![]() |
#931 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
No jakoś nie
![]() ![]() Dzięki za szybką odpowiedz... |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
Pomaranczowe i zielone serum AT maja 30ml, a to niebieskie 50ml. Jest to informacja srawdzona bo sama jestem ich posiadaczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
akurat do dem używam mleczka Garnier zielonego.
![]() |
#934 |
Raczkowanie
|
Witam! Dziewczyny mam pytanie odnośnie małego zamówienia... Chciałabym złożyć na III termin zamówienie za 61zł czy poniosę koszt realizacji takiego zamówienia? Z góry dziękuję za odpowiedź.
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
@Bezimienna88
To wszystko zalezy od tego czy w tej kampanii przekroczylas juz prog 150zl. Jesli tak, to nic nie zaplacisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ooo tak bo mialam zamowienie na ponad 200 zł ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
@Bezimienna88
Nie za bardzo Cie rozumiem... czy masz na mysli, ze paczke juz otrzymalas albo jeszcze nie odebralas, ale nie oplacilas jeszcze faktury? Jezeli termin zaplaty jeszcze nie minal lub minal zaledwie kilka dni temu, to ci nie wstrzymaja paczki, a ta kwota przekrocona 150zl jak najbardziej sie liczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
@Bezimienna88
Jezeli chodzi o wplaty w COKu to nie wiem skad jestes (choc chyba kazdy COK powinien dzialac tak samo) bo w Warszawie to od razu ksieguja wplate na konto. A jesli wstrzymali ci ta 1 paczke to nie ma to wplywu na naliczenie kwoty realizacji malego zamowienia (ona jest zalezna od sprzedazy w danej kampanii a nie od placenia badz nie w terminie faktury). Jak ci 1 wstrzymali to automatycznie wstrzymaja ci i ta 2 ale tych 10zl na pewno Ci nie nalicza ![]() Edytowane przez ololufe Czas edycji: 2010-02-23 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba się nie zrozumiałyśmy, mi chodziło o zadawanie pytań w wątku katalogowym, w którym wg mnie tytuł wyjaśnia cel w jakim ten wątek został założony i tam nikt nie dostanie odpowiedzi, co najwyżej ostrzeżenie ![]() rękę sobie mogę dać uciąć, że nie wiele osób czyta pierwszy post -choćby to było czarno na białym bo nawet na czerwono nic nie daje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
cholerka, za te 8 zl trzeba będzie jednak kupić ![]() wink był też w butelce w kształcie gwiazdki! ja mam 3 sztuki, uzywam teraz jako świeczników ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ogromnie Ci dziękuje za oświecenie mnie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Wtajemniczenie
|
Mam serum do włosów wygładzające - niebieskie - i jeśli nie przesadzę z ilością (wystarczą 3-4 krople
![]() ![]()
#946 |
Zadomowienie
|
no i ja odebrałam swoją pierwszą "paczkę" (jestem jakby to powiedzieć "konsultantką pomocniczą innej k.
![]() ![]() ![]()
#947 |
Raczkowanie
|
Hej! Znów mnie dręczy pewna sprawa.... Jeśli moje zamówienie wyniesie 150 zł, ale dzięki temu też że są też w zamówieniu produkty z oferty netto to normalnie się liczy do upustu tak? Gdzieś tak czytałam ale nie jestem pewna...
#948 |
Zakorzenienie
|
Produkty z netto wliczają się do bazy opustu, ale mu nie podlegają.
|
![]() ![]() |
![]() |
#949 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i muszą być w paczce, żeby się liczyły do bazy upustu, a z tym, netto to różnie bywa ![]() chciałam kombinowac z tą akcją batyckego; zapisac kogoś z rodziny, rozbić zamówienie na dwa i tak ciągnąć dopóki ni odstałabym torebek, ale zastanawiam się, czy warto ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#950 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() uczę się wszystkiego na błędach, a ostrzeżenia jeszcze nie dostałam ![]() chociaż nadal nie wiem o co chodzi z tymi Waszymi wymiankami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co zrobić by tu posty nie mnożyły w takim tmpie? Bo jednak duza ich część jest nic nie wnosząca do watku, mimo że o avonie (np. Podoba mi się to i tamto w nowym katalogu, i lista z kosmetykami, albo Gdzie ten kurier - mi się nie chce czytać takich postów po to by się dogrzebać do jednego który coś wnosi), no i te powtarzające się pytania - dlatego pomysł z lista pytań odrazu od początku pierwszego posta by rzucalo się w oczy (tak na wątku ori) Wiecie ile bedzie watków avonu za rok czy nawet pare lat? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
dziendoberek wszystkim mam pyt czy polecilybyscie kremy solusion dojrzale piekno pani ok 50 ze skora naczynkowa czy lepiej nie????? zainteresowal ja ten zestaw z kat 3 na str129 i nie wiem co jej powiedziec dzieki
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17401372]TPS juz nie ma-liderka Ci nie powiedziała??
![]() A szkoda, bo ja gdzieś ponad rok temu skorzystałam z tego programu, to taka miła niespodzianka na początek. ![]() Ojj Wink, uwielbiałam ten zapach. Moja paczuszka z kat03 termin II przyjdzie jutro. Nie mogę się doczekać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Przyczajenie
|
Witam...
Mam pytanie, w paczce ktora dostalam nie ma kosmetyku ktorego zamawialam i ktory jest na fakturze doliczony do kwoty pod jaki numer moge zadzwonic zeby to wyjasnic? dziekuje za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17409674]witamy-napisz cos wiecej o sobie, jak się zrekrutowałaś, jak ci idzie, itd.
![]() ![]() Wysłałam zgłoszenie ze strony internetowej, bodajże następnego dnia zadzwoniła do mnie Okręgowa Menedżer Sprzedaży. 3 spotkania odbyły się u mnie w domu, Pani zresztą bardzo miła ![]() Dziękuję, idzie mi całkiem nieźle, co prawda nie mam jakiś wielkich zamówień, ale bez avonu to sobie życia nie wyobrażam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Raczkowanie
|
Wczoraj składałam drugie zamówienie z K03. Jak kogoś interesują braki, to podaję:
37473 ZLOCISTE PERELKI brak w magazynie -> 74237 ZLOCISTE PERELKI EE produkt alternatywny Z Netto - żółte światło: 34249 KREM REWITALIZUJ.NA DZIEN brak w magazynie
#960 |
Zadomowienie
|
Witajcie Dziewczyny o poranku!
![]() Witam tez nową avonomaniaczke ![]() Ja czekam z niecierpliwością na dzisiejszą paczuszke,ale pewnie otrzymam ją tak jak zwykle wieczorem. Dziewczyny (szczególnie te trendujące),jesli któraś z Was używała już jogurtowego kremu do ciała z naturalsa,to wystawcie swoją opinie jak się sprawuje,czy dobrze nawilża. Jak tylko otrzymam paczuszke,to natychmiast wysmaruję się kremikiem SSS ![]() Miłego dnia! ![]()
uzależniona od kawy latte ![]() ![]() szczęśliwa mama Kubusia ![]() ![]() Edytowane przez 83evelinka Czas edycji: 2010-02-24 o 08:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.