![]() |
#2791 |
Organizatorka
|
Dot.: Everyday Minerals - wspólne zakupy
Malinalda - dopisuję w takim razie
![]() EDM 54 - wolne 4 miejsca
EDM Próbkowe 13 - wolne 35$ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2792 |
Zakorzenienie
|
EDM 54 pełnowymiarowe produkty, pędzle
termin realizacji: jak znajdą się chętne i będę miała przelewy koszt dolara: ok 3 zł koszty przesyłki z USA jednej rzeczy : 1,15$ koszty przesyłki w Polsce ok 5,5 zł zamówienie zamknięte lista uczestników: Faa - 1 rzecz połówka daydream Asix86 smokey eyeliner 3,3$ AgattkaM Soft Bronzer 4,4$ + 1,15$=5,55$ Silver Gray Brow Color 3,3$+1,15$=4,45$ połówka daydream Mirelkaaa 1.Dome Blush Brush 2.Everyday Eye Smudge Brush 3.Eye Kabuki Brush 4.Come What May 5.Waffle Cone na półówka 6.Soft Touch chce ktoś połowkę albo 1/3 Eirenn waffle cone połówka Deneb3 Heart 2 Shop
"Dobrze wiem, że czasem bardzo trudno mnie kochać. Ale chyba łatwo zobaczyć miłość w moich oczach..." Płomień 81 - Trudno mnie kochać https://www.instagram.com/izka_em/ Edytowane przez faa Czas edycji: 2010-02-23 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak mówiłam, może uda mi się zrobić przelew wcześniej, no ale to już nie ode mnie zależy, siła wyższa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2795 | |
Organizatorkaaa :)
|
Cytat:
otwieram: zamówienie EDM 24 zamówienie bigowe ze zniżką 45% dla wszystkich uczestniczek zrobię odsypki (przeważnie są to gratisy dodawane do zamówienia) 1$=3zł koszty wysyłki dla jednego przedmiotu 1,14$ cena rzeczy po zniżce--> 1 post koszty wysyłki w Polsce (priorytet, koperta bąbelkowa): dla 1 rzeczy 5 zł, dla 2 i więcej 6zł zamówienie składam jak tylko dostanę przelewy nadwyżki zwracam po wysłaniu zamówienia wszystkie informacje na bieżąco w arkuszu , a dokładne zasady w linku w podpisie możliwość odbioru osobistego w Trzciance, po wcześniejszym uzgodnieniu w Pile i w moje weekendy zjazdowe w Szczecinie wolne 9 miejsc
************************* ************** PRÓBKOWE EDM 5 wolne max. 10$
![]() |
#2796 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
poproszę: Soft Bronzer 4,4$ + 1,15$=5,55$ Silver Gray Brow Color 3,3$+1,15$=4,45$ czyli 4,45$+5,55$=10$*3=30zł ![]()
![]() |
#2797 |
Wtajemniczenie
|
Przypominam, ze w EDM15 mam 2 wolne miejsca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ok dopisuję ![]() wolne 8 rzeczy / jeśli będzie podkład, lhk, flat,dome blush to proszę o dobranie cienia lub małego pędzelka
![]() |
#2799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym dołączyć z: 1.Dome Blush Brush 2.Everyday Eye Smudge Brush 3.Eye Kabuki Brush 4.Come What May 5.Waffle Cone na pół z Eirenn i wysyłka byłaby do mnie 6.Soft Touch chce ktoś połowkę albo 1/3?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2800 |
Konto usunięte
|
Potwierdzam wersję Mirelki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;17361070]Potwierdzam wersję Mirelki ![]() tak masz niecałe 9 zł więc powinno starczyć ![]() wolne 2 rzeczy / jeśli będzie podkład, lhk, flat,dome blush to proszę o dobranie cienia lub małego pędzelka
![]() |
#2802 |
Jestem groszek... ;)
|
Przypominam że mam 4 wolne miejsca
![]()
#2803 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
faa moja Duszko, czy nadal chcesz Daydream na pół? jeśli tak, to ja się piszę ![]()
![]() |
#2804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a więc wolne 1 rzecz / jeśli będzie podkład, lhk, flat,dome blush to proszę o dobranie cienia lub małego pędzelka
![]() |
#2805 |
Raczkowanie
|
Cathy chciałabym się przyłączyć do zamówienia od razu piszę, że jest to moje pierwsze więc jak coś będzie nie tak to napisz
![]() EDM 54 - wolne 4 miejsca pędzel Oval Concealer Brush 3,3$ + 1.15$= 4,45$ = 13.35zł pędzel Long Handled Kabuki 6,6$ + 1,15$= 7,75$ = 21.25zł EDM Próbkowe 13 - wolne 35$ Multi-Tasking Concealer 2,50$ + 1,15$= 3,65$ = 10,95zł Mint Color Corrector 2,50$ + 1,15$= 3,65$ = 10,95zł i chciałabym prosić żebyś oba te zamówienia wysłała mi w jednej paczce ![]() czyli: razem: 56,50zł + 6zł = 62,50zł Aha i chciałbym się upewnić :p pędzel Oval Concealer jest do korektora? ![]() Aaa no i pieniążki przelać od razu po Twoim potwierdzeniu?
Edytowane przez gazela12345 Czas edycji: 2010-02-22 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2806 |
Rozeznanie
|
Cathy chętnie się dołączę i proszę o:
EDM 54 pędzel Long Handled Kabuki 5,5$ Everyday Eye Shadow Brush 2,75$ 5,5$ + 2,75$ + 1,15$+1,15$ = 10,55$ = 31.65zł EDM Próbkowe 13 Try Me - Anti Shine Face Powders - 5$ Try Me - Conceal - Fair to Medum - 5$ Thymeless Fair Collection - 10$ Try Me - Pink Matte Blush - 5$ cień - In the garden - 2,5$ Pearl Mint - 2,5$ 5$ + 5$ + 10$ + 5$ +2,5$ = 27,5$ = 82,5 zł poproszę o przesłanie dwóch zamówień w jednej przesyłce ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- ojej dopiero teraz zauważyłam, że gazela12345 była szybsza ![]() zmodyfikuję swoje zamówienie, żeby się jeszcze zmieścić mam nadzieję, że wszystko będzie się zgadzać gdyby ktoś zrezygnował to ja chętnie "wypełnię" jego miejsce Edytowane przez oleniolek Czas edycji: 2010-02-22 o 23:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2807 | ||
Organizatorka
|
Cytat:
oczywiście dopisuję ![]() ![]() Próbkowe liczymy troszkę inaczej: Multi-Tasking Concealer 2,50$ *3,7 = 9,25 zł Mint Color Corrector 2,50$ *3,7 = 9,25 zł Z kolei pędzel LHK kosztuje 10$ czyli 5,5$ po zniżce czyli : pędzel oval concealer - 3,3+1,15$ = 4,45$*3 zł = 13,35 zł (tak, jest do korektora, choć równie dobrze spisuje się przy nakładaniu cieni ![]() pędzel LHK - 5,5+1,15$ = 19,95 zł Czyli policzyłaś ciut za dużo ![]() 51,8 zł + 6 zł = 57,8 zł a nie 62,5 zł ![]() Cytat:
oczywiście dopisuję, ale gdybys chciała coś jeszcze dobrać to jest taka możliwość, bo otwieram nowe zamówienie i mogę Cię dopisać do niego. Dopisać In the Garden? ![]() ![]() No i błąd w rozliczeniach próbkowego ![]() Próbkowe liczymy inaczej trochę (dolar po 3,7$ bo już nie dodajemy kosztow wysyłki - są one wliczone w tego dolara ![]() Obecnie - EDM 54 - zamknięte - dane do przelewu oraz rozliczenia - linki w podpisie ![]() EDM Próbkowe 13 - zamknięte - dane do przelewu oraz rozliczenia - linki w podpisie :jap EDM 55 Data złożenia : gdy zbiorą się chętne Zamówienie zniżkowe - 12 produktów, ze zniżką -45% Ja biorę 1 miejsce - reszta wolna (do około 50$) - Dolar liczony po 3 zł Ceny produktów - 1 post Koszt wysyłki ok. 1,15 od jednej zamawianej sztuki. Wysyłka w Polsce - 6 zł (4-5 zł wysyłka poleconym priorytetem plus koperta) Nadpłaty i niedopłaty - rozliczenie po dotarciu i wysłaniu paczek. Konto - Inteligo, mbank Szczegóły - arkusz google (link w podpisie) przy rzeczy powyżej 10$ proszę o dobranie tańszej - taniego pędzelka, cienia (żeby zmieścić się w ok. 50$ z 12 produktami) ![]() GRATIS - odsypka cienia EDM z obowiązującej promocji EDM próbkowe 14- wolne 50$ Data złożenia : gdy zbiorą się chętne Dolar liczony po 3,7 zł (już z wysyłką z USA) Wysyłka w Polsce - 6 zł (4-5 zł wysyłka poleconym priorytetem plus koperta) Nadpłaty i niedopłaty - rozliczenie po dotarciu i wysłaniu paczek. Konto - Inteligo, mbank Szczegóły - arkusz google (link w podpisie) Edytowane przez cathy Czas edycji: 2010-02-23 o 07:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2808 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Heart 2 Shop link poproszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2809 |
Jestem groszek... ;)
|
Jako że biorę sobie cień...
Wolne 3 miejsca/ 12$ ![]()
![]() |
#2810 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i otwieram EDM 55 pełnowymiarowe produkty, pędzle termin realizacji: jak znajdą się chętne i będę miała przelewy koszt dolara: ok 3 zł koszty przesyłki z USA jednej rzeczy : 1,15$ koszty przesyłki w Polsce ok 5,5 zł zamówienie zamknięte lista uczestników: Faa połówka bollywood połówka sood sorel roz - Fresh Air cien - Cherry Fizz koleżanka Faa 2 rzeczy - - mikia20 Everyday Eye Shadow Brush Flat Top Brush Foundation Brush Everyday Eye Smudge Brush Ag4 winged butter formuła inrtensive 6,6$ WhiteInnocent połówka bollywood połówka wood sorel Vril roz - Fresh Air (polowka w oryginalnym opakowaniu) - (3,85$ + 1,15$) x 3zl = 15zl cien - Cherry Fizz (polowka w oryginalnym opakowaniu) - (2,75$ + 1,15$) x 3zl = 11,70 zl fiolka85 kaolin power sunlight 9$
"Dobrze wiem, że czasem bardzo trudno mnie kochać. Ale chyba łatwo zobaczyć miłość w moich oczach..." Płomień 81 - Trudno mnie kochać https://www.instagram.com/izka_em/ Edytowane przez faa Czas edycji: 2010-02-28 o 09:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2812 |
Rozeznanie
|
Dołączam! ![]() Angled Brow & Liner Brushhttp://www.everydayminerals.com/stor...ner-brush.html In the Gardenhttp://www.everydayminerals.com/stor...he-garden.html [na pół z magtru] ![]()
#2813 | |
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Zostało 1 miejsce wolne 7$ ![]() ![]() I proszę aby magtru potwierdziła połóweczkę tutaj, by wszystko było zgodnie z regulaminem ![]() ![]()
![]() |
#2814 |
Wtajemniczenie
|
Olencjaaa - ja poproszę $5 z próbkowego:
Black Eyeliner sample i Sunlight Finishing Dust sample (wyszło mi 18,50) Do bigowego: LHK 5,5 Dome Blush Brush 5,5 Everyday eyeshadow brush 2,75 (z przesyłką z USA i w PL wyszło mi 57, 60?) Wysyłka oczywiście razem. Edytowane przez anka_bzzz Czas edycji: 2010-02-23 o 09:27 Powód: ceny |
![]() ![]() |
![]() |
#2815 |
Zakorzenienie
|
EDM54
róż soft touch na pół z fiolka85, oryginalne pudełeczko dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2816 |
Rozeznanie
|
Potwierdzam połówkę cieni, zakupy mogą być wysłane jedną przesyłką, poczekam
![]() PS: Tylko nie wiem, ile mam Ci wpłacić? ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Jeżeli jest miejsce, to poproszę Oval Concealer Brusch 6$ dopisać do tej połóweczki cienia |
![]() ![]() |
![]() |
#2817 |
Wtajemniczenie
|
EDM54
róż soft touch na pół z Mirelkaaa , oryginalne pudełeczko dla Mirelkaaa |
![]() ![]() |
![]() |
#2818 | |
Organizatorkaaa :)
|
Cytat:
![]() EDM 24 wolne 6 miejsc
************************* ************** PRÓBKOWE EDM 5 wolne max.5$
![]() |
#2819 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() z kolejnymi rzeczami się wstrzymam. najpierw naciesze się tym co przyjdzie teraz dopiero potem wykupię całą resztę EDM ![]() tak myslałam, że mi się coś poplączę w obliczeniach... to mój debiut we wspólnym zamiawianiu więc zwalam to na brak doświadczenia ![]() a tak na marginesie: Cathy twój blog jest GENIALNY! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2820 |
Zadomowienie
|
Jeśli mogę się przyłączyć, to bardzo prosiłabym o dopisanie:
PRÓBKOWE: Base - Olive Neutral sample (semi matte) Blush - Tea Time sample RAZEM: 5$+2,30$ =7,30$ z wysyłką (21,90 zł) BIGOWE EDM24: Base - Buff- Fairly Light Neutral (semi matte) - 6,6$ Concealer - Multi Tasking - 4,4$ Pędzelek - Eye Kabuki Junior -3,3$ RAZEM: 14,3$+3,45$ = 17,75$ ( 53,25 zł ) Przeleję: 21,90zł+53,25zł+6,00zł = 81,15 zł Wysyłka razem. To moje pierwsze zamówienie - czy może tak być i czy wszystko się zgadza? |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.