|
|
#841 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
Cytat:
Jest, że tak powiem, co pomacac Kolekcja bardzo kobieca, dużo słodkości i elegancji (DV, Perły, Tresor). Chętnie widziałabym u siebie dużą flaszkę Sensuous i Indian Summer... Gratuluję też mężowi! - Pi, Gutki i Encre Noire - pięknie! ![]() agnes_bdg - dziękuję!!
|
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Cudowne widoki
![]() KasiuQ, bardzo duże wrażenie zrobiła na mnie Twoja kolekcja Pearl - kolekcja za milion dolarów Kropko, miło i Twoją kolekcję widzieć Padłam jak zobaczyłam Słonia. Chyba od niedawna go masz, albo ja taka mało bystra? ![]() Tecla, świetne wejście I widzę kilka wspólnych flakoników ![]() Reniabg, już chciałam pisać, że nic nas nie łączy, ale zobaczyłam Theoremę Nawet nie wszystkie zapachy z Twojej kolekcji znam ale i tak gratuluję!
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-02-22 o 18:20 |
|
|
|
#843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla niego zapach to musi mieć litr wody, kilo ozonu i ze dwa ogóry - to wtedy jest git. Zazdraszczam męża. Cytat:
Jeśli to jest od niedawna to wszystko gra.
|
||
|
|
|
#844 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
piękne są a ja mam tak malutko....Mąż także dziękuje ![]() Ja z kolei bym u siebie widziała Cristobala ![]() Cytat:
Z chęcią obejrzałabym Twoje fotki Pewnie nic nie będę znała oprócz T ![]() Cytat:
ale podoba mu się prawie wszystko co mu podetknę pod nos. Ozonowe i ogórasy staram się omijać aby mu się nie spodobały Co do zapachów to mąż liczy na mnie, sam nigdy by sobie nic nie wybrał, bo po 5 minutach w perfumerii boli go głowa Cieszę się, bo powtarza mi ciągle, że trafiam w jego gust Pozdrawiam
|
|
#845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki, kochana Cytat:
|
|
#846 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#847 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny dolanczam do waszego grona
i jak tak patrze na wasze kolekcje to az marza mi sie nastepne zakupy ;D bo macie takie duze kolekcje.....Ja jestem w sumie zwolenniczka slodkich perfum i takich bardzo intensywnych czyt. jak sie przejdzie to pachnie XD wiec moja kolekcja jest raczej slodka - moze z paroma wyjatkami....przez mojego chlopaka ;D Viktor&Rolf, Flowerbomb - kocham je *Lolita Lempicka, Le premier Parfum - super Bruno Banani, Not for Everybody - tak na codzien ![]() Puma, Flowing - tak na codzien, super D&G, light blue - swezy i bardzo ladny w sumie chyba jedyny cytrusowy ktry mi sie podoba (z nim zebralam tez duzo komplemenow)Miss Dior Cherie - jak dla mnie torche za ostry, dostalam od chlopaka...chcilam na poczatku Flowerbomb ale protestowal i wolal cos mniej slodkiego :/ inne : typu od mojej mamy tak na codzien jak dla mnie nic takiego specjalnego czy fanego : Yves Rocher, Noix de Coco Kylie Minogue, Darling w planie :Diesel, Fuel for Life Gucci, Flora by Gucci Jette Joop, Jette ten nowy zapach od JenniferLopez Jil Sander, Sun
Edytowane przez anifil1 Czas edycji: 2010-02-23 o 13:51 |
|
|
|
#848 |
|
Zadomowienie
|
Pearl, widze że jak pasja to po całości...
Naprawdę rewelacyjna i wspaniała kolekcja. Niszowców nie znam.. czyli tak łącznie z połowę Twojej kolekcji
|
|
#849 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratulję
|
|
|
|
|
#850 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#851 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
łączy nas green tea,mexx,C.N |
|
|
|
|
#852 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja z Twojej przeogromnej kolekcji to większej części nie znam Cytat:
Cytat:
|
|
#853 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, przyznaję się bez bicia, zakochałam się w tym wątku. Macie fantastyczne kolekcje, których szczerze każdej z osobna gratuluję
Nadrobiłam wszystkie zaległości, obejrzałam nowe zdjęcia i po drodze umarłam kilka razy. Pearl, po prostu zwaliłaś mnie z nóg. Dysponujesz całym orszakiem...pereł! Na widok For Her w obu wersjach zaparło mi dech, bo to także moje dwie pozycje z pierwszych miejsc wish listy Wybaczcie, że nie komentowałam na bieżąco - na jakiś czas zrobiłam sobie celowy odwyk od tego wątku, ponieważ regularne zaglądanie tu skutecznie popychało mnie w stronę bankructwa Przed jednym zakupem nie udało mi się jednak uchronić i dziś z radością prezentuję moją maleńką aktualizację, za to z absolutnego szczytu listy marzeń. Zakochałam się bez pamięci i mam obok Nu swój drugi nr1
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo słodko i przyjemnie gratuluję
|
|
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję zbioru
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BO jest też jednym z moich ulubionych zapachów, również obok NU
|
|
#857 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
( żart oczywiście),ale uwielbiam np Tea for Two czy Ambre Sultan, także Artisany w postaci Ambre Extreme.Kadzidła i ambry to moje największe miłosci. Poza tym lubię słodkości i niektóre kwiaty. szczególnie piwonię, różę i delikatny jaśmin z dodatkiem pieprzu.Pozdrawiam. Pearl78 ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
Wszystko kompletowałam latami, metodą prób i błędów. Gratuluję cudownego Toma Forda. Przewinął się on przez moje dłonie ,ale niestety nie rozwijał się w pożądanym kierunku, a szkoda, bo zapach ma wielką klasę i jest niebanalny. Miłego używania, niech Ci umila każdy dzień. ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- [QUOTE=reniabg;17395667]Dziękuję Ja z Twojej przeogromnej kolekcji to większej części nie znam Reniabg- a do czego podobne są Chloe? |
||
|
|
|
#858 |
|
Raczkowanie
|
Aktualizacja przy okazji, że dziś tu wpadłam. Doszły : wypragnione Louve- przepiękne migdały, choć na początku czuję olejek do ciasta, natomiast zapach rozwija się wspaniale ( dziękuję Aniu )Cristobal- kiedyś daaaawno sprzedałam bez zastanowienia, ale lubię wracac i , znów dzięki ANI miałam taką okazję. Tumulte- to również nabytek dzięki Ani... staram się przekonac, kiedyś lubiłam bardzo, teraz wydają mi się nieco za słodkie Kadzidło Williamsona- brak słów, wiedziałam ,że się zakocham. Eau Mega- tu się trochę zawidołam , bo po pierwsze zawartość perfum we flakoniku wydaje mi się mniejsza niż to zostało podane w opisie aukcji a po drugie zapach jest bardziej gruszkowy niż przypuszczałam. Może się podobać, ale nie jest to jakaś rewelacja. Tyle! A na co jeszcze poluję: Wanted Sensi ( tu wolę nie zapeszać) Gucci Envy, Envy Me i Envy Me 2. ( mają to coś) |
|
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cristobala też bardzo lubię, 2 lata temu jak kupowałam mamie edt to były 30-tki po 55 zł na allegro, a teraz jak się uda trafić to takie mega kosmiczne ceny mają... Wanted miałam ale poleciało w świat , Sensi mam .
|
|
|
|
|
#860 |
|
Raczkowanie
|
Właściwie to czemu te Cristobale takie drogie???
|
|
|
|
#861 |
|
Raczkowanie
|
eki diewczy XD ja wczoaj tak se "napalilam" ze polecialam do pierwszego lepszego Douglasa i kupilam Jil Sander XD Do tego sprysklam se jszcze z 6 perfumami
|
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#863 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Albo te zapachy są po prostu bezdyskusyjnie piękne ![]() Cytat:
I znowu się nie zawiodłam A od niego dostałam m.in. właśnie Chloe więc od razu pozwolę sobie także odpowiedzieć na pytanie dla Reni Mam zawsze ogromny dylemat by jakoś przyrównać zapachy, znaleźć podobny odpowiednik, więc może powiem jakie one ogólnie są, poza tym że śliczne Są na pewno mocno kwiatowe, ale nie przytłaczające, nie męczą. Idealne na wiosnę i lato (jedne z nielicznych 'lekkich' zapachów w moich zbiorach, bo ogólnie wolę ciężkie kadzidła
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Moja aktualna kolekcja
Boss Intense - Hugo Boss 30 ml ( pół flakoniku) Edp Emporio Diamonds Intense - Giorgio Armani 30 ml ( 3/4 flakoniku) Edp Euphoria - Calvin Klein 30 ml (prawie cały flakonik, zaledwie kilka psiknięć ) Edp + balsm do ciała 100ml Lolita Lempicka - Lolita Lempicka 50 ml (cały flakonik, nowy nabytek) Edp __________________
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2010-02-24 o 16:34 |
|
|
|
#865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Gratulacje początkowego zbioru Wklej swoje zdjęcia, ładniej wyglądają
|
|
#866 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale zamówiłam próbki edp i edt, jak mi się któraś wersja wybitnie spodoba to coś pokombinuję . Jak nie to zadowolę się posiadaną Lovely SJP, jest taka coś trochę w tym klimacie .
Edytowane przez Asiuuuuula Czas edycji: 2010-02-24 o 17:22 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#868 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Cytat:
![]() Poniżej efekty mojego szaleństwa styczniowo-lutowego - mała aktualizacja. Czekam jeszcze na marzenie sprzed .... uuu chyba 14 lat - Dune - na razie odlewka, może będzie flakon jak się polubimy.
|
|
#869 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A to jest moja aktualizacja - nowe BC (z flaszki pachnie wspaniale - Sabb dziękuję za doradzenie, a Red za załatwienie odlewki |
|||
|
|
|
#870 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

Jest, że tak powiem, co pomacac 

mój uwielbia....
*

)