Lipcowe Panny Młode - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-22, 14:07   #1651
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23
Dot.: Lipcowe Panny Młode

mierzyłam duzo, ale im więcej tym bardziej mi się w głowie pokręciło. A to suknie które biorę pod uwagę. Jest jeszcz3e 4, podobna do tej 3, tylko zamiast kamieni ma bok delikatnie ozdobiony koronką, za to ma też koronkę na trenie

Edytowane przez gusiak23
Czas edycji: 2010-02-22 o 14:10
gusiak23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 17:04   #1652
wife_to_be
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
mierzyłam duzo, ale im więcej tym bardziej mi się w głowie pokręciło. A to suknie które biorę pod uwagę. Jest jeszcz3e 4, podobna do tej 3, tylko zamiast kamieni ma bok delikatnie ozdobiony koronką, za to ma też koronkę na trenie

mi się najbardziej podoba 1 w której czujesz się najlepiej? bo to chyba najważniejsze
wife_to_be jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 17:49   #1653
nieposkromionaa
BAN stały

x

Edytowane przez nieposkromionaa
Czas edycji: 2011-02-17 o 21:36
nieposkromionaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 18:07   #1654
elwi32
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nieposkromionaa Pokaż wiadomość
Dobry pomysł, też może dorzucę tam coś białego do bukietu Chociaż cały czas chciałam jednokolorowy, bo suknie mam dosyć strojną...i odważną...
W ogóle to wczoraj miałam dołka, bo niepotrzebnie oglądałam suknie ślubne i spodobała mi sie inna niz zamówiłam... Ale pocieszam się tym, że może na żywo jest beznadzieja ehh, wole już nawet o tym nie mysleć i już nie będę oglądać!

Co do obrączek nawet nie wiedziałam, że są takie długie terminy Więc widzę, że nie ma na co czekać...trzeba się za czymś rozejrzeć.

Przyszły nam dziś zaproszenia pięękne są Teraz tylko dokupię koperty i jeszcze włożę bilecik, z prośbą lub wierszykiem aby zamiast kwiatów były kupony lotto. Mam nadzieję że niektóre osoby nie odbiorą tego jakoś negatywnie...
mnie też czytanie wypowiedzi dziewczyn zmobilizowało żeby zacząć szukać obrączek i znaleźliśmy złotnika który zrobi nam je za 150 - 300zł w zależności co będziemy chcieli , oczywiście z własnego złota, ale i tak wyjdzie to prawie o połowę taniej niż u jubilera

co do zaproszeń to nawet nie zaczęliśmy oglądać , może już czas
a kupony lotto to bardzo dobry pomysł i na pewno nikt nie odbierze tego negatywnie
elwi32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 18:22   #1655
Kulkaaga
Wtajemniczenie

My w sobotę odbieramy obrączki - będzie kolejna rzecz wykreślona z listy
A godzina też juz zaklepana w kościele - i też 16

Póki co z załatwionych rzeczy jest:
-sala
-orkiestra
-foto
-video
-nauki i poradnia (większej bzdury niż poradnia nigdy w życiu nie przeżyłam
-woda ognista
-suknia ślubna
-sukienka na poprawiny

Dziś mam zamiar usiąść i wybrać zamówienia oraz Księgę Gości, prawdopodobnie padnie na coś z Decoriscus, bo mają fajne te księgi

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Cytat:
Teraz tylko dokupię koperty i jeszcze włożę bilecik, z prośbą lub wierszykiem aby zamiast kwiatów były kupony lotto. Mam nadzieję że niektóre osoby nie odbiorą tego jakoś negatywnie...
Nie sądze żeby ktoś to odebrał negatywnie. Kupon lotto jest nawet wygodniejszy dla gości - w sensie tańszy

Siostra Tż-ta brała ślub we wrześniu i też prosiła właśnie o kupony lotto. Poźniej okazało się, że przy weselu na 100 osób mieli trafione 2 trójki - całe 32 zł
Stary 2010-02-22, 18:47   #1656
Gizmiatko
Zakorzenienie

GG do Gizmiatko

my mamy slub o 13 USC a z listy mamy wsyztsko procz garnituru nieslubnego i zaplacenie za katering i tyle.

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość

Siostra Tż-ta brała ślub we wrześniu i też prosiła właśnie o kupony lotto. Poźniej okazało się, że przy weselu na 100 osób mieli trafione 2 trójki - całe 32 zł
lepsze 32 zyle niz sterta wyschniętych kwiatów !!

24,07 - nasza data ;]
Szczęśliwa mama dwóch szkrabów

Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm
Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm

udało sie -moj wykres
Gizmiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 19:05   #1657
wife_to_be
Raczkowanie

Cytat:
Dobry pomysł, też może dorzucę tam coś białego do bukietu Chociaż cały czas chciałam jednokolorowy, bo suknie mam dosyć strojną...i odważną...
W ogóle to wczoraj miałam dołka, bo niepotrzebnie oglądałam suknie ślubne i spodobała mi sie inna niz zamówiłam... Ale pocieszam się tym, że może na żywo jest beznadzieja ehh, wole już nawet o tym nie mysleć i już nie będę oglądać!

Co do obrączek nawet nie wiedziałam, że są takie długie terminy Więc widzę, że nie ma na co czekać...trzeba się za czymś rozejrzeć.

Przyszły nam dziś zaproszenia pięękne są Teraz tylko dokupię koperty i jeszcze włożę bilecik, z prośbą lub wierszykiem aby zamiast kwiatów były kupony lotto. Mam nadzieję że niektóre osoby nie odbiorą tego jakoś negatywnie...
też stawiam na bukiet jednokolorowy, najbardziej mi się podoba amarant... zastanawiałam się też nad tym, co zrobić jak już nie będę mieć welonu... pojawiła się opcja amarantowego kwiatu we włosach i, żeby pasowało (bukietu już przecież mieć nie będę co się z nim robi właściwie???), amarantowe buty! tym samym odpadnie mi problem z poszukiwaniami butów ślubnych (które jak dla mnie wszystkie są tragiczne)...

co do kuponów lotto - co kto lubi... ja marzę o kwiatach,a już nigdy więcej w życiu nie będę miała okazji żeby mieć w posiadaniu aż tyle ehhhh

Cytat:
Napisane przez Gizmiatko Pokaż wiadomość
my mamy slub o 13 USC a z listy mamy wsyztsko procz garnituru nieslubnego i zaplacenie za katering i tyle.

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

lepsze 32 zyle niz sterta wyschniętych kwiatów !!
co to garnitur nieślubny??

ja wolę wyschnięte kwiaty, bo zanim wyschną są piękne piękne i jeszcze raz piękne.........

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-22, 19:32   #1658
nieposkromionaa
BAN stały

x

Stary 2010-02-22, 19:32   #1659
adorable
Raczkowanie

popieram Wife_to_be, też jestem za kwiatami Są piękne i wyjątkowe bo z okazji ślubu mojego a kupony Lotto wydają mi się nieco za bardzo nowoczesne i niezbyt romantyczne.

Edytowane przez adorable
Czas edycji: 2010-02-22 o 19:33
adorable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 19:57   #1660
wife_to_be
Raczkowanie

Cytat:
Mi również podobają się kolorowe buty, ale do mojej sukni nie będą niestety pasować... Ale nie wykluczam srebrnych bądź złotych
jeszcze zobaczę

Kwiatów od gości nie chcę, bo nie mam pojęcia co z nimi zrobić na drugi dzień Gdzie to w ogóle pomieścić A i tak pewnie niektórzy przyniosą kwiaty, oczywiście nie będe miała do nikogo pretensji, mimo wszystko...wole się zabezpieczyć taką karteczką

Widze, że większośc ma ślub o 16:00 A my wybraliśmy chyba tak dziwnie, bo o 16:30

co zrobić z kwiatami? podziwiać zawalić nimi cały dom i podziwiać....
ja też biore pod uwagę złote buty...

i ciekawostka z serii "musi być r ", podobno nie wolno brać ślubu o niepełnej godzinie bo też coś tam niedobrego.....
ale my z lipca mamy to gdzieś

Cytat:
Napisane przez adorable Pokaż wiadomość
popieram Wife_to_be, też jestem za kwiatami Są piękne i wyjątkowe bo z okazji ślubu mojego a kupony Lotto wydają mi się nieco za bardzo nowoczesne i niezbyt romantyczne.
dzięki
Stary 2010-02-22, 20:00   #1661
nieposkromionaa
BAN stały

x

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-22, 20:13   #1662
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

wife to be, dzięki za opinię właśnie nad tą 1 myślę najbardziej. A Wy wstawiałyście tutaj swoje suknie??Bo przejrzałam pobieżnie i nie znalazłam
Cytat:
Napisane przez elwi32 Pokaż wiadomość
a kupony lotto to bardzo dobry pomysł i na pewno nikt nie odbierze tego negatywnie
no nie wiem, ja ostatnio coś takiego tylko wspomniałam przy moich ciotkach i pomimo że to bliska rodzina, to powiedziały że w życiu by nie dały, bo by do końca nie mogły przeżyć, bo a nóż widelec i się trafi główna wygrana. Więc nie do końca u wszystkich to przejdzie

Cytat:
Napisane przez wife_to_be Pokaż wiadomość

co do kuponów lotto - co kto lubi... ja marzę o kwiatach,a już nigdy więcej w życiu nie będę miała okazji żeby mieć w posiadaniu aż tyle ehhhh
dokładnie takie samo mam zdanie

Cytat:
i ciekawostka z serii "musi być r ", podobno nie wolno brać ślubu o niepełnej godzinie bo też coś tam niedobrego.....
ale my z lipca mamy to gdziś
dokładnie

Cytat:
Hehe, osoby wierzące w takie przesądy (babki, ciotki) jak zobaczą miesiąc i godzinę ślubu, to od razu spiszą moje małżeństwo na straty
Ale co tam, ja w to ani trochę nie wierzę
no właśnie niby wierzące osoby a w przesądy wierzą. Ja zawszed ten argument podaję

a w ogóle to padłam, tyle macie już pozałatwiane, a ja w lesie.
Stary 2010-02-22, 20:35   #1663
wife_to_be
Raczkowanie

Cytat:
Hehe, osoby wierzące w takie przesądy (babki, ciotki) jak zobaczą miesiąc i godzinę ślubu, to od razu spiszą moje małżeństwo na straty
Ale co tam, ja w to ani trochę nie wierzę
będziesz miała szansę udowodnić, że takie przesądy to stek bzdur

Cytat:
wife to be, dzięki za opinię właśnie nad tą 1 myślę najbardziej. A Wy wstawiałyście tutaj swoje suknie??Bo przejrzałam pobieżnie i nie znalazłam

no nie wiem, ja ostatnio coś takiego tylko wspomniałam przy moich ciotkach i pomimo że to bliska rodzina, to powiedziały że w życiu by nie dały, bo by do końca nie mogły przeżyć, bo a nóż widelec i się trafi główna wygrana. Więc nie do końca u wszystkich to przejdzie

a w ogóle to padłam, tyle macie już pozałatwiane, a ja w lesie.
wstawiałyśmy
moja to pronovias latina..... wisi w domku i czeka do lipca (na przymiarki i dopasowanie i potem na ślub)

wiesz, twoje ciocie i babcie calkiem rozsadny argument podaly........
tez by mni eszlag trafil gdyby to moj kupon ktory komus dalam byl taki mega wygrany ale to sie nie dowiesz... ehh
bylam kiedys na weselu i mlodzi zamiast kwaitow zazyczyli sobie............artykuly plastyczne, pedzle, farbki, kredki, itp itd.... jesssssu........... dla dzieciakow jakis oczywiscie, ale kurrrrde ja naprawde wole dawac i dostawac kwiatki

dla pocieszenia gusiak powiem ci, ze moja przyjaciolka sie zareczyla w weekend i calkiem prawdopodobne jest, ze slub bedzie w lipcu tego roku. wiec nie mow ze w lesie jestes
Stary 2010-02-22, 21:04   #1664
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

no niby tak, ale wiadomo, wszystkie chcemy żeby było wyjątkowo
A teraz muszę jeszcze się zastanowić nad przystrojeniem sali i stołów. Czy któraś z Was też ubiera sama salę??
Stary 2010-02-22, 21:26   #1665
Telka10
Zakorzenienie

Ja lubię kwiaty ale gdybym dostała dobre winko, czy książkę to bym się nie obraziła taka książka z dedykacją - super sprawa. Mam ochotę bliskich znajomych o taki prezent poprosić
A my wybraliśmy godzinę 17 nam ona wydała się idealna
Gusiak najbardziej podoba mi się 1 suknia ale najważniejsze żebyś to Ty się w niej dobrze czuła
Jestem właśnie w trakcie robienia zaproszeń...zrobiłam aż 4....nie pochwalę się bo siostra zakosiła aparat na ferie

Szczęśliwi

Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 21:42   #1666
basienka666
Raczkowanie

Cytat:
A teraz muszę jeszcze się zastanowić nad przystrojeniem sali i stołów. Czy któraś z Was też ubiera sama salę??
Ja będę zmuszona stroić naszą salę, ponieważ ceny jakie usłyszałam od firm dekoracyjnych powalają z nóg (zaczynają się od 1300..kończą na 2200zł). Powoli rozglądam się za różnymi rzeczami, którymi przyozdobię salę. Na początek za niecałe 2 tygodnie jadę na salę pomierzyć ją i zobaczyć jak to jest z różnymi haczykami itp.

Odnośnie godziny ślubu - wybraliśmy 17:00 (na razie jesteśmy jako jedyni, biorący ślub 10 lipca). Ta godzina, ponieważ braliśmy pod uwagę, że to lipiec...więc już o 17 nie powinno w razie czego prażyć mocno. Również mieliśmy na uwadze to, że nasze wesele będzie 2-dniowe...
Stary 2010-02-22, 21:50   #1667
wife_to_be
Raczkowanie

Cytat:
patrze po moich znajomych i wiem, ze wyjatkowo i najlepiej i po swojemy mozna nawet zalatwic w 3 miesiace

my bedziemy sami sale ubierac, tzn moze nie do konca sami... mam w rodzinie babke ktora ma do tego zaciecie,kiedy sie tym zajmowala zawodowo, teraz poszla ciut wyzej niz dekoracje sal weselnych ale nam pomoze... wymysli cos wyjatkowego, wezmie sobie jakas 1 osobe do pomocy... i u nas to bedzie wygladalo tak, ze pewnie ze 2 dni przed slubem pojedziemy wszyscy - kto chce, znajomi, rodzina itp - do sali i bedziemy dekorowac i bedzie fajnie
bylam kiedys na czyms takim u kolezanki, tylko tam dochodzilo jeszcze obieranie ziemniakow
3 kolegow zginelo z ziemniakami na obiad dla 200 osob w malej piwnicy, tylko oni, ziemniaki i po weselnej na glowe........ masakra

u nas "niestety" beda sie musieli obejsc bez ziemniakow.......
Stary 2010-02-22, 21:54   #1668
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

no my też, ale mamy sporo gości, więc życzenia pewnie się przedłużą no i jest kawałek do sali, także myślimy że chociaż ślub o 16 to wesele i tak się zacznie ok19.

Fajnie, może sobie pomożemy pomysłami z tą salą. Ja z tego samego względu będę sama ubierać co ty. Zdecydowaliście już jaki kolor chcecie dekoracji??
Stary 2010-02-23, 07:32   #1669
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Wszystkie 3 są bardzo ładne, ale mi do gustu przypadła ta 2, może dlatego, że ciut przypomina moją

Cytat:
Ja będę sama dekorować saleTo kilka zdjęć, które krótko to opisują. Na stołach chciałabym rozłozona środkiem białą organzę,kwadratowe szkalnane wazony a w nich białe róże, w szklanych świecznikach białe świeczuszki, przed nami taki dłuzszy bukiet, i podobnie udekorowane krzesła. Na suficie podwieszone białe materiały z białymi lampeczkami, delikatnie udekorowane krzesla np. przypieta biała róża. Najmniejszy pomysł mam na udekorowanie scenyA przed wejściem chciałabym ustawić takie drabinki, bo samo wejście nie jest ciekawe. Ogólnie to chce żeby było biało, elegancko i świeżo
Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Ja lubię kwiaty ale gdybym dostała dobre winko, czy książkę to bym się nie obraziła taka książka z dedykacją - super sprawa. Mam ochotę bliskich znajomych o taki prezent poprosić
A my wybraliśmy godzinę 17 nam ona wydała się idealna
Gusiak najbardziej podoba mi się 1 suknia ale najważniejsze żebyś to Ty się w niej dobrze czuła
Jestem właśnie w trakcie robienia zaproszeń...zrobiłam aż 4....nie pochwalę się bo siostra zakosiła aparat na ferie
Ja też uwielbiam kwiaty, więc tak sobie myślę, że szepne gościom, że chcę kwiata w doniczcenie będę musiała martwić o dekoracje sceny bo ustawię tam te kwiatki

Cytat:
no my też, ale mamy sporo gości, więc życzenia pewnie się przedłużą no i jest kawałek do sali, także myślimy że chociaż ślub o 16 to wesele i tak się zacznie ok19.

Fajnie, może sobie pomożemy pomysłami z tą salą. Ja z tego samego względu będę sama ubierać co ty. Zdecydowaliście już jaki kolor chcecie dekoracji??
Może mi coś doradzicie co do dekoracji scenyJestem otwarta na pomysły

Edytowane przez 83mika
Czas edycji: 2010-02-23 o 07:52
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-23, 08:48   #1670
wife_to_be
Raczkowanie

ja kocham kwiaty ale świeże, doniczkowe notorycznie mi zdychają. chociaż tak teraz myślę, że mogłabym mieć kilka na własnym mieszkaniu, to już coś innego niż podlewać te w domu rodzinnym, nie?
taki storczyk na parapecie w kuchni, ahhhh, już to widzę
Stary 2010-02-23, 09:09   #1671
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
ja kocham kwiaty ale świeże, doniczkowe notorycznie mi zdychają. chociaż tak teraz myślę, że mogłabym mieć kilka na własnym mieszkaniu, to już coś innego niż podlewać te w domu rodzinnym, nie?
Kwiatki które trzymają się na moim parapecie to jedynie kaktusy...

Szczęśliwi

Stary 2010-02-23, 09:18   #1672
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Uwielbiam storczyki, ma kilka(kilkanaście) ale zawsze za mało
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 09:45   #1673
wife_to_be
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Kwiatki które trzymają się na moim parapecie to jedynie kaktusy...

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Uwielbiam storczyki, ma kilka(kilkanaście) ale zawsze za mało
niestety ja kompletnie nie pamiętam o kwiatkach, tylko kaktusy mogłyby przeżyć. może się to zmieni jak już będę u siebie..... może
do tej pory jak jakiegoś miałam (nie mówię w domu, bo tam to zawsze ktoś podleje ) to padały
Stary 2010-02-23, 11:29   #1674
lain
Zakorzenienie

Cytat:

ja w sumie obeszlam dosc spora ilosc salonow i zmierzylam wiele sukni tak, ze wydaje mi sie, ze juz nic nie jest w stanie bardziej mi sie spodobac niz moja suknia jestem w niej 100% zakochana

pokaz jakie zaproszenia zamowiliscie

my do zaproszen takich wierszykow dawac nie bedziemy, ale w zaproszeniu bedzie adres naszej slubnej strony i tam juz sa wierszyki, ze wolimy kase zamiast prezentow i ze zamiast kwiatow chcemy wino slyszalam, ze z tych weselnych kuponow lotto zazwyczaj albo nie ma wygranych albo sa wybitnie marne a winko bedzie nam sluzyc caly rok kwiatow nie chcemy, bo nie napatrzylibysmy sie na nie zbyt dlugo. w czwartek po slubie wylatujemy w podroz poslubna, a w srode jedziemy juz do Waweki, bo stamtad mamy samolot. do tego w poniedzialek albo wtorek caly dzien sesja plenerowa tak, ze tymi kwiatkami w sumie moze 2 dni bysmy sie pocieszyli. i nawet nie chce myslec jakby wyladaly po naszym powrocie z podrozy

Cytat:
Widze, że większośc ma ślub o 16:00 A my wybraliśmy chyba tak dziwnie, bo o 16:30
my rowniez mamy slub o 16

Cytat:
A Wy wstawiałyście tutaj swoje suknie??Bo przejrzałam pobieżnie i nie znalazłam
ja swoja wymienialam z modelu, ale co tam - wstawie i sie pochwale moja suknia (Pronovias India) i welon taki jak na ostatnim zdjeciu (3-metrowy)
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 16:44   #1675
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość

Ja będę sama dekorować saleTo kilka zdjęć, które krótko to opisują. Na stołach chciałabym rozłozona środkiem białą organzę,kwadratowe szkalnane wazony a w nich białe róże, w szklanych świecznikach białe świeczuszki, przed nami taki dłuzszy bukiet, i podobnie udekorowane krzesła. Na suficie podwieszone białe materiały z białymi lampeczkami, delikatnie udekorowane krzesla np. przypieta biała róża. Najmniejszy pomysł mam na udekorowanie scenyA przed wejściem chciałabym ustawić takie drabinki, bo samo wejście nie jest ciekawe. Ogólnie to chce żeby było biało, elegancko i świeżo

Może mi coś doradzicie co do dekoracji scenyJestem otwarta na pomysły
ładnie. Ja w sumie kupiłam na allegro trochę balonów ecru i coś z nich będę też chciała zrobić. Dekoracji sceny też nie wymyśliłam jeszcze. Poszukam fotek. Jak coś ładnego znajdę to wrzucę tutaj.
Cytat:
jchociaż tak teraz myślę, że mogłabym mieć kilka na własnym mieszkaniu, to już coś innego niż podlewać te w domu rodzinnym, nie?
[ewnie że coś innego. Już się nie mogę doczekać

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja w sumie obeszlam dosc spora ilosc salonow i zmierzylam wiele sukni tak, ze wydaje mi sie, ze juz nic nie jest w stanie bardziej mi sie spodobac niz moja suknia jestem w niej 100% zakochana
ja swoja wymienialam z modelu, ale co tam - wstawie i sie pochwale moja suknia (Pronovias India) i welon taki jak na ostatnim zdjeciu (3-metrowy)
Piękna, ale najważniejsze że Tobie się podoba i pewnie świetnie w niej wyglądasz
Stary 2010-02-23, 17:09   #1676
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
niestety ja kompletnie nie pamiętam o kwiatkach, tylko kaktusy mogłyby przeżyć. może się to zmieni jak już będę u siebie..... może
do tej pory jak jakiegoś miałam (nie mówię w domu, bo tam to zawsze ktoś podleje ) to padały
Ale z nas gospodynie obyśmy my Mężów nie zapomniały "podlać" bo nam uschną
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

Cudo po prostu a ten 3 metrowy welon...ach...

Skoro się już tak chwalimy swoimi cudami to oto moja. Będzie biała ze srebrnymi aplikacjami przy gorsecie, bez trenu i halki. Welon będzie długi ale tak do kostek Suknia jest bardzo lekka i wygodnie się w niej poruszać. Poza tym pięknie podkreśla talię

Szczęśliwi

Stary 2010-02-23, 17:13   #1677
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

bardzo ładna. Ciekawe jak się będzie prezentować bez halki. Mierzyłaś w ten sposób??
Stary 2010-02-23, 18:07   #1678
Telka10
Zakorzenienie

Tak i układa się naturalnie . Zresztą na zdjęciu ta sukienka jest właśnie bez halki

Szczęśliwi

Stary 2010-02-23, 18:10   #1679
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

no to fajnie, ale ten materiał leciutki to dla tego tak. W tych co ja mierzyłam to nie ładnie by materiał sterczał jakby halki nie było
Stary 2010-02-23, 18:26   #1680
Telka10
Zakorzenienie

No tak...w tej mojej to materiał jest taki że sam sterczy:P chociaż można do niej tej halkę...ale wtedy ten dół się robi taki szeroki i brzydki jak dla mnie. Do tych co Ty mierzyłaś halka obowiązkowa, ale spotkałam się w jednym salonie z takimi halkami które miały bardzo elastyczne koło i nawet jak PMka siadła to suknia ładnie się układała. Super rozwiązanie

Szczęśliwi

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości