![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior,Givenchy,Chanel,Bene fit,Thierry Mugler...
mam jeszcze poza watkiem podklad joopa light#2 soft coverage fundation for normal-combination skin 8,5 g uzyty kilka razy
![]() |
#62 |
Konto usunięte
|
witaj, może znajdziesz coś u mnie za CHANEL Joues Contraste Luna,biały róż/rozświetlacz,4 gramy,ubytek znikomy,niewidoczny.jest kartonik.Kod 9302.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za:
DIOR 5 Couleurs 173 Night Butterfly,6 gram,ubytek minimalny,kartonik i welur w komplecie. Oddam wiele! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
hej
![]() Interesuje mnie Twój Joues Contraste... skoro nie oddasz łatwo, to co mogłabym Ci zaproponowac? napewno mam do oddania z Twojej wish listy sypki puderek żółty Clinique - pełny, tylko próbowany. z chęcią jeszcze coś bym dodała, nawet wiele, może coś by Ci się w wątku rzuciło w oczka, albo bede jeszcze szukac. mam jeszcze np. guerlain terracotę dla blondynek na zbyciu. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;17115546]witaj, może znajdziesz coś u mnie za CHANEL Joues Contraste Luna,biały róż/rozświetlacz,4 gramy,ubytek znikomy,niewidoczny.jest kartonik.Kod 9302.[/QUOTE] Niestety nic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Anitko, cos u mnie za pomadke Lancome?
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Znajdziesz coś za: AQUOLINA Cioccolato Bianco,balsam do ciała o zapachu białej czekolady,125 ml,nowy,nieużywany. TOŁPA Huminea RosacaL,lekki krem wzmacniający,20 ml,nowy w kartoniku.Data ważn.08.2010 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;17207043]Interesuje Cie shimmer Diora 01?[/QUOTE]
Mam już 01,02 i 04.Miałam też 03,ale posłałam w świat ![]()
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
Kurcze, szkoda. Bardzo bym chciala te cienie, ale nie mam nic co Ty bys ode mnie chciala
![]() Jak sie domyslam krem z wit C Borghese Cie nie interesi? Kupiony w Douglasie bo ten z Tru zepsuty przyszedl. Kosztowal 243 zl, wiec mniej wiecej tyle co cienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;17208325]Kurcze, szkoda. Bardzo bym chciala te cienie, ale nie mam nic co Ty bys ode mnie chciala
![]() Jak sie domyslam krem z wit C Borghese Cie nie interesi? Kupiony w Douglasie bo ten z Tru zepsuty przyszedl. Kosztowal 243 zl, wiec mniej wiecej tyle co cienie ![]() Też mam,szukaj dalej ![]()
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
hej, znjadziesz coś u mnie za:
BIOSILK Rock Hard Gelee,żel do włosów z jedwabiem,3 x 15 ml,nowe. AQUOLINA Cioccolato Bianco,balsam do ciała o zapachu białej czekolady,125 ml,nowy,nieużywany. TOŁPA Huminea RosacaL,lekki krem wzmacniający,20 ml,nowy w kartoniku.Data ważn.08.2010 ?
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nic ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
może coś u mnie...??dam się nawet pokroić
![]() pzdr
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
GIVENCHY Le Prisme Visage-Mat 81 Pastel Tulle,11 gram,kika razy użyte,śliczne pastelowe,rozświetlające, ale jakoś ich nie używam,szkoda by leżały.Mam kartonik.
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
pryzmy mnie kuszą ale..szukam czegos zkosmetyków z mojego podpisu więc chyba sie nie skuszę
![]()
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
anetko, czego szukasz za gucciego?
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety nic nie znalazłam. Cytat:
![]() Cytat:
![]() A nie wiem,zapropouj coś ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Masz tutaj kilka skarbów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chomikuje sporo rzeczy, ale nie wiem czym kusic, od zmarszczek mam dermatologa ( :P ), wiec pielegnacji w tej dziedzinie nie stosuje ![]() Tak konkretniej prosze, konkretniej ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Konto usunięte
|
hej, czy za róż Chanel, jeden albo drugi, widziałabyś coś u mnie?
poza wątkiem mam jeszcze sporo rzeczy do oddania, m.in. krem clarins do cery mieszanej ok.3/4 słoiczka, krem shiseido również do cery mieszanej (chyba takie samo zużycie), róż lancaster w odcieniu malinowo brązowym, róż clinique aglow...czy coś z tego Cię zainteresuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;17592626]hej, czy za róż Chanel, jeden albo drugi, widziałabyś coś u mnie? poza wątkiem mam jeszcze sporo rzeczy do oddania, m.in. krem clarins do cery mieszanej ok.3/4 słoiczka, krem shiseido również do cery mieszanej (chyba takie samo zużycie), róż lancaster w odcieniu malinowo brązowym, róż clinique aglow...czy coś z tego Cię zainteresuje?[/QUOTE] Niestety,nic z wątku ani z tego,co wymieniłaś aktualnie mi się nie przyda ![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
[1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;17612658]Mogę jeszcze zaproponować rozświetlacz Dior lub róż Too faced i Benefit. Jak coś z tego Ci się przyda to opiszę.[/QUOTE]
Podaj nazwy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.