|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Biska gratuluję autka
Justi mi się bardzo podobają jedne butki z tych co wkleiłaś, te na koturnie, chciałabym je mieć ![]() Ja o 19. skończyłam zajęcia i niedawno wróciłam, w czw. tak samo kończę, spoko, że na ostatnim sem studiów nie dość że mam tylko jeden dzień wolny to zajęcia jak na studiach wieczorowych Ale za to miałam dziś wykład z moim promotorem, ale ja go lubię i on mnie też ) ale Wam mówię jakie to jest ciacho i tak ciekawie opowiada
|
|
|
|
#1502 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo odniosłam wrażenie (a mogę się mylić),że poszłaś z nim na spotkanie żeby się upewnić co do swoich uczuć. Jakby ten kolega powiedział,że podkochuje się w Tobie to właśnie nie wiem czy byś nie rzuciła wtedy Tża. Przepraszam jeśli Cię uraziłam,tylko tak to odebrałam.bo coraz więcej osób wchodzi ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
oj tam,czekolada poprawia humor ![]() I gratuluję oczywiście spadku 1 kg !![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiejszego dnia stanowczo nie przeżyję na trzeźwo....
dobrze, że mam jeszcze jakiś likier..... straciłam chyba już całkiem wiarę w mężczyzn... cały dzień w pracy przesiedziałam z koleżanką w kuchni ... zostawił ją facet- po 10 latach związku, mają dziecko razem.... Facet poznał jakąś laskę, której robił tatuaż w intymnym miejscu i zakochał się na amen. Zostawił moją koleżankę z dnia na dzień- bez słowa wyjaśnienia. Dzieciak płacze, pyta ciągle gdzie tata.... Siedziałyśmy w tej kuchni i płakałyśmy...
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, powiem Ci taki komplement... Zaczynasz mnie przypominać z chudości
Ale mam nadzieję, że czekolada od rodziców i ode mnie (taka speszyl, from Madzia ), pojdzie Ci w cyce i łapki ![]() Co do jazdy samochodem. Nie boję się wykroczeń, tylko nie chciałabym, żeby mnie takie dziadostwo obejmowało. Zawsze to łatwiej się jeździ z przeświadczeniem, że "najwyżej będę mieć wykroczenie", niż "holender, nawet mi wykroczenia mieć nie wolno" Poza tym ja może bym się nie denerwowała, ale mama mi powiedziała, że jakbym zdała i się załapie na te dziwne przepisy, to przez 2 lata mi samochodu nie da na inną trasę niż do sklepu, bo nie chce więcej kasy wydawać na prawko.Ilsa Ja nie mogę.. Co za wredota ![]() Luffka... O matko Jak tak w ogóle można?
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie waga ostatnio mi wzrosła, było to chyba spowodowane wzrostem tkanki mięśniowej, teraz jestem przed okresem i mam mniej wiec mysle ze po okresie bedzie jeszcze mniej. i to jedyny pozytyw dzisiejszego dnia
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1506 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co za palant
|
|
|
#1507 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
Luffcia to jest nie do pomyślenia! Stała partnerka, dziecko, a ten się zakochał w lasce od tatuażu ...Brak mi słów.
Kawcia to minie ![]() Biska pochwal się autkiem Jaki kolor?
|
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
palant.... idiota! miał piękną, mądrą kobietę, tyle lat byli razem.... chłopczyk 5 lat...
i z dnia na dzień przekreślił to wszystko...... on prosiła, dzwoniła, pojechała nawet do niego.... a on po 10 latach nawet nie chce z nią rozmawiać, nic wytłumaczyć...... wyprowadził się do tej nowej.... czasem mi słów brak już na to wszystko....
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cenię uwagi was wszystkich, ponieważ pozwalają spojrzeć na tą samą sytuację z różnych perspektyw.Nie rzuciłabym Tżta, raczej próbowała "pogodzić się". ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Znikam, bo mnie Tż normalnie goni i gdzieś ciągnie :P
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Remedios, no to dojdziesz bez problemu
To żeby nie było tak całkiem źle, to może umówmy się na spotkanie o 15:00, zanim się usadowimy to będzie 15:30, a zaraz potem Ty dojdziesz ![]() Luffka
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
luffka, nie wiem, co powiedzieć, co za debil... ciekawe, czy z dzieckiem będzie chciał mieć kontakt, ja bym rozmowę z nim nagrała na tel. albo dyktafon i jakby powiedział, że dziecko spędzać z nim będzie wakacje - to od razu z tym do sądu! znajoma mojej mamy tak zrobiła. po 15 latach rozstała się z facetem, tylko że ona przeczuwała i w ogóle. Zdradzał ją od kilku lat i ona to wiedziała, ale "kocha" on oczywiście potem obrażony pan, że powiedział to "w nerwach" itp. ale sąd przyznał rację mamie. GRATULUJĘ AUTEK! kawa, mięśnie Ci przyszły i tyle PS mam wrażenie, że wróżba z tarota jednak się spełni
|
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
naj on już się jasno określił, że dla dziecka czasu nie ma i wcale go widywać nie chce....
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
A co wywróżył tarot?
Bo nie doczytałam
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
baba rozłożyła nogi i on sie od razu zakochał paranoja!
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to moja mama ostatnio powiedziała... "Faceci kochają dzieci jak są w związku z kobietą. Potem, gdy odchodzą dziecko przestaje dla większości z nich istnieć, staje się tylko kartą przetargową i sposobem/pretekstem na dokuczenie żonie". Powiedziała tak po wizycie u kobiety,której mąż odszedł, bo miał kochankę i nie chce płacić alimenty na dziecko. Wysyłał jej sms o treści "pieniądze będą w depozycie, nie dla ciebie. Nie myśl, że tylko ty masz prawników, szmato"...
|
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naj, aż postawiłam sobie tarota na Onecie wyszło mi w Obecnej sytuacji: "[bla bla bla] Często karta ta jest zwiastunem nowej miłości, zaręczyn lub ślubu" zero prawdopodobieństwa, najbardziej to chyba ta nowa miłość, choć i o tym nic mi nie wiadomo ![]() EDIT: Następna karta z Obecnej sytuacji: "Przepowiada czas rozczarowań, znudzenia i frustracji. Wynikają one z aktualnej stagnacji [...]". Nooo, to już coś z dzisiaj mam się zdystansować. No to się dystansuję. Ironia chyba jest takim środkiem, nie?
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2010-02-22 o 20:30 |
|
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem co on k***a tam zobaczyl
|
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
obstawiam, że dosyć podobny narząd do tego, który ma moja koleżanka....
ehhh Wasze zdrowie dziewczyny! oby Wasi faceci okazali się wyjątkami
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2010-02-22 o 20:33 |
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
Najbliższa przyszłość: "Złudzenia. Karta sugeruje, że może liczysz na zdarzenia i marzenia, której nie mają najmniejszych szans się ziścić. Zastanów się nad tym".
![]() luffka, oby nasi i Twój też ech... traci człowiek wiarę, traci...
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
ja też dzis pije przemarzłam na kosc i raczę się herbatka z prądem
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, co to się dzieje...
carmi, Tż też dzisiaj mandat dostał - 300 zł...bo, cytuję: "w radiu leciała reklama, w której zastosowano nlp, i się zamyśliłem nad tym i na czerwonym świetle przejechałem" brak słów![]() luffka, masakra... najbardziej żal tego dziecka, bo kobitka jest silna, podniesie się jakoś, chociaż będzie jej ciężko i dużo łez wypłacze...ale maluch nie rozumie, może będzie myślał, że to przez niego tata odszedł - i ciągnie się to potem za dzieckiem przez życie. Takich drani to tylko
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i niech sam dziecku powie coś w stylu "tatuś musi pojechać i już się z tobą nie zobaczy", kretyn... Cytat:
), więc możesz być pewna, że Ci się nie spełni, niestety co do mnie: szczegóły tutaj: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1313 |
||
|
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tym razem podaje sprzeczne informacje z przewagą niemiłych ![]() A tarocik koleżanki, no no...
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, ja wczoraj nakręcona przez Naj też zrobiłam tarota. MNie wyszły te całe śluby itd, a TŻ... zerwanie, osamotnienie
![]() Kawa, szlachetny prąd
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-02-22 o 20:45 |
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
a mi nie wyszły zaręczyny
tylko jakieś sukcesy zawodowo-finansowe...a na co mi to?
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
justyna, to może jednak dobrze, że mi się nie sprawdza na Onecie - miałabym już piątego męża
![]() skoro wszystkie pijecie, to może i ja piwko otworzę...? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.

) ale Wam mówię jakie to jest ciacho i tak ciekawie opowiada

i ogólnie jest do pupy 
oj tam,czekolada poprawia humor 

), pojdzie Ci w cyce i łapki
Poza tym ja może bym się nie denerwowała, ale mama mi powiedziała, że jakbym zdała i się załapie na te dziwne przepisy, to przez 2 lata mi samochodu nie da na inną trasę niż do sklepu, bo nie chce więcej kasy wydawać na prawko.
Ja nie mogę.. Co za wredota 

Bo nie doczytałam