|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zespół Sztywnych Kolan: 13.sezon terapii :D
Cytat:
clear nie oszukujesz siebie ani nikogo innego a jeśli nie jest wiara np dla Ciebie tak ważna żeby ją przedłożyć ponad coś... to moim zdaniem ważne jest powiedzieć sobie prawdę przed sobą. ja już się umyłam i chyba idę spać zaraz... jestem wykończona i chcę sobie zrobić śięto lasu
|
|
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam coś pisać i zapomniałam co
|
|
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
My z TŻ to już tyle kasy wydaliśmy , ale u nas jest mi na siebie kasy jest szkoda ale na TŻ nie i z nim tak samo sobie nic nie kupi a mi tak
Chociaż u nas na początku było tak , że ja wydawałam na niego kasę dokarmiałam go , potem jak TŻ zarabiał sporawo to on na mnie , a potem ja znów na niego :P i bywa u nas różnie zależy kto ma kasę . a co do ślubu ja to bym mogła w tym momencie wziąć ślub z TŻ i zajść w ciąże z nim bez zastanowienie . Co ta miłość robi z człowieka
|
|
|
|
#1834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Uff... ale ciężki dzień
zaczynam odpisywać ![]() Cytat:
No tak, nie popatrzyłam nooo, to już niedługo Dziękuję Biedna ale ważne, że nie na długo...Dziękuję Cytat:
Przejęłam się tą Twoją psiną. Mój miał tak samo - tylko że ja już prosiłam weterynarza, żeby go uśpił :-( tak się męczył, nie było żadnej nadziei... a tu jednak się wybroniło psisko i wariuje do dziś! ![]() Dziękuję ![]() Też dziękuję
|
|
|
#1835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
I jak Ci Justynko poszło?
To kto się w końcu pisze na sobotę w Krakowie?;> ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Luffka, cieszę się że jesteś taka radosna. Ale coś przegapiłam, jakie Słonko ?
|
|
|
|
#1837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale widzę, że tu większość za sobotą się opowiada.Cytat:
Bierz go... w aucie... ehe...
|
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cały czas intensywny kontakt w internecie.... od pewnego czasu spotkania w realu...... ehhh.... szkoda słów, czuję się jakbym miała znowu 16 lat
|
|
#1840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ojej, to bardzo mało; my przepuściliśmy mnóstwo pieniędzy na takie wyjścia a może namów swojego faceta na jakąś oranżerię/palmiarnię ? W Poznaniu to koszt 3 zł za bilet a wrażenia są wspaniałe Cytat:
mam nadzieję, że ten facet obudzi w Tobie pokłady miłości, których się nie spodziewałaś
|
||
|
|
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już Ci zazdraszczam. Napewno warto wejść/wjechać na górę Kale, na której są ruiny zamku. Stamtąd piękny widok na port i miasto. Niedaleko jedzie się też na green kanyon http://www.wujek-i-mariolka.com/inde...en-kanyon.html, pływa się katamaranem, można się wykąpać w tym zbiorniku. Byliśmy też na nocnym jeep safari, ale to nie z serii do zwiedzania, tylko z serii adrenalinka No i byliśmy na Pamukkale, ale to już całodzienna wyprawa, męcząca, bo daleko, a tam się jest 3-4 godzny, no ale pięknie ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Justi a jak Ci poszło? Na mailu wiadomość ode mnie. luffka masz jakieś jego foto? Pokaż
|
|
|
|
|
#1842 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Sobotę w Krakowie spędzam na popołudniu w pracy
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
Kto powiedział że nie można u ciebie spotkane zrobić
|
|
|
|
#1844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oby tak było już zawsze Zazdraszczam planowania wakacji...
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jakie cudowne muffinki!!!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
JA SIĘ PISZĘ NA SPOTKANIE!Już patrzę Dzień masakra. Męcząco, ale pozytywnie czekałyśmy z koleżanką godzinę aż pani doktor nas w końcu zawoła (byłam pierwsza, odpowiadałam godzinę, więc koleżanka kolejną godzinę czekała...). Powiem Wam, że te kciuki... zdałam na 4,5!!! ale tak nam się fajnie gadało, zabłysnęłam najbardziej przy Derridzie, którego w ogóle nie rozumiałam, jak mi się wydawało zapowiedziałam się na odwiedziny na dyżurze, bo mam kilka pytań co do tego tekstu, no i drążę temat pochodzenia tytułu zbioru opowiadań Stasiuka "Przez rzekę", a nie chcę tego szukać na necie ![]() Po zdawce widziałam się chwilkę z psiapsiółą, która studiuje w UK i przyjechała na tydzień - szkoda, że tylko przelotem ale miło było ją zobaczyć. Potem kurs tańca z TŻem, nowe, dużo ciekawsze figury jedzonko mi z fasta przynieśli do klubu po kursie skoczyliśmy z TŻem na herbatkę i zjazd do domku teraz mam tyle spraw organizacyjnych do zamknięcia z zamówieniem, gazetą, nauką swoją i cudzą, że ledwo wyrabiam a na dodatek napisała do mnie dziewczyna z LO i jutro udzielam jej pierwszych korepetycji z angielskiego!!! Ogólnie dzień na duży + i ta pogoda ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- A co do spotkania, to proponuję: SOBOTA, 27.02., godz. 15:00 spotkanie na Rynku pod Empikiem (?), co Wy na to?
|
|
|
#1847 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko będzie superekstrabombastycznie! Cytat:
- wiem, że Ty tak nie zrobiłaś, ale zawsze komentarze księży do tych kwestii kojarza mi się z nią ![]() i w ogóle mam tak samo jak aleksandretta w tej kwestii Cytat:
przy okazji - fajne to mieszkanko Cytat:
2. głupio ten Twój chłop robi - mój też należy do domatorów, ale raz na kilka tygodni MUSI mnie gdzieś wyciągnąć, bo go roznosi - zwłaszcza jak coś fajnego w kinie leci albo koncert jakiś... Cytat:
Ty weź na pocztę wrzuć jakieś foto swojego Słonka ![]() i kurczęęęęęęę, ja chcę znów mieć to uczucie po randce... tej niepewności, chęci dotyku, który nie wiadomo jak zostanie przyjęty, tego poznawania się... ![]() ale z drugiej strony ciągle mam dreszcze jak mnie luby dotyka, więc nie jest tak źle ![]() Cytat:
ino po 9 marca ![]() W ogóle Wy tu o wakacjach, a my chyba znów za granicę nie wyjedziemy... poza tym prawie nie spałam w nocy, bo... obudziłam się z powodu bólu pleców! pierwszy raz tak mam, do tej pory mam całą lewą stronę napiętą. i żeby było jeszcze cudniej, powiem Wam, że stłukłam sąsiadom szybę z kredensu aaaa, pokazywałam Wam prace właścicielki kawalerki, którą wynajmujemy? tak mi się przypomniało, bo artykuł o niej dziś czytałam
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-02-23 o 22:26 |
||||||
|
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może pod skarbonką? mniej ludzi tam zazwyczaj jest
|
|
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
justynka!
|
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też! I po 9 marca jak najbardziej, bo 5 marca jadę do domciu na weekend
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuuuuuuuuuuję
![]() Tyś po fachu, to rozumiesz mój ból jak nikt inny! ![]() Frezyjko... a co to i gdzie jest skarbonka?
|
|
#1852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle od razu ostrzegam, że ja jestem straszna gaduła i mnie ludzie nie lubią, bo jak sobie coś skojarzę, jakąś anegdotkę czy coś, to przerywam komuś wypowiedź - postaram się ujarzmić tę cechę dla WAS |
|
|
|
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale za to będziesz miała cudowny ślub - to lepsze niż każde wakacje
Cytat:
A prac chyba nie pokazywałaś, nie przypominam sobie.Justynko, gratuluję wyniku
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam już od Was
![]() dobranoc! |
|
|
|
#1855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze sie przeogromnie
|
|
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe no to niech będzie empik lepiej skarbonka to taka mała skarbonka krakowaska zaraz jak się wejdzie z szewskiej na rynek tam się wrzuca różne monety i banknoty z różnych krajów no generalnie taki punkt po lewej stronie tej głowy leżącej...---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- no! to teraz już na serio papa
|
|
|
|
|
#1858 | |
|
Zakorzenienie
|
ciebie też to niedługo czeka
![]() dobranoc Cytat:
pan (akurat taki, co nie jest młodym mężem, ale remont niedawno robił) był bardzo miły, poprosił o posprzątanie i powiedział, że żadnych pieniążków nie przyjmie mimo moich próśb (bo głupio mi było, choć z drugiej strony łudziłam się, że odmówi, bo musiałąbym pożegnać się z nowymi balerinami w tym miesiącu - aha, bo ja myślałąm na początku, że to lustro, a nie szyba [upadło taką matową stroną do góry], a lustra są drogie ) no nic, ważne, że nie rozbiłąm tego tyłkiem, bo bym się załamała, że mam taki zad ![]() a oto prace: http://www.kasiawrona.art.pl/paintings.htm (tu akurat tylko obrazy, bo mi się najbardziej podobają za to kilka jej szkiców, takich czarnych, szarych i mrocznych, było w mieszkaniu, jak się wprowadzaliśmy, ale oddaliśmy jej siostrze i mężowi, bo bym się bała, że coś się może stać i patrząc na ceny - cieszę się, że to zrobiliśmy )
|
|
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, mam pytanie odnosnie staników.
otóż wszystkie 'uswiadomione staniki' zostawiaja mi czerwone slady od fiszbin i czasami jak mi sie przesuwa stanik (a nie mam mozliwosci wygarniecia cyca spowrotem do miski) to mnie kłują fiszbiny w mostek nie wiem o co chodzi.... staniki kupowałam w sklepie z bra fitterkami, jeden mam 70E, a drugi 75 E i nadal mam ten problem z fiszbinami ;/ nie wiem, od czego to zalezy... w ogole tak oceniajac po stanie fiszbin, to mam wrazenie, ze niedługo ten materiał przy fiszbinach mi sie przetrze i fiszbiny wyjdą na wierzch;/ (miałam taka sytuacje przy tym staniku 70E i musiałam oddac na reklamacje). nie wiem co robic juz....
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
obawiam się, że ze mną nie wygrasz, zwłaszcza że jeśli będę przegrywać, to obudzi się we mnie amatorka wrestlingu i rzucę się na Ciebie wściekła, a moje gabaryty dają mi przewagę!
![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.

clear
nie oszukujesz siebie ani nikogo innego a jeśli nie jest wiara np dla Ciebie tak ważna żeby ją przedłożyć ponad coś... to moim zdaniem ważne jest powiedzieć sobie prawdę przed sobą. 
zaczynam odpisywać 
nooo, to już niedługo 
ale ważne, że nie na długo...

13.03.2008

ale tak nam się fajnie gadało, zabłysnęłam najbardziej przy Derridzie, którego w ogóle nie rozumiałam, jak mi się wydawało