Łóżkowe "wpadki" - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-04-10, 10:07   #181
spray
KWC

Dot.: Łóżkowe "wpadki"

Cytat:
Napisane przez meka007
wpadają dzieciaki do kuchni poniewaz jeden się skaleczył i trzeba opatrzyć ała apteczka jest w jednej szafek kuchennych a na górnej pułce za plastrami trzymam schowany wibrator realistyczny który czasami używamy dla urozmaicenia i niefortunnym trfem wraz z plastrami i bandażanimi spada z wielkim hukiem to coś na ziemie baterie lecą pod stół regulator pod kuchenkie a to coś na środek kuchni i pieknie się prezentuje przed dziećmi na ten widok dzieciaki wyszły z dziwnymi minami z kuchni i już nie chciały opatrunku a za dwa dni zapytały się męża czy ma ptaszka od tej pory mąż robi im opatrunki i podaje leki jak są chore one chyba myślą że jak duże skaleczenie to ja obcina żeby niebolało

Złoty medal za tę historię!
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-10, 12:01   #182
lulina
Wtajemniczenie

No i zainspirowałyśncie mnie. Co prawda cały czas o tym pamiętam, ale nie wiedziałam, ze o takie wpadki też chodzi.
No więc

Kiedyś byłam u TŻ, a jego mama nie wiedział, ze jestem,a my że ona jest i weszła do pokoju, na szczęśćie, gdy byliśmy w miarę ubrani(bez stanika ale w bluzce i spodniach, tylko rozpiętych). To taka mini wpadka

lulinka- Paulinka
Mój kochany Haseczek ;( [*]

[glamour]12655[/glamour]
dziękuje za klik

Edytowane przez lulina
Czas edycji: 2007-11-07 o 23:14
lulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-10, 12:55   #183
arek***
Zadomowienie

Tak śledząc te wpadki proponuje wstawić zamki do drzwi
Stary 2006-04-10, 13:10   #184
_Magda
BAN stały

...

Edytowane przez _Magda
Czas edycji: 2006-04-29 o 20:34
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-10, 14:15   #185
moee
Zakorzenienie

to ja jeszcze raz czasy mieszkania u rodzicow( bozesz kiedy to bylo ) bylam chora i lezalam w lozeczku,mama wybrala sie do kolezanki wiec jasne bylo ze 4 godziny jestem sama przyszedl moj TŻ i jako ze mialam goraczke i bylo mi zimno postanowil mnie jeszcze bardziej rozgrzac to ja drzwi wejsciowe na klucz i dawaj.. nie minelo 15 minut, a ktos za klamke.. poploch minuty leca ,a mama po drzwiami wali i krzyczy za duzo czasu ucieklo zeby sie wytlumaczyc dlaczego tyle nie otwieralam to ja do mojego TŻ zeby uciekal przez okno ( parter) on oknem ja otworzylam i tlumaczylam ze zasnelam.. po 10 minutach dzwoni TŻ i do mnie ze wyskoczyl prosto na na dwoch facetow ktorzy naprawiali samochod i wszystko bylo by okey gdyby nie skomentowali" co mezus wrocil, to zapnij chlopcze rozporek " moj TZ juz sie nigdy potem nie dal namowic na nic gdy nie byl pewny ze nikt nie nadejdzie
Słodko jest nie myśleć o niczym
Się zgubić we własnej spódnicy.."
moee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-10, 14:27   #186
lulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moee
to ja jeszcze raz czasy mieszkania u rodzicow( bozesz kiedy to bylo ) bylam chora i lezalam w lozeczku,mama wybrala sie do kolezanki wiec jasne bylo ze 4 godziny jestem sama przyszedl moj TŻ i jako ze mialam goraczke i bylo mi zimno postanowil mnie jeszcze bardziej rozgrzac to ja drzwi wejsciowe na klucz i dawaj.. nie minelo 15 minut, a ktos za klamke.. poploch minuty leca ,a mama po drzwiami wali i krzyczy za duzo czasu ucieklo zeby sie wytlumaczyc dlaczego tyle nie otwieralam to ja do mojego TŻ zeby uciekal przez okno ( parter) on oknem ja otworzylam i tlumaczylam ze zasnelam.. po 10 minutach dzwoni TŻ i do mnie ze wyskoczyl prosto na na dwoch facetow ktorzy naprawiali samochod i wszystko bylo by okey gdyby nie skomentowali" co mezus wrocil, to zapnij chlopcze rozporek " moj TZ juz sie nigdy potem nie dal namowic na nic gdy nie byl pewny ze nikt nie nadejdzie
Dobre. Dobrze że zleciał na tych facetów, a nie na Twoją mamę, bo znam i taki przypadek, tyle, ze z ojcem za nie z matką

lulinka- Paulinka
Mój kochany Haseczek ;( [*]

[glamour]12655[/glamour]
dziękuje za klik
lulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-10, 15:04   #187
agajot
Zakorzenienie

No juz dawno się tak nie uśmiałam, bardzo śmieszne te historyjki, choć pewnie nie było nikomu do śmiechu w trakcie
agajot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-10, 15:10   #188
moee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agajot
No juz dawno się tak nie uśmiałam, bardzo śmieszne te historyjki, choć pewnie nie było nikomu do śmiechu w trakcie
oj wierz mi ze mi nie bylo..
Stary 2006-04-10, 18:13   #189
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:
Napisane przez moee
o lol chyba TŻ zapewnił nawet nadmiar gorąca
Stary 2006-04-10, 18:20   #190
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

kiedyś poszłam na wagary z TŻ właściwie to takie wagary "domówka" było jasne że mama w pracy tato też , brat w szkole no i tak zaczeliśmy sie przytulać, "gra wstepna bez środka i końca" i juz jest b. przyjemnie i zgrzyt w zamku my drzwi otwarte od mojego pokoju.. a pokoj metr od wejscia taka panika była,, szybkie poprawianie.. TŻ szybko na kompa , a ja jak ta sierota bylam tak wystraszona tato wparowal: "a co wy o 11 w domu?"my sie wykreciliśmy , że to długa przerwa bo szkole mam tylko przejsc na druga strone ulicy jestem pewna że wiedział co jest grane ale nie chciał robić awantury bo o co? najwyzej o to że w szkole nie jestem
Stary 2006-04-10, 18:35   #191
moee
Zakorzenienie

no ja to sie chyba rozkrecam jechalismy z moim TŻ na stopa do szwajcarii przez niemcy.. w niemczech , juz noc ciemno my na zjezdzie z autostrady wiec trzeba sie gdzies rozbic.. szukalismy dobrego miejsca i w koncu jest rozbijamy namiot i w kime rano , jak to rano trzeba dobrze dzien zaczac , wiec dawaj, nikogo w poblizu to sie wcale nie uciszalismy nagle ktos drze sie pod namiotem i trzesie za namiot, my goli, przerazeni co jest grane.. moj TŻ wystawia glowe z namiotu ,a tu policja niemiecka z wrazenia powiedzial do nich po polsku" chwila tylko sie ubierzemy" wyszlismy oni sie smieja i komentuja cos do siebie,a do nas ze nie mozna rozbijac namiotu przy samej drodze, ale ze maja dobry humor to nam mandat odpuszcza i pojechali ciekawe kto im humor poprawil
Stary 2006-04-10, 18:45   #192
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Stary 2006-04-10, 19:09   #193
Szczepcio
BAN stały

Za każdym razem się śmieje jak czytam Wasze wpadki

Ja (nie)stety nie miałam jeszcze żadnej. A teraz jak nie mieszkamy z rodzicami to jedynie do pokoju może Nam koleżanka wejść, ale zawsze się drzemy "nie wchodź, jeśli nie chcesz się przerazić"
Szczepcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-12, 18:31   #194
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

Cytat:
Napisane przez moee
ło matko.. jechalam z moim TŻ pociagiem, lato cieplutko ja w spodniczce , przedzial pusty no to dawaj nagle rozsuwaja sie drzwi i wchodza dwa moherowe berety siadaja sobie w najlepsze wyciagaja kanapki i do mnie ze jest duzo miejsca i ze nie wypada tak siedziec na kolanach twardzi bylismy ponad godzine siedzialam na moi TŻ az babcie wysiadly
zaraz po wpadce z zaplątanym panisem w aparat na zęby..to moja ulubiona historia w tym wątku hehe..dawno się tak nie śmiałam...
Stary 2006-04-12, 20:57   #195
moee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez side85
zaraz po wpadce z zaplątanym panisem w aparat na zęby..to moja ulubiona historia w tym wątku hehe..dawno się tak nie śmiałam...
ciesze sie ze sie podoba
Stary 2006-04-22, 17:37   #196
wariatka_20
Rozeznanie

dziewczynki opowiadajcie wasze historie bo spadamy w dół. moje "wpadki" w porównaniu z niektórymi to mały "pikuś"

dla was
wariatka_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-23, 11:26   #197
beatakob
Rozeznanie

.

Edytowane przez beatakob
Czas edycji: 2011-02-04 o 21:42
beatakob jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-28, 15:35   #198
ysja
Przyczajenie

teraz moja kolej.. lato,studenckie ognisko nad odra we wroclawiu,super klimat..postanowilismy z moim tz udac nad sama wode w wiadomym celu..przeszlismy juz do momentu gdzie tylko koszulki na gorze zostaly i nagle..podchodzi do nas koles z wedka i zaczyna lowic ryby..stal 1m od nas..zamarlismy..moj luby po chwili odzyskal glos i poprosil "pana"o 10 minut na co ten wyrazil laskawie zgode..wiec my dalej w najlepsze(bo naprawde fajnie bylo )i juz na maxa kiedy"pan" po jakis 5 minutach wrocil powiedzial ze to jego miejsce od dawna,i ze nie moze czekac dluzej bo musi do zony za 2 godziny wrocic..a mowil to patrzac na goly tylek mojego lubego..wiec coz sila wyzsza ubralismy sie(nawet sie odwrocil)i z rykiem smiechu wrocilismy na impreze..ale tak absurdalnej sytuacji juz nigdy nie przezylam..
a druga jest z deka obrzydliwa ale co mi tam
impreza,oboje bylismy dosc mocno zawiani i sie nam zachcialo pobaraszkowac,poszlismy do naszego pokoju i dalej do dziela..kochamy sie kochamy i nagle moj luby mowi ze jakby plysza jestem bo do konca wejsc nie moze..to sie ustawiamy,przekrecamy i dalej lipa..i wtedy mnie olsnilo i wytrzezwialam w minute..okazalo sie ze tampona wyciagnac nie zdazylam dobrze ze to byla juz koncowka i nic na nim nie bylo,ale i tak glupio mi bylo..a moj ukochany tylko zaczal sie smiac
ysja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-28, 16:15   #199
anetkadg
Raczkowanie

GG do anetkadg

super te historie. siedze i śmieje się chociaż wiem z własnego doświadczenia że wtedy nie jest śmiesznie ale jutro napisze wam moje wpadki. Pozdrawiam
Stary 2006-04-28, 21:12   #200
anetkadg
Raczkowanie

GG do anetkadg

ok tak jak obiecałam też napisze moje wpadki:

1. Mieszkam z babcią i dziadkiem, kiedyś babulka poszła na zakupy a ja z moim TŻ nie mogliśmy się od siebie odkleić :-P zapowiadało się sympatycznie ja rozebrana całkiem mój chłopak bez spodni i bokserek a do pokoju wchodzi babcia która wróciła się żeby mi powiedzieć że psa trzeba wyprowadzić na dwór, weszła do pokoju i wryło ją w ziemię, potem poprosiła mnie o rozmowę (oczywiście jak się ubrałam ) ale nie było mi wesoło, serce mi tak waliło że myślałam że kipne na zawał :-(

2. Pojechałam z moim TŻ na wczasy w góry , pojechała z nami jego mama. Moja przyszła teściowa mieszkała w hotelu a ja i mój facet mieliśmy wynajęty domek. Domek kiepskiej konstrukcji bo jak to robiliśmy to wszystko było słychać i wszystko latało ale ponieważ jego mama była w hotelu a obok w domkach nikogo nie było to się nie uciszaliśmy i mówiliśmy do siebie co jeszcze chcemy zrobić i jak :-P on już dochodził ja też i wszystko zmierzało do najlepszej kulminacji z możliwych czyli wielkiego ORGAZMU gdy nagle usłyszeliśmy jak jego mama dostała smsa !!! Czyli siedziała cały czas na ganku i wszystko słyszała - naprawde wszystko. W momencie nas to otrzeźwiło i akcja się skończyła a jego mama udawała że nic się nie stało, my zaczeliśmy sie potem z tego śmiać ale jakoś nie potrafiłam jej spojrzeć w oczy :-P

3. Może uznacie mojego faceta za ryzykanta ale jak byłam u niego, on sie strasznie napalił ale że ma pokój z babcią to nie mogliśmy sie oddać naszym igraszkom. Postanowił rozładować się ręką bo jego babcia spała. Ja pamiętam to jej sporzenie jak się przebudziła i spojrzała jak moje kofanie sie zadowala, oczywiście udawaliśmy całą trójką że nic takiego się nie stało że to tylko był jej zły sen
Stary 2006-04-29, 15:09   #201
aga87
Rozeznanie

GG do aga87

hahaha - boski temat - uśmiałam się jak nigdy

"He's all right! Aren't you,cat? Poor slob without a name! The way I see it I haven't got the right to give him one. We don't belong to each other. We just took up one day by the river.
I don't want to own anything until I find a place where me and things go together."
aga87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-29, 15:53   #202
anetkadg
Raczkowanie

GG do anetkadg

nio a dziś chciał mnie pocałować w szyje, tylko ja mam takie straszne łaskotki i jak dostał w nos to się dosłownie krew polała. Czekamy dziewczyny na dalsze historie
Stary 2006-04-30, 13:30   #203
wariatka_20
Rozeznanie

a propo krwi.
kiedyś jak kochałam się z tż i on chciał mnie obrócić w bardziej dogodną pozycję to ja niechcący przywaliłam mu z kolanka w nos. no i polała się krew....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-05-16, 22:54   #204
martina@
Zakorzenienie

GG do martina@

łaaaaaaaaaaa

dziewczyny, jesteście boskie

ja kiedyś 'troszeczke' zabawiałam się z eksiem na klatce schodowej. Rachu ciachu ręka pod bluzką i jedziemy z macaniem sie a tu mój tata po schodach wchodzi :|

a dobry patent jak ktos puka do drzwi - eksio zawsze siadal do kompa a ja udawalam ze wychodze z kibla i dlatego tak dlugo nie otwieralam i mialam rozpiety rozporek

73->72->71->65->60
martina@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-16, 23:45   #205
malenka294
Wtajemniczenie

GG do malenka294

ja ostatnio mialam wpadke lózkową,klade sie do lózka a tam posciel zaznaczona przez mojego kota,nie musze chyba dodawac jak zaznaczona,i w nocy musialam zmieniac posciel
hhihi troche rozni sie ta moja wpadka od waszych,chociaz takie tez miewalam ale sa gdzies opisane na początku watku

Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę

malenka294 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-17, 06:35   #206
spray
KWC

Cytat:
Napisane przez malenka294
ja ostatnio mialam wpadke lózkową,klade sie do lózka a tam posciel zaznaczona przez mojego kota,nie musze chyba dodawac jak zaznaczona,i w nocy musialam zmieniac posciel
hhihi troche rozni sie ta moja wpadka od waszych,chociaz takie tez miewalam ale sa gdzies opisane na początku watku
o łeeeeeee
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-17, 20:11   #207
wariatka_20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malenka294

ale chyba nie położyłaś się w to? (niechcący naturalnie, przez nieuwagę)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-05-18, 00:39   #208
taaleeloo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez naanahanae
moja rodzinka jest raczej dziwna... śmieszna, luźna, a mamuśka to wogóle wariatka
teraz mi sie przypomniało... kiedyś uprawialiśmy miłość francuską (no i zasada jest taka że on mi mówi kiedy ma wystrzelić bo ja nie chce żeby kończył mi w buzi... jakoś co do tego nie moge sie przełamać), tzn. ja działałam o on sie oddawał rozkoszy
no i nie wiem co mu odbiło bo mnie nie ostrzegł (myśła że sie nie zorientuje? chciał mnie przełamać? nie zayważył? ) no i sie stało... byłam wściekła, ale zachowałam kamienną twarz, nachyliłam sie nad jego ustami i..... poczęstowałam go

wiem, jestem obleśna, ale od tej pory sytuacja sie nie powtórzyła
ostatnio dotarł do mnie dowcip ukazujący jak również można się zemścić
Dziewczyna z chłopakiem wpadli do pubu na parę drinków.Siedzą, dobrze się bawią, i nagle kobieta zaczyna mówić o nowym drinku.
Im więcej o nim mówi, tym bardziej się podnieca i w końcu namawia
chłopaka, aby go skosztował.Chłopak się zgadza i pozwala, by
zamówiła mu tego drinka.Barman podaje drinka i umieszcza na stole
następujące składniki:solniczkę, kieliszek śmietankowego likieru
Baileys oraz kieliszek soku z limonki.Chłopak patrzy na
składniki z głupią miną, więc dziewczyna mu tłumaczy:"Po pierwsze,
sypiesz trochę soli na język, po drugie - wypijasz kieliszek Baileya
i trzymasz w ustach, a następnie zapijasz wszystko sokiem z limonki"Chłopak,pragnąc zadowolić dziewczynę, robi to, co mu kazała.Sypie sól na język - słone, ale OK. Dalej idzie likier - gładki, aromatyczny,bardzo przyjemny... Wporzo! W końcu bierze kieliszek z &limonką...W pierwszej sekundzie uderza go w podniebienie ostry smak soku z limonki,w drugiej sekundzie Baileys się zwarza, w trzeciej -słono-zwarzono-gorzki smak daje mu w przełyk. To wywołuje, oczywiście, odruch wymiotny, ale nie chcąc sprawić dziewczynie przykrości, przełyka z trudem. Kiedy udaje mu się opanować, obraca się do dziewczyny. Ta usmiecha się szczerze iszeroko: "I jak ci smakowało? Ten drink ma nazwę "Zemsta za Loda''
,,Niechaj Bóg ma w swojej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, psotna, okrutna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków''
taaleeloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-18, 01:10   #209
Ryfka
Zadomowienie

Ale drink, niech ja go komuś zaserwuję
Ryfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-18, 08:37   #210
czuczenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taaleeloo
ostatnio dotarł do mnie dowcip ukazujący jak również można się zemścić
Dziewczyna z chłopakiem wpadli do pubu na parę drinków.Siedzą, dobrze się bawią, i nagle kobieta zaczyna mówić o nowym drinku.
Im więcej o nim mówi, tym bardziej się podnieca i w końcu namawia
chłopaka, aby go skosztował.Chłopak się zgadza i pozwala, by
zamówiła mu tego drinka.Barman podaje drinka i umieszcza na stole
następujące składniki:solniczkę, kieliszek śmietankowego likieru
Baileys oraz kieliszek soku z limonki.Chłopak patrzy na
składniki z głupią miną, więc dziewczyna mu tłumaczy:"Po pierwsze,
sypiesz trochę soli na język, po drugie - wypijasz kieliszek Baileya
i trzymasz w ustach, a następnie zapijasz wszystko sokiem z limonki"Chłopak,pragnąc zadowolić dziewczynę, robi to, co mu kazała.Sypie sól na język - słone, ale OK. Dalej idzie likier - gładki, aromatyczny,bardzo przyjemny... Wporzo! W końcu bierze kieliszek z &limonką...W pierwszej sekundzie uderza go w podniebienie ostry smak soku z limonki,w drugiej sekundzie Baileys się zwarza, w trzeciej -słono-zwarzono-gorzki smak daje mu w przełyk. To wywołuje, oczywiście, odruch wymiotny, ale nie chcąc sprawić dziewczynie przykrości, przełyka z trudem. Kiedy udaje mu się opanować, obraca się do dziewczyny. Ta usmiecha się szczerze iszeroko: "I jak ci smakowało? Ten drink ma nazwę "Zemsta za Loda''
swietne moze ja tez zaserwuje swojemu TZ takie cos

Już Pani Licencjat
teraz sie MaGistRuje
5-ty rok na Wizażu

DUKAM
czuczenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości