![]() |
#1651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
mierzyłam duzo, ale im więcej tym bardziej mi się w głowie pokręciło. A to suknie które biorę pod uwagę. Jest jeszcz3e 4, podobna do tej 3, tylko zamiast kamieni ma bok delikatnie ozdobiony koronką, za to ma też koronkę na trenie
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2010-02-22 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1652 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mi się najbardziej podoba 1 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1653 |
BAN stały
|
x
Edytowane przez nieposkromionaa Czas edycji: 2011-02-17 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1654 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() co do zaproszeń to nawet nie zaczęliśmy oglądać , może już czas ![]() a kupony lotto to bardzo dobry pomysł i na pewno nikt nie odbierze tego negatywnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1655 | |
Wtajemniczenie
|
My w sobotę odbieramy obrączki - będzie kolejna rzecz wykreślona z listy
![]() A godzina też juz zaklepana w kościele - i też 16 ![]() Póki co z załatwionych rzeczy jest: -sala -orkiestra -foto -video -nauki i poradnia (większej bzdury niż poradnia nigdy w życiu nie przeżyłam ![]() -woda ognista ![]() -suknia ślubna -sukienka na poprawiny Dziś mam zamiar usiąść i wybrać zamówienia oraz Księgę Gości, prawdopodobnie padnie na coś z Decoriscus, bo mają fajne te księgi ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
![]() Siostra Tż-ta brała ślub we wrześniu i też prosiła właśnie o kupony lotto. Poźniej okazało się, że przy weselu na 100 osób mieli trafione 2 trójki - całe 32 zł ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1656 |
Zakorzenienie
|
my mamy slub o 13 USC a z listy mamy wsyztsko procz garnituru nieslubnego i zaplacenie za katering i tyle.
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- lepsze 32 zyle niz sterta wyschniętych kwiatów !!
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
#1657 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do kuponów lotto - co kto lubi... ja marzę o kwiatach,a już nigdy więcej w życiu nie będę miała okazji żeby mieć w posiadaniu aż tyle ![]() ![]() Cytat:
![]() ja wolę wyschnięte kwiaty, bo zanim wyschną są piękne piękne i jeszcze raz piękne......... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1658 |
BAN stały
|
x
![]() ![]() |
![]() |
#1659 |
Raczkowanie
|
popieram Wife_to_be, też jestem za kwiatami
![]() ![]() ![]() Edytowane przez adorable Czas edycji: 2010-02-22 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1660 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
co zrobić z kwiatami? podziwiać ![]() ![]() ja też biore pod uwagę złote buty... ![]() i ciekawostka z serii "musi być r ", podobno nie wolno brać ślubu o niepełnej godzinie ![]() ale my z lipca mamy to gdzieś ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
BAN stały
|
x
![]() ![]() |
![]() |
#1662 | ||||
Zakorzenienie
|
wife to be, dzięki za opinię
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a w ogóle to padłam, tyle macie już pozałatwiane, a ja w lesie.
![]() |
#1663 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() moja to pronovias latina..... wisi w domku i czeka do lipca (na przymiarki i dopasowanie i potem na ślub ![]() wiesz, twoje ciocie i babcie calkiem rozsadny argument podaly........ ![]() tez by mni eszlag trafil gdyby to moj kupon ktory komus dalam byl taki mega wygrany ![]() ![]() bylam kiedys na weselu i mlodzi zamiast kwaitow zazyczyli sobie............artykuly plastyczne, pedzle, farbki, kredki, itp itd.... jesssssu........... dla dzieciakow jakis oczywiscie, ale kurrrrde ja naprawde wole dawac i dostawac kwiatki ![]() dla pocieszenia gusiak powiem ci, ze moja przyjaciolka sie zareczyla w weekend i calkiem prawdopodobne jest, ze slub bedzie w lipcu tego roku. wiec nie mow ze w lesie jestes ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1665 |
Zakorzenienie
|
Ja lubię kwiaty
![]() ![]() ![]() A my wybraliśmy godzinę 17 ![]() ![]() Gusiak najbardziej podoba mi się 1 suknia ![]() ![]() Jestem właśnie w trakcie robienia zaproszeń...zrobiłam aż 4....nie pochwalę się bo siostra zakosiła aparat na ferie ![]()
#1666 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Odnośnie godziny ślubu - wybraliśmy 17:00 (na razie jesteśmy jako jedyni, biorący ślub 10 lipca ![]()
![]() |
#1667 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() my bedziemy sami sale ubierac, tzn moze nie do konca sami... mam w rodzinie babke ktora ma do tego zaciecie,kiedy sie tym zajmowala zawodowo, teraz poszla ciut wyzej niz dekoracje sal weselnych ![]() ![]() ![]() bylam kiedys na czyms takim u kolezanki, tylko tam dochodzilo jeszcze obieranie ziemniakow ![]() 3 kolegow zginelo z ziemniakami na obiad dla 200 osob w malej piwnicy, tylko oni, ziemniaki i po weselnej na glowe........ masakra ![]() u nas "niestety" beda sie musieli obejsc bez ziemniakow....... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
Zakorzenienie
|
no my też, ale mamy sporo gości, więc życzenia pewnie się przedłużą no i jest kawałek do sali, także myślimy że chociaż ślub o 16 to wesele i tak się zacznie ok19.
Fajnie, może sobie pomożemy pomysłami z tą salą ![]()
#1669 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez 83mika Czas edycji: 2010-02-23 o 07:52 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1670 |
Raczkowanie
|
ja kocham kwiaty ale świeże, doniczkowe notorycznie mi zdychają. chociaż tak teraz myślę, że mogłabym mieć kilka na własnym mieszkaniu, to już coś innego niż podlewać te w domu rodzinnym, nie?
taki storczyk na parapecie w kuchni, ahhhh, już to widzę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1672 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1673 |
Raczkowanie
|
niestety ja kompletnie nie pamiętam o kwiatkach, tylko kaktusy mogłyby przeżyć. może się to zmieni jak już będę u siebie..... może ![]() do tej pory jak jakiegoś miałam (nie mówię w domu, bo tam to zawsze ktoś podleje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1674 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pokaz jakie zaproszenia zamowiliscie ![]() my do zaproszen takich wierszykow dawac nie bedziemy, ale w zaproszeniu bedzie adres naszej slubnej strony i tam juz sa wierszyki, ze wolimy kase zamiast prezentow i ze zamiast kwiatow chcemy wino ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1675 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
#1676 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Skoro się już tak chwalimy swoimi cudami to oto moja. Będzie biała ze srebrnymi aplikacjami przy gorsecie, bez trenu i halki. Welon będzie długi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1678 |
Zakorzenienie
|
Tak i układa się naturalnie . Zresztą na zdjęciu ta sukienka jest właśnie bez halki
![]()
#1680 |
Zakorzenienie
|
No tak...w tej mojej to materiał jest taki że sam sterczy:P chociaż można do niej tej halkę...ale wtedy ten dół się robi taki szeroki i brzydki jak dla mnie. Do tych co Ty mierzyłaś halka obowiązkowa, ale spotkałam się w jednym salonie z takimi halkami które miały bardzo elastyczne koło i nawet jak PMka siadła to suknia ładnie się układała. Super rozwiązanie
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.