Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 5 - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-23, 08:24   #2851
aptak
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 5

Hej Dziewszyny, jestem w 2 dniu Dukana. Wczoraj pisałam do was , że chcę schudnąć 4kg ale wczoraj kupiłam wagę elektroniczną i się przeraziłam bo ważę 71 a nie jak myślałam 68kg. Tak więc mój plan się zmienia. Cel: 65kg czyli pozbywam się 6kg.
Powiem szczerze, że 1 dzień diety był masakryczny. Mimo, że jadłam coś co 2-3 godziny cały czas się czułam głodna. Najgorzej było jak wybrałam się na zakupy jedzeniowe, bo myślałam, że zaraz zemdleję z głodu.... Na szczęście jakoś utrzymałam się na nogach a na kolację zjadłam pyszbego łososia pieczonego w ziołach co poprawiło mi humor i samopoczucie.
Dzisiaj już czuję się ok, na razie nie czuję takiego głodu jak wczoraj, więc chyba idzie w dobrym kierunku.
Powiedzcie mi proszę jak to jest z tym ćwiczeniem. Jedne piszą, że można - wręcz trzeba, a inne, że to nie wskazane. Ja do tej pory chodziłam 2 razy w tygodniu na aerobik i nie wyobrażam sobie porzucenia tego zwyczaju, bo świetnie się po tym czuję. Mam nadzieję, że to nie zniweczy rezultatów diety.
aptak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 08:27   #2852
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
ja tez nie cwicze, czekam na zastój i wtedy powróce na siłownie
ja musze brzuszki zaczac znowu i wytrwac dluzej niz tydzien

Cytat:
Napisane przez DociaG Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, dzis moj drugi dzien na tej diecie, przez jeden dzien 2,5 kilo mniej - to dla mnie ogromny szok !! tym bardziej ze raczej nie bylam glodna, fakt ze niencierpie miesa i ta dieta to prawdziwy szok dla mojego organizmu - ale jestem przeszczesliwa - jedyne co mi cieplakowi dokucza to wieczne uczucie chlodu - ale moze tak ma byc
to woda

u mnie spadek -0,2

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 08:28   #2853
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emila3000 Pokaż wiadomość
nie lubie karafiora wiec odpada... ;p

35 min na rowerku jezdzilam... od wrzesnia pierwszy raz.... wiec dzisiaj tak dla relaksu sie przejechalam.... nie chce miec zakwasow.... od jutra zaczynam mocniej cwiczyc....
moze kolejne pol hula hopa... ????

mam takie zwykle hulahopy, tylko ze duze...
dziewczyna ktoras z was ma te fitnes... pamietam ze ktos sobie kupil takie professional...

czyms sie roznią... dodam ze krece 2 naraz.... dla lepszego efektu

ide do graciarni ich poszukac i odkurzyc...
Ja mam to koło. Jak dla mnie boskie jest Średnica 110cm, waży ok. kilograma i ma te kulki masujące (na początku dają w kość i są malutkie siniaki - ale można tego uniknąć i kręcić w bluzie). Na allegro można takie już od 2ozł kupić.
Stary 2010-02-23, 08:32   #2854
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mav Pokaż wiadomość
ja nie mam takiego prblemu bo ja nie posiadam czegos takiego jak wech u mnie sie to nie rozwinelo chyba, zapach musi byc naprawde mega intensywny zeby cos poczuc

co do wiesniaka ja uwielbiam z pieprzem i sola

Dzien dobry
dopiero wstalam zaraz sniadanko, najpierw sie zwarze
u mnie tak pada
Chcesz, to oddam Ci swój węch W tej diecie to on raczej zaletą nie jest... Też uwielbiam wieśniaka z pieprzem i solą a do tego szczypiorek moje ulubione sniadanko, które jadłam codziennie jeszcze nie będąc na diecie

Cytat:
hej dziewczyny, dzis moj drugi dzien na tej diecie, przez jeden dzien 2,5 kilo mniej - to dla mnie ogromny szok !! tym bardziej ze raczej nie bylam glodna, fakt ze niencierpie miesa i ta dieta to prawdziwy szok dla mojego organizmu - ale jestem przeszczesliwa - jedyne co mi cieplakowi dokucza to wieczne uczucie chlodu - ale moze tak ma byc
co jedna Dukanka, to lepszy wynik... i ekstra motywacja na początek, co?

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 08:36   #2855
DociaG
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość

i to jaka !! moze to sama woda ale i tak sie ciesze
DociaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 08:39   #2856
aptak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez DociaG
Zazdroszczę dobrego samopoczucia i spadku wagi. Ja nie narzekam bo od wczorajszego wieczora ubyło mi 1kg, ale nie ekscytuję się za bardzo bo to może być zwykłe wahanie wagi. Jutro znów rano się zważę to będę mogła jakoś bardziej realnie to ocenić.
Stary 2010-02-23, 08:45   #2857
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
KTSW - gratuluje spadku wagi!!!! Ja 5kg schudłam w 29 dni, a Ty w 15 Super!
Cytat:
tez tak chcę
dzieki dziewczyny

Cytat:
ja musze brzuszki zaczac znowu i wytrwac dluzej niz tydzien
ja przed dietą ostro ćwiczyłam na siłowni, efekt - mięśnie obrośnięte warstwą tłuszczu, wiecie jak u niektórych bokserów wagi ciężkiej mam nadzieje ze teraz sie pokażą w koncu
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-23, 08:46   #2858
mona2007
Wtajemniczenie

witam wszystkie dziewczyny na dukanie

oczywiście czytam was od jakiegos czasu, i postanowłam sie przyłączyć, jeśli oczywiście moge.
jestem na dukanie 7 dzień fazy uderzeniowej, narazie spadło mi -2,1kg, według testu dukana powinno być -2,7 kg na pierwszej fazie, ale jednak nie udało mi sie to osiągnąc, ale mimo to jestem zadowolona, bo przy mojej wadze kazde zgubione kilo to zbawienie, a mam tego nie mało,
startowałam z waga 98kg, stosowałam różne dietki i udało mi sie schudnąc do 85kg, później był mały przyrost około +3 kg, i tak oto na początku dukana miałam 88kg. a teraz mam 85,9kg, cel jaki sobie założyłam to 70 kg.
dzisiaj ostani dzień samych protein jutro warzywaka - naszczęście, bo juz mój brzuch cieższko przyjmuje tyle białka,
korzystałam niejednokrotnie z waszych przepisów, i uratowało mnie to od monotni potraw, !!!
mam nadzieje ze dam rade osiągnąc swoj zamierzony cel, aby latem wyglądać przyzwoicie, a nie aby sie ze mnie wylewało z każdej strony .

pozdrowienia dla wszystkich

CHCE CZUĆ SIĘ DOBRZE PATRZĄC NA SIEBIE, I CHCE ABY PATRZONO NA MNIE I WIDZIANO ATRAKCYJNĄ KOBIETE

a ja czekam, i czekam na niego

mona2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 08:46   #2859
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

Cytat:
Chcesz, to oddam Ci swój węch W tej diecie to on raczej zaletą nie jest... Też uwielbiam wieśniaka z pieprzem i solą a do tego szczypiorek moje ulubione sniadanko, które jadłam codziennie jeszcze nie będąc na diecie

ja zawsze bralam do pracy dwa jeden robilam na slodko, drugi na ostro

wogole nie ciagnie mnie do slodyczy cud jakis a mam nadal paczke prinze polo

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 08:47   #2860
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
i to jaka !! moze to sama woda ale i tak sie ciesze
Dokładnie Ale potem zacznie spalać się tłuszczyk i z tymi -2,5kg wody da na pewno fajny wynik

-26kg

Stary 2010-02-23, 08:48   #2861
jolka65
Raczkowanie

Dzień dobry wszystkim. Gratuluje spadków. A tym które tak jak martwią się zastojem - wytrwałości, w końcu waga ruszy, tylko kiedy
Ja od dzisiaj same białko więc może się uda i będzie serniczek W trakcie 21 dni schudłam 5 kilo.
Mam pytanko czy wam w trakcie tej diety dokuczają bóle wątroby? Jeśli tak to co używacie żeby nie bolała, mnie od wczoraj pobolewa więc muszę temu zaradzić , bo diety nie przerwę!!
jolka65 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 08:56   #2862
eliza40
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aptak Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi proszę jak to jest z tym ćwiczeniem. Jedne piszą, że można - wręcz trzeba, a inne, że to nie wskazane. Ja do tej pory chodziłam 2 razy w tygodniu na aerobik i nie wyobrażam sobie porzucenia tego zwyczaju, bo świetnie się po tym czuję. Mam nadzieję, że to nie zniweczy rezultatów diety.
Ja też chodzę 2 razy w tygodniu na aerobik.Na uderzeniówce tylko nie chodziłam bo miałyśmy akurat przerwę.Na diecie jestem od sierpnia.
Przed aerobikiem staram sie zawsze coś zjeść i nie mam żadnych problemów.
Stary 2010-02-23, 08:58   #2863
patty010
Raczkowanie

Witam,
u mnie paskudna pogoda, szaro, mglisto, ale za to samopoczucie mam super wlazłam dzisiaj na wagę a tu 69 jeszcze 1 kg do mojego Igo celu nie pamiętam kiedy ostatnio widziałam 6 z przodu na wadze chyba jakieś 3 lata temu, no i wczoraj wlazłam w moje ukochane spodnie o rozmiar mniejsze niż obecne, kocham Dukana i to forum

patty010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 09:00   #2864
czelsi
Raczkowanie

Dzień dobry wszystkim
Czy kogoś też bolą łydki na tej diecie? Bo mnie zdecydowanie tak, ciągle mam takie spięte, jakby z zakwasami, a nie przeciążałam ich Mój chłopak twierdzi, że to dlatego, że mój organizm spala najpierw mieśnie a potem dopiero tkankę tłuszczową - czy to prawda? Jeśli tak, to też muszę przystąpić do jakiś ćwiczeń, myślałam o tym hula hop, ale z przesyłką to już prawie 40 zł wychodzi...
czelsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 09:02   #2865
elianka
Zakorzenienie

ja ćwiczę w domu- stepper, skakanka, 8 min cały program taki aerobik

Wciągnęłam na śniadanie nieśmiało naleśniki z serem, nie odrzuciło mnie od nich.. zwolnienie mam jeszcze dziś i jutro. Mam nadzieję, ze nic mi po nich nie będzie :/

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez czelsi Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim
Mój chłopak twierdzi, że to dlatego, że mój organizm spala najpierw mieśnie a potem dopiero tkankę tłuszczową - czy to prawda? ..

Organizm spala najpierw mięśnie na diecie niskokalorycznej, dieta wysokobiałkowa znacznie ogranicza ten proces, ale zawsze opłaca się poćwiczyć
Stary 2010-02-23, 09:04   #2866
ruda_niunia
Rozeznanie

Witam!
od jakichs 3 dni nie moge za Wami nadazyc co poczytam troche to musze sie za cos wziac a potem jeszcze wiecej stron -wiec dzisiaj najpierw pisze a potem zabieram sie za czytanie
Powiem Wam tak po cichu zeby nie zapeszyc - u mnie chyba krzyzys minal.. dzis na wadze 77,5 - od 3 dni spadki... i oby sie to utrzymalo...

za pamieci : Marta33 - bardzo prosilabym o cwiczenia .. pisalam wczesniej PW do Ciebie ale nie wiem czy doszlo ...

milego dzionka!

walcze ze swoja slaba silna wola
ruda_niunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 09:05   #2867
aptak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eliza40 Pokaż wiadomość
Ja też chodzę 2 razy w tygodniu na aerobik.Na uderzeniówce tylko nie chodziłam bo miałyśmy akurat przerwę.Na diecie jestem od sierpnia.
Przed aerobikiem staram sie zawsze coś zjeść i nie mam żadnych problemów.
Dzięki za pocieszenie, w takim razie jak tylko skończę uderzeniówkę wracam na aerobik.
Stary 2010-02-23, 09:11   #2868
Thercia
Raczkowanie

Cześć Dziewczynki
Chwale się: dzis znowu ubytek. Na wadze 68,1 kg. jakos bardzo skokowo mi spada w dniach ostatnich. To pewnie taka zmyłka przed zastojem :p

Podzielę się reflesją (niezbyt odkrywczą pewnikiem): odkąd zaczęłam cwiczyć na stepperze, ale tak poważnie, w sensie godzinę dziennie w bardzo szybkim tempie (około 5000 kroków), aż pot leje się ze mnie strumieniami - chudnę zdecydowanie, ale to zdecydowanie szybciej. Wobec czego polecam i ćwiczeń nie zaprzestanę. Dodatkowo jak mi sie chce to ćwicze brzuch i ramiona, ale nie codziennie.
23.02.2010 - 68,1 kg
28.03.2010 - 66,0 kg

My new way :
21.02.2011 - 74,1 kg
Thercia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 09:16   #2869
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czelsi Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim
Czy kogoś też bolą łydki na tej diecie? Bo mnie zdecydowanie tak, ciągle mam takie spięte, jakby z zakwasami, a nie przeciążałam ich Mój chłopak twierdzi, że to dlatego, że mój organizm spala najpierw mieśnie a potem dopiero tkankę tłuszczową - czy to prawda? Jeśli tak, to też muszę przystąpić do jakiś ćwiczeń, myślałam o tym hula hop, ale z przesyłką to już prawie 40 zł wychodzi...
ja też mam czasem skurcze, weź sobie witaminki multiwitaminę jakąś... No i rozciągaj się po ćwiczeniach.

-26kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-23, 09:16   #2870
Berlinianka
Zadomowienie

Witam i ja

Rany jaki miałam sen Głupi strasznie, a obudził mnie kolega, któremu wczoraj nie chciało się iść na poprawę i idzie dzisiaj.
Dzwoni o 7:30 i pierwsze słowa "śpisz?", obudził mnie to mówię "nie... już nie..."
- o to dobrze, bo słuchaj...

Niebo szare, z domu się wychodzić nie chce. Ale wyjdę i udam się na uczelnię w celu otrzymania ostatniego wpisu i oddania indeksu, po czym trafię do pubu, tudzież pod chmurkę z butelką piwa w ręku i zamierzam się nim delektować, jako moją ucztą i ulubionym napojem. A co!

Muszę się jednak kopnąć na wątek o III fazie, bo mam pewne wątpliwości, książka mi ich nie wyjaśnia

Aprrril - też uważam, że dokumenty powinny leżeć w teczce Moja wina, że ich nie składałam na 1 kupkę do segregatora i pewnie gdzieś się walają po kątach. Zapytam dzisiaj czy mi to wydrukują, włożę do teczki i będzie w razie czego, żebym nie musiała potem latać za tym

Ile to jeszcze dni

Nowa książka Dukana: http://chomikuj. pl/ squo-86
Berlinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 09:17   #2871
Wisienka_81
Rozeznanie

Witam w ten piękny słoneczny dzionek
U mnie tylko -0,3kg ale w sumie daję to wynik -4kg i dziś na wadze równe 61kg... oby tak dalej by na wadze znów 5 na początku zagościła

Muszę wam przyznać, że mam dziś jakiegoś speeda... od 8 zdążyłam wyprawić jedno dziecię do przedszkola, męża do pracy, nakarmić i przyodziać drugie dziecię, zjeść śniadanie (przed 9 co już jest cudem), posprzątać, umyć podłogi, wykąpać się i wyszykować i teraz zasiąść do kompa by się z wami przywitać.... może powoli wiosna się zbliża i ja z tego zimowego snu się obudziłam?

O 11 zmykam z córą na spacer co w konsekwencji kończy się tym, że muszę ją nosić bo się śniegu boi więc mam ćwiczenia z 10kg obciążeniem na "świeżym" powietrzu...

elianka bardzo cię proszę prześlij mi na maila ten zestaw 8 bo jak próbowałam ściągnąć to nie mam dźwięku... widać chyba jakaś lewa w te klocki jestem...

Wisienka_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 09:24   #2872
Thercia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Wisienka_81 Pokaż wiadomość
elianka bardzo cię proszę prześlij mi na maila ten zestaw 8 bo jak próbowałam ściągnąć to nie mam dźwięku... widać chyba jakaś lewa w te klocki jestem...
Mi też te zestawy 8 minute ściagały sie jakies lewe, więc teraz jak je ćwicze to bezposrednio z youtube i jest git. Jesli ktos ma kłopoty ze ściagnieciem to polecam takie rozwiązanie.
23.02.2010 - 68,1 kg
28.03.2010 - 66,0 kg

My new way :
21.02.2011 - 74,1 kg
Thercia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 09:27   #2873
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat

Cytat:
Dziewczyny, ale jaja Też tak macie? Ja czuję zapach słodyczy z drugiego końca biura Stoją, czekają na beneficjentów i mi pachną Najbardziej pierniki... Ale postanowiłam z nimi walczyć (jak zwykle), bo tu u mnie w pracy za dużo pokus... Codziennie wykładam do poczęstunku ciastka wszelkiego rodzaju, czekolady, czasem mam brudne ręce z czekolady i lecę umyć, zamiast oblizać... Właśnie jem sobie wieśniaka ze słodzikiem i aromatem waniliowym (ble jakoś wiesniak mi tylko "na słono" smakuje... ), ale chyba go zaraz wyrzucę...
Tez potrafie wyczuc slodycze z drugiego konca sali... I wszelakie czipsy i podobne tez
I wiesniak tez tylko na slono (u mnie najczesciej z chuda szyneczka i na PW z papryka)

Cytat:
Napisane przez aptak Pokaż wiadomość
Dukan (przynajmniej w bialej ksiazce ktora czytalam) nie poleca forsownych cwiczen zwlaszcza w fazie I kiedy organizm przezywa szok spowodowany duza iloscia bialka tylko w zamian poleca spacery i takie lagodniejsze formy aktywnosci zwlaszcza kiedy wystepuja zastoje. Ja np wogole nie cwiczylam i chudlam ale teraz kiedy waga schodzi oporniej zamierzam zaczac cwiczyc

Bylam dzisiaj oddac krew do badania, zobaczymy jak to wszystko wyjdzie Wogole to chyba @ niedlugo dostane bo tak mnie brzuch boli ze szok... Nie wiem czy sie dzisiaj z lozka rusze a bylam umowiona na wieczor... I jeszcze pocwiczyc by wypadalo...

Dzisiaj spadkow nie zanotowalam i zastanawiam sie czy to zastoj, czy zblizajaca sie @...

A na sniadanko bylo cappuccino, 2 jajka na miekko, pare plasterkow chudej szyneczki i actimel Mniam

A pogoda u mnie piekna Az sie chce wyjsc z domu

life is what happens when you are busy making other plans

Korlat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 09:33   #2874
Emila3000
Zakorzenienie

u mnie nadal nic... chyba +0,1 ale zwaze sie jeszcze raz..... tzn. waga caly czas stoi i tak sobie hop do gory, hop na dol 0.1 kg robi
od dzisiaj proteiny i zaczynam porzadnie cwiczyc, bo wczoraj to byla taka rogrzewka po zimie....

nie wiem czy to przez te warzywa mi nie spada... nie jem slodyczy, z warzywami tez nie przesadzam - sa tylko dodatkiem do bialek, a waga nie raczy sie nic obnizyc.....

i tego hulahopa z wypustkami sobie zakupie.... albo i 2.... niech sie robi talia....

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

dobra zwazylam sie jeszcze raz.... tyle samo ile wczoraj.... jak mi nie spadnie chyba wlasnorecznie przeprowadze na sobie odsysanie tluszczu....
na sniadanie chyba wiesniak...
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 09:33   #2875
Wisienka_81
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Thercia Pokaż wiadomość
Mi też te zestawy 8 minute ściagały sie jakies lewe, więc teraz jak je ćwicze to bezposrednio z youtube i jest git. Jesli ktos ma kłopoty ze ściagnieciem to polecam takie rozwiązanie.
Też tak kiedyś robiłam ale teraz komputer straszni mi muli i zestaw 8 minutowy trwa np. 45 minut można się załamać...

Wisienka_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 09:39   #2876
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Korlat Pokaż wiadomość
Tez potrafie wyczuc slodycze z drugiego konca sali... I wszelakie czipsy i podobne tez
I wiesniak tez tylko na slono (u mnie najczesciej z chuda szyneczka i na PW z papryka)
Kurczę, ale ta dietka wyostrza zmysły ja raz się skusiłam, obgryzłam jedną delicję (biszkopt wywaliłam do kosza), i zjadłam samą galaretkę, bo tak mnie kusiło i ciekawiło jak smakuje różana Raz też miałam tak, że wzięłam pół jeżyka do buzi i takie mnie naszły wyrzuty sumienia momentalnie, że (uwaga będzie niesmaczne) wyplułam do chusteczki Koniec spowiedzi

Cytat:
A na sniadanko bylo cappuccino, 2 jajka na miekko, pare plasterkow chudej szyneczki i actimel Mniam
A pijesz Actimel lekki, tak? Ten naturalny? Ja raz kupiłam lekki truskawkowy, bo on nie ma w składzie samych owoców...Można go? Ale i tak mi bardziej smakuje naturalny

-26kg

Stary 2010-02-23, 09:44   #2877
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat

Cytat:
ja też mam czasem skurcze, weź sobie witaminki multiwitaminę jakąś... No i rozciągaj się po ćwiczeniach.
Skurcze moga byc efektem ubocznym spozywania aspartamu... Tak samo jak dretwienie rak i nog... Kolega ktory duzo cwiczy i jadl koktaile proteinowe (ktore byly wlasnie dosladzane aspartamem) tego na sobie doswiadczyl.
Edit:
Amani ja pije actimela lekkiego, zwyklego bo ten truskawkowy mi srednio podchodzi ale jego tez mozna

Edytowane przez Korlat
Czas edycji: 2010-02-23 o 09:47
Stary 2010-02-23, 09:47   #2878
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Skurcze moga byc efektem ubocznym spozywania aspartamu... Tak samo jak dretwienie rak i nog... Kolega ktory duzo cwiczy i jadl koktaile proteinowe (ktore byly wlasnie dosladzane aspartamem) tego na sobie doswiadczyl.
Ooo, tego nie wiedziałam Kupiłam sobie słodzik bez aspartamu, a w przyszłym tygodniu zamówię sobie Diabex.

-26kg

Stary 2010-02-23, 09:49   #2879
mona2007
Wtajemniczenie

jeśłi chodzi o mie to z ćwiczeniami niestety niemam nic wspólnego niestety, jedynie co mam to jak jest pogoda to spacerki z dziećmi, !!! dużo jeżdze autem wiec mam siedzący tryb pracy, wiem że to źle, i musze to zmienić, jak sie ociepli to pewie bedzie lepiej, koleznaka zproponawała mi spacery w szybkim tempie z kijkami, na samą myśl mam przed oczyma pare staruszków wędrujących bo zazwyczaj takjest, ale mimo to spróbuje bedzie to dla mnie wstęp do biegania, bo teraz to bym sie zasapała bo zero kondycji.

CHCE CZUĆ SIĘ DOBRZE PATRZĄC NA SIEBIE, I CHCE ABY PATRZONO NA MNIE I WIDZIANO ATRAKCYJNĄ KOBIETE

a ja czekam, i czekam na niego

mona2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 09:52   #2880
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat

Cytat:
Ooo, tego nie wiedziałam Kupiłam sobie słodzik bez aspartamu, a w przyszłym tygodniu zamówię sobie Diabex.
A co to jest Diabex? Nigdy o tym nie slyszalam Zaraz zapytam wujka Google

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości