Rocznik '92 cz. XIII :) wątek bossów! - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-23, 19:41   #3631
Kredzia_
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik '92 cz. XIII :) wątek bossów!

ja nie uzywalam i nabawilam sie niezlych poparzen ... nie moglam usiasc, stanika wlozyc .... spodni ... bluzki tylko zwiewne .. . Skora mi platami schodzila, a pozniej same rany, dekolt mialam strasznie pomarszczony w sensie ze skora spalona ... od tamtego mom mam problemy z naczyniami, od slonca trzymam sie z dala ..
Kredzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 19:43   #3632
lily92920
Zakorzenienie

Ja mialam taki na wakacjach 2009, ale w innym opakowaniu:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...do-alergii.htm

ślicznie pachnie, ale moja mama kupila filtr 6 i troche mnie na udach przyjaralo, az mi zyly wyszly pod skore i nie moglam z piekącego bolu chodzic... Ale gdzie indziej spox.
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 19:43   #3633
choc0late
Wtajemniczenie

solary :|
Stary 2010-02-23, 19:45   #3634
EMdz
Zakorzenienie

ja pamiętam jak w grecji byłam i się tak spaliłam 1 dnia.. byłam bordowa, z pleców skóra mi płatami schodziła, na nosie mi się piegi zrobiły (których nigdy nie miałam) i w ogóle podpuchnięta taka stanika nosić nie mogłam haha
EMdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 19:45   #3635
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nanusiaaa Pokaż wiadomość
przesłucham jeszcze dwie piosenki i idę sie uczyć na kart. Z matmy (matma to zuoooooo )
jeszcze 3 dni i weekend
moja krew!!!
Stary 2010-02-23, 19:49   #3636
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EMdz Pokaż wiadomość
napisz pewnie na twój krok czeka ;>
Cytat:
Napisane przez Nanusiaaa Pokaż wiadomość
puszczę strzałkę . najwyżej jak odpuści to napiszę.
zastanawiam się, bo kurczęęę.. wczoraj napisał, ale tylko chwilę pisaliśmy, bo niby mu się usnęło. ale w tym czasie o dziwo na gadu siedział.. naczy miał włączone.
Stary 2010-02-23, 19:52   #3637
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
ja pamiętam jak w grecji byłam i się tak spaliłam 1 dnia.. byłam bordowa, z pleców skóra mi płatami schodziła, na nosie mi się piegi zrobiły (których nigdy nie miałam) i w ogóle podpuchnięta taka stanika nosić nie mogłam haha
Moja mama po greckim sloncu ma piegi na ramionach, a to bylo z 3-4 lata temu...
Ale Grecja jest super <3
Ja na statku wycieczkowym tak te nogi załatwilam, ale na tamtych wakacjach chyba bylam najbardziej opalona ze wszystkich moich wakacji

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2010-02-23 o 19:53
Stary 2010-02-23, 19:52   #3638
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

Cytat:
ja zawsze filtrów używam bo jak nie użyję to cierpię

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

kongo a kremy na przebarwienia jakieś nie działają?

Ja właśnie się teraz boję opalać jak mam tabsy bo podobno jest większe ryzyko przebarwień jak się łyka?
nie wiem własnie musze isć do derma z tym ;/ jak spie.rdol.iła mi strawe to niech teraz to gówno leczy ;/ a jeszcze w lecie mi się to powieksza od słońca;/
Cytat:
Napisane przez paulciasoton Pokaż wiadomość
to pewnie super pachnie bo moj kokosem mniaaam
ja juz nie moge tych kokosowych, kakaowych, czekoladowych ;d rzygam nimi bo przez dłuższy czas miała wszystko takie balsamy, zele, kremy do twarzy, rąk itd;d
Cytat:
Napisane przez Kredzia_ Pokaż wiadomość
ja nie uzywalam i nabawilam sie niezlych poparzen ... nie moglam usiasc, stanika wlozyc .... spodni ... bluzki tylko zwiewne .. . Skora mi platami schodzila, a pozniej same rany, dekolt mialam strasznie pomarszczony w sensie ze skora spalona ... od tamtego mom mam problemy z naczyniami, od slonca trzymam sie z dala ..
moja kol kiedys zasnea na słoncu na 2h i tak jej widoczne miejsca na cyckach spiekło, ze miała takie cos jak by sie np wyrąbało kolanem na asfalt;/ tylko ze z ropą;/ fuu straszne to było, a blizne miała przez 1,5 roku

przypomniało mi sie jak kieydś przyszłam po solarium na chate i na całym ciele wieczorem wyskoszyły mi takie bąble jak od poparzenia pokrzywą, masakra to byłą;d
Stary 2010-02-23, 19:56   #3639
Asiek121
Zakorzenienie

Cytat:
ja w tym roku tez zasnełam, nogi z tyłu tak spaliłam, że mialam rany do samej krwii. W pierwszy dzien urlopu ;/ musialam biec i kupowac dresy bo nic innego nie mogłas ubrac. 4dni chodziłam i płakałam. A na plecach miałam az sine :O kupiłam filtr +50
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 19:57   #3640
EMdz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Moja mama po greckim sloncu ma piegi na ramionach, a to bylo z 3-4 lata temu...
Ale Grecja jest super <3
Ja na statku wycieczkowym tak te nogi załatwilam, ale na tamtych wakacjach chyba bylam najbardziej opalona ze wszystkich moich wakacji
nooo grecja jest boska
Cytat:
Napisane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Pokaż wiadomość
ja juz nie moge tych kokosowych, kakaowych, czekoladowych ;d rzygam nimi bo przez dłuższy czas miała wszystko takie balsamy, zele, kremy do twarzy, rąk itd;d
noo ja tak samo moje muszą mieć jakiś delikatny zapach bo inaczej bełt po tygodniu używania ;D
Stary 2010-02-23, 20:08   #3641
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość
ja w tym roku tez zasnełam, nogi z tyłu tak spaliłam, że mialam rany do samej krwii. W pierwszy dzien urlopu ;/ musialam biec i kupowac dresy bo nic innego nie mogłas ubrac. 4dni chodziłam i płakałam. A na plecach miałam az sine :O kupiłam filtr +50
No to ja mialam tak na udach z przodu...
Masakra, a jak boli!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-23, 20:16   #3642
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Toriaa Pokaż wiadomość
nuda nie chce mi sie was czytac ;/xd

Stary 2010-02-23, 20:18   #3643
lily92920
Zakorzenienie

Ale jestem zmeczona, to byl dzien pelen wrazen!!!
Stary 2010-02-23, 20:26   #3644
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
No u mnie bylo tak, ze na noc dajesz i to sie rozpuszcza, zasycha... W ciagu dnia troche wyleci, ale co noc (chyba 9 razytak) wpychasz, a miejsca coraz mniej... Jak już po 9 dniach wsadzisz wszystko, to pare dni sie bedzie leczylo, a potem wyleci cała masa tego... Mi nie chciala wypasc wiec uznalam, ze bede rwac... Nie udalo sie, bolalo, ale poprzez okresy juz sie pozbylam tego
Pierwszej nocy mi prawie cale wyplynelo i wszystko bylo brudne, jakby z przezroczystego wosku, na szczescie ladnie sie wszystko sprało
koszmar z tymi dopochwowymi jest... ;p chce byc facetem! ;D
Cytat:
a ja nawet 1 nie przeczytałam ;di sie chyba za to nie zabiorę ;d

to +4 dużo Ci da hehe
pamietam jak byłam dwa lata temu nad morzem to miałam taka pogode, ze przez całe 2 tygodnie używałam +30 a i tak wyglądałam jak murzyn , a moja siostra smarowałą sie 20 i cały czas bladości ;d ale w pierwszy dzień użyłam +10 i myslałam ze sie potem posram tam mnie wszystko piekło i bolało ;d
W ogóle moja siostra jest świetna jak ona nie jest opalona to zawsze "weź przestan jestes za bardzo opalona, strasznie to wyglada"

w ogóle ja mam przerąbane bo jak byłam mała to mnie skierowali do dermatologa z krostami jakimiś (fajnie ze dopiero rok temu odkryli ze to alergia;/) i babka dała mi maść na to i nie powiedziała ze nie moge wychdozić na słonce i teraz na prawym udzie i kawałku pleców mam ch.uj.owe przebarwienia;/ i masakrycznie je widać, w ogóle kiedys było mi widać kawałek pleców i ktos do mnie "ej masz brudne plecy" tak mi sie głupio zrobiło;/ a ja "ee ale to przebarwienia a nie brud.." ale w sumie już się do tego przyzwyczaiłam.. ale lepiej by było nie mieć ni8e wiem czy to da sie jakos wybielić/usunąć;/
bardzo duzo od skóry zalezy, ogólnie jestem zadowolona ze swojej, tylko ma czasem skłonności do przesuszania.
Cytat:
Napisane przez Nanusiaaa Pokaż wiadomość
przesłucham jeszcze dwie piosenki i idę sie uczyć na kart. z matmy (matma to zuoooooo )
jeszcze 3 dni i weekend
haha, ja tez przeliczam czas na piosenki

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 20:28   #3645
oluskaaa922
Zakorzenienie

chyba sobie przyciemnie te wlosy.. ;/
a naiwność bierze górę nad podświadomością.
oluskaaa922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 20:28   #3646
Kredzia_
Zakorzenienie

czuje ze spac chce o tej godzinie :O

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Pokaż wiadomość
Czemu??
Stary 2010-02-23, 20:29   #3647
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
No co Ty... Why?!
Jak przez mame, to daruj sobie kosztów!
Stary 2010-02-23, 20:32   #3648
EMdz
Zakorzenienie

Cytat:
daj spokój, mamie przejdzie najważneijsze żebyś ty się dobrze czuła, a przecież cieszyłaś sie z blondu
Stary 2010-02-23, 20:34   #3649
oluskaaa922
Zakorzenienie

nie no jutro przychodzi fryzjerka, bo to znajoma mojej mamy (ostatnio mi inna robila, ale nie mam kasy na nia, a za ta mama placi).. mam juz duze odrosty, wiec i tak musze cos zrobic..chcialam poczatkowo calosc pomalowac bo juz brzydki kolor mam, ale farba mi nie wezmie tak odrostow, wiec musze robic rozjasniaczem.. tamta "wie lepiej" i nigdy mi nie robila jak chcialam, wiec jutro pewnie mi cos zrobi, zeby przyciemnic, dodatkowo jak jej mamuska nagada;]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-23, 20:35   #3650
EMdz
Zakorzenienie

no ale to jak ci mniej pasemek zrobi to będzie widać odrosty musiałaby z 2 kolorów ci strzelić żeby przyciemnić ;>
Stary 2010-02-23, 20:35   #3651
oluskaaa922
Zakorzenienie

Cytat:
daj spokój, mamie przejdzie najważneijsze żebyś ty się dobrze czuła, a przecież cieszyłaś sie z blondu
nom tak, ale ja juz psychicznie wysiadam.. codziennie jakies przytyki, ile mozna.. powiedziala, ze sie wstydzi ze mna wychodzic.. i jeszcze zebym pomalowala oczy na niebiesko, zalozyla jakas skajke to bede wygladac jak wiesniara.. ;/
chyba zrobie sobie NIEDUZO ciemniejszych pasemek..
Stary 2010-02-23, 20:37   #3652
Movement
Zakorzenienie

eh... rodzice wiecznie problemy robią...

Stary 2010-02-23, 20:39   #3653
lily92920
Zakorzenienie

Ja jutro grzywke i stopniowanie bede robic
Stary 2010-02-23, 20:45   #3654
Kredzia_
Zakorzenienie

Wy nie wiecie co moja znajoma zrobila .....

Pofarbowala wlosy na czekoladowy BRAZ (wyszlo jak czarne z polyskiem brazowym) miala odrosty dosyc spore, to pofarbowala na ciut jasniejsze ... No i jakos te 2 kolory sie ze soba zgraly, na dole ciemniej u gory jasniej ... Ale to co zrobila !!!!!!!!! ...... Miala jakies 3cm odrostow. Wziela farbe blond i sluchajcie ..... Te jej wlosy (odrosty te co miala teraz) zlapaly ten blond, tam gdzie koncza sie odrosty ma rude, a te koncowki co farbowala na czekoladowy braz, ma takie ciut jasniejszy braz ... Wyglada masakrycznie ... Najlepsze jest to ze jej sie podoba :|:|:|

Edytowane przez Kredzia_
Czas edycji: 2010-02-23 o 20:51
Stary 2010-02-23, 20:46   #3655
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

e tam ja sie rodziców nie słucham, kiedys chciałam sobie zrobic irokeza to zrobiłam co prawda nie dało rady tego tak zrobic(z dosyc długich włosów) jak było na obrazku i nigdy go nie miałam na całe szczeście;d

a poza tym najlepsze jest jak ja się mamy cos pytam a ona "nie" ja odrazu "jak to nie bleblebleble" a ona "po co pytasz jak i tak zrobisz to co chcesz" i taka prawda;d

w ogóle ktos mi wczoraj sygnała puscił z zastrzeżonego, a dzisiaj dzwonił jak miałam ang ciekawe kto to nie lubie takiego czegoś;d

przypomniało mi sie jak laska która była zazdrosna o swojego chłoptasia chciała mi zrobic na złość i codziennie w wakacje wstawała o 4-5 rano,zeby zaczać puszczać mi sygnały, zeby mnie obudzić ale ludzie są głupiii chyba nie wpadłą na to ze mam wyłaczony dźwiek i wibracje

albo jak kiedys koleś do mnie dzwonił isie ze mną kłócił, ze jestem Goska ;d

w ogóle teraz to mój numer mają naprawdę nieliczni i nawet jak ktos chce dostac jakos mój numer to cieżko mu to idzie;d
Stary 2010-02-23, 20:51   #3656
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
Wy nie wiecie co moja znajoma zrobila .....

Pofarbowala wlosy na czekoladowy BRAZ (wyszlo jak czarne z polyskiem brazowym) miala odrosty dosyc spore, to pofarbowala na ciut jasniejsze ... No i jakos te 2 kolory sie ze soba zgraly, na dole ciemniej u gory jasniej ... Ale to co zrobila !!!!!!!!! ...... Miala jakies 3cm odrostow. Wziela farbe blond i sluchajcie ..... Te jej wlosy (odrosty te co miala teraz) zlapaly ten blond, tam gdzie koncza sie odrosty ma rude, a te koncowki co farbowala na czekoladowy braz, ma takie ciut jasniejszy braz ... Wyglada masakrycznie ... Najlepsze jest to ze jej sie podoba :|:|:|
jak kto woli ;d
Cytat:
e tam ja sie rodziców nie słucham, kiedys chciałam sobie zrobic irokeza to zrobiłam co prawda nie dało rady tego tak zrobic(z dosyc długich włosów) jak było na obrazku i nigdy go nie miałam na całe szczeście;d

a poza tym najlepsze jest jak ja się mamy cos pytam a ona "nie" ja odrazu "jak to nie bleblebleble" a ona "po co pytasz jak i tak zrobisz to co chcesz" i taka prawda;d

w ogóle ktos mi wczoraj sygnała puscił z zastrzeżonego, a dzisiaj dzwonił jak miałam ang ciekawe kto to nie lubie takiego czegoś;d

przypomniało mi sie jak laska która była zazdrosna o swojego chłoptasia chciała mi zrobic na złość i codziennie w wakacje wstawała o 4-5 rano,zeby zaczać puszczać mi sygnały, zeby mnie obudzić ale ludzie są głupiii chyba nie wpadłą na to ze mam wyłaczony dźwiek i wibracje

albo jak kiedys koleś do mnie dzwonił isie ze mną kłócił, ze jestem Goska ;d

w ogóle teraz to mój numer mają naprawdę nieliczni i nawet jak ktos chce dostac jakos mój numer to cieżko mu to idzie;d

Stary 2010-02-23, 20:53   #3657
Kredzia_
Zakorzenienie

cu

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Movement Pokaż wiadomość
jak kto woli ;d

Aleee no prosze Cie, u nasady ma taki platynowy blond a zaraz takie rude ze nie wiem xD a pozniej braz Panie widzisz Ty i nie grzmisz ...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-23, 21:27   #3658
lily92920
Zakorzenienie

Moja mama powiedziala, ze ona nie lubi jak my z sis chodzimy do fryca, zeby tylko podciac koncowki i wygladamy tak samo jak wczesniej... Ja u fryzjera nie bylam od 2,5 roku, mam cholernie poniszczone... No musze cos z tym zrobic. Mama powiedziala, ze ona mi za darmo podetnie
Dziekowalam za dobre chęci, ale w koncu dala sie przekonac i nawet kase dostalam

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Ide spaaaać

papapa

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2010-02-23 o 21:03
Stary 2010-02-23, 21:54   #3659
EMdz
Zakorzenienie

ahahah nie no lil twoje posty mnei rozwalają ;d;d
Stary 2010-02-23, 22:09   #3660
paulciasoton
Raczkowanie

ja tez ide spac ;d ale ten tydzien szybko mi zlecial uhhh

W trakcie nauki na prawo jazdy !!

paulciasoton jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości