Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-22, 20:46   #1741
blonndee
Wtajemniczenie

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

dobrywieczor

Sweet, gratulacje!!!
btw, jak kiedys bede miala coreczke, to tez bedzie Zofia (jestem jak charlotte z sexu, mam imiona dla dzieci powybierane od podstawowki)

dziewczyny, ja jakas nieogarnieta, ale... co to jest primer?
ja nie wiem, jak sobie paszczke tapetuje to tylko podklad i troszke pudru sypkiego coby mi sie nie swiecil nos i broda, jak na wieksza impreze ide to zaszaleje i baze wczesniej naloze, i czasem roz na kosci policzkowe a wy tu widze macie jakis rytual
Stary 2010-02-22, 20:59   #1742
Finlora
Zakorzenienie

Asiu, zaraz sprawdzę czy u mnie da się coś takiego ustawić, jako przeglądarki używam mozilli

A co do bazy to poszukam na allegro, TŻ ma konto to może mi zamówi A jak nie będzie chciał to chyba sama sobie konto założę albo się uśmiechnę

Cień sypki z My Secret póki co zdał egzamin - nakładałam go o 14tej, bez bazy i do tej pory mam go na oczach - czyli jest dobrze Ale to w dużej mierze zasługa moich suchych powiek, kiedy przestanę brać tabsy to znowu zaczną mi się szybko tłuścić
TŻ'owi bardzo się ten cień spodobał

Sposób Agnieszki na spędzenie wolnego wieczoru? Piwo, chipsy i Plotkara (trzeci odcinek pod rząd leci)

Ale mi się beka po tym piwie
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 21:03   #1743
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Ciąża
A jak tam nasze zamówienie?
tak wiatropylna jestem
nasze zamówienie jeszcze nie doleciało do Polski

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
dobrywieczor

Sweet, gratulacje!!!
btw, jak kiedys bede miala coreczke, to tez bedzie Zofia (jestem jak charlotte z sexu, mam imiona dla dzieci powybierane od podstawowki)

dziewczyny, ja jakas nieogarnieta, ale... co to jest primer?
ja nie wiem, jak sobie paszczke tapetuje to tylko podklad i troszke pudru sypkiego coby mi sie nie swiecil nos i broda, jak na wieksza impreze ide to zaszaleje i baze wczesniej naloze, i czasem roz na kosci policzkowe a wy tu widze macie jakis rytual
primer to baza

jak oglądam makijaże niektótych dziewczyn to cholernie im zazdroszcze
np.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post17189339

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Asiu, zaraz sprawdzę czy u mnie da się coś takiego ustawić, jako przeglądarki używam mozilli

A co do bazy to poszukam na allegro, TŻ ma konto to może mi zamówi A jak nie będzie chciał to chyba sama sobie konto założę albo się uśmiechnę

Cień sypki z My Secret póki co zdał egzamin - nakładałam go o 14tej, bez bazy i do tej pory mam go na oczach - czyli jest dobrze Ale to w dużej mierze zasługa moich suchych powiek, kiedy przestanę brać tabsy to znowu zaczną mi się szybko tłuścić

Sposób Agnieszki na spędzenie wolnego wieczoru? Piwo, chipsy i Plotkara (trzeci odcinek pod rząd leci)

jak ja lubię wasze avki czyli Twój i Asi tak do siebie pasują mimo, ze jeden słodki a drugi taki gotycki

a Plotkare obejrzałam, bynajmniej te odcinki, które juz są czekam na kolejne 3 serii i tak juz 2 miesiące prawie czekam

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2010-02-22 o 21:05
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 21:31   #1744
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:
hehehe, bardzo fajny sposob
osobiscie uwazam, ze ten serial jest troche przyglupi i wyjatkowo od rzeczywistosci odciety, ale jako iz sie wciagnelam w pierwszy sezon to i drugi obejze, ale dopiero jak na dvd wyjdzie

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
primer to baza

np.
riiiliii? to ja mocno otepiala jestam, w sumie mozna sie domyslec
to co za mega fajne bazy macie do polecenia, jakies mineralne?

hmm, dla mnie troche przyciezkawe, lubie bardziej naturalne w stylu no-make up, ale odswietnie jak najbardziej, zreszta duzo dziewczyn na wizazu ma w rekach taki fach, ze mozna to juz nawet zaliczyc do dzialalnosci artystycznej!

a tak a propos avkow... mysle ze cora Asi bedzie miala duuuzo fajnych lalek i mamusia skorzysta

Edytowane przez blonndee
Czas edycji: 2010-02-22 o 21:32
blonndee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 21:36   #1745
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
osobiscie uwazam, ze ten serial jest troche przyglupi i wyjatkowo od rzeczywistosci odciety, ale jako iz sie wciagnelam w pierwszy sezon to i drugi obejze, ale dopiero jak na dvd wyjdzie

riiiliii? to ja mocno otepiala jestam, w sumie mozna sie domyslec
to co za mega fajne bazy macie do polecenia, jakies mineralne?

hmm, dla mnie troche przyciezkawe, lubie bardziej naturalne w stylu no-make up, ale odswietnie jak najbardziej, zreszta duzo dziewczyn na wizazu ma w rekach taki fach, ze mozna to juz nawet zaliczyc do dzialalnosci artystycznej!

a tak a propos avkow... mysle ze cora Asi bedzie miala duuuzo fajnych lalek i mamusia skorzysta
ja lubię seriale oderwane od rzeczywistosci, lubię filmy i książki fantasy, a nie takie przyziemne problemy ale plotkara to i tak science fiction(nawet nie wiem czy to dobrze napisałam) nie jest
teraz sobie oglądam moonlight, ale juz ostatnio ocinek 1 sezonu mi został

ta córcia Asi będzie mieć dużo fajnych lalek, a potem Asia nam się będzie wypłakiwac, ze jedna lalka nie ma wlosów, a druga ręki

Czas edycji: 2010-02-22 o 21:37
Stary 2010-02-22, 22:05   #1746
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:

Takie wieczory najlepsze jak można sie zrelaksować i nic nierobić

Cytat:
tak wiatropylna jestem
nasze zamówienie jeszcze nie doleciało do Polski

primer to baza

np.

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

jak ja lubię wasze avki czyli Twój i Asi tak do siebie pasują mimo, ze jeden słodki a drugi taki gotycki

a Plotkare obejrzałam, bynajmniej te odcinki, które juz są czekam na kolejne 3 serii i tak juz 2 miesiące prawie czekam
To zle, bardzo zle Zmówie chyba niedługo próbki korektorów z all, wypróbuje i szybko zamówie z edm jakiś cały korektor i podkład skoro to tak długo idzie

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

W ogóle to sie wkurzyłam bo chciałam zamówic sobie filtr z apteki internetowej tylko ze wysyłka kosztuje 12zł to musze zapłacic ponad 35zł w sumie, a w sklepie normalnie kosztuje 18zł [jak jest dostępny w sklepie]

Edytowane przez niby nic
Czas edycji: 2010-02-22 o 22:10
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 22:26   #1747
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

To zle, bardzo zle Zmówie chyba niedługo próbki korektorów z all, wypróbuje i szybko zamówie z edm jakiś cały korektor i podkład skoro to tak długo idzie

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

W ogóle to sie wkurzyłam bo chciałam zamówic sobie filtr z apteki internetowej tylko ze wysyłka kosztuje 12zł to musze zapłacic ponad 35zł w sumie, a w sklepie normalnie kosztuje 18zł [jak jest dostępny w sklepie]
ja liczę, że przyjdzie w tym tygodniu
bo jak nie to zaczne naprawdę panikowac, ze je urząd przechwycił, ale ja to juz panikuje od czasu kiedy je złożyłam, bo ogólnie panikara jestem
więc wstrzymaj się, ale faktycznie jak chcesz podkład to wypadałoby juz złozyć zamówienie

co to za filtr?
Stary 2010-02-22, 22:36   #1748
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
to możesz nakładać na bb cream zwykły puder w kamieniu bo po co Ci podkład na podkład? albo podkład mineralny i na to puder w kamieniu
O, good idea, ja to ciemna jestem, że na to nie wpadłam.
Ale to przez Ciebie tak mi tymi minerałami namieszałaś w głowie
Cytat:
Ja bym brała ten drugi, też sie nad nim zastanawiam, ale troche mi słabo jak sobie pomysle ze to coś miałoby mi sie wbijać w brzuch No ale czego się nie robi...
Ja też się tego boję, więc wybieram mniejsze zło

Cytat:
Sweet, gratulacje!!!
A ja nie
Pierwotnie podobała mi się Kamila, i jż prawie była, ale potem spodobała mi się Kornelia, aż w końcu wymyśliłam Alicję
Cytat:

Sposób Asi: meliska, podwójna
Marzenie - drin kokosowy

Cytat:
np.
Jej, makijaże Agi wymiatają, ma ogromny talent
Chciałabym kiedyś chociaż w ułamku tak umieć...

Ale zawsze jak się maluję to mam wrażenie, że moje powieki są za krótkie i za nisko mam łuk brwiowy, w życiu nie upchnę tam tylu kolorów i cieniowań...

Cytat:

Cytat:
Mamusia to zbankrutuje

Mam ochotę na tą z ava, ale pewnie już nigdy jej nie kupię
Mam jedną i w ogóle nie mam czasu się nią zająć, więc nawet nie ma zrobionego mejkapu i nie mam teraz kasy, żeby w nią inwestować

Cytat:
ta córcia Asi będzie mieć dużo fajnych lalek, a potem Asia nam się będzie wypłakiwac, ze jedna lalka nie ma wlosów, a druga ręki
Hehehe

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 22:41   #1749
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też się podobają, szczególnie świetnie to wygląda kiedy akurat rozmawiam z Asią i na przemian są tylko nasze posty - i te avki tak fajnie się przeplatają
Tak btw to mój avek jest właśnie made by Asia

Cytat:
Ja właśnie kończę drugi sezon i na kompie czeka na mnie trzeci - mam do 12go odcinka czyli jakoś chyba na bieżąco w stanach.

Cytat:
Ja też nie uważam, żeby ten serial był szczególnie mądry ale kto powiedział, że rozrywka musi być mądra? Tak samo jak niektórzy uważają, że Seks w wielkim mieście to beznadzieja a ja ten serial uwielbiam. Ja w ogóle różne seriale oglądam - z jednej strony mogę oglądać Gossip Girl, 90210 czy One Tree Hill a z drugiej strony Flash Forward, House'a czy The Mentalist (ten ostatni polecam szczególnie, jest świetny)

Cytat:
Dokaldnie takie jakie powinny być w czasie urlopu

Chyba wykasowałam emotki z Waszych postów, niechcący, tzn tak mi się wydaje bo zrobiłam tak jak radziła Asia - wyłączyłam obrazki w przeglądarce i nie widzę w ogóle emotek
Stary 2010-02-22, 22:59   #1750
'Estelle'

Emotki są, uwierz na słowo
A jak sieć, lepiej? mniej zabiera?

PS. Idę se meliski zrobić

Stary 2010-02-23, 09:44   #1751
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też się podobają, szczególnie świetnie to wygląda kiedy akurat rozmawiam z Asią i na przemian są tylko nasze posty - i te avki tak fajnie się przeplatają
Tak btw to mój avek jest właśnie made by Asia

Ja właśnie kończę drugi sezon i na kompie czeka na mnie trzeci - mam do 12go odcinka czyli jakoś chyba na bieżąco w stanach.

Ja też nie uważam, żeby ten serial był szczególnie mądry ale kto powiedział, że rozrywka musi być mądra? Tak samo jak niektórzy uważają, że Seks w wielkim mieście to beznadzieja a ja ten serial uwielbiam. Ja w ogóle różne seriale oglądam - z jednej strony mogę oglądać Gossip Girl, 90210 czy One Tree Hill a z drugiej strony Flash Forward, House'a czy The Mentalist (ten ostatni polecam szczególnie, jest świetny)

Dokaldnie takie jakie powinny być w czasie urlopu

Chyba wykasowałam emotki z Waszych postów, niechcący, tzn tak mi się wydaje bo zrobiłam tak jak radziła Asia - wyłączyłam obrazki w przeglądarce i nie widzę w ogóle emotek
jak razem rozmawiacie to faktycznie świetnie wygląda

mądre filmy są nudne

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
O, good idea, ja to ciemna jestem, że na to nie wpadłam.
Ale to przez Ciebie tak mi tymi minerałami namieszałaś w głowie

Ja też się tego boję, więc wybieram mniejsze zło

A ja nie
Pierwotnie podobała mi się Kamila, i jż prawie była, ale potem spodobała mi się Kornelia, aż w końcu wymyśliłam Alicję

Marzenie - drin kokosowy

Jej, makijaże Agi wymiatają, ma ogromny talent
Chciałabym kiedyś chociaż w ułamku tak umieć...

Ale zawsze jak się maluję to mam wrażenie, że moje powieki są za krótkie i za nisko mam łuk brwiowy, w życiu nie upchnę tam tylu kolorów i cieniowań...

Mamusia to zbankrutuje

Mam ochotę na tą z ava, ale pewnie już nigdy jej nie kupię
Mam jedną i w ogóle nie mam czasu się nią zająć, więc nawet nie ma zrobionego mejkapu i nie mam teraz kasy, żeby w nią inwestować

Hehehe
ja Ci w głowie namieszałam? ja Ci tylko pokazałam jak można się fajnie umalować bez większych szkód dla buźki

tez bym chciała chociaz w połowie się tak umalowac
a, że ona jeszcze bardzo ładna jest to praktycznie kazdy makijaż jej pasuje

jak ja próbuję rozświetlić pod łukiem to wyglądam tak smiesznie jak nieraz na ulicy widzi się te starsze kobiety w różowych szminkach i niebieskich cieniach
albo jak chcę cieniem wyjechać po łuk brwiowy i to zaokrąglić to wyglądam
jakby mi sie cień rozmazał
a wrzuc zdjęcie tej co masz
ile Ty mówiłas, ze ile by cię ta lalka z avka kosztowała?
Stary 2010-02-23, 11:18   #1752
Mirelkaaa
Zakorzenienie

i kupiłam ten zabójczy hula hop najwyzej będe miec siniaki ale licze, ze zmotywuje mnie chociaz na poczatku do ćwiczeń
przez ten hula hop nie mam kasy na te pędzlaki
http://www.allegro.pl/item924454224_...ryginalny.html

http://www.allegro.pl/item924455430_...ryginalny.html
Stary 2010-02-23, 11:59   #1753
'Estelle'

Cytat:

Cytat:
ja Ci w głowie namieszałam? ja Ci tylko pokazałam jak można się fajnie umalować bez większych szkód dla buźki

Lalka kosztuje 1250 zł [wysyłka za darmo]
Ale do tego doliczyć jeszcze trzeba malowanie: 75$ - a koniecznie chciałabym z takim makijażem , oczy - 15$ i peruka: 24$

No i ubranie + buty, ale ieckę uszyłabym jej sama lepszą, bo ta defoultowa nie za ładna.
Foto mojej w załączniku

Cytat:
i kupiłam ten zabójczy hula hop najwyzej będe miec siniaki ale licze, ze zmotywuje mnie chociaz na poczatku do ćwiczeń
Daj znać, jak to działa
Ja jeszcze swojego nie napełniłam

Cytat:
Pędzlaki to grzyby
Swoją drogą, muszę przysiąść nad Twoją biżu, a tu Pazuryr mi nie daje

Edytowane przez 'Estelle'
Czas edycji: 2010-02-23 o 12:01
Stary 2010-02-23, 12:08   #1754
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Ale do tego doliczyć jeszcze trzeba malowanie: 75$ - a koniecznie chciałabym z takim makijażem , oczy - 15$ i peruka: 24$

No i ubranie + buty, ale ieckę uszyłabym jej sama lepszą, bo ta defoultowa nie za ładna.
Foto mojej w załączniku

Daj znać, jak to działa
Ja jeszcze swojego nie napełniłam

Pędzlaki to grzyby
Swoją drogą, muszę przysiąść nad Twoją biżu, a tu Pazuryr mi nie daje
prawie 2000 zl za lalke
wolałabym mineralki i pędzelki za to kupic
a, że tak zapytam co Ty z tą lalką robisz jak ja pomalujesz, patrzysz się na nią?
bo raczej się nią nie bawisz
ja już kiedys pisałam, ze te lalki są śliczne, ale ja bym jej za nic do domu nie przyjęła, mnie takie rzeczy przerażają
czym się różni ta Twoja od tej co chcesz? pomijając makijaz, włosy i ubranie

ja mój hula hop mam napełniony, ale na poczatku wsypałam za duzo, potem wysypywałam a na koniec wyszło z tego tyle, ze nie szło tego zamknąć tym spinaczem i musiałam kleic, potem mi się rozwalał, a teraz jako się trzyma, ale przyleci do mnie lepszy

pędzlaki są cudowne
twórz tą moją biżuterie

Czas edycji: 2010-02-23 o 12:10
Stary 2010-02-23, 12:30   #1755
'Estelle'

Cytat:
prawie 2000 zl za lalke
wolałabym mineralki i pędzelki za to kupic
a, że tak zapytam co Ty z tą lalką robisz jak ja pomalujesz, patrzysz się na nią?
bo raczej się nią nie bawisz
ja już kiedys pisałam, ze te lalki są śliczne, ale ja bym jej za nic do domu nie przyjęła, mnie takie rzeczy przerażają
czym się różni ta Twoja od tej co chcesz? pomijając makijaz, włosy i ubranie
Heh, to jest właśnie hobby, ja chciałam mieć taką lalkę do stylizacji, żeby zmieniać jej peruki, oczy i ubrania, robić makijaże, biżu... a potem mieć z tego fajne zdjęcia, bo te lalki są bardzo fotogeniczne
Ale jak już wspomniałam - to jest hobby.
No i jest jeszcze jedna fajna rzecz - one bardzo fajnie wyglądają jako element wystroju wnętrza

Lalki różnią się rysami twarzy, kolorem skóry, ciałkami, dłońmi itp.
W tej samej stylizacji każda inaczej wygląda.
A - i są też lalki- chłopcy

Cytat:
pędzlaki są cudowne
Znaczy się - lubisz pleśń
Cytat:
twórz tą moją biżuterie
No wiem, wiem, mam wszystko przygotowane
Tylko wiadomo, najgorzej zacząć.
W dodatku Pazuryr właśnie się obudził i mlaska paluchy

Stary 2010-02-23, 12:43   #1756
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Heh, to jest właśnie hobby, ja chciałam mieć taką lalkę do stylizacji, żeby zmieniać jej peruki, oczy i ubrania, robić makijaże, biżu... a potem mieć z tego fajne zdjęcia, bo te lalki są bardzo fotogeniczne
Ale jak już wspomniałam - to jest hobby.
No i jest jeszcze jedna fajna rzecz - one bardzo fajnie wyglądają jako element wystroju wnętrza

Lalki różnią się rysami twarzy, kolorem skóry, ciałkami, dłońmi itp.
W tej samej stylizacji każda inaczej wygląda.
A - i są też lalki- chłopcy

Znaczy się - lubisz pleśń

No wiem, wiem, mam wszystko przygotowane
Tylko wiadomo, najgorzej zacząć.
W dodatku Pazuryr właśnie się obudził i mlaska paluchy
zdjęcia lalek są nieprzydatne
mozna je ściągnąć z neta a jak sobie zrobisz z nią zdjęcie to wyjdzie się okropnie
a teraz juz tak powaznie to jest to dość kosztowne hobby, ale warto spełniać marzenia
powiedz TŻ żeby wam kupił ta lalke na gwiazdke(czyli tobie i Pazuryrkowi)

plesni nie lubię lubię jak te delikatne włosie muska moją twarz
apropo muszę sobie kupic drugiego LHK, bo się w nim zakochałam

nie spiesz się

a w ogóle pytałam organizatorki o nasze zamówienie i też powiedziała, ze spodziewa się w tym tygodniu

obiecałam sobie, ze jak przyjdą te cienie z ebaya to będe eksperymentowac z mikijazem oczu, moze wkoncu się naucze

aa masz gdzies zdęcie lalki chłopca?
Stary 2010-02-23, 13:23   #1757
Finlora
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Marzenie - drin kokosowy
No tak, Twoje marzenie trochę (bardzo) odbiega od rzeczywistości
Ale chyba można by tak podrzucić małą do rodziców (nieważne których ) i urzeczywistnić marzenie o drinie kokosowym?

Cytat:
Emotki są, uwierz na słowo
A jak sieć, lepiej? mniej zabiera?

PS. Idę se meliski zrobić
Ok, jak są to wierzę
Wiesz co, już sama nie wiem, może faktycznie trochę mniej ale i tak potwór dużo żre.
Nie wiem jak w tym tygodniu ale w przyszłym na pewno będę zabierała lapka do galerii więc tak ze 4 godziny dziennie się pointernetuję - na tyle na ile baterii starczy

Jak meliska? Dobra? Ja piłam kiedyś taką z pomarańczą, potem miałam z gruszką - zwykłej bym nie wypiła

Cytat:
mądre filmy są nudne
To nie jest tak, że mądre filmy są nudne - znam bardzo dużo dobrych (w sensie również mądrych) filmów, które uwielbiam i mogłabym oglądać po kilka razy - jak chociażby Miasto Aniołów, kocham ten film. Albo Requiem dla snu czy Wichrowe Wzgórza. I wiele wiele innych niegłupich filmów by się jeszcze znalazło.
Chodzi o to, że rozrywka sama w sobie wcale nie musi być mądra, człowiek potrzebuje czasami obejrzeć coś totalnie odmóżdżającego, żeby się zrelaksować, stąd tyle głupich ale popularnych komedii

Asiu, miałaś rację z tymi cieniami - byłam dziś na bazarku i faktycznie znalazłam tam dokładnie takie cienie jak na allegro, tzn w takich samych pojemniczkach bo nie mam pojęcia co do firm.
Stary 2010-02-23, 13:28   #1758
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Ale chyba można by tak podrzucić małą do rodziców (nieważne których ) i urzeczywistnić marzenie o drinie kokosowym?

Ok, jak są to wierzę
Wiesz co, już sama nie wiem, może faktycznie trochę mniej ale i tak potwór dużo żre.
Nie wiem jak w tym tygodniu ale w przyszłym na pewno będę zabierała lapka do galerii więc tak ze 4 godziny dziennie się pointernetuję - na tyle na ile baterii starczy

Jak meliska? Dobra? Ja piłam kiedyś taką z pomarańczą, potem miałam z gruszką - zwykłej bym nie wypiła

To nie jest tak, że mądre filmy są nudne - znam bardzo dużo dobrych (w sensie również mądrych) filmów, które uwielbiam i mogłabym oglądać po kilka razy - jak chociażby Miasto Aniołów, kocham ten film. Albo Requiem dla snu czy Wichrowe Wzgórza. I wiele wiele innych niegłupich filmów by się jeszcze znalazło.
Chodzi o to, że rozrywka sama w sobie wcale nie musi być mądra, człowiek potrzebuje czasami obejrzeć coś totalnie odmóżdżającego, żeby się zrelaksować, stąd tyle głupich ale popularnych komedii

Asiu, miałaś rację z tymi cieniami - byłam dziś na bazarku i faktycznie znalazłam tam dokładnie takie cienie jak na allegro, tzn w takich samych pojemniczkach bo nie mam pojęcia co do firm.
ja meliske pije raz na pół roku, a to z braku zcas, bo tyle tych ziół pijam, ze na meliske trochę dnia brak

z tymi filmami wyparowałam, fakt wichrowe wzgórza, czy nawet romeo i julia to bardzo fajne książki/filmy
Stary 2010-02-23, 13:30   #1759
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
ja liczę, że przyjdzie w tym tygodniu
bo jak nie to zaczne naprawdę panikowac, ze je urząd przechwycił, ale ja to juz panikuje od czasu kiedy je złożyłam, bo ogólnie panikara jestem
więc wstrzymaj się, ale faktycznie jak chcesz podkład to wypadałoby juz złozyć zamówienie

co to za filtr?
No ale musze jeszcze korektor mieć znaczy sie wiedziec jaki zamówić, bo nie bede dwa razy zamawiać podkładu i korektora, zreszta sam podkład mi nie wystarcza to i tak bym nie mogła używać.

Filtr lirene +50 bardzo dobry jak dla mnie i pod minerałki z tego co widze też ok

Cytat:

mądre filmy są nudne

tez bym chciała chociaz w połowie się tak umalowac
a, że ona jeszcze bardzo ładna jest to praktycznie kazdy makijaż jej pasuje

jak ja próbuję rozświetlić pod łukiem to wyglądam tak smiesznie jak nieraz na ulicy widzi się te starsze kobiety w różowych szminkach i niebieskich cieniach
albo jak chcę cieniem wyjechać po łuk brwiowy i to zaokrąglić to wyglądam
jakby mi sie cień rozmazał
Ja się zawsze jak sierota umaluje tymi cieniami Zresztą łatwiej mi stworzyć coś dziwacznego typu połączenie turkus+fiolet, czy zielony+żółty ale tak na codzien napewno nie wyjde, a na impreze to też boje sie zaszaleć A jak mam się pomalować jednym kolorem to tragicznie to wygląda

Cytat:
przez ten hula hop nie mam kasy na te pędzlaki
http://www.allegro.pl/item924454224_...ryginalny.html

http://www.allegro.pl/item924455430_...ryginalny.html
Daj znać czy przeżyłaś jak już dostaniesz

Cytat:

Foto mojej w załączniku
Łoo matko Ile minerałów było by za te 2 tys

Cytat:
Stary 2010-02-23, 13:39   #1760
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No ale musze jeszcze korektor mieć znaczy sie wiedziec jaki zamówić, bo nie bede dwa razy zamawiać podkładu i korektora, zreszta sam podkład mi nie wystarcza to i tak bym nie mogła używać.

Filtr lirene +50 bardzo dobry jak dla mnie i pod minerałki z tego co widze też ok

Ja się zawsze jak sierota umaluje tymi cieniami Zresztą łatwiej mi stworzyć coś dziwacznego typu połączenie turkus+fiolet, czy zielony+żółty ale tak na codzien napewno nie wyjde, a na impreze to też boje sie zaszaleć A jak mam się pomalować jednym kolorem to tragicznie to wygląda

Daj znać czy przeżyłaś jak już dostaniesz

Łoo matko Ile minerałów było by za te 2 tys

no to już jak tam chcesz

tez nigdzie tego filtra lirene nie widziałam
ale narazie mam pełniutki iwostin, więc nie szukam...

ja tez wyglądam w cieniach jak sierota tak czy tak, ale mi się podoba jak inni się malują

ooo dokładnie

co się cieszysz
Stary 2010-02-23, 14:53   #1761
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
To moje drugie imię! : love: Alicja! Masz małą Alicję, cudownie!
Ja je, to imię, kocham, nazwali mnie złym imieniem
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 15:06   #1762
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
no to już jak tam chcesz

tez nigdzie tego filtra lirene nie widziałam
ale narazie mam pełniutki iwostin, więc nie szukam...

ja tez wyglądam w cieniach jak sierota tak czy tak, ale mi się podoba jak inni się malują

ooo dokładnie

co się cieszysz
Ja widziałam, ale w lato

Ciesze sie bo mi wesoło
Stary 2010-02-23, 15:32   #1763
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja widziałam, ale w lato

Ciesze sie bo mi wesoło
o to sobie w lato kupie, moze do tego czasu iwostina zuzyje
Stary 2010-02-23, 17:22   #1764
'Estelle'

Cytat:
Hej

Zrobię sobie któregoś wieczora po ostatnim karmieniu - do 4 w nocy powinno wyparować
Bo do rodziców musiałabym wcześniej przygotować mleko, a nie chce mi się ściągać

Cytat:
Ja podlewam soczkiem malinowym i jest git
Cytat:
Pewnie Vollare albo Cantare albo Buterfly czy coś w ten deseń

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
To moje drugie imię! : love: Alicja! Masz małą Alicję, cudownie!
Ja je, to imię, kocham, nazwali mnie złym imieniem

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa
a teraz juz tak powaznie to jest to dość kosztowne hobby, ale warto spełniać marzenia
powiedz TŻ żeby wam kupił ta lalke na gwiazdke(czyli tobie i Pazuryrkowi)

Tu masz link: http://dollsoom.com/eng/data/chedito...MM7c5dzKoQ.jpg
To kolekcjonerska wersja limitowana.

A TŻ mi kiedyś obiecał nawet, że dokupi drugą lalkę, ale jak zwykle, są ważniejsze wydatki

Stary 2010-02-23, 17:40   #1765
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobię sobie któregoś wieczora po ostatnim karmieniu - do 4 w nocy powinno wyparować
Bo do rodziców musiałabym wcześniej przygotować mleko, a nie chce mi się ściągać

Ja podlewam soczkiem malinowym i jest git

Pewnie Vollare albo Cantare albo Buterfly czy coś w ten deseń

Tu masz link: http://dollsoom.com/eng/data/chedito...MM7c5dzKoQ.jpg
To kolekcjonerska wersja limitowana.

A TŻ mi kiedyś obiecał nawet, że dokupi drugą lalkę, ale jak zwykle, są ważniejsze wydatki
normalnie nie pokazuj mi tego, bo sama zechce taka lalke, a moja mama mi napewni nie da 2000 na lalke
one mają takie cudowne oczy, spojrzenie jakby zywe były

a tak odbiegając od lalek to upiekłam faworki i własnie się zajadam kto chce?

EDIT:szukam tego ostatniego zdjęcia z tej strony i nigdzie nie ma a nie da się skopiowac chciałabym tą twarz na ava
przy okajzi trafiłam na jakies angielskie/amerykanskie forum fanów tych lalek, oczywiscie wszyscy avatarki z lalkami

wyjmijcie mi te lalki z głowy

Czas edycji: 2010-02-23 o 18:00
Stary 2010-02-23, 18:13   #1766
'Estelle'

Cytat:
normalnie nie pokazuj mi tego, bo sama zechce taka lalke, a moja mama mi napewni nie da 2000 na lalke
one mają takie cudowne oczy, spojrzenie jakby zywe były

a tak odbiegając od lalek to upiekłam faworki i własnie się zajadam kto chce?
No pewnie, że chcę
Ty to zdolniacha jesteś ja nawet nie próbuję upiec ciasta, bo jeszcze dom spalę

Na mnie lalki zrobiły też ogromne wrażenie i stasznie zapragnęłam mieć chociaż jedną.
Czytałam też bloga dziewczyny, która w pewnym momencie miała ich... 29 sztuk, w tym kilka limitowanek za naprawde grubą kasę
Zobacz sobie Monthly Dolls - http://www.dollsoom.com/soom/gem.html
Ta firma specjalizuje się w robieniu udziwnionych modeli, z kopytami, rogami, z elementami z przezroczystej żywicy itp.

Chciałabym też kiedyś mieć lalkę z przymkniętymi oczami, one są takie słodkie...
Może trafię chociaż na taką główkę, ale watpię, bo to rzadkość.

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
EDIT:szukam tego ostatniego zdjęcia z tej strony i nigdzie nie ma a nie da się skopiowac chciałabym tą twarz na ava
przy okajzi trafiłam na jakies angielskie/amerykanskie forum fanów tych lalek, oczywiscie wszyscy avatarki z lalkami

wyjmijcie mi te lalki z głowy
Hehehehe
A nie da się zapisać na dysku i potem otworzyć w edytorze?
Jak nie, to zdradzę Ci mój stary patent.
Jak masz na monitorze to zdjęcie, którego potrzebujesz, wciskasz klawisz PRT SCR [print screen], a potem otwierasz edytor [paint, fotoszop czy co tam masz] i wklejasz przez menu Edycja--> Wklej [czasem wcześniej trzeba otworzyć Plik --> nowy i dopiero wkleić]

Stary 2010-02-23, 18:21   #1767
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No pewnie, że chcę

Na mnie lalki zrobiły też ogromne wrażenie i stasznie zapragnęłam mieć chociaż jedną.
Czytałam też bloga dziewczyny, która w pewnym momencie miała ich... 29 sztuk, w tym kilka limitowanek za naprawde grubą kasę
Ta firma specjalizuje się w robieniu udziwnionych modeli, z kopytami, rogami, z elementami z przezroczystej żywicy itp.

Chciałabym też kiedyś mieć lalkę z przymkniętymi oczami, one są takie słodkie...

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Hehehehe
Jak masz na monitorze to zdjęcie, którego potrzebujesz, wciskasz klawisz PRT SCR [print screen], a potem otwierasz edytor [paint, fotoszop czy co tam masz] i wklejasz przez menu Edycja--> Wklej [czasem wcześniej trzeba otworzyć Plik --> nowy i dopiero wkleić]
a myslisz, ze czemu tylko faworki piekę? bo tylko je umiem
az mnie brzuch z przejedzenia rozbolał

monthy dolls są bardzo ładne, ale lepsze wrażenie robią na mnie takie "mroczne/tajemnicze"
29
za to mozna kupic wysokiej klasy samochód

ja chyba też zapragne takiej lalki, a kupie sobie jak zaczne zarabiac na siebie?\
asia normalnie Cię zabije za te lalki, teraz nie będe spać po nocach a i tak nic mi to nie da
nie
Stary 2010-02-23, 18:24   #1768
Lanessa
Zadomowienie

Mirelka, podziel się Faworki zawsze wszędzie i jak się da. Norwegów to tradycyjne bożonarodzeniowe ciastka wyłącznie

Ja chcę zrobić słomkę ptysiową, ale przepisu nie mogę znaleźć, może ma to jakieś alternatywne nazwy? Jak to coś nazywacie?
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 18:28   #1769
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No pewnie, że chcę

Hehehehe
Asia wyszło widzisz
fajny patent pewnie jeszcze nie raz się przyda
Stary 2010-02-23, 18:34   #1770
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
o to sobie w lato kupie, moze do tego czasu iwostina zuzyje
Z tym, ze on jest troche 'suchy' a nie wiem jaką Ty masz cere. Ale przetestowałam dzisiaj pod minerały i nic nie nie waży, nawet bardzo sie nie przetłusciło

Cytat:
a myslisz, ze czemu tylko faworki piekę? bo tylko je umiem
az mnie brzuch z przejedzenia rozbolał

monthy dolls są bardzo ładne, ale lepsze wrażenie robią na mnie takie "mroczne/tajemnicze"
29
za to mozna kupic wysokiej klasy samochód

ja chyba też zapragne takiej lalki, a kupie sobie jak zaczne zarabiac na siebie?\
asia normalnie Cię zabije za te lalki, teraz nie będe spać po nocach a i tak nic mi to nie da
nie
Masz za te swoje minerały kusicielko
Teraz ja musze Ci jeszcze czymś skusić, ale nie wiem w sumie czym
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości