|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
Pytasz mnie co jest powodem mego płaczu.. Ale czemu nie zapytasz siebie, dlaczego jesteś takim idiotą? Ale takim za***istym idiotą, dla którego straciłam głowę i pozwoliłam byś bezkarnie to wszystko zrujnował..
#4442 |
Marudziara
|
Zbudzę się gdy przestaniesz mnie dotykać roztopiona ze szczęścia od środka przyjmę stan stały.
W kształcie pragnienia będę dla ciebie i dla nikogo. Będę wciąż cofać zegarki by uspokoić pierś. Sylabizuję bezsilnie swoje tęsknoty wracając do codzienności. i’m convinced we’re living in circles never dying She was like April sky, Sunrise in her eyes..."
#4443 |
Raczkowanie
|
beautiful_lie okradam kochana
![]() '-niektórych trudno zniechęcić -czasami wytrwałość popłaca ' Jak mocno byś się nie starał, nigdy się od tego nie uwolnisz. Patrzymy sobie na włosy, ręce, nogi, buty a za cholerę nie możemy spojrzeć sobie w oczy. Dlaczego tak się dzieje?! Kiedyś patrzyliśmy sobie w serca.! Twierdził, że nie jestem sobą. a gdy ona zaczęła być mną aby odbić mi Ciebie powiedziałeś, że nie ma takiej drugiej jak ona.. Zapominając o całym świecie, wypuścili swoje myśli. Latały wokół ich głów, wplątywały się we włosy, wsiąkały w marzenia. ![]()
#4444 |
Raczkowanie
|
Dzia za wszystko kochane;**
Mam noo te próbne exams i muszę się uczyć;D Dlatego tak mało tuu jestem;D alee już dodaje neww;D "Nasze imiona wypisane na ławce pozostaną niezniszczalne" ![]() Wydarty ze snu, tylko chichot mam w głowie' ej koleś ! Tak ty ! Kocham cie, wiesz ? ... Pokonani Przeciwnicy wzrastają codziennie ... Nawet lizak w kształcie serca łamie mi się w ustach!! ![]() Mówiłeś, że przyciągam gniew, że za nic masz mą niewinność... Wreszcie chciałabym znaleźć się tam, gdzie pragnęłabym być <33 Za każdy dzień, za piękny sen nawet za łzy...Dziękuję` Jak namalowany statek , plynący leniwie po namalowanym morzu . Gdy zapada zmierzch Budzą Się Marzenia.... ![]() Noo i do tego wiersze etc własnego autorstwa oczywiście: ,, Wszystkie łzy smutku wylewam na kartkę... Czasem jest tak, że tylko papier Potrafi Cię wysłuchać i Nie powie Ci nic złego...;( 2. Też mojeee -Ała boli! -Co? -Miłość!! 3. oczywiście moje Miłość, chwilowe uczucie przeistaczające się w smutek... , żal..;( 4. mojjeee;D Kończ e w życiu pewien rozdział.. kończę książkę. Już nie szukam Ciebie... Staję się wolna 5. moje;p Kocham sny kiedy nie śnię o Tobie... Nie wracają wtedy wspomnienia.. 6. By oddycham rapem;pp Zamilcz, nie pisz, nie dzwoń.. Chcę zapomnieć Tyle moojego na dziś;pp |
![]() ![]() |
![]() |
#4445 |
Raczkowanie
|
Czasem smutno mi , że widzę Cię z Nią ,ale też cieszę się z tego , że czasem mogę się pośmiać z Was.
Czasem lepiej utopić smutki w morzu łez , niż w litrach alkoholu. O to jaka jestem , zapytaj tych co złamali mi serce. Wiele zdarzeń , które tak na mnie wpłynęło , nie wytrzymuję presji , która w ciąż wisi nade mną , dlatego życie jest jak jeden wielki spektakl , a każdy z nas to pier***** marionetka. Za dużo myśli chowa moja miłość. Ej kochanie planuję porwanie , bo miłość do Ciebie jest jak opętanie ;* Czasem modlę się o to byś mi się przyśnił. |
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Raczkowanie
|
"..Tylko obiecaj , że się we mnie nie zakochasz.."
Nigdy nie pozwól,aby strach przed działaniem nie wykluczył Cię z gry ooo .... gapi się .... Mówić o miłości to jak.. tańczyć o architekturze.." " Nie szukaj drugiej połówki, odkryj ją ... " Mongolskie lekarstwo... na wszystko ![]() A teraz? ![]() Teraz to dziadek przyjdzie radio naprawiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4447 |
Raczkowanie
|
ojj dziękuję kochana
![]() ![]() ![]() dziękuję i też okradam ![]() ![]() nienawidzę tych momentów, kiedy muszę walczyć z ciszą, ponieważ zawsze przegrywam i znowu myślę o Tobie. kochałam Go, żałowałam, że nie miałam ani czasu, ani pomysłu na to, aby go obrazić, aby zadać Mu ból, zmusić Go do pamiętania. Spod opuszczonych powiek, spojrzenie zatrzymało się na Nim. Palce szybko odnalazły zamek i przeniosły się pod Jego koszulkę. Błądziłam z zamkniętymi oczami po Jego ciele. ale nigdy nie uwierzę, że wybrałeś najlepsze z możliwych rozwiązań w tej sytuacji... główny bohater moich snów ma nieuleczalną chorobę niezdecydowania, prymitywną potrzebę łamania serc dziewczynom i nad wyraz perfidny urok osobisty. jeśli masz problem, przyjdź - pomogę Ci go rozwiązać. jeśli go nie masz, to też przyjdź - postaram się go znaleźć. ![]() jednocześnie pragnę podkreślić, iż nadmieniam sobie prawo do niespotykanego, perfidnego zachwytu tym Panem w czerwonej bluzie. ciągła potrzeba wpatrywania się w Jego zdjęcie, brak tchu i uśmiech na Jego widok. co 5-minutowe sprawdzanie skrzynki odbiorczej, marzenia i sny z Nim w roli głównej. --> na podstawie informacji wyżej odpowiedz czy autorka tej wypowiedzi jest zakochana w Panu X czy nie? Odpowiedź uzasadnij.
#4448 |
Raczkowanie
|
A kto mnie zabroni z pastowanym kabanem po lesie chodzić
![]() Muzyka jest większym objawieniem niż cała mądrość i filozofia... Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości Czasem trzeba być okrutnym, żeby być dobrym... Będę Cię kochać do końca świata.. i o jeden dzień dłużej.. ![]() -Przecież Ty lubisz musli. -Ale nie jak tęsknie !! ![]() Nie próbuj! Rób albo nie rób. Prób nie ma. |
![]() ![]() |
![]() |
#4449 |
Rozeznanie
|
policzki pokryły mi się rumieńcem, choć do skromnych nie należę
![]() ![]() ![]() kto by pomyślał że kradzież może sprawiać przyjemność ;> ![]() obrosłam w pychę ![]() ![]() _ Alicja wciąż szuka swojej krainy czarów. dlaczego nie jesteś rzeczą, którą można schować w kieszeni i po prostu mieć? to jak wyglądamy i ile mamy lat nie ma najmniejszego znaczenia. pijemy kawę z jednej szklanki dzieląc się jednym papierosem, dymem przekazywanym z ust do ust. patrzymy w ten sam martwy punkt i mamy podobne obsesje. jesteśmy zbyt silni na słabości, przynajmniej nam obojgu tak się wydaje. |
![]() ![]() |
![]() |
#4450 |
Raczkowanie
|
'Kocham Cie za to, że śmiejesz się jakbyś miała 4 lata'
![]() 'Pragnienie dotyku jest jednym z głównych pragnień wszystkich naczelnych' 'Nie ma nic bardziej własnego niż mężczyzna, którym się trzeba zaopiekować' 'Wprowadziła się do wolnej od innych kobiet przestrzeni, naznaczonej jego zapachem' |
![]() ![]() |
![]() |
#4451 |
Zakorzenienie
|
Jak możesz pożegnać się z kimś, bez kogo nie wyobrażasz sobie życia?
- Nie pożegnałam się. Nic nie powiedziałam. Po prostu odeszłam. -Są różne rodzaje map. Nie tylko te na kartkach zwykłego papieru...ale jest jedna taka, która nigdy nie zawiedzie, taka, która zawsze prowadzi... - Co to za mapa..? - Mapa serca. -Czy jest coś gorszego od śmierci? -Życie, jeżeli chce sie umrzeć. Musisz być zmęczona, bo cały dzień biegałaś w moich myślach Chodził w określony sposób i dlatego go pokochałam.
![]() |
#4452 |
Raczkowanie
|
Chyba za bardzo przyzwyczaił się, że jestem jego.
![]() Jestem przyzwyczajona do czekania. ![]() Od czasu do czasu dobrze jest po prostu nic nie robić i oczyścić umysł z wszelkich śmieci, jakie się w nim nagromadziły, kiedy intensywnie pracował. ![]() Od pewnego czasu niemal każdego wieczoru marzyła o księciu z bajki, który przyjeżdża na białym rumaku. Na duchu podtrzymywało ją przeświadczenie, że w jej życiu jeszcze zjawi się taki rycerz, prędzej czy później, bo przecież inaczej być nie może. ![]() Każdy ma swoje pięć minut, które powinien wykorzystać. ![]()
Szukamy pocieszenia wszędzie gdzie się da. I mamy nadzieję, wbrew całej logice, wbrew całemu doświadczeniu. Jak dzieci – nigdy nie tracimy nadziei. Zawsze, gdy telefon nie dzwoni, wiem, że to Ty... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Wtajemniczenie
|
Po niezauważonej zupełnie nieobecności - jestem. ;p Ja się ciesze^^ A wy nie musicie. ;p
jestem suką , ale ludzie patrzą na mnie. z braku łaku, jestem niedobra w smaku. wędkując w piekle P o d d a ć d u s z ę c h e m i c z n y m ś r o d k o m A d o m ó z g u p o d p i ą ć p r ą d . Nie jestem ciałem, w którym mieszka dusza, jestem duszą, która ma widzialną część zwaną ciałem. Przez ostatnie dni ta dusza obserwuje moje ciało bez chwili przerwy. Nie mówi nic, nie krytykuje, nie lituje się - po prostu mu się przygląda.
Wymieniam się ![]() Wishlista - KLIK ......................... .................. ![]() ![]() Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2010-02-24 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
Wtajemniczenie
|
Potrafiłam zrezygnować z wielu rzeczy dla Ciebie..teraz muszę zrezygnować z Ciebie by zacząć żyć.. !
Ludzie nigdy nie doceniają tego co robimy, zawsze znajdzie się coś co im nie odpowiada..ja nie żyje już dla ludzi, ale dla siebie ! Przyjdź do mnie w nocy, gdy będę spała wtedy nie będę mieć siły by Cię wyrzucić za drzwi.. i zapomnę, że Cię nienawidzę !
#4455 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() siedząc z Tobą na każdej matmie
nie jestem w stanie powiedzieć powiedzieć Ci jak bardzo Cię kocham. chodź. złap mnie za rękę i powiedz, że jeszcze kochasz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4456 |
Zakorzenienie
|
without demur & marikab , miło mi. ![]() martiska , oj tam. w biodra na pewno nie pójdzie. co najwyżej w cycki. ![]() ________________ zrozumiałam, że musiałam to wszystko przejść, by żyć tak jak żyję teraz. jestem dzieckiem lęku. jestem dzieckiem śmierci, którą noszę w sobie. jestem swoją własną samozagładą. ale jeszcze jestem. atramentowe serce. świat jest chyba stożkowaty - największe jest dno. zemsta to taka potrawa, która najlepiej smakuje na zimno. manipulujesz ideami, które kiedyś były moje. życie nasze składa się z krótkich momentów - cudownych chwil, czy przykrych incydentów. bo szacunek ma do prawdy tylko ten, co patrzy wstecz. rwie się wątła nitka cnoty w labiryntach ochoty. przez lata byłam uśpiona, a kiedy zaczynam się budzić mogę nie zdążyć dogonić życia. w stosie pustych kałamarzy wyschły diamentowe gęsie pióra. widzę stół pełen ludzkich pragnień. widzę kosz nadgryzionych żądz. choruję na śmierć. w żyłach lęk krąży zamiast krwi.
![]() |
#4457 |
Wtajemniczenie
|
Boję się jutra. Jakie upokorzenia przyjdzie jeszcze znieść? Z jaką samotnością się zmierzyć? Kiedy wszystko się wali a nic nie chcę się poukładać. Kiedy wszystkim w około jest wszystko jedno, czy jesteś czy Cię nie ma. Kolejna kropla rozpaczy dołącza do pozostałych by się zatopić. Wtedy wzbiera rozpacz, która Cię pochłania. Dlaczego potrzebuje czuć, ze jestem kochana i dlaczego tego nie czuje? Gdy ktoś utracił nadzieję zwykle nie dba o resztę.
Niech zgaśnie słońce i nie będzie jutra. Żeby już więcej nie bolało. |
![]() ![]() |
![]() |
#4458 |
Przyczajenie
|
stwierdziła, że był Jej największym błędem. błędem wartym popełnienia. najbardziej odczuwasz samotność, kiedy zaczynasz się nudzić. próbując zabić czas szukasz pomocy u innych. wtedy okazuje się, że oni nie mają czasu dla samotnych. nagle zauważasz, że wszyscy są zajęci, tylko nie Ty. najpierw rezygnujesz z drobiazgów, potem z większych rzeczy, a w końcu ze wszystkiego. śmiejesz się coraz ciszej, aż wreszcie zupełnie przestajesz się śmiać.twój uśmiech przygasa, aż staje się tylko imitacją radości, czymś nakładanym jak makijaż. ewidentnie zaczyna mi czegoś brakować i oczywiście oszukuję się, że to nie chodzi o Ciebie. tak to ja jestem tą sentymentalną idiotką która oddałaby miliony za Twój uśmiech. jeśli nic nie trwa wiecznie, będziesz moim niczym? ____________________ Nienawidzę, gdy ktoś mówi, że życie jest piękne. Po prostu cholernie mu zazdroszczę, że jest w stanie powiedzieć coś takiego. Że ma ku temu powody. |
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
Raczkowanie
|
ej, powiedz co, jeśli jutro po prostu gaśnie światło,
nie ma nic, wiesz, musisz na zawsze zasnąć, nie ma nic, myślę, że czas już brać życie pełną garścią, trzeba żyć i łapać chwilę, nawet ostatnią.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4460 |
Raczkowanie
|
- I co? Gdzie książę?
- Nie przyjedzie. - To dupa. Wracam na wieżę. Oczy wyszły mi, gdy tylko zobaczyłam Twój uśmiech. - A gdyby jutra miało nie być, to co? - Jak to co? Nie poszłabym spać. Tylko tak można zatrzymać dzisiaj. Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać. Friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly. LonelyDay ja świetna ? ![]() dziękuję, Słońce. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4461 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Całkiem niedawno otrząsnęłam się z poprzedniej porażki na miłosnym polu... Kilkanaście dni temu Ty musiałeś sprawić kolejną. Biała kurteczka, czapeczka niebieska z firmy NIKE. O nice! Kici kici, bądźmy nieprzyzwoici. Na zwykłe dni zakładam zwykły uśmiech, przyjęcia i ważne wydarzenia to już inna broszka. Wtedy wybieram perłowo biały, promienny uśmiech. Ale to taka tajemnica, by inni myśleli, że jestem szczęśliwa.
#4462 |
Raczkowanie
|
![]()
Non ti accorgi quando piango |Nie zwracasz uwagi kiedy płaczę
quando sono triste e stanca tu |kiedy jestem smutna i zmęczona pensi solo per te |myślisz tylko o sobie No ragazzo no |Nie chłopcze nie del mio amore non ridere |nie wysmiewaj się z mojej miłości <Patty Pravo-La Bambola> quel che so di te è soltanto il tuo nome... To, co wiem o tobie, to tylko twoje imię... Tu sarai la forza mia La mia strada il mio domani Il mio sole e la pioggia Il fuoco e la goccia dove io mi tufferò Tu sarai la forza mia<3 Ty będziesz moją siłą Moją drogą, moim jutrem Moim słońcem i deszczem Ogniem i kroplą w którą się zanurzę Ty będziesz moją siłą<3 <Marco Carta - La Forza Mia> To tak po włosku:p Teraz samą Cię zostawił, Twym uczuciem wciąż się bawił... ![]()
Sometimes you just have to accept that some people can only be in your heart, not in your life. _________________________ _ Au-pair in Ireland 11.09.14-10.12.14 ![]() Norway 27.04 - 31.05 ![]() London 1.01 - ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4463 |
Zadomowienie
|
Nie okazał się dość elegancki, by umrzeć z żalu po jej stracie.
![]() |
#4464 |
Raczkowanie
|
uwielbiaj, Rilen - nawet nie wiecie jak mi miło. no nie wiecie ! aww ![]() ![]() marikab - aa kradnij gwiazdeczko ![]() RobCoChcesz ![]() _____ nie chcesz się przekonać co robię z ludźmi, którzy zabierają mi ostatnie powody do oddychania, uwierz. chociaż pogodziłam się z tym, że mnie odtrącił, to jednak moje serce nadal się buntuje, szukając wyjscia...zaspokajając tęsknotę - wypatrywałam go w każdym autobusie. serce zaczyna łomotać, myślisz o stu rzeczach na raz. odczuwasz wewnętrzny ból. pali cię od środka. nie wiesz, co robić i podświadomie zaczynasz się bać. tak. właśnie w tej chwili straciłeś coś ważnego. nie urodziłam się jako wredna suka, kiedyś byłam całkiem sympatyczna, ale ludzie dali mi powody, abym się zmieniła . tęskniłam za nim. widziałam go codziennie mijałam go codziennie a mimo to tęskniłam za nim. brakowało mi jego głosu jego śmiechu o jego oczach nawet nie wspomnę. nic nie da się poradzic na to że oboje mamy dobrą minę do złej gry. wszystko co zostało mi po nim to ostatni rozmowa a raczej tylko Twoje słowa do mnie stare sms'y które kończyły się dwoma słowami ... dwa słowa potrafiły zmienić mój świat zmienić mój charakter. dziękuję za masę słów masę miłości którą potrafiłeś mi dać bezinteresownie. ale tak naprawdę nie pasowaliśmy do siebie nigdy nie byliśmy razem nigdy się nie pokochaliśmy na zabój. czas przeszły przeszły niedoszły skarbie .. i mimo wszystko chciałabym znów czuć sie jak wtedy. Podeszła do mnie kiedyś mała dziewczynka. Byłam wtedy w żałosnym stanie w ustach trzymałam papierosa,a w ręku butelkę taniego wina.Zapytała się mnie co to miłość... Akurat wtedy kiedy moje serce krwawiło.Wiesz co jej odpowiedziałam? Że miłość to tania bajeczka, szajs, który zawsze się sprzedaję, a potem rani jak cholera. Wydawało mi się, że była zawiedziona...Ze spuszczoną głową odeszła w stronę huśtawek. Przez chwilę czułam, satysfakcje, że to nie tylko ja czuję się dzisiaj tak podle z powodu miłości. Ale wstałam, podeszłam do niej i powiedziałam,że kłamałam. Zapytała czemu tak wyglądam, odpowiedziałam, że zraniła mnie miłość, spojrzała na mnie pytającym wzrokiem i powiedziała "Mnie też tak zrani?", pokręciłam głową i szepnęłam "Ciebie nie. Jesteś za delikatna, a ona tylko rani silnych. Nigdy się na niej nie zawiedziesz", zapaliłam drugiego papierosa i odeszłam.I wiesz co? Czułam się jeszcze gorzej, że ją okłamałam. Za jakiś czas zobaczę ją na tej samej ławce, w tak samym żałosnym nastroju.
ile to już razy o Nim zapominałam? / Paralogiczna ;* / Nic nie smakuje tak cudownie jak świadomość, że się chudnie! Dam radę! Edytowane przez Chocolaaate Czas edycji: 2010-02-24 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4465 |
Przyczajenie
|
"Dzień dobry, a gdybyśmy się nie spotkali: dobry wieczór i dobranoc."
"Szaleniec to człowiek, który nie zmieniając sposobów oczekuje odmiennych rezultatów." Wmawiamy sobie, że rzeczywistość jest lepsza. Wmawiamy sobie, że byłoby lepiej gdybyśmy nigdy nie marzyli, ale najsilniejsi, najbardziej zdeterminowani z nas trzymają się swoich marzeń. Albo przychodzi nowe marzenie, którego nie braliśmy pod uwagę. Budzimy się i odkrywamy, że mimo wszystko jest nadzieja. I jeśli mamy szczęście, uświadamiamy sobie wbrew wszelkim przeciwnościom, wbrew życiu, że prawdziwym marzeniem jest móc w ogóle marzyć.
Chirurdzy. ![]()
#4466 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=lalaine;17416377]chyba odchodzę z wątku, czuje sie omijana..
![]() [QUOTE] Nawet tak nie myśl ! <33 masz boskie opisy ! ![]() ![]() Zostań tu ;D To rozkaz! ![]() _________________________ ___ Chciała bym ci tak ufać , żeby bez obaw zostawić ci w rękach mój świat. Miłość nie istnieje w sobie ale w nas. Jest naszym osobistym dziełem.
#4467 |
Rozeznanie
|
RobCoChcesz, takagwiazdka - <3
mrau <3 <3 <3 ![]() ____________ więc kochasz mnie bez powodu?
to po co w ogóle robisz sobie problem? cause i'm preety, but preety ugly. za bardzo się tobą przejmuję feeling the pain, again. jestem tą, przed którą ostrzegali cię rodzice
#4468 |
Raczkowanie
|
wzbudzić nadzieje a potem z tego kpić
tak się nie robi jak z ludźmi chce się żyć. Ludzie mają irytujący zwyczaj pamietania rzeczy, których nie powinni . Miej nadzieję, podobno miłość nie rdzewieje dzisiaj się śmiejesz, a innym razem szlochasz najważniejsze jest, to, że wiesz, kogo kochasz co dzień się budzisz, a Twoje serce bije najważniejsze jest to, że wiesz, dla kogo żyjesz nic nie ukryjesz, to widać gołym okiem
#4469 |
Wtajemniczenie
|
kinderka13 - dziekuje (:
--------------- -Jak myślisz ile litrów łez jeszcze mogę wypłakać? -Przez Niego? Miliony. bezwstydnie wielbię Twój nagi tors, i uczucie kiedy mnie dotykasz. nie zliczę już ile razy się na Tobie zawiodłam, chciałabym wiedzieć czy choć raz miałeś przez to wyrzuty sumienia ... jestem w kropce. jestem w kropce nie od dziś-od dawna. chcę to przerwać, ale to ciągnie się miesiącami jak guma do żucia. sama już nie wiem jaki jest dzień, co dziś mam w planach. chodzę nieobecna, zamyślona i zmęczona. ludzie próbują coś do mnie mówić, ale ja nie mam ochoty z nikim rozmawiać. zgubiłam się gdzieś w codzienności. bądź. bądź mi w ogóle. bądź mi całością. światem. kosmosem. całym pieprzonym życiem. uwielbiam Cię w sposób, którego nie umiem sprecyzować. |
![]() ![]() |
![]() |
#4470 |
Rozeznanie
|
Zjedz mnie, Larav, Issuee okradam ![]() "(...)Mimo to sięgnął jednocześnie do tylniej kieszeni dżinsów i wyciągnął z niej zawiązany rzemieniem, luźno pleciony woreczek z wielobarwnego materiału. Położył mi go na dłoni. - jest śliczny- powiedziałam- dziękuje. Westchnął. - Bella, prezent jest w środku..." "-Ktoś zawsze będzie w pobliżu: Emmett, Alice, Jasper... -To idiotyczne. Tak się wynudzą, że sami mnie w końcu zabiją" ![]()
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.