|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Kurs stylizacji w Lublinie? Ale gdzie?
Pytanie takie, jak w temacie. Bardzo prosilabym o pomoc, poniewaz strasznie zalezy mi na takim kursie. Obecnie jestem w sztudium policealnym kursor, ale to jedna wielka chała i nie uczą tam nawet robienia tipsow, ani nic z tych rzeczy. Cala ta pracownia kosmetyczna, to jednak wielka prowizorka, jak ktos ma jakies informacje o kursach, moze sam byl i poleca, to bardzo prosze o pomoc. W ionternecie sporo tego jest, a rozni sie tez cenowo i nie wiem, co wybrac, co bedzie najlepsze, zeby nie wyrzucic pieniedzy w bloto i znowu się nie zawieżć. Kiedys nawet wiem, ze byly organizowane za darmo takie rozne kursy w Lublinie, czy jeszcze są? Będę wdzieczna za kazda odpowiedz, moze znacie jakies strony internetowe, gdzie bedzie wiecej informacji na ten temat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kurs stylizacji w Lublinie? Ale gdzie?
Aby nie Lider, masakra do kwadratu, róbta co chceta a na koniec jesteś głupsza niż przed kursem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
........
może TEB na Okopowej? 1 rok-Wizaż i Stylizacja paznokci.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
www.studio-arabeska.pl
Arleta jest cierpliwym instruktorem o profesjonalnym podejściu. Jestem pewna że będziesz zadowolona z kursu u niej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Miałam właśnie napisać to samo co Bitt. jestem po kursie czekam na egzamin, ale jestem baaaardzo zadowolona ![]() Praca indywidualna, żele dobrej marki i opieka po kursie bezcenne!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Odswiezam temat
![]() Hm... sprawa jest naprawde niecierpiąca zwloki, poniewaz zalezy mi na tym, aby zrobic jakis w miare dobry kurs do konca czerwca, wiec czasu zostalo niewiele. Duzo patrzylam, czytalam na temat tych kursow i nie umiem wybrac, to jednak nie jest kwestia 5 czy 10 zl, tylko o wiele wiekszych pieniedzy. Moze jeszcze ktos sie wypowie, gdzie w Lublinie mozna zrobic kurs stylizacji paznokci albo zelem i akrylem lub tylko zelem? Zalezy mi na poleconych kursach, bo nie chce wyrzucic pieniedzy w bloto. Z gory dzieki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Jeżeli się zdecydujesz na Arletkę nie pożałujesz. Miałam u niej kurs i jeśli trzeba to chętnie zostanę Twoją modelką .
Edytowane przez Sztynka Czas edycji: 2010-05-17 o 22:59 Powód: Zjadłam literkę :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Sztynka, dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
byłam w Arabesce na warsztatach i jestem zadowolona, szkolenie ma plan i wiesz co bedzie realizowane. Myslę ze modelki to nie problem, na kursie paznokcie są robione pod okiem instruktora wiec nikomu krzywda się nie stanie, a po kursie mozesz zaprosic modelke do siebie i pocwiczyć zdejmowanie paznokci, to tez ważna umiejetnośc.
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.