedyś Dermablend był dobry, ale teraz ten też jest za ciemny. Poza tym wszystko jakieś takie perfidnie pomarańczowe
A jak już jakaś firma ma w swojej ofercie jasne podkłady, to nie ma tych kolorów w drogeriach.

Ja się teraz uczę sposobem Chatul: jedna strona nauki, jedna Wizażu

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 17:02   #4631
desporadka
Zadomowienie

Cytat:
nie no jasna sprawa, farbowanie planuję za 2 tygodnie, bo wiem ja kolor lubi spływać z blondu
nie ma ładnego koloru szamponetek, a nie chcę ciemnego brązu, więc znowu potraktuję je farbą. zresztą zobaczę. mój kolor ma taki ciepły, złoty blask w słońcu nie chciałabym tego skillować jakimś gorzkim brązem
dzięki za rady
może masz jeszcze jakieś sprawdzone odżywki podkreślające kolor? widzę, że Twoje włoski bosko lśnią nie mogę się doczekać, aż moje też tak będą
Dziekuje za komplement
Hmm powiem tak - jesli chodzi o odzywki stawiam bardziej na regeneracje wlosow niz podkreslanie koloru
Chociaz mam mój typ:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...arbowanych.htm odzwyke do brązów uwielbiam cudownie podkresla kolor, wlosy sa miekkie, cudne + cena 3 zł. Cudo moje Chociaz jest trudno dostępna

poza tym bardzo lubie szampon Timotei do brązowych
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...arbowanych.htm
bardzo fajnie pachnie, wlosy po nim są mięciutkie, wydaje mi się nawet, że farba wolniej się spłukuje przy nim.

(w ogóle bardzo lubię szampony Timotei, w domu ja-mama-babcia mamy razem 5 różnych szamponów...)
i jestem tez baaardzo zadowolona z odzywki Pantene Lśniący kolor ( ogólnie nie lubię pantene i sama bym nie kupila, dostalam kiedys gratis do zakupów )
o tą:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...or-Odzywka.htm
tylko butelka teraz jest inna, ta typowa dla "7 oznak..." coś tam..
Włosy mi błyszczą po niej jak szalone Naprawde ją uwielbiam

Pamiętam, że byłam zadowolona z maski Joanny do farbowanych (z tej serii co miód-cytryna) ona chyba była z makiem i bawełną. Ale muszę kupić ponownie, bo juz dobrze nie pamiętam
ooo mam: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...arbowanych.htm
opinie tez ma dobre

i byloby na tyle A w ogole jak sie czujesz w brązie ?

Cytat:
przyszedł mój podkład MF w eksperymentowym kolorze Soft Sable i mogę śmiało stwierdzić, że to dla murzynek jest nawet nie próbuję go używać zimą żebym nie wyglądała jak po zderzeniu z pastą do butów
ja ostatnio byłam przy kasie i jakoś poszalalam z kolorówką - porzucilam na chwilke wlosowe zakupy (no dobra, dobra..tylko psikacz gliss kura) i tak się jakoś zlozylo ze mam teraz jakies 11 podkladow, jeden za jasny, reszte za ciemna...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-22, 17:02   #4632
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Niestety teraz większość podkładów jest dla murzynek, tak jakby tyle ich było w Polsce Dla mnie każdy podkład drogeryjny był za ciemny, kiedyś Dermablend był dobry, ale teraz ten też jest za ciemny. Poza tym wszystko jakieś takie perfidnie pomarańczowe
A jak już jakaś firma ma w swojej ofercie jasne podkłady, to nie ma tych kolorów w drogeriach.

Ja się teraz uczę sposobem Chatul: jedna strona nauki, jedna Wizażu
właśnie! pomarańczowe.

ja rano wymaziałam się minerałami - kolor Light Tan (beige) i byłam zadowolona.. ale jak wróciłam do domu to byłam już pomarańczowa i błyszcząca nie wiem, może niepotrzebnie dałam na podkład puder... ale bez pudru wyglądałam jak 'golas'
naprawdę ciężko dobrać kolor.. teraz jeszcze inny kolor włosów to też inna paleta mi pasuje...

oo.. czas na Pierwszą Miłość
Stary 2010-02-22, 17:05   #4633
Szotta
Zakorzenienie

A ja najczęściej łażę bez niczego (no- tusz)

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 17:09   #4634
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje za komplement
Hmm powiem tak - jesli chodzi o odzywki stawiam bardziej na regeneracje wlosow niz podkreslanie koloru
Chociaz mam mój typ:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...arbowanych.htm odzwyke do brązów uwielbiam cudownie podkresla kolor, wlosy sa miekkie, cudne + cena 3 zł. Cudo moje Chociaz jest trudno dostępna

poza tym bardzo lubie szampon Timotei do brązowych
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...arbowanych.htm
bardzo fajnie pachnie, wlosy po nim są mięciutkie, wydaje mi się nawet, że farba wolniej się spłukuje przy nim.

(w ogóle bardzo lubię szampony Timotei, w domu ja-mama-babcia mamy razem 5 różnych szamponów...)
i jestem tez baaardzo zadowolona z odzywki Pantene Lśniący kolor ( ogólnie nie lubię pantene i sama bym nie kupila, dostalam kiedys gratis do zakupów )
o tą:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...or-Odzywka.htm
tylko butelka teraz jest inna, ta typowa dla "7 oznak..." coś tam..
Włosy mi błyszczą po niej jak szalone Naprawde ją uwielbiam

Pamiętam, że byłam zadowolona z maski Joanny do farbowanych (z tej serii co miód-cytryna) ona chyba była z makiem i bawełną. Ale muszę kupić ponownie, bo juz dobrze nie pamiętam
ooo mam: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...arbowanych.htm
opinie tez ma dobre

i byloby na tyle A w ogole jak sie czujesz w brązie ?

ja ostatnio byłam przy kasie i jakoś poszalalam z kolorówką - porzucilam na chwilke wlosowe zakupy (no dobra, dobra..tylko psikacz gliss kura) i tak się jakoś zlozylo ze mam teraz jakies 11 podkladow, jeden za jasny, reszte za ciemna...
o matko, jaka lista
Timotei kiedyś miałam i powiem szczerze, że chyba po Accencie do niej wrócę - na próbę
ale skusiłaś mnie tym Marionem, choć tak naprawdę nigdzie jej nigdy nie widziałam, ale co tam... ściągnę ją nawet z netu poszaleję
Pantene, nie wiem czemu, ale mnie zniechęca. i to nie ma konkretnego powodu - po prostu.. chyba przez Nataszę

w brązie czuję się świetnie, zwłaszcza , że ten mój jest taki ciepłu i naprawdę złocisty

podziel się podkładami
Stary 2010-02-22, 17:18   #4635
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

blondi mnie też z tego smaego powodu zniechęca pantene
A Twojemu szefowi zrobimy nadapd na chatę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-22, 17:18   #4636
desporadka
Zadomowienie

Blondyna
Pantene tez mnie zniechęcal i stal na polce z 2 miesiace, zanim odwazylam sie uzyc.. Chyba tez wina nataszki
Ale naprawde pozytywnie sie rozczarowalam oceny tez ma dobre.

Noo z tymi podkladami to poszalalam, chociaz wiekszosc to raczej z tanich (poszperalam w KWC i znalazlam tanie, a bardzo dobre )
Ale przynajmniej do ok pazdziernika juz nic nie bede kupowac z podkladow, bo akurat mnie slonce bardzo mocno lapie i trzyma do ok tego czasu wiec mam spokoj teraz
W ogole jestem jakas uzalezniona od kosmetykow - mam jakies 50 cieni juz
(ale nic tak nie poprawia humoru jak zakupy.. nieraz moj K (TŻ) jak widzi ze mam zly humor mowi : "Kinga idz do kosmetycznego, przechulaj troche pieniedzy, bedziesz w koncu zadowolona" )

nalozylam wlasnie oleje, tak dawno tego nie robilam, chyba z braku czasu.
Kokos+oliwa z oliwek+rycynka na 4 godz. Wlasnie zmylam i wcieram jantara

mama (na widok mnie w folii aluminiowej i w czapce): ''masz juz pieprzca na punkcie tych wlosow! dziwne, ze Ci jeszcze nie wypadły!"
Stary 2010-02-22, 17:19   #4637
Szotta
Zakorzenienie

Moja mama też ciągle, że jak będę tyle tego stosować, to za kilka lat włosy mi powypadają...

.
Stary 2010-02-22, 17:19   #4638
blondyna789
Zakorzenienie

znalazłam tą odżywkę Marion za 2,90 - wysyłka 18zl !!!
Stary 2010-02-22, 17:21   #4639
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Powariowali?

.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-22, 17:22   #4640
desporadka
Zadomowienie

Cytat:
o boze...
Jakbys nie znalazla to mogę Ci kupic i podesłac
Stary 2010-02-22, 17:23   #4641
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

desporadko moja też tak reaguje
Blondi ja znalazłam za 5 zł i czekam aż mi goi wyślą wraz z jedwabem waxa
Stary 2010-02-22, 17:27   #4642
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
o boze...
Jakbys nie znalazla to mogę Ci kupic i podesłac
szpoko, myślę, że u Tż - a na osiedlu mogliby mi zamówić taką w małym kosmetycznym, bo na stronie Mariona w zakładce Sklepy jest właśnie ten sklepik z jego osiedla a jak nie to Cię zmoletuję
Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
desporadko moja też tak reaguje
Blondi ja znalazłam za 5 zł i czekam aż mi goi wyślą wraz z jedwabem waxa
yyyyyy... ale tego Mariona maskę? gdzie znalazłaś? mów mi tu raz raz
Stary 2010-02-22, 17:29   #4643
malina19
Zakorzenienie

ja wlasni robie sobie inhalacje musze sie pozbyc tego kataru i lepiej sie poczuc, kurcze caly czas kicham smarkam a na 1 zajeciach na uczelni jestesmy w 5 osobywch i czasami robi jakas rzecz w grupkach kurcze zebym tylko nie zarazila mojej kolezanki ktora jest w około 5 tyg ciazy

REKLAMA
Stary 2010-02-22, 17:33   #4644
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
ja wlasni robie sobie inhalacje musze sie pozbyc tego kataru i lepiej sie poczuc, kurcze caly czas kicham smarkam a na 1 zajeciach na uczelni jestesmy w 5 osobywch i czasami robi jakas rzecz w grupkach kurcze zebym tylko nie zarazila mojej kolezanki ktora jest w około 5 tyg ciazy
polecam maść majerankową na katar
Stary 2010-02-22, 17:42   #4645
19agusia91
Zakorzenienie

Nadrobiłam Was,ale tak jescze nie do końca.
Miki, ja mam też podobny problem z Tż, że ostatnio coś się czuje jakaś zaniedbywana,za mało czułości, drażni mnie trochę. Dziś sie pokłóciliśmy w ciągu 20 sekund spotkania. Ale uparłam się,ze ja tym razem będę twarda i nie odpuszczę. Przeprosił i stanęło na moim, nie mogę zawsze ustępować. Potem oczywiscie ryczałam mu w kaptur z pół godziny.. wróciłam ze spotkania z Nim hiperszczęśliwa
Ale ja sama nie wiem,czy ja to wina,ze sie od tygodnia nie możemy dogadać, dziś o tym rozmawialiśmy TŻ tez nie ma pojęcia. zimowe rozdrażnienie? TŻ próbuje mnie rozśmieszyć, a ja w ryk i czuję ,ze mnie denerwuje,a przecież On chce dobrze Podejrzewam,ze TŻ ma rację, gdy nazywa mnie panikarą. Jedno jest pewne, na pewno bardzo się kochamy i chcemy byc ze sobą.
Piszecie o rutynie, ze się codziennie widzicie. ale do cholerki, małżeństwa są ze sobą codziennie też, jak to rozwiażują? sa ze sobą, bo muszą być? Związek to jednak sztuka kompromisów, dla obydwu stron. Żadna strona nie pwoinna być zaniedbywana i pokrzywdzona. Trzeba rozmawiać, chociaż czasami jest to strasznie trudne, ale zauważyłam,ze większość problemów ww relacjach ludzkich to wina braku szczerych rozmów, chowanie żalu, oczekiwań w sobie.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 17:44   #4646
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
polecam maść majerankową na katar
nie mam jej. wogole ostatnio nic mnie nie lapalo nawet jak byl taki mroz a teraz chyba wszytkich pozarazam zaczelo sie od gardla a eraz tata za mna chodzi ze go boli gardlo i rozsiewam zarazki
oj chyba sie skusze na zamponetke z joanny musze jej tylko znależć marzy mi się taki orzechwo braz lub cos tam z kasztanem w nazwie
Stary 2010-02-22, 17:48   #4647
19agusia91
Zakorzenienie

Madziu, ja silikony zmywam raz na tydzień, byle czym co jest w domu, i ma sls w składzie. no znaczy musi to być szampon
Hula Hop
440/5000 minut

REKLAMA
Stary 2010-02-22, 17:49   #4648
blondyna789
Zakorzenienie

kurde dziewczyny, macie podobne avatary wszystkie.. i mi się mylicie

was wkurzają Tż-ci, a mnie moja matka!
Stary 2010-02-22, 17:52   #4649
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
kurde dziewczyny, macie podobne avatary wszystkie.. i mi się mylicie
to fakt dymka mona, agusia mikki długie ładne włosy i tez czasami dziewczny myle
Stary 2010-02-22, 17:54   #4650
19agusia91
Zakorzenienie

Przepraszam

Słoneczka Wy moje ( ) powiedzcie mi ,ze maska Mypy wcale nie jest dooobra i nie mam żebrać 6 zł od mamy,zeeeby ją kuuupić.
Hula Hop
440/5000 minut
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości