PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14 - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-23, 09:12   #3841
Aaś
Zakorzenienie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
to ja dziewczynki uciekam przygotować się i ruszam na poszukiwania
powodzenia
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 09:14   #3842
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2010-02-23, 09:23   #3843
Zmienna kobieta
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny
Weszłam sobie tutaj do Was, bo nareszcie znalazłam orkiestrę, która ma jeszcze wolne terminy na wrzesień tego roku No i teraz w czwartek lecę załatwiać salę I jak wszystko dobrze pójdzie, to w tym roku ślub

I tak sobie was poczytuję i stwierdziłam, że jestem jakaś dziwna Bo pomimo tego, że prowadzę sklep z artykułami ślubnymi, to ja chcę mieć, że tak powiem, minimalistyczny ślub. Tzn. sukienka używana, żadnych zbędnych bajerów, bukiet zrobi koleżanka, paznokcie kuzynka, samochód kolegi itd. I nie chodzi o to że nie mam kasy, tylko że szkoda mi wydawać tyle na jedną noc.
Zmienna kobieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 09:30   #3844
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zmienna kobieta Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Weszłam sobie tutaj do Was, bo nareszcie znalazłam orkiestrę, która ma jeszcze wolne terminy na wrzesień tego roku No i teraz w czwartek lecę załatwiać salę I jak wszystko dobrze pójdzie, to w tym roku ślub

I tak sobie was poczytuję i stwierdziłam, że jestem jakaś dziwna Bo pomimo tego, że prowadzę sklep z artykułami ślubnymi, to ja chcę mieć, że tak powiem, minimalistyczny ślub. Tzn. sukienka używana, żadnych zbędnych bajerów, bukiet zrobi koleżanka, paznokcie kuzynka, samochód kolegi itd. I nie chodzi o to że nie mam kasy, tylko że szkoda mi wydawać tyle na jedną noc.
Każdy robi, jak lubi i uważa, nie każda z nas ma "zbędne bajery", nową suknię, super samochód do ślubi, itd. Witam
Stary 2010-02-23, 09:41   #3845
anesh_
Zakorzenienie

Jak ładnie wygląda na moim suwaczku- "2 tygodnie i 6 dni do powrotu tżta"
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 09:49   #3846
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Bardzo ładnie To na święta będziesz go miała w domku?
Stary 2010-02-23, 09:56   #3847
aicila
Rozeznanie

cześć dziewczyny

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
ostatnio i tak nie mam czasu za bardzo pisać bo ciągle coś... w weekend mnie nie było, wczoraj dużo pracy a jeszcze mi pod domem otworzyli super fitness club to i wieczorami mam mniej czasu
żeby mi tak chcieli otworzyć super fitness club pod domem.... zazdroszcze

Cytat:
to ja też 3mam za ciebie kciuki i czekam na relację

Zmienna kobieta Witaj
i tak jak napisała chilanes, każda organizuje wesele tak, jak chce i jak jej się to podoba, więc nikt tu nie jest dziwny,więc tak o sobie nie myśl

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 09:58   #3848
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
a wiecie co? dziś idę do salonów szukać tej jedynej! pierwsze podejście, więc
No to uruchamiamy kciuki

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Nie moge sie doczekac kiedy poczuje takie kopniaki Ale kazdemu musze pokazywac brzuch i troche mnie to krepuje bo na razie wygladam jakbym sie za duzo najadla

PMki a gdzie jest Tancerka?
No mój TŻ też się śmiał, że najlepiej kobiety wyglądają w ciąży jak już jest ewidentnie widać brzuszek, bo na początku to wygląda jakby je po obiedzie wysadziło No ale jak wszyscy wiedzą, że jesteś w ciąży to raczej nie pomyślą, że to z przejedzenia Żeby Ci wszyscy, którzy teraz tak chcą brzuszek oglądać, później pomagali w opiece nad dzidziusiem to by było super

Tancia nas już nie lubi wyniosła się ze stancji, internetu nie ma, więc pewnie nieprędko tu zajrzy

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Witam
Dziewczyny miałam dzisiaj "ślubny koszmar"
Śniło mi się, żę my nie byliśmy w centrum zainteresowania, ludzie z kościoła nie zwracali na Nas uwagi, poszli sobie na obiad, mój TŻ oglądał się za wszystkimi dziewczynami na sali a nie za mną, a co najgorsze zapomniałam zamówić sobie bukietu ślubnego, straszne to było
Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
83 mika ja też dziś miałam ślubny koszmar
Bo ogólnie mam zarezerwowaną fryzjerkę o 8.30 a o 10 wizażystkę i śniło mi się że zaspałam i była już 10.15 i wpadłam w panikę ale pojechałam na ten makijaż Potem sobie przypomniałam że bukietu nie mam i zaczęłam biegać po kwiaciarniach ale nigdzie nie mieli żywych kwiatków i mi chcieli sprzedać takie ze sztucznych I ogólnie nic nie było gotowe, do kościoła się spóźniliśy i już następna para brała ślub jak dotarliśmy
No ale w sumie był też pozytyw bo uzbieraliśy z kopert 50 tysięcy w tym śnie
Oj kwiaty motywem przewodnim koszmarów ślubnych
Mmmm... fajnie by było tyle kasiorki dostać

Cytat:
Cześć dziewczyny

Witamy
Spokojnie - nie jesteś dziwna. Jest sporo dziewczyn, które chcą lub muszą oszczędniej i skromniej urządzić ślub i wesele A u Ciebie może to jest spotęgowane tym, że już się napatrzyłaś na te ślubne artykuły i wiesz ile to wszystko kosztuje

Cytat:
Super
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 10:02   #3849
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Bardzo ładnie To na święta będziesz go miała w domku?

Tak. Zostanie pewnie tak do poczatku maja , no i później znowu na 2- 2,5 miesiąca pojedzie:/, ale pewnie na poczatku lipca wróci i juz do ślubu bedziemy razem.
Stary 2010-02-23, 10:05   #3850
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

No mój TŻ też się śmiał, że najlepiej kobiety wyglądają w ciąży jak już jest ewidentnie widać brzuszek, bo na początku to wygląda jakby je po obiedzie wysadziło No ale jak wszyscy wiedzą, że jesteś w ciąży to raczej nie pomyślą, że to z przejedzenia Żeby Ci wszyscy, którzy teraz tak chcą brzuszek oglądać, później pomagali w opiece nad dzidziusiem to by było super

Tancia nas już nie lubi wyniosła się ze stancji, internetu nie ma, więc pewnie nieprędko tu zajrzy
Mysle ze tak za miesiac brzuszek sie juz ujawni calkowicie, wtedy tez pojde do salonu z sukniami i znajde jakas pasujaca do mojego stanu Na razie Pani w salonie stwierdzila ze moge isc w tej co mialam, ze sznurowanym gorsetem i najwzyej w kosciele sie mocniej scisne

Szkoda ze nie ma Tanci, ona zawsze byla taka pozytwna

Witam Zmienna kobiete

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 10:09   #3851
anesh_
Zakorzenienie

Zmienna kobieta witam
Mariiasia trzymam kciuki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-23, 10:10   #3852
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Mysle ze tak za miesiac brzuszek sie juz ujawni calkowicie, wtedy tez pojde do salonu z sukniami i znajde jakas pasujaca do mojego stanu Na razie Pani w salonie stwierdzila ze moge isc w tej co mialam, ze sznurowanym gorsetem i najwzyej w kosciele sie mocniej scisne
Powaliło ją chyba Jak można kobiecie w ciąży kazać ściskać się mocneij gorsetem
Stary 2010-02-23, 10:21   #3853
Aaś
Zakorzenienie

Zmienna witamy

aicilia a wiesz co jest najlepsze? że póki co mało osób o nim wie i jest tak przytulnie bo niewiele osób chodzi. a zajęcia są pierwsza klasa dziś idę na jazz a wczoraj był kickboxing

caprica niech ta babka sobie głowę ściśnie lepiej

anesh jeju ja to ciebie podziwiam że tyle wytrzymujesz bez tżta ale mówiłaś że te wyjazdy to już chyba na finiszu są prawda?
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 10:26   #3854
obca7
Wtajemniczenie

Cześć i cześć Dzisiaj już lecimy do zobaczenia po weekendzie tylko nie pisać za dużo
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 10:37   #3855
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
caprica niech ta babka sobie głowę ściśnie lepiej
Dokladnie
Cytat:
Powaliło ją chyba Jak można kobiecie w ciąży kazać ściskać się mocneij gorsetem
Bezsensu, nie mam 18 lat i nie bierzemy z TŻ slubu bo ciaza, nie bede sie sciskac i udawac ze mam plaski brzuch

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-23, 10:43   #3856
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
anesh jeju ja to ciebie podziwiam że tyle wytrzymujesz bez tżta ale mówiłaś że te wyjazdy to już chyba na finiszu są prawda?
Sama siebie podziwiam, kiedyś jak nie bylam w takiej sytuacji to mówiłam, że nie dałabym rady w takim związku, ale jak poznałam tżta ... Za mocno go kocham, żeby nie dać rady. Wiadomo, jest ciężko, ale damy radę.
Tż pracuje normalnie w polskiej firmie i tam gdzie jeździ to jest coś w stylu delegacji, dosyć dobrze tam zarabia, więc póki co to nie zrezygnuje, bo mamy hipotekę, a chcemy ją szybciej splacić, niż za 30 lat

Dzięki dziewczyny - podtrzymujecie mnie na duchu, zawsze te dwa ostatnie tygodnie są najgorsze - bo wiadomo, że to już koniec wyjazdu i dlatego najbardziej się ciągnie.

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

caprica niepoważna ta baba:/.
Stary 2010-02-23, 10:51   #3857
Martoolka87
Zakorzenienie

Miałam pisać dziś magisterkę, ale mnie kryzys sukienkowy dopadł i zamiast myśleć o pracy, to ja się zastanawiam czy nie wprowadzić zmian w mojej kiecy zanim jeszcze zacznie się szyć, bo później to już musztarda po obiedzie będzie Zawsze sobie jakiś problem znajduję w najmniej odpowiednim momencie
Stary 2010-02-23, 11:00   #3858
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć

kolejny piękny dzień, chyba wiosna sie zbliża

Caprica trafiłaś na wyjątkowo inteligentną kobietę, nie ma co
a jak w ogóle zdrówko???

Mariiasia trzymam kciuki
ja sie jutro wybieram z przyjaciółka pomóc jej szukać tej wymarzonej sukni, co tam że sama swojej jeszcze nie mam

Obca bezpiecznego lotu i miłej zabawy

Anesh
cierpliwa kobieta z Ciebie wiadomo, że nie ma wyjścia i trzeba sobie jakoś radzić, ale za to jakie muszą być piękne te Wasze powitania

Zmienna kobieta
witamy na pokładzie napisz coś więcej o Was, ile macie lat, jak sie poznaliście itp
a jeśli chodzi o ślub to każdy robi jak uważa, dlatego nie ma w tym zupełnie nic dziwnego, widocznie nie masz takiej potrzeby i tyle, i wcale nie oznacza to, ze Wasz ślub będzie lepszy/gorszy... itd bedzie taki jaki sobie zaplanujecie

koszmary ślubne ja po długiej przerwie miałam ostatnio dwa, były tak nierealne i durne, że to głowa mała, a najlepsze było to że miałam na sobie białe bawełniane skarpetki i brązowe klapki tak to elegancko wyglądało że hej
ale wiecie co zauważyłam, ze po takiej nocy jak mi sie takie głupoty śnią jestem strasznie zmęczona

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Miałam pisać dziś magisterkę, ale mnie kryzys sukienkowy dopadł i zamiast myśleć o pracy, to ja się zastanawiam czy nie wprowadzić zmian w mojej kiecy zanim jeszcze zacznie się szyć, bo później to już musztarda po obiedzie będzie Zawsze sobie jakiś problem znajduję w najmniej odpowiednim momencie
a mi sie wydaje, że pierwsza myśl jest najlepsza

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 11:07   #3859
lain
Zakorzenienie

Czesc

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
To prawda, księga bardzo ładna
Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Ładna ta księga Zamówilisćie na 50 kartek tak?Ja myślałam o 100, żeby jeszcze jakieś zdjęcie, wpis dodać
Cytat:
Lain ta ksiega jest naprawde sliczna
dzieki dziewczyny
jeszcze nie zamowilismy, ale tak - planujemy zamowic 50 kartek my tam zadnych zdjec dawac nie bedziemy, bo od tego bedzie album, wiec tyle wystarczy w ksiedze beda tylko wpisy z wesela i wklejone kartki z zyczeniami

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Mój TŻ kupuje garnitur w kwietniu, tylko muszę go przekonać że idę wybierać z Nim. Na razie jest uparty w tej kwestii
sam chce czy z mama?
ja bym mojego samego puscila, bo gust ma to by na pewno wybral cos fajnego (z reszta swoj slubny garniak sam sobie wybral, ja tylko zaakceptowala wybor). ale z mama bym go nie puscila, bo mama to zawsze cos tam moze nagadac i przekabacic tak, ze wyjdzie na jej - niekoniecznie fajny wybor no ale jeszcze jest ryzyko pan w sklepach, ktore czasami moga wcisnac cos strasznego wiec lepiej tak zrob zeby z nim isc

Cytat:
aicilia a wiesz co jest najlepsze? że póki co mało osób o nim wie i jest tak przytulnie bo niewiele osób chodzi. a zajęcia są pierwsza klasa dziś idę na jazz a wczoraj był kickboxing
ooo i jak po kickboxingu? u mnie te zajecia sa dosc ciezkie i glownie faceci na nie chodza kobietki raczej na tae box
ja juz w klubie czuje wiosne, bo coraz wieksze tlumy sa

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Cześć i cześć Dzisiaj już lecimy do zobaczenia po weekendzie tylko nie pisać za dużo
udanej wycieczki zycze

co do koszmarow slubnych to juz ich dlugi czas nie miewam za to TZowi cos sie od czasu do czasu przysni. a on ma te koszmary takie, ze mozna lezec ze smiechu jak opowiada

a ja juz po wizycie u dentysty i obylo sie bez rwania ogolnie szybko, sprawnie i bez bolu
ale dzis cieplutko - czuc wiosne w powietrzu otworzylam balkon i kicie sie w sloneczku opalaja w ogole zauwazylam, ze dzieki maluchom Beniu bardzo odmlodnial i nabral duzo cierpliwosci. zupelnie inny kot niz kilka miesiecy temu. biega, skacze, chce sie bawic - druga mlodosc

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-02-23 o 11:09
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 11:10   #3860
Zmienna kobieta
Wtajemniczenie

Cytat:

Witamy
Spokojnie - nie jesteś dziwna. Jest sporo dziewczyn, które chcą lub muszą oszczędniej i skromniej urządzić ślub i wesele A u Ciebie może to jest spotęgowane tym, że już się napatrzyłaś na te ślubne artykuły i wiesz ile to wszystko kosztuje
No to może też racja, ale bym pojechała do hurtowni i wszystko miała po taniości, ale jednak nie chcę. Np. zamiast naklejek czy zawieszek na wódkę, zrobię sobie wstążeczki itd

Ale widzę, że dużo z Was jest jeszcze w ,,rozsypce", że tak to ujmę Bo moi znajomi stwierdzili, że nic nie zdążę zrobić i załatwić przez te pół roku. A mi się wydaje, że tyle czasu w zupełności starczy I dlatego jak Was czytam, to aż się sama do siebie uśmiecham, bo jak się chce to można

Ah miałam jeszcze coś o nas napisać No więc jesteśmy ze sobą 3 lata, prawie 2 lata jesteśmy zaręczeni. No i doszliśmy do wniosku, że czas najwyższy pomyśleć o ślubie. No ale długo był problem z orkiestrą, gdyż wszyscy mieli pozajmowane terminy. No i w końcu wczoraj dostaliśmy zespół, grają dopiero od roku, ale są naprawdę dobrzy. Za 4 osoby (saksofon, gitara, organy i wokalistka) chcą tylko 2500. Myślę, że to dobra cena.

Edytowane przez Zmienna kobieta
Czas edycji: 2010-02-23 o 11:17
Stary 2010-02-23, 11:15   #3861
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Dzięki za radę, ale to mi akurat niestety niewiele pomoże, bo tyle razy zmieniałam wizję kiecy, że już sama nie wiem co było na początku
A tak serio to od początku miałam 2 zupełnie różne wizje - tzn. podobały mi się suknie z szarfami, ale jednocześnie wpadły mi w oko drapowane gorsety. I tu w zasadzie co jakiś czas mi się odmieniało albo w jedną albo w drugą stronę (bo niestety obawiam się, że połączenie może kiepsko wyglądać).

Obecnie krawcowa wie, że będzie szyć taką kiecę, jak na 3 pierwszych fotach, ale mocną zwężoną na dole i z takiego materiału jak na 4 fotce. Do tego na gorsecie ta zakładki będą się układały tak jak na 5 zdjęciu (chodzi o tą zachodzącą zakładkę, która ma zmniejszyć biust)

I teraz moje wątpliwości - ten materiał trochę się puszy i boję się, że te zakładki mogą odstawać i zamiast mi podkreślić talię to mnie pogrubią Mierzyłam podobne kiecki z marszczeniami i wyglądałam szczupło, no ale teraz sama już nie wiem

No i się tak zastanawiam jakby zrobić jednak gładki gorset bez zakładek, tylko z koronką i wtedy dać szarfę w kolorze kwiatków i może buciki też pod kolor, a jak nie to białe Bo wstążka powinna mi ładnie talię podkreślić. jeszcze ewentualnie srebrna wstążka by też wchodziła w grę

Sorka, że się tak rozpisałam, ale serio mam dylemat, a za około tydzień - 2 tygodnie mam zamiar wybrać się do tej kobiety na zdjęcie miary i wtedy muszę już wiedzieć

No tak zapomniałam dodać fotki

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-02-23 o 11:17
Stary 2010-02-23, 11:20   #3862
asiulek1705
Wtajemniczenie

dziewczyny my też postanowiliśmy zaopatrzyć się w księgę gości TŻcikowi bardzo się ten pomysł spodobał Jestem pewna że będziemy do niej zaglądać, wspominać, śmiać się i wzruszać
Idę wyjąć zapiekankę z piekarnika co by się nie sfajczyła
Stary 2010-02-23, 11:23   #3863
Zmienna kobieta
Wtajemniczenie

Martoolka przepiękna sukienka
Ja bym zrobiła jednak z tymi zakładkami... i myślę, że nie powinny pogrubiać. A rozmawiałaś z krawcową, jak ona to widzi? Bo jeśli ma doświadczenie, to powinna ci doradzić.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-23, 11:28   #3864
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
cześć
Anesh cierpliwa kobieta z Ciebie wiadomo, że nie ma wyjścia i trzeba sobie jakoś radzić, ale za to jakie muszą być piękne te Wasze powitania

Yhym

Cytat:
też chciałam coś zmienić, ale uznałam tak samo jak Ty
Stary 2010-02-23, 11:30   #3865
asiulek1705
Wtajemniczenie

Martoolka jestem bardzo ciekawa efektu końcowego Ale jednocześnie czuję, że suknia będzie przepiekna
Stary 2010-02-23, 11:31   #3866
aicila
Rozeznanie

Martoolka ja niestety nic ci nie poradzę, bo ja wyobraźnią zbytnio nie grzeszę i nie umiem zobaczyć tej Twojej wizji
ale i tak co byś z nią nie zrobiła, albo co byś nie pozmieniała to i tak Twoja suknia na pewno będzie piękna

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
yyy ja chyba o czymś nie wiem... gdzie nam obca wybyła?
ale i tak jej życzę świetnej zabawy

Cytat:
?
fajnie ci.... ja coraz intensywniej myślę o wykupieniu jakiegoś karneciku, bo wiosna tuż tuż no i na pewno samopoczucie by mi się poprawiło gdybym kilka razy w tygodniu się poruszała... bo ćwiczenia w domu to zupełnie nie to samo...

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"

Edytowane przez aicila
Czas edycji: 2010-02-23 o 11:34
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 11:34   #3867
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym zrobiła jednak z tymi zakładkami... i myślę, że nie powinny pogrubiać. A rozmawiałaś z krawcową, jak ona to widzi? Bo jeśli ma doświadczenie, to powinna ci doradzić.
Rozmawiałam z krawcową jakoś w listopadzie. Doradziła mi tą zakładkę zachodzącą na biust właśnie, bo optycznie zmniejsza (nie wierzyłam, ale wyszukałam później w necie zdjęcia tej samej modelki w różnych kieckach i się okazało, że faktycznie z tą zakładka biust wyglądał na mniejszy). Powiedziała mi też, że te zakładki nie pogrubiają, ale proponowała mi uszycie sukni z inteligentnej tafty, bo ona się lepiej układa i się nie puszy, ale mi się tafta nie podoba dlatego postawiłam na organzę i nie wiem jaki będzie końcowy efekt

Od początku podobały mi się te szarfy i chciałabym mieć taki mocniejszy akcent kolorystyczny w stroju, no ale z czegoś muszę zrezygnować Przy wstążce na bank bym się nie musiała martwić, że mnie pogrubi, bo by mi ładnie podkreśliła moje wcięcie w talii

Kurczę chyba będę TŻta musiała namówić później na odnowienie przysięgi i wtedy sobie drugą kieckę sprawię
Stary 2010-02-23, 11:36   #3868
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
Martoolka ja niestety nic ci nie poradzę, bo ja wyobraźnią zbytnio nie grzeszę i nie umiem zobaczyć tej Twojej wizji
haha mam dokładnie tak samo

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 11:37   #3869
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
Sama siebie podziwiam, kiedyś jak nie bylam w takiej sytuacji to mówiłam, że nie dałabym rady w takim związku, ale jak poznałam tżta ... Za mocno go kocham, żeby nie dać rady. Wiadomo, jest ciężko, ale damy radę.
Tż pracuje normalnie w polskiej firmie i tam gdzie jeździ to jest coś w stylu delegacji, dosyć dobrze tam zarabia, więc póki co to nie zrezygnuje, bo mamy hipotekę, a chcemy ją szybciej splacić, niż za 30 lat

Dzięki dziewczyny - podtrzymujecie mnie na duchu, zawsze te dwa ostatnie tygodnie są najgorsze - bo wiadomo, że to już koniec wyjazdu i dlatego najbardziej się ciągnie.
coś nie stety wiem o tym My tak z TŻ żyliśmy prawie dwa lata było strasznie ciężko ale dzięki temu możemy teraz sobie zorganizować wymarzony ślub Było ciężko bo tz na 6-8 tygodni wyjeżdżał i wracał na tydzień i znowu 6-8 tygodni i tak w kółko Teraz od świat jest w domku i jest miodzio Ale podziwiam wszystkie dziewczyny które wytrzymują bo jest to ciężka sprawa sama jestem z siebie dumna jak sobie tak przypomnę

caprica
o jacie że kobiety też na takie pomysły wpadają mocniej ścisnąc niech sobie mózg scisnie

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 11:37   #3870
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Martoolka jestem bardzo ciekawa efektu końcowego Ale jednocześnie czuję, że suknia będzie przepiekna
Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
ale i tak co byś z nią nie zrobiła, albo co byś nie pozmieniała to i tak Twoja suknia na pewno będzie piękna
Dzięki dziewczyny Jesteście kochane
To się upewniłam, że tak czy siak suknia będzie ładna Chyba przez to, że tak dawno nie byłam w tym salonie i cały czas mogę tylko sobie wyobrażać tą kieckę, to mnie takie wątpliwości nachodzą Myślę, że po pierwszej przymiarce będę dużo spokojniejsza
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości