![]() |
#1 |
BAN stały
|
gdzie trzymacie kosmetyki ??? :)))
Kobitki kochane
![]() ![]() Bo ja ostatnio zauważyłam u siebie dziwne zjawisko pomniejszenia sie mojej łazienki. Staram się nie trzymać żadnych pierdółek w pokoju bo nie lubię ![]() ![]() ![]() Help... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: gdzie trzymacie kosmetyki ??? :)))
A ja na razie nie mam półki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja mam trochę różnych kuferków, do których wszystko wrzucam (na półkach stoją książki, a w szafkach leżą ciuchy)... oj - potrzebuję chyba znowu nowego kuferka
![]() zdrówko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja na regale mam jedna cala polke w kosmetykach kolorowych-posegregowanych w kosmetyczkach-ale jak sie maluje to wsyztsko jest wymnieszane i jest ogolnie burdelik
![]() na poleczce wyzej stoja perfumy a w lazience cala reszta stoi na wannie-mam taka narozna wiec sie miesci,ale i tak wszystko zawsze zrzucam przez przypadek.
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Cóz ja jako totalny maniak kosmetyczny, tez mam problem co i gdzie. A, że mam ostatnio trochę szczęsia w konkursach.Mam trochę rzeczy na tzw. zapas (balsamy) Tego to chyba do końca roku mi starczy. Zabalsamuję się na śmierć
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Uff, czuję się już troszkę lepiej, kiedy czytam, że wszystko jednak ze mną w porządku ![]() ![]() Moje kosmetyki są wszędzie, nawet w kuchni na szafce postawiłam ostatnio 2 kosmetyczki z kolorówką, bo jakoś tak mi się w kuchni miło upiększa moją buźkę ![]() To rzeczywiście duży problem, ja już też nie wiem, gdzie to wszystko ustawiać! ![]() Ale z nas maniaczki... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ja okupuję: lodówkę (około 30 lakierów do paznokci); łazienkę (no, to oczywista); komputer (krem do rąk, stóp, i aktualnie wpisywany kosmetyk do KW; komputer jest stanowiskiem pracy mojego chłopaka, dodam); sypialnię w wielu miejscach: rodzaj toaletkoszafki z kolorówką i balsamami, kremami; półkę nad kominkiem z perfumami i ozodbami do włosów; podłogę koło łóżka z kolejnym preparatem do rąk i stóp, i balsamami do ust, coby się przed spaniem ponawilżać. Generalnie moje kosmetyki, szczególnie do rąk, są WSZĘDZIE gdzie w ciągu dnia spędzam dłużej niż godzinę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Moje kosmetyki sa wszędzie - część grzecznie w łazience (zele, toniki, mleczka, kremy na dzien na noc i pod oczy, jakies maseczki, szampony, odzywki), te kupione na zapas w szafeczce, potezna ilość spadła za pralkę i czeka lepszych czasów (ciesze się że nie jestem w tym osamotniona
![]() ![]() ![]() ![]() więcej nie liczę bo już mi w oczach pociemniało ![]() Co do kolorówki to czuje że wszystkie przebiję! Miałam kiedyś w kosmetyczkach, kuferkach... a teraz to wszystko (niby posegregowane) lezy w wielkim kartonie po jakiś butach chyba ... rany... zerkam tam... Teraz już wiem czemu wszyscy faceci zawsze tak na mnie krzyczeli ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ale jesteśmy zdrowo rąbnięte!!! cieszę się jednak, że jest nas więcej... u mnie podobnie jak u Was-kosmetyki wszędzie.właśnie jestem na etapie rozmyślania co by tu z nimi zrobić-podobnie jak Aggie, żeby były poukładane w jakimś logicznym porządku.planuję zakup wielkiego pudła w ikei... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hihi, rany, ja mam tego dużo, ale regularnie się pozbywam, tak, żeby nie psuło mi sie estetyczne ustawienie tego wszystkiego nad łóżkiem(ja oprócz tego mam jeszcze bzika
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
to jak ja
![]() mam zakaz kupowania nowych kosmetykowi jak narazie zuzywam to co mam ![]() ale juz robie sobie liste co kupie jak tylko skoncze wiekszosc kosmetykow,a teraz wyjezdzam wiec wzielam pelno kremow i bede zmuszac wszystkich zbey ich uzywali:P pozdrawiam maniaczki ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Podróżniczka
|
Witam
![]() Ja moje kosmetyki do użytku na dzień i na noc (czyli wszelkiej maści kremy, żele , toniki, maseczki, etc.- wszystko w liczbie mnogiej ![]() ![]() ![]() Wszelkie kosmetyki typu tusze, cienie, pudry itd. 3mam w szafeczce nad biurkiem specjalnie do tego celu wygospodarowanej ![]() W tej szafeczce na ogół panuje pożądek chyba, że muszę się szybko pomalować ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie staram się dbać o pożądek w kosmetykach, nieużywane wyrzucam, i czasem sprzątam w szafeczce. Taka moja pedantyczna natura ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Ojej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na żadną półeczkę nie mam niestety miejsca, alles zajęte przez inne kosmetyki -kremiki, balsamy, żele, perfumki i qrcze wszystko ![]() Na razie trzymam to w takim koszyczku na pralce ale cholerstwo sie wysypuje ! chlip... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
z doświadczenia wiem, że kolorówkę lepiej trzymać w czymś zamykanym, żeby nie było ryzyka, że się powysypuje i pogubi.
![]() ![]() mam też koszyczek z wieczkiem na próbki i kosmetyczkę na lakiery do paznokci.a także 2 kosmetyczki na kolorówkę, takie podręczne, do noszenia w torebce, z tymi kosmetykami których używam na codzień. ![]() reszta(pilęgnacyjne) stoi w łazience i muszę przyznać, że mój Tata to jakiś prorok był(jak łazienkę urządzał), czy co, ale ilość półeczek jest jakby idealnie dla mnie stworzona! reszta domowników musi pałętać się po kątach ze swoimi kosmetykami, bo największe półki okupuję ja ![]() komentarze z ich strony w stylu -" łazienka wygląda jak sklep kosmetyczny" są na porządku dziennym... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
A gdzie taką cudo-kosmetyczkę mogę dostać ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Teraz ja!
Łazienka: Druciane półeczki nad prysznicem: Żel, peelingi, szampony, odżywki Głębokie półki 1 i 2: Balsamy, kremy na celulit, styling do włosów (dużo tego) (1 i 2) Często używana kolorówka - w kosmetyczce ( 1) Rzadko używana kolorówka - w pojemniku z szufladkami (z TV shopu ![]() 2 plastikowe koszyczki b. rzadko używanych kosmetyków i gadżetów (1 i 2) Pokój: Kosmetyki (gł.twarz) codziennego użytku - w kuferku na parapecie Kosmetyki rzadko używane, lakiery do pazurów, leki etc. - w trzech małych szufladkach Rzadko używane perfumy, podpaski, plastry z woskiem, zapas leków na syfy etc. - w dużej szufladzie Próbki: w tekturowym pudełku po butach ![]() Leki na trądzik - w torbie, zawieszone na kaloryferze Tiaaaa... Mam problem z wyrzucaniem nietrafionych kosmetyków, stąd tyle w kategorii 'rzadko używane' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
może looknij sobie tu: http://www.ikea.pl/IKEA2002/subcat.x...=0105&page=all
a nóż znajdziesz jakieś fajne pudło, w którym pomieszczą się wszystkie Twoje skarby. ![]() i jeszcze jedno: myślę, że nie jestem normalna, a to dlatego, że jak tylko przeczytałam Wasze posty, to przemyślałam sobie ile mam kosmetyków i pierwsza moja myśl była taka, że blado jakoś wypadam na Waszym tle-i mój wniosek-mam za mało kosmetyków, muszę dokupić!!!! hehehehe. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
może jeszcze tu(fajne rzeczy dla dzieci, sama bardzo lubię takie klimaty):
http://www.ikea.pl/IKEA2002/subcat.x...ategoryId=0141 i tu-(akcesoria łazienkowe): http://www.ikea.pl/IKEA2002/subcat.x...ategoryId=0241 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Tiaaa... Ja też to znam... Chociaż jak się tak porównuję do was, to jeszcze nie jest ze mną tak źle
![]() No więęc... Dużo u mnie kosmetyków typu: "później/kiedyś się przyda". Po prostu zapasy, głównie z czasów "avonowskiego miłosierdzia", czyli prezentów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Często bywa, że coś wala się po pokoju, jakieś pozostałości np. po domowych zabiegach, czy porannym malowanku... ![]() Podsumowując: wszystkie jesteśmy (pozytywnie ja myśle-lepiej za dużo jak za mało ![]() ![]() Ufff...Ide zrobić sobie jakiś "zabieg" na pazurki, a potem looloo! ![]() ![]() Martyna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Też chcę mieć wszystko ładnie ułożone i na swoim miejscu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Heh, ze mną nie jest na szczęście aż tak źle.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ja trzymam kosmetyki w takich fajnych komódkach ze sklejki (z Ikei)z sześcioma małymi szufladkami, są super mam trzy takie komódki i w każdej szufladce są inne kosmetyki w jednej lakiery, w innej wszystko do paznokietków, osobno cienie, kremiki, tusze, farby do włosków. Super wygląda jak stoją jedna na drugiej tworząc fajny mebelek.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Aggie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Hehehe, to moje jakieś zdyscyplinowane są.
![]() Jak ooobrze, że mam wnekę nad wanna, a w niej pólek 6 takich kwadratowych głeboookich aż do sufitu... A tylko pół jednej jest moje. ![]() ![]() Pielęgnacja co w kolejce - polka w biurku, kiedyś byla peeelna, teraz przezedzona wyraznie. ![]() ![]() Polka, na niej kuferek z kolorowką i perfumkami za zslonką jedna, dwie male szufladki na kolorowke co uzywam. ![]() ![]() Mało cos tego. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Ty mnei nawet mała nie wkurzaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Maskotka Wizaz.pl
|
Ja swoje kosmetyki trzymam...
... w sklepie na półce ![]() ![]() Ti.
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Taaak, a do tej garderoby dostaeniesz ode mnie porcję niegrzecznych, niezdyscyplinowanch kolejnych do walania...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Cześć łobuziaki
![]() ![]() ![]() Łoola, Ty niedobra Ty, nawet się nie odezwiesz... O Ti w ogóle nie wspomę. Jeden Lejek, co skrobnie słówko ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Maskotka Wizaz.pl
|
BabciaWeatherwax napisał(a):
TERE FERE KUKU ~!!! :P Ti.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.