Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-22, 19:23   #2461
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

o mamo nadrobilam trzymajcie prosze jutro za mnie kciuki bo przyjezdza szef szefow i bedzie mnie trzepal po ang.... jeszcze goscia na oczy nigdy nie widzialam i nie wiem czego sie spodziewac...

Martucha, Kliwia, Atomowka dzieki juz jestem cala podjarana tym wyjazdem bo nigdy jeszcze w poznaniu nie bylam szkoda ze na tak krotko tam jade ale mysle ze troszke po centrum polazimy, bo na wiecej to czasu pewnie nam nie starczy... Atomufka to pozdrowie od Ciebie Twoja siostre

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Popieram Picolo faktycznie ma pyszne spagetti, ale tortellini mi chyba bardziej nawet smakowało Często tam zaglądałam, bo to bliziutko mojej uczelni.

Samba sorki za pomyłkę, faktycznie to Justynka pokazywała tą tapetę.

Misqa ciekawa jestem reakcji męża
nie ma za co

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dziekujeeeeeeeeeee

poszlo dobrze...
tzn bylo naszych dziewczyn 20 i ponad 40 osob na poprawce z 3 innych grup - tragedia.. dlategno nierozsadzala ale kazde 2 stoliki mialy inne kolory kartek z pytaniami wszytkie kartki na ktorych odpowiadalysmy byly opieczetowane itd,,, wariactwo... jak losowalam pytnia mowilam w mysli fasolko pomoz mamusi oby cos prostego i wylosowalam 2 - jedno o ministerstwie co zaklada jesli chodzi o zajecia terapeutycznbe a 2 jakie rodzaje terapi podobaja mi sie najbardziej i dlaczego wiec bylam zadowolona wszytk pieknie opisalam (o ministerstwie takie lanie wody ale z ustawy) a to drugie mimo iz moje zdanie to dokladnie tak jak w ksiazce bylo bo ona jest nawiedzona potem pieknie opisalam swoje2 pytania ktore sama przygotowalam i jestem zadowolona... napewno nieobleje
oczywiscie pinowala jak perszing no ale ja niesciagalam wiec luz

ale stres byl ogromny nawet rano wymiotowalam wiedziala ze to ze stresu a nie ciazy... no ale wszytko sonczylo sie ok zapisalam ponad 7 stron a4 ale walilam jej cytatami skoro tak jej zalezalo na ksiazkach
bedzie dobrze bo zdolniacha z Ciebie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć
tydzień tu nie zaglądałam.

Po pierwsze mogę się oficjalnie pochwalić że w poniedziałek ok. 13-tej zdałam prawko , a po drugie o 20-tej byłam w szpitalu

Przesadzony tydzień. Myslałam, że to ze stresu przed egzaminem tak mnie boli brzuch, ale nic nie pomagało, żadne środki, gorąca kąpiel.... Ale na 10.00 poszłam na egzamin do Wordu. Stres, 2 godziny czekania na swoją kolej. Zwijałam się z bólu. Trafił mi się sympatyczny egzaminator, bo przez 40 minut ani razu nie skomentował mojej jazdy. Więc tylko jechałam przed siebie i nie wiem jak to się stało ale zdałam. O dziwo poszło idealnie

Wróciłam do domu i nadal nic nie pomagało. O 18.00 poleciałam do lekarza, a on mi kazał jechać do szpitala. Myślałam, że dadzą mi jakieś środki rozkurczające i luz, aokazało się że mam krew w brzuchu no i lekarka mówi, że ciągu kilku godzin musze mieć zrobioną laparoskopię Dużo bym musiała pisać ale w ciągu kilku godzin obdzwoniliśmy znajomych i rodzine i pojechaliśmy do innego szpitala, który ma najlepszą renomę. Tam znowu czekanie i cyba o 3 w nocy tż dopiero pojechał do domu. Okazało się że mam wylew z prawego jajnika i jest litr krwi w brzuchu no i w środę z rana miałam operację. Jakoś dochodze do siebie , ale słabo się czuję jeszcze, ale na szczęście mam zwolnienie lekarskie
kurde przerabane z tym jajnikiem dobrze ze nic Ci sie nie stalo, trzymam kciuki za szybki powrot do formy i oczywiscie gratuluje prawka

Cytat:
proszeee

mi sie wydaje on taki duzy (patrzac z gory) a on taki malutki ale rosnie rosnie
uuu piekny

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
heh, szczęściara.
Ja czasami żałuję że Tz nie poszedł do wojska, bo by sie chociaz nauczyl troche gotować i słać łóżko
moj tz nie byl w wojsku ale lozko scieli i pomaga gotowac
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 19:23   #2462
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
No ba, oczywiście, że ciocia pamięta i mocno kibicuje Możecie mnie wkręcić na towarzysza konspiracji
hahahaha ciocia bedzie ich do zoo zabierac i swatac
aaaaa my mocno kibicujemy cioci
Stary 2010-02-22, 19:24   #2463
azzis
Zakorzenienie

ktosia86 poród minął całkiem znośnie Myślałam, że będzie gorzej. Nastawiałam się na masakrę do kwadratu, a była tylko lekka masakra W sumie, to w szpitalu poszło nam szybko. O 13. byliśmy na izbie przyjęć. O 13.40 na sali porodowej. O 14.15 odeszły mi wody, a o 16.10 Adaś się urodził.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 19:27   #2464
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Witam szanowne Wizażanki

Jak już wiecie od strippi urodziłam Adasia dokładnie tydzień temu

Przedstawiam Wam moje maleństwo
przystojniak))))

obejrzałam płytki i sie zakochałam
http://www.paradyz.com.pl/Collection...m/bambus-bambo

http://www.paradyz.com.pl/Collection...a-bambus-bambo

ostatnio zzieleniałam
strasznie mi sie zielenie podobają

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 19:35   #2465
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
hahahaha ciocia bedzie ich do zoo zabierac i swatac
aaaaa my mocno kibicujemy cioci
A pewnie, że będę - randki kontrolowane Trochę daleko mam do Was, ale co tam - zawsze Wy możecie wybrać się do Wlkp. do Poznania Twojego kochanego na przykład Dobry pomysł?

A za kibicowanie ogromniasty

Cytat:
ktosia86 poród minął całkiem znośnie Myślałam, że będzie gorzej. Nastawiałam się na masakrę do kwadratu, a była tylko lekka masakra W sumie, to w szpitalu poszło nam szybko. O 13. byliśmy na izbie przyjęć. O 13.40 na sali porodowej. O 14.15 odeszły mi wody, a o 16.10 Adaś się urodził.
No to super! Dzielna babeczka z Ciebie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
przystojniak))))

ostatnio zzieleniałam
Bardzo mi się podoba to zestawienie kolorów, ale ja mam niestety za małą łazienkę, żeby poszaleć.
Stary 2010-02-22, 19:41   #2466
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
o mamo nadrobilam trzymajcie prosze jutro za mnie kciuki bo przyjezdza szef szefow i bedzie mnie trzepal po ang.... jeszcze goscia na oczy nigdy nie widzialam i nie wiem czego sie spodziewac...

Martucha, Kliwia, Atomowka dzieki juz jestem cala podjarana tym wyjazdem bo nigdy jeszcze w poznaniu nie bylam szkoda ze na tak krotko tam jade ale mysle ze troszke po centrum polazimy, bo na wiecej to czasu pewnie nam nie starczy... Atomufka to pozdrowie od Ciebie Twoja siostre

uuu piekny
bede trzymac kciuki dasz rade
w poznaniu najwazniejsze zebys zobaczyla rynek i polazila po nim
aaa co do brzucha dziekuje

Cytat:
super zdolniacha z ciebie... dzielna jestes...

Cytat:

ostatnio zzieleniałam
ladne sa... to juz nie te czasy gdzie plytki byly tragiczne....
Stary 2010-02-22, 19:45   #2467
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam szanowne Wizażanki

ale słodziaczek śliczny
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-22, 19:51   #2468
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Witam szanowne Wizażanki

Jaki śliczny

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 19:56   #2469
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Witam szanowne Wizażanki

Przystojniak

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 20:19   #2470
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
A pewnie, że będę - randki kontrolowane Trochę daleko mam do Was, ale co tam - zawsze Wy możecie wybrać się do Wlkp. do Poznania Twojego kochanego na przykład Dobry pomysł?
o tak do Poznania w odwiedziny do Cioci

Rybulka wlasnie pisala ze u nich ok Miloszek szaleje i coraz bardziej kopie i stara sie juz wypychac czesci ciala
Stary 2010-02-22, 20:25   #2471
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
moj tez sie obniza, ale jednak zaglebienie takie jest...ja daje kocyk, zeby mial calkiem na prosto, zeby nie siedziala

ja jak narazie z Tz tylko chodze na spacery, potem stelaz bede zostawiala w piwnicy jak sama bede musiala chodzic...ale to dopiero jak sie ociepli
no to ja też będę dawać kocyk, na razie 2 razy przez chwilkę leżała w nim

no jana szczęście 1 piętro to nie tak źle

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

strippi dasz rade. najpierw zniesiesz wozek a potem dziecko
Ja znosilam z 4 pietra dziecko w wozku co prawda w spacerowce ale jakiegos mega starego typu ze byla ciezka jak zlom!
Fajnie mi wtedy sie miesnie rak wyrobily!!
no najgorszy 1 raz będzie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość

strippi mnie się bardzo podobasz, naprawdę.
dziękuję

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Malutka na zdjeciu z ciocią jest naprawde malusieńka - slodziutka calineczka . Spacerek też bardzo udany - rodzinny .
dziękujemy bardzo
Cytat:
piekne fotki a wozek super tez chce cos takiego ale chce lekki bo ja na 2 pietrze mieszkam i moze byc ciezko... podziwiam domiks z 4...
no ten mój dość ciężki jest
domi też ma z tej firmy tylko inny kolor

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość

jak super

Cytat:
proszeee

mi sie wydaje on taki duzy (patrzac z gory) a on taki malutki ale rosnie rosnie
ale śliczny

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

fajnie wyglądacie, super ładny pojazd ma ta twoja dzidzia
dziękujemy

Cytat:
Moja Malutka poprostu cierpi na bezsennosc...w nocy od drugiej po nakarmieniu wzielam ja do nas ale srasznie sie wiercila...chyba chciala sie bawic, wymachiwala raczkami i nozami i co chwile sie budzilam...moze to wina tego, ze wczoraj przespala pol dniadzis chodze jak zombie...
a dzis caly czas chce wisiec na cycu

CHCIALAM SIE POCHWALIC, XE MOJA CORCIA KONCZY DZIS 2 MIESIACE
gratulacje dla Poli

no moja już 2 razy po 2:00 się obudziła i najedzona nie miała ochoty na spanie
Stary 2010-02-22, 20:26   #2472
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Anuulaa pewnie, że chcemy zobaczyć projekt, jeszcze się pytasz A ten kolor do kuchni to dobry wybór, będzie tak spokojnie

Zakochałam się w tych płytkach:
http://www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/carioca
Rzeczywiście śliczne płytki, takie wiosenne. Ja będę miała w tym kolorze dodatki, bo łązienki n arazie nie robimy.

Cytat:
Azzzisss, boooski synek, zakochałam się!!! Taki śniady, słodziutki, oj będą dziewczyny się na nim oglądały Gratuluję
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
trzymajcie prosze jutro za mnie kciuki bo przyjezdza szef szefow i bedzie mnie trzepal po ang.... jeszcze goscia na oczy nigdy nie widzialam i nie wiem czego sie spodziewac...
Powodzenia, na pewno dobrze Ci pójdzie. Trzymam kciuki

Cytat:
No to "gładziutko" poszło, no prawie

Cytat:
bardzo ładne, szczególnie te z bambusami ciekawe
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 20:46   #2473
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
o tak do Poznania w odwiedziny do Cioci

Rybulka wlasnie pisala ze u nich ok Miloszek szaleje i coraz bardziej kopie i stara sie juz wypychac czesci ciala
Chyba faktycznie mały piłkarz rośnie, dziadek ma rację

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Rzeczywiście śliczne płytki, takie wiosenne. Ja będę miała w tym kolorze dodatki, bo łązienki n arazie nie robimy.

Azzzisss, boooski synek, zakochałam się!!! Taki śniady, słodziutki, oj będą dziewczyny się na nim oglądały Gratuluję

Powodzenia, na pewno dobrze Ci pójdzie. Trzymam kciuki

No to "gładziutko" poszło, no prawie

bardzo ładne, szczególnie te z bambusami ciekawe
No właśnie te płytki mi się takie "radosne" wydają, do mojej małej łazienki będą jak znalazł. Tylko nie wiem jaki kolor mebli by do tego pasował Myślałam o takim ciemnym brązie, ale nie wiem czy nie będzie zbyt dużego kontrastu. W sumie mam jeszcze trochę czasu, żeby się namyślić.
W ogóle to z tej firmy mają duzo fajnych wzorów.
Stary 2010-02-22, 21:18   #2474
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Witam szanowne Wizażanki

przystojniaczek
dla mojej Julki nada się
Stary 2010-02-22, 21:24   #2475
anuulaa
Wtajemniczenie

Ktosiu, Ciemny brąz byłby fajny, łazienka zrobiłaby się taka przytulniejsza, ale jak jest mała to może przytłoczyć ten ciemny kolor. Z kolei białe mogą się zgubić. Ale chyba bardziej bym była za brązem. A a łazienkę można optycznie powiększyć dużym lustrem.

Dobra, pokaże Wam mój projekt i już wyjaśniam. Na zdjęciach pokazane dwie strony kuchni. Lewa strona (zdj 1) to już taki pewniak, ta ten kolor będzie. Druga strona jest propozycja z taką paskowaną tapetą, pstrokata, ale od razu weźcie poprawkę, że w projekcie wyszła w jakims dziwnym kolorze, w rzeczywistosci ma takie same kolory co sciana i kafelki, czyli paski kawa z mlekiem, brąz i krem. projekt tylko dla ogolnego wygladu. (niestety nie zrobilam zdjecia oryginalu:/)

druga propozycja to tapeta w kolorze ściany z kwiatkami połyskującymi, takimi lekko srebrnymi. Bardziej elegancka, ale może być przez nią mdło, przez ten sam kolor.

I teraz która tapeta lepsza?? Ta w paski, odważna i zwracająca uwagę i byłoby trochę ryzyko z nią, czy spokojniejsza i bardziej elegancka ta z kwiatami?

Edytowane przez anuulaa
Czas edycji: 2010-02-22 o 21:26
Stary 2010-02-22, 21:30   #2476
kliwia
Zakorzenienie

ja od paskow dostaje oczoplasu
wiec wybieram tapete w kwiaty, do tego przezryczysta lapma z krysztalkami i glamour ajk sie patrzy
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 21:31   #2477
Rybulka
Zakorzenienie

Ania84, tak, ja zdaję prawko 2 marca Coraz bardziej jestem przerażona. Tylu rzeczy nie umiem
Jak teraz nie zdam, a nie będzie kolejnego terminu jeszcze w marcu, to chyba dopiero kolejny raz podejdę do egzaminu po porodzie. Bo przecież w 9 miesiącu nie będe się stresować egzaminem

Goldi, gratuluję prawka! Zdolna dziewuszka z Ciebie Ale z tym jajnikiem masakryczna historia... Dochódź do siebie

Cytat:
(...)
Ale ten czas leci!

Martuś, Ty skromnisiu jedna- zaś zaświeciłaś na egzaminie
Brzuchol powoli się ujawnia Ja też mam taki do przodu Czyżby też chłopaczek?

Cytat:
(...)Co do brzusia to trzymam kciuki za córcie, żebyście mogli wyswatać z Rybulkowym Miłoszkiem
Trzymaj ciotka kciuki
My za Was

Cytat:
(...)
Zakochałam się w tych płytkach:
http://www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/carioca
Wow! Piękne są! Aż szkoda, że nasza łazienka już dawno zrobiona

azzis, jaki przystojniak z Twojego synusia! Gratuluję! Jesteśmy z Ciebie dumne

Samba

Cytat:
(...)
Cytat:
Chyba faktycznie mały piłkarz rośnie, dziadek ma rację (...)
Pręży się maluszek coraz bardziej
Mój tata patrzy z zachwytem na mój brzuch Nie miałam pojęcia, że tyle radości mu to sprawi Już go widzę, jak będzie beczał, gdy pierwszy raz zobaczy Miłoszka

Anula, ja bym poszła w kwiaty!

Edytowane przez Rybulka
Czas edycji: 2010-02-22 o 21:32
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 21:38   #2478
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
ja od paskow dostaje oczoplasu
wiec wybieram tapete w kwiaty, do tego przezryczysta lapma z krysztalkami i glamour ajk sie patrzy
Będą kryształki jak najbardziej już mam upatrzone, 3 małe wiszące lampki nad barek coś w takim stylu tylko krótsze
http://www.allegro.pl/item919467317_...owy_szklo.html
i żyrandol kula o taka sama http://www.armonia.pl/data/gfx/icons/large/7/1/817.jpg
Stary 2010-02-22, 21:40   #2479
kliwia
Zakorzenienie

no to tym bardziej kwiaty
a ta tapeta nad blat tez idzie? yhm.. nie boisz sie?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 21:44   #2480
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
no to tym bardziej kwiaty
a ta tapeta nad blat tez idzie? yhm.. nie boisz sie?
Tak, nie dajemy tam kafli, tapeta jest winylowa, zmywalna, a zlew i kuchenka jest po drugiej stronie
Stary 2010-02-22, 23:15   #2481
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak, nie dajemy tam kafli, tapeta jest winylowa, zmywalna, a zlew i kuchenka jest po drugiej stronie
A mnie się pasy podobają Jak dla mnie ożywią wnętrze i będą fajnym akcentem, byle nie były za wąskie, bo wtedy mogą rzeczywiście męczyć. Fajna sprawa z tymi winylowymi tapetami, można super pokombinować w kuchni

Azis śliczny maluch, niech Ci się zdrowo chowa!

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 06:37   #2482
stokrotka24
Zakorzenienie

hej dziewczyny
Cytat:
śliczny ten twój Adaś

Cytat:
Ktosiu, Ciemny brąz byłby fajny, łazienka zrobiłaby się taka przytulniejsza, ale jak jest mała to może przytłoczyć ten ciemny kolor. Z kolei białe mogą się zgubić. Ale chyba bardziej bym była za brązem. A a łazienkę można optycznie powiększyć dużym lustrem.

Dobra, pokaże Wam mój projekt i już wyjaśniam. Na zdjęciach pokazane dwie strony kuchni. Lewa strona (zdj 1) to już taki pewniak, ta ten kolor będzie. Druga strona jest propozycja z taką paskowaną tapetą, pstrokata, ale od razu weźcie poprawkę, że w projekcie wyszła w jakims dziwnym kolorze, w rzeczywistosci ma takie same kolory co sciana i kafelki, czyli paski kawa z mlekiem, brąz i krem. projekt tylko dla ogolnego wygladu. (niestety nie zrobilam zdjecia oryginalu:/)

druga propozycja to tapeta w kolorze ściany z kwiatkami połyskującymi, takimi lekko srebrnymi. Bardziej elegancka, ale może być przez nią mdło, przez ten sam kolor.

I teraz która tapeta lepsza?? Ta w paski, odważna i zwracająca uwagę i byłoby trochę ryzyko z nią, czy spokojniejsza i bardziej elegancka ta z kwiatami?
mi się lepiej podobają te kwaiaty, spokojniejsze są i do wszystkiego bardziej pasują

a ja się znowu nie wyspałam, kręciłam się całą noc z boku na bok się przewracałam, a zawsze takim śpiochem byłam. Ale pocieszające jest to, że dzisiaj ładne słoneczko świeci i aż się żyć chce (i spać oczywiście się chce)

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 06:43   #2483
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Moja Malutka poprostu cierpi na bezsennosc...w nocy od drugiej po nakarmieniu wzielam ja do nas ale srasznie sie wiercila...chyba chciala sie bawic, wymachiwala raczkami i nozami i co chwile sie budzilam...moze to wina tego, ze wczoraj przespala pol dniadzis chodze jak zombie...
a dzis caly czas chce wisiec na cycu

dziekuje za klikniecia- to ja sie juz nie bede przypominala

a chcialam zapytac czy do fryzjera raczej szlyscie na probna fryzure bo mi szkoda kasy troche, wole za to kupic pampersy;/

mniam

Poli na pewno przejdzie to niespanie po 2 w nocy, ale z pwnością spodoba się jej leżakowanie w dużym łóżku z mamusią. Moja bratowa tak przyzwyczaiła swojego synka, ze teraz cały czas musi z nim spać.

Cytat:
Witam szanowne Wizażanki

Śliczny chłopczyk . Jeszcze raz gartulacje dla rodziców przesyłam.

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
przystojniaczek
dla mojej Julki nada się
Hmmm... ale swatki
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 07:41   #2484
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Poli na pewno przejdzie to niespanie po 2 w nocy, ale z pwnością spodoba się jej leżakowanie w dużym łóżku z mamusią. Moja bratowa tak przyzwyczaiła swojego synka, ze teraz cały czas musi z nim spać.
no, czy ja wiem, czy przejdzie...
Ja podobno od maleńkości spałam w dzień, a w nocy rozrabiałam
I tak mi zostało
Stary 2010-02-23, 08:34   #2485
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
ale śliczny
dziekuje

Cytat:
Chyba faktycznie mały piłkarz rośnie, dziadek ma rację
mial mial

Cytat:

a ja bym dala pasy i jakis odjechany zyralndol pasy w kolorach sciany i kafelek bylo by mlodziej i tak zywiej

a jak mialabym sie decydpowac na elegancje i powage... (nie moj styl bo ja wariatka jestem) bralabym poduwage taka tapete ale kwiaty w kolorze kafelek a tlo koloru scian a nie w srebrnym...
ale to moje odczucia

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Ania84, tak, ja zdaję prawko 2 marca Coraz bardziej jestem przerażona. Tylu rzeczy nie umiem
Jak teraz nie zdam, a nie będzie kolejnego terminu jeszcze w marcu, to chyba dopiero kolejny raz podejdę do egzaminu po porodzie. Bo przecież w 9 miesiącu nie będe się stresować egzaminem

Martuś, Ty skromnisiu jedna- zaś zaświeciłaś na egzaminie
Brzuchol powoli się ujawnia Ja też mam taki do przodu Czyżby też chłopaczek?

Pręży się maluszek coraz bardziej
Mój tata patrzy z zachwytem na mój brzuch Nie miałam pojęcia, że tyle radości mu to sprawi Już go widzę, jak będzie beczał, gdy pierwszy raz zobaczy Miłoszka

Anula, ja bym poszła w kwiaty!
ZDASZ! dwa ja sie tylko nauczylam a wynikow nie ma wiec jeszczez sie nie ciesze baba jest nieprzewidywalan aaaa dziadek sie cieszy.. moj tata tez bardzo.... juz teraz na brzch tak patrzy a jak zacznie kpach to bedzie pierwszy ktorego malenstwo skopie bo pewnie bedzie sie przytulal
aaaaa ja mam ZUZIE bo przeciez brzuch o niczym nie swiadczy wszyscy razem mowia ZUZIA ZUZIA ZUZIA
Stary 2010-02-23, 08:50   #2486
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
no, czy ja wiem, czy przejdzie...
Ja podobno od maleńkości spałam w dzień, a w nocy rozrabiałam
I tak mi zostało
Maja to z Ciebie jest nocny Marek
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 08:57   #2487
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cześć
Muszę sięWam pochwalić, że skończyłam załatwiać formalności kredytowo-sądowe Wczoajtylko 3razy była w sądzie, bo notariusz łaskawie nie przesłał jeszcze dokumentów, ale jak ich pogoniłam to w końcu były. Tak że skarbówka załatwiona, sąd załatwiony, bank załatwiony, teraz tylko czekać na przelanie kasy.
A i jeszcze zostało mi załatwienie gazu i prądu. No i remont trwa, dziś już zostanie połozona całą instalacja elektryczna (mam nadzieję) i już zamówiłam kafelki do kuchni i łazienki (jeszcze tylko do wc zostały).
I dostałam już z allegro mój zlewozmywak do kuchni, jest taki jaki miał być

iwka28 no ja oglądam na razie lampy wiszące do salonu i kinkiety na ścianę. Za stojącymi się jeszcze nie oglądałam, bo mi do mojej wizji nie pasują, ale podobać to mi sie podobają właśnei takie z gałązkami, kwiatkami No i z opinią stolarza się przespałam, wszyscy mówią, że tak jest dobrze, więc niech tak już będzie.

mona_ja fajnie te Twoje buciki i aparat różowy też.

sweet cherry nie, wizja stolarza nie różni się pomiędzy moją za dużo, chodzi tylko o jedną szafkę narożną (góra i dół), miał być skos na całej ścianie aż do zlewu a będzie mniejszy, ale może to i dobrze. No i troszku tam takie szczególiki, ale to wszystko jest do dopracowania, bo to był wstępny pomiar a teraz po remoncie wszystkie wymiary sie zmienią, dojdą płyty, sufity, kafelki. Więc zobaczymy jeszcze.
A co do lamp to ja chciałam taka jedną do salonu to tż też się nie podobała, ale później pokazałam mu inną i zachorował na nią, a ja za dwa dni wynalazłam inne cudo i z duszą na ramieniu mu pokazywałam, ale na szczęście spodobała mu się (bo już miałam wizję, że i tak sobie ją kupię a jak ja będę w salonie to będę wieszać swoją a jak on to swoją)

aniaa84 no wiem, ze nie musimy wszystkiego od razu, ale ja taka w gorącej wodzie kąpana chciałabym już. Choć i tak wiem, że nie starczy nam na razie na wszystko. Ale ja już tak mam, że jeszcze ścian nie mam zrobionych a już bym chciała bibeloty kupować A co do ciastoramy to coś Ci się szczególnego spodobało? Bo mi to za każdym razem co innego.

Misqa
no super tż zareagował, normalnie mi się ciepło na serduchu zrobiło jak czytałam Twoją relację Bardzo się cieszę z Waszego szczęścia i dbaj o siebie

Strippi pięknie wyglądacie

domi7ks fajniutka Pola w avatarku No i ja musiałam mieć próbną z moimi włosami do pasa, nie chciałam ryzykować.

Justyna33333 oooo nowy avatarek

Daysy85
daj znać jak tam to mieszkanko co je mace jutro oglądać.

india83 a stan surowy otwarty to co to jest? możesz trochę przybliżyc? fundamenty, ściany, dach, bez okien i instalacji?

anuulaa mnie możesz zanudzać swoimi dylematami co do kuchni, bo ja sama mam teraz dylemat, więc wiem jak jest. Jedno jest pewne, jak marzył Ci sie fiolet w kuchni to go rób, bo co byś nie zrobiła innego to i tak będziesz kręcić nosem. Ja bym zrobiła tą fioletową ścianę ale tapetą jakąś jasną w jagodowe wzory, aby rozjaśnić ten brąz i fiolet i jednocześnie nawiązać.
A już doczytałam, że jednak rzymski poranek.
Paski fajne, ale jak na całą ścianę to za dużo, może endak lepiej te kwiaty.

stokrotka24 my to nasze miszkanie 3 razy oglądaliśmy, najpierw raz sami ale tylko po to żeby sobie uświadomić, że jednak chcemy 3pokoje a nie 4 (żeby potem nie żałować, ze się nie zobaczyło większego), potem z naszym fachowcem i za trzecim razem dopieor żeśmy się umówili na konkrety. Czyli do trzech razy sztuka Więc jak chodzicie i się zastanawicie nad tym mieszkaniem to pewnie jest to
Gratuluję schudnięcia, ja też muszę coś ruszyć.
No i ja też tak sobie zbieram różne rzeczy pomiędzy zakupami, bo naraz wydać to nie ma jak.

Gold-fish
gratuluję prawka. Ale zmartwiłaś mnie tą operacją, jak się czujesz? A lekarze wiedzą dlaczego ten jajnik krwawił? A już doczytałam, al eco on normalnie pękł? czy to jakaś cysta na nim pękła?

martucha84 fajny brzucholek A ja z pytaniem skąd macie te taborety? i co to za kolor na ścianach?

anika222 no o ładną niespodziankę mąż przygotował A jak to masz okres od 4tygodni czy coś pokręciłam? No i coś Wam wpdło w oko na tych targach? A to w gliwicach? No i moja łazienka miała być właśnei w takich płytkach z babmusem ale w tych drugich, jednak wybór ostateczny padła na kwadro paradyż hortensja-hibiskus. (też zielone -zielone ściany+dekor w kabinie+biała podłoga), no i brąz wenge mebelki i kosz wiklinowy wenge na pranie

Azzis śliczny kawaler ten Wasz Adaś

SambadiJaneiro
trzymam kciuki, dasz radę

Dziewczynki pomóżcie bo mam dylemat. Podłogę w kuchni mam w płytkach taki leciutki marmur (jasny beż), meble do kuchni chcę w stylu rustykalnym w brązie, nie wenge ale jakaś czekolada może coś w rudy, ale brąz, może jaiś orzech. No i kuchnia będzie na zielono, zilone ściany takie stonowany zielony i zielone płytki. Teraz moje pytanie jaki zrobić blat do mebli???? Bo wszyscy mnie namawiają na taki piaskowiec, jasny (marmurka nie chcę), ale mi sie podobają takie coś a'la drewno, może nie taki sam jak fronty szafek, może o ton jaśnejszy ale drewno. No i pytanie jaki w końcu ten blat jasny czy ciemny? Bo z jedej strony wiem, ze na ciemnych blatach wszystko widać (ale kuchnia mała i przetrzeć i tak trzeba) a z drugiej chcę uniknąć mixa patrząc od dołu beż podłoga, brąz meble, beż blat, zieleń kafle i brąz meble. Czy nie lepiej jak to kuchnia taka romantyczna zrobić ten blat drewnopodobny? Pomóżcie błagam, bo musze w końcu coś wybrać.

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 09:04   #2488
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Maja to z Ciebie jest nocny Marek
jak ktos się urodzi sową, to już całe życie będzie i nic go w skowronka nie zmieni
Stary 2010-02-23, 09:17   #2489
myszka_maj
Zakorzenienie

Cześć

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 09:23   #2490
martucha84
Zakorzenienie

SSR gratuluje zalatwienia formalniosci
i tak taborety mamy od rodzicow wojtka pozyczylismy na parapetowke i tak zostaly ale nie wiem skad je maja.. sa bardzoooo stare
kolor zielony jak to mowimy my domownicy - pożygany brzydki jak noc le juz niedlugo nie wiem co to wyblakla mieta
aaa co do twojego dylematu to mozesz przesadzic z kolorami wiec albo zrob blat w kolorze mebli albo cos pod podloge... w tym samym kolorze... bo przegniesz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości