|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz.XII
Cytat:
![]() nie ma ładnego koloru szamponetek, a nie chcę ciemnego brązu, więc znowu potraktuję je farbą. zresztą zobaczę. mój kolor ma taki ciepły, złoty blask w słońcu ![]() ![]() dzięki za rady ![]() może masz jeszcze jakieś sprawdzone odżywki podkreślające kolor? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dla otuchy powiem Ci,że ja 2 rozdziały napisałam w 3 dni, wiec i Ty dasz radę ![]() Cytat:
![]() przyszedł mój podkład MF w eksperymentowym kolorze Soft Sable i mogę śmiało stwierdzić, że to dla murzynek jest ![]() ![]()
![]() |
#4622 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie ostatnio 105 jest za ciemny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zakorzenienie
|
O, to fajnie
![]() ![]() ![]() A jaki to odcień, ten orzech? Ciemny brąz? Czy taki rudawy? Bo te zdjęcia na opakowaniu to chyba nie do końca pokazują rzeczywisty kolor... ![]()
#4624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4625 |
Zakorzenienie
|
tak widze ze rozmawiacie o farbowanie wloskow i wiecie co kusi mnie lekkie przyciemnieie szamponem koloryzujacym tylko po ostatnim razie z palette mam kiepski wspomnienia
![]() ![]() wogole jestem chyba przeziebiona na maxa ciagle kicham smarkam masakra juz sudafed wzielam a mam malo tabletek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zakorzenienie
|
ja leżę w ciepłych skarpetkach i popijam kawkę
![]() ![]() mamuśka coś wspominała o jakimś markecie, ale tata nie wykazał aprobaty i na razie siedzimy w domu.. kurde jak pojadę do siakiegoś marketu to pewnie kupię coś włosowego - jedwab mi się kończy ![]()
#4627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4628 | |
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() Cytat:
![]() co za palant! nie wie ile z takimi sprawami schodzi??!! ![]() no ja niedawno wróciła, zjadłam kopytka a teraz zrobię demakijaż i będę olejować włoski, a potem to juz tylko nadrabianie z kubkiem zielska ![]()
![]() |
#4629 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wieczorem wypróbuję 113 ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
żal.pl - brak mi słów i sił. zresztą skoro kierowniczka i naczelni odbili się dziś od ściany to co ja sama mogłabym wskórać ? ![]() może jutro się ogarnie ziom i podpisze.
![]() |
#4630 |
Zakorzenienie
|
Niestety teraz większość podkładów jest dla murzynek, tak jakby tyle ich było w Polsce
![]() ![]() A jak już jakaś firma ma w swojej ofercie jasne podkłady, to nie ma tych kolorów w drogeriach. Ja się teraz uczę sposobem Chatul: jedna strona nauki, jedna Wizażu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hmm powiem tak - jesli chodzi o odzywki stawiam bardziej na regeneracje wlosow niz podkreslanie koloru ![]() Chociaz mam mój typ: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...arbowanych.htm odzwyke do brązów uwielbiam ![]() ![]() ![]() ![]() poza tym bardzo lubie szampon Timotei do brązowych http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...arbowanych.htm bardzo fajnie pachnie, wlosy po nim są mięciutkie, wydaje mi się nawet, że farba wolniej się spłukuje przy nim. (w ogóle bardzo lubię szampony Timotei, w domu ja-mama-babcia mamy razem 5 różnych szamponów... ![]() i jestem tez baaardzo zadowolona z odzywki Pantene Lśniący kolor ( ogólnie nie lubię pantene i sama bym nie kupila, dostalam kiedys gratis do zakupów ) o tą: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...or-Odzywka.htm tylko butelka teraz jest inna, ta typowa dla "7 oznak..." coś tam.. Włosy mi błyszczą po niej jak szalone ![]() ![]() Pamiętam, że byłam zadowolona z maski Joanny do farbowanych (z tej serii co miód-cytryna) ona chyba była z makiem i bawełną. Ale muszę kupić ponownie, bo juz dobrze nie pamiętam ![]() ooo mam: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...arbowanych.htm opinie tez ma dobre ![]() i byloby na tyle ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja rano wymaziałam się minerałami - kolor Light Tan (beige) i byłam zadowolona.. ale jak wróciłam do domu to byłam już pomarańczowa i błyszcząca ![]() ![]() naprawdę ciężko dobrać kolor.. teraz jeszcze inny kolor włosów to też inna paleta mi pasuje... ![]() oo.. czas na Pierwszą Miłość ![]()
![]() |
#4633 |
Zakorzenienie
|
A ja najczęściej łażę bez niczego (no- tusz)
![]()
#4634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Timotei kiedyś miałam i powiem szczerze, że chyba po Accencie do niej wrócę - na próbę ![]() ale skusiłaś mnie tym Marionem, choć tak naprawdę nigdzie jej nigdy nie widziałam, ale co tam... ściągnę ją nawet z netu ![]() ![]() Pantene, nie wiem czemu, ale mnie zniechęca. i to nie ma konkretnego powodu - po prostu.. chyba przez Nataszę ![]() w brązie czuję się świetnie, zwłaszcza , że ten mój jest taki ciepłu i naprawdę złocisty ![]() podziel się podkładami ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
blondi mnie też z tego smaego powodu zniechęca pantene
![]() A Twojemu szefowi zrobimy nadapd na chatę ![]()
![]() |
#4636 |
Zadomowienie
|
Blondyna
Pantene tez mnie zniechęcal i stal na polce z 2 miesiace, zanim odwazylam sie uzyc.. ![]() ![]() Ale naprawde pozytywnie sie rozczarowalam ![]() Noo z tymi podkladami to poszalalam, chociaz wiekszosc to raczej z tanich (poszperalam w KWC i znalazlam tanie, a bardzo dobre ![]() Ale przynajmniej do ok pazdziernika juz nic nie bede kupowac z podkladow, bo akurat mnie slonce bardzo mocno lapie i trzyma do ok tego czasu wiec mam spokoj teraz ![]() W ogole jestem jakas uzalezniona od kosmetykow - mam jakies 50 cieni juz ![]() (ale nic tak nie poprawia humoru jak zakupy.. ![]() ![]() nalozylam wlasnie oleje, tak dawno tego nie robilam, chyba z braku czasu. Kokos+oliwa z oliwek+rycynka na 4 godz. Wlasnie zmylam i wcieram jantara ![]() mama (na widok mnie w folii aluminiowej i w czapce): ''masz juz pieprzca na punkcie tych wlosow! dziwne, ze Ci jeszcze nie wypadły!" ![]() ![]()
#4637 |
Zakorzenienie
|
Moja mama też ciągle, że jak będę tyle tego stosować, to za kilka lat włosy mi powypadają...
#4638 |
Zakorzenienie
|
znalazłam tą odżywkę Marion za 2,90 - wysyłka 18zl !!!
![]()
#4639 |
Zakorzenienie
|
Powariowali?
![]()
#4640 |
Zadomowienie
|
o boze...
![]() Jakbys nie znalazla to mogę Ci kupic i podesłac ![]()
#4641 |
Zakorzenienie
|
desporadko moja też tak reaguje
![]() Blondi ja znalazłam za 5 zł ![]() ![]()
#4642 | |
Zakorzenienie
|
szpoko, myślę, że u Tż - a na osiedlu mogliby mi zamówić taką w małym kosmetycznym, bo na stronie Mariona w zakładce Sklepy jest właśnie ten sklepik z jego osiedla
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
ja wlasni robie sobie inhalacje musze sie pozbyc tego kataru i lepiej sie poczuc, kurcze caly czas kicham smarkam a na 1 zajeciach na uczelni jestesmy w 5 osobywch i czasami robi jakas rzecz w grupkach kurcze zebym tylko nie zarazila mojej kolezanki ktora jest w około 5 tyg ciazy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4645 | |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam Was,ale tak jescze nie do końca.
Miki, ja mam też podobny problem z Tż, że ostatnio coś się czuje jakaś zaniedbywana,za mało czułości, drażni mnie trochę. Dziś sie pokłóciliśmy w ciągu 20 sekund spotkania. ![]() ![]() Ale ja sama nie wiem,czy ja to wina,ze sie od tygodnia nie możemy dogadać, dziś o tym rozmawialiśmy TŻ tez nie ma pojęcia. zimowe rozdrażnienie? ![]() ![]() Piszecie o rutynie, ze się codziennie widzicie. ale do cholerki, małżeństwa są ze sobą codziennie też, jak to rozwiażują? sa ze sobą, bo muszą być? Związek to jednak sztuka kompromisów, dla obydwu stron. Żadna strona nie pwoinna być zaniedbywana i pokrzywdzona. Trzeba rozmawiać, chociaż czasami jest to strasznie trudne, ale zauważyłam,ze większość problemów ww relacjach ludzkich to wina braku szczerych rozmów, chowanie żalu, oczekiwań w sobie.
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Zakorzenienie
|
nie mam jej. wogole ostatnio nic mnie nie lapalo nawet jak byl taki mroz a teraz chyba wszytkich pozarazam zaczelo sie od gardla a eraz tata za mna chodzi ze go boli gardlo i rozsiewam zarazki
![]() oj chyba sie skusze na zamponetke z joanny musze jej tylko znależć marzy mi się taki orzechwo braz lub cos tam z kasztanem w nazwie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Zakorzenienie
|
Madziu, ja silikony zmywam raz na tydzień, byle czym co jest w domu, i ma sls w składzie. no znaczy musi to być szampon
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Zakorzenienie
|
kurde dziewczyny, macie podobne avatary
![]() ![]() was wkurzają Tż-ci, a mnie moja matka! ![]()
#4649 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |
Zakorzenienie
|
Przepraszam
![]() ![]() Słoneczka Wy moje ( ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.