|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
frezyjko, widze, ze wszystkie to push upy. ja nie jestem ekspertem w dziedzinie stanikow, niech sie antii wypowie, ale push upy zniekształcaja piersi. w moim przypadku sie sprawdziło. zdeformowało mi cycki
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
a masz jakieś maści by to posmarować,natłuścić??
Cytat:
kobietom się jednak nie dogodzi ![]() ![]() Ja też uciekam spać. Dobranoc ![]()
|
|
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej laski, teraz was nie czytałam bo sobie cały czas oglądałam wątek dla włosów lokowanych i mam mocne postanowienie kupna w rossmanie odżywki Yung. Podobno dobrze jest myć odżywką włosy a tylko co 2-3 tygodnie szamponem. Niektóre laski mają takie efekty że żal https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...1&postcount=39 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...8&postcount=36 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...8&postcount=32 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...9&postcount=27 ten Varadero cyckonosz mi się bardzo podoba
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-02-23 o 00:11 |
|
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
naj masz dziś wieczór dobrych tekstów
![]() Frezyjko nie tylko ty masz fazę na staniki. Ja ostatnio zakupiłam jeden komplet z tej firmy w sklepie a teraz czekam na przesyłkę z dwoma następnymi A tak w ogóle to mój TŻ jest cudowny. Dziś powiedział, że bardzo się cieszy, ze mnie poznał i jesteśmy razem. W ogóle wieść o rozwodzie znajomych podziałała na niego. Wypytywał mnie co mnie w nim drażni i nad czym powinien pracować, żebym była zadowolona. |
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, raczej się niczym nie zatrułam, bo inni jedli to, co ja, i nikomu nic nie jest. Wygląda na to, że mój żołądek w ogóle nie trawił (to możliwe??), bo wieczorem "oddałam" cały obiad (jadłam po 15), a do tej pory w ogóle nie czułam głodu, co w moim przypadku nie jest normalne po takim czasie.
Dobranoc Dziewczynki
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za komplementy
Ilsa, fajne te loki mają. a ja mam takie siano... aleksandretta, i co? rzuciłaś mu listą jego wad? no, mój też był dziś jeszcze cudowniejszy niż zazwyczaj, w związku z czym wróżę sobie spełnienie tarota w ciągu tych 6 miesięcy
|
|
|
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobno kluczem są rzeczy nieprzekombinowane i żeby nie miało siarczanów bo wysusza. Jest maleńka lista rzeczy dopuszczonych do użytku. Jutro polecę po odżywkę, którą trzeba myć włosy i chyba się w to wkręcę
|
|
|
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
część druga - jakieś przykłady?
|
|
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
Pożyjemy zobaczymy czy mu się uginają
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
podobno odżywka Yung lub Gloria, którą można kupić za 5 zł w rossmanie. Normalnie używasz jak szamponu i masujesz tym głowę, po myciu znowu nakładasz inną odżywkę i spłukujesz i czasem wcierasz olejki (kokosowy a nawet oliwę z oliwek, rycynowy). Sporo babrania z tym no ale efekty są powalające w niektórych przypadkach
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2010-02-23 o 00:48 |
|
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję aleks, ugną, ugną - no bo jak się nie ugną, to padnie jak kłoda na twarz i pożytku z niego nie będzie dobrej nocy, dziewczyny... ja jutro (ekhm, dzisiaj) skonam ze zmęczenia |
|
|
|
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
http://kosmetykidlaciebie.pl/sklep/k...lwa-c-446.html Podrożała, całe 4,76 zł
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no zobaczymy zobaczymy czy w ogóle uda mi się znaleźć te kosmetyki bo nigdy ich w moim rossmanie nie widziałam. Ale to super że są takie tanie bo mam jeszcze do wydania chyba z 15 zł bo resztę odłożyłam na naszą rocznicę |
|
|
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kiedy rocznica? ![]() Uciekam spać. Pobudka o 6:00... i dajsza nauka do 9:00 chcę, żeby już było po TRZYMAJCIE KCIUKI, PROSZĘ! to już ostatni raz przed sesją letnią
|
|
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wg licznika google na pulpicie to za 17 dni i 22 godziny trzymam |
|
|
|
|
#1668 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pochwal go tam.Cytat:
crozee Co do staników. Push upy są zabójcze w źle dobranym rozmiarze. To co kupuje frezyjka przypuszczam, że to push upy z wyjmowanymi wkładkami, więc można wyjąć i cieszyć się dobrym stanikiem (o ile jest to prawidłowow dobrany rozmiar). Wkładki można nosić na jakieś specjalnie okazje, ale raczej nie na codzień. W dobrze dobranym staniku - jest miejsce na wkładki i biust. W źle dobranym - najczęściej wkładki zgniatają nam piersi. Zresztą ja w nowym rozmiarze mam większy biust niż w starym pushupie. ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
Antii a jest możliwość kupienia takiego stanika w katowicach?
Byleby nie kosztował 150 zł, bo by mnie mamuśka udusiła
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry dziewczynki
|
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiem, że w MiGu na Korfantego mają np. Dalię za ok. 100zł, najlepiej iść zobaczyć, bo ja tam byłam parę razy w życiu. Poza tym w Sosonowcu powstaje nowy sklep internetowy i jest możliwość umówienia się na przymiarkę, ale na razie mają bardzo skromny asortyment.
"Najfajniej jest, gdy stoisz przed lustrem susząc włosy i szczerzysz zęby w uśmiechu na wspomnienie o wczorajszym wieczorze." Edytowane przez Antii89 Czas edycji: 2010-02-23 o 09:40 |
|
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
A ja już powoli zaczynam myśleć o powrocie do A ;( Bilet mam na sobotę
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A TŻ ma możliwość Cię tam odwiedzić?
|
|
#1674 |
|
Zadomowienie
|
Bry
Ja też muszę sobie lepszy stanik dobrać, bo wszystkie jakieś takie przymałe są. ![]() A ja na poprawę nastroju kupiłam sobie nowy szampon Wella sp volumizer. Mam nadzieję,że w końcu moje włosy będą puszyste... ![]() Miała może któraś ten szampon?
|
#1675 |
|
Zadomowienie
|
też miałam szał na te dobrze dobrane staniki, ale okazało się, że we wszystkich miękkich wyglądam fatalnie - byłam kilka razy na mierzeniu w uświadomionych sklepach i panie powiedziały, że mam piersi niepełne u góry i dlatego tak jest - dlatego noszę maskaradki i jeden miękki mam, co fajnie leży... ech...
musiałam się wyżalić
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
Antii podoba mi się taki http://www.dopasowana.pl/product-pol...miarowka-.html , http://www.dopasowana.pl/product-pol...miarowka-.html ale nie wiem jak ugryźć tą tabelę http://www.dopasowana.pl/data/includ...la-comexim.gif
Poza tym nie wiem jak to będzie, kiedy ja mam piersi niepełne u góry, raczej są "łukowate" w stosunku do dekoltu ![]() Zwies, zabierz mnie ze sobą
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Piękne
![]() Jaki śliczny dzisiaj dzień Słońce świeci, jakoś dobrze się dzień zaczął Ale ne chcę chwlić dnia przed zachodem słońca.Frezyjko mi się najbardziej podobają pościele popołudniowa latte i subtelna secesja. Naj super ten zasmarkany wierszyk ![]() Justynko mi też biersi urosły po tabsach (i nie tylko piersi :/) . Z kolei jak je odstawiłam, to one zmalały, a reszta ledwo co :/ Gwizdaczku jak psiunia? Tarot mi wywróżył zmiany na lepsze, lęk przed nieznanym, początek sukcesów zawodowych, trudności w sferze uczuć, no i muszę być ostrożna i nie dać się opętać złudzeniom. A jeszcze 2 dni temu były wielkie pieniądze, wielka miłość, wielkie wesele. Chlip chlip… |
|
|
|
#1678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja raczej nie noszę miękkich tylko takie lekko usztywniane. Cytat:
Np. przy 67 pod biustem i 89 w biuście będzie to 65E. Jeśli po przymierzeniu stanik okaże się za ciasny to bierzesz obwód oczko więcej z odp. przeliczoną miseczką.
|
|
#1679 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nic się nie martw ja też okropnie wyglądam w miękkich...:/Zwies - ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
![]() fak dzień cudny oby został taki do samego końca!
|
|||
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Potrzebuje jasnej bluzy na lato (wieczone rolki itp.) , żeby fajnie wyglądała do opalenizny i padło na pastelowy żółty. Która Waszym zdaniem jest ładniejsza? http://picasaweb.google.pl/www.mirac...77673172247346 czy http://picasaweb.google.pl/www.mirac...95932736374482 a może coś z innej beczki: http://picasaweb.google.pl/www.mirac...42070342049202 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

13.03.2008

chcę, żeby już było po 

Byleby nie kosztował 150 zł, bo by mnie mamuśka udusiła