Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wiosny :) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-23, 23:03   #181
Szotta
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
Szotta, a teraz na poważnie - jeśli zależy Ci na tym maśle, to dla mnie nie ma problemu i tak mam tyle wszystkiego, że nie wiem kiedy zużyję ta na dobrą sprawę
Agusiu, masz problem
Nie no ale naprawdę- jak nie będzie 2-ch, to ja się zgłaszam innym razem.
I tez nie mam już gdzie stawiać

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 23:03   #182
201607180946
Konto usunięte

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios

Cytat:
Napisane przez kochaneczka Pokaż wiadomość
Dziewczynki ale sie zrelaksowałam! TŻ wcierał mi w skalp Radicala i masowal głowkę a ja sobie leżałam i prawie zasnęłam! Szkoda, ze tak szybko się skończyło..;/ mogliby robic większe te ampułki a nie tylko po 5 ml...

p.s. Moze któras z Was poleci jakas super odzywke do splukiwania? niezbyt obciazajaca bo mam cienkie włosy i farbowane(czyli zniszczone, suche).. Mialam Nivea Intensive Repair i bylam zadowolona ale chciałabym teraz cos nowego. Co polecacie (jak narazie ktoras z Was polecila mi Glorie jako odzywke ale ja jej nigdzie u siebie nie moge dostac;/ )

z psikaczy czaje sie na Gliss Kura bo Liliputza tez juz mialam Czekam na sugestie
Dziś nareszcie skończyłam Pokrzepol i za kilka dni znowu zaczynam wcierać Radical
Fajnego masz TŻ, mój nie spisał się w roli masażysty, był zbyt delikatny
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 23:04   #183
Szotta
Zakorzenienie

Dobranoc

.
Stary 2010-02-23, 23:05   #184
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kruszyna90 Pokaż wiadomość
Hmm to teraz sama nie wiem. Przewietrze pokoj przed uzyciem to bedzie wilgotno Nigdzie nie mogę znaleźć informacji jak dokladnie dzialają na wlosy, wszystko tak ogólnikowo Wiec moze nie warto kupować? Lepiej sam olejek wziąć?
Kruszyna gliceryna jest fajna, ale trzeba z nią uważać, bo wystarczy kropelka za dużo i włosy robią się suche i sianowate ja dodaję dosłownie kropelkę do porcji maski i wtedy włosy stają się bosko miękkie ale zdarzyło mi się przesadzić i bylam załamana efektem
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 23:08   #185
kochaneczka
Rozeznanie

GG do kochaneczka

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Kochaneczka- pozazdrościć Tż-ta
hehe dzięki Szotta ale on tylko tak dzisiaj heh, mial jakis dzien dobroci

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Joanna miód i cytryna z serii "z apteczki babuni", różne odżyki z serii Joanna Naturia. Albo balsamy Mrs.Potter's. Z trochę cięższych to odżywki Ziaja i Hegron.
O czesc Chatul! bardzo dziekuje za rady! na pewno skorzystam. jesli chodzi o Joanne z apteczki babuni to kupilam ostatnio szampon do suchych i farbowanych z mlekiem i miodem i jakos nie jestem zadowolona- dostaje po nim lekkiego lupiezu, jak nigdy! bo nie mam z tym problemow przewaznie. Mysle ze to przez sól na drugim miejscu w skladzie, zaraz po sls. Bo kupilam ten szampon Nivea Lift Volume i on nie ma soli tylko sls i glowa wcale nie swedzi i zero lupiezu.
Ale odzywki musze wyprobowac, ten komprez z apteczki babuni(maska) i odzywke ta miod i cytryna, a te balsamy z Mrs.Potter's dobre sa? nigdy nie mialam. Jak skladowo? Ziaje to znam i testuje co jakis czas nowe odzywki a tego Hergona tez nie mialam ale widzialam w drogerii, chyba to oni maja ten jakier super mocny?
Stary 2010-02-23, 23:11   #186
n0emi
Zakorzenienie

i ja sie melduje
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 23:13   #187
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Agusiu, masz problem
Nie no ale naprawdę- jak nie będzie 2-ch, to ja się zgłaszam innym razem.
I tez nie mam już gdzie stawiać
no dobra, ja już nie negocjuję
pewnie i tak się okaże , że nie ma ani jednej
Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Dziś nareszcie skończyłam Pokrzepol i za kilka dni znowu zaczynam wcierać Radical
ja mam tydzień przerwy we wcieraniu ale od czwartku znowu Rzepka na tapetę, a po niej w kolejce czekają ampułki Radicala nie mogę się doczekać
Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
Kruszyna gliceryna jest fajna, ale trzeba z nią uważać, bo wystarczy kropelka za dużo i włosy robią się suche i sianowate ja dodaję dosłownie kropelkę do porcji maski i wtedy włosy stają się bosko miękkie ale zdarzyło mi się przesadzić i bylam załamana efektem
no i właśnie z tego powodu ja z gliceryną nie eksperymentuję boję się zwyczajnie nie lubię siana a i tak mam swoje w takim sobie stanie..
Stary 2010-02-23, 23:15   #188
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Dziewczyny, widziałyście grę Imperium Ojca? Przeczytałam dziś o niej w jakiejś gazecie i sobie gram, genialna jest

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 23:16   #189
blondyna789
Zakorzenienie

nie jestem twarda idę spać

dobranoc
Stary 2010-02-23, 23:18   #190
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
no dobra, ja już nie negocjuję
pewnie i tak się okaże , że nie ma ani jednej
E tam, pewnie 2 będą
Jam optymistka beznadziejna

A ja chyba pójdę coś poczytać

.
Stary 2010-02-23, 23:21   #191
Bejjka
Zakorzenienie

ja też już śmigam do łóżeczka niestety, dziś dzielę łóżko tylko z kotami no, chyba, że wyjątkowo pójdą spać do siebie....mają takie zagrywki, że jak bardzo chcę żeby ze mną spały to one zawsze robią*na przekór
Stary 2010-02-23, 23:22   #192
kochaneczka
Rozeznanie

GG do kochaneczka

Cytat:
Kochaneczka, ja wolę odżywki bez spłukiwania i tu polecam psikacze Gliss Kura a ze spłukiwaniem to nie wiem.. ja używam raczej obciążających wygładzających itd, bo mam pióropusz , który ciężko opanować
oo to widze Gliss Kur góóórą a którą dokladnie polecasz? widzialam jakas z olejkami ostatnio i jakas z 19 aktywnymi składnikami( bujda na bank ) Ja juz sama nie wiem czy silikony mi służa czy nie
Używałaś moze balsami prostujacego z Nivei (taki rozowy) Straight&Easy?albo któraś z Was moze uzywala? wlasnie sobie kupilam i zastanawiam sie jak go uzyc, bo postanowilam ze nie susze wlosow a nie doczytalam ze tam jest na butelce npisane zeby wyszuszyc.. hmmm...

[QUOTE=ChihPyh;17407108]Fajnie masz QUOTE]
dzięki ale jak juz mowilam TŻ mial lepszy dzien dziisaj Mam nadzieje, ze tez sobie odpoczniesz troche, moze chociaz goraca kapiel? jakis peeling i balsam? chwila dla siebie. Mi to zawsze pomaga

Cytat:
TŻ sie dzisiaj spisał na medal

Edytowane przez kochaneczka
Czas edycji: 2010-02-23 o 23:31
kochaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 23:23   #193
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
O czesc Chatul! bardzo dziekuje za rady! na pewno skorzystam. jesli chodzi o Joanne z apteczki babuni to kupilam ostatnio szampon do suchych i farbowanych z mlekiem i miodem i jakos nie jestem zadowolona- dostaje po nim lekkiego lupiezu, jak nigdy! bo nie mam z tym problemow przewaznie. Mysle ze to przez sól na drugim miejscu w skladzie, zaraz po sls. Bo kupilam ten szampon Nivea Lift Volume i on nie ma soli tylko sls i glowa wcale nie swedzi i zero lupiezu.
Ale odzywki musze wyprobowac, ten komprez z apteczki babuni(maska) i odzywke ta miod i cytryna, a te balsamy z Mrs.Potter's dobre sa? nigdy nie mialam. Jak skladowo? Ziaje to znam i testuje co jakis czas nowe odzywki a tego Hergona tez nie mialam ale widzialam w drogerii, chyba to oni maja ten jakier super mocny?
Ale ja udana. Zrobiłam niezłą kontaminację- jest kompres Joanny miód i mleko z serii z apteczki babuni i jest maska miód i cytryna.

Ja balsamy Mrs.Potter's uwielbiam. Są lekkie, ale jednak nie aż tak jak Joanna Naturia. Nawilżają, ale nie obciążają. Włosy mam po nich świetne.

Hegron chyba ma jakiś lakier, nie wiem dokładnie, bo używam innego. Z Hegrona to tylko odżywki bez i do spłukiwania miałam.
Stary 2010-02-23, 23:24   #194
Bejjka
Zakorzenienie

Kochaneczka, jeśli potrzebujesz fajnej odżywki w sprayu to polecam Ci coś z polskiego Waxa mam do włosów wypadających są lekkie i nieobciążające a jednocześnie dobrze nawilżają i lekko wygładzają
Stary 2010-02-23, 23:29   #195
kochaneczka
Rozeznanie

GG do kochaneczka

Chatul dzieki, musze wyprobowac ktorys z tych balsamow Mrs.Potters! kurcze jak sobie pomysle, ze jutro musze napisac cały 1 rozdział do pracy mgr to mnie skręca.. to bedzie jakie 20-30stron.. nie wiem czy dam rade.. ale nic innego nie mam do roboty to musze.. a pojutrze 2 rozdzial do napisania.. Boze.. tak jest jak wszystko na ostatnia chwile sie zostawia Dzisiaj mialam zaczac pisac ale poprawila tylko plan pracy i oblukałam wszystkie ksiązki w których pozaznaczałam fragmenty ktore są mi potrzebne. Troche tego bylo, mam ok. 25 ksiazek.. Myslicie, ze to wykonalne? napisac 2 rozdzialy pracy mgr w 2 dni? serio pytam! to razem jakies 50stron bedzie..;/
Stary 2010-02-23, 23:31   #196
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
może nie duże, ale dość ostre mam skórę naczynkową wrażliwą i łatwo o podrażnienia, więc do twarzy+dekoltu używam tylko peelingów enzymatycznych albo bardzo delikatnie złuszczających

peeling morelowy jest naprawdę fajny, można porządnie się nim wymasować ładnie pachnie i pozostawia taką milusią skórę jeśli lubisz i używasz ostrych peelingów powinnaś być zadowolona
Najbardziej lubię te z małymi drobinkami, wydają mi się delikatniejsze no trudno chyba zaryzykuję najwyżej do ciała wykorzystam jak nie będzie mi służyć

Cytat:

To ten z "Gorzkiej zemsty"? Ja oglądałam ten serial dla długowlosego brata
Długowłosy brat też był niczego sobie choć ja wolę krótkowłosych facetów

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość

uwielbiam ten peeling. Jest o niebo lepszy od garnierów i innych wynalazków które są jak dla mnie jedynie peelingami z nazwy, bo dorbinek ścierających mają tyle co kot napłakał. A ten morelowy ma mnóstwo drobinek które dobrze ścierają, skóra jest gładka, na to jakis kremik i jest cud miód i orzeszki
Super, właśnie na czymś takim mi zależy Synergen ma właśnie mało drobinek i są za duże, także z morelowego powinnam być zadowolona

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość

Mnie morelowy strasznie podrażniał, nawet dłonie
Mam nadzieję że mnie nie będzie, w sumie peelingi raczej mnie nie podrażniają, jedynie wysuszają ale ostatnio mam ładnie nawilżoną buzię dzięki kokoskowi

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość

ja używałam morelowego peelingu, fajnie oczyszcza i złuszcza naskórek, czuje się że skóra oddycha, jest przyjemnie zaróżowiona, ale wydaje mi się że jest za ostry dla mojej skóry, na której pojawiają się wypryski. Jeśli nie masz problemu z trądzikiem to myślę, że dla Ciebie będzie ok Na mojej skórze lepiej sprawdzają się peelingi enzymatyczne albo Garnier Czysta Skóra Ative- żel peelingujący
Trądziku nie mam, zależy mi właśnie na dobrym złuszczeniu Miałam próbkę Garniera, fajny był ale wysuszał

Cytat:
Powiedzcie mi dziewczyny, jakim cudem orzech wyszedł rudy!?
Bo próbowałam Wam zrobić zdjęcie i taką rudością bije... Może światło dzienne mnie trochę pocieszy
To nieciekawie, chciałam go kupić ale rudości wolę unikać jedyny plus że szybko się zmywają

Cytat:

ale mam lśniące, miękkie, lejące włosy po tej szamponetce masakra! nigdy takich włosów nie miałam cudowne są! efekt końcowy rekompensuje spieprzenie koloru
Brzmi wspaniale

Cytat:
Dziewczynki ale sie zrelaksowałam! TŻ wcierał mi w skalp Radicala i masowal głowkę a ja sobie leżałam i prawie zasnęłam! Szkoda, ze tak szybko się skończyło..;/ mogliby robic większe te ampułki a nie tylko po 5 ml...

p.s. Moze któras z Was poleci jakas super odzywke do splukiwania? niezbyt obciazajaca bo mam cienkie włosy i farbowane(czyli zniszczone, suche).. Mialam Nivea Intensive Repair i bylam zadowolona ale chciałabym teraz cos nowego. Co polecacie (jak narazie ktoras z Was polecila mi Glorie jako odzywke ale ja jej nigdzie u siebie nie moge dostac;/ )

z psikaczy czaje sie na Gliss Kura bo Liliputza tez juz mialam Czekam na sugestie
Świetnego masz Tż

Hmm może Garnier Nutri-Gładki, balsam Mrs. Potter's z aloesem, kompres z Apteczki Babuni. Ja też traktuję Kallosy i Stapiz jako odżywkę, w ogóle nie obciążają mi włosów

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 23:32   #197
kochaneczka
Rozeznanie

GG do kochaneczka

oo dzięki Bejjka to mam juz 2 typy Gliss Kura i Waxa polskiego muszę oblukac na KWC
Stary 2010-02-23, 23:33   #198
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Dziewczyny, widziałyście grę Imperium Ojca? Przeczytałam dziś o niej w jakiejś gazecie i sobie gram, genialna jest
Rzuć linkiem

Cytat:
Chatul dzieki, musze wyprobowac ktorys z tych balsamow Mrs.Potters! kurcze jak sobie pomysle, ze jutro musze napisac cały 1 rozdział do pracy mgr to mnie skręca.. to bedzie jakie 20-30stron.. nie wiem czy dam rade.. ale nic innego nie mam do roboty to musze.. a pojutze 2 rozdzial do napisania.. Boze.. tak jest jak wszystko na ostatnia chwile sie zostawia Dzisiaj mialam zaczac pisac ale poprawila tylko plan pracy i oblukałam wszystkie ksiązki w których pozaznaczałam fragmenty ktore są mi potrzebne. Troche tego bylo, mam ok. 25 ksiazek.. Myslicie, ze to wykonalne? napisac 2 rozdzialy pracy mgr w 2 dni? serio pytam! to razem jakies 50stron bedzie..;/
Będzie dobrze, tylko nie wchodź na Wizaż, bo przepadniesz
Stary 2010-02-23, 23:38   #199
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Dzięki ale jak juz mowilam TŻ mial lepszy dzien dziisaj Mam nadzieje, ze tez sobie odpoczniesz troche, moze chociaz goraca kapiel? jakis peeling i balsam? chwila dla siebie. Mi to zawsze pomaga
Niestety nie mam wanny tutaj, tylko prysznic, więc nici z relaksującej kąpieli... Ale chyba zaraz pójdę pod prysznic, zmyć z siebie dzisiejszy stres Nałożę jakąs maskę na włosy i maseczkę na twarz, bo i tak trochę sobie dzisiaj posiedzę... A jutro znowu będę w domu po 21 (od rana)

Cytat:
O, tak, wizaz bywa zdradliwy w kwestii robienia sobie PRZERW w nauce i tym podobnych sprawach
Stary 2010-02-23, 23:40   #200
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Hegron chyba ma jakiś lakier, nie wiem dokładnie, bo używam innego. Z Hegrona to tylko odżywki bez i do spłukiwania miałam.
Miałam któregoś Hegrona, chyba bez spłukiwania i dla mnie był bardzo kiepski, w ogóle nie pomagał w rozczesywaniu

Stary 2010-02-23, 23:41   #201
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
O, tak, wizaz bywa zdradliwy w kwestii robienia sobie PRZERW w nauce i tym podobnych sprawach

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 23:43   #202
kochaneczka
Rozeznanie

GG do kochaneczka

Miki bardzo dziękuje za typy!Juz sobie patrze na KWC;] a TŻ tylko tak dzisiaj miał

Cytat:
Oby... a na wizaz nie wejde, serio bo wystarczy 1 raz i po mnie hehe, za mocno wciaga! a jutro przede mna mega wyzwanie!! 3majcie kciuki kochane zebym dala rade! ale dzisiaj jeszcze chwile posiedze na wizazu, musze jakos juz uzupelnc jutrzejsze braki

widze, ze jestescie zgodne co do izolacji od wizazu podczas nauki dzięki, posłucham sprawdzonych rad!
ale dzisiaj jeszcze zostaje
p.s. moze moglybyscie mi poradzic w jakim kolorze wlosow i dlugosci najlepiej wygladalam? chce się komus obczaic moje rozne wcielenia?

Edytowane przez kochaneczka
Czas edycji: 2010-02-23 o 23:47
kochaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 23:52   #203
201607180946
Konto usunięte

Cytat:

p.s. moze moglybyscie mi poradzic w jakim kolorze wlosow i dlugosci najlepiej wygladalam? chce się komus obczaic moje rozne wcielenia?
Mi się chce, rzucisz link?
Stary 2010-02-23, 23:54   #204
kocurzyca
Zakorzenienie

Ja chyba muszę ograniczyć chwilowo wizaż. W poniedziałek mam egzamin, jutro już środa a ja dalej na wizażu.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 00:00   #205
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Poszpiegowalam Cię troszkę i znalazłam jakiś Twój starszy wątek sprzed roku ze zdjęciami z róznymi kolorami włosów Wg mnie bardzo ładnie Ci w ciemnym blondzie (w watku piszesz, że na tym zdjeciu masz pasemka na naturalnym kolorze, ale na zdjęciu pasemek nie widać, kolory się zlały i wyszedł ciemny blond ). I jeszcze mi się podobasz na zdjęciu z lekko falowanymi włosami, takimi za ramiona
Stary 2010-02-24, 00:01   #206
kochaneczka
Rozeznanie

GG do kochaneczka

Cytat:
Mi się chce, rzucisz link?
to sie ciesze- tutaj jestem w wielu wcieleniach: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=281033
oraz tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=307829&page=2 ( ale zdjecia sa przewaznie te same
Stary 2010-02-24, 00:06   #207
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Miki bardzo dziękuje za typy!Juz sobie patrze na KWC;] a TŻ tylko tak dzisiaj miał

Oby... a na wizaz nie wejde, serio bo wystarczy 1 raz i po mnie hehe, za mocno wciaga! a jutro przede mna mega wyzwanie!! 3majcie kciuki kochane zebym dala rade! ale dzisiaj jeszcze chwile posiedze na wizazu, musze jakos juz uzupelnc jutrzejsze braki

widze, ze jestescie zgodne co do izolacji od wizazu podczas nauki dzięki, posłucham sprawdzonych rad!
ale dzisiaj jeszcze zostaje
Mi się bardzo podobasz w blondzie wyglądasz w nim tak świeżo, dziewczęco ciemne włosy chyba dodają ci lat. Co do długości to w każej Ci ładnie, loczki robisz super http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1253024852 A i masz takie ładne oczy, powinnaś częściej je podkreślać

Stary 2010-02-24, 00:14   #208
kochaneczka
Rozeznanie

GG do kochaneczka

Cytat:
Poszpiegowalam Cię troszkę i znalazłam jakiś Twój starszy wątek sprzed roku ze zdjęciami z róznymi kolorami włosów Wg mnie bardzo ładnie Ci w ciemnym blondzie (w watku piszesz, że na tym zdjeciu masz pasemka na naturalnym kolorze, ale na zdjęciu pasemek nie widać, kolory się zlały i wyszedł ciemny blond ). I jeszcze mi się podobasz na zdjęciu z lekko falowanymi włosami, takimi za ramiona
a mozesz podac linki do tych zdjec? bo nie wiem dokladnie o ktore chodzi..
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Mi się bardzo podobasz w blondzie wyglądasz w nim tak świeżo, dziewczęco ciemne włosy chyba dodają ci lat. Co do długości to w każej Ci ładnie, loczki robisz super http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1253024852 A i masz takie ładne oczy, powinnaś częściej je podkreślać
Miki dzieki za opinie! ja dokladnie tak samo czuje wiec chyba cos w tym jest! w ciemnych czuje sie starzej.. wiec pozostaja mi pasemka blond- gęsty balejaz ale bezamoniakowy rozjasniacz i na wodzie 3% wtedy sie wlosy nie zniszcza tak bardzo. Muszę teraz je odchodowac i zregenerowac, a za jakies 3 miesiace fryzjer
i dziękuję za komplement na temat oczu bardzo mi miło
Stary 2010-02-24, 00:27   #209
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
a mozesz podac linki do tych zdjec? bo nie wiem dokladnie o ktore chodzi..
Chodziło mi o zdjęcia z pierwszego linku, który wrzuciłaś. Te o: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1222162370 Co do koloru to mi się najbardziej podoba zdjęcie nr 4, co do fryzury zdjęcie nr 3
Stary 2010-02-24, 00:30   #210
kochaneczka
Rozeznanie

GG do kochaneczka

Cytat:
Chodziło mi o zdjęcia z pierwszego linku, który wrzuciłaś. Te o: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1222162370 Co do koloru to mi się najbardziej podoba zdjęcie nr 4, co do fryzury zdjęcie nr 3
aa juz wiem ok to tak czy inaczej powinnam rozjasniac troche swoj naturalny kolor i to najlepiej takimi cieniutkimi pasemkami wtedy tez odrostow tak nie widac czyli jednak blond jest mi pisany?
Podpowiedzcie cos, ślub juz za rok
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości