Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-24, 12:52   #2641
Rybulka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Martuś Chociaż tak mi szkoda tej kiecy...

To wesele ja juz widzę- impreza roku Ja wygrywam w totka, czy Ty? Jak wyjdzie w piątek, że nosisz dziewczynkę, to juz zaczynam oszczędzać

Edytowane przez Rybulka
Czas edycji: 2010-02-24 o 12:53
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 12:53   #2642
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
W ogóle czytałam gdzieś, ze bardzo dużo imion kobiety nadają swoim synom po swojej pierwszej miłości

tylko nie to
Stary 2010-02-24, 12:57   #2643
mona_ja
Wtajemniczenie

Ja mam stope 36 i nie uważam żebym miała małą, przynajmniej wygladam proporcjonalnie, nie wyobrażam sobie żeby z moim wzrostem mieć stope 39/40, tozto byłyby kajaki
Myszka,dopiero zauważyłam cytat w twoim podpisie, taki sam mieliśmy w zaproszeniach ślubnych

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 13:00   #2644
martucha84
Zakorzenienie

dobrzez ze na allegro napisalam ze wystawilam ja na kilku innych portalach i zastrzegam sobie prawo do wczesniejszego zakonczeia aukcji
mam nadzieje ze ja ktos weznie...

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Martuś Chociaż tak mi szkoda tej kiecy...

To wesele ja juz widzę- impreza roku Ja wygrywam w totka, czy Ty? Jak wyjdzie w piątek, że nosisz dziewczynkę, to juz zaczynam oszczędzać
trzymaj trzymaj
a co do totka to obie! ja tez od piatku oszczedzam

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Ja mam stope 36 i nie uważam żebym miała małą, przynajmniej wygladam proporcjonalnie, nie wyobrażam sobie żeby z moim wzrostem mieć stope 39/40, tozto byłyby kajaki
Myszka,dopiero zauważyłam cytat w twoim podpisie, taki sam mieliśmy w zaproszeniach ślubnych
ja mam 172 cm i noge 39-40 kajak ale do wzrostu w sam raz
Stary 2010-02-24, 13:01   #2645
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

Ile ja bym dała, żeby mieć stope w rozmairze 36

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 13:05   #2646
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Martucha a za ile ja wystawilas??

ja tez mialam suknie na allegro... laski niby sie interesowaly i pytaly o wymiary... ale niestety nikt jej nie wzial... mam zamiar wystawic ja jeszcze raz.. moze dzisiaj

a jeszcze sie zastanawiam bo u nas w dg otwarli ostatnio komis sukien slubnych... tylko ze chca 15 zl na miesiac za lezakowanie suknii w ich komisie + do tego 30% ceny sukni... tzn ja powiedzmy mowie ze chce 1000 zl a oni sprzedaja ja za 1300 i te 300 jest dla nich a dla mnie 1000... i nie wiem czy dac ta suknie to komisu czy tylko bede placic 15 zl/ miech a i tak sie nie sprzeda i tylko kasa w bloto, jak myslicie?... no i jeszcze ten komis jest w takim dupiatym miejscu... tzn niby przy glownym miejskim deptaku... ale w bramie takze jak ktos nie wie to nie trafi...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 13:07   #2647
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość

ja też
na 40 czesto w sklepach brakuje butów w upatrzonych fasonach
Stary 2010-02-24, 13:08   #2648
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

mona miałam ten sam cytat tylko bez 2 pierwszych linijek

wiecie jaka tragedia kupic buty 34

na dziecięcy zawyczaj udaj mi sie upolowac
znaczy sie nei szpilki ale balerinki lub zimowe to tak i owszem

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2010-02-24 o 13:09
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 13:11   #2649
mona_ja
Wtajemniczenie

matucha, do twojego wzostu to w sam raz
apropo stóp, to kiedyś czytałam że w Japonii za dawnych czasów kobiety z małymi stopami uchodziły za atrakcyjne, wiec małym dziewczynkom zawiązywano stópki żeby im nie rosły, a potem to miały małe ale takie zniekształcone.Żeby tak sie kaleczyć tylko dla facetów

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2010-02-24, 13:15   #2650
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ja też
na 40 czesto w sklepach brakuje butów w upatrzonych fasonach
Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość

anika wiem bardzo dobrze bo sama mam 34 napewno łatwiej kupic buty w rozmiarze 40 niz 34

Cytat:
apropo stóp, to kiedyś czytałam że w Japonii za dawnych czasów kobiety z małymi stopami uchodziły za atrakcyjne, wiec małym dziewczynkom zawiązywano stópki żeby im nie rosły, a potem to miały małe ale takie zniekształcone.Żeby tak sie kaleczyć tylko dla facetów
czytałam kiedys o tym widziałam nawet zdjęcia masakra

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 13:30   #2651
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
anika wiem bardzo dobrze bo sama mam 34 napewno łatwiej kupic buty w rozmiarze 40 niz 34

czytałam kiedys o tym widziałam nawet zdjęcia masakra
heh, jak byłam w liceum to też dużo kupowałam w sklepach dziecięcych, buty też bo rozm 36, ale zawsze za szerokie cholewki, wszystko jadłam a taki szczypiorek był ze mnie. Teraz już damskie pasują, ale nie chcialabym powrócic do tamtego okresu teraz wyglądam normalnie

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2010-02-24, 13:30   #2652
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
nieuważnie czytałam. Mam nadzieję, że po wizytcie u lekarza będzie ok

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Hej Laseczki, kupilam takie buciorki
Załącznik 2896089

Załącznik 2896088

i gratis moja ksiezniczka w swoim krolewstwie
Załącznik 2896090
super buty, podobają mi się. Malutka rozkoszna

Kobity mam praktyki w II kl. SP, muszę na piątek przygotować dwa zajęcia, coś z j. polskiego i matematyki, ale kompletnie nie mam pomysłu. Ech wole jednak przedszkole, jakoś lepiej mi podchodzi przygotowywanie się do zajęć
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 13:31   #2653
monarika
Wtajemniczenie

Cześć dziewuszki

Cytat:
Załącznik 2896089

Załącznik 2896088

Załącznik 2896090
Super butki, a córcia przeurocza

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
kurcze dziewczyny ten internet to jednak może zniszczyć życie..... moja koleżanka dostała dziś zaproszenie na n-k od dziewczyny ze swojej byłej szkoły. Za bardzo jej nie kojarzyła, więc zaczęła oglądać zdjęcia. I wśród nich zdjęcia tej laski nago wysmarowanej bitą śmietaną i polewą i inne takie. Trochę powęszyłyśmy i się okazało że to facet którego rzuciła zrobił jej coś takiego. Nie ma z nią kontaktu więc nie ma jak powiadomić. Zgłosiłyśmy nadużycie ale do tego czasu kto wie ile ludzi zobaczy te zdjęcia. Facet umieścił w profilu też link do strony w której opisuje cały ich związek od najintymniejszej strony. Ohyda!!
Ale chamstwo, zabiłabym takiego imbecyla

Cytat:
nosz właśnie... A jak słysze "Bartek, Bartuś", to mi sie od razu z miśkiem kojarzy Nie z niedźwiedziem, tylko takim miłym i tłuściutkim miśkiem w typie Kubusia Puchatka
(mam koleżankę, która mówi, że lubi typ facetów-miśków. To jej z chęcią wszystkich odstapię )

znam i Bartłomieja i Bartosza... oba takie ciche, domowe maniaki komputerowe...
A mi się Bartosz jakoś źle kojarzy znam jednego i to taki mruk że coś strasznego

Cytat:

W ogóle czytałam gdzieś, ze bardzo dużo imion kobiety nadają swoim synom po swojej pierwszej miłości
Też tak słyszałam i musi coś w tym być bo mi strasznie podoba się imię Arek (moja first love )

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
mona miałam ten sam cytat tylko bez 2 pierwszych linijek

Oj nie zazdroszczę takiej małej nóżki...ja mam niby najbardziej standardowe 39 ale z drugiej strony buty w tym rozmiarze zawsze pierwsze znikają za sklepu więc tak źle i tak niedobrze
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 13:56   #2654
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Martucha a za ile ja wystawilas??

ja tez mialam suknie na allegro... laski niby sie interesowaly i pytaly o wymiary... ale niestety nikt jej nie wzial... mam zamiar wystawic ja jeszcze raz.. moze dzisiaj

a jeszcze sie zastanawiam bo u nas w dg otwarli ostatnio komis sukien slubnych... tylko ze chca 15 zl na miesiac za lezakowanie suknii w ich komisie + do tego 30% ceny sukni... tzn ja powiedzmy mowie ze chce 1000 zl a oni sprzedaja ja za 1300 i te 300 jest dla nich a dla mnie 1000... i nie wiem czy dac ta suknie to komisu czy tylko bede placic 15 zl/ miech a i tak sie nie sprzeda i tylko kasa w bloto, jak myslicie?... no i jeszcze ten komis jest w takim dupiatym miejscu... tzn niby przy glownym miejskim deptaku... ale w bramie takze jak ktos nie wie to nie trafi...
za 1500
w komisie jst minusem to ze ludzie niezawsze chetnie pokazuja suknie bo maja 15 zly za lezenie.. wiec musi sobie polezec swoje i zarobic..
wiec polecam ci dwie strony (na obu lepiej jest sie zalogowac mozesz edytowac wtedy ogloszenie - wystawienie suknie nieplatne) na jednym z nich (tusprzedaj) suknia bedzie tam do sierpnia!
tu masz strony
http://www.tusprzedaj.pl/
http://www.we-dwoje.pl/komis_ogloszenia,0.html

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
nieuważnie czytałam. Mam nadzieję, że po wizytcie u lekarza będzie ok

super buty, podobają mi się. Malutka rozkoszna

Kobity mam praktyki w II kl. SP, muszę na piątek przygotować dwa zajęcia, coś z j. polskiego i matematyki, ale kompletnie nie mam pomysłu. Ech wole jednak przedszkole, jakoś lepiej mi podchodzi przygotowywanie się do zajęć
popros nauczycielki niech ci powiedza co dzieci robia przeciez musisz zrobic zajecia zgodne z programem nie wyskoczych im o kozach jak oni mowia o tym jak bylo na feriach itd... niech ci dadza ksiazki td
Stary 2010-02-24, 13:56   #2655
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:

Ja też mam 40 z przewagą 41 i do tego wąską stopę, wszystkie buty mi chlapią

Gdyby dawać imię po pierwszej miłości mój był by Adam i coś w tym jest bo mi się to imię bardzo podoba (a to miłość zerówkowa była - chłopak do tej pory jest przesympatyczny), po takiej poważniejszej to Adrian by był

Domi piękna Polunia

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-24, 13:57   #2656
kliwia
Zakorzenienie

jesoo wrocilam. nogi mi odpadaja

i do tego pada snieg tak lekko, ale zawsze :/ , i jest moze ze 2 stopni na plusie
.bleeeeeeeeeeeee
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 14:01   #2657
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
popros nauczycielki niech ci powiedza co dzieci robia przeciez musisz zrobic zajecia zgodne z programem nie wyskoczych im o kozach jak oni mowia o tym jak bylo na feriach itd... niech ci dadza ksiazki td
wiem mniej więcej co robią, mam przygotować jakieś lajtowe rzeczy, bo cały tydzień mają full nauki, a w piątki mogą trochę pofolgować. Dla rozrywki bardziej to ma być, albo jakieś podsumowanie tego co nauczyli się w tygodniu.
Stary 2010-02-24, 14:37   #2658
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
anuulaa no ja znalazlam ale wydaje mi ise troche za ciemna... pojdziemy ktoregos dnia do roznych sklepow i bedziemy patrzec tam mam nadzieje ze cos znajdziemy
Znalazłam takie tapetki, tylko raczej z błękitem a nie turkusem.
http://tapetuj.pl/tapeta-winylowa-na...ie-739435.html
http://tapetuj.pl/tapeta-winylowa-na...-03756-90.html

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
mona ponoc o o chlopbca w dniu owulacji, a o dziewczynke przed nia.
Bo plemniki z chormosomem chlopiecym sa szybkie, i szybko docieraja do celu, ale tez szybko umieraja. A plemniki z chromosomem zenskim, sa wolne, ale dluzej zyja. wiec jak sie seksisz przed owulka, to zenskie dotra do jajowodu i poczekaja na jajeczko, a meskie wyziona ducha.
Dlatego rodzi się więcej dziewczynek

Cytat:
kurcze dziewczyny ten internet to jednak może zniszczyć życie..... moja koleżanka dostała dziś zaproszenie na n-k od dziewczyny ze swojej byłej szkoły. Za bardzo jej nie kojarzyła, więc zaczęła oglądać zdjęcia. I wśród nich zdjęcia tej laski nago wysmarowanej bitą śmietaną i polewą i inne takie. Trochę powęszyłyśmy i się okazało że to facet którego rzuciła zrobił jej coś takiego. Nie ma z nią kontaktu więc nie ma jak powiadomić. Zgłosiłyśmy nadużycie ale do tego czasu kto wie ile ludzi zobaczy te zdjęcia. Facet umieścił w profilu też link do strony w której opisuje cały ich związek od najintymniejszej strony. Ohyda!!
Masakra, jak tak można Współczuje tej dziewczynie, tym bardziej, że widać, wysyła zaproszenia do jej znajomych albo do całej szkoły
Cytat:
aaaa moze kluski na parze z truskawakamiiiiiiiiiiii o takkkkkk
Mmmm uwielbiam kluski na parze, dawno już nie robiłam

Cytat:
To mój chłopczyk miałby na imię Krzysiu
Podoba mi się Krzysiu, jak będziemy miec synka to tak go nazwiemy, mój brat ma tak na imię.

Cytat:
wystawilam dzis sukienke na 2 portale jeszcze (min we dwoje) i juz sie odezwala dziewczyna ze chce wymiary i wiecej zdjec, a teraz kolejna tym razem z allegro wiec wysylam obu... mam nadzieje ze ktos kupi a nie tylko popatrzy...
trzymajcie kciuki
Ooo ma branie, na pewno ktoś kupi, bo jest oryginalna

Cytat:
za 1500
w komisie jst minusem to ze ludzie niezawsze chetnie pokazuja suknie bo maja 15 zly za lezenie.. wiec musi sobie polezec swoje i zarobic..
wiec polecam ci dwie strony (na obu lepiej jest sie zalogowac mozesz edytowac wtedy ogloszenie - wystawienie suknie nieplatne) na jednym z nich (tusprzedaj) suknia bedzie tam do sierpnia!
tu masz strony
http://www.tusprzedaj.pl/
http://www.we-dwoje.pl/komis_ogloszenia,0.html
Ja swoją sprzedałam z lokalnej strony.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 14:59   #2659
aniaaa84
Zadomowienie

Cześć,

napisałam do Was rano, ale z tego co widzę to posta wcięło zaginął w akcji...

Marta i Rybulka dziewczyny, ale agentki z Was dzieci na świecie jeszcze nie ma, a one już wyswatane
Nie ma wyjścia za Zuzie bo wizja wesela mnie kusi już widze nasze wizażowe grono
za suknie

Rybulko stresior to normalna reakcja prze egzaminem, pamiętam swoje ostatnie jazdy, miałam wrażenie że ktoś mi pamięć sformatował nullllllll w głowie
poćwiczysz w weekend i we wtorek pójdziesz na świeżo, uda się

anika jak dobrze pamiętam to chyba SSR kupowała ten kosz w tesco bo w promocji był
jeju ale masz stópkę małą, calineczka z Ciebie

Żabciu fotki superowe, plaża jak marzenie fajny taki wyjazd bo pozwiedzaliście i był też czas na opalanko

Domi butki fajne i dobrze będzie Ci się je czyścić jak pobrudzisz, moje od wesela ze trzy razy były kąpane w purze (płynie do naczyć) i jak nowe po każdej kąpieli

Baju do przedszkola to bym coś jeszcze u siebie znalazła, ale co do szkolnych zajęć to nie bardzo.
Ja miałam praktyki na świetlicy z dzieciakami i klasy były łączone 1,2,3
ja zawsze uruchamiała ksiązki, które mam w domu no i w necie też jest masa rzeczy przydatnych. Z 4 czy 5 scenariuszy różnych autorów na ten sam temat da się sklecić coś fajnego oczywiście włączając własną inwencję twórczą

Klion co za akcja mam nadzieję, że szybko ktoś z n-k zareaguje..

Riana cześć

dziewczyny u mnie na termometrze +12 i śnieg znika z każdym dniem, oby tak już zostało bo już dość mam chodzenia w zimowcach...pisałyście o butach ja też mam lasockiego wytrzymały 2 sezony i myślę, że dożyją i do 3ciego choć wyjściowo to one już nie wyglądają

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-24, 15:29   #2660
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Baju do przedszkola to bym coś jeszcze u siebie znalazła, ale co do szkolnych zajęć to nie bardzo.
Ja miałam praktyki na świetlicy z dzieciakami i klasy były łączone 1,2,3
ja zawsze uruchamiała ksiązki, które mam w domu no i w necie też jest masa rzeczy przydatnych. Z 4 czy 5 scenariuszy różnych autorów na ten sam temat da się sklecić coś fajnego oczywiście włączając własną inwencję twórczą
Do przedszkola też mam całe mnóstwo rzeczy ale do szkoły puste zbiory. Chociaż przed chwilą przysiadłam i coś już mam więc już mi pójdzie z górki
Stary 2010-02-24, 15:31   #2661
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

żabciu - ale fajne foteczki...ech rozmarzyłam sie ja tez chce tam pojechac

Domi - ta Wasza księżniczka coraz piękniejsza

a ja dziś szefowi powiedziałam, najpierw wielkie oczy a później - ooo Monia, no to gratuluje no i , że miło, że tak wcześnie powiedziałam

a przed pracą mało co nie upadłam na ulicy.... głupia, nie wiem czemu, pobiegłam za autobusem...jakby nestepnego nie było... i tak sie poślizgnęłam, że w ostatniej chwili złapałam równowagę.... a tyle biedy by mogło z tego być....

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 15:47   #2662
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość

zaaaabcia - cudowne zdjęcia, cudowny urlop, cudowny mąż, wszystko cudowne...
dziekuje

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
opowiem wam co wczoraj sie wydarzylo z racji ze przeprowadzalismy sie do wlasnego mieszkanka to kolega nas przewozil.Jego zona juz tydzien temu na imprezce wmawiala mu ze ma kochankeMoja kumpela potrzebowala namiary na goscia od przeprowadzek wiec moj szanowny maz zamiast wyslac mi wizytowke z jego nr telefonu wyslal jemu(moj maz w tel ma mnie wpisana jako kochanie)i wiecie co sie stalojego zona odebrala mu telefon ponoc byla w****.....jak zobaczyla ze wyswietlilo sie kochanieniemoge jak sobie przypomne to sikam po nogach opn biedny tylko zadzwonil i spytal czy tys mi cos wyslal bo moja mnie spakowala i noc spedzilem na podlodze rany boskie dzis jedziemy to odkrecic musze udowodnic ze to moj nr telefony
o kurcze to niezle hahaha

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Żabcia...ale Ci zazdroszczę wycieczki !!! Echhhhh Fotki cudne
dziekuje slicznie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

ale sobie pozwiedzaliście, zdjecia super, zawsze się właśnie zastanawiałam gdzie jest ten dom dogury nogami, tyłek dziadka też fajny
dziekuje
jaki opalony nie?

Cytat:

zaaaabcia super wycieczka piekne fotki.. plaza tez mi sie skojarzyla ze słonecznym patrolem ale wam zazdroszcze
dziekuje
a racja plaza w Miami robila wrazenie

Cytat:
Żabciu, zazdroszcze wycieczki zdjęcia śliczne, widac że dużo zwiedziliście, a ta plaża bosskaaa
dziekuje

Cytat:
super relacje i fotki

dziekuje

Cytat:

Żabcia, co tu dużo gadać- zazdroszczę wycieczki jak diabli! Piękne plaże
dziekuje

Cytat:
kurcze chyba mnie choroba rozkłada
co sie dzieje?

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Żabcia, ale super mieliście wakacje, plaża jak z serialu hehehe. Na naszych poprzednich wakacjach też trafiliśmy na plaże nudystów, przypadkiem w sumie. I najlepsze jest to, że jak szedł ktoś "obcy to kobity się jakoś nie eksponowały, czasami zakrywały chustką, ale za to faceci, dosłownie się rozkraczali (średnia wieku średnio wyższa) - Tż nie wiedział gdzie się patrzeć hehehe
.
dziekuje
No my tez trafilismy tam przez przypadek
dokladnie bylo tak samo faceci z duma pokazywali co maja az mnie czasami odrzucalo jakie pozy miely

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:

Żabciu ale super Boże jak zazdroszczę najbardziej tej możliwości założenia koszulki na ramiączkach i wyjścia w niej z domu, mam dość zimy
dziekuje

Cytat:
Załącznik 2896089

Załącznik 2896088

Załącznik 2896090
sliczne butki sliczna niunia

Cytat:

hahah ja mam kuzyna Bartka i kolege .. obydwoje maniaki komputerowe

Cytat:

Żabciu fotki superowe, plaża jak marzenie fajny taki wyjazd bo pozwiedzaliście i był też czas na opalanko

dziekuje

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
....
dziekuje

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 15:49   #2663
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Żabciu ale super Boże jak zazdroszczę najbardziej tej możliwości założenia koszulki na ramiączkach i wyjścia w niej z domu, mam dość zimy
dziekuje

Cytat:
Załącznik 2896089

Załącznik 2896088

Załącznik 2896090
sliczne butki sliczna niunia

Cytat:

hahah ja mam kuzyna Bartka i kolege .. obydwoje maniaki komputerowe

Cytat:

dziekuje

Cytat:
....
dziekuje

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-02-24, 16:27   #2664
Sysunia_d
Zakorzenienie

Agatek chyba wtopiłam bardzo mi głupio - bardzo cie przepraszam . Czytałam tu i tam i mi sie poplatało.

Zabciaaaaaa ale ci zazdroszcze - te rejony to moje marzenie ! Holiday widze, ze udany ale zwiedziliście - poprostu super ! A te orki fajnie ze był taki mostek i można było byc tak blisko ja widzałam tez na zywo te stworzenia uczucie nie samowite.
Zdecia boskie a te plaże mrrrrr

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2010-02-24 o 16:31
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-24, 16:28   #2665
india83
Zakorzenienie

Cytat:
gold fish - trzymam kciuki żeby teraz było już wszystko dobrze

jej, jak mi się wstawać nie chciało chyba znów zacznę chodzić dopiero na 8 do pracy

dziś mówię szefowi o ciąży hehe już widzę jeo reakcje....

miłego dnia kochane
też jestem ciekawa reakcji

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
1- My w Daytona Beach
2- Molo
3- Plaza
4-
5- Muszelki
6- Pokaz sztucznych ogni
7- Tych panow chyba nie musze przedstawiac
8- My w Walt Disney
9- Slonie bobaski
żabcia nieziemskie wakacje!! super, a szczególnie plaży zazdroszcze

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
nic sie nie martw... juz niedlugo odwdzieczysz im się z nawiązką hehe :brzyda l:
u mnie najgorzej jak jestem po nocce a te palanty zaczynaja mi wiercic i wtedy to albo w ogole nie spie... albo kiedys bylam tak strasznie zmeczona ze nic przez sen nie slyszalam... a ponoc przez 2h mlotem pneumatycznym jechali non stop i tz myslal ze im zaraz nakopie do dupy bo sie przez nich nie wyspie a ja spalam jak zabita i nic nie wiem ze mi wiercili... dzis tez mlotem od rana daja czadu ehhh
oj biedna... wspólczuje... nie znosze jak mi ktos przeszkadza w spaniu

Cytat:
Załącznik 2896089

Załącznik 2896088

Załącznik 2896090
bardzo ładne

Cytat:
co za kretyn!!! a ta dziewczyna powinna zgłosic sprawe na policje. no niestety swoje wycierpi przez ta chora historie

Cytat:
ja mam 172 cm i noge 39-40 kajak ale do wzrostu w sam raz
ja mam 173cm i rozm. 38, ale jestem z tego zadowolona

Cytat:
matucha, do twojego wzostu to w sam raz
niestety to okrutna prawda
Stary 2010-02-24, 16:41   #2666
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość

Zabciaaaaaa ale ci zazdroszcze - te rejony to moje marzenie ! Holiday widze, ze udany ale zwiedziliście - poprostu super ! A te orki fajnie ze był taki mostek i można było byc tak blisko ja widzałam tez na zywo te stworzenia uczucie nie samowite.
Zdecia boskie a te plaże mrrrrr
dziekuje

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

żabcia nieziemskie wakacje!! super, a szczególnie plaży zazdroszcze
rowniez dziekuje

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-02-24, 17:06   #2667
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość

Jeśli do mnie to pytanie, to nie wiem o który wzór pytasz Ale nie zastanawiałam się, czy to co teraz dajemy, wyjdzie z mody. Nie patrzymy na modę, tylko na to co nam się podoba
a to akurat było pytanie do kliwii

zabciu cudowne wakacje

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-24, 17:06   #2668
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
jesoo wrocilam. nogi mi odpadaja

i do tego pada snieg tak lekko, ale zawsze :/ , i jest moze ze 2 stopni na plusie
.bleeeeeeeeeeeee
a u mnie 10 na plusie ale pochmurno...

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
wiem mniej więcej co robią, mam przygotować jakieś lajtowe rzeczy, bo cały tydzień mają full nauki, a w piątki mogą trochę pofolgować. Dla rozrywki bardziej to ma być, albo jakieś podsumowanie tego co nauczyli się w tygodniu.
to zrob im konkursy wiedzy zagadki krzyzowke rebusy do rozwiazania super bedzie i dyplom madrej glowy
i z mart i z polskiego (z maty np wyliczenia i za kazda lliczbe bedzie inna literka i haslo wyjdzie itd...)
cos dla zabawy

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Znalazłam takie tapetki, tylko raczej z błękitem a nie turkusem.
http://tapetuj.pl/tapeta-winylowa-na...ie-739435.html
http://tapetuj.pl/tapeta-winylowa-na...-03756-90.html

Mmmm uwielbiam kluski na parze, dawno już nie robiłam

Ooo ma branie, na pewno ktoś kupi, bo jest oryginalna

Ja swoją sprzedałam z lokalnej strony.
no wlasnie ... same z niebieskim... ale juz kilka znalazlam zaraz pokaze...
aaaa kluchy pycha jutro zrobie
sukienka - mam nadzieje ze kupia, lepiej z lokalnej strony niz w komisie...

Cytat:
Cześć,

napisałam do Was rano, ale z tego co widzę to posta wcięło zaginął w akcji...

Marta i Rybulka dziewczyny, ale agentki z Was dzieci na świecie jeszcze nie ma, a one już wyswatane
Nie ma wyjścia za Zuzie bo wizja wesela mnie kusi już widze nasze wizażowe grono
za suknie
nasze dzieci beda mialy fajne tesciowe
aaa niewidzialam twojego posta... wyswietlil sie?

Cytat:

Domi - ta Wasza księżniczka coraz piękniejsza

a ja dziś szefowi powiedziałam, najpierw wielkie oczy a później - ooo Monia, no to gratuluje no i , że miło, że tak wcześnie powiedziałam

a przed pracą mało co nie upadłam na ulicy.... głupia, nie wiem czemu, pobiegłam za autobusem...jakby nestepnego nie było... i tak sie poślizgnęłam, że w ostatniej chwili złapałam równowagę.... a tyle biedy by mogło z tego być....
UWAZAJ na siebie
fajnie szef zareagowal..
Stary 2010-02-24, 17:16   #2669
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość

zabciu cudowne wakacje
dziekuje

Olivia 2.07.2014
Stary 2010-02-24, 17:33   #2670
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

oj Martuś, będe uważać na pewno.... przez taką głupote mogłoby się coś poważnego stać

a dzisiaj to okropnie sie czuję myślałam, że już wymiotować będę... tak mnie mdli okrutnie od samego rana

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości