|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Rosną nam bobasy rosną, wnet raczkować będą wiosną (07 -08. 2009r) cz. IV
Hej,
ja tylko na chwilkę bo jestem jeszcze u rodziców i akurat robie spaghetti ![]() My już po szczepieniu, Antoś był bardzo dzielny, tylko lekko pisnął (były 2 udka - zaległe DTP i żółtaczka) Waży 9200 i mierzy 74cm, także tak akurat ![]() Dziękuję za wszystkie kciuki, to za pewne dlatego Antoś był taki odważny Zajrzę wieczorkiem wieczorkiem na dłużej, yteraz mykam do garów ![]() papa
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
anulla fajna ta kurtka
a buciki na wiosne to kupujecie jakies polbutki zeby cieple byly?
|
#3693 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzielny chłopczykwaga słuszna ![]() Cytat:
|
|
#3694 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
oo i przyszly wlasnie dzinsy dla Eryka, ktore zamowilam
super sa, na gumce w pasie - Unholy moge Ci polecic dla Bartka bo sa naprawde fajne a kosztowaly chyba 27zl czy cos takiego Brawa dla Antosia
|
|
#3695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam buciki dla Werci- 3 pary balerinek , jedne adidaski ale tylko jedne balerinki dobre , tamte za duze jeszcze ale mysle za 2 mce bede dobre a kurtke tez mam wiatrowke-plaszczyk- Wercia dostala rozowa Reserved na 68 , ale wychodzi wieksza jak 74 i teraz ma dobra , tylko rekawki przydlugie wiec mysle ze spokojnie na wiosne starczy a cieply mam sweterk z grubym polarkiem- ala kurtka na chlodne dni Cytat:
![]() ![]() no i taki dzielny
|
|
#3696 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dla Antka za całokształt ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- A dzisiaj nie było gorgulka
|
|
|
#3697 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... z Knorr Ser w ziołach ![]() cudna jest! Cytat:
Cytat:
... do Krosna nie tak daleko ![]() ![]() Cytat:
... tez bym mogła pozrzędzić na moją, ale nie chce sobie psuć humoru ![]() Cytat:
|
|||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3698 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla chłopca tez mi się podoba ![]() Cytat:
za spokojną noc! Cytat:
... chyba jutro zrobie - ale porcję mini tylko dla siebie ![]() dzielny "chłop" z Antosia! ![]() ale wagę ma niezłą ... miałam kiedys pytać czy jest na wątku jakiś dziec który mierzy ponad 73 cm /moj Bartek tyle ma/ - jednak jest
|
|||
|
|
|
#3699 | |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie ciekawe co u nich
![]() Cytat:
![]() takie szelki np. http://lapetit.pl/bezpieczenstwo-szelki-o_c_85_1.html albo takie http://www.ceneo.pl/1296930
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2010-02-23 o 18:43 |
|
|
|
|
#3700 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a co myslicie o takich zaslonach?
http://cgi.ebay.pl/2-x-Gardinen-Vorh...item5639b5cdc4
|
|
#3701 |
|
Rozeznanie
|
Ko chane jesteście
już mi lżej na duszy, że nie żeruje tylko na Was Z mojej córci robi sie wampirek śmiesznie wygląda jak sie smieje |
|
|
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a u nas narazie bezzebny wampir
|
|
#3703 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
dla Antosia ![]() Cytat:
oj jaki sodziak |
|||
|
|
|
#3704 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
marica ale czy beda pasowac do mojego salonu?
no i dalej mam dylemat z dywanem - kupuje na sto procent ale nie wiem czy ten w kwiaty czy w esy flosresy no i chcialabym zaslony we wzory ale boje sie, ze bedzie za mocno naciapane z drugiej strony mam teraz firanki w kewiaty i nie wydaje mi sie naciapane, no ale mam gladki dywan ehhhh nie mam juz pomyslow a wszystko przez to, ze nigdzie nie ma takich zaslon jakie bym chciala tak naprawde
|
|
#3705 |
|
Rozeznanie
|
a firanki też we wzory???? bo jak firanki, dywan i zasony to troszk ę za dużo mi się wydaje, i do tego w kwiaty dywanu to raczej te zasonki nie będą pasowaly a dywan jest naprawdę czaderski
. Może jakieś gladkie albo z delikatnym wzorem zaslony???---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- a chcesz gotowe zaslony??? te mi wpadly w oko http://www.allegro.pl/item929173258_...5_kolorow.html ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- o a wtych to się zakochalam http://www.allegro.pl/item932262539_...50_nowosc.html w te kólka a gadki albo tak skromnie wzorzysty dywan i te zaslonki???
CCCPaste is a minimalist pastebin inspired by Soviet aesthetics. Share text quickly and anonymously. VicePaste is a neon-style pastebin inspired by GTA Vice City. Share text snippets and code in a world of palm trees, pink lights, and 80s nostalgia. Edytowane przez marica5 Czas edycji: 2010-02-23 o 19:19 |
|
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
moja fryzura - nic specjalnego, ale miałam wstawić
idę czytać co było na tapecie
|
|
#3707 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mi sie podobaja Cytat:
![]() Moje dziecko zjadlo dzisiaj papke z marchewki, brokula, kalafiora i ziemniaka. Gotowalam dla nas wiec przy okazji wyjelam warzywa i zmiksowalam dla niej .Spala dzisiaj dwa razy po 15 min wiec od 19tej juz komarzy. Ciekawe o ktorej obudzi mi sie rano. Oby nie o 4tej![]() Nie widzialam jeszcze zupki serowej .. Ciekawe. Musze wyprobowac przy najblizszej okazji.
|
|
#3708 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie obawiaj się
|
||
|
|
|
#3709 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszę podjechać go zwazyć Cytat:
ale za to nie ma ochoty raczkować - liże podłogę/ kocyk, ryje nosem, wywija dupką, a na rączkach się nie podniesie ![]() Cytat:
lakuje się bruzdy w zdrowych zębach... zapraszam - u nas kosztuje 40 zł za ząbka i nauczę Cię jak poznać czy ząb kwalifikuje się już do lakowania czy jeszcze nie - wizyty adaptacyjne i konsultacyjne są u nas gratis od 3 nocy ... mam nadzieję, że to chwilowe ![]() powiedz TZ, że ja mam FP i nie jestem zadowolona wręcz zawiedziona - za dużo plastiku
|
|
|
#3710 |
|
Rozeznanie
|
ale cicho tu u nas....
---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- lece na barwy szczęścia i "M" milego wieczorku ![]() svinecko wyslalam Ci tą książkę
CCCPaste is a minimalist pastebin inspired by Soviet aesthetics. Share text quickly and anonymously. VicePaste is a neon-style pastebin inspired by GTA Vice City. Share text snippets and code in a world of palm trees, pink lights, and 80s nostalgia. Edytowane przez marica5 Czas edycji: 2010-02-23 o 20:35 |
|
|
|
#3711 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorową porą
|
|
|
|
#3712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładnie Ci w takich włosach Oby , a może przechodzi skok rozwojowy?
|
|
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3714 | |
|
Zakorzenienie
|
Syla39 Lenka jest sliczna
viki_22_83 synus cudny Cytat:
Bardzo ladnie wygladasz a czy ja tez moge prosic ![]() Juz pisze @ na PW -------------- Dziewczyny trzymajcie kciuki za dzisiejsza nocke, zeby nie bylo wysokiej goraczki ![]() Dzis tylko rano dostal przeciwgoraczkowy i caly dzien byl spokoj, teraz tez jest dobrze. Oczywiscie caly dzien marudzil, poplakiwal i widac jest, ze jest chory, ale nie bylo az tak zle. Spelnialam wszystkie jego zachcianki, ale jak przyszedl tata, to bylo to! Nawet patrzec na mnie nie chcial, tak mial mnie dosyc i czyszczenia nosa pewnie tez .Pozniej sie jednak poprzytulal i odmowil pojcia spac z tata , wiec mi troche lepiej ![]() Nie je zbytnio, ale pije wszystko poza mlekiem, wiec jestem nawet zadowolona.
|
|
#3715 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mi kurteczka tez nie wpadła w oko.
Mam takie cieplejsze.Mala dostala w prezencie i mi sie podoba, bo od fajnej koleżanki która wiedziala ze lubie róż. Ala jakby płaszczyk z Mariquita. Nad butami wlasciwie nie myslalam ![]() Cytat:
Dzis wciąż robila jedno i to samo.Z siadu na brzuch i płacz, z siadu na brzuch i płacz. Nic wiecej tez nie robi.Dziobie kocyk ![]() Cytat:
![]() Laura tez ok 9kg wazy.Właziłam z nia na wage. Cm nie wiem ile ma od porodu u nas tez, a jak potem pojda to na potęge.... aaaaa ![]() Cytat:
Cos mi jeszcze chodzilo po glowie...kurcze, ale skleroza Kupilam płyn do kąpieli babydream i wlasciwie nienajgorszy.Zapach mi odpowiada a wlasciwie pod tym kątek kupuje płyn bo potem ją mydlem szoruje. Sluchajcie jak sie usmialam...ciotka, wiekowa kobietka, bierze krem do ręki i próbuje rozszyfrowac bez okularow, i po chwili zdumiona dodaje "to teraz robią krem z jajek" ![]() My na siebie, a ciotka czyta "ZIAJKA" i mowi "no stoi tu ze z jajka" ![]() Ubawila mnie po pachy Ide do łóżeczka, jeszcze wstapie czy w klubie nie naklikalyscie i ide spac dobranoc
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2010-02-23 o 21:30 |
|||
|
|
|
#3716 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() urządzanie wnętrz to moja pasja, wiec bardzo mnie zaciekawiło jak piszesz o tych meblach Cytat:
Cytat:
![]() mamy pewnich znajomych, którzy kupują wyłącznie markowe rzeczy, i jak zawsze pytam TŻ, jakie np. oni mają krzesełko czy matę, to sie smieje, ze pewnie marki Porsche, bo gorszego na pewno nie ![]() fajna, ja mam podobne cięcie, tylko ja prostuję włosy |
|||
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
Fishera mamy tylko jedna grzechotke która dostala w prezencie
Reszta prechodzona po siory dzieciakach, ale przeciez o niczym złym,negatywnym itp to nie swiadczy. Marico zapomnialam podziekowac za ksiązke.Niestety nie mam worda i w wiekszosci krzaczki wystapily, ale idzie to rozszyfrowac ![]() Czekam na @ i mam chrapke na slodkie Jeszcze was przy okazji zapytam jak skonczymy syropek to tak samo jak po antybiotyku powinnam odczekac z pierwszym spacerem?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3718 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak to mówią:nie ma tego złego,co by na dobre nie wyszło .Zmiany w życiu i wyglądzie są nam czasem potrzebne![]() Cytat:
Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2010-02-23 o 21:41 |
||
|
|
|
#3719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:kiuki: , mam nadzieję, że jutro wpadniesz z radosną wiadomością, że Antonio nie gorączkował w nocy Cytat:
|
|
|
#3720 |
|
Raczkowanie
|
wojtusia to podpytuj jesli chodzi o kuchnie wiem duzo i wciaz sie ucze
obecnie jestem na etapie projektowania kuchni najlepszej kumpeli i normalnie spac mi ta kuchnia nie daje ehhh
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.

dzielny chłopczyk

i "kawe" się wypije 

za spokojną noc!
... chyba jutro zrobie - ale porcję mini tylko dla siebie
... miałam kiedys pytać czy jest na wątku jakiś dziec który mierzy ponad 73 cm /moj Bartek tyle ma/ - jednak jest 

. Moze po prostu nie zawsze odpowiadamy na twoje posty ale to normalne. Ja juz sie do tego przyzwyczailam

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)