Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wiosny :) - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-24, 00:38   #211
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios

Cytat:
Napisane przez kochaneczka Pokaż wiadomość

Miki dzieki za opinie! ja dokladnie tak samo czuje wiec chyba cos w tym jest! w ciemnych czuje sie starzej.. wiec pozostaja mi pasemka blond- gęsty balejaz ale bezamoniakowy rozjasniacz i na wodzie 3% wtedy sie wlosy nie zniszcza tak bardzo. Muszę teraz je odchodowac i zregenerowac, a za jakies 3 miesiace fryzjer
i dziękuję za komplement na temat oczu bardzo mi miło
Niestety na rozjaśniaczach się nie znam, sama zepsułam sobie włosy kilka lat temu nieudaną wizytą u fryzjera A może zamiast pasemek spróbowałabyś np. tej Joanny http://apteka.we-dwoje.pl/i/b/223/15839 Ładnie Ci w słomkowym odcieniu blondu, platyna jest za jasna dla Ciebie

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

Cytat:
aa juz wiem ok to tak czy inaczej powinnam rozjasniac troche swoj naturalny kolor i to najlepiej takimi cieniutkimi pasemkami wtedy tez odrostow tak nie widac czyli jednak blond jest mi pisany?
Podpowiedzcie cos, ślub juz za rok
Nr. 4 też wpadł mi w oko Ciężki wybór

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 00:39   #212
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios

Cytat:
aa juz wiem ok to tak czy inaczej powinnam rozjasniac troche swoj naturalny kolor i to najlepiej takimi cieniutkimi pasemkami wtedy tez odrostow tak nie widac czyli jednak blond jest mi pisany?
Podpowiedzcie cos, ślub juz za rok
Tak, jak Miki mówi, ładnie Ci w takim słomkowym blondzie Brąz Cię moim zdaniem trochę przytłacza. Jakoś w nim giniesz. Chyba, że masz mocno podkreślone oczy, jak na niektórych zdjęciach (chyba czarną kredką, ale głowy nie dam)
Stary 2010-02-24, 00:58   #213
201607180946
Konto usunięte

Na tych zdjęciach wyglądasz najlepiej, zarówno makijaż jak i kolor włosów, fryzuryhttps://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1234536424
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1253024852
Twoje oczy bardzo korzystnie wyglądają obrysowane kreską , nie powinnaś przesadzać z cieniami, taka lekko roztarta kreska z odrobiną ciemnego cienia-jak na tych zdjęciach bardzo Ci pasuje i nie przytłacza Twojej urody, myślę że bardziej pasują Ci pomadki-błyszczki wpadające
w brąz-beż niż w róż, pasowałby Ci też brzoskwiniowy róż
Co do ciuszków to przy twojej sylwetce polecam jasną górę, biel, błękit, jasna zieleń, a dół ciemny,
jesteś bardzo, bardzo ładna

---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ----------

Dobranoc
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 01:18   #214
kochaneczka
Rozeznanie

GG do kochaneczka

kurcze dzieki dziewczyny!!! ale kochane jestescie!!!
Miki i ChihPyh - ja nie lubie platyny, wiem ze wygladalabym sztucznie. Ja wlasnie teki slomkowy preferujes tylko farba na calosc to chyba niezbyt bo musialabym co miesiac farbowac albo czesciej a aj sama nigdy nie farbowalam wiec co miesiac fryzjer.. a nie stac mnie..;/ wiec na pasemkach pewnie sie skonczy bo odrostow tak nie widac i co 2,5 miesiaca nawet mozna chodzic

kasiamajo- dzieki! co za fachowe porady! jestes stylistka/makijazystka? wiesz co ja bym chciala wiedziec czy ja jestem cieply czy chlodny typ urody>? bo juz slyszalam sprzeczne opinie: jedni mowia ze wiosna i zawsze tak sadzilam ale ostatnio wszyscy mowia ze jestem lato- czyli chlodny typ. I ja juz sama nie wiem, mam metlik w glowie...

---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ----------

ok ja bede zmykac bo juz mi sie oczy kleja;/ jutro moze wpadne na sekundke ale tylko napisac jak mi idzie mgr...takze 3majcie kciuki kochane wlosomaniaczki! dobranoc!
p.s. jejku kasiamajo jakie masz cudne klaczki!!! wlasnie obejrzalam galerie i jestem w szoku!! powiedz co stosowalas ze Ci tak wyrosly! i takie geste! dlugo zapuszzcalas? kolor niefarbowany prawda? Pozdrawiam cieplutko
Stary 2010-02-24, 01:36   #215
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
Chodziło mi o zdjęcia z pierwszego linku, który wrzuciłaś. Te o: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1222162370 Co do koloru to mi się najbardziej podoba zdjęcie nr 4, co do fryzury zdjęcie nr 3
No mi też w na 4 zdjęciu sie najbardziej podobasz

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 03:01   #216
szmyrk
Zakorzenienie

Znowu, znowu mnie otwarcie ominelo!

Czesc, jestem w koncu
Oho, widze "nowie twarze" - pieknie, rozrasta nam sie przybytek

Moze cos nadrobie, moze mi sie uda, nie obiecuje.
Ostatnio pelno wszystkiego mam na glowie. Pracuje, zajecia sie zaczely, musialam sie stawic pare razy na komisariacie, opiekuje sie malymi kotami, moj kot sie szykuje na kastracje, krolik mi szaleje, zajmuje sie "dzialalnoscia pozastudencka" i co najwazniejsze - przeprowadzamy sie!!! Wreszcie, wreszcie, koniec z grzybem i w ogole ach, i och

---------- Dopisano o 03:01 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ----------

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Najbardziej mi pasował mineralny Essence, ale wycofali Podobno teraz jest on dostępny pod marką Catrice (ten sam producent co Essence), ale nie wiem czy w którejś Naturze w Lublinie jest szafa z tymi kosmetykami...
Toz to informacja na wage zlota niemalze, dziekuje Otako
Cytat:
Napisane przez madisz Pokaż wiadomość
Dziękuję za przyjęcie!
Włosy mam mniej więcej do biustu i rosnąć nie chcą Fryzjerka ostatnio krzyczała że suche i trochę pokrzywdzone przez prostownicę, której już staram się nie używać. Kupiłam GlissKur'a do suchych i zniszczonych włosów, dostałam próbkę jakiegoś CHI-jedwab, i będę coś próbować je naprawić.

Szotta, mi z mojego blondu czasami przy zdjęciach rudy wychodzi, więc
Na probemy z wlosami polecam oleje Tylko musisz znalezc odpowiedni dla siebie, nie kazdy kazdemu pasuje, moim faworytem jest rycynowy, najbardzie chwalony tak ogolnie jest chyba kokosowy. Mozna olejemieszac, mozna dodawac do nich inne rzeczy (np. zoltko jajka albo miod, albo sok z cytryny) - poszperaj sobie po wizazu np. tutaj, o watek o olejach kilk!
Na porost i odzywienie cebulek tez sa dobre oleje (np. rycynowy) albo wcierki (no Jantar Farmony) albo zel aloesowy Paloma.
Ale odsatw prostownice bo to zlo, lepiej zajzyj na podforum dla kreconowlosych

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
Fajnie masz

Mi też by się przydał jakiś masaż. Mam tak zawalony ten tydzien, że nie wiem za co się wziąć, jak wracam do domu. Wychodze z domu wczesnie rano, wracam koło 21-22... I jeszcze tyle nam zadaja. Nie wyrabiam się. I jeszcze mam do napisania prace roczna z gramatyki opisowej w ten łikend, bo się okazało że termin upływa 1 marca, a ja byłam przekonana, że mam czas do KOŃCA marca. A nawet nie mam kiedy sie za to zabrac teraz. Ratunku!
I kark mnie boli. I plecy. I lewa ręka...
Chihupyhu, ja Cie doskonale rozumiem kochana
Cytat:
to sie ciesze- tutaj jestem w wielu wcieleniach: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=281033
oraz tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=307829&page=2 ( ale zdjecia sa przewaznie te same
Kojarze Cie Ale juz nie pamietam, czy sie wypowiadalam na Twoim watku. Moim zdaniem najladniej Ci w takim nieco ciemniejszym bladzie albo w jasnym brazie, slicznie Ci w lokach.
Co do typu urody, to roznei widac na zdjeciach, ale obstawialabym jakas pozna wiosne albo wczesne lato Lepiej sie czujesz raczej w delikatnych kolorach, czy w zywych i wyrazistych?
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 07:06   #217
19agusia91
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1222162370
kochaneczko, 4 zdjęcie jeśli chodzi o kolor-the best!

---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ----------

Zaspałam. Szotta, odpisze Ci wieczorkiem

miłęgo dnia!
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 07:13   #218
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Długowłosy brat też był niczego sobie choć ja wolę krótkowłosych facetów
A ja sługowłosych :ślini się:

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Miałam któregoś Hegrona, chyba bez spłukiwania i dla mnie był bardzo kiepski, w ogóle nie pomagał w rozczesywaniu
Aż dziwne. Większości Hegron podpasował. No, ale co włosy to wymagania.

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Ja chyba muszę ograniczyć chwilowo wizaż. W poniedziałek mam egzamin, jutro już środa a ja dalej na wizażu.
Ja się uczę zazwyczaj moją metodą wizażowo-zeszytową. Mnie ona pasuje

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Ostatnio pelno wszystkiego mam na glowie. Pracuje, zajecia sie zaczely, musialam sie stawic pare razy na komisariacie, opiekuje sie malymi kotami, moj kot sie szykuje na kastracje, krolik mi szaleje, zajmuje sie "dzialalnoscia pozastudencka" i co najwazniejsze - przeprowadzamy sie!!! Wreszcie, wreszcie, koniec z grzybem i w ogole ach, i och
To niezłe zmiany tam u ciebie zachodzą Ale pozytywne, więc się cieszę
Stary 2010-02-24, 07:54   #219
blondyna789
Zakorzenienie

dzień dobry
miłego dnia życzę
Stary 2010-02-24, 08:50   #220
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:

p.s. moze moglybyscie mi poradzic w jakim kolorze wlosow i dlugosci najlepiej wygladalam?
Kochaneczka ale Ty masz skórę piękną właściwie szczęściaro dobrze Ci i w blondzie i bronzie ale przy jasnych włosach Twoja skóra staje się bardziej promienna mi najbardziej podobasz się w ciut ciemniejszym blondzie, takim miodowozłotym odcieniu

Cytat:
Ostatnio pelno wszystkiego mam na glowie. Pracuje, zajecia sie zaczely, musialam sie stawic pare razy na komisariacie, opiekuje sie malymi kotami, moj kot sie szykuje na kastracje, krolik mi szaleje, zajmuje sie "dzialalnoscia pozastudencka" i co najwazniejsze - przeprowadzamy sie!!! Wreszcie, wreszcie, koniec z grzybem i w ogole ach, i och [COLOR="Silver"]
Szmyrku to super, że tyle się u Ciebie dzieje znajdź tylko czas na wizażowanie
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 08:57   #221
blondyna789
Zakorzenienie

dziewczyny, potrzebuję jakiś fajny puder w kamieniu macie jakieś typy?
Stary 2010-02-24, 09:01   #222
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
dziewczyny, potrzebuję jakiś fajny puder w kamieniu macie jakieś typy?
miałam kiedyś fajny z inglota dość mocno kryjący, ale miał naprawdę ładny odcień i dawał dość naturalne wykończenie trzeba było nakładać go pędzlem, bo gąbką tworzył maskę na buzi
Stary 2010-02-24, 09:16   #223
kochaneczka
Rozeznanie

GG do kochaneczka

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
No mi też w na 4 zdjęciu sie najbardziej podobasz
dzięki
Cytat:
Znowu, znowu mnie otwarcie ominelo!
Czesc, jestem w koncu
Oho, widze "nowie twarze" - pieknie, rozrasta nam sie przybytek

Kojarze Cie Ale juz nie pamietam, czy sie wypowiadalam na Twoim watku. Moim zdaniem najladniej Ci w takim nieco ciemniejszym bladzie albo w jasnym brazie, slicznie Ci w lokach.
Co do typu urody, to roznei widac na zdjeciach, ale obstawialabym jakas pozna wiosne albo wczesne lato Lepiej sie czujesz raczej w delikatnych kolorach, czy w zywych i wyrazistych?
witam szmyrk! chyba sie nie znamy ale no problem- wlasnie sie poznajemy fajnie, ze mnie kojarzysz, dziekuje za opinie czyli ciemniejszy blond rządzi kurcze loki lubie ale jak je zobic nie nieszczac wlosow? robilam kiedys na papiloty kurcze po 2 godzinach bylo po lokach;/ i wyszla taka bardziej "burza lokow"
a typ urody, hmm..co do kolorow to ja roznie.. czasami wyraziste np. trawiasta zielen lubie, czerwien ale taka przygaszona ale pastele tez- blady roz, fiolet bardzo i szary uwielbiam! nie lubie niebieskiego nie wiem czemu..(?)
[QUOTE=19agusia91;17408893]https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1222162370
kochaneczko, 4 zdjęcie jeśli chodzi o kolor-the best! QUOTE]
dzięki agusiu widze ze podobnie jak reszta cos w tym jest
Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
Kochaneczka ale Ty masz skórę piękną właściwie szczęściaro dobrze Ci i w blondzie i bronzie ale przy jasnych włosach Twoja skóra staje się bardziej promienna mi najbardziej podobasz się w ciut ciemniejszym blondzie, takim miodowozłotym odcieniu
OO matko , ze co?? skore??chyba zartujesz?? Oj nieeee, cos Ty! moja cera jest mieszana, zaskornikowa szczczegolnie strefa T i w dodatku przed @ mam jakies wieksze krosty;/ chodzilam kiedys na peelingi chemiczne, super sprawa tylko drogo;/

Wlasnie jem sniadanko- jogurt i zaczynam 1 rozdzial, 3majcie za mnie kciuki kochane! odezwe sie pod wieczor i zdam relacje jak mi psozlo MIŁEGO DNIA!
Stary 2010-02-24, 09:20   #224
Renia90
Zakorzenienie

dzień dobry dopiero dzisiaj się melduję w nowej części

byłam u ortodonty i sie okazało, że mam nic nie ruszać-dobrze, że pojechałam bo jeszcze bym niepotrzebnie zęba straciła

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 09:20   #225
Magdzia94
Zakorzenienie

Witam dziewczyny
Jak ja nie nawidzę @
Nie będzie mnie przez 2 dni bo jadę do przyjeciółki.Ehh nie cierpię spać u kogoś z @
Znowu naolejowałam włosy na noc

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Pora na śniadanie

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 09:21   #226
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
miałam kiedyś fajny z inglota dość mocno kryjący, ale miał naprawdę ładny odcień i dawał dość naturalne wykończenie trzeba było nakładać go pędzlem, bo gąbką tworzył maskę na buzi
no ja tylko pędzlem nakładam, bo gąbką jakoś ani nie umiem, ani nie lubię

a pamiętasz mniej więcej cenę tego pudru?
Stary 2010-02-24, 09:21   #227
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny
Jak ja nie nawidzę @
Nie będzie mnie przez 2 dni bo jadę do przyjeciółki.Ehh nie cierpię spać u kogoś z @
skąd ja to znam, zawsze jak gdzieś mam jechać to mam @.
swoją drogą to niedługo też dostanę @.

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

i jeszcze tutaj!
Stary 2010-02-24, 09:24   #228
Magdzia94
Zakorzenienie

W sumie to dobrze że teraz mam bo się nie będę męczyć w szkole.

Stary 2010-02-24, 09:29   #229
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:

a pamiętasz mniej więcej cenę tego pudru?
coś w granicach 25-30zł ale na 100% nie jestem pewna
Stary 2010-02-24, 09:39   #230
blondyna789
Zakorzenienie

ja miałam dziwną @ w tym miesiącu. o ile można powiedzieć , że w ogóle miałam
najpierw 1 dzień miałam, później 3 dni nie miałam, 2 miałam i nie mam już wcale
Stary 2010-02-24, 09:44   #231
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, coś jest w z tymi naszymi @ ostatnio... Bo i mi też się spóźnia już 3 dni... brzuch już mnie pobolewał, wszystkie objawy mówiące o tym, że macica zacznie płakać () się zgadzały, a tu nic!
Jeszcze nigdy mi się nie zdażyło, żeby mi się @ spóźniała, zawsze jak w zegarku...

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 09:44   #232
Szotta
Zakorzenienie

Agusiu- nie ma sprawy.
Ja mam jeszcze ferie, to mogę sobie siedzieć po nocach

A ja miałam przez 2 dni teraz. W niedziele strasznie się męczyłam, w poniedziałek też, a następnego dnia już ani śladu.

Zaraz Wam pokażę te paskudne kudełki.

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 09:49   #233
Magdzia94
Zakorzenienie

Idę ymyć włosy, bo się nie wyrobię i będę musiała suszyć

Stary 2010-02-24, 09:51   #234
Renia90
Zakorzenienie

ja mam dostać w poniedziałek ale od ponad roku mam znośną @, brzuch boli czasami w pierwszy dzień, a tak to żadnych dokuczliwości..

ostatnio korciło mnie żeby znów trochę postopniować włosy.. bo rosną tylko te najkrótsze, a te najdłuższe stoją w miejscu postaram się w najbliższym tygodniu zrobić zdjęcie to same zobaczycie..

i jeszcze tutaj!
Stary 2010-02-24, 10:00   #235
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
moja też oszalała niby dostałam a następnego dnia przepadła i póki co nie wróciła do mnie a mineły już dwa tygodnie....
Stary 2010-02-24, 10:01   #236
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Kurcze, coś jest w z tymi naszymi @ ostatnio... Bo i mi też się spóźnia już 3 dni... brzuch już mnie pobolewał, wszystkie objawy mówiące o tym, że macica zacznie płakać () się zgadzały, a tu nic!
Jeszcze nigdy mi się nie zdażyło, żeby mi się @ spóźniała, zawsze jak w zegarku...
ja też nie mam pojęcia co jest grane
zawsze miałam normalny okres, raczej na czas. 1 dzień poślizgu w jedną lub drugą stronę ewentualnie mógł się zdarzyć. no ale to teraz to jakieś nieporozumienie, nie wiem czy traktować to jak okres czy jako plamienie..

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Zaraz Wam pokażę te paskudne kudełki.
oj nie mów tak na pewno nie jest tak źle.
moje się błyszczą jak nie wiadomo co , jestem pod wrażeniem
Cytat:
Napisane przez Renia90 Pokaż wiadomość
ostatnio korciło mnie żeby znów trochę postopniować włosy.. bo rosną tylko te najkrótsze, a te najdłuższe stoją w miejscu postaram się w najbliższym tygodniu zrobić zdjęcie to same zobaczycie..
nie stopniuj... masz takie śliczne włosy, że mi byłoby szkoda gdybym takie miała
Stary 2010-02-24, 10:02   #237
dymka
Zakorzenienie

Kurcze.. Bejka...nieciekawie..
Ale tabsy zaczęłaś brać?

U mnie ostatnio przewidywalnie, regularnie...aż się dziwię

Mogę pomarudzić na głupi śnieg... JAK JA NIE CIERPIĘ ŚNIEGU!!!
znów odśnieżanie... masakra... i wciąż sypie...

A tak w ogóle dzień dobry
Stary 2010-02-24, 10:05   #238
otako
Zakorzenienie

Cytat:
moja też oszalała niby dostałam a następnego dnia przepadła i póki co nie wróciła do mnie a mineły już dwa tygodnie....
Cytat:
ja też nie mam pojęcia co jest grane
zawsze miałam normalny okres, raczej na czas. 1 dzień poślizgu w jedną lub drugą stronę ewentualnie mógł się zdarzyć. no ale to teraz to jakieś nieporozumienie, nie wiem czy traktować to jak okres czy jako plamienie..
Jakieś zbiorowe zakłócenia
może to ten wątek tak na nas działa, ta 13 część - taka pechowa Musimy jak najszybciej przejść do 14 części - wtedy nasze @ wrócą całe i zdrowe a nasze macice znowu zapłaczą rzewnymi łzami

Stary 2010-02-24, 10:06   #239
blondyna789
Zakorzenienie

nic nie mów...
u mnie wczoraj cały dzień padała mżawka
wieczorem chwycił mróz i dowalił śnieg
dziś rano mało się nie zabiłam w drodze do pracy
Stary 2010-02-24, 10:08   #240
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Mogę pomarudzić na głupi śnieg... JAK JA NIE CIERPIĘ ŚNIEGU!!!
znów odśnieżanie... masakra... i wciąż sypie...

A tak w ogóle dzień dobry
Hej, hej!
Śnieg sypie?! Znowu?
Mam nadzieję, że na wschód nie dotrze... u mnie już taka wiosna w powietrzu i słonko świeci...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości