Odwyk od zakupów kosmetycznych(grupa wsparcia) - IV - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-22, 21:49   #181
zetafon
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych(grupa wsparcia) - IV

ja tez kliknełam .
shpilciu pomolestowalam cie jeszcze troche pytaniami na watku o zbiorach pielegnacji.jak mozesz to odpisz.
mam jeszcze pytanie czy tusz bell push up niszczy rzęsy?przeczytalam sobie recenzje na KWC i jedna z dziewczyn tak napisała.

mysle ze w marcu wykoncze krem pod oczy,żel antycellulitowy,żel do twarzy LRP,masło do biustu rebuild i pewnie cos sie jeszcze trafi.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 21:50   #182
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Dziewczyny, dziękuję za kciuki Spotkanie się udało, pani okazała się bardzo miła, a i gimnazjaliści ciągle chcieli słuzyć pomocą kiedy szukałam opiekunki i sali Zobaczymy jak będzie dalej, zaczynam od poniedziałku za tydzień.

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Nie do końca się z Tobą zgadzam. Tzn wybieranie obrączek z kolegą itd to przesada ale to że TŻ Zetafon chce maksymalnie wykorzystać czas pobytu kolegi w Polsce rozumiem. Sama tak mam jak przyjeżdża moja kumpela z Anglii czy kumpel TŻ z Francji. Wtedy wszystkie plany podporządkowane są im.

Po weekendzie ubyło:
  • krem na noc Rejuvenate Anew Avon
  • balsam White Musk TBS
  • krem do ciała Summer Oriflame
  • żel pod prysznic kasztanowy Plaisirs Nature YR - 50 ml
  • krem czekoladowy do depilacji Dax
Ja też rozumiem, że chce spędzić duzo czasu z kolegą, w końcu nie ma go na miejscu, ale nie można popadać w skrajności i zapominać o bożym świecie i o narzeczonej, trzeba umieć jakoś to wszystko pogodzić, żeby nikt nie czul się pominięty. Na szczęście TŻ zetafona się zrehabilitował, urządzili wspólne spotkanie i jest ok. Cieszę się
Gratuluję zużyc
A co możesz powiedzieć o kremie Rejuvenate? Mam go w zapasach, jeszcze nie używałam.

za to ja rozchorowałam się na dobre. paskudny kaszel, z nosa się leje, kicham prycham, gardło boli, a te wszystkie leki bez recepty nic nie dają. Musze się wykurować, bo w weekend zjazd i w sob. impreza, a od poniedziałku praktyki Mam jeszcze ty;le rzeczy do przeczytania i napisania na zjazd, a tak mi się nie chce. I pewnie się nie wyrobię.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 22:01   #183
zetafon
Zakorzenienie

a ja od marca na pewno nie bede miala kasy tyle kasy zeby wydawac na kosmetyki bo musze sobie szkołe wizażu płacic.dzis mi wysłali plan najblizszego miesiaca i sie juz ciesze
pierwsze zajecia w pracowni u pana zajmujacego sie makijazem.bedzie ciekawie
ciekawe czy jest gejem?chyba panuje takie przekonanie ze jak wizażysta to też gej... ja sama nie wiem ?

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-02-22, 22:14   #184
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Czesc dziewczyny! ostro sie dalej ucze w skupieniu. Jeszcze tylko jutro ostatnia powtorka materialu no i na stos w srode rano.

Shpilciu Wszystkiego Naj!!! i jak najbardziej cudownego wymarzonego zbioru kosmetykow i malych zapasow

pochwale sie jeszcze ze zuzylam maseczke Avon z Morza Martwego (jednak mnie dalej do siebie nie przekonala i juz sie wiecej nie zobaczymy)

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 23:35   #185
Shpilcia
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;17378237]
Za to w Naturze zakochałam się w jednym trio do powiek z Sensique - jasny i ciemny turkus i brązik... Nie kupiłam. [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Strażniczki odwykowe mają Cię na celowniku
Mój portfel też już pół produktów z listy wykreśliłam
Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
mam jeszcze pytanie czy tusz bell push up niszczy rzęsy?przeczytalam sobie recenzje na KWC i jedna z dziewczyn tak napisała.

mysle ze w marcu wykoncze krem pod oczy,żel antycellulitowy,żel do twarzy LRP,masło do biustu rebuild i pewnie cos sie jeszcze trafi.
Wiesz co wydaje mi się że każdy tusz niszczy rzesy, ale jak się je systematycznie pielęgnuje to tego tak nie odczuwają. Ja używam systematycznie odżywki na brwi i rzęsy i używając Bell Push Up nie zauważyłam żeby zaczęły mi wypadać, skracać się czy cokolwiek złego. Po demakijażu na noc nakładam odżywkę i rzęsy są gęste i zdrowe
Sporo zużyć Ci się szykuje. Masło Rebuild do biustu kupisz kolejne opakowanie? Na ile Ci starczyło i jak efekty?

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dziękuję za kciuki Spotkanie się udało, pani okazała się bardzo miła, a i gimnazjaliści ciągle chcieli słuzyć pomocą kiedy szukałam opiekunki i sali Zobaczymy jak będzie dalej, zaczynam od poniedziałku za tydzień.

za to ja rozchorowałam się na dobre. paskudny kaszel, z nosa się leje, kicham prycham, gardło boli, a te wszystkie leki bez recepty nic nie dają. Musze się wykurować, bo w weekend zjazd i w sob. impreza, a od poniedziałku praktyki Mam jeszcze ty;le rzeczy do przeczytania i napisania na zjazd, a tak mi się nie chce. I pewnie się nie wyrobię.
Pięknie więc dalej trzymamy kciuki
Bidulku kuruj się, może dasz radę wskoczyć do lekarza?

Cytat:
ciekawe czy jest gejem?chyba panuje takie przekonanie ze jak wizażysta to też gej... ja sama nie wiem ?
Polacy to maja takie zabobony i uprzedzenia oraz etykietę dla każdego rzeczywiście tak się uważa, ja ostatnio widziałam maniciurzyste faceta i aż stanęłam z wrażenia i się na niego gapiłam dopiero kuzynka mnie szturchła i dowaliła "no co chcieliśmy równouprawnienia" a może okaże się ekstra umięśnionym hetero przystojniakiem ?
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny! ostro sie dalej ucze w skupieniu. Jeszcze tylko jutro ostatnia powtorka materialu no i na stos w srode rano.

Shpilciu Wszystkiego Naj!!! i jak najbardziej cudownego wymarzonego zbioru kosmetykow i malych zapasow
Podziwiam za ten zapał do nauki i konsekwencję
Dziękuję

Idę lulać dobrej nocy życzę
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 06:51   #186
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
No właśnie nie miałam do Ciebie zadnych namiarów, ale byłam myślami z Toba Może następnym razem, w sumie fajnie byłoby się spotkać
Jestem za

Cytat:
Zgadzam się ze Shpilcią - ten lekarz to bardzo dobry pomysł. Jeżeli jednak się nie uda, to może chociaż w aptece doradzą coś sensownego.

Cytat:
Na pewno ocalejesz z tych płomieni , a my będziemy w środę gratulować

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Polacy to maja takie zabobony i uprzedzenia oraz etykietę dla każdego rzeczywiście tak się uważa, ja ostatnio widziałam maniciurzyste faceta i aż stanęłam z wrażenia i się na niego gapiłam dopiero kuzynka mnie szturchła i dowaliła "no co chcieliśmy równouprawnienia" a może okaże się ekstra umięśnionym hetero przystojniakiem ?
Koleżanka z pracy robiła kiedyś paznokcie u mężczyzny . Zajmowała się tym również jego żona, ale koleżanka wolała u niego - dłużej się trzymały i była bardziej zadowolona. Jak widać nie ma reguły, choć to rzeczywiście rzadkość

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 07:37   #187
porzeczka2602
Zakorzenienie

shpilciu Wszystkiego naj To Ty też jesteś zodiakalną rybką jak ja
Cytat:
helo magdolenko super że masz nowe pasje
kolczyki sama sobie majstruje tak jak Ty

Przeglądam gazetki rossmana i natury za dużo rzeczy mi się podoba
Ja też zaraz zerkne na gazetki choc pewnie (i lepiej) będzie to tylko oglądanie teoretyczne bo nie mam kiedy się teraz wybrać do drogerii i dobrze.
Ja też odkryłam w sobie pasje biżuteryjną bo jestem prawdziwą sroczką wiec postanowiłam tanim kosztem coś wytworzyć kupiłam na all mase półfabrykatów za grosze i bede tworzyć jak tylko czas pozwoli (już mi kuzynka podprowadziła kilka koralików).
Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
poprosze o 2 kliczki w bannerek
Prosze bardzo
Cytat:
To ja też poproszę.
Bardzo prosze
Cytat:
ja tez nie moge sie "zmusic" do balsamowania. Nie lubie tego po prostu. Juz wole do wanyy wlac olejek czy oliwke albo kupic olejek pod prysznic Nivea, który rzeczywiscie nie wysusza. Jakos latem lepiej mi idzie balsamowanie, bo teraz zima to byle szybciej po prysznicu wskoczyc w pizamke

Poprosze o klikanie w baner, mam tylko 26 glosow ;(
Kliknięte
A z tym balsamowaniem mam dokładnie tak samo.
Cytat:

Wiesz co wydaje mi się że każdy tusz niszczy rzesy, ale jak się je systematycznie pielęgnuje to tego tak nie odczuwają. Ja używam systematycznie odżywki na brwi i rzęsy i używając Bell Push Up nie zauważyłam żeby zaczęły mi wypadać, skracać się czy cokolwiek złego. Po demakijażu na noc nakładam odżywkę i rzęsy są gęste i zdrowe
Sporo zużyć Ci się szykuje. Masło Rebuild do biustu kupisz kolejne opakowanie? Na ile Ci starczyło i jak efekty?

A coz to za odżywka do rzęs?

Wczoraj zużyłam kolejny mini szampon nivea

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-23, 07:40   #188
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Koleżanka z pracy robiła kiedyś paznokcie u mężczyzny . Zajmowała się tym również jego żona, ale koleżanka wolała u niego - dłużej się trzymały i była bardziej zadowolona. Jak widać nie ma reguły, choć to rzeczywiście rzadkość
Też wolałabym fryzjera lub manikiurzyste, ponieważ facet w takim fachu chce aby kobieta wyglądała dobrze, a wiadomo niektóre kobiety są zawistne i nie przykładają się do swojego fachu, bo po co inna ma wyglądać lepiej od niej samej

Odnośnie spotkań może zrobimy zlot odwykowiczek jak zrobi się cieplej ?

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
shpilciu Wszystkiego naj To Ty też jesteś zodiakalną rybką jak ja

A coz to za odżywka do rzęs?
dziękuję o fajnie że też jesteś rybką Z jakiego dnia ?

odżywka w kapsułka z keratyną i olejkiem z drzewa herbacianego GAL (tej firmy co robi kosmetyki w kapsułkach-rybkach)
Stary 2010-02-23, 08:11   #189
Koshatka
Zakorzenienie

Dzięki za gratulacje i kliki.

Zetafon nie chodziło mi o Ciebie tylko o wypowiedź Luskap że Ty zawsze powinnaś być na pierwszym miejscu. Bo na Twoim miejscu też bym się zdenerwowała gdybym czekała wyszykowana a tu chała. Dlatego ja swojemu TŻ wcześniej zapowiadam że przyjedzie moja przyjaciółka i np przez tydzień nie ma mnie dla niego. Wtedy on sobie organizuje własne zajęcia i każdy jest zadowolony. I tak samo jest jak przyjeżdża ktoś do niego.

Cytat:
jeden z kolegów ma laske ktorej nikt nie lubi i ona zabrania mu wychodzic z moim TŻtem i tym kolega co przyjechal.
Jak ja nie trawię takich lasek - bluszczów.

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
wiem, ale do auchana mam troche daleko (jakas godzinka autobusem w jedna strone) a poza tym jaka mam gwarancje ze akurat beda te czekoladowe
A to rozumiem. Edyta kiedyś pisała o sklepie netowym w którym są te maski - może tam taniej mają?

Cytat:
Poprosze o klikanie w baner, mam tylko 26 glosow ;(
Ja mam chyba 35. Do ten konkurs. Trzeba by nic nie robić tylko klikać.

Cytat:
[/LIST]Ja też rozumiem, że chce spędzić duzo czasu z kolegą, w końcu nie ma go na miejscu, ale nie można popadać w skrajności i zapominać o bożym świecie i o narzeczonej, trzeba umieć jakoś to wszystko pogodzić, żeby nikt nie czul się pominięty.

A co możesz powiedzieć o kremie Rejuvenate? Mam go w zapasach, jeszcze nie używałam.

No ale chyba świat się nie zawali jeżeli przez czas pobytu kolegi "zapomni " o narzeczonej (nie mówię tu o odwoływaniu w ostatniej chwili czegoś zaplanowanego) i całym świecie. To jest trochę inaczej niż spotkania z osobami które są cały czas na miejscu.

Krem mnie nie zachwycił. Masakrycznie mnie zapychał i zużyłam go na szyję. Z całej serii spodobał mi się tylko ten na dzień.

Zdrówka
Stary 2010-02-23, 08:14   #190
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Przeglądam gazetki rossmana i natury za dużo rzeczy mi się podoba
Z Rosmanna nic mi nie wpadło w oko, ale z Naturowej: nowe kremy do ciała Mypa karite i balsam Dulgon z mocznikiem.

Interesowały mnie też nowe Palmolive, ale podobno nie pachną zbyt ciekawie.

Cytat:
ja tez mam podobna torebeczke z lumpa tylko ze za 2,5 :P

Dzis sie obkupilam!!!!!!!!!!!!! Weszlam do lumpka i byla masa ciuchow która strasznie mi sie podobala i o dziwo byla na mnie dobra.

Kupilam:
*Kamizelke z futerkiem
*spodnice sztrusowa kolor oliwkowy
*sweter nietoperz
*bluzka long turkus
*koszula/tunika w krate
*czarna koszule wizytowa (mam juz kilka anie takich koszul nigdy za wiele)
*2 filmy na DVD po angielsku
*kosmetyczke

to na wage, a na wycenie:
* szal z fredzelkami
* zestaw szlafrok+koszulka nocna z satyny (czekoladowy braz w różowe kropki)

Za to wszytsko zaplacilam 60 złotych. Dużo, nie dużo ale zakupy udane w 100%
9 zł za torebeczkę top jak dla mnie za dużo, no ale ...

A Twoje łowy - świetne!! Koniecznie pochwal się zdjęciami

Cytat:
Dziewczyny pisały wcześniej o nim dosyć sporo

Klikam Wam w banerki - od razu po 2 razy
Koshatko, Porzeczko, Koniku, Aniu, Loverynko: poleciały kliki

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-02-23 o 08:17
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 08:41   #191
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Pięknie więc dalej trzymamy kciuki
Bidulku kuruj się, może dasz radę wskoczyć do lekarza?
Dziękuję
Cytat:
Zgadzam się ze Shpilcią - ten lekarz to bardzo dobry pomysł. Jeżeli jednak się nie uda, to może chociaż w aptece doradzą coś sensownego.
chyba jeszcze poleczę się domowymi sposobami, nie mam gorączki ani nic. Dziś jest trochę lepiej, tylko katar się nasilił. a kurcze muszę wyjść dziś na dwór.
Stary 2010-02-23, 08:43   #192
loverynka
Zakorzenienie

Niech ta zima już się skończy...

Mam dziś zajęcia z dziewczyną, do matury. Trochę późno się zorientowała.

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 08:59   #193
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość

U mnie dziś niemalże wiosenna pogoda

Szkoda tylko, że słońce w zimie powoduje u mnie bół głowy i ogólne złe samopoczucie

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-02-23 o 09:03
Stary 2010-02-23, 09:22   #194
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Hosenko mnie też z naturowej gazetki kuszą te kremy Mypa zwłaszcza lawendowy! gdybyś się na jakiś skusiła daj znać
Pamiętam, że pisałaś, że kupiłaś balsam Eveline Orchidea w tubie. Jak się sprawuje? Używałaś już?
Chyba skuszę się na nowy żel Palmolive, w lutym na pewno jeszcze jeden wykończę i zostaną mi tylko dwa. czyli po jednym w mieszkaniu, maaaało.

Lucynko kuruj się
cuciola trzymam kciuki

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 09:31   #195
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Hosenko mnie też z naturowej gazetki kuszą te kremy Mypa zwłaszcza lawendowy! gdybyś się na jakiś skusiła daj znać
Pamiętam, że pisałaś, że kupiłaś balsam Eveline Orchidea w tubie. Jak się sprawuje? Używałaś już?
Chyba skuszę się na nowy żel Palmolive, w lutym na pewno jeszcze jeden wykończę i zostaną mi tylko dwa. czyli po jednym w mieszkaniu, maaaało.
Myślę żeby w czwartek wyciągnąć po pracy TŻ do centrum handl. - sprawdziłabym sobie czy są już przeceny w sklepie sportowym (chcę nowe łyżwy z futerkiem, a 150 zl nie uśmiecha mi się wydać zwłaszcza, że juz za same narciarskie zakupy wydałam w lutym 200 zl) i przy okazji zajrzec do Natury. Nie wiem, czy te kremy mają folię zabezpieczającą? Chcialabym je najpierw powachać

Balsam orchideowy jest super (jak go zobaczyłam pierwszy raz to od razu pomyślałam o Tobie ) . Pachnie słodko ale delikatnie - nie kojarze, czy to akurat zapach orchideii no ale ... Bardzo dobrze nawilża, zostawia przyjemną (nie klejącą ) warstwę. Kupiłam go w promocji za 7,89. Jest lespzy niż te duże z pompką, choć orchideowy z pompką to pewnie to samo co w tubie (a w tubie wychodzi taniej).
Ty chyba chwalilas oliwkowy?

Dużo zdrówka wszystkim chorym

Instagram

Stary 2010-02-23, 10:00   #196
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Z Rosmanna nic mi nie wpadło w oko, ale z Naturowej: nowe kremy do ciała Mypa karite i balsam Dulgon z mocznikiem.
Mnie też ciagną te kremy Mypa mam nadzieję że bedzie można je powąchać
Cytat:
chyba jeszcze poleczę się domowymi sposobami, nie mam gorączki ani nic. Dziś jest trochę lepiej, tylko katar się nasilił. a kurcze muszę wyjść dziś na dwór.
Inhalacje polecam mi zawsze pomaga, albo ziołami, albo olejkami eterycznymi
Cytat:
lepiej późno niż wcale
Cytat:
Myślę żeby w czwartek wyciągnąć po pracy TŻ do centrum handl. - sprawdziłabym sobie czy są już przeceny w sklepie sportowym (chcę nowe łyżwy z futerkiem, a 150 zl nie uśmiecha mi się wydać zwłaszcza, że juz za same narciarskie zakupy wydałam w lutym 200 zl) i przy okazji zajrzec do Natury. Nie wiem, czy te kremy mają folię zabezpieczającą? Chcialabym je najpierw powachać
Może trafisz jakieś ładniutkie w przecenie
Mam nadzieję że do mojej Natury przywiozą te nowości wywącham co się da, choć w mojej Naturze panie lubią chodzić za klientami i patrzeć co robią

Klikam, klikam
Stary 2010-02-23, 10:12   #197
Hosenka*
Zakorzenienie

Shpilciu: łyżwy już mam wypatrzone: z futerkiem, mięciutkie w środku
Kosztują niecałe 150 zł więc czekam na obniżki.
http://images.google.pl/imgres?imgur...26tbs%3Disch:1

patrzcie jakie śmieszne łyżwy znalazłam http://images.google.pl/imgres?imgur...26tbs%3Disch:1

Instagram

Stary 2010-02-23, 10:32   #198
zetafon
Zakorzenienie

shpilciu to masło do biustu ziaji jest bardzo dobre,moim zdaniem lepsze niz eveline.kupiłam je we wrzesniu i przy codziennym stosowaniu starczyło mi a własciwie starczy do około połowy marca.dobrze nawilża,troszkę ujędrnia,nie ma tak silnego zapachu jak eveline i nie ma tych wszystkich parabenów.ogolnie kupiłam juz kolejne na zapas więc moge tylko polecać
ide na zakupy z kolezanka.obym nic nie kupiła.

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-02-23, 10:56   #199
Iwona 25
Zakorzenienie

rozcięło mi neta kurde,a tyle napisałam więc jeszcze raz:
Shpilcia- u mnie w lumpeksach ceny za kg to 38zł!! a mieszkam na zadupiu-Białystok

Luskap- ja też harczę i smarkam i rzężę ,u mnie to wirusowe przeziębienie-byłam u mojego brata żony,która też jest lekarką osłuchała mnie i mówi że ok,dała na receptę lek wykrztuśny nie antybiotyk- wcześniej dobrze się kurowałam, a piłam: syrop Flegamina, tabletki flegamina,syrop Bronchicum, wcześniej jak miałam gorączkę Theraflu-lek z paracetamolem oranżadka taka, PIJ DUżO PłYNóW z cytryną, miód- łagodzi ból gardła ale mi gardło już nie boli,jak siedzisz w domu to pij i pij-rozrzedza się wydzielina w płucach,kazała jeść czosnek cebulę z cukrem zrobić i sok z tego pić,aha ja pod nosem smaruję się kremem Nivea granatowym, a chyba porzeczka poleciła maść majerankową- zapomniałam kupić, bo miałam atak kaszlu w aptece
Oglądałam gazetki Natura i Ross.- świetne- ale ja nic nie czuję- katar masakryczny- NIC NIE KUPIę zresztą 23 dezodorant to przegięcie

Edytowane przez Iwona 25
Czas edycji: 2010-02-23 o 11:02
Iwona 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 11:32   #200
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
odżywka w kapsułka z keratyną i olejkiem z drzewa herbacianego GAL (tej firmy co robi kosmetyki w kapsułkach-rybkach)
mozesz jakis link wrzucic? jak to nakladasz na rzesy, skoro to jest w kapsulkach? strasznie mnie to zaciekawilo, moze tez sobie sprawie taki bajer a nie dostaje Ci sie do oka? nie szczypie czy cos?

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
ja tez nie moge sie "zmusic" do balsamowania. Nie lubie tego po prostu. Juz wole do wanyy wlac olejek czy oliwke albo kupic olejek pod prysznic Nivea, który rzeczywiscie nie wysusza. Jakos latem lepiej mi idzie balsamowanie, bo teraz zima to byle szybciej po prysznicu wskoczyc w pizamke
mam identycznie
Stary 2010-02-23, 12:44   #201
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Lucynko kuruj się

Cytat:
Dużo zdrówka wszystkim chorym

Mnie też kusi mypa, ale się powstrzymam. powstrzymywanie idzie mi od początku roku zaskakująco dobrze!
Cytat:
Inhalacje polecam mi zawsze pomaga, albo ziołami, albo olejkami eterycznymi
Mam tylko olejek z drzewa herbacianego, nada się? Śmierdzi on
Cytat:
shpilciu to masło do biustu ziaji jest bardzo dobre,moim zdaniem lepsze niz eveline.kupiłam je we wrzesniu i przy codziennym stosowaniu starczyło mi a własciwie starczy do około połowy marca.dobrze nawilża,troszkę ujędrnia,nie ma tak silnego zapachu jak eveline i nie ma tych wszystkich parabenów.ogolnie kupiłam juz kolejne na zapas więc moge tylko polecać
Właśnie ja mam całą tubę Eveline, 250ml, a strasznie wolno to schodzi bo jest rzadkie i wystarczy kropelka do mojego niezbyt bujnego biustu Następne mam w planie właśnie Ziai, ale to moze pod koniec roku, albo w przyszłym
Cytat:
Napisane przez Iwona 25 Pokaż wiadomość
Luskap- ja też harczę i smarkam i rzężę ,u mnie to wirusowe przeziębienie-byłam u mojego brata żony,która też jest lekarką osłuchała mnie i mówi że ok,dała na receptę lek wykrztuśny nie antybiotyk- wcześniej dobrze się kurowałam, a piłam: syrop Flegamina, tabletki flegamina,syrop Bronchicum, wcześniej jak miałam gorączkę Theraflu-lek z paracetamolem oranżadka taka, PIJ DUżO PłYNóW z cytryną, miód- łagodzi ból gardła ale mi gardło już nie boli,jak siedzisz w domu to pij i pij-rozrzedza się wydzielina w płucach,kazała jeść czosnek cebulę z cukrem zrobić i sok z tego pić,aha ja pod nosem smaruję się kremem Nivea granatowym, a chyba porzeczka poleciła maść majerankową- zapomniałam kupić, bo miałam atak kaszlu w aptece
Oglądałam gazetki Natura i Ross.- świetne- ale ja nic nie czuję- katar masakryczny- NIC NIE KUPIę zresztą 23 dezodorant to przegięcie
ja to się duszę od tego kasztlu, oczy mi na wierzch wychodzą i są załzawione i aż mi sie zbiera na wymioty. Właśnie też pije theraflu(została mi 1 saszetka) i maxflu, syrop Drosetux, wczoraj piłam mleko z czosnkiem i miodem na wieczór nawet nie było złe. tylko, ze jeszcze mam anginę ropna w gardle i obawiam sie, ze mi nie przejdzie bez antybiotyku( tylko, że ta anginę to mam od kilku miesięcy i nawet mnie wtedy gardło nie bolało, mój brat ma taką bakterię, ze ciągle ma anginy itp i pewnie mnie zaraził bo ja też teraz ciagle mam )
I masz rację, 23 dezodorant to przegięcie

Wiecie co, byłam dziś załatwic to ubezpieczenie na praktyki, wczoraj w HDI facet powiedział mi 30zł na miesiąc, a dzis poszłam do PZU i zapłaciłam tylko 6zł! Wróciłam do domu i zaraz dzwoni facet z HDI pytać czy się zdecydowałam, powiedziałam, zeby się wypchał, tylko grzecznie i innymi słowy

mam zamiar napisać dziś wszystkie prace na zjazd, żeby przez najbliższe 3 dni zostało mi tylko czytanie.Ale nie wiem czy mi sie uda. zaraz jeszcze muszę robić obiad. Ach, niby nie pracuję, ale w ogóle na nic nie mam czasu.
Stary 2010-02-23, 12:58   #202
zetafon
Zakorzenienie

a ja w 3 aptekach szukałam tych kapsułek Gal i za kazdym razem patrzyli na mnie jak na kosmite.może w aptece w super pharm będą.jak nie to lipa nie wiecie moze czyt am je mozna znaleźć?
nie kupiłam kosmetyku żadnego a kusilo mnie w rossmanie isanowo mocznikowe mazidło.

czy ktos sie

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-02-23, 13:06   #203
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Shpilciu: łyżwy już mam wypatrzone: z futerkiem, mięciutkie w środku
Kosztują niecałe 150 zł więc czekam na obniżki.
Jakie słodkie tych nietypowych nie mogę zobaczyć
Cytat:
ide na zakupy z kolezanka.obym nic nie kupiła.
Tak, tak będzie moje to na długo starczyło
Cytat:
Napisane przez Iwona 25 Pokaż wiadomość
Shpilcia- u mnie w lumpeksach ceny za kg to 38zł!! a mieszkam na zadupiu-Białystok
38 zł w sobotę czy przy dostawie towaru ? Bo u mnie przy dostawie towaru ceny 60-50 zł
Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
mozesz jakis link wrzucic? jak to nakladasz na rzesy, skoro to jest w kapsulkach? strasznie mnie to zaciekawilo, moze tez sobie sprawie taki bajer a nie dostaje Ci sie do oka? nie szczypie czy cos?
Wlałam parę rybek do opakowania po odżywce do rzęs i brwi Pierre Rene (zresztą też bardzo fajnej) i nakładam szczoteczką. Szczypie jak dostanie się do oka bo zawiera olejek z drzewa herbacianego trzeba uważać, na pazurki i włosy też ją stosuję, ale to już bezpośrednio z rybek
To link do nich: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...-twist-off.htm
Cytat:

Mam tylko olejek z drzewa herbacianego, nada się? Śmierdzi on
Nada bo ma silne właściwosci bakteriobójcze, ja lubie jego zapach możesz też sam wdychać sobie, ale parówki dają lepszy efekt
Cytat:
Wiecie co, byłam dziś załatwic to ubezpieczenie na praktyki, wczoraj w HDI facet powiedział mi 30zł na miesiąc, a dzis poszłam do PZU i zapłaciłam tylko 6zł! Wróciłam do domu i zaraz dzwoni facet z HDI pytać czy się zdecydowałam, powiedziałam, zeby się wypchał, tylko grzecznie i innymi słowy
wszędzie próbują zarobić
Cytat:
mam zamiar napisać dziś wszystkie prace na zjazd, żeby przez najbliższe 3 dni zostało mi tylko czytanie.Ale nie wiem czy mi sie uda. zaraz jeszcze muszę robić obiad. Ach, niby nie pracuję, ale w ogóle na nic nie mam czasu.
dasz radę
Stary 2010-02-23, 13:17   #204
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
A ja zamówiłam wczoraj krem do rąk z ori wiśniowo - kawowy, jak dostane to wpisze na listę.
Nie jest mi tak potrzebny ale wole krem niż kolejny balsam, w tym miesiącu zresztą poleciały 2 kremy do rąk (ja lubie mieć porozk ladane wszędzie). Ale się tłumacze.
ja też tak mam
Cytat:

Ach zazdroszczę

A ja dziś mam urodzinki już od wczoraj psiapsióla mnie bombarduje że starsza o rok jestem ale ciągle młoda
chcesz weekendu na wsi?? przyjedź do mnie wszystkiego najlepsszego niestety spóźnione ale zawsze to coś
Cytat:
A to fryzura jest? Jak miałam krótkie włosy to wyglądały podobnie rano.
u mnie tak samo, i nie trzeba byłoby czesać
Cytat:
Napisane przez magdolena Pokaż wiadomość
Mnie nie ma to cicho na watku
Dziewczyny wiem ze to nie w temacie, ale jakby ktoras z Was interesowaly kolczyki to piszcie na priv
pokaż nam co Ty tam tworzysz
Cytat:
Musze się wykurować, bo w weekend zjazd i w sob. impreza, a od poniedziałku praktyki Mam jeszcze ty;le rzeczy do przeczytania i napisania na zjazd, a tak mi się nie chce. I pewnie się nie wyrobię.
u mnie zawsze jest to samo odkładam wszystko na ostatnią chwilę a potem jeszcze coś wyskoczy i lipa
u mnie zastój w zakupach i zużywaniu ale do końca miesiąca coś jeszcze pójdzie
Stary 2010-02-23, 13:19   #205
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
a ja w 3 aptekach szukałam tych kapsułek Gal i za kazdym razem patrzyli na mnie jak na kosmite.może w aptece w super pharm będą.jak nie to lipa nie wiecie moze czyt am je mozna znaleźć?
Zamówić je można przez ☠☠☠☠☠☠☠ napewno są ich apteki u Ciebie w mieście sobie stacjonarnie mozesz odebrac, zamówienie przez neta trzeba złożyć za min. 20 zł
Stary 2010-02-23, 13:31   #206
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:

a czego uczysz ?
Cytat:
nie kupiłam kosmetyku żadnego a kusilo mnie w rossmanie isanowo mocznikowe mazidło.

czy ktos sie
ja kupiłam w aptece w SP widziałam kapsułki tej firmy ale akurat nie te konkretne tylko chyba z koenzymem q10
Stary 2010-02-23, 13:35   #207
zetafon
Zakorzenienie

aha,a to wyglada w ten sposob ze składam zamowienie i płace od razu czy przy odbiorze??mam ta apteke niedaleko siebie.ciekawe czy maja te rybki normalnie w ofercie czy tylko przez zamowienie internetowe.

byłam rano u bratowej i przytachałam szampon 1,5l matrix color smart oraz 2 odżywki z keratyną:jedna dla mnie a druga dla kolezanki.myslałam ze oszczędze i kupiłam jak poprzednia mi sie skonczyla,ta waxa z proteinami mlecznymi.niestety nie umywa się do niej.dobrze ze moją część zakupów zasponsorował chłopak bo inaczej licznik jeszcze by wzrósł.za szampon i odzywkę zapłaciłam 95zł:to mało jak na fakt ze bede miala szampon na jakies 6-8 miesięcy.ten herbal wyląduje u siostry.ma bardziej wymagające włosy a on jest dla niej dobry.

nie wiem czy do zużyć zaliczyć rozsypany sypki cien do powiek ?niestety kotek sie do niego dorwał i ... dostał ochrzan.dobrze ze to był naturowy cien za 6zł.
dałabym zdjęcia kotka ale cos komp nie odczytuje mi że podpiełam do niego kom. więc narazie nici ze zdjęcia

shpilciu juz doczytalam wszystko na stronce

od 01.11.2010 oszczędzam

Edytowane przez zetafon
Czas edycji: 2010-02-23 o 13:54

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-23, 14:02   #208
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Zuzyty krem Garier Fresh ktory mialam w pojemniczku z dozatorem z Happydermu. Teraz do tego pojemniczka przelozylam kokosowa Bielende i juz o jedno pudeleczko mniej na polce

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 14:09   #209
zetafon
Zakorzenienie

Cytat:
Zuzyty krem Garier Fresh ktory mialam w pojemniczku z dozatorem z Happydermu. Teraz do tego pojemniczka przelozylam kokosowa Bielende i juz o jedno pudeleczko mniej na polce
gratuluje.ja wczoraj włozyłam 3 próbki masła kokosowego ziaja i z mieszałam z mocznikiem i mam mega nawilżający krem na przesuszoną skóre łydek

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2010-02-23, 14:22   #210
Iwona 25
Zakorzenienie

Shpilcia- w sobotę cena 18zł, a na dostawach 38zł,ale nic ciekawego same szmaty z lat 70-tych jak oglądam łupy dziewczyn z innego wątku to aż mnie skręca- sukienki spódnice bombki też takie chcę a u mnie sukienki i spódnice mówię lata 70-te jak dla starych bab
buty po 40zł jakieś stare może z grzybicą fuj,kto to kupi oszaleli

ja miałam dziś pocykac fotki moim kosmetykom,żeby mieć motywację do zużywania,ale zamiast tego kilka włosków z brwi wyrwałam posprzątałam a jutro się wybieram na rozmowę w sprawie pracy kolejną, chora ale idę idę tak dla zasady

sikorki u mnie na jabłonce szaleją tzn.skaczą wszędzie i piszczą jak oczadziałe, moze mają gody czy co," przekrzykuja "telewizor

Edytowane przez Iwona 25
Czas edycji: 2010-02-23 o 14:27
Iwona 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości