|
|
#991 | ||
|
szeryfcio
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Cytat:
Cytat:
. Też zamówiłam sobię różę i brzoskwinię (żel i balsam) i zdecydowanie pachnie różą. Jest też odrobina brzoskwini, która dodaje zapachowi orzeźwienia, ale główny motyw to róża. Generalnie bardzo ładny zapach
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2010-02-24 o 15:47 |
||
|
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
nie czytałam dwa dni a tu tyle do nadrobienia
ja czekam wiernie na moją paczuszkę będzie dopiero w piatek ;/
|
|
|
|
#993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za problem przeczytac pierwszy post? Poza tym, jeśli chodzi o wątek ze zdjęciami, to dla co niektórych sama jego nazwa "ZDJĘCIA i KATALOGI ..." nie jest wskazowką co to za wątek ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
Nie mam pomysłu jak to zrobić żeby on coś dał: jest w nim napisane jak włączyć subskrypcje, napisałam na czerwono że posty typu "sub" beda usuwane i co ? 3-4 posty niżej już się pojawialo: "sub". Zapanowanie nad watkiem nie jest takie proste, a jedynie naiwnie myślałam (i osoby które zdecydowały o moderacji i rozdzieleniu watkow) że jasne okreslenie zasad coś da.
|
|
#994 |
|
Raczkowanie
|
Zauważyłyście, że w kat. 5 i 6 nie będzie roletek? A tak wogóle, to zaopatrujecie się w nie? Bo u mnie klientki często je zamawiają.
|
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wiecie jaki jest odpowiednik szminki Color Trend Urban Neutral, której już nie ma od dawna?
Używałam tego odcienia przez cały czas jak był i od czasu gdy go wycofali nie mogę dobrać dla siebie odcienia szminki który pasowałby mi tak idealnie jak tamten
|
#996 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#997 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie bardzo często są zamawiane roletki, a teraz klientki cierpią na brak CELEBRy w 3 jkat mam zamowienie na 5.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
Roletki są świetne do torebki i na wyjazdy, zwłaszcza jak się ma swój ukochany zapach wody.
|
#999 |
|
Wtajemniczenie
|
moja mama zastanawia się nad zamówieniem eliksiru urody w ampułkach z białą herbatą planet spa, jako że zamawiam oliwkową maseczkę do włosów a jest to oferta 2 dowolne za 34,90 więc podzielimy się kosztami
czytałam na KWC opinie dotyczące tego eliksiru i są bardzo rozbieżne, już sama nie wiem czy go jej odradzać czy nie jedne wypowiedzi zawierają info że jedna ampułka starcza na kilka razy, inne że jedna ampułka=jedno użycie, może macie jakieś doświadczenia dotyczące tego produktu?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny sprawdzajcie pudełeczka z charmsami zanim dacie produkt klientkom. Ostatnio zamówiłam 3 - i otrzymałam dwa i trzecie pudełko z pustą folią. Dlatego polecam zaglądnijcie-żeby potem klientka się nie wściekała.
Oczywiście po reklamacji telefonicznej mi go doślą. |
|
|
|
#1001 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki powiedzcie mi proszę, czy któraś z Was wysyłała może zwroty kurierem? Jest taka możliwość?
|
|
|
|
#1002 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
A dziewczyny nie zamawiają, pewnie nie mają tu ukochanego zapachu
|
|
#1003 |
|
Zadomowienie
|
Roletki pewnie byłyby częściej kupowane, gdyby było więcej zapachów do wyboru. Sama czekam na roletkę z Pur Blanci Blush
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
czy ma któraś z was mineralny balsam do ciała "złocisty blask"?? proszę o jakieś opinie o nim, przeszukałam wątek, ale nic nie ma napisane
![]() głównie interesuje mnie czy daje jakiś efekt świetlistości itp. jak np. blasam sake i ryż Edytowane przez joanwi Czas edycji: 2010-02-24 o 18:21 |
|
|
|
#1005 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja go uzywalam.Jedną ampułkę można podzielić na rano i wieczor.Zapach przyjemny, ale dzialania na twarzy nie zauważylam. Więcej juz nie kupiłam, bo uznałam ze nie warto.
|
|
#1006 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
sake sie mieni na srebrno, a złocisty na złoto. |
||
|
|
|
#1007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeżeli zrobimy tak jak pisałam o umieszczeniu najważniejszych informacji o avonie w pierwszym poście to ograniczyć się tylko do tych informacji, a cały dotychczasowy post skasować - tylko zostawić krótką informację typu Tu nie umieszczamy zdjęć, nie zaśmiecamy wątku pytaniami o katalog, postami z "subskrybuję" - takie posty będa usuwane a nawet sie pokusić o punkty karne w tym wątku z takimi postami j.w. I tylko dac linka do katalogowego Nie ma co się cackać - jak ktos do tej pory nie zrozumiał takich podstaw jakie są w pierwszym poście to sie ograniczmy do minimum. To moja propozycja ale może ktos ma inne?
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2010-02-24 o 18:58 |
|
|
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Linki do poprzednich watków tez muszą być, a juz one zajmują trochę miejsca ![]() Post zostawiałam tak jak pierwotnie napisała go Rambo, nie ingerowałąmw jego treśc, jedynie dopisywałam rzeczy które nasuwały mi się w toku trwania wątku. Wizualnie może faktycznie trzeba wprowadzić jakieś zmiany, za chwilkę to zrobię. Jakie informacje proponujesz? Z wyjątkiem czysto "organizacyjnych" bo te są już. Myślę, że nie ma najmniejszego sensu pisać np. o progach bo do tego ma dostęp każda konsultantka - mogę napisać to w 1 poście, bo widocznie nie każdy wie To samo jesli się tyczy terminów składania zamówień czy gdzie szukać rozwiązań krzyżówek. Nie ma sensu powielać informacji które są na stronie avonu, w strefie konsultantki.
|
|
#1009 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17424201]ja wysylalam ale avon mi go bezpłatnie przysłał, bo sytuacja byla z ich winy
![]() [/QUOTE] Mi chodzi o prywatną wysyłkę- dokładniej Shenkerem- mam taką możliwość w pracy i zaoszczędziłabym czas omijając pocztę szerokim łukiem
|
|
|
|
#1010 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie złożyłam drugie zamówienie z 03 na niespełna 150 pln w tym 2 szmineczki
|
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w pierwszej kampanii za 170, w drugiej 380 i w trzeciej 260. Po za tym trochę pomogłam moim konsultantkom żeby mieć 4 mianowania i torebkę.
A w ogóle jestem obrażona na Avon że jako lidera promocja torebki za polecenia za 34,90 mnie nie dotyczy, bo nie możemy polecać. Gdybym była normalną konsultantką to i tak zawsze składam duże zamówienia wystarczyłoby raz złożyć nawet na kogoś za 250zł, bo moje konsultantki, zwłaszcza nowe, takich wysokich zamówień nie mają. A tak to musiałabym zamówić na którąś 4 zamówienia za 250zł + raz jeszcze na kogoś poleconego żeby mieć torebkę. Masakra! Szminki nie zamówiłam żadnej a tak mi zależało na tych lakierach gratis Może jeszcze w przyszłym tygodniu się uda.
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2010-02-24 o 19:17 |
|
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sake sie mieni na srebrno, a złocisty na złoto.[/QUOTE] A jak z właściwościami pielęgnacyjnymi? I z zapachem (mocny/delikatny/przyjemny)? |
|
|
|
|
#1014 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A teraz pare wrażeń z II terminu kat.03: - przyszła czarna Heidi - charm Różowa Wstążka ma dużo ciemniejsze kryształki niż w katalogu, poczatkowo myślałam wręcz, że to czerwony! Ale jednak to mocna fuksja. Jest dość spory w porównaniu z resztą - pierścionki za duże - pędzel do pudru ma cudownie miękkie włosie, sylikonowe etui pomoże w utrzymaniu higieny - różany płyn do kąpieli pachnie intensywniej niż w katalogu, bardzo ładny zapach - żel magical jak dla mnie nic szczególnego, taki nijaki, mi pachnie ogórkami Dodam jeszcze, że nie miałam żadnych brakow.
|
|
|
#1015 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie Avonmaniaczki
![]() Jestem konsultantką od niedawna (od k15/09) a Wasz wątek bardzo mi się przydał Niestety, na poprzednie wątki już chyba nie znajdę siły, żeby je dokładnie przejrzeć i przepraszam jeśli moje pytanie się powtarza. Otóż w podglądzie zamówienia przy jednym z kremów ANEW było napisane "produkt alternatywny" czy coś takiego i nie wiem co to oznacza. Oświećcie mnie proszę ![]()
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Dostaniesz produkt bez polskich napisów, ściągnięty z innego kraju.
|
|
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1018 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I owocnych wyników w AVONie życzę
|
|
|
|
|
#1019 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1020 |
|
Wtajemniczenie
|
Czyli ten sam produkt tylko z innego kraju? Uff to dobrze bo już się wystraszyłam, że na jakiegoś bubla mi zamienią albo coś ![]() Dzięki za odpowiedź ![]()
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

. Też zamówiłam sobię różę i brzoskwinię (żel i balsam) i zdecydowanie pachnie różą. Jest też odrobina brzoskwini, która dodaje zapachowi orzeźwienia, ale główny motyw to róża. Generalnie bardzo ładny zapach

? Panuje w nim lekki chaos i patrząc się na niego nie wiemy o czym on jest i czy znajdziemy informację nas interesującą.

czytałam na KWC opinie dotyczące tego eliksiru i są bardzo rozbieżne, już sama nie wiem czy go jej odradzać czy nie
jedne wypowiedzi zawierają info że jedna ampułka starcza na kilka razy, inne że jedna ampułka=jedno użycie, może macie jakieś doświadczenia dotyczące tego produktu?