|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Heej
![]() No tak, lecimy z tymi wątkami, a uczyć się nie ma kto Kiedyś moi znajomi grali w tą grę 'do spadnięcia' ale ja sobie odpuściłam, tyle wódki wywołało by u mnie zgon, ale ten .. dosłowny chyba bardziej. Wkurza mnie okropnie mój żółw Codziennie rano tłucze się, chlapie wszystkim i caały czas, aż mu lampki nie zaświece, żeby mógł się poopalać. W ogóle to znowu miałam taki głupi sen, że nie wiem. Śniło mi się, że byłam z koleżanką w dziwnym domu, w którym biegały owce i jedna była brązowa i zła. Trzeba było ją zastrzelić, żeby inna owca zamieniła się w naszą koleżankę. No i właśnie w tym domu spotkałyśmy mamę koleżanki (ale nie owcy ) i miała w reklamówkach zawinięte dziecko, które miało mega duże uszy. Ja się pytam G. (koleżanki ), czy to jej brat? A ona:-Może... Lecz może to być mój wujek... albo mój dziadek.
|
|
#4742 | |||
|
Zadomowienie
|
ale masz talent plastyczny
![]() ![]() podejmuję się wyzwania ! ![]() wezmę TŻ, ma boskie nazwisko, więc Was pokona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chociaż reszta też dobra drugi można dać na ten wątek, kiedy będziemy oczekiwać wyników z uczelni, co Wy na to ?Cytat:
![]() też miałam głupi sen, ale aż tak głupi, że wstyd o nim pisać ![]() dzień dobry i miłego dnia ;*
|
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. ;**
No tak, bo jak nie zasłużysz to nie pozwolą umyć. ![]() Cytat:
![]() Może spróbuję w najdłuższe wakacje swojego życia.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#4744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boskie. Ale bez Tż-tów się spotykamy. ![]() Cytat:
|
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi ksiądz za karę kazał to przeczytać No i przeczytałam, z przyjemnością. http://KFC-bon.pl/32741.html << klik klik Może mnie nakarmią ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Właśnie, tylko my !
|
|
|
|
|
#4746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dopisuję do swojej listy must read. ![]() Cytat:
![]() A za karę za co kazał przeczytać? ![]() A w mój banner klikały Żbiczki dzisiaj?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#4747 |
|
Konto usunięte
|
Martyna Żbiki dzisiaj klikały
. Nawet podesłałam koleżanką żeby kliknęły .kurczę jakoś bez humoru jestem. lipny dzień. |
|
|
|
#4748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak |
|
|
|
|
#4749 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo ta sama strona tylko z McDonalds okazała się oszustwem Cytat:
) jakie mamy sny hehe
|
|
|
#4750 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie wiem, wiesz, położylby się koło Ciebie i wkręcał, że nie zauważył, że tam leżysz, albo w ogóle zasiałby panikę, że ktoś jest w jego pokoju ![]() chociaż akurat dziewczyną, ładną, zgrabną, obcą.. by nie wzgardził Śliwowica to na wesele ! haha.Cytat:
mi się dzisiaj śniło, że pojechałam z klasą do Olsztyna i byliśmy jakby w jakimś takim wielkim sklepie.. i łaziłam po nim z moją G. i w pewnym momencie ona zniknęła, a pojawiła się taka dziewczyna z innej klasy.. i schodziłyśmy po takich metalowych (takich wiecie, jak w fabrykach) wąskich schodach, gdzie było widać przestrzeń pod nogami.. i nie było poręczy.. i ja się żaliłam, że nie lubię schodów bez poręczy. zeszłam, patrzę, ze ona już na dole i się pytam :"a jak Ty tak szybko zeszłaś?!" a ona mi na to, że się stoczyła później zaproponowała żebyśmy poszły na starówkę na kawę. zgodziłam się, ale chciałam najpierw znaleźć G. żeby poszła z nami. wyszłyśmy przed ten sklep i G. siedziała pod parasolem i jadła takiego wielkiego naleśnika, na cały stół i się obudziłam. Cytat:
![]() Tż ma kartę zniżkową do McD. haha.cześć i czołem kluski z rosołem. nie miałam dzisiaj wosu ale czuję się wypruta. nie lubię szkoły. ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17392658]Martyna Żbiki dzisiaj klikały . Nawet podesłałam koleżanką żeby kliknęły .kurczę jakoś bez humoru jestem. lipny dzień.[/QUOTE] ja też kliknęłam, już dwa razy rano i przed chwilą
|
|
#4751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Taa, na jakie wesele ? Chyba na Twoje sobie zostawię. I działa mu ? Bo mi z Maka nie chciała zadziałać... Idę na obiadek |
||
|
|
|
#4752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo on to wiesz, szybki w działaniu i chetny do poznawiania obcych o Tobie ! ![]() na swoje ! moje to za jakieś 10 lat dopiero ![]() no działa, bo to karta pracownicza wiesz, mój Tż jest honorowym pracownikiem McD (ale w czwartek idzie ostatni dzień, składa wypowiedzenie, powiedział, że nie wytrzyma psychicznie i fizycznie - pracuje po 10-12h , nie wysypia się, a w pracy każdy patrzy sobie na ręce i donosi na drugiego, ekipa się trafiła lipna. I od 5 marca zamykają jego Maca i chcą go przenieść do Gda Głównego, a to ponad godzina dojazdu w jedną stronę )
|
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cześć jemiołki )dobra nie byłam w szkole. bo....myślałam, że baba z angielskiego powiedziała, że mamy sobie wybrać zad. maturalne, a okazało się, że mamy umieć wszystkie a że ang mam 1 i ostatni głupio tylko z nich zrezygnować, bo pomyśli,że specjalnie. nie potrzebnie wstawałam i jechałam do szkoły. moja propozycja na tytuł Maturzystki 2010 cz. VI- matura, czyli sranie żarem. wulgarne, ale prawdziwe jak dla mnie. jutro pk z wosu całe państwo, to nic, że nie przerabialiśmy tego. głupia picza z niej, a kyysz szkarado. (ta baba na prawdę jest brzydka! pokazałabym Wam jej zdj. ale chyba nie wypada )a ja wczoraj miałam głuuuuuuuuuupi sen.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-02-23 o 16:20 |
|
|
|
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też lubię poznawać obcych, ale nie tak dogłębnie O mnie, jak miło ![]() A moje to niby kiedy ma być ? I z kim ? Aaa, chyba. że tak. Dobrze robi, jeśli go praca wykańcza to niech ją zmieni. A ja jaki Śniło mi się, że Ł był w ciąży (nie wiem z kim, chyba nie ze mną, ale kto wie |
|
|
|
|
#4755 | ||
|
Konto usunięte
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17375419]
z Michałem [/QUOTE] już? myślałam, że będą razem pod koniec serialu Cytat:
od kogo dostałaś smsa? co w nim było o Tobie? ;>Cytat:
to jednak moja wiosza nie jest jeszcze tak zacofana w ogóle wypożyczyłam sobie wczoraj Mistrza i Małgorzatę i co się okazało? Kartki powyrywane, ułożone w przypadkowej kolejności. jak już je ogarnęłam, ba, nawet sama poprzyklejałam te nieszczęsne kartki to okazało się, że wsiąkło gdzieś 8 stron ;d napisałam karteczkę do przyszłego czytelnika z uprzejmą prośbą, by nie napalał się na ten egzemplarz, bo brakuje w nim stron Ale tak się wciągnęłam w lekturę, że nawet śniła mi się fabułka skończę redd'sa i idę się uczyć
|
||
|
|
|
#4756 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej parówki
(dziś przed matmą zjadłam sobie parówę prosto z lodówki Cytat:
chociaz ostatnio uzywaja komputra ![]() Cytat:
wiadomo było że wróci zawsze wracają, na żarełko ![]() Cytat:
kocham Was ![]() ups. Cytat:
chyba z winem ![]() Cytat:
![]() ale może to i dobrze, że tak sie stało? zobaczyłas jacy sa, co na prawde sobie myślą. wazne ze masz swoja zonę jedna i jedyna az po grob ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() byscie sie... sprawdzili. Cytat:
na razie wygrywa chyba Twoj 3 pomysł (ja tam jestem za ostatnim jeszcze sprawdzę, podsumuje jakie tytuly sa i wybierzemy jakis na drodze głosowania ![]() nie zacytowalo mi Karoliny, które komentuje mojego "wstydnisia" w sumie to jedne co na to powiem, że Cię kocham ![]() ach, Martyna, wy przeciez juz trochę zasmakowaliscie wspolnego mieszkania |
|||||||||
|
|
|
#4757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja znowu nie pamiętam swoich ![]() miałam niedawno taki okres, że 3 noce pod rząd śniło mi się, że ktoś był w ciązy ![]() jaki pijak Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2010-02-23 o 16:49 |
|
|
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
Dokończyłam. Końcówka bardzo mnie zaskoczyła. Nie powiem co w niej nastąpiło, żeby nie psuć Ci przyjemności z czytania. Ale koniecznie przeczytaj.
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17392658]kurczę jakoś bez humoru jestem. lipny dzień.[/QUOTE] Co jest? Pierwszy raz uczysz się po alkoholu? ![]() Wolałabym czekoladą. ![]() ---------- Idę sobie. Dzisiejsze popołudnie będzie spędzone rodzinnie. ![]() Przyjechała rodzina z zagranicy. Mam zagraniczną czekoladę. Ale spałaszuję ją jutro. Ćwiczę silną wolę. ![]() Do jutra.
|
|
#4759 | |
|
Konto usunięte
|
nie, no tak, serio to zaczynam panikować, bym nie obudziła się z ręką w nocniku.
tak w ogóle to będą w końcu te próbne matury w maju czy nie? Dzisiaj pytaliśmy się wychowawczyni, ale ona sama nic nie wiedziała Cytat:
W ogóle często śni mi się, że albo nie mogę otworzyć oczu bo jestem śpiąca, albo widzę jakieś zamazane kształty ![]() spoko spoko nie jest ze mną tak źle
|
|
|
|
|
#4760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- A redsika to bym sobie wypiła. |
|
|
|
|
#4761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też, mam dziś ochotę ![]() w szkole mialam ochote na hot doga, poszlam do bufetu i wrocilam z kinder bueno a cukier to ZUO. połóz sobie przed oczami ją i wtedy cwicz Cytat:
bo ja jestem wiesz, niewyzyta, no. ale ale. ja tu ludzi zgorszyć nie chciałam, o. pijoku, byle nie do lustra!
|
||
|
|
|
#4762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to może do monitora ?
|
|
|
|
|
#4763 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wytrzymałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Klikały grzecznie A w moje podkówki i uprzążki na Farmie? ![]() Cytat:
I już wiadomo, co Martyna robi w Gdańsku, jak wciska nam, że gotuje ekologiczne zupki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Basia, słonko, w maju to już normalne piszemy ![]() Żółtego, nie? zresztą ja i tak na Gripexie cały czas jestem ![]() Mi tez się dzisiaj coś głupiego śniło. Ale jak to ja - nic nie pamiętam tylko ogólny zarys, że gdzieś w górach byliśmy ze znajomymi na wycieczce i że ja z jednym kolegą (takim, co to nigdy nie palił, Martyna - ten od lachona ze 100 ) ćmiliśmy po paczce dziennie ![]() Ja i moje inteligentne inaczej sny ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też
ale może ktoś by się zgorszył ![]() zależy kto będzie na monitorze dziewczyny, klikniecie mi jeszcze raz na powiększenie kurnika na mojej ścianie będzie, gdzies na dole.---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
jakies zmiany robią ![]() no tez właśnie się zdziwiłam, ale oczywiscie mi tego nie zacytowało wczesniej no, niewyżyty.
|
|
|
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet moich podkówek? A Tż? ![]() Dorwij jakiegoś małolata
|
|
|
|
|
#4766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też możecie podkówki kliknąć ![]() Sun dobry, ale ja tam Apple lubię. Jak to Żbik Cytat:
![]() No a z kim na monitorze wypada pić ? ![]() Ok, ok klikam już. Mi też możecie bo dopiero 3 mam, jeszcze 7. |
||
|
|
|
#4767 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podobno cały sen nie może być tłumaczony dosłownie, tylko to jest jakaś głębsza metafora. Martyna, myślę że przesłaniem Twego snu jest to, że powinnaś zrobić naleśnika na schodach ![]() Cytat:
ale fun A w ogóle to mi ta lektura też się o dziwo spodobała, jeszcze została mi 1/3 Reddsy są super ![]() ", bo nic dziwnego że by chciała od osoby, która wygląda na 15 lat. A ta patrzy, później na tż i z takim tekstem, który mnie oburzył : "Aa, no z nim jesteś" A ja prawie tam się załamałam i powiedziałam, że też mam 18 lat! Ale poczułam się niedoceniona :P
|
|
|
#4768 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łaj em aj saping ( ![]() Cytat:
Ja nie mogę klikać chyba na Facebooku, jak nie mam konta? Tak? Dobra, nie podejrzewaj Martyny o kłamstwa. Ona po prostu ma podzielną uwagę - gotuje zupkę i... ![]() Cytat:
]O Jeżu, przecież ja dopiero BĘDĘ dziennikarką, a nie JUŻ JESTEM. ![]() To spróbuj poprawić tak, by było poprawnie. Cytat:
Jestem na 160-tej stronie, jakoś tak.Ja jak czytałam Damę kameliową to kilka kartek było po prostu czystych, niezadrukowanych. Brakowało tekstu! Ale to było irytujące.[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17392658]Martyna Żbiki dzisiaj klikały . Nawet podesłałam koleżanką żeby kliknęły .kurczę jakoś bez humoru jestem. lipny dzień.[/QUOTE] Dziękować. ;*** Łots łrong? ;*
||||
|
|
|
#4769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby nie było że same to się dołączam , jakoś tak ochotę na piwo złapałam i się przespacerowałam do sklepu Hot-dog... hmm... właściwie mam bułkę, parówkę, ser i sałatę... Chyba się przespaceruje do kuchni Cytat:
Latałam na Pegazie, w ogóle to byłam psem w tym śnie, w łapie trzymałam szpilkę i w locie zabiłam nią dziadka Mnie też zawsze o dowód pytają i jak go obejrzą to tylko pod nosem: a nie wygląda ![]() Jejku jaka dzisiaj cudna pogoda była
|
|
|
#4770 | ||
|
Zadomowienie
|
spoko loko
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zrobię sobie arkusz z geo, a co mi tam ![]() powtarzałam z matematyki i.. zasnęłam ed: wyklikałam Wam te konkursy
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-02-23 o 19:12 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

Codziennie rano tłucze się, chlapie wszystkim i caały czas, aż mu lampki nie zaświece, żeby mógł się poopalać. W ogóle to znowu miałam taki głupi sen, że nie wiem. Śniło mi się, że byłam z koleżanką w dziwnym domu, w którym biegały owce i jedna była brązowa i zła. Trzeba było ją zastrzelić, żeby inna owca zamieniła się w naszą koleżankę. No i właśnie w tym domu spotkałyśmy mamę koleżanki (ale nie owcy
zawinięte dziecko, które miało mega duże uszy. Ja się pytam G. (koleżanki

No i przeczytałam, z przyjemnością. 

a że ang mam 1 i ostatni głupio tylko z nich zrezygnować, bo pomyśli,że specjalnie. 
Ale spałaszuję ją jutro. Ćwiczę silną wolę.