|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
o mamo nadrobilam
![]() Martucha, Kliwia, Atomowka dzieki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Cytat:
![]() ![]() aaaaa my mocno kibicujemy cioci ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
ktosia86 poród minął całkiem znośnie
![]() ![]()
#2464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obejrzałam płytki i sie zakochałam ![]() http://www.paradyz.com.pl/Collection...m/bambus-bambo http://www.paradyz.com.pl/Collection...a-bambus-bambo ostatnio zzieleniałam ![]() strasznie mi sie zielenie podobają
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A za kibicowanie ogromniasty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w poznaniu najwazniejsze zebys zobaczyla rynek i polazila po nim ![]() aaa co do brzucha dziekuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przystojniak ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rybulka wlasnie pisala ze u nich ok Miloszek szaleje i coraz bardziej kopie i stara sie juz wypychac czesci ciala ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jana szczęście 1 piętro to nie tak źle Cytat:
![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
domi też ma z tej firmy tylko inny kolor ![]() Cytat:
![]() dziękujemy ![]() Cytat:
![]() no moja już 2 razy po 2:00 się obudziła i najedzona nie miała ochoty na spanie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Azzzisss, boooski synek, zakochałam się!!! Taki śniady, słodziutki, oj będą dziewczyny się na nim oglądały ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W ogóle to z tej firmy mają duzo fajnych wzorów. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przystojniaczek ![]() dla mojej Julki nada się ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Wtajemniczenie
|
Ktosiu, Ciemny brąz byłby fajny, łazienka zrobiłaby się taka przytulniejsza, ale jak jest mała to może przytłoczyć ten ciemny kolor. Z kolei białe mogą się zgubić. Ale chyba bardziej bym była za brązem. A a łazienkę można optycznie powiększyć dużym lustrem.
Dobra, pokaże Wam mój projekt i już wyjaśniam. Na zdjęciach pokazane dwie strony kuchni. Lewa strona (zdj 1) to już taki pewniak, ta ten kolor będzie. Druga strona jest propozycja z taką paskowaną tapetą, pstrokata, ale od razu weźcie poprawkę, że w projekcie wyszła w jakims dziwnym kolorze, w rzeczywistosci ma takie same kolory co sciana i kafelki, czyli paski kawa z mlekiem, brąz i krem. projekt tylko dla ogolnego wygladu. (niestety nie zrobilam zdjecia oryginalu:/) druga propozycja to tapeta w kolorze ściany z kwiatkami połyskującymi, takimi lekko srebrnymi. Bardziej elegancka, ale może być przez nią mdło, przez ten sam kolor. I teraz która tapeta lepsza?? Ta w paski, odważna i zwracająca uwagę i byłoby trochę ryzyko z nią, czy spokojniejsza i bardziej elegancka ta z kwiatami? Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2010-02-22 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
ja od paskow dostaje oczoplasu
![]() wiec wybieram tapete w kwiaty, do tego przezryczysta lapma z krysztalkami i glamour ajk sie patrzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |||
Zakorzenienie
|
Ania84, tak, ja zdaję prawko 2 marca
![]() ![]() Jak teraz nie zdam, a nie będzie kolejnego terminu jeszcze w marcu, to chyba dopiero kolejny raz podejdę do egzaminu po porodzie. Bo przecież w 9 miesiącu nie będe się stresować egzaminem ![]() Goldi, gratuluję prawka! ![]() ![]() ![]() Ale ten czas leci! ![]() Martuś, Ty skromnisiu jedna- zaś zaświeciłaś na egzaminie ![]() Brzuchol powoli się ujawnia ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() My za Was ![]() ![]() Cytat:
![]() azzis, jaki przystojniak z Twojego synusia! ![]() ![]() Samba ![]() ![]() Cytat:
![]() Mój tata patrzy z zachwytem na mój brzuch ![]() ![]() ![]() Anula, ja bym poszła w kwiaty! ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2010-02-22 o 21:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://www.allegro.pl/item919467317_...owy_szklo.html i żyrandol kula o taka sama http://www.armonia.pl/data/gfx/icons/large/7/1/817.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
no to tym bardziej kwiaty
![]() a ta tapeta nad blat tez idzie? yhm.. nie boisz sie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Azis śliczny maluch, niech Ci się zdrowo chowa!
![]() |
#2482 | ||
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
Cytat:
![]() Cytat:
a ja się znowu nie wyspałam, kręciłam się całą noc z boku na bok się przewracałam, a zawsze takim śpiochem byłam. Ale pocieszające jest to, że dzisiaj ładne słoneczko świeci i aż się żyć chce ![]() ![]()
![]() |
#2483 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Hmmm... ale swatki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja podobno od maleńkości spałam w dzień, a w nocy rozrabiałam ![]() I tak mi zostało ![]()
![]() |
#2485 | ||
Zakorzenienie
|
dziekuje
mial mial ![]() Cytat:
![]() ![]() a jak mialabym sie decydpowac na elegancje i powage... (nie moj styl bo ja wariatka jestem) bralabym poduwage taka tapete ale kwiaty w kolorze kafelek a tlo koloru scian a nie w srebrnym... ale to moje odczucia ![]() Cytat:
![]() ![]() aaaaa ja mam ZUZIE ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Muszę sięWam pochwalić, że skończyłam załatwiać formalności kredytowo-sądowe ![]() A i jeszcze zostało mi załatwienie gazu i prądu. No i remont trwa, dziś już zostanie połozona całą instalacja elektryczna (mam nadzieję) i już zamówiłam kafelki do kuchni i łazienki (jeszcze tylko do wc zostały). I dostałam już z allegro mój zlewozmywak do kuchni, jest taki jaki miał być ![]() iwka28 no ja oglądam na razie lampy wiszące do salonu i kinkiety na ścianę. Za stojącymi się jeszcze nie oglądałam, bo mi do mojej wizji nie pasują, ale podobać to mi sie podobają właśnei takie z gałązkami, kwiatkami ![]() mona_ja fajnie te Twoje buciki ![]() sweet cherry nie, wizja stolarza nie różni się pomiędzy moją za dużo, chodzi tylko o jedną szafkę narożną (góra i dół), miał być skos na całej ścianie aż do zlewu a będzie mniejszy, ale może to i dobrze. No i troszku tam takie szczególiki, ale to wszystko jest do dopracowania, bo to był wstępny pomiar a teraz po remoncie wszystkie wymiary sie zmienią, dojdą płyty, sufity, kafelki. Więc zobaczymy jeszcze. A co do lamp to ja chciałam taka jedną do salonu to tż też się nie podobała, ale później pokazałam mu inną i zachorował na nią, a ja za dwa dni wynalazłam inne cudo i z duszą na ramieniu mu pokazywałam, ale na szczęście spodobała mu się (bo już miałam wizję, że i tak sobie ją kupię a jak ja będę w salonie to będę wieszać swoją a jak on to swoją ![]() aniaa84 no wiem, ze nie musimy wszystkiego od razu, ale ja taka w gorącej wodzie kąpana chciałabym już. Choć i tak wiem, że nie starczy nam na razie na wszystko. Ale ja już tak mam, że jeszcze ścian nie mam zrobionych a już bym chciała bibeloty kupować ![]() Misqa no super tż zareagował, normalnie mi się ciepło na serduchu zrobiło jak czytałam Twoją relację ![]() ![]() Strippi pięknie wyglądacie ![]() domi7ks fajniutka Pola w avatarku ![]() Justyna33333 oooo nowy avatarek ![]() Daysy85 daj znać jak tam to mieszkanko co je mace jutro oglądać. india83 a stan surowy otwarty to co to jest? możesz trochę przybliżyc? fundamenty, ściany, dach, bez okien i instalacji? anuulaa mnie możesz zanudzać swoimi dylematami co do kuchni, bo ja sama mam teraz dylemat, więc wiem jak jest. Jedno jest pewne, jak marzył Ci sie fiolet w kuchni to go rób, bo co byś nie zrobiła innego to i tak będziesz kręcić nosem. Ja bym zrobiła tą fioletową ścianę ale tapetą jakąś jasną w jagodowe wzory, aby rozjaśnić ten brąz i fiolet i jednocześnie nawiązać. A już doczytałam, że jednak rzymski poranek. Paski fajne, ale jak na całą ścianę to za dużo, może endak lepiej te kwiaty. stokrotka24 my to nasze miszkanie 3 razy oglądaliśmy, najpierw raz sami ale tylko po to żeby sobie uświadomić, że jednak chcemy 3pokoje a nie 4 (żeby potem nie żałować, ze się nie zobaczyło większego), potem z naszym fachowcem i za trzecim razem dopieor żeśmy się umówili na konkrety. Czyli do trzech razy sztuka ![]() ![]() Gratuluję schudnięcia, ja też muszę coś ruszyć. No i ja też tak sobie zbieram różne rzeczy pomiędzy zakupami, bo naraz wydać to nie ma jak. Gold-fish gratuluję prawka. Ale zmartwiłaś mnie tą operacją, jak się czujesz? A lekarze wiedzą dlaczego ten jajnik krwawił? A już doczytałam, al eco on normalnie pękł? czy to jakaś cysta na nim pękła? martucha84 fajny brzucholek ![]() anika222 no o ładną niespodziankę mąż przygotował ![]() Azzis śliczny kawaler ten Wasz Adaś ![]() SambadiJaneiro trzymam kciuki, dasz radę ![]() Dziewczynki pomóżcie bo mam dylemat. Podłogę w kuchni mam w płytkach taki leciutki marmur (jasny beż), meble do kuchni chcę w stylu rustykalnym w brązie, nie wenge ale jakaś czekolada może coś w rudy, ale brąz, może jaiś orzech. No i kuchnia będzie na zielono, zilone ściany takie stonowany zielony i zielone płytki. Teraz moje pytanie jaki zrobić blat do mebli???? Bo wszyscy mnie namawiają na taki piaskowiec, jasny (marmurka nie chcę), ale mi sie podobają takie coś a'la drewno, może nie taki sam jak fronty szafek, może o ton jaśnejszy ale drewno. No i pytanie jaki w końcu ten blat jasny czy ciemny? Bo z jedej strony wiem, ze na ciemnych blatach wszystko widać (ale kuchnia mała i przetrzeć i tak trzeba) a z drugiej chcę uniknąć mixa patrząc od dołu beż podłoga, brąz meble, beż blat, zieleń kafle i brąz meble. Czy nie lepiej jak to kuchnia taka romantyczna zrobić ten blat drewnopodobny? Pomóżcie błagam, bo musze w końcu coś wybrać.
#2488 |
Zakorzenienie
|
jak ktos się urodzi sową, to już całe życie będzie
![]() ![]()
#2490 |
Zakorzenienie
|
SSR gratuluje zalatwienia formalniosci
![]() i tak ![]() ![]() ![]() kolor zielony jak to mowimy my domownicy - pożygany ![]() ![]() ![]() aaa co do twojego dylematu to mozesz przesadzic z kolorami wiec albo zrob blat w kolorze mebli albo cos pod podloge... w tym samym kolorze... bo przegniesz ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.