Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wiosny :) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-23, 17:37   #31
19agusia91
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios

dziewczyny,m co sadzicie o szamponie Hipp?
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 17:38   #32
kocurzyca
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios

Jestem i ja

W poprzednim wątku Szotta pytała o środki na upież. Ja kiedyś miałam problem z łupieżem i jedynym środkiem który zadziałał był Nizoral. Kiedyś można było go dostać w saszetkach więc nie trzeba było kupować drogiego całego opakowania. 2 saszetki śmiało wystarczą do pozbycia się łupieżu. 1 saszetka wystarcza na ok 3 użycia. Jest bardzo wydajny. Zaledwie jedna kropelka wytwarza gigantyczną pianę.

U mnie łupież powodowany był przez szampony.

Cytat:
Napisane przez kochaneczka Pokaż wiadomość
dziewczyny powiedzcie, suszycie włosy suszarką czy zostawiacie zeby same wyschly? a jesli tak to modelujecie je jakos? czy po prostu uczeszecie się i zostawiacie bo są tak ładne ze nie musicie nic z nimi wiecej robic? (ja niestety nie jestem taką szczęsciarą )
Ja dokładnie szczotkuję przed myciem, myję, zawijam w ręcznik żeby woda wsiąkła, potem same sobie schną. Czeszę dopiero po wyschnięciu.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 17:39   #33
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
a mokre wlosy rozczesujesz szczotka czy grzebieniem, moze np. drewnianym grzewieniem? ostatnio chcialam sobie kupic szczotkę z naturalnego włosia. Macie jakies typy?
ja mam sporo akcesoriów do czesania najbardziej lubię drewniany grzebień z body shopu nie polecam natomiast szzcotek z włosiem dzika, jakoś tak strasznie szarpią włosy a mam dobrą-profesjonalną niby
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 17:40   #34
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
no ja chyba tez będę zmuszona na suszenie..ale zawsze to lepsze niz prostownica:P Ja mam cieniutkie włosy chociaz jest ich dosc duzo. Schną mi same bardzo szybko bo cienkie ale nieładnie sie ukladaja, jeszcze te cieniowanie;/ Ale super masz ze Twoje włosy są grube, jak ja bym tak chciala.. a jakiego Gliss Kura w psikaczu polecasz? Bo mam zamiar kupic wlasnie jakis spray, Liliputz mi sie skonczyl a chce cos innego wyprobowac.

Tak, to ja w avatarze a co znasz mnie?

Heh, nie, ale podobasz mi się dlatego pytam i te anielskie loczki ładnie Ci w takiej fryzurce
ja mam Gliss Kura takiego różnowego połysk jedwabiu i włosy matowe, cos takiego, tak pięknie pachnie ogólnie go lubię, silikony, ale mnie to nie przeraża, bo oczyszczam cały czas włoski i łandnie podkreśla falki moje, a raczej pozostałości, spróbuj, może Ci podpasuje, jest bardzo fany
zmykam do domku, koniec pracy do jutra bobaski

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 17:40   #35
otako
Zakorzenienie

Desporatko - wczoraj chciałam Ci zadać pytanie o podkłady, ale mi wcięło tego posta bo pisałaś, że kupiłas 11 sztuk możesz coś polecić? Jakiś dobry, a nie drogi?
Niby obecnie używam podkładu w musie Essence i jestem zadowolona, ale może odkryłaś coś fajnego...

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 17:41   #36
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Jejku jak ja Wam zazdroszcze!! Wasze włosy są tak zdrowe, lściące ze nie wymagaja juz modelowania, stylizacji itp. Jak ja bym tak chciala... Jak gdzies wychodze to musze wysuszyc bo inaczej sa jakies takie oklapniete. Ale ten szampon z Nivea ktory niedawno kupilam to faktycznie odbija od nasady Takze nawet bez wysuszenia suszarką włosy są podniesione Myslę, że jak wyrownam je na prosto albo na U to będzie duzo lepiej- ładniej się będą układac Bo teraz to kazdy w inna srone.
a mokre wlosy rozczesujesz szczotka czy grzebieniem, moze np. drewnianym grzewieniem? ostatnio chcialam sobie kupic szczotkę z naturalnego włosia. Macie jakies typy?
Moje też są oklapnięte po myciu dlatego jak są prawie suche związuje wysoko wtedy są ładnie uniesione no i czasem zdarza mi się natapirować Po szamponach Nivei mam chyba najfajniejsze włosy, szkoda że mnie podrażnia przy codziennym stosowaniu i powoduje szybsze przetłuszczanie Ja rozczesuję szczotką, mam dwie, jedna z metalowymi ząbkami, druga z drewnianymi wolę chyba tą z metalowymi, mniej szarpie włosy niż drewniana. Grzebienia nigdy nie używałam

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 17:46   #37
Bejjka
Zakorzenienie

a ja właśnie zjadlam obiadek jakąś rybkę na cz.... chyba jakiś czerniak czy coś

teraz relaksuje się*przed tv a za chwilę wezmę się za włosy
Stary 2010-02-23, 17:48   #38
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Desporatko - wczoraj chciałam Ci zadać pytanie o podkłady, ale mi wcięło tego posta bo pisałaś, że kupiłas 11 sztuk możesz coś polecić? Jakiś dobry, a nie drogi?
Niby obecnie używam podkładu w musie Essence i jestem zadowolona, ale może odkryłaś coś fajnego...
Hmm z tańszych to może Lirene City Matt? Przez jakiś czas używałam Kolastyny Satin Make-Up, genialny podkład, szkoda że wycofali Pewnie Desporadka coś jeszcze poleci

Stary 2010-02-23, 17:48   #39
asiulka123
Zakorzenienie

melduję się w nowej części

Dymka, jak wypróbujesz podkład Bourjois to napisz jakie wrażenia
Podobno ma alkohol denat ale chociaż w połowie składu

czytałam wątek "zwątpienie minerałowe" i naprawdę mam wątpliwości. W dodatku jestem niecierpliwa i wydaje mi się, że list z próbkami idzie za długo i mija mi ochota na nie Kobieta zmienną jest

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 17:48   #40
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Moje też są oklapnięte po myciu dlatego jak są prawie suche związuje wysoko wtedy są ładnie uniesione no i czasem zdarza mi się natapirować Po szamponach Nivei mam chyba najfajniejsze włosy, szkoda że mnie podrażnia przy codziennym stosowaniu i powoduje szybsze przetłuszczanie Ja rozczesuję szczotką, mam dwie, jedna z metalowymi ząbkami, druga z drewnianymi wolę chyba tą z metalowymi, mniej szarpie włosy niż drewniana. Grzebienia nigdy nie używałam
A gumka Ci się nie odbija na włosach?

Ja ostatnio suszę co 2 dzień, jak mam zajęcia na 8 albo na 9. Ale takim letnim powietrzem i nie trzymam suszarki blisko głowy.
Przedziałek robię grzebieniem na mokrych włosach, czeszę grzebieniem jak są już podsuszone, a szczotki używam jak są już całkiem suche.
Generalnie to bywają dni, kiedy używam grzebienia/szczotki tylko po umyciu włosów, później przez cały dzień się nie czeszę

Stary 2010-02-23, 17:49   #41
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm z tańszych to może Lirene City Matt? Przez jakiś czas używałam Kolastyny Satin Make-Up, genialny podkład, szkoda że wycofali Pewnie Desporadka coś jeszcze poleci
mam Lirene City Matt i również polecam Nie mam mu nic do zarzucenia

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 17:51   #42
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
a ja właśnie zjadlam obiadek jakąś rybkę na cz.... chyba jakiś czerniak czy coś
Ja mam dzisiaj karpia na kolację - mniam, mniam

Cytat:
Używałam i tego i tego Lirene całkiem fajny...
Najbardziej mi pasował mineralny Essence, ale wycofali Podobno teraz jest on dostępny pod marką Catrice (ten sam producent co Essence), ale nie wiem czy w którejś Naturze w Lublinie jest szafa z tymi kosmetykami...

Stary 2010-02-23, 17:54   #43
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
ja tez nie susze wlosow suszarka,nawet nie mam ,ale zamierzam kupic i w awaryjnej sytacji suszyc zimnym nawiewem bo taki nie niszczy wlosow
Na awaryjne sytuacje chyba się przeprosimy z suszarką po babci. Ma pewnie z 60 lat jak nie więcej. Włącznik ciepłego powietrza i nawet na ciepłym temperatura pewnie nie dochodzi do 45 stopni No i oczywiście działa bez zarzutu.
Takie wynalazki kiedyś były. A teraz specjalną drogą trzeba kupować żeby zimnym dmuchała

Nie mogę sobie przypomnieć jak się nazywa, bo wkleiłabym fotkę.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2010-02-23, 17:54   #44
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
A gumka Ci się nie odbija na włosach?

Ja ostatnio suszę co 2 dzień, jak mam zajęcia na 8 albo na 9. Ale takim letnim powietrzem i nie trzymam suszarki blisko głowy.
Przedziałek robię grzebieniem na mokrych włosach, czeszę grzebieniem jak są już podsuszone, a szczotki używam jak są już całkiem suche.
Generalnie to bywają dni, kiedy używam grzebienia/szczotki tylko po umyciu włosów, później przez cały dzień się nie czeszę
Nie odbija się, przeważnie wiążę włosy tak na pół godziny w trakcie robienia makijażu Włosy muszą być prawie suche lub całkowicie suche wtedy nic się nie odkształcają

Ja jak nie wychodzę z domu, też potrafię nie czesać włosów cały dzień

Stary 2010-02-23, 17:55   #45
kochaneczka
Rozeznanie

GG do kochaneczka

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Ja nie suszę, nic z moimi nie robię w sumie po myciu, nawet nie rozczesuję często
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=53818

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

o, czyli trafiłam z tytułem? ciesze się
zazdroooszcze!!piękne!! dzieki za dodanie
Cytat:
kochaneczka a jakim nawiewem suszysz?

Bardzo ładny avatar
hehe mam tylko 1 nawiew w mojej superwypasionej suszarce taki sredni- ani chłodny ani gorący. Ale zamierzam kupic nową suszarkę z dyfuzorem i jonizacja
Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
dziewczyny,m co sadzicie o szamponie Hipp?
miałam raz w zyciu i strasznegi łupieżu dostałam! wiec ostroznie
Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Jestem i ja
Ja dokładnie szczotkuję przed myciem, myję, zawijam w ręcznik żeby woda wsiąkła, potem same sobie schną. Czeszę dopiero po wyschnięciu.
dzieki ja w sumie podobnie, tez czesze jak wyschna
Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
ja mam sporo akcesoriów do czesania najbardziej lubię drewniany grzebień z body shopu nie polecam natomiast szzcotek z włosiem dzika, jakoś tak strasznie szarpią włosy a mam dobrą-profesjonalną niby
oo to dobrze ze napisalas bo chcialam zamowic wlasnie z wlosiem dzika, hmm.. moze zostane przy drewnianej..
Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Heh, nie, ale podobasz mi się dlatego pytam i te anielskie loczki ładnie Ci w takiej fryzurce
ja mam Gliss Kura takiego różnowego połysk jedwabiu i włosy matowe, cos takiego, tak pięknie pachnie ogólnie go lubię, silikony, ale mnie to nie przeraża, bo oczyszczam cały czas włoski i łandnie podkreśla falki moje, a raczej pozostałości, spróbuj, może Ci podpasuje, jest bardzo fany
zmykam do domku, koniec pracy do jutra bobaski
Ojeej dzięki!! cio za komplementasy Szkoda ze taką fryzurkę to tylko prostownica uda mi sie zrobic a to wiadomo niszczy- a moje wlosy krotko sie trzymaja w niezmienionej postaci- zaraz sie rozprostowuja;/ dzieki za opinie o Gliss Kurze- wyprobuje
Cytat:
Miki, a probowalas tego szamponu co ja mam Nivea Lift Volume ?No ja tez rozczesuje drewniana szczotka ale jak wyschna dopiero. Nie niszcza Ci sie jak mokre rozczesujesz?
Stary 2010-02-23, 17:56   #46
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Na awaryjne sytuacje chyba się przeprosimy z suszarką po babci. Ma pewnie z 60 lat jak nie więcej. Włącznik ciepłego powietrza i nawet na ciepłym temperatura pewnie nie dochodzi do 45 stopni No i oczywiście działa bez zarzutu.
Takie wynalazki kiedyś były. A teraz specjalną drogą trzeba kupować żeby zimnym dmuchała

Nie mogę sobie przypomnieć jak się nazywa, bo wkleiłabym fotkę.
Może firmy Farel, o taka: http://ekskluziff.pl/public/images/f...9_zdjecie2.jpg

Stary 2010-02-23, 17:57   #47
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam dzisiaj karpia na kolację - mniam, mniam .
też lubię karpia u mnie w domu w rodzinnym domu oprócz mnie nikt nie przepada za karpiem i co roku muszę o niego walczyć by pojawił się na stole

jeśli chodzi o podkłady to polecam AA taki w opakowaniu z pompką:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...zmarszczki.htm

jedyny minus- dość trudno dobrać kolor gdy jestem opalona pasuje mi odcień nr 3
Stary 2010-02-23, 18:00   #48
Soleilka
Zakorzenienie

Red face Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
melduje sie w 13 czesci

nie ma mnie w mapce:-(
Też mnie nie ma, bo spamerki nie wiedzą gdzie mieszkam

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 18:00   #49
desporadka
Zadomowienie

Cytat:
desporadka
nie jestem taka nawiedzona no, kupiłam z 7, reszte miałam

no to jedziemy
Zalezy jaką masz cerę, ja mam mieszaną, strefa T raczej tłusta, policzki raczej suche, kilka krostek i innych, nie powiem zebym miala idealną cerę. Szukawałam coś nawet lekkiego, kryjącego i matującego.

Kupiłam z takich tańszych i polecanych:
Fluid Joko Virtual long MATT
(http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...jem-jojoba.htm)
taniutki więc jak zauwazylam w sklepie to kupiłam, płaciłam chyba 11,60 zł
Mam odcień naturalny no i tak: kolor jak dla mnie jest idealny, fajnie matuje, co do krycia nie jest źle, razem z korektorem jest ok, nie tworzy maski. Denerwuje mnie tylko trochę to, że strasznie szybko zasycha na twarzy, więc trzeba go szybko rozprowadzać. Oceniam tak hmm +3/-4.

Pierre Rene, Skin Balance
(http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ad-kryjacy.htm)
Ja dostałam go w naturze. Kosztuje coś ok 22 zł. Cudne krycie, trzyma się baardzo długo. Wielki minus za gamę kolorystyczną, bardzo ciemne kolory. Złe światło w drogeri = wzięłam trochę za ciemny. Ja mam nr 2, najjaśniejszy jest chyba nr3. Teraz w zimie zdecydowanie za ciemny dla mnie, więc zmieszałam go parę razy z bardzo jasnym podkładem i 'zrobiłam' swój kolor. I chociaz trochę zmieszany to dalej cudnie krył i trzymał się cały dzień. Jeśli znajdziesz odpowiedni kolor to polecam

Euphora, Long Cover Fluide
(http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-trwalosci.htm)

Mówi się, że tańszy odpowiednik Revlona CS Nawet opakowanie b.podobne. I tu się zgodzę. Bardzo mi odpowiada, nie tworzy efektu maski, kryje bardzo fajnie, nie ściera się. Cudo . Tylko znowu ten minut - kolory. Ja blada nie jestem, a wręcz nawet opalona. I tak, najpierw kupiłam nr.3 'złoty bez' (chyba wszystkich jest 5). Jednak okazał się za ciemny, więc kupiłam nr 2. naturalny. Naturalnym bym go nie nazwała, troszkę za ciemny Myślę, że na wiosnę będzie w sam raz Ale ten chyba najbardziej polecam ze wszystkich Cena coś ok 23zł. (Raczej trudno dostępny)

Manhattan, Powder Mat Make Up
(http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...at-Make-Up.htm)
Długo za nim łaziłam, obchulałam chyba 3 Rossmany i Naturę. Ciągle zostaje tylko odcień 'opalony'. Bardzo trudno dostać jaśniejszy, podobno bardzo szybko schodzą. I zobaczyłam kiedyś nr. 83 'warm sand' i wzięłam, ale oczywiście trochę za ciemny . Poluję na jaśniejszy.
Bardzo fajny, zostawia pudrowe wykończenie, konsystencję ma takiego troche musu właśnie. Fajnie kryje, matyje, nie ma sie do czego przyczepić. (No może lekko podkreśla suche skórki, ale wszystkie musy tak mają)

Co do tych tańszych to skończyłam Uffff. Mam nadzieję, że trochę pomogłam

(a miałaś Lirene - City Matt? Też cudo )

Edytowane przez desporadka
Czas edycji: 2010-02-23 o 18:04
desporadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 18:02   #50
desporadka
Zadomowienie

Cytat:
)
Najbardziej mi pasował mineralny Essence, ale wycofali Podobno teraz jest on dostępny pod marką Catrice (ten sam producent co Essence), ale nie wiem czy w którejś Naturze w Lublinie jest szafa z tymi kosmetykami...
oo, mam jeszcze z pół opakowania, czasem się maźne
Stary 2010-02-23, 18:03   #51
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

hehe mam tylko 1 nawiew w mojej superwypasionej suszarce taki sredni- ani chłodny ani gorący. Ale zamierzam kupic nową suszarkę z dyfuzorem i jonizacja

Miki, a probowalas tego szamponu co ja mam Nivea Lift Volume ?No ja tez rozczesuje drewniana szczotka ale jak wyschna dopiero. Nie niszcza Ci sie jak mokre rozczesujesz?
To tak jak ja Mam jakąś tanią suszarkę w której jest tylko opcja włącz wyłącz Często nie suszę więc nie robi to jakiejś szkody na włosach

Nie próbowałam tego szamponu. Z Nivea miałam Intense Repair, Fresh Energy, Diamond Gloss i Elastyczność i Black i z tych wszystkich najbardziej pasuje mi Intense Repair i jej poprzednia wersja Protein Repair Na pewno bardziej niszczą się jak czeszę na mokro, ale staram się to robić bardzo delikatnie. Raz zostawiłam włosy do wyschnięcia bez rozczesywania i była tragedia, dziwnie się ułożyły i były takie nijakie

Stary 2010-02-23, 18:04   #52
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez desporadka Pokaż wiadomość
desporadka
nie jestem taka nawiedzona no, kupiłam z 7, reszte miałam

no to jedziemy
Zalezy jaką masz cerę, ja mam mieszaną, strefa T raczej tłusta, policzki raczej suche, kilka krostek i innych, nie powiem zebym miala idealną cerę. Szukawałam coś nawet lekkiego, kryjącego i matującego.
(...)
Co do tych tańszych to skończyłam Uffff. Mam nadzieję, że trochę pomogłam

(a miałaś Lirene - City Matt? Też cudno )
Ojejku, dziękuję ślicznie za relację
I oczywiście, że Desporadko, szybko pisałam i przekręciłam - przepraszam Już biorę się za lekturę KWC

Stary 2010-02-23, 18:05   #53
Soleilka
Zakorzenienie

Zjadłam właśnie ogromnego pączka Musiałam włosy chociaż troszkę podsuszyć, bo koleżanka na dwór mnie ciągnie... A dziś 1 raz użyłam nafty na skalp i jestem zachwycona

Bloguję
Stary 2010-02-23, 18:08   #54
desporadka
Zadomowienie

Cytat:
Ojejku, dziękuję ślicznie za relację
I oczywiście, że Desporadko, szybko pisałam i przekręciłam - przepraszam Już biorę się za lekturę KWC
mam nadzieję, że się przydałam :P

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Zjadłam właśnie ogromnego pączka Musiałam włosy chociaż troszkę podsuszyć, bo koleżanka na dwór mnie ciągnie... A dziś 1 raz użyłam nafty na skalp i jestem zachwycona
i jak się zmywało ?
Stary 2010-02-23, 18:10   #55
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
mam Lirene City Matt i również polecam Nie mam mu nic do zarzucenia
Ja jestem z niego raczej bardzo niezadowolona. Jeden z tych kosmetyków które stoją prawie nie używane. Mnie z kolei odpowiada Oriflame Colour, T-balance Foundation (podkład normalizujący)
Dla mnie bije nawet te sporo droższe. Szczególnie l'oreala którego uważam za jakąś pomyłkę.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2010-02-23, 18:13   #56
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie bije nawet te sporo droższe. Szczególnie l'oreala którego uważam za jakąś pomyłkę.
L'oreala nie lubię i nie kupuję już, bo większość to jakieś buble zupełnie nie warte swojej ceny
Stary 2010-02-23, 18:17   #57
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez desporadka Pokaż wiadomość

i jak się zmywało ?
A nawet dobrze. troszkę gorzej niż z włosów bo musiałam 4 razy namydlić skórę, ale jak włosy podeschły, to są takie mięciutkie przy głowie Zobaczymy czy się będą przetłuszczać po tym zabiegu

Bloguję
Stary 2010-02-23, 18:21   #58
Magdzia94
Zakorzenienie

Jak chcę kupić stanik na allegro tak żadnego nie ma

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 18:30   #59
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
oo to dobrze ze napisalas bo chcialam zamowic wlasnie z wlosiem dzika, hmm.. moze zostane przy drewnianej..
A to mogą być z jakiegoś innego zwierza?? Bi mi sie wydaje że nic innego nie ma wystarczająco sztywnych włosków, żeby się nimi czesać. Ja mam jakąś tam włosianą, nie wiem z czego. Czarne kudły miało
A tak przyszło mi do głowy.. jakby tak zrobić szczotkę z jeża
Cytat:
Nie. Ta to na nowoczesną wygląda. Farela miała moja mama, ale też inną, jeszcze nowszą. Ale ta się popsuła Też nie mogę znaleźć zdjecia. Taka kwadratowa, kanciasta raczej była
Szukając zdjeć zobaczyłąm że kupa tych rupieci sprzedaje się na all za całkiem niezła kase. U mnie w komurce kupa się tego przewraca. Może jeszcze będę bogata

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2010-02-23, 18:32   #60
aanika
Zakorzenienie

To już nowa część? Nawet bym nie pomyślała

Matko, mam jakis dziwaczny wiersz do analizy i zupelnie nie wiem, o co w nim chodzi.

Nie wiem, co ja znowu zrobilam, ale polskie znaki mi nie dzialaja.
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości