|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do wesela wciąż czekając wypełniamy czas gadając => PM 2011, cz.9
natalontko co do bon prix-sis stamtad zamawia ciuchy i nie narzeka
![]() ![]() jolcia oby bylo wszystko ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | ||||||
Zakorzenienie
|
Przeleciałam 12 stron
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeszcze trochę i ten najgorszy dołek powinien ustąpić ![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;17409551]Mam chwilę to się rozpiszę ![]() 06.02.2010 obudziłam się chyba o 8. Oczywiście nikogo w domu nie było. Za chwilę przyjechała mama skądś tam i zrobiła mi śniadanko. Umyłam się i śmignęłam do fryzjerki (p.Ania Tusień-wspaniała kobieta,która jest mistrzem w tym co robi-polecam). Gdy wróciłam p.Agnieszka Wamej zaczęła przybierać domek materiałami(jak będą już wszystkie zdjęcia to pokażę jak to wyglądało). Nie minęło kilka chwil i udałam się na makijaż,tym razem,studio Wiosna(ul.Solna u p.Ewy). Miałam super makijaż,który cudownie się trzymał! Był bardzo delikatny. P.Ewa to kolejna osoba,którą z całego serca polecam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wszyscy wpakowali się do domu no i zobaczyłam Małża mojego kochanego ![]() ![]() ![]() ![]() Podziękowaliśmy rodzicom,którzy z trudem powstrzymywali łzy. Dostali serce z wygrawerowanym podziękowaniem i piękne kosze kwiatów. Potem błogosławieństwo-rodzice płakali,Małż panikował,a ja się śmiałam jakbym była po "Głupim Jasiu" ![]() No i ruszliśmy do kościoła. Najpierw w zachrystii podpisaliśmy dokumenty,ustaliliśmy to i owo. No i wyszliśmy na kościół,by ustawić się pod chórem. I wtedy mnie złamało. Zobaczyłam caaaaały kościół ludzi. I zaczęłam jak szalona powtarzać do Małża "Zobacz! Tyle ludzi przyszło dla nas..." i łzy mi same leciały. Nie wiem czemu mnie to tak wzruszyło ![]() Potem rozpoczęła się Msza,z której pamiętam tylko przysięgę,na której śmiałam się jak głupia ![]() ![]() Wyszliśmy z kościoła,obsypano nas płatkami róż i ruszyliśmy na salę. I czas na dygresję. Polecam całym sercem salę w Skokach. Przybrana wygląda jeszcze tysiąc razy lepiej niż nie przybrana. Super! Złożono nam życzenia,odśpiewano sto lat,wypiliśmy szampana i siedliśmy do obiadu. Każdy zadowolony był z podziękowań. Było 230 krzeseł naszykowanych. Wolnych krzeseł było tylko 5... ![]() ![]() Potem pierwszy taniec. Może nudnawy utwór,bo Paulla,ale nie chcieliśmy robić lipy,bo nie umiemy dobrze tańczyć więc lepiej się pobujać,niż robić z siebie pajaca. I zaczęła się zabawa. Nogi mi wysiadały,ale miałam tyle energii,że szok. Zespół "Artmis" to najlepsze cudo,jakie nam się mogło trafić. Dali z siebie wszystko. Aż dostali więcej kasiory za to. To samo z kucharką i obsługą. Wszystko było pyszne i mało co zostało. Było 5 kelnerów i dawali sobie spokojnie radę. Tort od Braci Janusz. Było 26kg. Nie zostało nic,co mówi samo za siebie czy smakowało czy nie. I teraz czas na foto i video. Dwie Wieże. Ci ludzie są genialni. Mają super pomysły ![]() ![]() Aby udowodnić mam kilka próbnych fotek więc wklejam. Jak coś jeszcze chcecie wiedzieć,to pytajcie,odpowiem. Wspaniały czas przed tymi,które dopiero planują ślub. Ja chcę jeszcze raz ![]() Jaaaa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Do osób, mających problemy finansowe ze ślubem: wg naszych przeliczeń ( w tych specjalnych kalkulatorach ![]() Zależy też czy jest dla Was ważne wesele czy niekoniecznie. U mnie co prawda uczucia są nadal mieszane, ale z przewagą na przyjęcie.
![]() |
#4263 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a dzis to czadu dała.ale to był mocny zastrzyk i dlatego. --------- ale mam ochote na hot-dogaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! !!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4265 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie miałam robionego, pogadam z kosmetyczką co ona radzi a peeling jest kawitacyjny z j.... (coś na "j" zapomniałam) ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
kilka dni z rzędu wbijali mu igły z płynami pod skórę, pobierali krew, dawali kroplówki a on nawet nie miaułknął... dlatego jak na 5 dzień zaczął się "drzeć" i wierzgać to się ucieszyłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() trzeba bedzie pokombinowac z przepisami i cos a'la hod doga wymyslec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
Straciłam ochotę na wszystko ...... nie bede juz siedziec przy kompie ...
Odezwe się jutro ..
![]() |
#4268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam tyle w planach - ćwiczenia, książki, hiszpański, zebranie fajnych przepisów do zeszytu a brak mi na wszystko czasu ![]() także zrób coś dla siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zakorzenienie
|
a ja bym coś zjadła, ale nie wiem co może dojem obiad
![]()
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
T'ai ja tez mialam isc na ta mikro cos tam,ale babka mi powiedziala,ze wagrow nie mam i dala kwasy owocowe
![]() ![]() jolcia ojc,biedna kicia... ![]() ![]() bambusiek ja wlasnie zaczelam rowazac przyjecie ![]() i tak by wyszlo kolo 60osob... ponagrywalam reklamy,biore sie za przepisywanie;p i znalazlam dwie ksiazki z biblio do pracy mgr-jutro po nie ide, zaszaleje i moze zaczne pisac ![]() Micia T'ai ma racje...znajdz sobie jakies zajecie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Zakorzenienie
|
ja najpierw spiszę wasze z bloga
![]() Lusesita kawitacyjny kiedyś robiłam i faktycznie buzia ładna a teraz jeszcze nie wiem na co się zdecyduję (dostałam od mamy karnet i mam za darmo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
u mnie będzie zaproszonych jakoś 60 osób i to już z przyjaciółmi i będzie wesele bo nie mam możliwości jednych zaprosić,a drugich nie, bo chcę żeby byli wszyscy
![]() ![]()
#4275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak w ogole to przez was opuscilam sie w moich pracach a wielkanoc za pasem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
no to ode mnie rodzina to 37, od M. - 40. 6 dzieci a gdzie jeszcze znajomi?
![]() ![]() a jakby byla mowa o przyjeciu to nikt sie nie bedzie pultal jak nie zaprosimy wszystkich ![]() ![]() ale jak pojezdzimy po salach, zobaczymy ile nas to wynisie to pomyslimy na powaznie nad tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Zakorzenienie
|
Kaska po prostu mam dola i nic mi sie nie chce.. mam ochote lezec pod kołdrą i płakać ...
![]() ![]() ![]() ![]()
#4279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
Lusesita a po tych kwasach podobno nie można opalać twarzy.Prawda to?Bo mi też kosmetyczka polecała,ale teraz jade do Włoch na dechę i boję się,żeby mi się cos nie zrobiło.
#4281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
Zakorzenienie
|
Micia leż, płacz, krzycz, tup nogami, skacz, cokolwiek chcesz, teraz masz prawo
![]() opychaj się lodami, albo oglądaj komedie romantyczne ![]() puść głośną muzykę i tańcz aż się zmęczysz rób wszystko co chociaż trochę może ci pomóc ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- wiem ![]() Cytat:
![]() dlatego poleca się ten zabieg po zimie, ewentualnie początki wiosny żeby skóra mogła dojść do siebie przed latem/opalaniem/słońcem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam na nic nie namawiam, po prostu widzę po znajomych, którzy robili wielkie weselicha i wychodziło ich to dzieści tysięcy, a ostatecznie często mówią, że gdyby mieli robić jeszcze raz, to zrobiliby o wiele mniejsze ![]() Ale u nas to wyszła dość śmieszna sytuacja, bo od początku miało być wesle na ok. 70 osób. A po kilku miesiącach każde zaczęło wynajdować minusy wesela. No i tak każde swoje myślało, aż w końcu pękł temat i wyszło, że mamy idealnie taką samą wizję ![]() No i przede wszystkim wisi mi jaka będzie otoczka całego ślubu ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | |
Zakorzenienie
|
A ja haft
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4287 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4290 |
Zakorzenienie
|
A ja z jednej strony się nie zgadzam, jak Micia nie chce poszukać sobie zajęć to niech się chociaż wypłacze
Akurat to że jest jej ciężko jestem w stanie zrozumieć A płacz oczyszcza z toksyn więc to zdrowo ![]() Jedni oddają się pracy, inni szukają nowe hobby a inni muszą płakać. a ja zmykam, bo głowa mi pęka ![]() chyba od szefa ![]() miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.