Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010 - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-23, 22:26   #2941
drcron
Zakorzenienie

Dot.: Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
hehe ty to jesteś szalona na dupie nie usiedzisz hihi

Byłam dziś w tym sklepie w wałbrzychu koło kościoła muszę powiedzieć że jak dla mnie wózek super Był niebieski fajny kolorek ale ja chce zielony oczywiście mieli wszystkie kolory oprócz zielonego hehe

zamówie go u nas na miejscu( są tańsze o prawie 100zł ) i nie będę tam już jeźdźić. Po za tym w razie reklamacji zawsze sklep na miejscu to na miejscu a tak musiałabym się brykać na wałbrzych a ja mam tak około 40 km w 1 stronę

butki fajowe
ja tez tam dzisiaj bylam szukalam wkladek medeli tych wielorazowych do zbierania pokarmu ale nie mieli nieststy ale Pan w swiebodzicach na poniedzialek mi przywiezie i pokrowiec na smoczek castel taki ze do raczki wozka bede mogla go przypiac
a to faktycznie lepiej sie oplaca u was kupic jak o 100 tanszy a ten niebieski to stoi tam jeszcze od czasu z przed swiat pamietam bo go ogladalam

Darusia ale to sa wiosenno letnie kozaczki one sa z takiego delikatnego cieniutkiego zamszu i maja dziurki zeby noga oddychala sa jeszcze jedne takie fajne z odkrytymi paluchami ale to juz w piatek zakupie tamte sa wlasnie granatowe a ja poczekam sobie na biale tylko ze maja wiekszy obcas ale dam jakos rade chyba
hehe w koncu zaczelam cos dla siebie kupowac

ale i tak nie poprawilo mi to humoru kurcze musze cos wymyslic zeby maz nie pojechal do tego wrocka ...... hmmmmmm..... wiem moze zaczne rodzic ?? co wy na to tak w piatek wieczorem hehe byloby zabawnie

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 22:26   #2942
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
zalezsy od dziecka nie kazde się drapie

Masz jakąś nospe czy inne rozkurczowe ?
Nam położna na SR mówiła tak dość ciepły dłuższy prysznic , nospa i pół kieliszka wina , jak nie przejdzie to znaczy że się zaczęło
A jak przejdzie to jeszcze nie to .

Ita - śliczne ciuszki

wzięłam 2 nospy forte ok 17 i brałam gorący prysznic... teraz leżałam w wannie i nie minęło... tylko tu jest tak, że jak nie ma rozwarcia i skurcze słabe to i tak wysyłają do domu... daje sobie jeszcze 2 godzinki i jedziemy do szpitala

ktoś pytał który mam tydzień, więc dziś jest dokładnie 36t + 3 dni, wg USG przed 12 tygodniem wychodziło, że Mała o tydzień większa... gin mówił, że jest gotowa... zobaczymy
Stary 2010-02-23, 22:29   #2943
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

oooo nie nie znosze białych kozakow!! mam na nie uczulenie hehehhe

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

no skoro tak gin mowil to wszystko mozliwe zwlaszcza ze juz ladnych pare godzin cie nie puszcza nic....
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 22:31   #2944
Izumi
Wtajemniczenie

Człowiek tylko na chwilę was z oczu spuści i tyle się dzieje! No kurcze... teraz jak się zaczęło na dobre, to lepiej w ogóle cały dzień na forum siedzieć, bo po paru godzinach tyle rewelacji

Minka - szykuj się słonko Szwagierka tak siedziała w domu bo ją mało bolało i jak w końcu zdecydowała się pojechać do szpitala ot dla świętego spokoju, sprawdzić czy to już to miała 6cm rozwarcia już Także dasz bór, aby się okazało, że to faktycznie JUŻ i że tak bezboleśnie przez to przejdziesz

Tylkooliwka - Maluszek przecudny! I w ogóle jaki błogostan na twarzy Śpi w najlepsze

Darusiaaa
- ciuuuszki booooskie *_* I jaka cena... ajjj, szczęściara

Ita83 ile teeego wszystkiego WOW! Osobiście bez pamięci zakochałam się w tych wszystkich Twoich ogrodniczkach Śliczniaste !!!! Co do tego "co jeszcze"... to ja nie mam pojęcia Nie mam aż tyle tego wszystkiego, ale np. z tego co zauważyłam mało masz rzeczy rozpinanych. Ja starałam się te najmniejsze rozmiary 56-62 kupować takie żeby było mi łatwo małego ubierać. Body kopertowe, kaftaniki kopertowe, lub normalnie zapinane, pajace rozpinane przez całość - żeby na początek się nie bać i ogólnie sobie sprawę ułatwić.
Izumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 22:35   #2945
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
wzięłam 2 nospy forte ok 17 i brałam gorący prysznic... teraz leżałam w wannie i nie minęło... tylko tu jest tak, że jak nie ma rozwarcia i skurcze słabe to i tak wysyłają do domu... daje sobie jeszcze 2 godzinki i jedziemy do szpitala

ktoś pytał który mam tydzień, więc dziś jest dokładnie 36t + 3 dni, wg USG przed 12 tygodniem wychodziło, że Mała o tydzień większa... gin mówił, że jest gotowa... zobaczymy
No to jak nospa i kąpiel nie pomaga to się zaczeło Jak jesteś w domu to siedz pod tym prysznicem i lej wode na brzuch to moze Ci troszkę przyspieszyć niby . Wiesz ja teoretyk ale tak właśnie położne gadały że w kucki pod prysznic i woda na brzuch . No i coż ide kimać więc powodzonka oby było szybko i nie bolało , a rano chce tu pięknego szkraba na focie zobaczyć

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
oooo nie nie znosze białych kozakow!! mam na nie uczulenie hehehhe

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

no skoro tak gin mowil to wszystko mozliwe zwlaszcza ze juz ladnych pare godzin cie nie puszcza nic....
Ja też mam alergie na białe kozaki szczególnie takie nie ze skóry , kiedyś kolezanka się w takie odstawiła jak był bum na takie i ... nie wpuścili nas przez te jej buty do fajnego klubu bo się selekcji nie spodobała choć ona miała juz wyjątkową tandete z bazarku

ide w kimke .
Stary 2010-02-23, 22:38   #2946
Izumi
Wtajemniczenie

Cytat:

No to ..... miłego porodu życzę Jak już tak się rozchasało to chyba to już? ?? Nam każą się zgłaszać do szpitala jeśli są skurcze, odejdą wody, lub wystąpi plamienie/krwawienie. I jeśli wychodzą skurcze na KTG to nawet jeśli rozwarcia brak to zostawiają na oddziale....
Kurcze... a może by tak mąż sprawdził czy jest rozwarcie xD? Bo ja bym chyba nie wytrzymała. Jakbym nie miała pewności zmusiłabym chyba TŻ żeby mnie zmacał, a jakby drań nie chciał to lusterko, latarka i dużo samozaparcia musiałoby starczyć

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość

Ja też mam alergie na białe kozaki szczególnie takie nie ze skóry , kiedyś kolezanka się w takie odstawiła jak był bum na takie i ... nie wpuścili nas przez te jej buty do fajnego klubu bo się selekcji nie spodobała choć ona miała juz wyjątkową tandete z bazarku

ide w kimke .
Hhehehehehe Dooobre
Dobranoc
Izumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 22:38   #2947
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ania ja tak samo, po prostu dla mnie biale kozaki odpadaja na wstepie, chociaz byly by od gucciego i na aukcji kosztowaly 100zł nawet bym nie zerknęla ale nie wiem dlaczego mam takie cos, po prostu tak jakos , chyba bez powodu.
A.Camus
Stary 2010-02-23, 22:45   #2948
P0P70
Zakorzenienie

TylkoOliwka- jeszcze raz gratulacje. Synuś superaśny.
Jakoś wszystkie te Wasze bobasy to takie owłośione a moja oliwka to prawie łysa. No ale mnie zgaga nie męczyła to pewnie dlatego

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
ale za to znalazlam jeszcze dwie pary jeansow u mojej mamusi z okresu przed ciazy duzo przed ciazy jak bylam gruba < wazylam 58 kg > i teraz one sa dobre tylko guzikow nie moge zapiac ale mam ta wkladke do spodni to bede ja zapinala
No to faktycznie gruba byłaś 58 kg przy wzroście ponad 170 cm.
To ja się załamałam.

Cytat:
kurna dziewczyny ja jeszcze w domu, bo skurcze nadal są, regularne, ale nie bolą jakoś... czekam aż się rozkręci, bo pewnie i tak mnie do domu odeślą, ale z drugie strony jak przegapie i w domu urodzę
myślę, że jak do północy sie nie rozkręci to jedziemy
A ja myślałam że Ty już dawno w szpitalu.

Ita, Darusia - ciuszki bardzo fajne.
Ita - toś nam ćwiczenie zadała. Teraz wszytskie musimy jeszcze raz zobaczyć i przeanalizować te wszystkie zdjęcia. 1000 punktów - warto się pomęczyć

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 22:50   #2949
NaTaLaLa
BAN stały

Biale kozaczki.... jestem na NIE ale zalezy od gustu, co kto lubi nie potepiam.
Ja za to uwielbiam granatowy zamsz i szarosci na nogach mam tego chyba we wszystkich mozliwych odcieniach :P niektore nie zalozone jeszcze ani razu w tym roku bo niestety noge mam tak szeroka przez te puchniecia ze nie ma nawet mowy...
Ja marze o tym zeby w koncu cos dla siebie kupic...ale sklepy omijam poki co z daleka, nie chce sie rozdrazniac bo i tak wiem ze w nic nie wejde, a XXXL kupowac nie chce bo pozniej (mam nadzieje) sie nie przydadza...a namiot mam, wiecej niz 1 nie potrzebuje...
Odnosnie ciuchow... nie mam w coooooo sie ubrac do lekarza jutro :/ ajjj
NaTaLaLa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-23, 23:07   #2950
aneczkkaa
Zakorzenienie

zaczynam się martwić coś bardzo słabo czuję dziś malego Mam stracha

idę się położyć może w nocy bedzie szalał ... Dobranoc dziewczyny
20-12-14 10 tc

Edytowane przez aneczkkaa
Czas edycji: 2010-02-23 o 23:09
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 00:35   #2951
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NaTaLaLa Pokaż wiadomość
Biale kozaczki.... jestem na NIE ale zalezy od gustu, co kto lubi nie potepiam.
Ja za to uwielbiam granatowy zamsz i szarosci na nogach mam tego chyba we wszystkich mozliwych odcieniach :P niektore nie zalozone jeszcze ani razu w tym roku bo niestety noge mam tak szeroka przez te puchniecia ze nie ma nawet mowy...
Ja marze o tym zeby w koncu cos dla siebie kupic...ale sklepy omijam poki co z daleka, nie chce sie rozdrazniac bo i tak wiem ze w nic nie wejde, a XXXL kupowac nie chce bo pozniej (mam nadzieje) sie nie przydadza...a namiot mam, wiecej niz 1 nie potrzebuje...
Odnosnie ciuchow... nie mam w coooooo sie ubrac do lekarza jutro :/ ajjj
widze ze podobny butowy gust
szarosci, granat, beż ja uciekam spac , paaaaaaaaaaaaaaa

---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:32 ----------

juz sie pojawil watek mamus listopadowo grudniowych
A.Camus
Stary 2010-02-24, 00:58   #2952
megi-megi
Zakorzenienie

Zero dyscypliny na tym forum. Minka też mi tu poza kolejką się rozpakowuje Ale jeśli to już, to trzymam kciuki, żeby do końca było lajtowo jak teraz.

Ja dzisiaj byłam u gine w przychodni obok. Odkąd się przeprowadziłam chodzę do różnych lekarzy i miejsca nie mogę sobie znaleźć, a przychodnię mam parę metrów dalej, więc tam też chodzę. Ale... ostatni raz.

Babka do tej pory mnie nie badała, a byłam dzisiaj trzeci raz. Ostatnio zleciła badania dopiero i... mam fajną anemię, za dużo białych krwinek, do tego mocz - tragedia - pełno bakterii i jakiś tam. Znów nie chciała mnie zbadać, więc jej powiedziałam, że mam stan zapalny, bo ostatnio mi się zrobił naprawdę. Zaczęła się drzeć, że to przez depilację, że ona mi już to mówiła... więc jej powiedziałam za pomocą swojego specjalnego tonu, że nie mówiła, bo do tej pory mnie jeszcze nie zbadała. I od razu jej przeszło. Ciekawe czy to nie jest z jej strony jakiś błąd w sztuce, żeby w ostatnim trymestrze nie badać. Szyjka wg niej bez rozwarcia - ciekawe, że 5 tygodni temu dwóch lekarzy w Instytucie Matki i Dziecka twierdziło co innego. Ja pierdziele - więc tak wygląda prowadzenie ciąży na NFZ. To ja jednak już dziękuję.

A później standardowo malowałam mieszkanie - fajna zabawa, długa, ale nie męcząca. I Igorowi się podoba jak łazimy, kucamy, wspinamy się (ale nie widzę związku między myciem okien a porodem - na nas to nie działa).

I tż też mnie wkurzył. Jakiś taki bezmyślny. Wrrrrrr.....
A ja spać znów nie mogę. Ech....

Ale Wam życzę dobrych snów
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 02:02   #2953
NaTaLaLa
BAN stały

Megi czy ty nie powinnas przypadkiem sie juz szpitalowac????????????
Uciekaj nooooo bo dziewczyny juz Cie przeganiaja...a zaraz za nimi JA
Takze zbieraj manatki, Igorka sprezaj i pisz smski ze juz po wszystkim!
NaTaLaLa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 07:42   #2954
drcron
Zakorzenienie

a ja bardzo lubie biale buciki oczywiscie jak sa biale <bardzo dbam o buty >nie podobaja mi sie takie tandetne z bazarku ale mam kilka par bialych kozaczkow sa dosc wysokiego gatunku albo ze skorki albo z zamszu jedne lniane ale zawsze czysciutkie i wygladajace jak nowe wydaje mi sie ze to zalezy tez do czego te buty ubierezmy bo tak samo rozowe czy granatowe szare czy czarne moga wygladac tandetnie

dzien dobry
ja zas po nieprzespanej nocy te bole brzucha mnie wykoncza chyba

Stary 2010-02-24, 08:42   #2955
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

[QUOTE=aneczkkaa;17405405]hehe ty to jesteś szalona na dupie nie usiedzisz hihi

Byłam dziś w tym sklepie w wałbrzychu koło kościoła muszę powiedzieć że jak dla mnie wózek super Był niebieski fajny kolorek ale ja chce zielony oczywiście mieli wszystkie kolory oprócz zielonego hehe

zamówie go u nas na miejscu( są tańsze o prawie 100zł ) i nie będę tam już jeźdźić. Po za tym w razie reklamacji zawsze sklep na miejscu to na miejscu a tak musiałabym się brykać na wałbrzych a ja mam tak około 40 km w 1 stronę

Ja wózek u nas w sklepie oglądałam, i trochę potestowałam, a potem znalazłam producenta, co mi przyśle wózek do domu.
Zamówię dopiero jak się młode urodzi, bo niewiem jeszcze co, i od tego trochę kolor uzależniam.
Ale wózek ma super miękkie zawieszenie i dużo przydatnych funkcji( jedno czego nie ma to regulacji zagłówka w gondoli, ale bez tego przeżyję)
I gwarancja zachęcająca bo 24 mc, w raziezepsucia, tego samego dnia oni przysyłają kuriera, i najpóźniej na drugi dzień mam spowrotem.
Bez zawożenia do sklepu. Szwagierka ma starszą wersję tego wózka i sobie chwali. Z fotelikiem parasolką i przesyłką około 1100 kosztuje
http://www.babyworld.eu.com/link/produkt/id/11/color/78
Wcześniej inny miałam wybrany, ale na podobnej zasadzie, upatrzony w sklepie i zapytanie o cenę do producenta, tylko tam na naprawe się około 4-7 dni czekało, to dałam sobie spokój.

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 08:43   #2956
catro
Rozeznanie

Zanim nadrobię resztę, chciałam napisać Tylkooliwka GRATULACJE!!

catro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 08:43   #2957
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
a ja bardzo lubie biale buciki oczywiscie jak sa biale <bardzo dbam o buty >nie podobaja mi sie takie tandetne z bazarku ale mam kilka par bialych kozaczkow sa dosc wysokiego gatunku albo ze skorki albo z zamszu jedne lniane ale zawsze czysciutkie i wygladajace jak nowe wydaje mi sie ze to zalezy tez do czego te buty ubierezmy bo tak samo rozowe czy granatowe szare czy czarne moga wygladac tandetnie

dzien dobry
ja zas po nieprzespanej nocy te bole brzucha mnie wykoncza chyba
Witam
Mi też się jakos niebardzo spalo.
Mam identyczne kozaczki jak Twoje różowe tylko,że kolor brąż-kakao
I Ty mi każesz wiercipiętku leżec?mnie nosi nie mniej niż Ciebie...

Jezu zjadłam ledwo śniadanie i już się zabrałam za rodzynki w czekoladzie eh

tylkooliwka synek cudny

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley

Edytowane przez anakazar
Czas edycji: 2010-02-24 o 08:45
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 08:50   #2958
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

A swoja drogą , to myślałam że jeszcze sporo czasu do rozpakowania, i jak tu czytam, że codzień to mniej nas zapakowanych, to trochę zaczyna straszyć , całą nockę już mi sie porody śniły
Wy już takie poszykowane, a ja raptem wyprawka do szpitala kupiona, choć jeszcze kilka rzeczy brakuje, bo może i chętnie po sklepach bym połaziła, ale u nas w mieście tragedia, wcześniej odśnieżać im się nie chciało, to teraz to wszystko się topi, bo np wczoraj +10 było. to chodniki w pięknym lodzie przykrytym wodą, przydałyby się łyżwy przy kaloszach

No i tak ku pamięci to Witam z ranka

Stary 2010-02-24, 08:58   #2959
anakazar
Zakorzenienie

dziewczynki,a czy kupujecie to? http://www.allegro.pl/item931902543_...280_dawek.html

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2010-02-24, 08:59   #2960
aneczkkaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Mały zaczął szaleć w brzuszku całe szczęście bo rano miałam jechać do szpitala żeby sprawdzili co się dzieje ....

Madzia ja kupuję wózek Espiro Enzo ty też ?

Swoja droga ja jak sobie pomyśle ze to już niedługo mam kilo w gaciach boję się okropnie chyba każda z nas ma tysięce obaw itd
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 08:59   #2961
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Dzisiejszy artykuł na onet
http://dziecko.onet.pl/41530,5,8,kie...1,artykul.html

Może sie przyda

Stary 2010-02-24, 09:07   #2962
ita83
Wtajemniczenie

dziendobry.....my dalej w calosci - po wczorajszym incydencie dzis suchutko - latam sprawdzac wkladki jak glupia - ale nic......
wiec oby tylko falszywy alarm.....
Maly szaleje w najlepsze...kurcze troszke juz bola te jego slodkie kopniaczki

Co do nocy - to tradycyjnie maly sie obudzil kolo 4 i dal wystep pt. "mama to my jeszcze spimy?" - i tyle bylo spania

I tak go kocham - caly czas mu powtarzam ze jak juz bedzie po tej stronie to sie skoncza jego rzady - choc i tak wiem ze wtedy to sie dopiero zacznie
Stary 2010-02-24, 09:08   #2963
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Mały zaczął szaleć w brzuszku całe szczęście bo rano miałam jechać do szpitala żeby sprawdzili co się dzieje ....

Madzia ja kupuję wózek Espiro Enzo ty też ?

Swoja droga ja jak sobie pomyśle ze to już niedługo mam kilo w gaciach boję się okropnie chyba każda z nas ma tysięce obaw itd
Ja się nastawiłam na v-travel, ale też ten Espiro Enzo zachęcająco wygląda, tylko nikt ze znajomych nie ma więc nie mam kogo się spytać czy w użyciu jest wszystko ok. Jak kupisz wcześniej to może opisz go troszkę, bo u nas w sklepach ich nie widziałam

Stary 2010-02-24, 09:09   #2964
ita83
Wtajemniczenie

co do przyspieszaczy porodowych - to gdyby malemu sie odwidzialo i zechcial przeczekac to mam w planach mycie okien na 18 marca
Stary 2010-02-24, 09:15   #2965
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
dziendobry.....my dalej w calosci - po wczorajszym incydencie dzis suchutko - latam sprawdzac wkladki jak glupia - ale nic......
wiec oby tylko falszywy alarm.....
Maly szaleje w najlepsze...kurcze troszke juz bola te jego slodkie kopniaczki

Co do nocy - to tradycyjnie maly sie obudzil kolo 4 i dal wystep pt. "mama to my jeszcze spimy?" - i tyle bylo spania

I tak go kocham - caly czas mu powtarzam ze jak juz bedzie po tej stronie to sie skoncza jego rzady - choc i tak wiem ze wtedy to sie dopiero zacznie
A moja zaczęła od paru dni tak mnie kopac,że najnormalniej w świecie czuje ból-te jej kopniaczki przestały byc słodkie,aż się boję co to będzie jak jej przybędzie kg albo i więcej-dostanie nakaz eksmisji

Stary 2010-02-24, 09:25   #2966
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
ja kupilam to
http://www.nepentes.pl/attachments//...mpozycja_m.jpg
i to
http://solidna-apteka.pl/images/medi...304161_MED.jpg
ten drugi uzywalam sama i sie sprawdzil wiec dziecku tez kupilam

a ja dzisiaj mialam w nocy koszmary snilo mi sie ze moja mama jest chora ze maz mnie zdradza ze dziecko sie zaklinowalo w trakcie porodu a ja bylam gdzies w jakiejs jaskini zdana tylko na siebie doslownie koszmar

Ankazar podziel sie rodzynkami ja w domu mam tylko biszkopty a na sniadanko zjadlam paste rybia < bialy serek + ryba + cebulka> z chlebkiem pychota a na obiad beda flaczki :P i mielone

Stary 2010-02-24, 09:37   #2967
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
ja kupilam to
http://www.nepentes.pl/attachments//...mpozycja_m.jpg
i to
http://solidna-apteka.pl/images/medi...304161_MED.jpg
ten drugi uzywalam sama i sie sprawdzil wiec dziecku tez kupilam

a ja dzisiaj mialam w nocy koszmary snilo mi sie ze moja mama jest chora ze maz mnie zdradza ze dziecko sie zaklinowalo w trakcie porodu a ja bylam gdzies w jakiejs jaskini zdana tylko na siebie doslownie koszmar

Ankazar podziel sie rodzynkami ja w domu mam tylko biszkopty a na sniadanko zjadlam paste rybia < bialy serek + ryba + cebulka> z chlebkiem pychota a na obiad beda flaczki :P i mielone
Ok czyli marimer-już niejednokrotnie chwalony.

Chodz zapraszam-mam całą szafke słodzyczy

A ja robie ogórkową i mam ochotę na placuszki ziemniaczane,ale chęci do ich zrobienia zero;/coś mi się spac chcę...a sny są ponoc na odwrót,więc będzie gitara

Stary 2010-02-24, 09:52   #2968
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

ja miałam poprzednio marimer, i byłam zadowolona, teraz mam http://www.tanie-leczenie.pl/foto/ph...b8331a54e98886
i jestem jeszcze bardziej zadowolona, bo ma końcówkę taką gumowaną, jakąś poręczniejszą. A w aptekach cefarm jest w promocji za 19,99, kupowałam 3 dni temu

Stary 2010-02-24, 09:56   #2969
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

dzien dober Oliwka - mały jest prześliczny, przesłodki i normalnie brak mi słówA ja już po porannym pobraniu krwi (siniak na pół ręki) i oddaniu siuchów od razu zleciłam sobie zrobienie WR i HBS mam nadzieję, że nie za wcześnie??ja wczoraj przeżyłam chwile grozy....cały dzień chodziłam jak pijana i wszystko do mnie docierało w zwolnionym tempie...i ciśnienie miałam niskie (ale to norma) a puls 114!!!!!!!! maskra jeszcze takiego nie miałam....no i już jak szłam spać i już zasypiałam poczułam jak coś ciepłego wypłynęło ze mnie i dopłynęło aż do kręgosłupa...(sorki za opis) no to wstałam na równe nogi i biegiem do łazienki i co??wkładka mokra, ale nie aż tak żeby ją się wyżąć dało tyłek mokry...ja już spocona ze strachu jak szczur..wywąchałam wyoglądałam i było to bezbarwne i bezwonne raczej...umyłam się, przebrałam i poszłam leżeć - tak leżeć nie spać...i tak przeleżałam do rana co chwilę macając czy mam sucho no i było normalnie...i CO TO BYŁO??????najadłam się strachu jak nie wiem co!!!dzisiaj muszę sobie kupić papierki lakmusowe do sprawdzania odczynu i wypytam gina i każę zrobić usg bo umieram ze strachu!!! jutro zaczynam 36 tydzień, ale to chyba jeszcze za wcześnie na odpływanie wód co???jajko zniosę chyba do tej wizyty...małego czuję normalnie wierci się słodko jak zawsze i chociaż o to jestem spokojnaco jakiś czas mi się brzuch stawia i po chwili przechodzi...ehhh
ITA ciuszki booooskie tam ubranka są przecudne, też mam sporo z irl i z anglii - u nas nie ma aż takich, a nawet jakby były to pewnie mega drogie

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 09:56   #2970
drcron
Zakorzenienie

mniam placuszki tez bym zjadla ale my mamy ziemniaki wielkosci 5 zlotych wiec nie chce mi sie ich ucierac a do sklepu mam lenia zeby isc wogole baby blus przedporodowy chyba mnie dopada

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości