|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 |
Raczkowanie
|
![]() Widząc Cię wspomnienia wybuchają jak dynamit. Do pudełka po czekoladkach chowam kolejne wspomnienie. Bo magią najlepiej bawić się we dwoje.! Tutaj uczucie anuluje każdy grzech. Krzykiem możesz zdobyć świat.
#4412 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
agatka944 - okradłam
![]() ___________________
Zanim umrę kur** mać, nie chcę nic od tego świata, który śmieje mi się w twarz i chu** na mnie wykłada. Życie to niebezpieczny biznes. Podziękuj Jej, że jest jednym telefonem w nocy, tak jak dziękowałeś dla mnie setki razy kur** w oczy. - Kochanie, czy nie uważasz, że za 10 lat słowa "kocham Cię" będą brzmieć jak kanapka z serem? - Kanapka z serem. - Ja Ciebie też kanapka z serem. Chcesz ukazać miłość życia? Najpierw okaż siebie. Bo chcę Ciebie mieć dla siebie, a nie w smsie.
#4413 |
Raczkowanie
|
W książkowych romansach szukała swojej historii..
Już nie wierzę w prognozy pogody i męskie obietnice. Całujesz mnie - robisz to nawet fajnie. Świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia... Tu nie chodzi o słowa tylko o ciepły dotyk.
#4414 |
Rozeznanie
|
.....
chciałabym Cię mieć tylko dla siebie. czasami lepiej pobyć samemu. by przemyśleć pewne sprawy. tak właśnie muszę teraz postąpić. jeśli mnie naprawdę kochasz, daj mi to odczuć bo to wszystko jest dziwne. znamy się. czujemy cos do siebie, ale nie możemy być razem. dlaczego? odpowiedz... głucha cisza zabija mnie.
#4415 |
Rozeznanie
|
daję Ci jeszcze jedną szansę,tym razem całkowicie na własną odpowiedzialność.
#4416 |
Raczkowanie
|
Dziękuję wszystkim za miłe słowa <3
Nensie was koocha ![]() Szczęśliwy uśmiech w oczach, beżowy rumieniec. afiszowane uczucia z perspektywy nieba. czarny charakter gorącej czekolady. Powiedział, że lubi dziewczyny, które przepadają za czekoladą i uwielbiają deszcz. patrz jak ją tracisz i uwielbiaj ją bardziej. Witam Cię w świecie, gdzie wieje hardcorem. ? Drapieżne chmury nad miastem wiszą, a ja siedzę tutaj sama otoczona ciszą. Nie przekręcaj tak głowy jak na mnie patrzysz.. Nie wiem czy jesteś ułomny, czy ja niezrozumiała . zagubieni w chaosie współczesności.
![]() |
#4417 |
Raczkowanie
|
marikab aż mi się w serduchu cieplutko zrobiło od tych Twoich pochwał
![]() urwany rytm twoich kroków
pustka, nicość, dziura - wszystko w sercu i kiedy prawie wszystko sobie poukładałam, ktoś wykrzyczał mi Twoje imię w twarz. nie można nic zmienić od jednego pstryknięcia palcami. Czy Twoje odejście było wyjątkiem? nie mam powodów żeby się naćpać, ale też nic mnie nie powstrzymuje żeby tego nie zrobić. chyba rozumiesz.? bo czasem lepiej zamilknąć i nic nie czuć, nic nie mówić, nie oddychać mimo, że słowa wiją się od krzyku , który marznie w swoim własnym źródle.
#4418 |
Raczkowanie
|
_mandarynka - takie słowa od Ciebie?
![]() ![]() ![]() Kinderka13 - jeszcze siebie tam dopisz kochana ![]() chocolaaate - nie pamiętam czy ci dziękowałam ![]() *** Blask gwiazd i księżyca gdzieś znikły. była to jedna z tych nocy w której nie ma nadziei na świt. ciężko jest żyć bez nadziei, ale umierać bez złudzeń łatwiej. opuszczam ludzi których kocham, ciężko się pozbierać. miliony ludzi których dzieli wspólna samotność. tu gdzie pragnienie zapomnienia jest tak silne jak chęć życia. Tysiące kilometrów dzielą nas, a oddychamy tym samym powietrzem. Popatrz w gwiazdy, masz łzy w oczach, płaczesz, krople deszczu za oknem uderzają o parapet. Mrok przyćmił resztki optymizmu, zrobiło się smutno, Wiesz jakie to uczucie gdy umiera w Tobie pasja ? Los nie sprzyja czasem, nie układa się jak pasjans. w pogoni za lepszej jakości życiem. miłość, przyjaźń, czy hajs da Ci szczęście? Tracisz szczęście i nawiedza Cię tęsknota. Tego co Cię może tutaj spotkać nie odczytasz z kart tarota.
![]() |
#4419 |
Raczkowanie
|
Jakby się w niej wszystko wypaliło..
Przyprawiasz mnie o dreszcze. I lubię ten smak, gdy w ustach mam słowo "fuck". Mam język ostry jak brzytwa. Słodki składany scyzoryk. Zamknięta w łuku ramion opieram się przeczuciom
#4420 |
Raczkowanie
|
Marikab, Drift,dontgivemenames,Nen sie,Rudzielczyk -rozkochujecie mnie no
![]() Libre-gdzieś Ty ![]() Wiesz..Twoja obojętność zabija ją bardziej niż ten nowotwór.... Chciałabym by tylko spojrzał mi w oczy i zaprzeczył że to jeszcze nie jest koniec. Czy wiem jak smakuje miłość? Hm no tak najadłam się do syta i teraz mam pieprzoną niestrawność.... Twoje kłamstwa płyną strumieniami...zalewasz nimi swój i mój świat Im dalej idę,tym więcej drogi przede mną... Czasem jedyną drogą na drugą stronę jest skok w przepaść. Trzymam słowa w sobie.Pozwalam im dojrzeć.Trawię je.Czasem lepiej gdy niektóre z nich sfermentują... Czasem trudno być samemu z samym sobą... Co się robi jeśli nie ma nadziei na szczęście? ![]()
#4421 |
Raczkowanie
|
Elizeczka - jak mi miło. dziękuję.
![]() _________ jeśli w niebie nie ma truskawek to ja tam nie idę. ale nie jeden na tym świecie pozna drogę do zrozumienia mnie. potrzebuję cię, bo jestem egoistką. jestem bezsilna, gdy twój dotyk zwala z nóg moje wargi. kupiłeś mi fantazję.
Edytowane przez ensename Czas edycji: 2010-02-24 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4422 |
Wtajemniczenie
|
I keep telling myself it’s all right even though I cry. Wciąż powtarzam sobie, że wszystko jest w porządku nawet jeśli płacze. Story of my life. Searching for the luck but it keeps avoiding me.. Oto historia mojego zycia. Poszukiwanie szczęścia ale ono chyba mnie unika. * Gdy si ę śmiejesz, śmieje się z Tobą cały świat. Gdy płaczesz - płaczesz sam. Tylko płytcy ludzie znają siebie. Są zmęczeni, zagubieni, nieprzytomni w miłości która teraz tak boli. Gdziekolwiek bedziesz, to zawsze celem bicia mojego serca. *
Edytowane przez takagwiazdka Czas edycji: 2010-02-24 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4423 |
Raczkowanie
|
motylki to ja kochany czułam kiedyś,teraz...czuję fajerwerki <3
ściagaj majtki, będziemy sie całować <- ulubiony tekt mojego ;P i wiesz co jest najpiękniejsze?że wytrzymałeś ze mna cała zimę i jesień...a wtedy wygladam najgorzej i jestem najbardziej marudna ;/ Chciałabym zabrać Ci sen Żebyś w nim nie zdradził mnie Chciałabym każdy Twój dzień Zawsze już na własność mieć Nie obiecam ci, że jutro spadnie śnieg. Tylko jedno pewne jest mnie nigdy nie będziesz miał. chcialam wymazac z pamieci twoich pocalunkow smak ale sa rzeczy, o ktorych dziewczyna zawsze pamieta troche z piosenek ![]()
#4424 |
Zakorzenienie
|
Chocolaaate uwielbiam!
![]() ![]() ![]() ![]() Sabiiina, Almost lover, xxxposhxxx, be_kissable okradam! ![]() Czuję jakby świat zwariował, a ja zwariowałam razem z nim.
Czemu moje życie robi mi na złość? Ludzie widzą wszystko takim, jakim chcą widzieć i na to nie ma niestety żadnej reguły ani stałego szablonu. Miała być nadzieja, miało być szczęście. Promyk słońca w ponury dzień. Czekolada na chandrę. Miał być kolejny autobus, gdy poprzedni odjechał. Wszystko miało być inne.
![]() |
#4425 |
Raczkowanie
|
TajemniczaPanna ,Paulishia - ulubione me. ;** Wróciłam do was ;**
Chcę widzieć zielone parki, dzieci bawiące się na placu zabaw i grające w piłkę na podwórku. Chcę słyszeć ten piskliwy śpiew ptaków. Idąc ulicą chcę widzieć ludzi, którzy nigdzie się nie śpieszą, nie są opatuleni od stóp do głów i potrafią się uśmiechnąć na widok kogoś znajomego. Chcę marudzić, że jest mi gorąco, chcę nosić przeciwsłoneczne okulary, zrzucić grube kurtki i długie spodnie. Chcę lato. Kocham Twoje oczy. Znam je na pamięć, mają kolor mlecznej czekolady, czasem jednak przyjmują barwę miodu. Słodkiego, lśniącego w słońcu miodu. Nawet, gdy masz złe samopoczucie, one nie tracą swojego blasku. To takie banalne, kochać czyjeś oczy. Dopiero w grobie zapomnę o Tobie. Gdy moje powieki, zamkną się na wieki..
![]() |
#4426 |
Zakorzenienie
|
I śniła, że dla niego tańczy
A on ukradkiem bije brawo. Bo bez miłości nie ma życia. Wciąż tli się w niej żar, czy sił starczy Wam? Zbyt dużo bólu. O nic nie pytaj. Zapomnij, co było.
#4427 |
Raczkowanie
|
marikab - jesteś cudowna a mnie okradłaś. oO` zaszczyt.
![]() Guziki xD - super, super, super ! inquring - okradłam. ![]() parchinka - zabiłaś mnie tym najdłuższym opisem. ;* `Buenos Aires Los Frajerros. ;D `każda następna łza przypominała mi jaką jestem idiotką. `kobieta bez serca nadal potrafi pokochać. `kobiety.dobrze to wiesz.każda z nas ma w sobie trochę szaleństwa. `nie wiem czemu ranisz tak mocno ?! `teraz już mam swój własny świat przestałam płakać ! `nie skromny syf, dzisiaj All Inclusive ! melanż . ;D `tak całe życie sobie nic nie robić tylko leżeć. xd `życie w strachu musi nas paraliżować. `nie można zabić prawdy uspokoić sumienia. x333.
`nie kręci mnie żaden inny typ oprócz mojego typa ! <33. P. ; ** 17.o7.2oo9 Edytowane przez czarnaalbk Czas edycji: 2010-02-24 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4428 |
Przyczajenie
|
marikab - jestem zaszczycona, że okradła mnie taka talenciara! ;**
_______________________ Kiedyś sądziłam, że siła charakteru
polega na tym, żeby być coraz to twardszym, wyrobić w sobie zawiły system ochronny, który pomaga nam pogodzić się z rzeczywistością. Ale wszystkie metody kształtowania charakteru wylatują przez okno, kiedy odkryjesz, że nie ma już żadnych prawd... a przynajmniej ty już żadnych nie dostrzegasz. |
![]() ![]() |
![]() |
#4429 |
Przyczajenie
|
"Zdeformowane drzewko podlewane kłamstwami.."
" potargane niebo pokazywane palcami." 'This something I have for you it'll never change.' Witam ponownie. ! ![]()
![]() Edytowane przez PozeramCieWzrokiem Czas edycji: 2010-02-24 o 12:18 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4430 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj i każdego dnia jest tak samo, nie chcemy stracić ani sekundy. Teraz już wiem, ze jutro też będziesz mój. I jutro i zawsze. I choć nigdy nie mogę się Tobą na cieszyć to wiem, że czeka mnie jeszcze wiele cudownych chwil z Tobą. I nie boje się puścić twojej reki przy pożegnaniu, bo wiem ze znów będę mogła ją trzymać i będzie nadal moja.
![]()
#4431 |
Raczkowanie
|
without_demur, minimum4znaki , dontgivemenames , marikab , RobCoChcesz , oldschoolowa panna - >
![]() ___________ przedwcześnie zostałam pozbawiona złudzeń. rzygam na sztuczność uczuć. patrz jak zapraszam Cię do swojego życia ; ) a co jeśli spotkamy się kiedyś na ulicy? co mi powiesz? a może nic mi nie powiesz? ominiesz mnie obojętnie, tak jakby między nami nic nigdy nie było? będziesz udawał, że mnie nie znasz? zagubiłam się w Tobie i nie umiem się odnaleźć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4432 |
Raczkowanie
|
nie dzwoń, nie pisz, udawaj, że się nie znamy,
gdyby nie ta tęsknota, wszytko byłoby okej, ostrzegam Cię, kolejnego dnia bez Ciebie nie wytrzymam.! Ty tam a ja tu, jak długo jeszcze?! -zależy Ci? -bardzo!, a co nie widać?! -no właśnie nie ; / |
![]() ![]() |
![]() |
#4433 |
Zakorzenienie
|
witajcie talenciary. ehm, prosiłabym Was o wyrozumiałość, gdyż jestem tu nowa, o. ;-)
Jego słowa były dla Niej telenem . i żeby mój uśmiech był Twoim ulubionym ..
#4434 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za wszystkie pochwały bo gdzieś mi mignęły ![]() ![]() ![]() ![]() Że dano mi więcej, niż prosiłam i więcej, niż na to zasługiwałam. Cóż, może pewnego dnia miało być mi dane tak to oceniać..
Nie chciałam się przed soba przyznać, że motywuje mnie coś jeszcze. Nie chcialam, bo była to motywacja godna szaleńca. Tak, powiedzieli mi, że każdy z nas sądzi, że jest inny. Ale co ma zrobić taki su.kinsyn jak ja, który naprawdę jest inny? ![]()
![]() Będziemy już zawsze razem Chcesz?.. kc. Edytowane przez Larav Czas edycji: 2010-02-24 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4435 |
Raczkowanie
|
beautiful_lie - witam nową
![]() Ja zwyczajnie chcę , żebyś umieścił mnie w swoich planach.
Na sobotę , na weekend , na życie. Jestem cholernie uzależniona od twojego dotyku, twojego głosu, od ciebie < 3 |
![]() ![]() |
![]() |
#4436 |
Raczkowanie
|
chyba odchodzę z wątku, czuje sie omijana..
![]() ___________ ...potem cisza normalna więc całkiem nieznośna jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy kiedy myślimy o kimś zostając bez niego..
#4437 |
Wtajemniczenie
|
madziam90 <3
A kiedy zaczynasz płakać nawet, gdy grają Macarenę, to jest już naprawdę źle.
Uparcie trzymam skrawek Ciebie, nie bacząc, że reszta należy do Niej. Gdyby łzy działały na urodę leczniczo, to byłabym jedną z najpiękniejszych.
![]() |
#4438 |
Raczkowanie
|
Mijam ten marny świat, który dla mnie stracił kolor. Szczęście ? w moich oczach to zwykła ośmiornica ,Mam na tyle silnej woli żeby pozostać sobą , a całą resztę pierdo*ić . Wszystko jest w porządku , zabrakło mi tylko Twojego uśmiechu i sms'ów na dobranoc . I słysząc Twoje imię gdzieś wypowiedziane , nawet po taki czasie mocniej bije serce . Tylko z Tobą wiem , że żyje .. więc chcę umieć dalej żyć . Nie liczymy już na jutro .
![]() |
#4439 |
Przyczajenie
|
.jestem zakochana w Waszych opisach. ! talent ma każda z Was.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4440 |
Zakorzenienie
|
mozemy byc razem wlasnie dlatego, ze oboje wiemy, ze to nie bedzie trwac wiecznie
moge byc kim tylko chce, a wybralam bycie soba - Dobrze że marzenia nie są karalne. - No. -Posiedziałabym trochę. - Ja dożywocie. - na nic nie masz ochoty odkąd się rozstaliście? - owszem mam. mam ochotę chodzić cały dzień w szlafroku i jeść lody. -widziałam wczoraj Twojego brata.. -i..? -rzuciłam mu się na szyję, przecież wygląda jak Ty. - Kochanie, jaki mam kolor oczu? - Kolor wiosennego świtu z mgłą, w której mógłbym błądzić całe życie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.