Kobiety grubo po 30-starające się o dzidziusia. - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-02-22, 14:38   #151
agata1971
Raczkowanie

GG do agata1971
Dot.: Kobiety grubo po 30-starające się o dzidziusia.

Cześć dziewczynki
No widzisz! Mówiłam, że dzisiaj będzie lepiej
Ja już się w zeszłym tygodniu rozliczyłam, na szczęście ominęło mnie stanie w kolejce
W tym tygodniu za to najeżdżę się po lekarzach z tą moją "matką bolesną", czyli młodszą córką
Dzisiaj byłam z nią u rodzinnego, dostała skierowanie na morfologię z żelazem. Jutro muszę zrobić jej te wyniki bo dzisiaj już nie zdążyłyśmy. Muszę jej zrobić prywatnie posiew moczu i iść do ginekologa, oczywiście też prywatnie. Lekarz podejrzewa, że może mieć coś z jajnikami
Kurcze jak nie urok to przemarsz wojska, zawsze coś musi być nie tak, nie może być za dobrze
Stary 2010-02-22, 16:34   #152
aja1
Zakorzenienie

No to będziesz miała wesoło. Uwielbiam naszą służbę zdrowia
Moja siostra jak miała 15 lat coś tam miała na jajniku.

Co do US to nie byłam jeszcze z PIT-em. Ofiara ze mnie, w piątek wieczorem robiłam przelew za styczeń na poczet podatku i zamiast danych TŻ wpisałam firmy no i muszę teraz pisać sprostowanie. Dobrze, że tylko tyle

Ale tak to jest jak ma się za dużo na głowie.

Natomiast byłam w mieście, w żadnej aptece (a jest ich trochę) nie mogłam dostać Apapu w syropie dla młodej. W niedzielę z braku laku kupiłam Panadol, to go nie chce do buzi brać jest po prostu gorzki. Będę musiała kupić przez neta - paranoja.
Babka w aptece do mnie, że inni wolą tańsze takie za 7-8 zł, no kurcze to kosztuje 12zł, taka wielka różnica?? A Panadol też po 12 zł i jest w każdej.

Poza tym nie rozumiem jak można oszczędzać na zdrowiu dziecka

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-22, 20:51   #153
agata1971
Raczkowanie

GG do agata1971

Miłej nocki dziewczyny
Stary 2010-02-23, 14:24   #154
Weronisia
Zakorzenienie

Wink Dot.: Kobiety grubo po 30-starające się o dzidziusia.

Cześć dziewczyny.
Byłam dziś u lekarza. Potwierdził ciążę. USG niewiele pokazało, bo to bardzo wczesna ciąża. Było widać 2 plamki i trudno było stwierdzić, czy obie to zarodki Następna wizyta za 2 tygodnie, to będzie widać dokładnie co i jak.
Przez ten czas mam brać progesteron (polska Luteina) po 100mg dopochwowo 2xdziennie, żeby nie poronić. I jeszcze Centrum Materna i sporą dawkę magnezu.
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-23, 15:22   #155
aja1
Zakorzenienie

jak fajnie

Trzymaj się, i dbaj o siebie.

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2010-02-23, 17:21   #156
agata1971
Raczkowanie

GG do agata1971

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Byłam dziś u lekarza. Potwierdził ciążę. USG niewiele pokazało, bo to bardzo wczesna ciąża. Było widać 2 plamki i trudno było stwierdzić, czy obie to zarodki Następna wizyta za 2 tygodnie, to będzie widać dokładnie co i jak.
Przez ten czas mam brać progesteron (polska Luteina) po 100mg dopochwowo 2xdziennie, żeby nie poronić. I jeszcze Centrum Materna i sporą dawkę magnezu.
To super Weronisiu
Tym razem wszystko musi być dobrze

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Dzisiaj zrobiłam córce te wyniki,wszystko w normie
Z posiewem i ginką muszę się wstrzymać bo dostała @
ale rodzinny dał jej antybiotyk.
A może któraś z Was jest z okolic Wejherowo, Lębork, Słupsk i poleciłby jakąś dobrą ginekolog, ostatecznie może być trójmiasto,tylko żeby była miła i nie zraziła mojej Karoliny na pierwszej wizycie. Bo ona i tak ma strasznego pietra, same wiecie to badanie nie należy do przyjemnych , zwłaszcza dla tak młodej dziewczyny

Ja przy okazji też zrobiłam sobie badanie krwi, takie jak to mówiła piguła "full wypas",kosztowały mnie 110 zł. bo rodzinny powiedział że nie ma podstaw, żeby mnie kierować na morfologię. Kurcze do tej pory nie miałam żadnych dolegliwości a tu się okazuje, że cholesterol lekko podwyższony,ALT czyli wątrobowe też lekko zawyżone i Kreatynina czyli nerki też coś tam minimalnie zawyżone .Muszę się wybrać z tymi wynikami do lekarza, piguła powiedziała, że mogę to uregulować dietą ale ja przecież nie jem tłusto ale słodycze uwielbiam
Stary 2010-02-23, 20:12   #157
yolka40
Przyczajenie

Witam Kochane
Czytam i czytam Was i...oprócz podziwu i zachwytu nad wzajemnym trzymaniem się na duchu i wspólnym "dmuchaniem" w skrzydła a dzięki temu lecicie w górę i spełniają się Wasze marzenia, troszkę się wystraszyłam...forum dla mam 30+...a ja mam 39lat 5mcy i 23dni 7 lat jestem mężatką oboje jesteśmy po badaniach ...dobre a maluszek jakoś nie chce do nas przyjść...może życzliwość tego forum jakoś zadziała
yolka40 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-23, 20:20   #158
Weronisia
Zakorzenienie

yolka nic się nie martw. Skoro wyniki macie dobre, to może zbyt intensywnie się staracie i za dużo skupiacie się na tym? Stres tu nie pomaga.
Ja co prawda nie planowałam swojego maleństwa, ale domyślam się jak bardzo pragniesz dziecka. Ja też bardzo pragnęłam pierwszego. I po 3 m-cach nieudanych prób już fiksowałam. Na szczęście zaszłam. Rozumiem co czujesz. Bądź dobrej myśli. Będziemy Cię podtrzymywać na duchu

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Agata, dobrze, że wyniki córki są dobre. Może te bóle co ją naszły, to z powodu zbliżającej się @ ?
Ona dojrzewa i rośnie, więc może stąd jej bóle...
Moja ma niespełna 12 lat ale też marudzi i to od jakichś 2-3 m-cy. Ciągle boli ją brzuch i głowa.
Pryszcze ma na czole okropne, włoski się pojawiły tu i ówdzie.Ale @ jeszcze nie ma. I tak sobie myślałam, że jak w końcu @ przyjdzie to się to uspokoi, ale po tym co piszesz, to zaczynam się zastanawiać czy aby na pewno.
Może też zabiorę ją na jakieś badania kontrolne...
Stary 2010-02-23, 20:27   #159
Jola00
Zadomowienie

Witam kobietki
Zaglądnęłam do Was,dodać Wam otuchy i nadziei
Ja mam 37 lat i 4 m-ce i jestem w 26 tc
Przyznać muszę,że też "trochę" czasu zajęły nam staranka,ale w końcu udało się Na początku na Duphastonie i mamy się dobrze

Życzę Wam szybkiego zafasolkowania i spokojnych ciąż

Zostawię troszkę fluidków

Jola00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-23, 21:52   #160
aja1
Zakorzenienie

yolka40 witam
Co się odwlecze to nie uciecze w końcu będzie Wasz czas.

Jola00 dzięki za fluidki

A ja mam dość dzisiejszego dnia, młoda mnie wykończy. Ma charakterek jeszcze gorszy od mojego, co to będzie jak będzie nastolatką??
No takie fanaberie zaczęła dziś wydziwiać, że kosmos, a ja sobie na głowę nie pozwolę wejść , żadne tłumaczenia i rozmowy nie pomagały, ręce opadają.
Panie w przedszkolu w takich sytuacjach kapitulują i zostawiają ją samą sobie - czyli hulaj dusza piekła niema, co uważam za nie do pomyślenia, no ale cóż ja mogę jak mnie tam nie ma.

Co do @ ja miałam 10 lat jak dostałam pierwszy raz

Agatka to dobrze, że wyniki ok.
Oj ja to jestem pies na słodycze
Badań nie robię bo ja nawet przy bólu głowy mam 120/80

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2010-02-24, 09:55   #161
agata1971
Raczkowanie

GG do agata1971

Cytat:
Napisane przez yolka40 Pokaż wiadomość
Witam Kochane
Czytam i czytam Was i...oprócz podziwu i zachwytu nad wzajemnym trzymaniem się na duchu i wspólnym "dmuchaniem" w skrzydła a dzięki temu lecicie w górę i spełniają się Wasze marzenia, troszkę się wystraszyłam...forum dla mam 30+...a ja mam 39lat 5mcy i 23dni 7 lat jestem mężatką oboje jesteśmy po badaniach ...dobre a maluszek jakoś nie chce do nas przyjść...może życzliwość tego forum jakoś zadziała
Witaj yolka40
Cieszymy się, że do nas dołączyłaś
Ja w maju będę miała 39 lat. Wiem, że jesteś troszkę w innej sytuacji bo ja już mam dwie dziewczyny i jak się uda to się uda a jak nie to trudno
Ale razem damy radę
Weźmiemy trochę fluidków od Joli

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Agata, dobrze, że wyniki córki są dobre. Może te bóle co ją naszły, to z powodu zbliżającej się @ ?
Ona dojrzewa i rośnie, więc może stąd jej bóle...
Moja ma niespełna 12 lat ale też marudzi i to od jakichś 2-3 m-cy. Ciągle boli ją brzuch i głowa.
Pryszcze ma na czole okropne, włoski się pojawiły tu i ówdzie.Ale @ jeszcze nie ma. I tak sobie myślałam, że jak w końcu @ przyjdzie to się to uspokoi, ale po tym co piszesz, to zaczynam się zastanawiać czy aby na pewno.
Może też zabiorę ją na jakieś badania kontrolne...
Moja miała 10 i pół roku jak dostała pierwszy raz @,też miałam nadzieję, że skończy się bieganina po lekarzach a jednak nie
Może u Ciebie będzie inaczej, trzymam kciukasy żeby tak było
Myślę, że to jednak jajniki bo raz już miała taki atak bólu i pojechałam z nią do szpitala były podejrzenia że to wyrostek ale badania nic nie wskazały a ginekologicznie nie dała się wtedy zbadać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-24, 10:00   #162
agata1971
Raczkowanie

GG do agata1971

Cytat:
Napisane przez Jola00 Pokaż wiadomość
Witam kobietki
Zaglądnęłam do Was,dodać Wam otuchy i nadziei
Ja mam 37 lat i 4 m-ce i jestem w 26 tc
Przyznać muszę,że też "trochę" czasu zajęły nam staranka,ale w końcu udało się Na początku na Duphastonie i mamy się dobrze

Życzę Wam szybkiego zafasolkowania i spokojnych ciąż

Zostawię troszkę fluidków
Joluś cieszymy się z Tobą : jupi::j upi:
DZIĘKUJEMY:dzie kuje:
Stary 2010-02-24, 10:08   #163
agata1971
Raczkowanie

GG do agata1971

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
yolka40 witam

A ja mam dość dzisiejszego dnia, młoda mnie wykończy. Ma charakterek jeszcze gorszy od mojego, co to będzie jak będzie nastolatką??
No takie fanaberie zaczęła dziś wydziwiać, że kosmos, a ja sobie na głowę nie pozwolę wejść , żadne tłumaczenia i rozmowy nie pomagały, ręce opadają.
Panie w przedszkolu w takich sytuacjach kapitulują i zostawiają ją samą sobie - czyli hulaj dusza piekła niema, co uważam za nie do pomyślenia, no ale cóż ja mogę jak mnie tam nie ma.

Co do @ ja miałam 10 lat jak dostałam pierwszy raz

Agatka to dobrze, że wyniki ok.
Oj ja to jestem pies na słodycze
Badań nie robię bo ja nawet przy bólu głowy mam 120/80
Oj, moja młodsza też była kawał ciągle dawałam jej jakieś kary,najlepszą a dla niej oczywiście najgorszą było zabranie telefonu.
Ale powiem Wam, że dopiero jak skończyła podstawówkę a zaczynała gimnazjum to zaczęłyśmy się jakoś dogadywać. Teraz jest super
Mam nadzieję, że u Ciebie to trochę szybciej nastąpi
Stary 2010-02-24, 10:15   #164
yolka40
Przyczajenie

Kochane dziękuję za DOBRE fluidki ufam ,że się przydadzą baaardzo.
Wszystkie Was bardzo gorąco pozdrawiam i mocno całuję zapewniając o tym,że jesteście w moim serduszku i mocno Wam kibicuję w staraniach , kto wie , skoro się mówi "życz a będzie Ci życzone" może i nam się jeszcze powiedzie bawcie się dobrze a ja zamelduję się wieczorkiem, teraz pędzę do apteki po zioła i olej z wiesiołka hihihihi jakoś tej Waszej życzliwości trzeba przecież pomóc, tak odrobinkę tylko
BUZIAKI
yolka40 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-24, 10:44   #165
aja1
Zakorzenienie

No młoda mnie po prostu mały uparciuch.
Stwierdziła, że nie będzie mówić słowa "poproszę" bo jej się ono nie podoba. Ech....

Agatka z dogadywaniem się nie jest źle, tylko najgorzej jak się na coś uprze, że akurat coś chce, albo nie chce to wtedy
Najgorszą karą u nas jest zakaz TV. Ma u siebie w pokoju mały, więc wiadomo.

yolka40 pomagamy + wiesiołek + ....po nogi do góry
i będzie dobrze

Weronisia jak tam u Ciebie??

Mój Aniołek 30.12.2016

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-24, 11:36   #166
Weronisia
Zakorzenienie

Hej, no ja dziś mam przepiękną pogodę. Slońce przebija się przez chmury i mamy 12 stopni. Aż z pracy wracałam na około, bo żal było siedzieć w domu.
Wstąpiłam do apteki i kupiłam kwas foliowy.
Czy któraś z Was orientuje się ile się bierze kwasu w mg lub w µg ?
Ja kupiłam kwas, którego jest 5 mg i aptekarka zaleciłam mi jedną tabletkę dziennie, a w ulotce pisze, że nawet 15mg dziennie można brać.
Już zgłupiałam.
Stary 2010-02-24, 12:03   #167
aja1
Zakorzenienie

A u mnie chmury

Kwasu foliowego z reguły 1 się bierze.

Uciekam na razie do sklepu

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2010-02-24, 12:48   #168
agata1971
Raczkowanie

GG do agata1971

Cytat:
Napisane przez yolka40 Pokaż wiadomość
Kochane dziękuję za DOBRE fluidki ufam ,że się przydadzą baaardzo.
Wszystkie Was bardzo gorąco pozdrawiam i mocno całuję zapewniając o tym,że jesteście w moim serduszku i mocno Wam kibicuję w staraniach , kto wie , skoro się mówi "życz a będzie Ci życzone" może i nam się jeszcze powiedzie bawcie się dobrze a ja zamelduję się wieczorkiem, teraz pędzę do apteki po zioła i olej z wiesiołka hihihihi jakoś tej Waszej życzliwości trzeba przecież pomóc, tak odrobinkę tylko
BUZIAKI
A jakie zioła, jeśli mogę spytać?
Może i ja pomogę naturze?

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Hej, no ja dziś mam przepiękną pogodę. Slońce przebija się przez chmury i mamy 12 stopni. Aż z pracy wracałam na około, bo żal było siedzieć w domu.
Wstąpiłam do apteki i kupiłam kwas foliowy.
Czy któraś z Was orientuje się ile się bierze kwasu w mg lub w µg ?
Ja kupiłam kwas, którego jest 5 mg i aptekarka zaleciłam mi jedną tabletkę dziennie, a w ulotce pisze, że nawet 15mg dziennie można brać.
Już zgłupiałam.
Ale Ci zazdroszczę u mnie pochmurno, wiaterek i tylko 3 st. na plusie.
Co do kwasu to mi położna kazała brać 1 tabletkę 0.4mg dziennie. Brałam przez 3 mies. ale przestałam bo nie udało mi się zajść

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Kurczę z żadną ginekolog nie można się umówić szybciej jak na połowę marca Na szczęście chyba antybiotyki zaczęły jej pomagać bo mówi, że nic już ją nie boli i nie chce iść do lekarza. A może mnie buja, żebym jej dała spokój? - mam nadzieję, że nie.

Dzisiaj dostałam @, fajnie bo mężuś wraca w niedzielę na 2 tyg. to trafi na płodne....może tym razem.....eh....
Stary 2010-02-24, 12:51   #169
Weronisia
Zakorzenienie

Agata ja właśnie poczytałam o tym kwasie. Słuchaj, pisze, że kwasu foliowego w dawce 0,4 µg powinno się brać codziennie bez względu na to czy ktoś chce mieć dziecko czy nie. Każda kobieta w wieku rozrodczym powinna to brać. Kwas foliowy potrzebny jest w pierwszych 4 tygodniach rozwoju płodu, a wtedy mało która wie , że jest w ciąży.

Poczytaj tu.

Edytowane przez Weronisia
Czas edycji: 2010-02-24 o 12:53

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-24, 13:02   #170
agata1971
Raczkowanie

GG do agata1971

Ciekawe kiedy MamaKajetana wróci ze szpitala?

Weronisia jak Twój TŻ, nie domyślił się jeszcze a może już mu powiedziałaś?(myślę że jednak nie)
Kurcze jakie to dziwne,żeby być złym z takiego cudu
Będzie dobrze

Żadna z Was już się nie dopisze do naszej listy?

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Agata ja właśnie poczytałam o tym kwasie. Słuchaj, pisze, że kwasu foliowego w dawce 0,4 µg powinno się brać codziennie bez względu na to czy ktoś chce mieć dziecko czy nie. Każda kobieta w wieku rozrodczym powinna to brać. Kwas foliowy potrzebny jest w pierwszych 4 tygodniach rozwoju płodu, a wtedy mało która wie , że jest w ciąży.

Poczytaj tu.
Dziękuję Weronisia
No to od dzisiaj zaczynam brać z powrotem tableteczki
Stary 2010-02-24, 13:05   #171
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agata1971 Pokaż wiadomość
Weronisia jak Twój TŻ, nie domyślił się jeszcze a może już mu powiedziałaś?(myślę że jednak nie)
Kurcze jakie to dziwne,żeby być złym z takiego cudu
Będzie dobrze
Nie, TŻ jeszcze nic nie wie, ani się nie domyśla. Tak jak mówiłam wcześniej, poczekam do następnego USG i jak będzie wszystko dobrze, to jakoś mu powiem, albo postaram się, żeby się wydało Na razie to wczesna ciąża, a ja jestem po 2 poronieniach, więc wszystko się może zdarzyć.
Co prawda biorę leki na podtrzymanie ciąży, ale ... nigdy nic nie wiadomo. Więc poczekam jeszcze przynajmniej 2 tygodnie, a może jeszcze więcej, nie wiem.

W duchu marzę o tym, żeby on się zmienił i tym razem przynajmniej nie był wściekły, bo na radość nie liczę.
Stary 2010-02-24, 13:12   #172
agata1971
Raczkowanie

GG do agata1971

Cytat:
Nie, TŻ jeszcze nic nie wie, ani się nie domyśla. Tak jak mówiłam wcześniej, poczekam do następnego USG i jak będzie wszystko dobrze, to jakoś mu powiem, albo postaram się, żeby się wydało Na razie to wczesna ciąża, a ja jestem po 2 poronieniach, więc wszystko się może zdarzyć.
Co prawda biorę leki na podtrzymanie ciąży, ale ... nigdy nic nie wiadomo. Więc poczekam jeszcze przynajmniej 2 tygodnie, a może jeszcze więcej, nie wiem.

W duchu marzę o tym, żeby on się zmienił i tym razem przynajmniej nie był wściekły, bo na radość nie liczę.
Wszystko będzie dobrze, zobaczysz
Donosisz ciąże, urodzisz piękne, zdrowe maleństwo i ten Twój....szkoda słów....przywyknie a kiedyś będzie dumny ze swoich dzieciaczków.
A wtedy....wszystko mu wygarniesz
Stary 2010-02-24, 13:50   #173
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agata1971 Pokaż wiadomość
Wszystko będzie dobrze, zobaczysz
Donosisz ciąże, urodzisz piękne, zdrowe maleństwo i ten Twój....szkoda słów....przywyknie a kiedyś będzie dumny ze swoich dzieciaczków.
A wtedy....wszystko mu wygarniesz
Się podpiszę

Ja od marca mam zamiar brać kwas foliowy i magnez
I tak biorę wystarczająco leków, więc mam dość

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2010-02-24, 15:06   #174
Weronisia
Zakorzenienie

Trzymam za Was dwie kciuki

A tak poza tym dziękuję, że mnie wspieracie. Może mąż się nie ucieszy, ale mam nadzieję, że skoro bardzo kocha naszą dwójkę, to i trzecie pokocha
Stary 2010-02-24, 15:20   #175
agata1971
Raczkowanie

GG do agata1971

Cytat:
Trzymam za Was dwie kciuki

A tak poza tym dziękuję, że mnie wspieracie. Może mąż się nie ucieszy, ale mam nadzieję, że skoro bardzo kocha naszą dwójkę, to i trzecie pokocha
Ja też dziękuję
I tak trzymaj!!!!!!
Stary 2010-02-24, 15:26   #176
aja1
Zakorzenienie

Agatka dziękuję za komentarze w albumie

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2010-02-24, 15:28   #177
agata1971
Raczkowanie

GG do agata1971

Indiria jak wyniki?, nie odzywasz się ostatnio do nas

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
Agatka dziękuję za komentarze w albumie
Ależ proszę
Wszystkie Twoje prace są śliczne.
Stary 2010-02-24, 15:33   #178
aja1
Zakorzenienie

Oj bo się zaczerwienię. Lubię to, jedyna rzecz która mnie uspokaja.

Ciekawe co z Jolą nie odzywa się, wyszła z tego szpitala, nie wyszła

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2010-02-24, 15:37   #179
agata1971
Raczkowanie

GG do agata1971

Aja słodka ta Twoja córci, aż niemożliwe, że tak Ci daje popalić
Ale wyrośnie z tego, zobaczysz.

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
Oj bo się zaczerwienię. Lubię to, jedyna rzecz która mnie uspokaja.

Ciekawe co z Jolą nie odzywa się, wyszła z tego szpitala, nie wyszła
Nie czerwień się, ja tylko powiedziałam prawdę
Myślę, że gdyby Jola wyszła to by się do nas odezwała, bidulka....ale wróci jak nowa
Stary 2010-02-24, 15:40   #180
aja1
Zakorzenienie

Wygląd to ona ma aniołka, a jaka grzeczna przy obcych, kochana -
Jak wchodzi do domu to chyba aureolkę gdzieś zostawia

Z drugiej strony wiem, że nie da sobie w kaszę dmuchać

Mój Aniołek 30.12.2016
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości