|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
myszka23101
![]() _untouched_ ![]() - jej, dziękuję Wam, kochane! ;* otojest ![]() masz rację - zaboli. Ale ja też mam rację mówiąc, że z czasem minie.. Pamietaj, że życie to nie próba kostiumowa. Wiesz co robię? Po prostu żyję. Zawsze całowałeś mnie długo, zachłannie, jakbym miała za chwilę zniknąć, rozpłynać się we śnie..
![]() |
#4322 |
Raczkowanie
|
Przestał mnie kochać. Nie wiem co zrobiłam, albo czego nie zrobiłam, ale po prostu przestał mnie kochać.
potrzebuje tego na angielski !! błagam !! pisze tu bo potrzebuje szybkiej odpowiedzi ! ![]() ![]() -kocham cię. -.. -zdziwiony?a mnie dziwi, że ty jeszcze mnie nie pokochałeś. zobacz tylko jak bardzo cie kocham.
![]() |
#4323 |
Rozeznanie
|
Opisos:
Odkąd Cię poznałam drzewa są różowe, niebo różowe a czekolada niebieska, jak Twoje oczy ‘ostra , niewinna , sexy niebezpieczna ‘hardkor ma moc i Ty musisz nim tonąć Wzr – no chodź tu ‘Konkretnie podjarana nie wyimaginowana ‘Wiesz, co we mnie drzemie, wciąż podnosisz mi ciśnienie Peja- Dotknij, gdzie chcesz Jaka wena dziś ![]() Pani Marikab mnie zmotywowała , Dziękuję Gwiazdko ![]()
#4324 |
Raczkowanie
|
marikab-milutko to od Ciebie slyszec
![]() ![]()
![]() |
#4325 |
Zakorzenienie
|
Nienawidzę ludzi. Rzygam nimi. To jedyne rzyganie, które zaczyna się w sercu. Żałuję, że nie możesz poczuć tego, co ja czuję. Tej złożoności targających mną emocji, tego zamętu, jaki mam w głowie. zrób coś, już tak nie mogę, wszystko ma kolce, powietrze ma kolce, deszcz wymierza policzki. włosy wplątały się w szprychy roweru, odchodzą razem z głową, zrób coś, zabierz mnie stąd Miałam rację, nie żałuj, bo to prawda Kiedy mnie już nie będzie uświadomisz sobie Że byłam najlepszą rzeczą, która Ci się przytrafiła. łzami zaszły jej oczy. drżały jej wargi. łamiącym się głosem powiedziała, że miłości nie ma.
![]() |
#4326 |
Przyczajenie
|
marikab - oo, jak miło zostać okradzionym (:
Istotka z Bajki - tak panno do Ciebie ![]() ` ZjedzMnie ` grise ` Elizeczka ` ciiri - okradam was żaby ![]() LonelyDay - mam dokładnie to samo, uwielbiam być przez was okradana . ![]() * mogłeś mnie dla siebie mieć * 'szukałeś miłości w złym miejscu' * ej mała, to nie facet, tylko szczeniak. * 'fałszywie uśmiechnięta każdego dnia.' * nie palę,ale jeśli kiedykolwiek zobaczysz mnie z papierosem, będzie to znaczyło, że nie mogę sobie z czymś poradzić. / podkreślone - moje ulubione
ta noc miłosna miała ambicje , Edytowane przez CIAH Czas edycji: 2010-02-23 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4327 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
kradnę Twój powyższy opis : **. Cytat:
____________ Myślisz mi się nieprzerwanie... “Drogie dziecko, mam nadzieję, że pewnego dnia ktoś będzie trzymać cię w ramionach przez dwadzieścia minut bez przerwy. nie będzie patrzeć na twoją twarz, nie będzie próbował cię całować, wszystko, co zrobi, to obejmie cię bez grama egoizmu" mam totalny roz*** w głowie. czule przytulam swojego misia, wyobrażając sobie, że to Ty. na jego widok poczuła rozlewające się ciepło w okolicy serca. “ p.s. ja się wcale nie zmieniłam. po prostu mam dość udawania. " |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4328 |
Rozeznanie
|
`Od dnia kiedy Pana poznałam, moje życie straciło swój porządek. Pojawiło się coś,czego bałaganem nazwać nie można,choć to tak wygląda.
`Mówią, że to żart,przezroczysty domek z kart ( z piosenki `fantastyczny lot`- video)
#4329 |
Przyczajenie
|
ja pójdę, przez ulicę, dając sobie w żyłę z papierosem w ręku, popijając każde z moich przekleństw na życie, tanim winem.
Znów czuła Jego ciepły oddech na szyi, swoimi delikatnymi dłońmi gładził Jej włosy, pocałował Ją tak jak wtedy pierwszy raz. Była szczęśliwa do granic możliwości. W Jego ramionach czuła, że ma wszystko... są rzeczy, których, nie życzyłabym najgorszemu wrogowi, ale tobie, życzę każdej najgorszej. każdej, po tym co mi zrobiłeś. wczoraj, kochał, dzisiaj nie zna. mężczyźni, są nieobliczalni. a ich zmienność, bezszelestnie naiwna. Lubiła z Nim być, podobało jej się to jak się przy Nim czuła, uwielbiała Jego milczenie i Jego słowa. Chcę zaprotestować krzykiem, tupać nogami, płakać w wniebogłosy. Ale milczę. Może w ten sposób zrozumiesz. To przez Ciebie moje zeszyty zamieniły się w krainę serduszek! powiem, że kocham, z nadzieją, że nie będziesz mógł przez tą myśl, spać po nocach. tak, samo jak ja nie mogłam, spać, z myślą, że mnie nie kochasz. powodzenia, kochanie. nie, nie. tak naprawdę, to miłość, nie jest żenująca. żenujący, jest fakt, że kocha się kogoś, kto Cię, nienawidzi. już, nawet się nie rozglądam, jak przechodzę, przez ulicę. mam gdzieś, fakt, że wpadnę, pod samochód. już, mi na niczym nie zależy. na życiu, również. a nawet w szczególności.
#4330 |
Raczkowanie
|
"Niczego nie można się spodziewać, bo nie ma nic ponad życie doczesne.
Nie można liczyć na zbawienie, na nagrodę na "tamtym świecie" - wszystko rozgrywa się wśród ludzi, w ludzkim świecie jest rozliczane i oceniane. Na tym również polega bezwzględność tej wizji ludzkiego losu - na braku nadziei " "Jest skrajnym przykładem człowieka składającym ofiarę z samego siebie, walczącego ze złem, bo niezależnie od okoliczności muszą znaleźć się Ci, którzy są lekarzami, ratują swoich bliźnich, wierzą w człowieka i w to, że człowiek jest wartością najwyższą w tym świecie i trzeba go ratować, jeśli tylko jest to możliwe " Czemu nie mam chłopaka? Proste. Bo żaden na mnie nie zasługuje . ;D
![]() |
#4331 | |
Rozeznanie
|
You want my love. You want my heart. Ty jesteś moją miłością. Ty jesteś moim sercem. You shake me till you wake me from this bad dream. Możesz mnie otrząsnąć, obudzić z tego złego snu. CIAH bierz ile chcesz. ![]() Cytat:
![]()
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-02-23 o 16:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4332 |
Wtajemniczenie
|
Chocolaaate - dzięki myszko ;* mało Cię tu, bywaj częściej ;*
Magari91 - ja? ależ mi miło ![]() marikab - ja na takiej liście? ale z tobą na czele kochana ;* inquiring - dziękuję złotko <3. to zaszczyt być wymienioną przez jedną z moich naj ;* dontgivemenames, otojest - cu - do - wne !! prze - bo - skie !! <3. Wygryzłeś wszystko inne niczym stary cwany wyjadacz. Znów jesteś najważniejszy w moim sercu. Sezon na dupków oficjalnie uważam za zakończony. Strach od zawsze krył się w oczach, a przecież tam najłatwiej go dostrzec. - Pamiętasz pierwszego całusa, zachód słońca, pierwsze łzy? - Tego się nie zapomina. - A te nasze pierwsze razy? - Właśnie o nich mówię.
#4333 |
Wtajemniczenie
|
NieZTejBajki
Nie jestem pewna czy dobrze: He stop loving me. I don't know what I've done or haven't done, but he just stop loving me. Nie wiem czy to poprawne gramatycznie po angielsku ale sens jest taki jak po polsku ![]() ![]() _________________________ ________________________ Bez off'a: A ty zaczaruj mój umysł swoją osobą. |
![]() ![]() |
![]() |
#4334 |
Zadomowienie
|
nooo, widzę że trafiłam w samo sedno ;p ; * _______________ I otoczoną być kochaną ręką,
I z ust stęsknionych wszystkie przelać skargi W czyjeś kochane, czyjeś słodkie wargi...
![]() |
#4335 |
Wtajemniczenie
|
`wiesz co nasz łączy?
to historia,która nigdy się nie kończy. to jest w naszych sercach. `to mój wybór nie mów mi co jest słuszne, wystarczająco długo myślę o tym zanim usnę. `chodź ze mną chociaż zupełnie nie wiem dokąd. `nie dam spisać się na straty. wiesz o co mi chodzi ? *******ę krytykę niepotrzebny mi podziw! `to rzeczywistość przez którą właśnie wielu przestało ufać zmysłom. `to cios w nerke, wezwijcie erke, bo stoje tu i cierpie jak młody Werter. `Czego Ona chce ? ona chce, byś się postarał. `Ona chce, byś docenił powaby ciała jej, ale nie od razu za nią szalał. `24 godziny skoku adrenaliny przemycam prawde sprawnie jak winyl.
![]() |
#4336 |
Zakorzenienie
|
marikab - skarbie nie wiesz jak mi się ciepło na serduszku zrobiło jak zobaczyłam swój opis w Twoim podpisie,to daje motywacje do dalszej pracy ![]() ![]() a Ciebie tez zawsze okradam <3 ![]() blondii69 always be yourself mandarynka NieZTejBajki Mrs Unfabulous rebellious grise inquiring dontgivemenames ruda wiewiora keeendy DorotaComa Drift ![]() ![]() -- nasz wspólny zegar przestał tykać, a miłość się skończyła przeznaczenia nie oszukasz. wołam o ciebie do Boga. Sobą spełniłeś moje największe marzenie. jesteś wyznacznikiem mojego szczęścia pieścisz mnie słowami. dziekuję Ci, że pokazujesz mi czym jest szczęście. nasze uczucie nie roztopi się jak śnieg zatańczyłeś na moich emocjach. pieprzysz moją naiwność. Dziękuję,że pojawiłes się w moim życiu |
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
Wtajemniczenie
|
miłość jest wtedy, gdy on z dnia na dzień staje się dla Ciebie wszystkim.
i czuje się kur.va całkiem zalosnie. nie potrafię powiedzieć,że nie chciałabym Cię mieć. cześć kotku. Ubierz mnie w suknie z Twoich pocałunków, dopasuj ją do mnie centymetrem pragnień, i spójrz jak mi do twarzy jest z Twoją miłością.
#4338 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() uwielbiam równie mocno < 3 ![]() ![]() ![]() skarbie głupoty wygadujesz, raczej ja Tobie! ![]() ______________________ Należy spełniać swoje marzenia! Bez obawy o jutro... Sekret szczęścia tkwi w sposobie - sposobie życia. -Będę Twym parasolem! -Parasol chroni tylko od deszczu. -Czapką, nausznikami, szalikiem, bluzą z kapturem, kurtką, rękawiczkami, spodniami ortalionowymi, grubymi bawełnianymi skarpetami i kaloszami. Tym ja będę. Życie jest jak bokser - czasem uderza zbyt mocno. To mega flustrujące! Nie wiesz co masz robić, napisać czy nie ? Są dwa scenariusze. Albo Ci odpisze i spędzicie długie godziny na świetnych rozmowach, albo zwyczajnie Cię oleje! Niby proste choć my nie chcemy ryzykować! Następny problem "w co się ubrać" kobieco? Seksownie? Na luzie? a może emo...? kur.wa! a co jeśli na mnie nie spojrzy? Musze ubrać coś rzucającego sie w oczy.. A i włosy! Zostawie je chyba rozpuszczone.. choć się nad tym zastanowie. Gdy się zakochujemy martwimy się o wszystko! Włosy, makijaż, strój, buty, uśmiech, błysk w oku, sposób poruszania się, trenujemy śmiech. Świat jest dziwny! Jeden facet - a tak potrafi spieprzyć nam życie! O nie! Zmiana ról teraz Ja będe udawać obojętną, a Ty zabiegasz o moją miłość. START!!!!
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Rozeznanie
|
Mrs Unfabulous kamisha CIAH - moje żabcie za docenienie dziękuje . :banan na mordce: kocham was kocham otojest keeendy Drift ciiri IhateU me9so3horny - cudeńka me największe okradzione ![]() Dalekie westchnienie samotnego serca Całować cię przy ubywającym księżycu Księżycowa dama rozświetla niebo .cieniem północy maluje świat Ciągle stoję w tym momencie czystego szaleństwa Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-02-23 o 17:14 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4340 |
Raczkowanie
|
-Widzę mroczki przed oczami...
- Eeej! To weź autograf!!!! xD ;P <hahaha> `No pares nunca de soñar... || Nie przestawaj nigdy marzyĆ (Hiszp.) jak sie nie ma co sie pragnie to sie kradnie co popadnie!
#4341 |
Raczkowanie
|
CIAH
Love Changes Every x3 ensename _untouched_ igowska Istotka z Bajki ananaas - okradam was panienki (: na zdrowie ; ] do ucha wrzeszczy samotnosc miłość. potrzebna od zaraz.!' Dzień się nie skończył jeszcze, a wszystko się skończyło Już umiem żyć bez Ciebie. ! Wszyscy tacy sami. Planowo zwariowani . Czasem lubię pomarudzić, lubię... zdenerwować kogoś. 'już nie ma MY. zamknęłam wszystkie drzwi. żyję na 1oO % pozytywizmu ; D Jeśli chcesz wiedzieć, co ma na myśli kobieta, nie słuchaj tego, co mówi - patrz na nią. dżizys ; D Wypier.dalaj z mego świata! wyj.ebane na takich jak Wy dżizys She'll never be me - ona nigdy nie będzie mną You know I'm one of a kind - wiesz, że jestem jedyna w swoim rodzaju Edytowane przez Love Changes Every x3 Czas edycji: 2010-02-23 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4342 |
Raczkowanie
|
Jak długo starość mi nie wyrzuci obrazów z pamięci, dla mnie będzie żył.
Czasem nadal przesiaduje godzinami w oknie, wypatrując sylwetki mężczyzny, który postanowił pomalować moje życie, po czym zabrał pędzle .. To z przyzwyczajenia. do końca tańczysz, chociaż to smutny bal. uśmiechnął się do mnie. a ja poczułam jakbym urosła o 2 cm. na wyznania typu : kocham cię , podobasz mi się , bądźmy razem na zawsze – umieram .. ze śmiechu na podłodze . -złapał ją za ramię i zapytał czy płakała.
-odparła, że nie otarła zapłakane oczy i odeszła.. remont w sercu. wstęp wzbroniony. nie zmieniaj tego co jest między nami układaliśmy nasze życie wieloma dniami godzinami miesiącami.. -co zrobisz kiedy odejdę ? -odejdę z Tobą . -ale tak na zawsze . -no tak. można na zawsze < 33 dupa blada ! xdd
![]() |
#4343 |
Raczkowanie
|
_untouched_ , Love Changes Every x3 - ja też kradnę księżniczki.
________________ ale serce nie zawsze ma rację. już nigdy więcej nie będę w płaczu stać. może pewnego dnia twoja magia na mnie zadziała i twój pocałunek mnie osłabi. teraz nawet w snach o ciebie boję się.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4344 |
Zadomowienie
|
Drift - mnie tam nie powinno być
![]() kamisha - no ja mam nadzieję, że ta motywacja starczy na tyle, żebyś dalej obdarowywała nas swoimi cudnymi opisami ![]() LonelyDay - miło ![]() martiska - szkoda ![]() PaniJana - Słonko, to ja Cię mogę codziennie motywować ![]() poprostuAsiss - na pewno nie ostatnią ![]() _ZaagubiOna_ - Ty mnie duuuużo przewyższasz ![]() agatka944, IhateU, madziam90, Magari91, PaniJana, without_demur, _ZaagubiOna_, ZamknijSieJuz - okradłam ![]() _____________________
Na pełnych obrotach łam stereotyp. Spotykając Ją gdziekolwiek poza Jej domem, miało się wrażenie, że jest nie na swoim miejscu. Jakbyś wyjrzał przez okno i zobaczył pytona wślizgującego się pod żywopłot. Jakby samo to, że idzie ulicą, stanowiło jakąś niewiarygodną, niebezpieczną przygodę. Przypuszczam, że tak było w istocie. Chiałabym mieć gdzie zawsze położyć zmęczoną głowę. Chciałabym znaleźć też i miejsce obok, by położyć Twoją. Nie bierz sobie do serca tych romantycznych bredni o miłości. W środku wierci złe samopoczucie, jak strucie. Znasz to uczucie - od tego chciałabyś uciec.
#4345 |
Zadomowienie
|
'bezszelestne uwielbienie'
...może w końcu się uda... Poznawaliśmy nasze ciała niespiesznie, leniwie.
![]() |
#4346 |
Wtajemniczenie
|
ej, wyzej dupy nie podskoczysz!
nigdy nie zgaśnie ten ogień, co wciąż płonie w nas. duchowa rewolucja, nie babilońska propaganda.
#4347 |
Zadomowienie
|
Kiedy się sobie otwieramy
ty siebie mnie a ja tobie mnie kiedy się zapadamy we mnie ty a w tobie ja Wtedy ja jestem ja a ty jesteś ty -Czy moja fizyczność cię przygnębia? -Dlaczego? -Ty w ogóle na mnie nie patrzysz. -Może dlatego, że mi się podobasz. Nie tolerowała bólu i nie pragnęła walki. Stąpała mocno po ziemi i była realistką. Wymagała od mężczyzn powagi i stabilności. Okna. Zamknięte, otwarte... Zawsze lubiłam w nie zaglądać. Chwytać kawałki życia. Tak przecież znalazłam ciebie. Czego pragniesz od życia poza facetem w odpowiednich bokserkach? Miłość wymaga odpowiedniej równowagi. Jak ludzkie ciało. Może wyjść na to, że masz wszystkie witaminy, minerały, ale jeśli brakuje jednego, małego elementu... jak, jak... na przykład soli... Człowiek umiera. Moje życie byłoby jak kradziona ukradkiem czekolada. Dzięki tobie wiem, że to jego krew ma kolor Polocokty Życie to nie liczba wydechów, życie to te chwile, w których zapiera nam dech w piersiach.
#4348 |
Raczkowanie
|
dziękuje za całego serduszka za pochwały .
![]() ________________________ błędy, się wybacza. ale nie popełnione, świadomie, i na skalę, złamanego serca. miałam, ochotę, dzisiaj do Ciebie, podejść, przytulić i zacząć, bezwstydnie całować. już zrobiłam, pierwszy krok, kiedy się, ocknęłam i przypomniałam, sobie, że my się już, nie znamy. już, nie. pomimo tego, że jeszcze nie dawno, pałałeś, do mnie miłością. nie wybaczę, Ci jeżeli, nasze spojrzenia, się spotkają, a ja wybuchnę spazmatycznym płaczem. współczesne, kobiety, nie wiedzącą nic na temat happy end'ów, serca w jednym w kawałku, ani o prawdziwej, miłości. XXI wiek, to czas, gdy syndrom, złamanego serca, jest codziennością. naprawdę zabolało, wiesz? to co wydawało się być przeszłością, znowu uderzyło mnie w twarz. gdy dusiłam się płaczem zrozumiałam, że ta przeszłość wciąż we mnie żyje. raz rozdeptanej miłości nie da się zeskrobać z chodnika. nie wierzę w powroty.
#4349 |
Raczkowanie
|
_untouched_ miło
![]() marikab głupoty wygadujesz ![]() ![]() ![]() Nauczyłam się żyć bez powietrza ale wtedy pojawiłeś się Ty i znów oddycham.
Miłość jest wtedy kiedy tak ją okazujesz, że zapominasz jej wyrazić słowami "Kocham Cię". Wrócił mi drapieżny styl bycia, ale to dopiero początek. - A ja mam przeczucie, że On ma mnie po prostu gdzieś... - To sprawdź w którym miejscu. Kroczę ciemnymi ulicami zwątpienia i czekam co przywieje wiatr. Uwierz mi, że nigdzie na świecie nie znajdziesz tak dobrze oznakowanej drogi, jak ta, którą miałeś do mojego serca. Mimo to gdzieś zabłądziłeś... Czuję się trochę nie fair wobec losu... bo za wiele mi dał, dając Ciebie. i choć jestem najszczęśliwsza w świecie, wiem, że to cholernie niesprawiedliwe. może nawet mam wyrzuty sumienia, że na Ciebie zwyczajnie nie zasłużyłam...
#4350 |
Zadomowienie
|
Dziękuje za pochwały
![]() _______ A kłamstwo jest lepkie, nie sposób się go pozbyć, brudzi wszystko wokół i brudzi twoje sumienie. Duma jest zawsze idiotycznym gestem, jeśli przyjąć punkt widzenia człowieka praktycznego. Siedzę w kropce. Wielkiej, okrągłej kropce.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.